Diskuzní fórum
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
To není bohužel nijak přehnané, to je naprosto reálnéimbík napsal:Duklacek napsal:Knotek nehraje. O Jumbovi nic nevíme
Nehraje, protože pět plus ok je automaticky trest, ale dodatečně nic. Takže když to přeženu když Slavia dneska uspěje tak si Knotek v sobotu zahraje čtvrtfinále proti Porubě a Jumba muže půl roku chodit o berlich
Duklacek- Posts : 1104
Duklacek napsal:Knotek nehraje. O Jumbovi nic nevíme
Nehraje, protože pět plus ok je automaticky trest, ale dodatečně nic. Takže když to přeženu když Slavia dneska uspěje tak si Knotek v sobotu zahraje čtvrtfinále proti Porubě a Jumba muže půl roku chodit o berlich
imbík- Posts : 3617
Lufa- Posts : 1312
Duklacek likes this post
imbík napsal:Takže nakonec z toho všeho ještě vyjdeme jako čuraci Křepelka Knotek ok, budou potrestáni diváci a klub Před svaz vysypat hnůj jako před vládu.
Nečekal jsi jiný výsledek, že ne?
Excalibur- Posts : 638
imbík likes this post
Ja myslim, ze toho Knotka tam jeste doplni neboj :-)imbík napsal:Takže nakonec z toho všeho ještě vyjdeme jako čuraci Křepelka Knotek ok, budou potrestáni diváci a klub Před svaz vysypat hnůj jako před vládu.
vn- Posts : 1857
staříček and Duklacek like this post
Tak tohle ničemu nevadí. Čekám ale na Knotkův trestvn napsal:Tak omezeni na stadionu bude: https://www.ceskyhokej.cz/data/committeeDocument/file/hc-dukla-jihlava-predbezne-opatreni(2).pdf
Křepelka bezntrestu:
https://www.ceskyhokej.cz/data/committeeDocument/file/hc-slavia-praha-karel-krepelka.pdf
vn likes this post
Křepelka bezntrestu:
https://www.ceskyhokej.cz/data/committeeDocument/file/hc-slavia-praha-karel-krepelka.pdf
Duklacek likes this post
hcd- Posts : 75
Z facebooku
jajirk likes this post
To, že by někdo zasloužil pár facek přece neznamená, že se taky budu chovat jako tupá opice.
Excalibur, ralff, staříček, Jaternička, FREDERIK, jajirk and Duklacek like this post
Bez emocí dnes to vidím na 5 zápasu pro Knotka a pro nás flastr a podmínka
Jaternička- Posts : 1419
ralff likes this post
Duklacek likes this post
Pacient no. Kdyby se zavírali zimáky pokaždé, kdy něco letí z hlediště, to se můžou tribuny zrušit úplněimbík napsal:: Je to 1:1, rozhodne se zítra. Dneska bylo hodně emocí, myslím si, že k tomu trochu přispěli i rozhodčí. Po sedmi výhrách přišel takový zápas a je to 1:1. Štěstí je, že je jedno, jestli vyhrajete v prodloužení nebo 10:0, je to pořád jeden bod. Zítra pro jeden tým skončí sezóna, bude to zápas buď, anebo. Uvidíme, jak disciplinárka zareaguje na Lotarův faul, jestli bude potrestaný, ale taky jestli se zavře zimák, protože není možné, aby došlo ke krvavému zranění našeho trenéra. Uvidíme, jak svaz zareaguje.
Vyjádření Tottera
hcd- Posts : 75
Duklacek likes this post
Tohle je mazec…
FREDERIK likes this post
Thoor93- Posts : 102
Aleš Motyčka zdravím, stála jsem hned za slavistickou střídačkou a o nějakém útoku nemůže být řeč. Snesla se lavina urážek, zvedlo to fandy ze sedaček, ale útok to nebyl. Respekt hráčům, kteří to přišli "dohrát", jednání trenéra bylo nafouklé a zbytečné.
DUKLIČKA and Duklacek like this post
Bohuzel max je 10 zapasů ale vetší pruser je to napadení toho kokota .at fakt Tvrznika po ty serii S Litoměřicema.nesnášim.tohle se neděla takže velká pokuta a velky pruser pro toho dotyčnýho je jasnej a uvidíme co dál .Čekal bych to od Berana ale ani on neni takový vylízanec aby zlikvidoval púl minuty do konce juniora .A trošku mi to připomína Adama Jiřícka na Ms junioru kdy to zkoušel po tom co si neštastne dokurvil koleno a v další třetině a při první rychlejší otočce se skácel na led .imbík napsal:Thoor93 napsal:já bych se nedivil kdyby se hrálo zejtra bez diváků jak zname ty dva Trotly tak ty budou hodně brečet .imbík napsal:Vůbec bych se nedivil kdyby jsme se Slavii ještě omlouvali. V rámci dobrých vztahu.
Tak jasný v tomhle mas bohužel pravdu no. Stát se to asi muže ale pokud by to tak dopadlo tak doufám, že Knotek dostane tak 20 zápasů. Jal jsem psal tady je potřeba přihlédnout k tomu, že Jumba je talent a takovýhle ichtylove jako je Knotek co konci pomalu kariéry můžou celou kariéru zkurvit. Celou dobu Knotek Jumbu viděl a cíleně jel a nechal mu tam nohu. Prachsprosta vražda, tohle se stát v opačném gardu tak Totter s Tvrznikem z toho udělají megapruser.
karel granát- Posts : 147
DUKLIČKA likes this post
Vyjádření Tottera
Thoor93 napsal:já bych se nedivil kdyby se hrálo zejtra bez diváků jak zname ty dva Trotly tak ty budou hodně brečet .imbík napsal:Vůbec bych se nedivil kdyby jsme se Slavii ještě omlouvali. V rámci dobrých vztahu.
Tak jasný v tomhle mas bohužel pravdu no. Stát se to asi muže ale pokud by to tak dopadlo tak doufám, že Knotek dostane tak 20 zápasů. Jal jsem psal tady je potřeba přihlédnout k tomu, že Jumba je talent a takovýhle ichtylove jako je Knotek co konci pomalu kariéry můžou celou kariéru zkurvit. Celou dobu Knotek Jumbu viděl a cíleně jel a nechal mu tam nohu. Prachsprosta vražda, tohle se stát v opačném gardu tak Totter s Tvrznikem z toho udělají megapruser.
ralff and Duklacek like this post
já bych se nedivil kdyby se hrálo zejtra bez diváků jak zname ty dva Trotly tak ty budou hodně brečet .imbík napsal:Vůbec bych se nedivil kdyby jsme se Slavii ještě omlouvali. V rámci dobrých vztahu.
Lufa napsal:Excalibur napsal:Na ledě ten frmol kolem Jáchyma Jungwirtha asi vypadal hůř, než to je. Je v kabině, leduje a samozřejmě pojede na vyšetření. Teď nejsme schopní nic říct, ale není to tak, že byl naložený a odvezený do špitálu.
Mě už asi nic nepřekvapí. Vypadá to, že koleno snad vydrželo, takže Nekvasil je v klidu.
No , že ten frmol asi hůř vypadal .. snad to bude mít v pořádku, to koleno se mu slušně otočilo. Měl jsem přervaný vazy v koleni - v první chvilce jsem myslel, že se pochčiju bolestí , po půlhodině jsem jen trochu pajdal a ledoval s tím že to bude dobrý. A nebylo.
Jachyma? To jako vazne nevi jmeno hrace?
Excalibur likes this post
Excalibur napsal:Na ledě ten frmol kolem Jáchyma Jungwirtha asi vypadal hůř, než to je. Je v kabině, leduje a samozřejmě pojede na vyšetření. Teď nejsme schopní nic říct, ale není to tak, že byl naložený a odvezený do špitálu.
Mě už asi nic nepřekvapí. Vypadá to, že koleno snad vydrželo, takže Nekvasil je v klidu.
No , že ten frmol asi hůř vypadal .. snad to bude mít v pořádku, to koleno se mu slušně otočilo. Měl jsem přervaný vazy v koleni - v první chvilce jsem myslel, že se pochčiju bolestí , po půlhodině jsem jen trochu pajdal a ledoval s tím že to bude dobrý. A nebylo.
Lufa- Posts : 1312
Duklacek likes this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
vn napsal:Za co dostal Jelinek tu petku?
Za bitku.
ralff- Posts : 1547
vn likes this post
vn napsal:imbík napsal:Už jsem to psal po první třetině můžou za to sudí slabí. Nechali to všechno hrát a Slavia stupňovala svoji agresivitu. Pokud ani po tomhle nevynda Ščerban s Ujčikě hlavu z prdele a nepostavi se za Jungwirtha tal ať jdou do prdele.
Horkýmu respekt, za to jak se rve za tým a dal tři góly za to fakt respekt a prominu mu i ty slabší chvíle v základní části. Takhle se hraje play off. Jestli někdo předně bude řešit to, ze dal někdo po tlamě Tvrznikovi a ne urvane koleno talentovanýmu juniorovi tak at jdou do prdele.
Souhlas, nicmene napadani hracu fanousky taky nema co delat na stadionech…
Ono kdybys před očima viděl, ze ti někdo cíleně pošle hráče aby něco na ledě vyvedl a takhle někoho ukončí tak nevim být to můj syn tak bych se teda asi taky těžko držel.
Duklacek and Lufa like this post
imbík napsal:Už jsem to psal po první třetině můžou za to sudí slabí. Nechali to všechno hrát a Slavia stupňovala svoji agresivitu. Pokud ani po tomhle nevynda Ščerban s Ujčikě hlavu z prdele a nepostavi se za Jungwirtha tal ať jdou do prdele.
Horkýmu respekt, za to jak se rve za tým a dal tři góly za to fakt respekt a prominu mu i ty slabší chvíle v základní části. Takhle se hraje play off. Jestli někdo předně bude řešit to, ze dal někdo po tlamě Tvrznikovi a ne urvane koleno talentovanýmu juniorovi tak at jdou do prdele.
Souhlas, nicmene napadani hracu fanousky taky nema co delat na stadionech…
staříček likes this post
Harkymu respekt, za to jak se rve za tým a dal tři góly za to fakt respekt a prominu mu i ty slabší chvíle v základní části. Takhle se hraje play off. Jestli někdo předně bude řešit to, ze dal někdo po tlamě Tvrznikovi a ne urvane koleno talentovanýmu juniorovi tak at jdou do prdele.
Naposledy upravil imbík dne 6/3/2024, 20:37, celkově upraveno 1 krát
staříček and Duklacek like this post
Lázňator napsal:Prohrávat 7:2, sundat hráče, a hrát to na kontumaci, to vymyslí jen Totter
Totter je křivák. To víme už z doby co působil v Dukle resp. ze způsobu jeho odchodu.
ralff- Posts : 1547
Vasoj84 likes this post
ralff, Thoor93 and Vasoj84 like this post
Lázňator- Posts : 702
vn, ralff, staříček, Vasoj84, jajirk and Duklacek like this post
Lázňator- Posts : 702
karel granát, ralff, staříček, Vasoj84 and Duklacek like this post