Diskuzní fórum
+35
wortyr
ondrej.n
Croo
tomassinho
dobry_lovec
hk
Mazakis
jajirk
hcd
Vasoj84
kancler
Kelt
Thoor93
miramare83
krap
AJET0
Lázňator
staříček
Hhs23
hadas (admin)
DUKLIČKA
Excalibur
Jaternička
medaji
ralff
Lufa
MichalDJ
sta
imbík
FREDERIK
Siroko
karel granát
Kolja
Duklacek
vn
39 posters
Strana 8 z 20
Strana 8 z 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Zase klobouček borci!
vn- Posts : 1857
staříček and Vasoj84 like this post
Joooooooooooo
ralff- Posts : 1547
karel granát likes this post
Tak to je prozatim euforie jak prase, to bych vubec necekal. Udrzet! Pak uz by byl na Porubu slusnej tlak.
miramare83- Posts : 1126
vn and Duklacek like this post
Tal jak jsem rikal Střondala ok a Dundy dva zápasy nakonec to vyjde stejně jak Knotek
imbík- Posts : 3617
vn likes this post
https://www.hokej.cz/tresk-v-akademiich-klicem-nebudou-pocty-talentu-jen-vysledky-mladeze/5079984
Zajimave, ale pro nas urcite vyhodne v soucasne dobe…
Zajimave, ale pro nas urcite vyhodne v soucasne dobe…
A mimochodem Střondala hraje jen tak na okraj…ralff napsal:vn napsal:Tak to me vazne zajima jak dopadne Knotek když Dundy za tohle MIN 2 zápasy.ralff napsal:hcd napsal:Nevíte jak je to s Dundackem? Jsou pravidla tak, že automaticky má dnes stopku?
Z fb Dukly: "Kvůli trestu od DK nenastoupí minimálně do dvou zápasů FILIP DUNDÁČEK "
No to mne napadlo taky.
vn napsal:Tak to me vazne zajima jak dopadne Knotek když Dundy za tohle MIN 2 zápasy.ralff napsal:hcd napsal:Nevíte jak je to s Dundackem? Jsou pravidla tak, že automaticky má dnes stopku?
Z fb Dukly: "Kvůli trestu od DK nenastoupí minimálně do dvou zápasů FILIP DUNDÁČEK "
No to mne napadlo taky.
Tak to me vazne zajima jak dopadne Knotek když Dundy za tohle MIN 2 zápasy.ralff napsal:hcd napsal:Nevíte jak je to s Dundackem? Jsou pravidla tak, že automaticky má dnes stopku?
hcd napsal:Nevíte jak je to s Dundackem? Jsou pravidla tak, že automaticky má dnes stopku?
Duklacek napsal:Automaticky určitě ne. Křepelka za Slavii měl trest ve hře a normálně další zápas hrálhadas (admin) napsal:hcd napsal:Nevíte jak je to s Dundackem? Jsou pravidla tak, že automaticky má dnes stopku?
Pokud je udělen trest ve hře, tak následující zápas je automaticky stopka.
Dokud to byl Trest ve hře (pravidlo 21) tak bylo automaticky stop na další zápas. Změnili to na PRAVIDLO 21 NEBEZPEČNÉ JEDNÁNÍ a tam už o tom nic není.
Automaticky určitě ne. Křepelka za Slavii měl trest ve hře a normálně další zápas hrálhadas (admin) napsal:hcd napsal:Nevíte jak je to s Dundackem? Jsou pravidla tak, že automaticky má dnes stopku?
Duklacek- Posts : 1104
hcd napsal:Nevíte jak je to s Dundackem? Jsou pravidla tak, že automaticky má dnes stopku?
DUKLIČKA napsal:Ted jsem předjel Porubskej autobus naD1 mam hodit auto na příč pres dalnici?
Ne hod jim něco do pití
Ted jsem předjel Porubskej autobus naD1 mam hodit auto na příč pres dalnici?
DUKLIČKA- Posts : 1624
jajirk and Duklacek like this post
Nevíte jak je to s Dundackem? Jsou pravidla tak, že automaticky má dnes stopku?
hcd- Posts : 75
1500 priznaných což už je na PE slušná návštěva. Pojďte hlavně od začátku to valit.
Duklacek and hcd like this post
Tak co, bude dnes plný dům? Uděláme Porubě "příjemnou" atmosféru?
hcd- Posts : 75
Vasoj84 and Duklacek like this post
Škoda, že si nemůžeme stáhnout Anděla a Mareše . Kdoví jak to bude s Dundym a Strejčkem.
Junioři
DUKLIČKA- Posts : 1624
hadas (admin), imbík, Excalibur, vn, ralff, Lázňator, FREDERIK and like this post
Pokud chcete, mrkněte na FB nebo Instagram trenéra juniorů Michala Broše ze včerejšího utkání juniorů.
Text: Mělo by jít o vrchol sezóny a nejlepší hráčské výkony, ale někde jde o vrchol hereckých výkonů…🤮
Pokud za podobné věci budou borečci ještě chváleni, nebo k nim dokonce pobízeni, a pokud si sudí s podobným chováním neporadí, můžeme tady soutěže rozšiřovat nebo zužovat, jak chceme, stejně vychováme prd!
@duklajuniors
@dukla_jihlava_mladez
#komedie #simulace #diving
Nevím, jestli mi to půjde nasdílet. Pokud ano, tak zde: https://www.facebook.com/michal.bros.3/posts/2381893422008075?ref=embed_post
Text: Mělo by jít o vrchol sezóny a nejlepší hráčské výkony, ale někde jde o vrchol hereckých výkonů…🤮
Pokud za podobné věci budou borečci ještě chváleni, nebo k nim dokonce pobízeni, a pokud si sudí s podobným chováním neporadí, můžeme tady soutěže rozšiřovat nebo zužovat, jak chceme, stejně vychováme prd!
@duklajuniors
@dukla_jihlava_mladez
#komedie #simulace #diving
Nevím, jestli mi to půjde nasdílet. Pokud ano, tak zde: https://www.facebook.com/michal.bros.3/posts/2381893422008075?ref=embed_post
tomassinho- Posts : 12
vn, staříček and Duklacek like this post
Ujčík o jihlavské únavě, zbytečném faulu a svém blanickém rytíři.
https://www.idnes.cz/hokej/hokejova-1-liga/jihlava-dukla-trener-viktor-ujcik-rozhovor-play-off.A240312_783313_hok_1liga_ten
https://www.idnes.cz/hokej/hokejova-1-liga/jihlava-dukla-trener-viktor-ujcik-rozhovor-play-off.A240312_783313_hok_1liga_ten
No ja doufam, ze se Scerban uz poucil a nebude ve svem ekonomickem vyhledu pocitat treba se 4000 lidma na zapas
MichalDJ- Posts : 1031
Duklacek likes this post
Ty 2000 je hodně, hodně hezká představa, ale pokud by se ceny blížily tomu, co zde bylo nastíněno, tak to lidi nedajíMichalDJ napsal:No je hezky co pise novy manager areny, ze bude vic moznosti pro sponzory diky mantinelum a sky boxum. Ted jde jeste o to aby nekdo ty sponzory sehnal. Obzvlast na tenhle prales, a tech 1500-2000 fanousku co na to budou chodit
No je hezky co pise novy manager areny, ze bude vic moznosti pro sponzory diky mantinelum a sky boxum. Ted jde jeste o to aby nekdo ty sponzory sehnal. Obzvlast na tenhle prales, a tech 1500-2000 fanousku co na to budou chodit
staříček, FREDERIK and Duklacek like this post
imbík napsal:Já 250 dàm , když vyndáme hlavu z prdeli a začneme to rvát na postup, ale hlava nehlava. Žádný půjčování hráčů kdo si řekne, ideálně žádné dvě funkce na svazu, žádný lhaní fanouškům a vyřčeni jasných cílů. Ale prostě Dukla a její cíle na plný úvazek. Ideálně to začít startovat už příští sezónu. Pokud bude závazek ELh, tak ty peníze za tu první ligu dám.
Souhlasim
AJET0 napsal:Hhs23 napsal:Hhs23 napsal:AJET0 napsal:Hhs23 napsal:zhruba 1 000 000,-kč měsíčně bude platit dukla městu za pronájem... tady je vysvětlení D. Bekeho fb-J Dukla s.r.o. si bude pronajímat led a prostory dle potřeby od firmy Horácká multifunkční aréna s.r.o. stejně jako jiné subjekty a firmy. Přesnější obchodni model se nyní začíná teprve nastavovat. Obecně arena vytváří předpoklady, aby Dukla i při platbě za pronájem měla dost obchodních možností na fungování v aréně vydělat více než byla schopná při fungování na starém stadionu. Uvedu příklad. Když v aréně budou LED mantinely, tak může Dukla otočit během zápasu více reklam a tím vydělat za zapas více peněz, nebo jsou tam skyboxy,… apod. Prispevek na nájem od města by Dukla určitě dostávat neměla. Je to obchodni společnost ne prispevkovka. Město bude dostávat nájem za objekt (areal) od Horacka multifunkční s.r.o. a ten musí být v ceně na trhu obvyklé. To se určuje dle odborného posudku. Tak to mají i další mestke společnosti jako třeba SMJ, SML, Pradelny,…........ a to jsu zvědav na cenu lístky tady to podle mě Bedřich nasolí počítám 400,- až 500,-kč za lupen.
Premejslim co Ty jseš zač ale vidím od Tebe jenom fake News a poplašné zprávy s cílem poškodit Duklu. Nechceš si dát pohov a stáhnout se třeba na Facebook kde bude hned jasné kdo jsi?
Co tady meleš to je originál příspěvek D. Bekeho [/quote
Víš ono stačí umět číst přečíst si rozhovor s manažerem HMA že Dukla bude v nájmu a že si na ten nájem bude muset vydelet bez pomoci tzn. skay boxy, reklama na mantinelech, gastro a vstupné a teď se tě zeptám opravdu si myslíš že na to v Chance lize bude mít ]
Každé město dává do hokeje peníze a který tvrdí že ne, tak to tam dávaj pořád.
A teď já dotaz na Tebe. Jsi rád že budeme mít novou halu?
Samozřejmě že jsem rád. Město bude určitě podporovat mládež. Měl jsem jen přímý dotaz na Bekeho jak to bude s financováním a podporou Dukly A jako klubu který patří mestu.. A dostal jsem odpověď to je vse
Hhs23- Posts : 177
Hhs23 napsal:Hhs23 napsal:AJET0 napsal:Hhs23 napsal:zhruba 1 000 000,-kč měsíčně bude platit dukla městu za pronájem... tady je vysvětlení D. Bekeho fb-J Dukla s.r.o. si bude pronajímat led a prostory dle potřeby od firmy Horácká multifunkční aréna s.r.o. stejně jako jiné subjekty a firmy. Přesnější obchodni model se nyní začíná teprve nastavovat. Obecně arena vytváří předpoklady, aby Dukla i při platbě za pronájem měla dost obchodních možností na fungování v aréně vydělat více než byla schopná při fungování na starém stadionu. Uvedu příklad. Když v aréně budou LED mantinely, tak může Dukla otočit během zápasu více reklam a tím vydělat za zapas více peněz, nebo jsou tam skyboxy,… apod. Prispevek na nájem od města by Dukla určitě dostávat neměla. Je to obchodni společnost ne prispevkovka. Město bude dostávat nájem za objekt (areal) od Horacka multifunkční s.r.o. a ten musí být v ceně na trhu obvyklé. To se určuje dle odborného posudku. Tak to mají i další mestke společnosti jako třeba SMJ, SML, Pradelny,…........ a to jsu zvědav na cenu lístky tady to podle mě Bedřich nasolí počítám 400,- až 500,-kč za lupen.
Premejslim co Ty jseš zač ale vidím od Tebe jenom fake News a poplašné zprávy s cílem poškodit Duklu. Nechceš si dát pohov a stáhnout se třeba na Facebook kde bude hned jasné kdo jsi?
Víš ono stačí umět číst přečíst si rozhovor s manažerem HMA že Dukla bude v nájmu a že si na ten nájem bude muset vydelet bez pomoci tzn. skay boxy, reklama na mantinelech, gastro a vstupné a teď se tě zeptám opravdu si myslíš že na to v Chance lize bude mít ]
Každé město dává do hokeje peníze a který tvrdí že ne, tak to tam dávaj pořád.
A teď já dotaz na Tebe. Jsi rád že budeme mít novou halu?
AJET0- Posts : 279
[quote="Hhs23"]
AJET0 napsal:Hhs23 napsal:zhruba 1 000 000,-kč měsíčně bude platit dukla městu za pronájem... tady je vysvětlení D. Bekeho fb-J Dukla s.r.o. si bude pronajímat led a prostory dle potřeby od firmy Horácká multifunkční aréna s.r.o. stejně jako jiné subjekty a firmy. Přesnější obchodni model se nyní začíná teprve nastavovat. Obecně arena vytváří předpoklady, aby Dukla i při platbě za pronájem měla dost obchodních možností na fungování v aréně vydělat více než byla schopná při fungování na starém stadionu. Uvedu příklad. Když v aréně budou LED mantinely, tak může Dukla otočit během zápasu více reklam a tím vydělat za zapas více peněz, nebo jsou tam skyboxy,… apod. Prispevek na nájem od města by Dukla určitě dostávat neměla. Je to obchodni společnost ne prispevkovka. Město bude dostávat nájem za objekt (areal) od Horacka multifunkční s.r.o. a ten musí být v ceně na trhu obvyklé. To se určuje dle odborného posudku. Tak to mají i další mestke společnosti jako třeba SMJ, SML, Pradelny,…........ a to jsu zvědav na cenu lístky tady to podle mě Bedřich nasolí počítám 400,- až 500,-kč za lupen.
Já 250 dàm , když vyndáme hlavu z prdeli a začneme to rvát na postup, ale hlava nehlava. Žádný půjčování hráčů kdo si řekne, ideálně žádné dvě funkce na svazu, žádný lhaní fanouškům a vyřčeni jasných cílů. Ale prostě Dukla a její cíle na plný úvazek. Ideálně to začít startovat už příští sezónu. Pokud bude závazek ELh, tak ty peníze za tu první ligu dám.
vn, Jaternička and Duklacek like this post
AJET0 napsal:Hhs23 napsal:zhruba 1 000 000,-kč měsíčně bude platit dukla městu za pronájem... tady je vysvětlení D. Bekeho fb-J Dukla s.r.o. si bude pronajímat led a prostory dle potřeby od firmy Horácká multifunkční aréna s.r.o. stejně jako jiné subjekty a firmy. Přesnější obchodni model se nyní začíná teprve nastavovat. Obecně arena vytváří předpoklady, aby Dukla i při platbě za pronájem měla dost obchodních možností na fungování v aréně vydělat více než byla schopná při fungování na starém stadionu. Uvedu příklad. Když v aréně budou LED mantinely, tak může Dukla otočit během zápasu více reklam a tím vydělat za zapas více peněz, nebo jsou tam skyboxy,… apod. Prispevek na nájem od města by Dukla určitě dostávat neměla. Je to obchodni společnost ne prispevkovka. Město bude dostávat nájem za objekt (areal) od Horacka multifunkční s.r.o. a ten musí být v ceně na trhu obvyklé. To se určuje dle odborného posudku. Tak to mají i další mestke společnosti jako třeba SMJ, SML, Pradelny,…........ a to jsu zvědav na cenu lístky tady to podle mě Bedřich nasolí počítám 400,- až 500,-kč za lupen.
Co tady meleš to je originál příspěvek D. Bekeho
sta
Budějovice jsou jiný příběh, vedle přesunu licence hrozil úplný zánik hokeje ve městě, založení Motoru lidi semklo, proto ty návštěvy.Poslední rok extraligy na tehdejší Mountfield chodilo s bídou 3000 lidí.A taky s přibývajícími roky v pralese návštěvnost mírně klesala a covid, za který nemůžou, je doslova vysvobodil, neboť tlak tam vždy byl tak velký, že možná ani s obrovským náskokem po ZČ by play off nedali. Takže to nadšení má tehdejší základy.
Vážně jste ochotní na Chance ligu dávat do nové haly i 250 za zápas? Já ani náhodou, to leda za extraligu a tu bych řešil permicí. Na první ligu nějak už po čtvrtstoletí!!! nemám chuť, obzvláště ne s tímto vedením. Koupíš permici a budeš chodit na dvě lajny juniorů, kdepak, tenhle letošní podvod byl u mě poslední tolerovanej.
Vážně jste ochotní na Chance ligu dávat do nové haly i 250 za zápas? Já ani náhodou, to leda za extraligu a tu bych řešil permicí. Na první ligu nějak už po čtvrtstoletí!!! nemám chuť, obzvláště ne s tímto vedením. Koupíš permici a budeš chodit na dvě lajny juniorů, kdepak, tenhle letošní podvod byl u mě poslední tolerovanej.
sta- Posts : 27
Hhs23 napsal:zhruba 1 000 000,-kč měsíčně bude platit dukla městu za pronájem... tady je vysvětlení D. Bekeho fb-J Dukla s.r.o. si bude pronajímat led a prostory dle potřeby od firmy Horácká multifunkční aréna s.r.o. stejně jako jiné subjekty a firmy. Přesnější obchodni model se nyní začíná teprve nastavovat. Obecně arena vytváří předpoklady, aby Dukla i při platbě za pronájem měla dost obchodních možností na fungování v aréně vydělat více než byla schopná při fungování na starém stadionu. Uvedu příklad. Když v aréně budou LED mantinely, tak může Dukla otočit během zápasu více reklam a tím vydělat za zapas více peněz, nebo jsou tam skyboxy,… apod. Prispevek na nájem od města by Dukla určitě dostávat neměla. Je to obchodni společnost ne prispevkovka. Město bude dostávat nájem za objekt (areal) od Horacka multifunkční s.r.o. a ten musí být v ceně na trhu obvyklé. To se určuje dle odborného posudku. Tak to mají i další mestke společnosti jako třeba SMJ, SML, Pradelny,…........ a to jsu zvědav na cenu lístky tady to podle mě Bedřich nasolí počítám 400,- až 500,-kč za lupen.
AJET0- Posts : 279
Excalibur, karel granát and sta like this post
Duklacek napsal:V ČB i na Chance ligu chodilo 5 - 6 tisíc lidí. Celé město tím žilo a žije. Všude plakáty motoru, tisíce lidí, zejména mladá generace nosí různé oblečení s prvky motoru. To nejde absolutně s námi srovnávat. Tam zájem o hokej byl. Tady zájem o prales nebyl žádný.hadas (admin) napsal:Na Chance ligu bych aktuálně viděl strop 250 Kč.
To je třeba do rohového sektoru v ČB na základní část ELH.
Já to nesrovnávám. Dal jsem příklad ceny v ELH na vstupenky "do rohu" a to si myslím, že je strop na Chance ligu. Rozpětí třeba v Olomouci je 160 - 250. Tam tedy taky mají to debilní rozdělení na TOP zápasy a ty "méně" zajímavé.
Souhlasím na Chance ligu 250 strop a to jako fakt strop. ELH bych řešil určitě permici takže než se rám dostaneme počítám ze to plus minus bude 10K. Ceny lístku do 500 max
V ČB i na Chance ligu chodilo 5 - 6 tisíc lidí. Celé město tím žilo a žije. Všude plakáty motoru, tisíce lidí, zejména mladá generace nosí různé oblečení s prvky motoru. To nejde absolutně s námi srovnávat. Tam zájem o hokej byl. Tady zájem o prales nebyl žádný.hadas (admin) napsal:Na Chance ligu bych aktuálně viděl strop 250 Kč.
Na Chance ligu bych aktuálně viděl strop 250 Kč.
imbík and FREDERIK like this post
Duklacek napsal:Může nám ještě teď Litvínov stáhnout Strejčka, když mají dalšího beka out?
Slyšel jsem něco podobného, doufám, že máme kule. A aspoň si ho kdyžtak stáhnou až v neděli. Jinak ať si tam daji juniora.
Cena lupenu mi bude jedno. Mám v plánu nákup permice
Jaternička- Posts : 1419
Lufa likes this post
Může nám ještě teď Litvínov stáhnout Strejčka, když mají dalšího beka out?
za me 250, ale za tu placanou, co jsme predvadeli do play-off tak 150
Kolik jsme duklaci v Ch. akceptovat cenu za lupen v nové aréně
Na Chl ? 4-5 kil jsou hóódně nadsazený, to stojí teď v O2 na ČF Sparta. Počítám s cenou kolem 190 - 220 Kč.
Lufa- Posts : 1312
Duklacek likes this post
zhruba 1 000 000,-kč měsíčně bude platit dukla městu za pronájem... tady je vysvětlení D. Bekeho fb-J Dukla s.r.o. si bude pronajímat led a prostory dle potřeby od firmy Horácká multifunkční aréna s.r.o. stejně jako jiné subjekty a firmy. Přesnější obchodni model se nyní začíná teprve nastavovat. Obecně arena vytváří předpoklady, aby Dukla i při platbě za pronájem měla dost obchodních možností na fungování v aréně vydělat více než byla schopná při fungování na starém stadionu. Uvedu příklad. Když v aréně budou LED mantinely, tak může Dukla otočit během zápasu více reklam a tím vydělat za zapas více peněz, nebo jsou tam skyboxy,… apod. Prispevek na nájem od města by Dukla určitě dostávat neměla. Je to obchodni společnost ne prispevkovka. Město bude dostávat nájem za objekt (areal) od Horacka multifunkční s.r.o. a ten musí být v ceně na trhu obvyklé. To se určuje dle odborného posudku. Tak to mají i další mestke společnosti jako třeba SMJ, SML, Pradelny,…........ a to jsu zvědav na cenu lístky tady to podle mě Bedřich nasolí počítám 400,- až 500,-kč za lupen.
vn likes this post
imbík napsal:Excalibur napsal:Upřímně - kdyby takhle někdo trefil Čagyho, tak řekneš, že mu chtěl dát strom?
Já jsem se ptal první? Vážně je to stejný zákrok jako udělal Knotek na Jonáše ?
Stejny ne, ale podobny.
Excalibur- Posts : 638
Strana 8 z 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Strana 8 z 20
Povolení tohoto fóra: