Diskuzní fórum
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
imbík napsal:Duklacek napsal:Nejde o to, že by si neškrtli. Jde o zmíněné sbírání zkušeností. Asi by jim to dalo víc, než zachraňovat marnou Olomouc nebo Motor. Ale rozumím, že je to pro nás takhle extrémně výhodné
No určitě riskují min že se najde nějaký další Knotek v Porubě těch imbecilu je taky dost viz Šikovo zranění loni a Semanova zlomena noha. Spis mi je líto juniorů, kteří by měli šanci minimálně zopakovat loňskou jízdu, ne-li se ještě posunout. Takovou šanci jsme jim letos sebrali to moc nechápu
S tem juniorama souhlas, letos by sli v plnem slozeni hodne vysoko
MichalDJ- Posts : 1031
Duklacek- Posts : 1104
Excalibur, ralff, Jaternička and FREDERIK like this post
Lufa- Posts : 1312
Lufa napsal:V čem je změna názoru ??imbík napsal:Lufa napsal:Hodně se píše o Porubě a baráži ale řekl bych že černej kůň bude Vsetín.
Ale ale změna názoru ?
Jinak poslouchal jsem podcast s tím Dědkem a musím říct, že já tam v hodně věcech souhlasím s Dudou. Překvapuje mě, ze na ledě to byl takovej mimozemšťan a pak je fakt zakouslej do posouvání někam mladých kluků atd vše říká na rovinu. Takových lidi na svazu a celkové v hokeji více a jsme všichni jinde. Teda pokud ty názory nejsou jen krakani do novin a v reálu dopadají na úrodnou zem.
Jinak na to, že za chvilku hrajeme je tu dost mrtvo. Ticho před bouři,nebo budeme muset prohrávat, aby tady bylo co číst
Myslel jsem s tou Porubou, myslím, ze jsi psal po nějakým jejich obratu, ze jsou fakt jinde a že půjdou letos daleko na to jsem kontroval, že bych nezatracoval Vsetín, Prostějov a třeba i Zlín. Takže já fakt Vsetinu věřím. I když Kladnu by asi fakt nejvíce dokázala zatopit ta Poruba. Pokud, ale by jsme ji měli vyřadit tak budu rad a Kladno ať si klidně hnije dal na 14 místě ELh, i když JJ fanouškům na příští rok slíbil výrazně posílit a hrát nahoře
imbík- Posts : 3617
vn- Posts : 1857
imbík and staříček like this post
hk- Posts : 98
imbík likes this post
V čem je změna názoru ??imbík napsal:Lufa napsal:Hodně se píše o Porubě a baráži ale řekl bych že černej kůň bude Vsetín.
Ale ale změna názoru ?
Jinak poslouchal jsem podcast s tím Dědkem a musím říct, že já tam v hodně věcech souhlasím s Dudou. Překvapuje mě, ze na ledě to byl takovej mimozemšťan a pak je fakt zakouslej do posouvání někam mladých kluků atd vše říká na rovinu. Takových lidi na svazu a celkové v hokeji více a jsme všichni jinde. Teda pokud ty názory nejsou jen krakani do novin a v reálu dopadají na úrodnou zem.
Jinak na to, že za chvilku hrajeme je tu dost mrtvo. Ticho před bouři,nebo budeme muset prohrávat, aby tady bylo co číst
imbík napsal:Lufa napsal:Hodně se píše o Porubě a baráži ale řekl bych že černej kůň bude Vsetín.
Ani nedutáme
ralff- Posts : 1547
staříček likes this post
Lufa napsal:Hodně se píše o Porubě a baráži ale řekl bych že černej kůň bude Vsetín.
Ale ale změna názoru ?
ralff likes this post
FREDERIK- Posts : 237
hk- Posts : 98
karel granát and FREDERIK like this post
Duklacek napsal:Nejde o to, že by si neškrtli. Jde o zmíněné sbírání zkušeností. Asi by jim to dalo víc, než zachraňovat marnou Olomouc nebo Motor. Ale rozumím, že je to pro nás takhle extrémně výhodné
No určitě riskují min že se najde nějaký další Knotek v Porubě těch imbecilu je taky dost viz Šikovo zranění loni a Semanova zlomena noha. Spis mi je líto juniorů, kteří by měli šanci minimálně zopakovat loňskou jízdu, ne-li se ještě posunout. Takovou šanci jsme jim letos sebrali to moc nechápu
karel granát, FREDERIK and MichalDJ like this post
karel granát and ralff like this post
sta
Včera jsem vzal vnuka na stavbu HMA, z pěti jeřábů a cvrkotu na staveništi byl u vytržení, je to fakt zajímavá podívaná.
Před hodinou jsem dokoukal tamperské derby. Tři min. před koncem dostal Ilvesák naprosto totožnou sekeru přes ruce zezadu jako teď už nevím kdo z našich v památném prodl. čtvrtého mače s kladenskejma opicema za covidu. Tapparák po videu dostal bez milosti pět plus do konce, Ilves tři vteřiny před koncem rozhodl derby na dva jedna, po finsku kaksi yksi. Holt jiná kultura.
sta- Posts : 27
hadas (admin), FREDERIK and Duklacek like this post
FREDERIK, DUKLIČKA and Duklacek like this post
ralff napsal:Tady těmi domácími zápasy proti Slavii, borci ukázali, že se chtějí opravdu rvát ještě... Proti Porubě už můžeme jen překvapit. Já bych byl rád, kdybysme zkusili alespoň jeden zápas urvat...neporazitelná Poruba rozhodně není. A pro ty mladé hráče to bude dobrá zkušenost. Jak někdo psal, chtělo by to i Burkova s Kuprianovem...
Taková divočina jako ve druhém zápase se Slavií to už nebude, Režnar není takovej raplík jako Totter a i ti hráči Poruby jsou hodně zkušení na to, aby se k něčemu takovému snížili.
Každopádně za postup palec hore, skvělá práce...
Tak zrovna Knotek byl nejzkušenější se všech těch pacientů tam, takže nějaký zkušení nezkušení se v tomhle nedá brát. A moc by mě zajímalo jak tohle DK posoudí a vysvětlení Knotka. Tady nemůže být řec o tom, že někdo někoho neviděl nebo tak rozjel se a schválně mu tam nechal tu nohu.
ralff napsal:vn napsal:Prosim uz konecne pochopte, ze Kuprianov ani Burkov proste letos nebudou. Olmik i Motor hraji porad o zachranu…
Ale dyť já vím...proto taky píšu "chtělo by" ... netřeba chytat za slovo
Sorry, neber to osobně, ale už to tady někteří pořád zmiňujou. Jinak souhlas, měli tu přesně teď být!
ralff likes this post
vn napsal:Prosim uz konecne pochopte, ze Kuprianov ani Burkov proste letos nebudou. Olmik i Motor hraji porad o zachranu…
Ale dyť já vím...proto taky píšu "chtělo by" ... netřeba chytat za slovo
vn likes this post
MichalDJ likes this post
Taková divočina jako ve druhém zápase se Slavií to už nebude, Režnar není takovej raplík jako Totter a i ti hráči Poruby jsou hodně zkušení na to, aby se k něčemu takovému snížili.
Každopádně za postup palec hore, skvělá práce...
Siroko napsal:Melenovi? Nebyl to nahodou Bakus, kterymu zlomil ruku Filip?imbík napsal:Excalibur napsal:imbík napsal:1 s 8 nevim, ale 2 se 7 jo a to jsme byli my sezóna 05/06. Tuším
že jsme postoupili nebo vypadli? Už si to nepamatuju...
Vypadli s Hradcem Královým sezóna po ELh. Malenovi tam tenkrát někdo zlomil ruku a celá série šla do pr….
Bakus tenkrát odehrál celou sérii a tuším, že Malenovi to udělal Přeučil a to jsme byli 2 a Hradec 7. Vypadli jsme 4-2 na zápasy.
Lufa napsal:Díky všem za info. Ty Litky si fakt vůbec nevybavuju. No, asi jsem se tenkrát opájel výhrou nad Přerovem, to jsme tuším s nima prohrávali 0:2 na zápasy a ve třetím zápase se to neskutečně zlomilo.
Včera jsme se o tom zrovna bavili, že tenhle systém na 2 vítězné zápasy nebo na 3 není nic moc. Viz ten Přerov. My jsme mohli tehdy po dvou zápasech prohrávat 0:2 a pak nevíš, jestli máš v Přerově rezervovat hotel na přespání nebo ne. Naštěstí tehdy po prvním prohraném zápasu 0:2 dal ve druhém utkání tuším v 68. minutě Cemba vítězný gól na 1:0 a jelo se tam za stavu 1:1. A pokračoval boj na 5 špílů. Tehdy nás Přerov skvěle připravil na další play off a byl i těžším soupeřem než ve finále Vsetín, bych řekl. Tolik má vsuvka.
tomassinho- Posts : 12
imbík, FREDERIK and Lufa like this post
Kuba likes this post
Lufa napsal:Nechce se mi to hledat v historii ale už někdy vypadnul v Chl první s osmým nebo budou muset přepisovat kvůli nám statistiky ?
Před dvěma lety vyhrály Litoměřice základní část o 7 bodů a pak vylítly s Prostějovem 1:3 na zápasy. A v roce 2016, kdy jsme šli poprvé do rozšířené baráže, vykleplo Ústí vítěze základní části Kladno 4:2 na zápasy (byť v prvním utkání vyhrálo Kladno 5:1) i díky tehdejší skvělé lajně Tůma-Roubík-Kloz. Na Ústí jsme pak šli v semifinále my.
tomassinho- Posts : 12
Excalibur, Vasoj84 and Duklacek like this post
Excalibur- Posts : 638
Melenovi? Nebyl to nahodou Bakus, kterymu zlomil ruku Filip?imbík napsal:Excalibur napsal:imbík napsal:1 s 8 nevim, ale 2 se 7 jo a to jsme byli my sezóna 05/06. Tuším
Vypadli s Hradcem Královým sezóna po ELh. Malenovi tam tenkrát někdo zlomil ruku a celá série šla do pr….
Siroko- Posts : 1206
Excalibur napsal:imbík napsal:1 s 8 nevim, ale 2 se 7 jo a to jsme byli my sezóna 05/06. Tuším
imbík napsal:1 s 8 nevim, ale 2 se 7 jo a to jsme byli my sezóna 05/06. Tuším
DUKLIČKA- Posts : 1624
Lufa napsal:Nechce se mi to hledat v historii ale už někdy vypadnul v Chl první s osmým nebo budou muset přepisovat kvůli nám statistiky ?
Tak už se nejspíš kvůli nám letos přepisovaly statistiky kvůli neschopnosti využít přesilovku, tak podruhý bychom se třeba zapsali pozitivně.
hadas (admin), FREDERIK, Duklacek and Lufa like this post
S tim sledovanim areny me napada, ze by me zajimal pomer casu koukani na hokejove ptenosy a webovkou ze stavby na mem mobilu. Mozna bych se divilExcalibur napsal:Za mě spokojenost, já se po tom výprodeji reálně bál, že se namočíme do hry o sestup. Přes Slavii zasloužený postup, doma jsme byli lepší a i v Praze jsme hráli opticky vyrovnaně. Do Harkyho se hodně fanoušků naváží, ale stačí si vzpomenout na naše přesilovky před jeho návratem. Nejen, že umí vystřelit, ale umí si dobře pokrýt puk, nahrát a mám pocit, že po tom zranění ho ten hokej nějak víc "baví". Postup přes Porubu byl byl velkým překvapením, ale poslední zápas u nich jsme nehráli špatně, takže nějaký zápas bychom urvat mohli.
Mě teď fakt zajímá primárně aréna, furt sleduju jak to roste. A pak mě bude hodně zajímat letní pohyb v kádru.
A mimochodem úplně se zapomnělo na to, že junci včera vyhráli 1. zápas play off.
Thoor93 likes this post
Excalibur and Duklacek like this post
Mě teď fakt zajímá primárně aréna, furt sleduju jak to roste. A pak mě bude hodně zajímat letní pohyb v kádru.
A mimochodem úplně se zapomnělo na to, že junci včera vyhráli 1. zápas play off.
Lufa likes this post
Jinak dva zápasy v Pelhřimově odbojovane a herně především ten první byl snad nejlepší hokej v Pejru letos. K Harkymu už jsem tu psal, že klobouk dolů za to jak se rve za tým a za to, že konečně mu to tam napadlo. Herně když má zavést puk nebo založit přesilovku, tak to v 90 procentech znamená ztrátu puku a založení útoku soupeře, ale jak říkám tyhle tři zápasy měl jiné přednosti tak to tak beru. Proto je hokej týmová hra, každý má něco. Se Strejčkem je ta obrana úplně jiná proste. A teď od zítra děj se vůle boží. Pokud by se v Pejru šlo na hokej ještě dvakrát bude to super a nad očekávání.
Duklacek likes this post
staříček likes this post
hcd- Posts : 75
hadas (admin), Jaternička, FREDERIK, Kuba, jajirk and Duklacek like this post
Postup je reálným vyústěním na to co kádr má. A cokoliv se uhraje je jen bonus. Tak to zkrátka je.
Takže minimálně ještě jednou letos bude výlet na hokej.
Jaternička- Posts : 1419
ralff and jajirk like this post
AJET0- Posts : 279
AJET0 and Lufa like this post
hadas (admin), imbík, Excalibur, ralff, FREDERIK, Kuba, DUKLIČKA and like this post
staříček, FREDERIK and jajirk like this post
Od Slavie jsem tedy herně čekal víc. Hráli jak prasata. Beranův loket do ksichtu je už jen třešnička na zkaženém dortu.
Excalibur, staříček, FREDERIK, DUKLIČKA, Duklacek and miramare83 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
hadas (admin), Excalibur, FREDERIK, jajirk and Duklacek like this post
Do tý doby má stopku.
jajirk- Posts : 161
hadas (admin), ralff, staříček, FREDERIK and Duklacek like this post
A pokud jsme my dostali jako trest jen uzavření části í tribuny nad střídačkama a není žádná pokuta, tak to pro nás dopadlo ještě moc dobře.
Včera nezvládnutý od rozhodčích, kteří to prvně pouštěli a pak se jim to vymklo. A nezvládnutý, od trenérů Slavie. To byla šaškárna jak za dob Nováka s Havl. Brodem.
Dneska hlavně ať to všichni přežijí ve zdraví...emoce budou asi bublat dál.
staříček likes this post
Duklacek napsal:To není bohužel nijak přehnané, to je naprosto reálnéimbík napsal:Duklacek napsal:Knotek nehraje. O Jumbovi nic nevíme
Nehraje, protože pět plus ok je automaticky trest, ale dodatečně nic. Takže když to přeženu když Slavia dneska uspěje tak si Knotek v sobotu zahraje čtvrtfinále proti Porubě a Jumba muže půl roku chodit o berlich
Takže je patří dneska vyseknout na dovolenou a alespoň jedna část se nevyplní
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20