Diskuzní fórum
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
staříček napsal:Tak kdyby mi někdo řek před zápasama s Porubou že je vyklepnem ,tak mu řeknu že je fantasta a blázen a ono se to opravdu stalo, myslel sem že nás smetou 3 nula na zápasy ,ale tohle sem opravdu nečekal, že mančavt který v soutěži s nima 4 krát prohrál je pošle na dovolenou , obrovská gratulace , ted už můžou jenom hrát na pohodu ,víc už nečekám i když kdo ví co bude dál , hlavně jak tu někdo psal o splasknuté bublině v Prostějově ,tak ted splaskla Porubská bublina
Vždyť jsem to psal
Příspěvek pro Lufa 7/3/2024, 20:14
Dobře odehraný oba zápasy, gratulace klukům. Jen škoda, že jsme dneska nepokračovali ve včerejších přesilovkách. Proti Porubě můžeme jen překvapit, takže je smáznem a bude Very Happy
Lufa- Posts : 1312
staříček and Vasoj84 like this post
Vasoj84- Posts : 334
Siroko and jajirk like this post
staříček- Posts : 527
karel granát, Lázňator, Vasoj84 and jajirk like this post
Croo- Posts : 10
karel granát likes this post
ralff- Posts : 1547
staříček likes this post
karel granát and jajirk like this post
imbík napsal:Duklacek napsal:Stadion má kapacitu tři tisíce lidí. Například včera byla téměř naplněna, z nějakých 85 % třeba. Hlásili 1600. Dvakrát tolik lidí by se tam fakt nevešlo. A je to takhle celý azyl. Každý, ať si to vysvětlí po svémhadas (admin) napsal:Co máte pořád s tím "přiznaných" diváků? Leda načtených terminálem, to by pak dávalo smysl.
Jinak ta sekera zezadu/z boku na koleno nebyla moc pěkná, ale přehánět by to borec nemusel...
Nech to být, on Hadas občas potřebuje rypnout v klidu, 8nebo mít pravdu. Jinak souhlas.
Já jsem se jen zeptal, ale chápu. Nesmyslný konspirační teorie jsou v kurzu.
Pokud hlásí to, co načtou u vchodu, tak se nedivím. Pokud to je to co minule, tak jsou to nesmysly.
Druhý gól mě teda sejří.
Hrajeme dobře a doufám, že to urveme.
Hlavně tam u toho jejich hráče co dával gól měl někdo být. Mohl si tam dát cigáro s kafem.miramare83 napsal:Ten gol na 2:2 byl zbytecnej, Beran bohuzel pres nase nic nevidel...
hadas (admin) and FREDERIK like this post
miramare83- Posts : 1126
hadas (admin), staříček and FREDERIK like this post
Duklacek- Posts : 1104
Duklacek napsal:Stadion má kapacitu tři tisíce lidí. Například včera byla téměř naplněna, z nějakých 85 % třeba. Hlásili 1600. Dvakrát tolik lidí by se tam fakt nevešlo. A je to takhle celý azyl. Každý, ať si to vysvětlí po svémhadas (admin) napsal:Co máte pořád s tím "přiznaných" diváků? Leda načtených terminálem, to by pak dávalo smysl.
Jinak ta sekera zezadu/z boku na koleno nebyla moc pěkná, ale přehánět by to borec nemusel...
Nech to být, on Hadas občas potřebuje rypnout v klidu, nebo mít pravdu. Jinak souhlas.
imbík- Posts : 3617
Stadion má kapacitu tři tisíce lidí. Například včera byla téměř naplněna, z nějakých 85 % třeba. Hlásili 1600. Dvakrát tolik lidí by se tam fakt nevešlo. A je to takhle celý azyl. Každý, ať si to vysvětlí po svémhadas (admin) napsal:Co máte pořád s tím "přiznaných" diváků? Leda načtených terminálem, to by pak dávalo smysl.
ralff napsal:https://www.hokej.cz/mesic-bez-zapasu-kapitan-slavie-pyka-za-sileny-zakrok-z-predkola/5080007
tak Kontek stopka až do 30. září
Tak ono 30 září vypadá bůh vi na jaký trest, ale když se vezmeme, že sezóna začíná někdy kolem 15, tak je to 5-6 zápasu max. Dundy má tři když by se hrálo ještě v sobotu a to jsou tři v play off kde se rozhoduje a je to krátkodobá soutěž. Nepřijde mi to úplně spravedlivé. Nebo objektivně hodnocené
tak Kontek stopka až do 30. září
ralff- Posts : 1547
Excalibur likes this post
Jinak ironie osudu je, že Poruba se tu pěkne vyspinka potrenuje a jde na nás. My sbalit, vybalit, odtrenovat v Jihlavě a pak zase do Pejru to vážně těm klukům nešel zaplatit led na půl hodinky ?
Duklacek napsal:Dneska by to chtělo opět naplnit barák, odměnit ty kluky.
A včera tu měl na návštěvnost někdo dobrý tip 1500 přiznaných, celkem trefa:D
hcd- Posts : 75
A včera tu měl na návštěvnost někdo dobrý tip 1500 přiznaných, celkem trefa:D
imbík likes this post
Ať už to dopadne jakkoliv, tak za letošní sezónou nezůstane žádná pachuť.
Pokud to teda neposerou rozhodčí.
Jaternička- Posts : 1419
karel granát, FREDERIK and DUKLIČKA like this post
Lufa napsal:Tak konečně je alespoň potvrzený od golmana že když se na ně řve ".... ty díro " , že to fakt vnímajíimbík napsal:https://youtu.be/Xmz1sAO-1fk?si=xk55wjly6P19YWKX
Taky sotva mluvím . Já Dáňu znám z Humpolce když má po sezóně tak tam tráví dost času, tak snad ho dlouho nepotkam.
Jinak včera fandili prave i lidi co běžné stojí za branou, my tam stojíme celou sezónu a jak je vidět slyšet jsme.
Videl jsem oba nase domaco zapasy proti Porube a uz tehdy jsem si rikal, ze oni hraji strasne v pohode a v zasade se na ten dobrej vysledek moc nemadrou. Rikal jsem si, jak asi obstoji az budouu v play-off pod tlakem. Pro ne to bude dnes proste zkouska. Bud to neustoji a bude to letos jejich konec nebo se dokazi kousnout a jet i na moral. Pokud by se jim to povedlo, tak to pro ne bude sakra dobra lekce, bez ktery by jinak letos svych vysokych cilu nedosahli.
Siroko- Posts : 1206
jajirk and hcd like this post
Tak konečně je alespoň potvrzený od golmana že když se na ně řve ".... ty díro " , že to fakt vnímajíimbík napsal:https://youtu.be/Xmz1sAO-1fk?si=xk55wjly6P19YWKX
Excalibur likes this post
miramare83- Posts : 1126
imbík, vn, ralff, staříček, Jaternička, FREDERIK and Vasoj84 like this post
karel granát- Posts : 147
Play off je perfektní. Nádherný závěr sezóny. Ale na obraz základní části to nemá žádný vliv, kluci se prostě nahecovali až teď, v pořádku. Ale je třeba si přiznat pravdu, lhaním do kapsy si nepomůžeme.karel granát napsal:Běda těm, co budou hledat hnidy, pokud nyní 2krát prohrajeme, prostě sezona nakonec super!
vn, karel granát, FREDERIK and Vasoj84 like this post
karel granát- Posts : 147
Vasoj84 and jajirk like this post
staříček, FREDERIK, Vasoj84, Duklacek and miramare83 like this post
Budu se opakovat, ale ten Harky snad normálně klepe na bránu reprezentace Pasta se musí klepat o pozici. Cagy měl pěkne to sólo přes cele hřiště. On střelec nikdy moc nebyl spíše technik, ale snad jak říkáte snad to přijde až to bude nejvice potřeba. Ve 42 letech se pořad umí připravit na závěr sezóny. Beran si věří to je taky velký plus. Tak snad ještě krůček zvládneme. Za tu bojovnost a nasazení si kluci ještě nezaslouží končit. Hlava děla fakt hodně
vn, staříček, Jaternička, FREDERIK, jajirk, Duklacek and miramare83 like this post
vn- Posts : 1857
imbík, staříček, FREDERIK and jajirk like this post
Já jsem byl přesvědčený, že Zlín udělají a dojdou až do finále.Lufa napsal:Myslel jsem, že ten Prostějov bude pro Zlín těžší soupeř, obzvlášť když ještě nedávno mluvili celkem namistrovaně jak se můžou dostat v PO daleko. A dostali se tak akorát do řiti.
hadas (admin), Excalibur, vn, staříček, DUKLIČKA and Duklacek like this post
miramare83 likes this post
vn- Posts : 1857
staříček, FREDERIK and jajirk like this post
Bude to zítra mazec a nůž na krku má Poruba, což je super!
imbík, staříček, FREDERIK, DUKLIČKA, Vasoj84 and miramare83 like this post
Croo- Posts : 10
Vasoj84- Posts : 334
staříček, FREDERIK, jajirk, Duklacek and miramare83 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
vn, FREDERIK and Vasoj84 like this post
V Brodu taky opravujou ?DUKLIČKA napsal:Jedna taková poznámka úplně mimo ale nedá mě to. Asi sem už starej ale tohle nechápu
to maloměšťactvi misto aby se kokoti z Jihlavy H.Brodu Trebiče domluvili tak si vsichni najednou zbouraji stadion
imbík and jajirk like this post
to maloměšťactvi misto aby se kokoti z Jihlavy H.Brodu Trebiče domluvili tak si vsichni najednou zbouraji stadion
DUKLIČKA- Posts : 1624
imbík, FREDERIK and Vasoj84 like this post
staříček, Vasoj84 and miramare83 like this post
Jaternička- Posts : 1419
Excalibur, staříček, Vasoj84, jajirk and miramare83 like this post
Excalibur, karel granát, FREDERIK, Vasoj84, jajirk and miramare83 like this post
medaji- Posts : 25
staříček, FREDERIK, Vasoj84 and miramare83 like this post
staříček, FREDERIK, Vasoj84, jajirk and miramare83 like this post
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20