Diskuzní fórum
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
DUKLIČKA- Posts : 1624
hadas (admin), vn, FREDERIK and Vasoj84 like this post
Jaternička- Posts : 1419
hadas (admin), FREDERIK, Vasoj84 and Duklacek like this post
imbík- Posts : 3617
FREDERIK, DUKLIČKA and Duklacek like this post
Klid, to jen z povercivostiHhs23 napsal:Možná to je tak domluvený ale na zítřek nemá Dukla v Pelhřimově ani zamluvený led
Siroko- Posts : 1206
karel granát likes this post
Hhs23- Posts : 177
To jsem taky nepochopil kdyby nám ten dorostenec ujel tak bych to bral ale že naší obranu s 50 kg pretlačil to nechápusta napsal:A víc má ten, kdo peníze shání. Naše vedení pouze hospodaří bezeztrátově s tím, co kdo sám přinese. Stačí to na spodinu první ligy.Stačí vám to na chuť chodit i příští rok? Azyl je jen bohapostá výmluva, pouze výplach vedení může přinést změnu.
Byl jsem v pondělí v Praze, ale jel domů bez Dukly, to by se v minulosti nikdy nestalo. Jinak Beran pustil dle mého pouze blbý třetí kus, bohužel zásadní. Jak může obrana při první brance nechat juniora vyjet z rohu pohodlně až před kasu - to je prostě opět o financích a následné kvalitě kádru...
Hhs23- Posts : 177
sta
Nejsou náhodou od toho trenéři, aby se tohle nestalo???
Asi už tomu nerozumím...
sta- Posts : 27
MichalDJ likes this post
sta
Byl jsem v pondělí v Praze, ale jel domů bez Dukly, to by se v minulosti nikdy nestalo. Jinak Beran pustil dle mého pouze blbý třetí kus, bohužel zásadní. Jak může obrana při první brance nechat juniora vyjet z rohu pohodlně až před kasu - to je prostě opět o financích a následné kvalitě kádru...
sta- Posts : 27
Duklacek likes this post
( ještě se to říká méně slušně)
jajirk- Posts : 161
MichalDJ- Posts : 1031
Excalibur likes this post
Excalibur- Posts : 638
Duklacek- Posts : 1104
hadas (admin) and FREDERIK like this post
MichalDJ napsal:Kdo chce hleda zpusob reseni, kdo nechce hleda vymluvy proc to nejde
Tak jen pro pořádek...
Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
Jan Werich
staříček, FREDERIK and jajirk like this post
krap napsal:vn napsal:No ja osobne a ani nikdo jiny na Frantu Jetela chodit nebudu. Pokud se brzy nevyhlasi snaha o postup, tak to absolutne ztraci smysl mit novou halu a nikoho priste nebude bavit koukat na sezonu jako je ta letosni. Odstasujici pripad je pro me Chomutov. …
Tak zrovna Chomutov není dobrej příklad, jejich návštěvnost ve druhé lize je pro nás nedostižná. Jejich cca 1500 lidí jsme neměli ani v posledních sezónách na HZS.
No tak ja myslel tim jakou hraji soutez v te nove hale…
vn- Posts : 1857
vn napsal:No ja osobne a ani nikdo jiny na Frantu Jetela chodit nebudu. Pokud se brzy nevyhlasi snaha o postup, tak to absolutne ztraci smysl mit novou halu a nikoho priste nebude bavit koukat na sezonu jako je ta letosni. Odstasujici pripad je pro me Chomutov. …
Tak zrovna Chomutov není dobrej příklad, jejich návštěvnost ve druhé lize je pro nás nedostižná. Jejich cca 1500 lidí jsme neměli ani v posledních sezónách na HZS.
krap- Posts : 106
Přesně tak, bylo to realisticky řečeno už před stěhováním. Jsou to bohužel chmurný časy pro nás všechny.Siroko napsal:Ja verim, ze az ty podminky budou, tak bude snaha to posunout nahoru i od vedeni. Budme radi, ze to rekli na ferovku. Uz vidim ty kecy, kdyby pred srehovanim do Pejru fantazirovsali neco o postupu, jakou by tady potom dostavali cocku.
Hlavně ať hala nenabere zpoždění, to už by mohlo být likvidační. Pak sice nenastanou zlatý časy, podmínky pro postup jsou krutý ale líp bude určitě.
jajirk- Posts : 161
karel granát, jajirk and Lufa like this post
staříček, FREDERIK, MichalDJ and Duklacek like this post
Jaternička napsal:Dokud sem nepřijde blázen co každý rok vysoli 50 mega a nebo se nezmění systém baraze tak žádný postup nebude. A to sem spíš přijde nějaký blázen než, že by si kluby ElH dobrovolně odstranili pro ně pohodlnou baráž.
Takže žádný stres jestli chytá Maláč,Beran nebo třeba Franta Jetel. Stačí to šudlat a nespadnout.
Souhlasim, jen jsme si trosku zateoretizovali
jen jestli na toho Frantu Jetela budou lidi do super moderni areny chodit
Takže žádný stres jestli chytá Maláč,Beran nebo třeba Franta Jetel. Stačí to šudlat a nespadnout.
Jaternička- Posts : 1419
FREDERIK likes this post
Thoor93 napsal:MichalDJ napsal:vn napsal:MichalDJ napsal:vn napsal:Poslechl jsem si ten Priklep s Bedrichem i Brosem a plyne mi z toho jedna vec a to je to jak Scerban lhal, kdyz tvrdil jak bylo od zacatku sezony domluveno to zapojeni junioru do acka…
No a u Brose mi z toho plyne, ze jsme tady stejne jen od toho, abychom ty mlady kluky vychovali pro nekoho z ELH…
Spis se snazi oblbnout fanousky hezkyma recma ze se fakt neco buduje. Aspon by si mel uvedomit kde co rika a aspon to trosku sjednotit
No a taky vlastne jeste jedna vec a to je ta, ze ani pristi rok rozhodne nebude cilem postup smerem k nove hale. Duvod je pry ten, ze bychom nemeli kde baraz hrat…
S tou barazi to je jen vymluva, i kdyby se to hralo treba ve Znojme tak bych tam sel z Caslavi klidne pesky[/quote Tak teoreticky by se mohlo hrat v J Hradci ale i tam by se museli udělat náké upravy . Plus by musel klub nebo nekdo vypravit busy pro fans jilikož spojeni je tam na pytel a uz vidim při naších financích jak tohle bude někdo dělat
Jasne ze je to slozite a i financne, ale byla by to baraz o EHL, max 3 zapasy. A podud by byla nejaka sance na postup, tak by si lidi cestu nasli. Je to opravdu o hledani reseni a ne duvodu proc by to neslo
vn napsal:MichalDJ napsal:vn napsal:Poslechl jsem si ten Priklep s Bedrichem i Brosem a plyne mi z toho jedna vec a to je to jak Scerban lhal, kdyz tvrdil jak bylo od zacatku sezony domluveno to zapojeni junioru do acka…
No a u Brose mi z toho plyne, ze jsme tady stejne jen od toho, abychom ty mlady kluky vychovali pro nekoho z ELH…
Spis se snazi oblbnout fanousky hezkyma recma ze se fakt neco buduje. Aspon by si mel uvedomit kde co rika a aspon to trosku sjednotit
No a taky vlastne jeste jedna vec a to je ta, ze ani pristi rok rozhodne nebude cilem postup smerem k nove hale. Duvod je pry ten, ze bychom nemeli kde baraz hrat…
S tou barazi to je jen vymluva, i kdyby se to hralo treba ve Znojme tak bych tam sel z Caslavi klidne pesky[/quote Tak teoreticky by se mohlo hrat v J Hradci ale i tam by se museli udělat náké upravy . Plus by musel klub nebo nekdo vypravit busy pro fans jilikož spojeni je tam na pytel a uz vidim při naších financích jak tohle bude někdo dělat
Thoor93- Posts : 102
vn napsal:Duklacek napsal:Ono taky otevíračka LISTOPAD 2025. Ty tři měsíce budeme hrát kde? Stále v Pejru? Radši bych už novou arénu, ať tam klidně nejsou záchody a sedačky tou dobou ještě
To se dá taky vyřešit výměnou pořadatelství a začínat venkovními zápasy jen…nebyli bychom ani první ani poslední. Jak říká zakladatel naší firmy: “Kdo chce hledá cesty, kdo nechce hledá výmluvy”
Byls rychlejsi
Duklacek napsal:Ono taky otevíračka LISTOPAD 2025. Ty tři měsíce budeme hrát kde? Stále v Pejru? Radši bych už novou arénu, ať tam klidně nejsou záchody a sedačky tou dobou ještě
To se dá taky vyřešit výměnou pořadatelství a začínat venkovními zápasy jen…nebyli bychom ani první ani poslední. Jak říká zakladatel naší firmy: “Kdo chce hledá cesty, kdo nechce hledá výmluvy”
staříček likes this post
staříček likes this post
vn napsal:MichalDJ napsal:vn napsal:Poslechl jsem si ten Priklep s Bedrichem i Brosem a plyne mi z toho jedna vec a to je to jak Scerban lhal, kdyz tvrdil jak bylo od zacatku sezony domluveno to zapojeni junioru do acka…
S tou barazi to je jen vymluva, i kdyby se to hralo treba ve Znojme tak bych tam sel z Caslavi klidne pesky
vn and Duklacek like this post
MichalDJ napsal:vn napsal:Poslechl jsem si ten Priklep s Bedrichem i Brosem a plyne mi z toho jedna vec a to je to jak Scerban lhal, kdyz tvrdil jak bylo od zacatku sezony domluveno to zapojeni junioru do acka…
vn napsal:Poslechl jsem si ten Priklep s Bedrichem i Brosem a plyne mi z toho jedna vec a to je to jak Scerban lhal, kdyz tvrdil jak bylo od zacatku sezony domluveno to zapojeni junioru do acka…
staříček and Duklacek like this post
Typ hráče, jaký nám chybí.Siroko napsal:At je Beran jakej chce, tak se mu musi nechat, ze pro tym je fakt uzitecnej. Na tuto ligu je to madstandartni hokejista a s svym duraznym stylem se dokaze prosadit. Navic dokaze soupere svyma provokacema rozhodit. Co si kdy pamatuju play-off zapasy kde byl nasim souperem, tak to byl vetsinou on, kterej byl u zlomovejch momentu zapasu. Nad cim jsem dnes valil oci, kdyz si jel do fohu pro puk a Streckovi jedoucimu za nim dokazal behem prebirani puku jeste nasadit kravatu. Jsem si driv myslel, ze to takto ani neni fyzicky mozny.
vn and Duklacek like this post
Kelt napsal:Mimochodem, kde je ten Vejmelka, co jsme ho přetáhli z Třebíče?
Mám pocit, že jsem ho viděl v sestavě Velmezu. A Cinku v HB.
Kelt- Posts : 384
vn likes this post
budou muset hledat nové golmany. šílený. Ale co vím tak Maláč končí( už mu dukla nenabidla smlouvu proste nepřesvědčil )staříček napsal:Dneska teda Berana chválit nebudu, to co dneska pustil to je na přes dršku........
dobry_lovec- Posts : 9
staříček- Posts : 527
vn, FREDERIK and Duklacek like this post
vn napsal:Jako chceme to stavet na mladych, ale proc nemame nekoho tak sikovnyhi jako je ten mladej ve Slavii?
Burkov s Kuprim pryč. Jumba taky není horší, jen dnes zatím nedal gól.
Jednatel by odpověděl, že je to pro to, že nám odešli. Ale už nikdo neřeší, PROČ odešli..vn napsal:Jako chceme to stavet na mladych, ale proc nemame nekoho tak sikovnyhi jako je ten mladej ve Slavii?
karel granát likes this post
staříček and Duklacek like this post
https://www.sport.cz/clanek/hokej-extraliga-kladno-nepocita-s-petimilionovou-dotaci-pro-hokejovy-a-tym-volf-klub-kritizuje-5023956
DUKLIČKA- Posts : 1624
Excalibur likes this post
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20