Diskuzní fórum
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Duklacek napsal:Nejde mi o čísla, ale neměly by lajny být odraz nějaké kvality?
Většinou to tak je, to je fakt. Ale máš pocit, že by lajna s Havranem a Harkym byla nejlepší?
Excalibur- Posts : 638
Duklacek napsal:Období snad šesti proher v řadě, dvakrát z toho s Kadaní, tuším tak devět, osm let zpátky. To bylo výživnémiramare83 napsal:Premyslim jestli uz jsem byl nekdy z jihlavskyho hokeje a vysledku takhle otravenej a asi ne...
No, na Kadaň jsem tenkrát naložil (málo) v kurzu 10...To tam byl myslím Růža a před zápasem mi přišla fotka vysmátých trenérů a realizačního týmu. Měl jsem tam tenkrát hodit aspoň 100 litrů
Naposledy upravil hadas (admin) dne 8/10/2024, 09:32, celkově upraveno 1 krát
Duklacek- Posts : 1104
Duklacek napsal:Jak psal kolega, když zapneme, přehráváme všechny. Jenže na plný plyn odehrajeme maximálně 20 minut.
Posily to nemají úplně snadné a řekl bych, že máme šíleně alibisticky očíslované lajny. Harky Havran jsou v top věku, mají být tahouny a hrají třetí lajnu. Ve druhé jsou mladí hráči, kteří ve svých týmech tahouny nebyly a nyní to na nich má stát. A v první lajně je druhý nejstarší hráč ligy s neviditelným centrem.
Za mě je celkem jedno, jak jsou ty lajny očíslovaný. Když dá 4. lajna každý zápas 3 góly a ostatní to uhrajou na 0, tak klidně. A i kdybych to měl brát podle výkonnosti - tak ta první nehraje špatně - Cemba s Čagym si drží vysoký standard, Kulda je horší, ale v přípravě mu to padalo, věřím, že se chytne.
imbík, karel granát and Jaternička like this post
Když soupeře suveréně přehráváme tak ta hra asi nebude úplně špatná. Jenže, když hráč nedá gól do prázdný kasy z půl metru ...Croo napsal:Nesouhlasím s Ujčíkovým vyjádřejním, že musíme věřit naší hře . Je čas na změny, protočit útoky, něco udělat s přesilovkama, změnit komplet přístup. Takhle dál ne!
Lufa- Posts : 1312
Posily to nemají úplně snadné a řekl bych, že máme šíleně alibisticky očíslované lajny. Harky Havran jsou v top věku, mají být tahouny a hrají třetí lajnu. Ve druhé jsou mladí hráči, kteří ve svých týmech tahouny nebyly a nyní to na nich má stát. A v první lajně je druhý nejstarší hráč ligy s neviditelným centrem.
Naposledy upravil Duklacek dne 7/10/2024, 20:30, celkově upraveno 1 krát
vn napsal:imbík napsal:ralff napsal:Škoda druhý zápas, kde jsme byli herně lepší a oproti sobotě dnes dost výrazně a máme z toho nula bodů.... Tak snad se nám to vrátí.
Líbí se mi, že nepropadáš nasranosti z prohry zatím to furt vidím stejně.
Jen bych přidal, že by mě zajímalo kdy odejde Půček pryč, když místo něj hraje Vovsík v útoku . Kdo za tohle posilování nese zodpovědnost, však je to furt dokola
Půček je tragickej, ale bohužel ani Vrhel s Kuldou se moc nepovedli…
Já se ho nezastávám. Jen říkám, že z tribuny nebude koukat na Vovsika s Chvátalem tomu nevěřím.
imbík- Posts : 3617
vn likes this post
Croo- Posts : 10
miramare83 and addo like this post
miramare83- Posts : 1125
staříček likes this post
imbík napsal:ralff napsal:Škoda druhý zápas, kde jsme byli herně lepší a oproti sobotě dnes dost výrazně a máme z toho nula bodů.... Tak snad se nám to vrátí.
Jen bych přidal, že by mě zajímalo kdy odejde Půček pryč, když místo něj hraje Vovsík v útoku . Kdo za tohle posilování nese zodpovědnost, však je to furt dokola
Půček je tragickej, ale bohužel ani Vrhel s Kuldou se moc nepovedli…
vn- Posts : 1856
staříček, Duklacek and miramare83 like this post
https://chomutovsky.denik.cz/hokej_region/video-jsme-k-smichu-vole-k-rva-vazme-si-ligy-vrtek-vybouchl-v-satne-kadane-20240.html
Mazakis- Posts : 18
staříček, FREDERIK and miramare83 like this post
ralff napsal:Škoda druhý zápas, kde jsme byli herně lepší a oproti sobotě dnes dost výrazně a máme z toho nula bodů.... Tak snad se nám to vrátí.
ralff and staříček like this post
Beny- Posts : 41
Vedení a trenérům je to úplně u zádele…miramare83 napsal:Uz ani nemam silu se rozcilovat, uz se jen rezignovane ptam chlapi, co se to s vama deje? Nektery veci co na tom lede vidim fakt skoro az nejsou normalni...
Jestli se zmenily predsezonni cile na "udrzet se v lize" tak at nas vedeni informuje...
staříček and miramare83 like this post
Jestli se zmenily predsezonni cile na "udrzet se v lize" tak at nas vedeni informuje...
ralff- Posts : 1547
imbík likes this post
imbík, FREDERIK and Duklacek like this post
staříček, FREDERIK and miramare83 like this post
Jaternička- Posts : 1419
imbík and FREDERIK like this post
miramare83 napsal:Jak je mozny ze prve ta strela do prazdny branky z asi 20 cm vzdalenosti nebyl gol? Fakt jsem to nepobral, ani z opakovani... Tohle umime jen my.
Třeba si to spoříme do budoucna
miramare83 napsal:Premyslim jestli uz jsem byl nekdy z jihlavskyho hokeje a vysledku takhle otravenej a asi ne...
Já jo. Před hodně lety jsme byli poslední a klub dal vstup zdarma proti Havířovu. Přišlo asi 2 500 diváků a dostali jsme 2:7 nebo nějak tak.
Období snad šesti proher v řadě, dvakrát z toho s Kadaní, tuším tak devět, osm let zpátky. To bylo výživnémiramare83 napsal:Premyslim jestli uz jsem byl nekdy z jihlavskyho hokeje a vysledku takhle otravenej a asi ne...
Excalibur likes this post
Zatím celá sezonaDuklacek napsal:Tyhle pondělky jsou za odměnu
FREDERIK likes this post
ondrej.n- Posts : 590
hadas (admin) likes this post
karel granát likes this post
Naposledy upravil miramare83 dne 7/10/2024, 18:58, celkově upraveno 1 krát
Croo- Posts : 10
karel granát likes this post
Naprostý souhlas, hrajeme x zápasů tužku, nedáváme góly a Ujča je jak autista…miramare83 napsal:vn napsal:Hru nehodnotím, ale kladu si tak otázku sám pro sebe, jestli tady Cemba vydrží aspoň do konce sezony?
Presne to jsem si rikal, vycniva v te bide cim dal vic...
Prvni tretina reklama na hokej:D Asi bych nejak prohazel utoky, takhle to proste nefunguje...
miramare83 likes this post
vn napsal:Hru nehodnotím, ale kladu si tak otázku sám pro sebe, jestli tady Cemba vydrží aspoň do konce sezony?
Presne to jsem si rikal, vycniva v te bide cim dal vic...
Prvni tretina reklama na hokej:D Asi bych nejak prohazel utoky, takhle to proste nefunguje...
FREDERIK, Duklacek and addo like this post
staříček likes this post
FREDERIK likes this post
Za mě tomu zatím chybí trošku ten play off mód nechat na ledě vše a žrát led, jinak pořád platí ten tým má navíc než zatím ukazuje a časem se to projeví. Mimochodem Liťák taky včera přejel Vsetín který má za mě nejlepší tým v lize alespoň dle jmen.
ralff, FREDERIK, Beny, Leo, jajirk and miramare83 like this post
My ale hrajeme hodně podprůměrně, to jde za trenérama. Hráči, který v jinejch týmech hráli výborně, patří mezi nejhorší, asi by něco měli trenéři změnit.
Mám pocit, že v jinejch týmech už by se to řešilo, tady asi chceme problém vysedět.
Kristka jsem nemusel, ale kdo jedná se sponzorama? Béďa má jiný starosti. Šetření na nesprávným místě, tohle by si město mělo uvědomit.
Kelt- Posts : 384
hadas (admin), Excalibur, staříček, ondrej.n, Duklacek and addo like this post
To nikdo nepopírá, že jsme měli dát x branek.vn napsal:To nikdo nepopira ale, ale mimo ty fauly jsme mohli dat x golu a nedali…Duklacek napsal:Já teda nevím, prostě tam byly fauly. A když to řeknu, tak fňukám. Někteří mají to sebemrskačství fakt rádi
vn likes this post
To nikdo nepopira ale, ale mimo ty fauly jsme mohli dat x golu a nedali…Duklacek napsal:Já teda nevím, prostě tam byly fauly. A když to řeknu, tak fňukám. Někteří mají to sebemrskačství fakt rádi
staříček, FREDERIK, jajirk and addo like this post
karel granát- Posts : 147
imbík napsal:ralff napsal:Souhlasím, že ty góly se asi daly chytnout, že Kulda má zatím problém se trefit, byť dneska měl aspoň asistenci. A ano zatím hrajeme pod naše možnosti.
Ale tady jde o to, že to má být pískané férově. Oni tam teď dávají úplně neznámé rozhodčí, ti to dneska zjevně chtěli pouštět na maximum a hodně to přehnali. Nejde vůbec o nějaké fňukání, ale štve to.
Připomělo mi to jeden zápas s Pardubkama v TELH, kde nám šlo o každý bod, a rozhodčí uznali ve třetí třetině Pardubicím rozdílový gól na 3:2 po jasném a viditelném ofsajdu...určitě si na to někteří vzpomenete.
Musíme se oklepat a jít dál, nedá se nic dělat...
Přesně tak sudí se tu řeší dneska a to oprávněně byl to pokažený zapas úplně jasně. Prohráli jsme tuším po čtvrté a na sudí se tu nadává po první prohře. Nemyslím tím ty špatně posouzene vyloučeni Mareše na pět plus ok. Dneska ten zapas hrubě ovlivněn. Pardubice 50 minut nepředvedli nic a vyhrály. To není fňukání to je fakt. Tak třeba se zase někdo omluví.
Promiň Míro, to je fňukání, za těch 50 minut jsme mohli dát 6 branek a nemuselo se tohle řešit…
hadas (admin) and addo like this post
ralff napsal:Souhlasím, že ty góly se asi daly chytnout, že Kulda má zatím problém se trefit, byť dneska měl aspoň asistenci. A ano zatím hrajeme pod naše možnosti.
Ale tady jde o to, že to má být pískané férově. Oni tam teď dávají úplně neznámé rozhodčí, ti to dneska zjevně chtěli pouštět na maximum a hodně to přehnali. Nejde vůbec o nějaké fňukání, ale štve to.
Připomělo mi to jeden zápas s Pardubkama v TELH, kde nám šlo o každý bod, a rozhodčí uznali ve třetí třetině Pardubicím rozdílový gól na 3:2 po jasném a viditelném ofsajdu...určitě si na to někteří vzpomenete.
Přesně tak sudí se tu řeší dneska a to oprávněně byl to pokažený zapas úplně jasně. Prohráli jsme tuším po čtvrté a na sudí se tu nadává po první prohře. Nemyslím tím ty špatně posouzene vyloučeni Mareše na pět plus ok. Dneska ten zapas hrubě ovlivněn. Pardubice 50 minut nepředvedli nic a vyhrály. To není fňukání to je fakt. Tak třeba se zase někdo omluví.
ralff and Duklacek like this post
Tuším ten Treille, metrový ofsajd, jak tam předskočil de la Roseho...ralff napsal:Souhlasím, že ty góly se asi daly chytnout, že Kulda má zatím problém se trefit, byť dneska měl aspoň asistenci. A ano zatím hrajeme pod naše možnosti.
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20