Diskuzní fórum
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Duklacek napsal:Teď si můžeme klást otázku, k čemu nám byly zapasy s Brodem a Budapeští v závěru přípravy.
Největší zklamání Marešák, ani známka extraligové kvality, nejhorší bek, co kontakt s pukem to průser.
Dneska propadli skoro všichni...udržet se na puku šílenej problém.
ralff- Posts : 1547
staříček likes this post
Croo- Posts : 10
staříček likes this post
miramare83- Posts : 1125
Největší zklamání Marešák, ani známka extraligové kvality, nejhorší bek, co kontakt s pukem to průser.
Duklacek- Posts : 1104
DUKLIČKA likes this post
staříček and miramare83 like this post
Excalibur napsal:vn napsal:Ten Havránekse na Chlubnu regulerně vykašlal při vracení a pak ho ještě sekne…
Tak Havran na tom beku v přesilovce hraje dobře, ale bruslař to není a jakmile dojde k chybě, tak máme problém. Ale tohle všechno přeci víme...blbý je, že soupeř to ví taky.
Tak to víme, ale tohle úplně vypustil…
vn- Posts : 1856
staříček likes this post
vn napsal:Ten Havránekse na Chlubnu regulerně vykašlal při vracení a pak ho ještě sekne…
Tak Havran na tom beku v přesilovce hraje dobře, ale bruslař to není a jakmile dojde k chybě, tak máme problém. Ale tohle všechno přeci víme...blbý je, že soupeř to ví taky.
Excalibur- Posts : 638
staříček likes this post
Duklacek likes this post
karel granát, staříček and miramare83 like this post
Dundyho dlouho neřešila disciplinárka, naposledy v play off.
Pořádně si nepřihrajou obrana propadá a naše hvězdy nestíhají a připadá mi že na to serou.miramare83 napsal:Ja to tusil, v priprave 5 golu na zapas a prijedou LTM a vymalovano... Nejhroznejsi souper pro nas, dlouhodobe.
staříček- Posts : 527
miramare83- Posts : 1125
Lázňator- Posts : 702
FREDERIK and miramare83 like this post
staříček likes this post
Hošek je především de*il.addo napsal:tak Hošek je populista, který jde přes mrtvoly a je ochotný říct a napsat všechno, jen aby se o něm mluvilo. Stejné morální dno jako Homolka. Nejhorší je, že i když se mu prokázalo, že to co psal byl nesmysl, tak stejně přes svoje ego nebyl schopný se Ryškovi omluvit a jel si dál tu svojí.
hadas (admin), ondrej.n and addo like this post
No ten jejich brankář je moc nepodrželhadas (admin) napsal:Dobře to UDH prokoučovalo...
addo- Posts : 15
Beny likes this post
Jaternička- Posts : 1419
staříček, Beny, ondrej.n, Duklacek, Burberry and addo like this post
ondrej.n- Posts : 590
staříček likes this post
ralff napsal:Lufa napsal:Dobrývn napsal:A už máme i web HMA: http://www.hma.cz/
Paráda. Je potřeba tu halu už nějak prezentovat na venek... pač co se kolem toho šíří za blbosti, nad tím zůstává rozum stát... je to nesmysl, vyhozený peníze, nikdo tam nebude chodit, akce tam stejně nebudou, protože pro velký hráče je to malý atd. ... mělo to bejt za městem a stejně je to jen pro Duklu, tak ať si to zaplatí sama, a stejně půjde Dukla do čtvrtý ligy, takže je to nesmysl něco takovýho stavět, parkování se zavedlo, aby se zaplatila hala, v Jihlavě se roky nekonají pořádný akce, protože není kde, ale sem stejně nikdo nepůjde a kapacita 7,5 tisíce na koncerty je málo...podporuje to jen pár skalních fanoušků hokeje a 80 procent lidí je naprosto proti
Jo ty žvásty všude možně mi taky pijí krev, ale když se koukne člověk jinam, všude je to stejné, viz arena Brno. To je jeden typ lidí, co kritizuje za každou cenu a nepoužívá mozek. Ty žádné argumenty nepřesvědčí. Ale kdyby měli někam přijít a konstruktivně to řešit, navrhnout, vysvětlit jejich pohled na věc tak bude prázdno. Ale bohužel na sockách jsou vidět nejvic, tam se vždy sejdou. Ale realita je, že na opening bude narváno a na tyhle si nikdo nevzpomene a budou hejtit zas někde jinde. Je to boj v téhle republice něco většího, smysluplného postavit..
Beny- Posts : 41
hadas (admin), ralff, staříček, Hedgehog, DUKLIČKA, Vasoj84, Burberry and like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
Siroko and wortyr like this post
imbík- Posts : 3617
ralff and Jaternička like this post
AJET0- Posts : 279
staříček, Beny, Vasoj84, J4u8 and addo like this post
Lufa- Posts : 1312
Beny likes this post
ralff napsal:Lufa napsal:Dobrývn napsal:A už máme i web HMA: http://www.hma.cz/
Paráda. Je potřeba tu halu už nějak prezentovat na venek... pač co se kolem toho šíří za blbosti, nad tím zůstává rozum stát... je to nesmysl, vyhozený peníze, nikdo tam nebude chodit, akce tam stejně nebudou, protože pro velký hráče je to malý atd. ... mělo to bejt za městem a stejně je to jen pro Duklu, tak ať si to zaplatí sama, a stejně půjde Dukla do čtvrtý ligy, takže je to nesmysl něco takovýho stavět, parkování se zavedlo, aby se zaplatila hala, v Jihlavě se roky nekonají pořádný akce, protože není kde, ale sem stejně nikdo nepůjde a kapacita 7,5 tisíce na koncerty je málo...podporuje to jen pár skalních fanoušků hokeje a 80 procent lidí je naprosto proti
Pěknej výcuc
Kolja- Posts : 156
Jaternička napsal:Já bych neřekl,že je 80% lidí proti hale. Slyšet nejvíce hlavně na sockach jsou hlavně dementi co si myslí že je lepší postavit chodník nebo mají nějaký bludný představy o tom,že z jejich daní mají nárok na něco. Mají nárok tak na kulový. Nebo,že díky parkování se platí hala. Prostě dementi,ale proč si ověřovat nějaká fakta, protože to přece je jasný.Vim že vím. Nebo že to říkal Pepa z vratnice.
Však já vím. To všechno, co jsem napsal, včetně těch 80 procent, jsem slyšel jako názor a přesvědčení.
Jaternička, Beny and addo like this post
Jaternička- Posts : 1419
Beny likes this post
Lufa napsal:Dobrývn napsal:A už máme i web HMA: http://www.hma.cz/
vn, hk and addo like this post
Lufa napsal:V harmonogramu je plánovaná kolaudace na září, někde v radiu ale mluvili o tom, že by rádi stihli hrát hokej v prosinci roku 25. Já teda tajně doufám, že se jim podaří v září v nové hale zahájit sezonu.
Já to chápu tak, že kolaudace třeba bude v září, ale teprve po kolaudaci se začnou osazovat mantinely, dělat led apod...Proto tam bude nějaký prostoj (je otázka, jak dlouhý).
vn and Beny like this post
Dobrývn napsal:A už máme i web HMA: http://www.hma.cz/
ralff, staříček and Lufa like this post
MichalDJ- Posts : 1031
Excalibur napsal:addo napsal:https://fanshop.hcdukla.cz/ - není možné. Po dvou letech konečně otevřený eshop.
3x hurá!
WOW, tak to je teda velká pecka. Takový e-shop se dá udělat za víkend... Postavené na eSports? Hmm. Tak to muselo být strašlivě komplikované, při těch x stovkách produktů, co tam jsou...
No nic, nebudu se rozčilovat.
staříček, FREDERIK and addo like this post
addo likes this post
addo napsal:https://fanshop.hcdukla.cz/ - není možné. Po dvou letech konečně otevřený eshop.
3x hurá!
addo- Posts : 15
hk napsal:https://www.hokej.cz/zazitek-ktery-v-telh-nema-obdoby-ve-varech-se-bude-hrat-uz-od-12-00/5083400 Zajímavé. Byl bych pro, aby se i u nás podobně oslovily školy s nabídkou, mohla by to být cesta, jak doplnit fanouškovskou základnu o novou generaci.
Za me nemusíme mít všechno...
Kolja- Posts : 156
hadas (admin) and staříček like this post
hk- Posts : 98
Excalibur and addo like this post
Excalibur, karel granát and miramare83 like this post
FREDERIK likes this post
vn, staříček, Lázňator and miramare83 like this post
Excalibur, ralff and Lázňator like this post
staříček napsal:No nevím, aspon jeden človíček by se někdo mohl mihnout ,já to jako starej dědek co nemá co na práci asedí půl dne u počítače mám myslím přehled podle mého dostali všichni volno ,třeba mají napracováno ,kolik sobot a někdy i v neděli tam byli vidět, možná jak ty říkáš sou někde v podpalubíLufa napsal:Já bych řekl že tam makají pořád, akorát to není z venku vidět. Za komančů se mohlo dovolit se zbalit a jít na pivo než přestane pršet , teď je to nemyslitelný.staříček napsal:Dneska na stavbě ani noha,vzhledem k počasí se to dá pochopit.
Já to zapl včera odpo a někoho jsem tam viděl, zhruba 3 lidi
staříček likes this post
No nevím, aspon jeden človíček by se někdo mohl mihnout ,já to jako starej dědek co nemá co na práci asedí půl dne u počítače mám myslím přehled podle mého dostali všichni volno ,třeba mají napracováno ,kolik sobot a někdy i v neděli tam byli vidět, možná jak ty říkáš sou někde v podpalubíLufa napsal:Já bych řekl že tam makají pořád, akorát to není z venku vidět. Za komančů se mohlo dovolit se zbalit a jít na pivo než přestane pršet , teď je to nemyslitelný.staříček napsal:Dneska na stavbě ani noha,vzhledem k počasí se to dá pochopit.
PS: Ujča v předsezonim vyjádření rikal, že doufá že odcestujeme. Tak je asi překvapen ze ne.
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20