Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+35
wortyr
ondrej.n
Croo
tomassinho
dobry_lovec
hk
Mazakis
jajirk
hcd
Vasoj84
kancler
Kelt
Thoor93
miramare83
krap
AJET0
Lázňator
staříček
Hhs23
hadas (admin)
DUKLIČKA
Excalibur
Jaternička
medaji
ralff
Lufa
MichalDJ
sta
imbík
FREDERIK
Siroko
karel granát
Kolja
Duklacek
vn
39 posters

Strana 12 z 20 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 12 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Duklacek 7/3/2024, 16:47

imbík napsal:
Duklacek napsal:Knotek nehraje. O Jumbovi nic nevíme

Nehraje, protože pět plus ok je automaticky trest, ale dodatečně nic. Takže když to přeženu když Slavia dneska uspěje tak si Knotek v sobotu zahraje čtvrtfinále proti Porubě a Jumba muže půl roku chodit o berlich 🙈
To není bohužel nijak přehnané, to je naprosto reálné

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 7/3/2024, 16:26

Duklacek napsal:Knotek nehraje. O Jumbovi nic nevíme

Nehraje, protože pět plus ok je automaticky trest, ale dodatečně nic. Takže když to přeženu když Slavia dneska uspěje tak si Knotek v sobotu zahraje čtvrtfinále proti Porubě a Jumba muže půl roku chodit o berlich 🙈

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 7/3/2024, 16:18

Knotek nehraje. O Jumbovi nic nevíme

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 7/3/2024, 16:14

No čekal jsem, že hokejove prostředí které chce produkovat talenty je bude chránit, ale v Česku je možný všechno, blamáž.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 7/3/2024, 16:13

Nebylo někde nějaký info jak dopadlo Jumbovi to vyšetření ?

Lufa

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 7/3/2024, 14:59

imbík napsal:Takže nakonec z toho všeho ještě vyjdeme jako čuraci 😁👍 Křepelka Knotek ok, budou potrestáni  diváci a klub😆😄  Před svaz vysypat hnůj jako před vládu.

Nečekal jsi jiný výsledek, že ne? Very Happy

Excalibur

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 7/3/2024, 14:32

imbík napsal:Takže nakonec z toho všeho ještě vyjdeme jako čuraci 😁👍 Křepelka Knotek ok, budou potrestáni  diváci a klub😆😄  Před svaz vysypat hnůj jako před vládu.
Ja myslim, ze toho Knotka tam jeste doplni neboj :-)

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 7/3/2024, 14:29

Takže nakonec z toho všeho ještě vyjdeme jako čuraci 😁👍 Křepelka Knotek ok, budou potrestáni diváci a klub😆😄 Před svaz vysypat hnůj jako před vládu.

imbík

staříček and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 7/3/2024, 14:18

Duklacek

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 7/3/2024, 14:11

Ale o Knotkovi nic…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 7/3/2024, 14:09

vn

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 7/3/2024, 13:51

Knotek někde něco?

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hcd 7/3/2024, 12:41

"Myslím si, že v téhle sérii nebude padat moc gólů". Matěj Beran pro web Slavie po prvním utkání předkola play-off Very Happy Razz

hcd

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 7/3/2024, 10:16

Dobrý den, dnešní zápas se odehraje v běžném režimu s účastí diváků. Tak přijďte podpořit A-tým i dnes!
Z facebooku

Duklacek

jajirk likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 7/3/2024, 08:56

Ten, kdo hodí pivo nebo něco podobného směrem led, střídačku apod. je totální vymázlo a nemá na stadionu co dělat.
To, že by někdo zasloužil pár facek přece neznamená, že se taky budu chovat jako tupá opice.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Excalibur, ralff, staříček, Jaternička, FREDERIK, jajirk and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 7/3/2024, 08:30

Od začátku bylo vidět že několik hráčů hostí prostě hokej hrát nechtělo.

Bez emocí dnes to vidím na 5 zápasu pro Knotka a pro nás flastr a podmínka
Jaternička
Jaternička

ralff likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 6/3/2024, 23:05

To že sudí neřešili to lámání hokejem Berana, chování gólmana Slavie při střídání to všechno gradovalo a přispělo tomu faulu Knotka doufám, že se bude především řešit zranění Jumbi a faul na něj. To to totiž všechno začalo.

imbík

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 6/3/2024, 22:55

Rekl bych, ze z toho bude podminecne zavreni…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 6/3/2024, 22:53

imbík napsal:: Je to 1:1, rozhodne se zítra. Dneska bylo hodně emocí, myslím si, že k tomu trochu přispěli i rozhodčí. Po sedmi výhrách přišel takový zápas a je to 1:1. Štěstí je, že je jedno, jestli vyhrajete v prodloužení nebo 10:0, je to pořád jeden bod. Zítra pro jeden tým skončí sezóna, bude to zápas buď, anebo. Uvidíme, jak disciplinárka zareaguje na Lotarův faul, jestli bude potrestaný, ale taky jestli se zavře zimák, protože není možné, aby došlo ke krvavému zranění našeho trenéra. Uvidíme, jak svaz zareaguje.

Vyjádření Tottera
Pacient no. Kdyby se zavírali zimáky pokaždé, kdy něco letí z hlediště, to se můžou tribuny zrušit úplně

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hcd 6/3/2024, 22:41

Já stála tak 5 metrů od střídačky těch pitomců ze Slavie, od půlky zápasu jim tekly nervy, mlátili tam do dvířek, vymázlo Beran po jednom gólu rozsekal o mantinel hokejku...to závěrečné "napadení" střídačky spočívalo v tom, že se tam pár lidí nahrnulo nad ně a řvali na ně ať táhnou, plus tam přilétlo něco piv a kelímků. Nemyslím že by tam někdo něco hodil cíleně na Tvrzníka...

hcd

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 6/3/2024, 22:35

Střely na branku: 34:10
Tohle je mazec…

vn

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Thoor93 6/3/2024, 22:31

Já sem to teda neviděl na přenosu nic nešlo vidět co se tiče toho utoku, ale je fakt že sem v zaběrech viděl jak ze zbytkem týmu odcházel do kabiny trener co si držel na hlavě zakrvacenej ručniķ
Thoor93
Thoor93

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 6/3/2024, 22:20

A vy jste někdo přímo ten údajný útok na střídačku Slavie viděli? Nějaká pani pod článek totiž píše toto:
Aleš Motyčka zdravím, stála jsem hned za slavistickou střídačkou a o nějakém útoku nemůže být řeč. Snesla se lavina urážek, zvedlo to fandy ze sedaček, ale útok to nebyl. Respekt hráčům, kteří to přišli "dohrát", jednání trenéra bylo nafouklé a zbytečné.

imbík

DUKLIČKA and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Thoor93 6/3/2024, 22:15

imbík napsal:
Thoor93 napsal:
imbík napsal:Vůbec bych se nedivil kdyby jsme se Slavii ještě omlouvali. V rámci dobrých vztahu.
 já bych se nedivil kdyby  se hrálo zejtra bez diváků  jak zname ty dva Trotly tak ty budou hodně brečet .

Tak jasný v tomhle mas bohužel pravdu no. Stát se to asi muže ale pokud by to tak dopadlo tak doufám, že Knotek dostane tak 20 zápasů. Jal jsem psal tady je potřeba přihlédnout k tomu, že Jumba je talent a takovýhle ichtylove jako je Knotek co konci  pomalu kariéry můžou celou kariéru zkurvit. Celou dobu Knotek Jumbu viděl a cíleně jel a nechal mu tam nohu. Prachsprosta vražda, tohle se stát v opačném gardu tak Totter s Tvrznikem z toho udělají megapruser.
  Bohuzel max je 10 zapasů ale vetší pruser je to napadení toho kokota  .at fakt Tvrznika po ty serii S Litoměřicema.nesnášim.tohle se neděla takže velká pokuta a velky pruser pro toho dotyčnýho je jasnej a uvidíme co dál .Čekal bych to od Berana ale ani on neni takový  vylízanec aby zlikvidoval púl minuty do konce juniora .A trošku mi to připomína Adama Jiřícka na Ms junioru kdy to  zkoušel po tom co si neštastne dokurvil koleno a v další třetině a při první rychlejší otočce se skácel na led .
Thoor93
Thoor93

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 6/3/2024, 22:07

59 minut Nagáno, poslední minuta vše zkazila. Pominuli kladenské prasárny, tak srovnatelný humus byl k vidění na jaře 2019 s Litkami za pana Tvrzníka! Aspoň za mě. Dobrou noc,

karel granát

DUKLIČKA likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 6/3/2024, 22:00

: Je to 1:1, rozhodne se zítra. Dneska bylo hodně emocí, myslím si, že k tomu trochu přispěli i rozhodčí. Po sedmi výhrách přišel takový zápas a je to 1:1. Štěstí je, že je jedno, jestli vyhrajete v prodloužení nebo 10:0, je to pořád jeden bod. Zítra pro jeden tým skončí sezóna, bude to zápas buď, anebo. Uvidíme, jak disciplinárka zareaguje na Lotarův faul, jestli bude potrestaný, ale taky jestli se zavře zimák, protože není možné, aby došlo ke krvavému zranění našeho trenéra. Uvidíme, jak svaz zareaguje.

Vyjádření Tottera

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 6/3/2024, 21:57

Thoor93 napsal:
imbík napsal:Vůbec bych se nedivil kdyby jsme se Slavii ještě omlouvali. V rámci dobrých vztahu.
 já bych se nedivil kdyby  se hrálo zejtra bez diváků  jak zname ty dva Trotly tak ty budou hodně brečet .

Tak jasný v tomhle mas bohužel pravdu no. Stát se to asi muže ale pokud by to tak dopadlo tak doufám, že Knotek dostane tak 20 zápasů. Jal jsem psal tady je potřeba přihlédnout k tomu, že Jumba je talent a takovýhle ichtylove jako je Knotek co konci pomalu kariéry můžou celou kariéru zkurvit. Celou dobu Knotek Jumbu viděl a cíleně jel a nechal mu tam nohu. Prachsprosta vražda, tohle se stát v opačném gardu tak Totter s Tvrznikem z toho udělají megapruser.

imbík

ralff and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 6/3/2024, 21:45

Tak jsem docela rád, že jsem musel odjet dřív. Přesně toho jsem se bál. Nervy jim tekly už v polovině zápasu. Evil or Very Mad Evil or Very Mad
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Thoor93 6/3/2024, 21:40

já bych se nedivil kdyby se hrálo zejtra bez diváků jak zname ty dva Trotly tak ty budou hodně brečet .
Thoor93
Thoor93

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 6/3/2024, 21:36

Vůbec bych se nedivil kdyby jsme se Slavii ještě omlouvali. V rámci dobrých vztahu.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 6/3/2024, 21:06

Lufa napsal:
Excalibur napsal:Na ledě ten frmol kolem Jáchyma Jungwirtha asi vypadal hůř, než to je. Je v kabině, leduje a samozřejmě pojede na vyšetření. Teď nejsme schopní nic říct, ale není to tak, že byl naložený a odvezený do špitálu.

Mě už asi nic nepřekvapí. Vypadá to, že koleno snad vydrželo, takže Nekvasil je v klidu. Evil or Very Mad

No , že ten frmol asi hůř vypadal .. snad to bude mít v pořádku, to koleno se mu slušně otočilo. Měl jsem přervaný vazy v koleni - v první chvilce jsem myslel, že se pochčiju bolestí , po půlhodině jsem jen trochu pajdal a ledoval s tím že to bude dobrý. A nebylo.

Jachyma? To jako vazne nevi jmeno hrace?

vn

Excalibur likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 6/3/2024, 20:59

Excalibur napsal:Na ledě ten frmol kolem Jáchyma Jungwirtha asi vypadal hůř, než to je. Je v kabině, leduje a samozřejmě pojede na vyšetření. Teď nejsme schopní nic říct, ale není to tak, že byl naložený a odvezený do špitálu.

Mě už asi nic nepřekvapí. Vypadá to, že koleno snad vydrželo, takže Nekvasil je v klidu. Evil or Very Mad

No , že ten frmol asi hůř vypadal .. snad to bude mít v pořádku, to koleno se mu slušně otočilo. Měl jsem přervaný vazy v koleni - v první chvilce jsem myslel, že se pochčiju bolestí , po půlhodině jsem jen trochu pajdal a ledoval s tím že to bude dobrý. A nebylo.

Lufa

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 6/3/2024, 20:49

Na ledě ten frmol kolem Jáchyma Jungwirtha asi vypadal hůř, než to je. Je v kabině, leduje a samozřejmě pojede na vyšetření. Teď nejsme schopní nic říct, ale není to tak, že byl naložený a odvezený do špitálu.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 6/3/2024, 20:43

Slavie je totální dno is s tím užvejkanym krtenem!!!! Jo a ty drdatý slávistický vemeno co stojíš v tom pseudo kotli az te potkám tak ti tu drzku rozbiju s tim pocitej smejde pražskej !!!!!

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 6/3/2024, 20:40

vn napsal:Za co dostal Jelinek tu petku?

Za bitku.
ralff
ralff

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 6/3/2024, 20:38

vn napsal:
imbík napsal:Už jsem to psal po první třetině můžou za to sudí slabí. Nechali to všechno hrát a Slavia stupňovala svoji agresivitu. Pokud ani po tomhle nevynda Ščerban s Ujčikě hlavu z prdele a nepostavi se za Jungwirtha tal ať jdou do prdele.

Horkýmu respekt, za to jak se rve za tým a dal tři góly za to fakt respekt a prominu mu i ty slabší chvíle v základní části. Takhle se hraje play off. Jestli někdo předně bude řešit to, ze dal někdo po tlamě Tvrznikovi a ne urvane koleno talentovanýmu juniorovi tak at jdou do prdele.

Souhlas, nicmene napadani hracu fanousky taky nema co delat na stadionech…

Ono kdybys před očima viděl, ze ti někdo cíleně pošle hráče aby něco na ledě vyvedl a takhle někoho ukončí tak nevim být to můj syn tak bych se teda asi taky těžko držel.

imbík

Duklacek and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 6/3/2024, 20:37

Za co dostal Jelinek tu petku?

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 6/3/2024, 20:36

imbík napsal:Už jsem to psal po první třetině můžou za to sudí slabí. Nechali to všechno hrát a Slavia stupňovala svoji agresivitu. Pokud ani po tomhle nevynda Ščerban s Ujčikě hlavu z prdele a nepostavi se za Jungwirtha tal ať jdou do prdele.

Horkýmu respekt, za to jak se rve za tým a dal tři góly za to fakt respekt a prominu mu i ty slabší chvíle v základní části. Takhle se hraje play off. Jestli někdo předně bude řešit to, ze dal někdo po tlamě Tvrznikovi a ne urvane koleno talentovanýmu juniorovi tak at jdou do prdele.

Souhlas, nicmene napadani hracu fanousky taky nema co delat na stadionech…

vn

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 6/3/2024, 20:35

Aby se nedivili, až jim zítra někdo z našich sundá toho jejich Kucharčíka.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 6/3/2024, 20:27

Už jsem to psal po první třetině můžou za to sudí slabí. Nechali to všechno hrát a Slavia stupňovala svoji agresivitu. Pokud ani po tomhle nevynda Ščerban s Ujčíkem hlavu z prdele a nepostavi se za Jungwirtha tal ať jdou do prdele.

Harkymu respekt, za to jak se rve za tým a dal tři góly za to fakt respekt a prominu mu i ty slabší chvíle v základní části. Takhle se hraje play off. Jestli někdo předně bude řešit to, ze dal někdo po tlamě Tvrznikovi a ne urvane koleno talentovanýmu juniorovi tak at jdou do prdele.

Naposledy upravil imbík dne 6/3/2024, 20:37, celkově upraveno 1 krát

imbík

staříček and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 6/3/2024, 20:25

Jednak je Totter jaký je. Jednak ta sebranka v sobě nemá nic společného s morálem. Protože udělat tuhle vraždu v šedesáté minutě udělat nemůžeš, i kdyby sis nevzal prášky týden. Od nás výborně zvládnuté utkání. Jumbovi hodně zdraví, snad to nebude tak vážné, aby ho to limitovalo v životě a příští sezónu ho třeba někdy déle uvidíme..

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 6/3/2024, 20:08

Lázňator napsal:Prohrávat 7:2, sundat hráče, a hrát to na kontumaci, to vymyslí jen Totter

Totter je křivák. To víme už z doby co působil v Dukle resp. ze způsobu jeho odchodu.
ralff
ralff

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 6/3/2024, 20:01

Přesne tohle je ten duvod proc za nas nemuze hrat Burkov a dalsi juniori…tyhle totalni bezmozci, kteri se pohybuji po ceskych kluzistich…je mi z toho vazne zle z takoveho prasete, ktery neunese prohru a chce si ulevit na mladem klukovi…

vn

ralff, Thoor93 and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 6/3/2024, 19:57

Prohrávat 7:2, sundat hráče, a hrát to na kontumaci, to vymyslí jen Totter

Lázňator

vn, ralff, staříček, Vasoj84, jajirk and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 6/3/2024, 19:54

Hajzl jeden slávistyckej