Diskuzní fórum
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Excalibur napsal:Netýká se to přímo Dukly, ale třeba to někoho bude zajímat.
https://www.youtube.com/watch?v=KV04-wtBczY&t=616s
Poslechl jsem si rozhovor s Kristkem a docela koukám, co za člověka může dělat ředitele klubu. Neodpovídá na otázky, plácá pátý přes devátý. A když zmínil čísla Dynama, tak jsem se podíval na poslední výroční zprávu a podle ní ten klub směřuje ke krachu.
Jak už jsem psal. Pokud někdo náhledl pod pokličku fotbalu v ČB, jen se lehce pousměje... Tohle je ještě celkem sranda.
Duklacek likes this post
https://www.youtube.com/watch?v=KV04-wtBczY&t=616s
Poslechl jsem si rozhovor s Kristkem a docela koukám, co za člověka může dělat ředitele klubu. Neodpovídá na otázky, plácá pátý přes devátý. A když zmínil čísla Dynama, tak jsem se podíval na poslední výroční zprávu a podle ní ten klub směřuje ke krachu.
Excalibur- Posts : 638
imbík- Posts : 3617
karel granát, FREDERIK and addo like this post
staříček- Posts : 527
Duklacek- Posts : 1104
hadas (admin), vn, karel granát, Jaternička, FREDERIK, jajirk, miramare83 and addo like this post
Lufa- Posts : 1312
To sice jo, ale po vydřených bodech s top týmy je to dneska škoda…ale zpátky nohama na zem!DUKLIČKA napsal:No vyhráli jsme ve Zlíně po prodloužení v Sokolově na posledni chvili a druhy den Chomutov tykze za meb5 bodu ok
vn- Posts : 1856
FREDERIK and miramare83 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
karel granát and Lufa like this post
Beny- Posts : 41
Jaternička and addo like this post
miramare83- Posts : 1125
vn, ralff and FREDERIK like this post
vn likes this post
ondrej.n napsal:A je po obratu
Jsme hodně marný...
hadas (admin) and karel granát like this post
miramare83 napsal:Tak 3:0 uz je dostatecnej naskok, mohli bysme zacit hrat...
Teď jsme začali.
Lufa likes this post
Jaternička- Posts : 1419
Ale víme to! Víme v kabině, že úvody venku máme strašný.vn napsal:Evidentně jsme na úvodech zapracovali…
staříček and miramare83 like this post
Jaternička napsal:dneska to na otočku nebude
Včera to bylo drahý, ale dneska Chomutov...
Začátek epesní. 8 vteřin je pěkná práce.
Lázňator- Posts : 702
Duklacek and miramare83 like this post
Duklacek napsal:Zrovna Vovsík by tu minutáž v obraně dost potřeboval, trochu se vyhrát. Protože jsem od něj čekal více, ale může to v něm třímat. Číhal by tu ligu už mohl v pohodě hrát. Místo toho tady ohráváme Olomouci Marešáka, který může na play off odejítvn napsal:Chvátala ještě pochopím, i když šoupnout ho do útoku když hrál až do příchodu k A týmu jen na beku nechápu, ale stavět tak Vovsíka je totálně mimo. I v extralize dostávají šanci kluci z juniorky, tak nechápu proč to nejde tady, aspoň v těch dnech kdy juniorka nehraje…Excalibur napsal:Já bych se Chvátala trochu zastal. Jak loni hořel v obraně, tak v útoku je to lepší (i když jsem byl skeptik). Nehraje špatně. Celkově si myslím, že ta naše 4. lajna bude postupně nahrazena junkama (Burkov, Kupri, Peš), konkurence je potřeba.
Jj potřeboval ale v obraně a ne v útoku!
FREDERIK likes this post
Zrovna Vovsík by tu minutáž v obraně dost potřeboval, trochu se vyhrát. Protože jsem od něj čekal více, ale může to v něm třímat. Číhal by tu ligu už mohl v pohodě hrát. Místo toho tady ohráváme Olomouci Marešáka, který může na play off odejítvn napsal:Chvátala ještě pochopím, i když šoupnout ho do útoku když hrál až do příchodu k A týmu jen na beku nechápu, ale stavět tak Vovsíka je totálně mimo. I v extralize dostávají šanci kluci z juniorky, tak nechápu proč to nejde tady, aspoň v těch dnech kdy juniorka nehraje…Excalibur napsal:Já bych se Chvátala trochu zastal. Jak loni hořel v obraně, tak v útoku je to lepší (i když jsem byl skeptik). Nehraje špatně. Celkově si myslím, že ta naše 4. lajna bude postupně nahrazena junkama (Burkov, Kupri, Peš), konkurence je potřeba.
karel granát likes this post
miramare83 napsal:Sokolovsky trener se ke vcerejsimu zapasu nevyjadril? Marne hledam...
https://www.facebook.com/reel/572054731848738
staříček and miramare83 like this post
karel granát, staříček, FREDERIK and miramare83 like this post
vn napsal:Chvátala ještě pochopím, i když šoupnout ho do útoku když hrál až do příchodu k A týmu jen na beku nechápu, ale stavět tak Vovsíka je totálně mimo. I v extralize dostávají šanci kluci z juniorky, tak nechápu proč to nejde tady, aspoň v těch dnech kdy juniorka nehraje…Excalibur napsal:Já bych se Chvátala trochu zastal. Jak loni hořel v obraně, tak v útoku je to lepší (i když jsem byl skeptik). Nehraje špatně. Celkově si myslím, že ta naše 4. lajna bude postupně nahrazena junkama (Burkov, Kupri, Peš), konkurence je potřeba.
Tohle taky moc nechapu. Konkretne Burkova bych moc rad videl v acku, alespon obcas...
Doufam ze dnes bude jeste kde brat a zase s prazdnou neodjedem. Nakonec Chomutov ma to samy, 2 zapasy ve 2 dnech. Hlavne je nesmime podcenit.
staříček and FREDERIK like this post
Chvátala ještě pochopím, i když šoupnout ho do útoku když hrál až do příchodu k A týmu jen na beku nechápu, ale stavět tak Vovsíka je totálně mimo. I v extralize dostávají šanci kluci z juniorky, tak nechápu proč to nejde tady, aspoň v těch dnech kdy juniorka nehraje…Excalibur napsal:Já bych se Chvátala trochu zastal. Jak loni hořel v obraně, tak v útoku je to lepší (i když jsem byl skeptik). Nehraje špatně. Celkově si myslím, že ta naše 4. lajna bude postupně nahrazena junkama (Burkov, Kupri, Peš), konkurence je potřeba.
Excalibur and miramare83 like this post
karel granát likes this post
Hhs23- Posts : 177
hadas (admin), imbík, vn, karel granát, staříček, Leo and addo like this post
Lázňator napsal:Ztráta 5 bodů na prvního. Kde sme mohli bejt kdyby se nám dařilo od
začátku
Tech 5 bodu jsou jen 2 uplne zbytecne ztraceny zapasy v Pardubicich a s Kolinem, ty mam porad pred ocima a s aktualni hrou se nedaji srovnat. Vem to cert, hlavne aby jeste tato prizniva vlna dlouho vydrzela. Ted mam pocit ze kluci ukazuji co umi a ze je to bavi. Ty otocky jsou bomba, ale nevadilo by mi, kdybysme to zitra rezirovali uz od zacatku a zadnej naskok souperi nedavali, maji ted docela formu Chomouti...
karel granát and FREDERIK like this post
karel granát- Posts : 147
miramare83 likes this post
imbík napsal:Tenhle tým není radno odepisovat, Habalovo kouzlo odčarováno. A ve třetí třetině krom Sokolovské přesilovky jsme si zatím fakt šli, takže klobouk dolů, tohle je fakt po dlouhé době zase tým s charakterem. Kulda i Jansons jdou nahoru, dneska celkově druhá lajna pecka. Nikdo tu posledně psal, že Strejček je stín loňského Strejčka. Možná v porovnání s play off trošku jo, ale jinak za mě je to náš nejlepší bek. Škoda, že se na ty góly tak nadřeme, i když dneska proti nám stal nejlepší gólman Maxa ligy a minule jsme dali 5 gólu nejlepší obraně ligy, takže těžko vlastně říct .
Jinak souhlasím s tou 4 lajnou psal jsem to tu už proti Zlinu a to tam ještě měli Pořeza který je aspoň bojovník a celkově tu lajnu herně zvedá. Teď bez něj je to fakt průser, nahrávka je sprosté slovo a jakmile mají bránit tak to jen hoří . Chvátal má možná víc bodu jako Toman, ale herně na nej fakt nemá. Navíc Toman vyhrává vhazování a pro lajnu je prospěšný jinak. Chvatal je výborný bruslař, ale jinak výhody jeho působení v útoku úplně nevidím. A Vovsik je proste obránce to je těžký. Půček hraje po dlouhé pauze ten se zvedne, ale mezi Chvátalem a Vovsikem těžko.
Jinak dneska patří klukům díky
Vicemene souhlas, jen uplne nemam pocit ze by Jansons sel nejak nahoru, spis patri k tem, o kterych mam porad trochu pochybnost. Ale hlavne ze to ted slape tymove a vysledkove:)
Duklacek likes this post
začátku
Jinak souhlasím s tou 4 lajnou psal jsem to tu už proti Zlinu a to tam ještě měli Pořeza který je aspoň bojovník a celkově tu lajnu herně zvedá. Teď bez něj je to fakt průser, nahrávka je sprosté slovo a jakmile mají bránit tak to jen hoří . Chvátal má možná víc bodu jako Toman, ale herně na nej fakt nemá. Navíc Toman vyhrává vhazování a pro lajnu je prospěšný jinak. Chvatal je výborný bruslař, ale jinak výhody jeho působení v útoku úplně nevidím. A Vovsik je proste obránce to je těžký. Půček hraje po dlouhé pauze ten se zvedne, ale mezi Chvátalem a Vovsikem těžko.
Jinak dneska patří klukům díky
imbík- Posts : 3617
vn and staříček like this post
staříček napsal:Že ty si vsadil na Sokolov , tak se Ti to vymstilo, ale já se na Tebe nezlobím ,jen zírám co mi předvádíme v třetích třetinách, bud máme takové štěstí, nebo ta buldočí snaha se nám nakonec vyplatí.hadas (admin) napsal:Hmm, paráda, ale tohle mě stálo dost peněz
Mimo jiné i to, že nedáme gól, že už nepadne, když chybělo 5 minut do konce při remíze a tak.
Dneska prostě nic. Dcera mi říkala, ať vsadím na Duklu... Njn ;-)
Ale závěr zase super, to nechápu.
staříček likes this post
Že ty si vsadil na Sokolov , tak se Ti to vymstilo, ale já se na Tebe nezlobím ,jen zírám co mi předvádíme v třetích třetinách, bud máme takové štěstí, nebo ta buldočí snaha se nám nakonec vyplatí.hadas (admin) napsal:Hmm, paráda, ale tohle mě stálo dost peněz
vn, staříček, FREDERIK and Lufa like this post
Po třetí v řadě venkuSiroko napsal:Ujcikova past opet zaklapla!
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20