Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+35
wortyr
ondrej.n
Croo
tomassinho
dobry_lovec
hk
Mazakis
jajirk
hcd
Vasoj84
kancler
Kelt
Thoor93
miramare83
krap
AJET0
Lázňator
staříček
Hhs23
hadas (admin)
DUKLIČKA
Excalibur
Jaternička
medaji
ralff
Lufa
MichalDJ
sta
imbík
FREDERIK
Siroko
karel granát
Kolja
Duklacek
vn
39 posters

Strana 13 z 20 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 13 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro DUKLIČKA 6/3/2024, 18:34

Tomu beranovi by uz mel nekdo rozbit tu jeho tlamu!!!

DUKLIČKA

hadas (admin), vn, FREDERIK and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 6/3/2024, 18:32

Dvojici Guman Beran došli léky? Úplný vypatlanci
Jaternička
Jaternička

hadas (admin), FREDERIK, Vasoj84 and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 6/3/2024, 17:59

Gól super ale ty sudí to je teda katastrofa. Před tím našim gólem fázi na Strejčeka od Berana úplně jasný. A úplně před gólem ta sekera na Tomana to bylo na zlomeni ruky a ty čuraci pruhovaný na to jenom koukají.

imbík

FREDERIK, DUKLIČKA and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 6/3/2024, 16:23

Hhs23 napsal:Možná to je tak domluvený ale na zítřek nemá Dukla v Pelhřimově ani zamluvený led 🤔
Klid, to jen z povercivosti 😉😀

Siroko

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 6/3/2024, 16:14

Možná to je tak domluvený ale na zítřek nemá Dukla v Pelhřimově ani zamluvený led 🤔

Hhs23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 6/3/2024, 16:09

sta napsal:A víc má ten, kdo peníze shání. Naše vedení pouze hospodaří bezeztrátově s tím, co kdo sám přinese. Stačí to na spodinu první ligy.Stačí vám to na chuť chodit i příští rok? Azyl je jen bohapostá výmluva, pouze výplach vedení může přinést změnu.
Byl jsem v pondělí v Praze, ale jel domů bez Dukly, to by se v minulosti nikdy nestalo. Jinak Beran pustil dle mého pouze blbý třetí  kus, bohužel zásadní. Jak může obrana při první brance nechat juniora vyjet z rohu pohodlně až před kasu - to je prostě opět o financích a následné kvalitě kádru...
To jsem taky nepochopil kdyby nám ten dorostenec ujel tak bych to bral ale že naší obranu s 50 kg pretlačil to nechápu

Hhs23

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 13 Empty sta

Příspěvek pro sta 6/3/2024, 14:44

Teď jsem si ještě přečetl Ujčíkovo hodnocení pondělka. Jak proboha může být nasazení a odhodlání u soupeře větší??? A nám trvalo, než zjistili, že se hraje play off???
Nejsou náhodou od toho trenéři, aby se tohle nestalo???
Asi už tomu nerozumím...

sta

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 13 Empty sta

Příspěvek pro sta 6/3/2024, 14:23

A víc má ten, kdo peníze shání. Naše vedení pouze hospodaří bezeztrátově s tím, co kdo sám přinese. Stačí to na spodinu první ligy.Stačí vám to na chuť chodit i příští rok? Azyl je jen bohapostá výmluva, pouze výplach vedení může přinést změnu.
Byl jsem v pondělí v Praze, ale jel domů bez Dukly, to by se v minulosti nikdy nestalo. Jinak Beran pustil dle mého pouze blbý třetí kus, bohužel zásadní. Jak může obrana při první brance nechat juniora vyjet z rohu pohodlně až před kasu - to je prostě opět o financích a následné kvalitě kádru...

sta

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jajirk 6/3/2024, 12:22

Tomu se pánové říká obchod. Kdo má víc ten bere
( ještě se to říká méně slušně) 🤣🤣

jajirk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 6/3/2024, 11:19

Vrabel dela jen svou praci a ze mi si nechame takhle srat na hlavu je jen nas problem

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 5/3/2024, 22:47

Nějak bude klid hoši 😉 třeba Vrabel zítra přijede do Pejru a přiveze posily z Litvínova.😁

imbík

Excalibur likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 5/3/2024, 20:18

Nová hala změní to, že budou vyšší příjmy ze vstupnýho i od sponzorů, protože pro ně budeme atraktivnější. Takže celkově budeme mít vyšší příjmy a budeme si moct dovolit kvalitnější posily. Otázkou je, jak moc se nám povede příjmy navýšit, jestli budeme hrát špičku tabulky (o postup) nebo se budeme motat někde kolem 6.-7. místa. Ale to, že bychom se s novou halou měli bát sestupu, tomu nevěřím.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 5/3/2024, 19:39

Nevím, co nová hala změní na snaze o postup. No tak budeme mít halu na extraligu. Ale ten postup bude stále stejně složitý (téměř nereálný). A to nemluvím o tom, že potenciál nás tam dotáhnout mají z tohohle souboru tak tři hráči. A až tu někdo vytáhne, že jsme se tam dostali před 7 lety s nízkorozpočtovým kádrem, tak tehdy ale byl daleko jednodušší formát, než tenhle.

Duklacek

hadas (admin) and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 5/3/2024, 19:08

MichalDJ napsal:Kdo chce hleda zpusob reseni, kdo nechce hleda vymluvy proc to nejde

Tak jen pro pořádek...

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
Jan Werich Wink
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

staříček, FREDERIK and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 5/3/2024, 15:57

krap napsal:
vn napsal:No ja osobne  a ani nikdo jiny na Frantu Jetela chodit nebudu. Pokud se brzy nevyhlasi  snaha o postup, tak to absolutne ztraci smysl mit novou halu a nikoho priste nebude bavit koukat na sezonu jako je ta letosni. Odstasujici pripad je pro me Chomutov. …

Tak zrovna Chomutov není dobrej příklad, jejich návštěvnost ve druhé lize je pro nás nedostižná. Jejich cca 1500 lidí jsme neměli ani v posledních sezónách na HZS.

No tak ja myslel tim jakou hraji soutez v te nove hale…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 5/3/2024, 15:44

vn napsal:No ja osobne  a ani nikdo jiny na Frantu Jetela chodit nebudu. Pokud se brzy nevyhlasi  snaha o postup, tak to absolutne ztraci smysl mit novou halu a nikoho priste nebude bavit koukat na sezonu jako je ta letosni. Odstasujici pripad je pro me Chomutov. …

Tak zrovna Chomutov není dobrej příklad, jejich návštěvnost ve druhé lize je pro nás nedostižná. Jejich cca 1500 lidí jsme neměli ani v posledních sezónách na HZS.

krap

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jajirk 5/3/2024, 15:03

Siroko napsal:Ja verim, ze az ty podminky budou, tak bude snaha to posunout nahoru i od vedeni. Budme radi, ze to rekli na ferovku. Uz vidim ty kecy, kdyby pred srehovanim do Pejru fantazirovsali neco o postupu, jakou by tady potom dostavali cocku.
Přesně tak, bylo to realisticky řečeno už před stěhováním. Jsou to bohužel chmurný časy pro nás všechny.
Hlavně ať hala nenabere zpoždění, to už by mohlo být likvidační. Pak sice nenastanou zlatý časy, podmínky pro postup jsou krutý ale líp bude určitě.

jajirk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 5/3/2024, 14:13

Ja verim, ze az ty podminky budou, tak bude snaha to posunout nahoru i od vedeni. Budme radi, ze to rekli na ferovku. Uz vidim ty kecy, kdyby pred srehovanim do Pejru fantazirovsali neco o postupu, jakou by tady potom dostavali cocku.

Siroko

karel granát, jajirk and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 5/3/2024, 13:11

No ja osobne a ani nikdo jiny na Frantu Jetela chodit nebudu. Pokud se brzy nevyhlasi snaha o postup, tak to absolutne ztraci smysl mit novou halu a nikoho priste nebude bavit koukat na sezonu jako je ta letosni. Odstasujici pripad je pro me Chomutov. …

vn

staříček, FREDERIK, MichalDJ and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 5/3/2024, 12:24

Jaternička napsal:Dokud sem nepřijde blázen co každý rok vysoli 50 mega a nebo se nezmění systém baraze tak žádný postup nebude. A to sem spíš přijde nějaký blázen než, že by si kluby ElH dobrovolně odstranili pro ně pohodlnou baráž.

Takže žádný stres jestli chytá Maláč,Beran nebo třeba Franta Jetel. Stačí to šudlat a nespadnout.

Souhlasim, jen jsme si trosku zateoretizovali Very Happy

jen jestli na toho Frantu Jetela budou lidi do super moderni areny chodit Very Happy

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 5/3/2024, 11:58

Dokud sem nepřijde blázen co každý rok vysoli 50 mega a nebo se nezmění systém baraze tak žádný postup nebude. A to sem spíš přijde nějaký blázen než, že by si kluby ElH dobrovolně odstranili pro ně pohodlnou baráž.

Takže žádný stres jestli chytá Maláč,Beran nebo třeba Franta Jetel. Stačí to šudlat a nespadnout.
Jaternička
Jaternička

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 5/3/2024, 10:58

Thoor93 napsal:
MichalDJ napsal:
vn napsal:
MichalDJ napsal:
vn napsal:Poslechl jsem si ten Priklep s Bedrichem i Brosem a plyne mi z toho jedna vec a to je to jak Scerban lhal, kdyz tvrdil jak bylo od zacatku sezony domluveno to zapojeni junioru do acka…
No a u Brose mi z toho plyne, ze jsme tady stejne jen od toho, abychom ty mlady kluky vychovali pro nekoho z ELH…

Spis se snazi oblbnout fanousky hezkyma recma ze se fakt neco buduje. Aspon by si mel uvedomit kde co rika a aspon to trosku sjednotit

No a taky vlastne jeste jedna vec a to je ta, ze ani pristi rok rozhodne nebude cilem postup smerem k nove hale. Duvod je pry ten, ze bychom nemeli kde baraz hrat…

S tou barazi to je jen vymluva, i kdyby se to hralo treba ve Znojme tak bych tam sel z Caslavi klidne pesky[/quote                                                                       Tak teoreticky by se mohlo hrat v J Hradci ale i tam by se museli udělat náké upravy . Plus by musel klub nebo nekdo vypravit busy pro fans jilikož spojeni  je tam na pytel Very Happy  a uz vidim při naších financích jak tohle bude někdo dělat Very Happy  

Jasne ze je to slozite a i financne, ale byla by to baraz o EHL, max 3 zapasy. A podud by byla nejaka sance na postup, tak by si lidi cestu nasli. Je to opravdu o hledani reseni a ne duvodu proc by to neslo

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Thoor93 5/3/2024, 10:48

[quote="MichalDJ"]
vn napsal:
MichalDJ napsal:
vn napsal:Poslechl jsem si ten Priklep s Bedrichem i Brosem a plyne mi z toho jedna vec a to je to jak Scerban lhal, kdyz tvrdil jak bylo od zacatku sezony domluveno to zapojeni junioru do acka…
No a u Brose mi z toho plyne, ze jsme tady stejne jen od toho, abychom ty mlady kluky vychovali pro nekoho z ELH…

Spis se snazi oblbnout fanousky hezkyma recma ze se fakt neco buduje. Aspon by si mel uvedomit kde co rika a aspon to trosku sjednotit

No a taky vlastne jeste jedna vec a to je ta, ze ani pristi rok rozhodne nebude cilem postup smerem k nove hale. Duvod je pry ten, ze bychom nemeli kde baraz hrat…

S tou barazi to je jen vymluva, i kdyby se to hralo treba ve Znojme tak bych tam sel z Caslavi klidne pesky[/quote Tak teoreticky by se mohlo hrat v J Hradci ale i tam by se museli udělat náké upravy . Plus by musel klub nebo nekdo vypravit busy pro fans jilikož spojeni je tam na pytel Very Happy a uz vidim při naších financích jak tohle bude někdo dělat Very Happy
Thoor93
Thoor93

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 5/3/2024, 10:45

vn napsal:
Duklacek napsal:Ono taky otevíračka LISTOPAD 2025. Ty tři měsíce budeme hrát kde? Stále v Pejru? Radši bych už novou arénu, ať tam klidně nejsou záchody a sedačky tou dobou ještě Very Happy

To se dá taky vyřešit výměnou pořadatelství a začínat venkovními zápasy jen…nebyli bychom ani první ani poslední. Jak říká zakladatel naší firmy: “Kdo chce hledá cesty, kdo nechce hledá výmluvy” 😃🤷‍�

Byls rychlejsi Very Happy

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 5/3/2024, 10:44

Kdo chce hleda zpusob reseni, kdo nechce hleda vymluvy proc to nejde

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 5/3/2024, 10:44

Duklacek napsal:Ono taky otevíračka LISTOPAD 2025. Ty tři měsíce budeme hrát kde? Stále v Pejru? Radši bych už novou arénu, ať tam klidně nejsou záchody a sedačky tou dobou ještě Very Happy

To se dá taky vyřešit výměnou pořadatelství a začínat venkovními zápasy jen…nebyli bychom ani první ani poslední. Jak říká zakladatel naší firmy: “Kdo chce hledá cesty, kdo nechce hledá výmluvy” 😃🤷‍�

vn

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 5/3/2024, 10:38

Ono taky otevíračka LISTOPAD 2025. Ty tři měsíce budeme hrát kde? Stále v Pejru? Radši bych už novou arénu, ať tam klidně nejsou záchody a sedačky tou dobou ještě Very Happy

Duklacek

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 5/3/2024, 10:10

vn napsal:
MichalDJ napsal:

S tou barazi to je jen vymluva, i kdyby se to hralo treba ve Znojme tak bych tam sel z Caslavi klidne pesky

MichalDJ

vn and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 5/3/2024, 10:03

MichalDJ napsal:

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 5/3/2024, 09:07

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 5/3/2024, 09:06

Z poslechu Broze mam aspon trosku pozitivni pocit ze tu asi bude pokracovat dal v rozdelane praci a ja doufam ze se casem presune k Acku

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 4/3/2024, 22:45

Poslechl jsem si ten Priklep s Bedrichem i Brosem a plyne mi z toho jedna vec a to je to jak Scerban lhal, kdyz tvrdil jak bylo od zacatku sezony domluveno to zapojeni junioru do acka…

vn

staříček and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 4/3/2024, 22:15

Siroko napsal:At je Beran jakej chce, tak se mu musi nechat, ze pro tym je fakt uzitecnej. Na tuto ligu je to madstandartni hokejista a s svym duraznym stylem se dokaze prosadit. Navic  dokaze soupere svyma provokacema rozhodit. Co si kdy pamatuju play-off zapasy kde byl nasim souperem, tak to byl vetsinou on, kterej byl u zlomovejch momentu zapasu. Nad cim jsem dnes valil oci, kdyz si jel do fohu pro puk a Streckovi jedoucimu za nim dokazal behem prebirani  puku jeste nasadit kravatu. Jsem si driv myslel, ze to takto ani neni fyzicky mozny. 😀
Typ hráče, jaký nám chybí.

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 4/3/2024, 22:12

At je Beran jakej chce, tak se mu musi nechat, ze pro tym je fakt uzitecnej. Na tuto ligu je to madstandartni hokejista a s svym duraznym stylem se dokaze prosadit. Navic  dokaze soupere svyma provokacema rozhodit. Co si kdy pamatuju play-off zapasy kde byl nasim souperem, tak to byl vetsinou on, kterej byl u zlomovejch momentu zapasu. Nad cim jsem dnes valil oci, kdyz si jel do fohu pro puk a Streckovi jedoucimu za nim dokazal behem prebirani  puku jeste nasadit kravatu. Jsem si driv myslel, ze to takto ani neni fyzicky mozny. 😀

Siroko

vn and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 4/3/2024, 21:41

Kelt napsal:Mimochodem, kde je ten Vejmelka, co jsme ho přetáhli z Třebíče?

Mám pocit, že jsem ho viděl v sestavě Velmezu. A Cinku v HB.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 4/3/2024, 21:38

Mimochodem, kde je ten Vejmelka, co jsme ho přetáhli z Třebíče?

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 4/3/2024, 21:31

Já bych Maláče ještě na rok jako dvojku podepsal. Sezonu má teda strašnou, ale neodepsal bych ho po 1. sezoně, když za juniory chytal dobře.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 4/3/2024, 21:23

Tak od Berana se taky nic extra nečekalo, ale proti Maláčovi aspoň není rozklepanej hned po prvním gólu. Nicméně potvrdilo se jak jsem psal už v minulosti není to brankář který by někam tým posunul výše.

imbík

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dobry_lovec 4/3/2024, 21:09

staříček napsal:Dneska teda Berana chválit nebudu, to co dneska pustil to je na přes dršku........
budou muset hledat nové golmany. šílený. Ale co vím tak Maláč končí( už mu dukla nenabidla smlouvu proste nepřesvědčil )

dobry_lovec

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 4/3/2024, 21:08

Troufám si tvrdit že od půlky zápasu jsme byli lepší což jsem ani nečekal. Bohužel Beran nepodržel a ještě od toho blba co byl dvě minuty předtim na ledě téměř mrtvej. Tak snad to kluky zdravě naštve.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 4/3/2024, 21:02

Dneska teda Berana chválit nebudu, to co dneska pustil to je na přes dršku........

staříček

vn, FREDERIK and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 4/3/2024, 21:00

To mu pustil naschval ne? Ti nasi golmani…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 4/3/2024, 20:43

vn napsal:Jako chceme to stavet na mladych, ale proc nemame nekoho tak sikovnyhi jako je ten mladej ve Slavii?

Burkov s Kuprim pryč. Jumba taky není horší, jen dnes zatím nedal gól.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 4/3/2024, 20:33

vn napsal:Jako chceme to stavet na mladych, ale proc nemame nekoho tak sikovnyhi jako je ten mladej ve Slavii?
Jednatel by odpověděl, že je to pro to, že nám odešli. Ale už nikdo neřeší, PROČ odešli..

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 4/3/2024, 20:29

Tak nakonec se kluci kousli nebo když se vyrovnalo z 0-2 na 2-2 tak je ticho po pěšině ? 😁

imbík

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 4/3/2024, 20:27

Jako chceme to stavet na mladych, ale proc nemame nekoho tak sikovnyhi jako je ten mladej ve Slavii?

vn

staříček and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 4/3/2024, 20:12

Nó že by

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 4/3/2024, 20:06

DUKLIČKA

Excalibur likes this post