Diskuzní fórum
Strana 3 z 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Jaternička- Posts : 1419
staříček likes this post
vn- Posts : 1856
FREDERIK likes this post
Siroko- Posts : 1206
Excalibur, karel granát and Duklacek like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
hadas (admin) and miramare83 like this post
miramare83- Posts : 1125
imbík- Posts : 3617
miramare83 napsal:Dnes nam to hlavne zatim moc nejezdi, i presto tam byly asi 3 tutovky na gol... Skoda ze neumime lip ty zacatky, na otocku se pokazdy spolehat neda...
Rád bych se mýlil, ale dneska budeme rádi, když dáme gól...
miramare83 likes this post
Duklacek likes this post
hadas (admin), Excalibur, staříček and FREDERIK like this post
Duklacek- Posts : 1104
karel granát and Lufa like this post
karel granát- Posts : 147
To stejný dneska...miramare83 napsal:Excalibur napsal:Junci!!!
Me bavi ty goly Burkova, skoro pokazdy projede nejmin pulku hriste
Jinak zase dva obránci v útoku. Loni jsme při nejhorším hrábli pro útočníka do Brodu nebo vytáhli juniora
Duklacek- Posts : 1104
vn likes this post
staříček- Posts : 527
vn likes this post
hadas (admin), Excalibur, karel granát and miramare83 like this post
ondrej.n napsal:Akorát že v programu čt sport plus sme od 17:55 a hrajeme už od 17:00...
Jestli to není chyba, tak jsou to matláci.
Junci ve druhé třetině nic moc
staříček likes this post
ondrej.n- Posts : 590
vn, staříček, FREDERIK and miramare83 like this post
Excalibur napsal:Junci!!!
Me bavi ty goly Burkova, skoro pokazdy projede nejmin pulku hriste
staříček and FREDERIK like this post
Lufa napsal:Sokolov bude chtít napravit trapnou událost s Třebíčí a zítra budou asi lítat jak čerti, jeden bodík by byl dobrej.
Na druhou stranu nam dlouhodobe docela sedi a mame jim vracet 1:5... Pokud zahrajem jak umime (Litky, Zlin) mame sanci na vyhru.
Lufa- Posts : 1312
staříček, FREDERIK, Beny and miramare83 like this post
Junci super!
staříček likes this post
Excalibur- Posts : 638
hadas (admin), vn, karel granát, miramare83 and Croo like this post
Jaternička napsal:Zajímalo by mě jak to vlastně v těch klubech řeší.
Protože aspoň dřív platilo,že z veřejných peněz nelze dotovat profesionální sport.
Ale jelikož žijeme kde žijeme,tak to určitě šlo nějak obejít.
Ovšem už jen z principu věci se mi příčí proč by mělo město dotovat ztrátu miliardářovi co si provozuje své hobby.
Jak nelze dotovat profesionální sport? To se přeci děje úplně běžně. Akorát "dotovat" je asi špatné slovo v těchhle případech.
Město má v klubu podíl, takže je spolumajitel nebo jako u nás 100% majitel.
Nemělo by to tak být, mně se to nelíbí, ale bohužel je to realita.
staříček and FREDERIK like this post
Protože aspoň dřív platilo,že z veřejných peněz nelze dotovat profesionální sport.
Ale jelikož žijeme kde žijeme,tak to určitě šlo nějak obejít.
Ovšem už jen z principu věci se mi příčí proč by mělo město dotovat ztrátu miliardářovi co si provozuje své hobby.
Jaternička- Posts : 1419
Kuba likes this post
vn and FREDERIK like this post
hadas (admin), imbík and Kolja like this post
Beny- Posts : 41
FREDERIK likes this post
Lufa napsal:Dobrá hláška - měli by být myšlenkově na příjmu
https://www.sport.cz/clanek/hokej-extraliga-takhle-to-dal-nejde-jagr-nezaplatil-kladno-vypovi-rytirum-smlouvu-na-stadion-5039277#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Ono je to teď vůbec hezký a někomu by se to podobně asi i líbilo. No, tak mně ne...
- Problém pro Kladno. Jágr nezaplatil městu, to klubu vypoví smlouvu na halu.
- Hradec vylekala ztráta hokejového Mountfieldu, extraligu však neprodá.
- Pardubice a hokejové Dynamo jsou na kordy, ztráta klubu atakuje 100 milionů.
https://youtu.be/FznTV4CxXCI?si=qXvzg1OPNnQMqZJA
Lufa likes this post
Lufa napsal:Dobrá hláška - měli by být myšlenkově na příjmu
https://www.sport.cz/clanek/hokej-extraliga-takhle-to-dal-nejde-jagr-nezaplatil-kladno-vypovi-rytirum-smlouvu-na-stadion-5039277#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Diplomaticky řečeno
hadas (admin), Excalibur, staříček and Kuba like this post
vn napsal:Neviděli jste někde vyjádření našeho trenéra ke včerejšku?
Jj
https://www.hcdukla.cz/zapas.asp?id=9077
Viktor Ujčík (HC Dukla Jihlava): Jsme moc rádi, že jsme dokázali vstát z mrtvých. Zápas se pro nás nevyvíjel dobře. Ačkoliv jsme neodehráli první třetinu vůbec špatně, prohrávali jsme po ní bohužel 1:3, což pro nás bylo dost kruté. Sáhli jsme k výměně gólmanů, aby tým dostal nějaký impuls, že se zápasem chceme něco udělat. Jenže z první "nestřely", kdy k soupeři propadl puk, jsme inkasovali gól na 1:4. Soupeř se dostal na koně a v několika situacích nás Adam Beran hodně podržel. Začali jsme totiž hrát naivní hokej, kdy jsme chtěli být všude a se zápasem něco udělat. Zároveň jsme ale nebyli nikde a měli jsme velké díry v obraně. Řekli jsem si k tomu, že takhle třetí třetinu hrát určitě nechceme, protože Zlín má hokejisty a pokud budeme hrát takhle naivně, mohlo by to skončit nějakým debaklem. Kluci na to zareagovali více než dobře. Třetí třetinu jsme odehráli stylem ve velkém tlaku, pořád jsme hrozili a zasloužili jsme si minimálně bod. Prodloužení už bylo úplně v naší režii. Měli jsme několik šanci a jsme rádi, že se podařilo urvat i druhý bod. Ohledně Radka Pořízka se naštěstí nepotvrdilo podezření na otřes mozku.
vn likes this post
staříček and jajirk like this post
No ofsaid to byl ,ale rozhodčí rozpřáhl ruce , takže nebyljajirk napsal:Nezdálo se mi to úmyslné, rozdíl postav tomu dost pomohl.Kolja napsal:hadas (admin) napsal:vn napsal:Míro promiň, ale máš tohle rejpání zapotřebí? Otočka dobrá, ale nalejme si čistého vína, ta druhá třetina byla šílenost, tam to mohlo být klidně 7:1 a neměli jsme si tady o čem psát…týmu můžeme věřit až trochu stabilizuje výkony a zlepší obranu. A je potřeba si říct, že nebýt Koláře a laxního přístupu Zlína, tak jsme si neškrtli ani ve 3. třetině.imbík napsal:Tak co? koukám, že někteří jsou tu fakt frajeři. Možná by jste občas mohli tomu týmu víc věřit. Alespoň, že to dnes bylo bez vyhazování Ujčíka a podobně.
Kolář dobrej kretén, snad dobrý trest za to co udělal. Škoda, že to odnesl zrovna Pořez, bojovník jak sviň a zrovna on má ten útok nejhůře poskládáný. Kolář fakt hovado nic jiného.
Tým fakt dobře, golmani nás nedrží, ale tým podrží je, tak to má být
Jojo, navíc sám napíše ještě v průběhu zápasu, že Zlín nebyl byl hokejovější a produktivní...
Dvě třetiny hrozný, třetí úplně jiná a pomohlo samozřejmě to 5 + do konce. V prodloužení bylo vidět, jak je Zlín dole.
Pokud by někoho zajímalo zpětně, zda to opravdu byl offside, tak byl jako prase
Hlavně ten hejt je Koláře je za mě přes čáru.... Zákrok jsem neviděl ale Kolar rozhodně není žádný hovado, aspoň za ty roky v Dukle se tak neprojevoval
staříček- Posts : 527
hadas (admin), karel granát, FREDERIK, Lufa and miramare83 like this post
Nezdálo se mi to úmyslné, rozdíl postav tomu dost pomohl.Kolja napsal:hadas (admin) napsal:vn napsal:Míro promiň, ale máš tohle rejpání zapotřebí? Otočka dobrá, ale nalejme si čistého vína, ta druhá třetina byla šílenost, tam to mohlo být klidně 7:1 a neměli jsme si tady o čem psát…týmu můžeme věřit až trochu stabilizuje výkony a zlepší obranu. A je potřeba si říct, že nebýt Koláře a laxního přístupu Zlína, tak jsme si neškrtli ani ve 3. třetině.imbík napsal:Tak co? koukám, že někteří jsou tu fakt frajeři. Možná by jste občas mohli tomu týmu víc věřit. Alespoň, že to dnes bylo bez vyhazování Ujčíka a podobně.
Kolář dobrej kretén, snad dobrý trest za to co udělal. Škoda, že to odnesl zrovna Pořez, bojovník jak sviň a zrovna on má ten útok nejhůře poskládáný. Kolář fakt hovado nic jiného.
Jojo, navíc sám napíše ještě v průběhu zápasu, že Zlín nebyl byl hokejovější a produktivní...
Dvě třetiny hrozný, třetí úplně jiná a pomohlo samozřejmě to 5 + do konce. V prodloužení bylo vidět, jak je Zlín dole.
Hlavně ten hejt je Koláře je za mě přes čáru.... Zákrok jsem neviděl ale Kolar rozhodně není žádný hovado, aspoň za ty roky v Dukle se tak neprojevoval
jajirk- Posts : 161
hadas (admin) napsal:vn napsal:Míro promiň, ale máš tohle rejpání zapotřebí? Otočka dobrá, ale nalejme si čistého vína, ta druhá třetina byla šílenost, tam to mohlo být klidně 7:1 a neměli jsme si tady o čem psát…týmu můžeme věřit až trochu stabilizuje výkony a zlepší obranu. A je potřeba si říct, že nebýt Koláře a laxního přístupu Zlína, tak jsme si neškrtli ani ve 3. třetině.imbík napsal:Tak co? koukám, že někteří jsou tu fakt frajeři. Možná by jste občas mohli tomu týmu víc věřit. Alespoň, že to dnes bylo bez vyhazování Ujčíka a podobně.
Kolja- Posts : 156
Loni to takhle celkem pravidelně otáčela Poruba.medaji napsal:Teda taky se přiznám jsem nevěřil ale tím dalším obratem mi to trochu připomíná sezónu kdy jsme postoupili do extraligy. Taky jsme v průběhu sezóny začali otáčet zdánlivě prohrané zápasy. No uvidíme minimálně máme na čem stavět.
medaji- Posts : 25
hadas (admin), staříček, Jaternička, Kuba, jajirk, Lufa and miramare83 like this post
karel granát and staříček like this post
hadas (admin), vn and jajirk like this post
hadas (admin), staříček and FREDERIK like this post
Strana 3 z 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20