Diskuzní fórum
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: Diskuzní fórum
To už aby jsme zase prohrávali
imbík- Posts : 3617
Siroko- Posts : 1206
FREDERIK likes this post
Jaternička- Posts : 1419
Excalibur napsal:Kdyby si někdo chtěl poslechnout podcast s naším nejoblíbenějším protihráčem, tak tady je.
https://www.youtube.com/watch?v=ntJReP_2FZ8
hcd- Posts : 75
FREDERIK likes this post
Až mě píchlo z toho u srdce, fujExcalibur napsal:Kdyby si někdo chtěl poslechnout podcast s naším nejoblíbenějším protihráčem, tak tady je.
Duklacek- Posts : 1104
FREDERIK- Posts : 237
vn, ralff, staříček and hcd like this post
vn napsal:Jj leze to nahoru a to vedli 5:0…imbík napsal:Dneska už si Strejček zahrál víc
Ale 5+OK pro Kometu, to teda nevím...
Jj leze to nahoru a to vedli 5:0…imbík napsal:Dneska už si Strejček zahrál víc
vn- Posts : 1857
Excalibur- Posts : 638
staříček, Kuba and hcd like this post
Lufa- Posts : 1312
hadas (admin), karel granát, Jaternička, Siroko, Vasoj84 and jajirk like this post
Poznámka s dcerou vtipná, ale jinak nesouhlasím. I tento postup je Ščerbanova zásluha a věřím mu, že to dělá správně. Prožíváme hodně těžkou dobu ale do extraligy nás zase dostane!sta napsal:Přátelé,
akce s kabinou výborná, přiznávám, že jsem byl skeptik a navíc mě letos kolem Dukly všechno nějak štve, tak jsem se do účasti nehrnul. Pravda, kluci za to nemůžou a tak dobře, že jste lepší než já. Věc má ale jednu zásadní odvrácenou stránku. Hcd je moje dcera a mám tedy obavu, že pokud tu její bábovku kluci už sežrali, nevím, kdo z nich dožije úterka.. No, uvidíme.
Jinak Strejda je hráčem Litvajzu, schválnost ve stažení bych v tom nehledal spíš shodu okolností. Každopádně Ujča a tuplovaně Ščerban by se měli věnovat Dukle, obzvláště Ujčík ty nadávky nemá zapotřebí.
Ščerban opakovaně prokazuje, že počty mu nejdou a to je na jeho pracovní pozici problém. Není nereálné, že po Vsetíně budem ztrácet dva zápasy.V takovém případě tam bude obvyklých 500 a to zcela jistě vydělá. Slečna výkonná mu asi není schopna poradit, na schopnou ekonomku asi nedá.
Do řiti, chtějí, aby jeli lidi za mančaftem do Pe a těm, kteří to udělají tak nazdar. Vždyť ten rozdíl ve vstupným při počtu lidí tolik neudělá a fandové by to měli jako poděkování. Ani mě jako penzistu to nepošle na sociálku, ale jde o princip. Asi je potřeba vydělat na zbytečnou ředitelku a videokouče, tak určitě přijďte.
jajirk- Posts : 161
karel granát and Lufa like this post
Bohužel pro nás a hlavně pro něho, se to takhle čekalo.FREDERIK napsal:Ice-time Jan Strejček 4:52 a to se vyplatí
staříček likes this post
sta
akce s kabinou výborná, přiznávám, že jsem byl skeptik a navíc mě letos kolem Dukly všechno nějak štve, tak jsem se do účasti nehrnul. Pravda, kluci za to nemůžou a tak dobře, že jste lepší než já. Věc má ale jednu zásadní odvrácenou stránku. Hcd je moje dcera a mám tedy obavu, že pokud tu její bábovku kluci už sežrali, nevím, kdo z nich dožije úterka.. No, uvidíme.
Jinak Strejda je hráčem Litvajzu, schválnost ve stažení bych v tom nehledal spíš shodu okolností. Každopádně Ujča a tuplovaně Ščerban by se měli věnovat Dukle, obzvláště Ujčík ty nadávky nemá zapotřebí.
Ščerban opakovaně prokazuje, že počty mu nejdou a to je na jeho pracovní pozici problém. Není nereálné, že po Vsetíně budem ztrácet dva zápasy.V takovém případě tam bude obvyklých 500 a to zcela jistě vydělá. Slečna výkonná mu asi není schopna poradit, na schopnou ekonomku asi nedá.
Do řiti, chtějí, aby jeli lidi za mančaftem do Pe a těm, kteří to udělají tak nazdar. Vždyť ten rozdíl ve vstupným při počtu lidí tolik neudělá a fandové by to měli jako poděkování. Ani mě jako penzistu to nepošle na sociálku, ale jde o princip. Asi je potřeba vydělat na zbytečnou ředitelku a videokouče, tak určitě přijďte.
sta- Posts : 27
hadas (admin), staříček and FREDERIK like this post
Nepřeháněj... měl odehráno dokonce 4:59! Když to přepočtu na 3 třetiny, tak to vychází 3:44, no neber to za ten pendl do Litvínova a zas kolem Jihlavy do BrnaFREDERIK napsal:Ice-time Jan Strejček 4:52 a to se vyplatí
hk- Posts : 98
Duklacek likes this post
Ice-time Jan Strejček
FREDERIK- Posts : 237
vn likes this post
Strejček si moc nezahraje, pěkně s nim Vrábel a spol vyjebali. Aneb jak zkurvit rozvoj hráče. Z 24 minut za zápas, 4:54minut.
vn and staříček like this post
hcd napsal:Nápad byl imbika, já to jen pak už dotáhlaExcalibur napsal:hcd: Já děkuju za nápad a realizaci. Přispěl jsem rád, ale přiznám se, že pečení a celkově zařizování toho všeho by mě nebavilo.
Skromnost stranou bez tebe by babovky nebyly, posláno za tři
hcd likes this post
Zopakoval bych to určitě po sezóně. Často se tu nadává, když se nedaří, ale asi to není jednoduché pořád cestovat a pak hrát před prázdným stadionem.vn napsal:Já jsem to nějak nestihl se zapojit, asi to budeme muset tedy zopakovat každopádně super iniciativa
Kluci si to určitě zaslouží! Díky za nápad i provedení!
hadas (admin) and vn like this post
Excalibur napsal:hcd: Já děkuju za nápad a realizaci. Přispěl jsem rád, ale přiznám se, že pečení a celkově zařizování toho všeho by mě nebavilo.
Lázňator likes this post
hcd likes this post
hcd napsal:Takže, je nás dohromady 16, celkové náklady byly nakonec 3720,-, takže na jednoho to vychází 232,-. Číslo účtu je 670100-2200483560/6210, kdyby někdo upřednostnil hotovost, budu v sobotu na hokeji. Dopoledne po tréninku jsme pizzy a bábovky předali Bohouškovi, moc děkoval, kluci jsou prý pořád hladoví
Díky moc za realizaci, odesláno
ondrej.n- Posts : 590
hcd likes this post
hcd likes this post
Excalibur- Posts : 638
hcd likes this post
Super a odeslánohcd napsal:Takže, je nás dohromady 16, celkové náklady byly nakonec 3720,-, takže na jednoho to vychází 232,-. Číslo účtu je 670100-2200483560/6210, kdyby někdo upřednostnil hotovost, budu v sobotu na hokeji. Dopoledne po tréninku jsme pizzy a bábovky předali Bohouškovi, moc děkoval, kluci jsou prý pořád hladoví
Lufa- Posts : 1312
imbík and hcd like this post
imbík, Excalibur, Duklacek and Lufa like this post
Lázňator, jajirk, Duklacek and Lufa like this post
Duklacek napsal:Dvanáct lidí, palec nahoru všem
Třínáct nemůžu bejt furt na fóru
Lázňator- Posts : 702
A hlavně je to celkem slušný gesto
imbík and Duklacek like this post
Je to takhle ok? Klidně řekněte, jestli je to blbý
hadas (admin), staříček, Jaternička, Lázňator, DUKLIČKA, Siroko, Thoor93 and like this post
hcd napsal:Tak celkové náklady jsou 3400,-, nejlíp aby mi tenhle příspěvek olajkoval každý, kdo chce přispět, a podle toho rozpočítáme částku, ok? Co ten vzkaz do kabiny, napíšete někdo něco?
Já něco sesmolim, nebo se toho někdo ujme ?
Osobně bych to viděl na nějaké poděkování celému mančaftu za náročnou sezónou a popřát Harkymu dalších 600 zápasů v našem dresuhcd napsal:Tak celkové náklady jsou 3400,-, nejlíp aby mi tenhle příspěvek olajkoval každý, kdo chce přispět, a podle toho rozpočítáme částku, ok? Co ten vzkaz do kabiny, napíšete někdo něco?
Svačinka
imbík, Excalibur, Jaternička, Lázňator, Siroko, Thoor93, MichalDJ and like this post
miramare83- Posts : 1126
staříček, FREDERIK, Vasoj84 and Duklacek like this post
Ideálně pošlete sem číslo účtu. Ještě dnes pošlu tisíc korunMichalDJ napsal:hcd napsal:Po dohodě s Bohouškem chlapci ocení klidně pizzu, zítra po tréninku je vhodný čas. Jsem schopná to zajistit, 2-3 bábovky plus 15 pizz, je to pro 30 lidí. Souhlasíte? Náklady odhaduju do 3000,-, nevím kolik bude stát ta pizza. Kdo se přidá? A napíše někdo vzkaz do kabiny? Můžu vytisknout.
Kam tedy muzu prispet?
Excalibur, MichalDJ and Lufa like this post
hcd napsal:Po dohodě s Bohouškem chlapci ocení klidně pizzu, zítra po tréninku je vhodný čas. Jsem schopná to zajistit, 2-3 bábovky plus 15 pizz, je to pro 30 lidí. Souhlasíte? Náklady odhaduju do 3000,-, nevím kolik bude stát ta pizza. Kdo se přidá? A napíše někdo vzkaz do kabiny? Můžu vytisknout.
Kam tedy muzu prispet?
MichalDJ- Posts : 1031
Svačinka do kabiny
Mohli na to počkat, ale když jim Ujčík stopnul hráče na 4 zápasy, tak se jim asi nechtělo.vn napsal:Mimochodem v UDH hraje Litvínovu taky Baláž obránce…a vzhledem k tomu jak se dnes zápas vyvíjí, tak bude asi Vervě k dispozici i on…
staříček and FREDERIK like this post
Myslím, že budou volby do výboru a půjdou tam Lojzovi koně.MichalDJ napsal:ralff napsal:imbík napsal:ralff napsal:Semifinále proti Vsetínu už je letos nad plán. Strejček hodně pomohl , a hlavně podepsal tady na další sezónu, a byť je to před Semifinále citelná ztráta v obraně, tak to už nějak polepíme, a rozhodně to Vsetínu neodevzdáme.
A Litvínovu to časem vrátíme, tyhle štouchance.
Ano nad plán to je, ale proč nechtít vyřadit i Vsetín a nebo je minimálně potrápit na 6- 7 zápasu. Prostě je to naschvál. Ujča teda tomu dal taky korunu. Ale můj názor na tyhle svazové funkce znáte. Věřím, že to udělal Litvínov schválně. Snad rychle vypadnou.
Jo souhlasím naprosto. Je to od nich trochu na truc, ale je to jejich hráč, tak můžou. Ale nejsem si jist, jestli tam Strejček odvede to, co očekávají a nebude to spíš naopak. Přetáhnout hráče v půlce play off z týmu, kterej je v eufórii a jede na vlně, do týmu - byť o ligu výš - kde jsou na začátku a kdovíjak si to sedne, to nemusí být dobrej krok. Může se stát, že na tom budeme tratit my i Litvínov. Ale co už.
Na Ujčíka v TELH disciplinárce mám stejný názor. Akorát nám to škodí tohle sezení na dvou židlích.
Taky me to sezeni ma dvou zidlich stve. Myslim ze nastava obdobi kdy hlavne od Scerbana bude potreba aby se klubu venoval na 100 procent a mel by si rozmyslet co vlastne chce
MichalDJ likes this post
Za mě adekvátní cena…hcd napsal:Si dělá Bedřich pr*el? Na Vsetíně lístky za 170,-, my 250,-
Excalibur likes this post
ralff napsal:imbík napsal:ralff napsal:Semifinále proti Vsetínu už je letos nad plán. Strejček hodně pomohl , a hlavně podepsal tady na další sezónu, a byť je to před Semifinále citelná ztráta v obraně, tak to už nějak polepíme, a rozhodně to Vsetínu neodevzdáme.
Ano nad plán to je, ale proč nechtít vyřadit i Vsetín a nebo je minimálně potrápit na 6- 7 zápasu. Prostě je to naschvál. Ujča teda tomu dal taky korunu. Ale můj názor na tyhle svazové funkce znáte. Věřím, že to udělal Litvínov schválně. Snad rychle vypadnou.
Jo souhlasím naprosto. Je to od nich trochu na truc, ale je to jejich hráč, tak můžou. Ale nejsem si jist, jestli tam Strejček odvede to, co očekávají a nebude to spíš naopak. Přetáhnout hráče v půlce play off z týmu, kterej je v eufórii a jede na vlně, do týmu - byť o ligu výš - kde jsou na začátku a kdovíjak si to sedne, to nemusí být dobrej krok. Může se stát, že na tom budeme tratit my i Litvínov. Ale co už.
Na Ujčíka v TELH disciplinárce mám stejný názor. Akorát nám to škodí tohle sezení na dvou židlích.
Taky me to sezeni ma dvou zidlich stve. Myslim ze nastava obdobi kdy hlavne od Scerbana bude potreba aby se klubu venoval na 100 procent a mel by si rozmyslet co vlastne chce
MichalDJ- Posts : 1031
imbík napsal:ralff napsal:Semifinále proti Vsetínu už je letos nad plán. Strejček hodně pomohl , a hlavně podepsal tady na další sezónu, a byť je to před Semifinále citelná ztráta v obraně, tak to už nějak polepíme, a rozhodně to Vsetínu neodevzdáme.
ralff- Posts : 1547
vn and staříček like this post
Pro nás bohužel citelná ztráta.
Duklacek and Lufa like this post
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20