Diskuzní fórum
Strana 17 z 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: Diskuzní fórum
DUKLIČKA- Posts : 1609
V BroděDUKLIČKA napsal:Kde vůbec teď hraje mladej Melenovskej? Když ho táta vykoupil z DUKLY aby ho tady nezkurvily tak to už by měl být asi teda v NHL?
vn- Posts : 1819
Hhs23- Posts : 173
staříček likes this post
No ty prdo, co to je prosím Tě za svinstvo?Hhs23 napsal:Na vikendovem utkání jsem zaslechl Coufal =infekční mononukleoza.....
staříček- Posts : 522
Hhs23- Posts : 173
Excalibur napsal:imbík napsal:To nevím, starej Coufal nám na přípravě vyprávěl, že ho chce Plzeň tak jestli to tak je a sel tam nevím a je mi to nějak jedno ať tu hraje ten co tu chce hrát a má na to.
Můj příspěvek byl směřován na to, že když se prohrálo na Kometě tak to tu bylo hned, teď byl povedený víkend a nikde nic …. Jak kdyby někteří čekali až se prohraje
U nás na soupisce není, v Plzni taky ne. A na elite pro sezonu 2024/25 nemá žádný tým:
https://www.eliteprospects.com/player/776959/kevin-coufal
Tak asi za něj chceme co Plzeň nemá
imbík- Posts : 3588
imbík napsal:To nevím, starej Coufal nám na přípravě vyprávěl, že ho chce Plzeň tak jestli to tak je a sel tam nevím a je mi to nějak jedno ať tu hraje ten co tu chce hrát a má na to.
Můj příspěvek byl směřován na to, že když se prohrálo na Kometě tak to tu bylo hned, teď byl povedený víkend a nikde nic …. Jak kdyby někteří čekali až se prohraje
U nás na soupisce není, v Plzni taky ne. A na elite pro sezonu 2024/25 nemá žádný tým:
https://www.eliteprospects.com/player/776959/kevin-coufal
Excalibur- Posts : 614
vn, Duklacek and Lufa like this post
vn and staříček like this post
A jsou?)Excalibur napsal:imbík napsal:Tak dneska junci i dorost výhry. Junci otočili s Bolkou a dorost Porubě dal 8-0. Proč jsem první kdo to píše ?
Taky to sleduju. Ještě bys sem mohl napsat, jestli jsou ještě v kádru junků Klapica a Coufal.
imbík napsal:Tak dneska junci i dorost výhry. Junci otočili s Bolkou a dorost Porubě dal 8-0. Proč jsem první kdo to píše ?
Taky to sleduju. Ještě bys sem mohl napsat, jestli jsou ještě v kádru junků Klapica a Coufal.
Nekdo musi byt prvni ale jo, junci celkove super vikend!imbík napsal:Tak dneska junci i dorost výhry. Junci otočili s Bolkou a dorost Porubě dal 8-0. Proč jsem první kdo to píše ?
karel granát likes this post
vn likes this post
vn napsal:Tak i dorost dostal naloženo na Kometě… 🥲
Ale junci po tom výprasku dneska proti Liberci dobrý.
ralff- Posts : 1536
Excalibur, vn, karel granát and DUKLIČKA like this post
staříček likes this post
Souhlas…!DUKLIČKA napsal:Překvapivě dobrej soupeř
Jinak teda ten stav obrany včetně zametání s Chvátalem mě taky moc netěší…Pokud nepřijde třeba ten Marešák tak to zas budeme látat tu obranu celou sezonu.
staříček and Duklacek like this post
Duklacek- Posts : 1074
vn and staříček like this post
DUKLIČKA napsal:Dávají to dneska nekde?
TIPSPORT
FREDERIK- Posts : 232
J4u8- Posts : 21
Excalibur, vn, staříček and FREDERIK like this post
staříček- Posts : 522
ralff napsal:Pokud jste to někdo nepostřehl, tak na stavbě se v jednom místě testuje instalace finální fasády...na jedné z kamer celkem dobře vidět
On je tady někdo, kdo to nesleduje denně?
Vypadá to luxusně
Beny- Posts : 38
karel granát and ralff like this post
ralff- Posts : 1536
Excalibur, staříček, Beny, Duklacek and addo like this post
Jaternička napsal:Takže desítku jsme načepovali Brodu podle Nováka vlastně omylem a s pomocí rozhodčího.
Sebereflexe= nulová
Staryho psa novym kouskum nenaucis…
Siroko- Posts : 1202
Sebereflexe= nulová
Jaternička- Posts : 1410
ralff, staříček and Duklacek like this post
DUKLIČKA napsal:Petr Novák: Hodnotí se mi to špatně, protože nemůžu ani říct, že jsme ubránili desítku. Byl vidět rozdíl těch soutěží. My jsme nastoupili s velkým respektem a ze začátku z nepochopitelných důvodů i ten tlustý, nemotorný rozhodčí jim pomohl, válel se tam na zemi a dvakrát nás vyloučil za úplný nesmysl. Tím celou první třetinu, která skončila 4:0, podle mě ovlivnil. Ale nechci se na to vymlouvat. Ve druhé třetině jsme podle mě hráli vyrovnanější partii, ale to nás vycvičili z proměňování šancí, kdy jich tolik neměli, ale z každé sebemenší šance dali gól. Třetí třetinu jsme se s tím tempem už trošku vyrovnali a v podstatě na dva góly jsme jim nahráli. Bohužel nejsme natolik zodpovědní, abychom si řekli, že nechceme dostat gól. My si chceme zahrát hokej, ale to bohužel s takovým soupeřem prostě nejde. Doufejme, že to pro nás byla škola toho, co nás snad čekat nebude, ale co nás zocelí trošku v obraně.
Nováku ty jseš fakt chudák to se jen tak nevidí.
Alespoň se potvrdilo co jsem psal předtim. 10 je dobrých už kvůli němu.
AJET0 napsal:vn napsal:Beny napsal:Jen dotaz k tématu. On snad bosh někde sponzoruje sport? Také si pamatuji, že radši koupí např. Sanitku apod. , že to tak mají nastavený už dlouho, sponzoruji spíš kulturní a sociální projekty. Samozřejmě by to bylo super ale nevěřím ve změnu. Věřím, že se toho hodně nabalí s novou arénou, jak vstupné tak skyboxy, bude to in a každý tam bude chtít být vidět. Fanshop, síň slávy atd. Ten hlad bude velký.
Btw ten debakl s Brnem mě trošku zaskočil.
No a toho je potřeba využít, ale už teď! Není možné čekat, protože jak se zaspí, nikam se nepohnem. Proto nechápu, že x let platíme pozici Kristka a když je nejvíc potřeba, tak tu pozici zrušíme bez náhrady…
Jo ale Emil už byl z toho otrávenej a navíc byl prostě z ČB. Na tu pozici prostě potřebujeme člověka Dukláka a ne Budějčáka co tu bude 2 dny v týdnu a některý sponzory vůbec netuší že v tom daným městě jsou.... Prostě potřebujeme zapálenýho 30-ti letýho kluka co to oddře, umí jednat a umí nadchnout. Třeba Palovcik by na to mohl být, je pozitivní, má vystupování, atd. Nechce to někdo vzít?
No tys tomu dal. Napíšeš 30letýho kluka (takhle se to správně píše) a pak hodíš do placu Palovčíka...
vn napsal:Beny napsal:Jen dotaz k tématu. On snad bosh někde sponzoruje sport? Také si pamatuji, že radši koupí např. Sanitku apod. , že to tak mají nastavený už dlouho, sponzoruji spíš kulturní a sociální projekty. Samozřejmě by to bylo super ale nevěřím ve změnu. Věřím, že se toho hodně nabalí s novou arénou, jak vstupné tak skyboxy, bude to in a každý tam bude chtít být vidět. Fanshop, síň slávy atd. Ten hlad bude velký.
No a toho je potřeba využít, ale už teď! Není možné čekat, protože jak se zaspí, nikam se nepohnem. Proto nechápu, že x let platíme pozici Kristka a když je nejvíc potřeba, tak tu pozici zrušíme bez náhrady…
Jo ale Emil už byl z toho otrávenej a navíc byl prostě z ČB. Na tu pozici prostě potřebujeme člověka Dukláka a ne Budějčáka co tu bude 2 dny v týdnu a některý sponzory vůbec netuší že v tom daným městě jsou.... Prostě potřebujeme zapálenýho 30-ti letýho kluka co to oddře, umí jednat a umí nadchnout. Třeba Palovcik by na to mohl být, je pozitivní, má vystupování, atd. Nechce to někdo vzít?
AJET0- Posts : 278
vn, FREDERIK and MichalDJ like this post
DUKLIČKA napsal:Petr Novák: Hodnotí se mi to špatně, protože nemůžu ani říct, že jsme ubránili desítku. Byl vidět rozdíl těch soutěží. My jsme nastoupili s velkým respektem a ze začátku z nepochopitelných důvodů i ten tlustý, nemotorný rozhodčí jim pomohl, válel se tam na zemi a dvakrát nás vyloučil za úplný nesmysl. Tím celou první třetinu, která skončila 4:0, podle mě ovlivnil. Ale nechci se na to vymlouvat. Ve druhé třetině jsme podle mě hráli vyrovnanější partii, ale to nás vycvičili z proměňování šancí, kdy jich tolik neměli, ale z každé sebemenší šance dali gól. Třetí třetinu jsme se s tím tempem už trošku vyrovnali a v podstatě na dva góly jsme jim nahráli. Bohužel nejsme natolik zodpovědní, abychom si řekli, že nechceme dostat gól. My si chceme zahrát hokej, ale to bohužel s takovým soupeřem prostě nejde. Doufejme, že to pro nás byla škola toho, co nás snad čekat nebude, ale co nás zocelí trošku v obraně.
Furt stejná dilina…
FREDERIK likes this post
vn, staříček, FREDERIK and Siroko like this post
karel granát and Lufa like this post
vn, DUKLIČKA and MichalDJ like this post
hk- Posts : 98
vn, karel granát, Siroko and MichalDJ like this post
staříček and MichalDJ like this post
Beny napsal:Jen dotaz k tématu. On snad bosh někde sponzoruje sport? Také si pamatuji, že radši koupí např. Sanitku apod. , že to tak mají nastavený už dlouho, sponzoruji spíš kulturní a sociální projekty. Samozřejmě by to bylo super ale nevěřím ve změnu. Věřím, že se toho hodně nabalí s novou arénou, jak vstupné tak skyboxy, bude to in a každý tam bude chtít být vidět. Fanshop, síň slávy atd. Ten hlad bude velký.
staříček, Lázňator, FREDERIK, MichalDJ, Duklacek and addo like this post
hadas (admin) napsal:Kuba napsal:hadas (admin) napsal:Jaternička napsal:Ohledně sponzorů mi nejvíce vadí a to dlouhobě chování firem jako je Bosch. Chtít od města kde mám firmu kde co ,ale dát něco na oplátku zpět,tak to buď vůbec nebo jen naprosto minimálně. Viz třeba nová hala Bosche v průmyslové zóně.
Takto jak se chová tahle firma tady, tak to by si na západě dovolit nemohli. Hned by se klubu fungovalo lépe,mít za zády takového sponzora.
"tak to by si na západě dovolit nemohli"
Tvl, co to je za slint? To myslíš vážně? Fakt nemám rád Bosch nebo AL, ale pokud nemá firma nějakou podmínku předtím, než tady postavila fabriku, tak teď jí fakt nemůžeš vyčítat, že tady nepodporuje hokej. Já tady mít úspěšnou firmu, tak v aktuální situaci nedám Dukle ani korunu....
Proč bys nedal ani korunu?
Protože se mi nelíbí řada věcí uvnitř klubu a jak se dělají nebo taky nedělají...
Já si taky myslím o některých věcech svoje. Ale bez silného sponzora to zde nahoru nepůjde.
Kuba- Posts : 24
Beny- Posts : 38
ralff, Jaternička, Duklacek and Lufa like this post
Kuba napsal:hadas (admin) napsal:Jaternička napsal:Ohledně sponzorů mi nejvíce vadí a to dlouhobě chování firem jako je Bosch. Chtít od města kde mám firmu kde co ,ale dát něco na oplátku zpět,tak to buď vůbec nebo jen naprosto minimálně. Viz třeba nová hala Bosche v průmyslové zóně.
Takto jak se chová tahle firma tady, tak to by si na západě dovolit nemohli. Hned by se klubu fungovalo lépe,mít za zády takového sponzora.
Tvl, co to je za slint? To myslíš vážně? Fakt nemám rád Bosch nebo AL, ale pokud nemá firma nějakou podmínku předtím, než tady postavila fabriku, tak teď jí fakt nemůžeš vyčítat, že tady nepodporuje hokej. Já tady mít úspěšnou firmu, tak v aktuální situaci nedám Dukle ani korunu....
Protože se mi nelíbí řada věcí uvnitř klubu a jak se dělají nebo taky nedělají...
addo likes this post
hadas (admin) napsal:Jaternička napsal:Ohledně sponzorů mi nejvíce vadí a to dlouhobě chování firem jako je Bosch. Chtít od města kde mám firmu kde co ,ale dát něco na oplátku zpět,tak to buď vůbec nebo jen naprosto minimálně. Viz třeba nová hala Bosche v průmyslové zóně.
Kuba- Posts : 24
addo likes this post
Jaternička- Posts : 1410
Duklacek likes this post
Strana 17 z 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
|
|