Diskuzní fórum
Strana 11 z 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Re: Diskuzní fórum
ralff- Posts : 1536
staříček likes this post
imbík napsal:V zápise je 5 plus ok za zásah do oblasti hlavy nebo krku. Prý se o přestávce koukli na tablet a přijeli se omluvit, že to faul nebyl. Stejně jako proti Liťáku a Slavii. Radši to vyloučí a pak se omlouvají. Vyhodnotit si to misi každý sám. My to včera měli jako na dlani a hned jsme tvrdili, že to faul nebyl i Mareš se nestačil divit dokonce i Beran tam sudimu ukazoval, že tam nebylo nic nebezpečného.
V tý rychlosti se to těžko vyhodnocuje. Já koukal na přenos a taky se mi to nezdálo jako nic horznýho, ale až z opakovného záběru bylo zřetelně vidět, že to bylo opravdu tvrdé dohrání a smůla, že se tak blbě otočil na mantinel. Škoda, že se tyhle zákroky nemohou kontrolovat hned.
Tak aspoň jsme měli slušný trénik oslabení bezmála 10 minut v celku
staříček and Duklacek like this post
imbík- Posts : 3589
ralff likes this post
Sedělo by mi to na větu z pravidel:
Trest za vražení na mantinel se uloží hráči, který zasáhne nebo strčí protihráče, který se nemůže bránit, takovým způsobem, že protihráč následkem zákroku prudce nebo nebezpečně narazí do mantinelu.
Duklacek- Posts : 1074
Hedgehog likes this post
Duklacek napsal:Těžký, hlavou do manťáku šel, ale taky mi to nepřijde.Excalibur napsal:Tohle je výsměch, to vůbec není faul:
https://www.hokej.cz/ranar-mares-uz-druhy-trest-do-konce-zapasu-v-sezone/5083655
Každopádně u nás to jsou furt dokola Marešák a Dundy, to taky není náhoda
Náhoda to není, je to tím, že se oba snaží hrát jako jediní trochu do těla…
vn- Posts : 1819
imbík likes this post
Duklacek napsal:Těžký, hlavou do manťáku šel, ale taky mi to nepřijde.Excalibur napsal:Tohle je výsměch, to vůbec není faul:
https://www.hokej.cz/ranar-mares-uz-druhy-trest-do-konce-zapasu-v-sezone/5083655
Ono je někde v pravidlech napsáno, že pokud hráč narazí hlavou do manťáku, tak dostane trest ten hráč, co stojí nejblíž?
Excalibur- Posts : 614
Těžký, hlavou do manťáku šel, ale taky mi to nepřijde.Excalibur napsal:Tohle je výsměch, to vůbec není faul:
staříček napsal:Že by kouzlo Jekel odčarováno?
Mozna. Ono to taky bude dost rozdilnou obranou pred nim (UDH a ted chomoutovska)...
miramare83- Posts : 1094
FREDERIK likes this post
vn napsal:Tím spíš je cenné, že s nimi držíme zatím krokExcalibur napsal:imbík napsal:Zase junci jsou třetí a to jen o skóre za takovými kluby jako Třinec a Liberec kde dlouhodobě se s mládeži pracuje výborně. Tohle bych zrovna nevyčítal. Taky mě zarazilo, když jsme viděl 4 beky v jedné lajně, ale na Pešoutov to stačilo.
Pětka Mareše, moc to nechápu. Nevim vůbec jak se Mareš provinil nebo co udělal špatně ?
Jinak k tomu, jak v Liberci a Třinci pracují s mládeží...Ono se to pracuje, když máš prachy a stahuješ talenty z celý republiky.
O tom jsem přesně psal, že s nimi držíme krok a nebereme hráče z juniorky
ralff likes this post
hadas (admin), imbík, ralff, FREDERIK, Hedgehog, DUKLIČKA and addo like this post
Tím spíš je cenné, že s nimi držíme zatím krokExcalibur napsal:imbík napsal:Zase junci jsou třetí a to jen o skóre za takovými kluby jako Třinec a Liberec kde dlouhodobě se s mládeži pracuje výborně. Tohle bych zrovna nevyčítal. Taky mě zarazilo, když jsme viděl 4 beky v jedné lajně, ale na Pešoutov to stačilo.
Pětka Mareše, moc to nechápu. Nevim vůbec jak se Mareš provinil nebo co udělal špatně ?
Jinak k tomu, jak v Liberci a Třinci pracují s mládeží...Ono se to pracuje, když máš prachy a stahuješ talenty z celý republiky.
imbík napsal:Zase junci jsou třetí a to jen o skóre za takovými kluby jako Třinec a Liberec kde dlouhodobě se s mládeži pracuje výborně. Tohle bych zrovna nevyčítal. Taky mě zarazilo, když jsme viděl 4 beky v jedné lajně, ale na Pešoutov to stačilo.
staříček likes this post
Jinak rozhovor se Skořepou parádní. Já doufám, že jednou tu nabídku dostane, aby pokračoval. Věřím, že nasazením a pracovitostí by Kristky strčil do kapsy.
FREDERIK, Duklacek and addo like this post
vn napsal:Důvod?Excalibur napsal:Hhs23 napsal:Když vidím ty obránce v útoku kdo ví jestli třeba takový Hynek Peš z juniorky který je v úžasné formě dostane šanci.....
Nedostane
Je to jen můj názor. Ale my juniorům dlouhodobě dáváme málo prostoru. Radši narveme 4 beky do jedný pětky. Bylo to už v ELH, kdy jsme měli v juniorech super lajnu Mejzlík, Heinrich, Čermák. Čermák v sezoně nehrál prakticky vůbec a začal hrát v baráži - to bylo hodně logický. Kupri s Burkovem nedostali čuchnout ani v jednom přáteláku. Začátek soutěže se juniorům povedl, někdo šanci dostat mohl - třeba i Peš.
vn likes this post
Důvod?Excalibur napsal:Hhs23 napsal:Když vidím ty obránce v útoku kdo ví jestli třeba takový Hynek Peš z juniorky který je v úžasné formě dostane šanci.....
Nedostane
Hhs23- Posts : 173
Lázňator likes this post
Hhs23 napsal:Když vidím ty obránce v útoku kdo ví jestli třeba takový Hynek Peš z juniorky který je v úžasné formě dostane šanci.....
Nedostane
Hhs23- Posts : 173
karel granát and miramare83 like this post
Siroko- Posts : 1202
staříček and Duklacek like this post
Jak vidíš může a dokonce 5 plus do konceExcalibur napsal:Aha, já to viděl na netu a zdálo se mi, že do něj jenom nacouval zadkem, že za to ani nemůže vylučovat.
staříček- Posts : 522
staříček napsal:Já už se nedivím ,že ho Olomouc pustila ,asi takové prasárny dělal i tam , tohodle sem se bál když sem přišel, ........
No já nevím. Já jsem tam žádnou prasárnu nezaznamenal. Normálně ho dohrál do těla u mantinelu a smůla byla jen v tom, že se tam borec v poslední chvilce sehnul a hlavou si klepnul o hranu.
Hedgehog- Posts : 26
ralff likes this post
Hráč je ohnutý u mantáku a on ho na něj jěště najedea samozřejmě zrakví.Excalibur napsal:Za co dostal Mareš ten trest?
Duklacek napsal:Chomutov je teda suverénně nejslabší mančaft, s jakým jsme zatím hráli.
Souhlas. A kdyby nebyl, 3:1 by to ted asi nebylo... Snad to dnes za 3 body umlatime, to je ted hlavni, ne krasa. Hlavne to nak normalne dohrat, ne to co zas udelal Mares, to proste nechapu, ten je aktualne uplne mimo...
FREDERIK likes this post
ralff and FREDERIK like this post
No tím to asi nebude, to jsou jiní adepti…miramare83 napsal:Koukam Vrhel uz vypadl ze sestavy...
Tohle mě taky sere…je to už do Vlka každý rok stejný…Duklacek napsal:Co to je za sestavu
Jaternička napsal:Dneska to vidím na 5:2 a Kulda hattrick,pak Strejček a Půček
https://www.hokej.cz/matador-skorepa-jihlava-mi-zachranila-karieru-chodil-na-strechy-co-radi-mladym/5083640
Takhle by to bylo v srpnu v priprave...
Duklacek napsal:Co to je za sestavu
Se mi snad nelíbí 4 obránci v jedný pětce a viděl bys tam radši Kupriho nebo Burkova?
Jaternička napsal:Dneska to vidím na 5:2 a Kulda hattrick,pak Strejček a Půček
https://www.hokej.cz/matador-skorepa-jihlava-mi-zachranila-karieru-chodil-na-strechy-co-radi-mladym/5083640
No zaujala me i ta uplne posledni veta v rozhovoru: “Vždycky mě lákalo zkusit si roli obchodního manažera. (usmívá se)”.
Ja bych k tomu jen dodal, ze o jednom volnem miste tady vime
Siroko- Posts : 1202
staříček, FREDERIK and Duklacek like this post
Jaternička- Posts : 1411
vn, staříček, Jaternička and FREDERIK like this post
imbík, ralff, staříček, FREDERIK and Duklacek like this post
miramare83 likes this post
Taky mám ten názor, že tento tým má na vic
Sérii výher je potřeba začít Jekelům, Seniorům a Fronkum navzdory už dnes.
Jaternička- Posts : 1411
imbík likes this post
staříček likes this post
ralff likes this post
Strana 11 z 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
|
|