Diskuzní fórum
Strana 4 z 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Re: Diskuzní fórum
ralff- Posts : 1536
Jaternička- Posts : 1411
Duklacek and miramare83 like this post
Myslím že nejmín dva nebo tři roky ,už si to moc nepamatuju.miramare83 napsal:Klasika. Litky agilnejsi, vetsinou myslenkove i pohybem jeden az dva kroky pred nama, to se pak blbe hraje... Tycky je skoda ale celkove nic moc od nas. Nevi nekdo jak dlouho uz jsme v LT nevyhrali?
staříček- Posts : 522
miramare83- Posts : 1094
imbík- Posts : 3589
staříček, FREDERIK, miramare83 and Croo like this post
AJET0 napsal:Nevíte někdo co je s Půčkem?
Nema formu
Ty angažmá v Budějovicích a potažmo v Olomouci nebyli přínosem vůbec pro nikoho, hlavně ne pro Maxe a Kupriho.Excalibur napsal:Na juniory chodím zřídka, ale zajímalo by mě, co se stalo s Kuprim. Loni tahoun a letos 1 gól za 15 zápasů:
https://www.hokej.cz/mladez/player-stats/detailni/dhl-extraliga-junioru/4?stats-filter-season=2024&stats-filter-competition=7232&stats-filter-team=197&stats-menu-section=info
Jinak Půček jednou psali, že je zraněný. My obvykle tyhle věci neříkáme
Duklacek- Posts : 1074
Fotbalovou terminologii: hraje záložníkaExcalibur napsal:Na juniory chodím zřídka, ale zajímalo by mě, co se stalo s Kuprim. Loni tahoun a letos 1 gól za 15 zápasů:
https://www.hokej.cz/mladez/player-stats/detailni/dhl-extraliga-junioru/4?stats-filter-season=2024&stats-filter-competition=7232&stats-filter-team=197&stats-menu-section=info
karel granát- Posts : 139
"Půlkruh u parku je hotový a od pondělí na něj půjdou plechy. Půlkruh u vysoké školy se bude dělat od začátku listopadu. Plechy na něj půjdou v prosinci. Střed plochy konstrukce v prosinci a lednu. Plechy v této části únor. Na plechy pak podle počasí a svolení statika betonáže. Vše se dynamicky mění i podle toho jak se třeba mění některé postupy na jiných částech stavby. Nárožní objekt se bude dělat konstrukce střechy v první polovině listopadu a do konce listopadu by mělo být zakryto plechy....tedy v suchu. David Beke"
Takže komplet zastřešené, tedy ten střed arény, únor. Což se dost posunulo když v létě chtěli stíhat do zimy. Jen nevím jestli bylo myšleno konstrukci nebo i plechy. Každopádně jak píše, hold se to furt mění a dělají se napřed zas jiné věci.
Tak jim tam trochu nasněží )
Beny- Posts : 38
staříček likes this post
Jo, to si taky pamatuju. A ta nejdražší varianta se mi docela líbila. 20 let to není ale takových 12-15 asi ano. No teď jsem rád , že to nedopadlo. Tahle hala bude supr.Excalibur napsal:Já si pamatuju variantu velký rekonstrukce za 650 mega (respektive byly asi 4 varianty a tahle by byla největší), která už měla i stavební povolení a fakt jsem jí hodně věřil. A to je tak 20 let zpátky. Takže 14-ti denní zpoždění mi fakt žíly netrhá.
Lufa- Posts : 1287
Excalibur napsal:Na juniory chodím zřídka, ale zajímalo by mě, co se stalo s Kuprim. Loni tahoun a letos 1 gól za 15 zápasů:
https://www.hokej.cz/mladez/player-stats/detailni/dhl-extraliga-junioru/4?stats-filter-season=2024&stats-filter-competition=7232&stats-filter-team=197&stats-menu-section=infoAsi si na něj dávají větší pozor,nebo na něj hrajou osobku no nevím proč mu to nestřílí.
Excalibur- Posts : 614
To je pravda. Ale pred 20 lety jeste stavebni povoleni nebylo. Tehdy se teprve prve zacalo mluvit o velky rekonstrukci. Dobre si pamatuju, ze to bylo po tom extraligovym zapase s Plzni, kdy behem zapasu vypadly svetla a rikalo se, ze takto to fakt uz dal nejde…Excalibur napsal:Já si pamatuju variantu velký rekonstrukce za 650 mega (respektive byly asi 4 varianty a tahle by byla největší), která už měla i stavební povolení a fakt jsem jí hodně věřil. A to je tak 20 let zpátky. Takže 14-ti denní zpoždění mi fakt žíly netrhá.
To stavebni povoleni na rekonstrukci staryho zimaku bylo tusim az nekdy v roce 2016. No a to ani tehdy jsme netusili, ze to jeste neni konec pribehu.
Siroko- Posts : 1202
imbík likes this post
Před rokem a půl tady skoro nikdo nevěřil že nějaká stavba vůbec bude, takže i kdyby byl skluz 2 měsíce, myslím že je to zanedbatelnýHhs23 napsal:No nevim nevěřím že hala bude termínově včas je docela hezky a na střechu se 14 dní ani nešahlo
imbík, Excalibur, vn, ralff, FREDERIK, Duklacek and addo like this post
https://jihlavska.drbna.cz/zpravy/spolecnost/23847-jihlava-dokoncila-vyber-dodavatelu-vetsiny-vnitrniho-vybaveni-nove-haly.html
Hhs23- Posts : 173
DUKLIČKA- Posts : 1609
karel granát, ralff, staříček, Jaternička, FREDERIK and addo like this post
Lufa napsal:No díky bohu za druhej bodík. Od Přerova slušnej beton.
31:13 na střely... Jenže taky jaký střely. Měli jsme ve 3. třetině z prdele kliku. A prodloužení? Taková nahrávka na střelu, do okryté branky a hovno. Ach jo.
staříček likes this post
PS Vezměte si ten gól v prodloužení, Harky krásné nahrál, Kulda to trefil pěkne kolem hlavy nad rameno. Gólman to chytil ramenem, pak dorážku znova chytl a až na potřetí to šlo trefit do prázdné branky, být to třeba Vsetín tak tam padla hned ta první rána. Chci říct, že na ty góly se fakt nadřeme. Krom loňského play off se dva roky v koncovce trápíme a je jedno kdo tu hraje, to taky není náhoda.
FREDERIK, Duklacek and miramare83 like this post
hadas (admin), staříček, FREDERIK and miramare83 like this post
Já bych jim ty vohnoutky rozřezal na cirkulárce a dal bych jim ty s rovnou čepelí jako sme měli my když sme byli mladí ,potom by tu techniku s holí museli pilovat aby to sní uměliLufa napsal:Hráči budou muset nafasovat hokejky se širší lopatou když to neumí zpracovat s tím co mají.hadas (admin) napsal:Lufa napsal:Dneska věřím ve výhru, tak třeba se ti chuť trochu napraví.
Začátek jak z partesu...
AJET0 likes this post
Hráči budou muset nafasovat hokejky se širší lopatou když to neumí zpracovat s tím co mají.hadas (admin) napsal:Lufa napsal:Dneska věřím ve výhru, tak třeba se ti chuť trochu napraví.
Začátek jak z partesu...
staříček likes this post
ondrej.n napsal:Školácká chyba na modré. Jansons?!
Jo. Uz jsme s tou modrou carou trapni... Pak se jeste prida smula, ty tycky... Ale porad mi tam schazi vetsi tlak do branky, jit za golem jak buldok, vzdyt goly padaji i nehezke, dostouchavane, takove my nedavame. Hrac vystreli, gol to neni, hotovo, konec akce. To je ale malo...
FREDERIK and jajirk like this post
Lufa likes this post
Lufa napsal:Dneska věřím ve výhru, tak třeba se ti chuť trochu napraví.
Začátek jak z partesu...
FREDERIK napsal:Excalibur napsal:Tak jsem měl dneska hodně špatný tip. Ale fakt jsem při tipování nečekal, že dostaneme 2 góly při vlastní přesilovce.
Podle statistik dokonce 3 góly v přesilovce jsme dostali
Hmm, to se moc casto "nepodari"... O to zodpovedneji musi zahrat dnes. Hlavne uhlidat Ministra:D
To bude asi pěkná ptákovina ,hrát v divadle hokej,.......hadas (admin) napsal:DUKLIČKA napsal:Byl nekdo v tom divadle?
My o tom uvažujeme, protože mamka šije v divadle kostýmy a teta dělá ve vlásenkárně. Nicméně po včerejšku nemám náladu vidět cokoliv, co se týče Dukly..
DUKLIČKA napsal:Byl nekdo v tom divadle?
Jdu v listopadu. Očekávám mnohem lepší představení než se nabízí v Pelhřimově
Jaternička- Posts : 1411
hadas (admin), karel granát, FREDERIK and addo like this post
DUKLIČKA napsal:Byl nekdo v tom divadle?
My o tom uvažujeme, protože mamka šije v divadle kostýmy a teta dělá ve vlásenkárně. Nicméně po včerejšku nemám náladu vidět cokoliv, co se týče Dukly..
vn- Posts : 1819
Excalibur napsal:FREDERIK napsal:Excalibur napsal:Tak jsem měl dneska hodně špatný tip. Ale fakt jsem při tipování nečekal, že dostaneme 2 góly při vlastní přesilovce.
Vím, ale ten třetí byl při power play, to už do toho nepočítám.
Tak to jó,ale stejně to byl pekelně nevydařenej zápas Nevím čím to je,ale přesilovky nám pořád nějak nejdou a to tahounů a hráčů na přesilovku máme hodně,ale chtělo by to nějakého mladého dravce,co to má jak v hlavě,tak v nohách a rukách
FREDERIK- Posts : 232
FREDERIK napsal:Excalibur napsal:Tak jsem měl dneska hodně špatný tip. Ale fakt jsem při tipování nečekal, že dostaneme 2 góly při vlastní přesilovce.
Vím, ale ten třetí byl při power play, to už do toho nepočítám.
Excalibur napsal:Tak jsem měl dneska hodně špatný tip. Ale fakt jsem při tipování nečekal, že dostaneme 2 góly při vlastní přesilovce.
FREDERIK- Posts : 232
vn, ralff, staříček and FREDERIK like this post
vn napsal:No dneska nám tam spadlo zas všechno, trošku návrat zas zpět o x zápasů…každopádně si myslím, že vyjádření trenéra hostů není úplně trefné, protože dneska Vsetín byl rozhodně k poražení a prohráli jsme si to spíš sami než že by nás přehrávali…
Jj, vlastnimi chybami jsme je posadili na kone, do te doby Vsetin vubec nebyl presvedcivy, skoda... Zitra to chce za 3 body, i kdyz to ted Prerovu docela jde.
FREDERIK likes this post
vn- Posts : 1819
imbík, FREDERIK and Duklacek like this post
PS: všiml si někdo jak se po zápase pohádali Strejček s Vrhelem?
AJET0- Posts : 278
Siroko- Posts : 1202
ralff, staříček, FREDERIK and miramare83 like this post
Strana 4 z 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
|
|