Diskuzní fórum
Strana 3 z 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Re: Diskuzní fórum
Excalibur napsal:DUKLIČKA napsal:hadas (admin) napsal:Njn, tak jsem dneska Dukle nevěřil, ale co už...;-) Obrat parádní.
https://ibb.co/L6dPfj0
Já dal včera za stavu 3:3 kilo na Litoměřice. Takhle to prostě funguje.
Možná kdybysme radši ty peníze posílali na transparentní účet Dukle, že by z toho za rok byla zajímavá částka.
No to leda :-) Ale ohledně Dukly jsem od začátku sezóny lehce v plusu
staříček napsal:No vidíš ,měl sis na Duklu vsadit a vyhrál by si balíkhadas (admin) napsal:Njn, tak jsem dneska Dukle nevěřil, ale co už...;-) Obrat parádní.
To jo. Při 3:0 byl na neprohru 20 kurz :-)
staříček likes this post
Excalibur napsal:imbík napsal:Spekuluje se, že Pardubky přivedou nějakýho Amika s 50 starty v NHL a místo mu má udělat Zohorna, který půjde do Motoru. Tohle fanouškům Dynama nevadí? Nebo se taky nechali koupit? Co si o tom myslíte.
Zohorna který je vlastně s Pardubicemi dost spjatý. Však jeho v Česku ani jinde nepamatuji ne ?
Tak ono je to trochu jinak...Hlavní spekulace je, že ho chtějí nabídnout Budějkám a ty by jim na oplátku pustili dřív Kondelíka (který tam přijde tak jako tak v létě). Ten Amík má přijít, ale myslím, že náhrada za Zohornu má být spíš Kondelík. Pardubky chtějí titul, na délku smlouvy nebo zásluhy se nekouká.
To beru, ale nesouhlasím. Tyhle bohaté kluby by nejvíce měly ukázat jak vlastně zvednou ten česky hokej, vychovájí díky programům který si můžou dovolit nové Jagry a Pastrňáky, když můžou za peníze si koupit koho chtějí. A pak já mám rád aspoň trochu nějaký ten patriotismus a tohle se mi fakt nezdá. I kdyby ten Zohorna šel teda za Kondela doufám, že jim titul zase někdo vyfoukne, klidně Sparta nebo Beroun to je jedno
imbík- Posts : 3589
Amík už není spekulace…imbík napsal:Spekuluje se, že Pardubky přivedou nějakýho Amika s 50 starty v NHL a místo mu má udělat Zohorna, který půjde do Motoru. Tohle fanouškům Dynama nevadí? Nebo se taky nechali koupit? Co si o tom myslíte.
Zohorna který je vlastně s Pardubicemi dost spjatý. Však jeho v Česku ani jinde nepamatuji ne ?
vn- Posts : 1819
imbík napsal:Spekuluje se, že Pardubky přivedou nějakýho Amika s 50 starty v NHL a místo mu má udělat Zohorna, který půjde do Motoru. Tohle fanouškům Dynama nevadí? Nebo se taky nechali koupit? Co si o tom myslíte.
Tak ono je to trochu jinak...Hlavní spekulace je, že ho chtějí nabídnout Budějkám a ty by jim na oplátku pustili dřív Kondelíka (který tam přijde tak jako tak v létě). Ten Amík má přijít, ale myslím, že náhrada za Zohornu má být spíš Kondelík. Pardubky chtějí titul, na délku smlouvy nebo zásluhy se nekouká.
Excalibur- Posts : 614
vn likes this post
ondrej.n napsal:A nejsou to zase jen vzorky? Poněvadž každý maj jiný žebrování a je tam i černej plech...
Určitě ne. A ta černá patří do spodu, respektive bude tvořit pohledově strop, aby to ladilo s vazníky, a ztratily se v tom veškeré rozvody vzduchotechniky apod.
Tak to bylo i prezentováno na nejakem videu.
Beny- Posts : 38
staříček and ondrej.n like this post
ondrej.n- Posts : 580
staříček- Posts : 522
No vidíš ,měl sis na Duklu vsadit a vyhrál by si balíkhadas (admin) napsal:Njn, tak jsem dneska Dukle nevěřil, ale co už...;-) Obrat parádní.
DUKLIČKA napsal:hadas (admin) napsal:Njn, tak jsem dneska Dukle nevěřil, ale co už...;-) Obrat parádní.
Možná kdybysme radši ty peníze posílali na transparentní účet Dukle, že by z toho za rok byla zajímavá částka.
hadas (admin), jajirk and Duklacek like this post
hadas (admin) napsal:Njn, tak jsem dneska Dukle nevěřil, ale co už...;-) Obrat parádní.
DUKLIČKA- Posts : 1609
Excalibur likes this post
Hrál místo něj Koštoval, hned nějak z kraje. Pak tam seděl v civilu vedle střídačkyimbík napsal:On nedohral Strejček ?
Duklacek- Posts : 1074
Otočit v Litoměřicích je zázrak.
Nepolevit a dupat do toho.
Kelt- Posts : 383
Viktor Ujčík (HC Dukla Jihlava): "My jsme měli vůbec problém dostat se na stadion kvůli překopanému městu a i v tomhle stylu mi přišlo, že jsme začali. Hledali jsme se a domácích byl plný led, naprosto dominovali a padl jim nějaký gól. My jsme dávali tyčky, nebo jsme netrefovali branku. Za stavu 3:0 to začalo smrdět exhibicí, ale pořád jsme kluky burcovali, že už jsme hru vyrovnali a je potřeba dát jen góly. Dobrou práci odvedly speciální týmy, kromě poslední branky v oslabení, kdy byli domácí ve dvojnásobné přesile, jsme dokázali bránit i ta oslabení. Dali jsme nějaké góly v přesilovkách, což jsme potřebovali. Pro tým je takový obrat velká vzpruha. Já věřím, že si tu energii i ten závěr, kdy jsme byli obětaví, přeneseme do dalšího zápasu."
karel granát and FREDERIK like this post
ralff- Posts : 1536
imbík, staříček and miramare83 like this post
Pokud jde o jejich góly, první a druhý mu rozhodně vyčítat jde.AJET0 napsal:super výkon, obzvlᚍ náš třetí gól byla lahůdka pro oko. Jinak Maxovi ty goly vyčítat moc nejde i když statistiku si opět asi pohoršil. Mám pocit, že se začínají chytat. že by duklácká mašina nastartovala a zastavila až v extralize?
Jinak ale paráda. První polovina zápasu byla celkem ospalá, vzadu velké zmatky, ale dokázali jsme velkou věc. Viktor je nabudil tím výrazem a rukami v kapsách.
miramare83 likes this post
miramare83- Posts : 1094
ralff, staříček and Vasoj84 like this post
AJET0 napsal:super výkon, obzvlᚍ náš třetí gól byla lahůdka pro oko. Jinak Maxovi ty goly vyčítat moc nejde i když statistiku si opět asi pohoršil. Mám pocit, že se začínají chytat. že by duklácká mašina nastartovala a zastavila až v extralize?
Tak to nezakřikni
FREDERIK- Posts : 232
AJET0- Posts : 278
Croo- Posts : 10
Výhra tam, kde se nám dlouhodobě nedaří, otočení skore a konečně jsme dali hodně branek.
Jaternička- Posts : 1411
staříček and miramare83 like this post
karel granát and staříček like this post
Excalibur and ondrej.n like this post
Duklacek napsal:ZapínejExcalibur napsal:Vypínám, na tohle kašlu. Gól na 2:0, kdy jsme to mohli asi 2x nebo 3x vyhodit z pásma. A na 3:0, kdy naše 2 beky předjel ten útočník o parník.
Chystám se to zapnout, ale snad jim nepřináším smůlu, když na to koukám.
vn napsal:Nechápu proč začínáme hrát za stavu 3:0 až
Davame souperum naskok, protoze jsme lepsi Ne, taky to nechapu. Od toho golu na 3:1 to bylo jak kdyz kazdej dostal do prdele zihadlo, jak tam zacli litat... Proste hlava vsechno, psychika, chci hrat, nechci hrat, verim si, neverim atd, zadna vetsi veda v tom nebude.
Naposledy upravil miramare83 dne 23/10/2024, 19:25, celkově upraveno 3 krát
miramare83- Posts : 1094
karel granát and Leo like this post
ZapínejExcalibur napsal:Vypínám, na tohle kašlu. Gól na 2:0, kdy jsme to mohli asi 2x nebo 3x vyhodit z pásma. A na 3:0, kdy naše 2 beky předjel ten útočník o parník.
karel granát and ondrej.n like this post
To je ta naše psychická nevyrovnanost a to netuším jak léčit
karel granát, FREDERIK, MichalDJ, Vasoj84, Duklacek and miramare83 like this post
ralff napsal:FREDERIK napsal:Jaternička napsal:Za tři body jsme tam vyhráli naposledy v roce 2020 a o rok dříve v prodloužení. Jinak sama prohra
Litoměřice a kór u nich nám prostě nesedí
Však my si to časem všechno vyberem!
To doufám, vzdy si obcas vybavim, jak nějaký typek před lety zahlasil na zimáku, jaky vidlaci sem ted jezdí. No a v žumpe jsme furt )
staříček and MichalDJ like this post
MichalDJ napsal:ralff napsal:FREDERIK napsal:Jaternička napsal:Za tři body jsme tam vyhráli naposledy v roce 2020 a o rok dříve v prodloužení. Jinak sama prohra
Leda tak prd
Ale no tak.
ralff napsal:FREDERIK napsal:Jaternička napsal:Za tři body jsme tam vyhráli naposledy v roce 2020 a o rok dříve v prodloužení. Jinak sama prohra
Leda tak prd
MichalDJ- Posts : 1031
FREDERIK and Vasoj84 like this post
vn and Vasoj84 like this post
FREDERIK napsal:Jaternička napsal:Za tři body jsme tam vyhráli naposledy v roce 2020 a o rok dříve v prodloužení. Jinak sama prohra
Beny likes this post
Jaternička napsal:Za tři body jsme tam vyhráli naposledy v roce 2020 a o rok dříve v prodloužení. Jinak sama prohra
Strana 3 z 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
|
|