Diskuzní fórum
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
imbík napsal:Jo a nemyslete si, že ten Strejček je tutovka, že tu příští sezónu bude. Však víte jak to bylo s Miškarem loni.
Presne tak, taky ke mozny ze se tu uz neukaze. Ale tohle uz je obehrana pisnica..
MichalDJ- Posts : 1031
Siroko napsal:No ten zimak v Pejru neni nafukovaci a Beda se jen vzhledem k deravy kase chova jako radnej hospodar. Ten zimak se naplni i za tech 250, ale rozdil v prijmu pro klub docela zasadni.
Pokud se naplní, je cena naprosto v pořádku...
ralff, ondrej.n, Duklacek and hcd like this post
imbík- Posts : 3617
Siroko- Posts : 1206
Excalibur and jajirk like this post
hcd- Posts : 75
Duklacek napsal:Lístky na Vsetín 250 korun. Trochu škoda, že to nezůstalo na 200, takhle to podle mě pár lidí odradí. Ale chápu, že chceme vyrejžovat co nejvíc, v pořádku
To teda. Vezmu paní, 2 děti a jsem tam za litr jenom za lístky... Určitě to některé lidi odradí. Třeba na první domácí zápas takhle v "plné sestavě" určitě nevyrazíme a to to u nás není o tom, že bychom na to neměli.
Vyrejžovat je v pořádku, ale stejně jako Lafferova křivka u daní je i tady poptávka závislá na ceně. Takže vyšší cena se zdaleka nemusí rovnat vyššímu výnosu ze vstupného.
Jsem na to zvědav a myslím si, že to hodně ovlivní to, s jakým výsledkem se vrátíme ze Vsetína.
staříček and MichalDJ like this post
ralff napsal:Semifinále proti Vsetínu už je letos nad plán. Strejček hodně pomohl , a hlavně podepsal tady na další sezónu, a byť je to před Semifinále citelná ztráta v obraně, tak to už nějak polepíme, a rozhodně to Vsetínu neodevzdáme.
A Litvínovu to časem vrátíme, tyhle štouchance.
Ano nad plán to je, ale proč nechtít vyřadit i Vsetín a nebo je minimálně potrápit na 6- 7 zápasu. Prostě je to naschvál. Ujča teda tomu dal taky korunu. Ale můj názor na tyhle svazové funkce znáte. Věřím, že to udělal Litvínov schválně. Snad rychle vypadnou.
vn and ralff like this post
Duklacek- Posts : 1104
A Litvínovu to časem vrátíme, tyhle štouchance.
ralff- Posts : 1547
vn, karel granát and Duklacek like this post
BTW: podepsal na rok s následnou opcí a bude k dispozici na začátku příští sezóny...
Lázňator napsal:https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14318
Rozhodující slovo o jeho působení u nás však bude mít Litvínov, který si ho bude moci, dle svého uvážení, kdykoliv zavolat k extraligovým zápasům
Jenže pak jsme Strejčka podepsali na další sezony, tak nevím jestli se tohle taky nezměnilo..
vn- Posts : 1857
Rozhodující slovo o jeho působení u nás však bude mít Litvínov, který si ho bude moci, dle svého uvážení, kdykoliv zavolat k extraligovým zápasům
Lázňator- Posts : 702
Jaternička napsal:Strejček patří Litvínovu?
Nejspíš jo, ale i tak ať tam daji juniora nebo někoho z vypadnuvsi Slavie nebo Poruby. Co na to Dukla nic klid před bouři a holt napíšou ze není
vn and FREDERIK like this post
vn napsal:Tak Strejda prý do Litvínova, to by byla obrovská ztráta…
Jj píšou to i na df Litvínova jako hotovou věc a opěvují to jako výchovný pohlavek Ujcikovi za 4 zápasy pro Jakse. Tak holt zase budeme za blbce.
hcd napsal:Ano prosím Jestli zjistíš, kdy by to bylo nejvhodnější, tak by to bylo super.imbík napsal:hcd napsal:Ještě teda je otázka, jak moc musí chlapci dodržovat životosprávu, když v úterý zase hrajou? Vůbec nevím, jak to je...
Mám si to vzít na starost?
Nápis mi prosím na ten e-mail mirashula@seznam.cz
vn- Posts : 1857
imbík napsal:hcd napsal:Ještě teda je otázka, jak moc musí chlapci dodržovat životosprávu, když v úterý zase hrajou? Vůbec nevím, jak to je...
Lufa- Posts : 1312
imbík likes this post
Tak třeba pečený kuřátka jsou celkem dietní, to by chlapci určitě mohli )hcd napsal:Ještě teda je otázka, jak moc musí chlapci dodržovat životosprávu, když v úterý zase hrajou? Vůbec nevím, jak to je...
Duklacek likes this post
jajirk- Posts : 161
hcd napsal:Ještě teda je otázka, jak moc musí chlapci dodržovat životosprávu, když v úterý zase hrajou? Vůbec nevím, jak to je...
V tom duchu něco by určitě ocenili. Asi nemá smysl objednávat třeba salát
Do toho jsem naprosto schopný jít, ideálně finančně přispěju, ať už by se objednala nějaká catering sváča, nebo by se upeklo. Výborný nápadimbík napsal:Díky
PS: napadlo mě když jsme tady hráče a výkony kritizovali v sezóně, nesložíme se na nějakou svačinku pro hráče do kabiny?
hcd napsal:Mohla bych se hecnout a upéct bábovku/y, pokud by to splňovalo vaši představu svačinky
Super, pojďme to zrealizovat. Prosím o kontaktování na e-mail a pojďme se domluvit o finanční podpoře plus nějakých věcech okolo.
MichalDJ- Posts : 1031
Siroko napsal:Za me klidne. Ale urcite ne takovou svacinku, jakou mel tehdy Chomutov pred barazi…imbík napsal:Díky
PS: napadlo mě když jsme tady hráče a výkony kritizovali v sezóně, nesložíme se na nějakou svačinku pro hráče do kabiny?
To jo tak to by se jiste dalo nějak domluvit, aby tam bylo to vo hráči potřebuji a ne dvacet deka sekany a pochoutkovej salát
Za me klidne. Ale urcite ne takovou svacinku, jakou mel tehdy Chomutov pred barazi…imbík napsal:Díky
Siroko- Posts : 1206
DUKLIČKA and Duklacek like this post
Jaternička- Posts : 1419
Duklacek likes this post
hadas (admin), karel granát, FREDERIK and Duklacek like this post
Díky kluci
hadas (admin) and FREDERIK like this post
medaji- Posts : 25
hadas (admin) likes this post
Harkymu to neskutečně sedí. A hlavně ty přesilovky. To čím jsme se celou sezonu stříleli do nohou, tak nás teď udrželo ve hře. Radost vidět jak si to hráči užívají.
Viděl jsem rozhovor s Tomanem po včerejším zápase, a tam bylo vidět, jak si to tady užívá, a že je v kabině pohoda.
Se Vsetínem si to pojďme užít, zápas od zápasu, a můžeme se pokusit ještě o nějaké další překvápko.
Na to, že základní část byla boj až do konce, tak skvělý výkon. Před lety jsem něco podobného viděl v TELH, ale už něvím jaký tým to byl...
ralff- Posts : 1547
Siroko and jajirk like this post
https://www.hcporuba.cz/clanek.asp?id=VIDEONebyli-jsme-schopni-reagovat-na-styl-Jihlavysmutni-po-vyrazeni-Lukas-Krenzelok-8115
Co mě pobavilo "Ten jeden hráč dal z každé střely gól, to jsem ještě neviděl".
Excalibur- Posts : 638
Klobouk nemám, ale i tak smekám.
Vidět Čagyho radost je k nezaplacení.
Kelt- Posts : 384
hadas (admin), imbík, karel granát, staříček, Jaternička and Vasoj84 like this post
Střondala byl pro přesilovku ochotný udělat téměř cokoliv
hadas (admin), FREDERIK and Lufa like this post
Excalibur- Posts : 638
Lufa likes this post
hadas (admin) likes this post
Neskutečný, co ten tým dokázal. Jeden zápas u nich, OK, ale oba zápasy doma, to je mazec. Tak hurá potrápit Vsetín.
Klobouk dolů borci a Čagyho třešnička na dortu potěšila
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20