Diskuzní fórum
Strana 3 z 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Raddy007 napsal:Mám dva lístky na prodej, kdyby někdo ještě potřeboval, když už nejsou, dneska nakonec nejedu, předání v Jihlavě
Po někom poslat do Pejru nebo na e-mail by neslo ?
imbík- Posts : 3617
Raddy007- Posts : 108
To bude solidní injekce do klubové kasy, dobrá práce
Duklacek- Posts : 1104
vn, staříček, Lázňator and J4u8 like this post
ralff- Posts : 1547
vn and Duklacek like this post
Ano teď by měli kluci který podle Ščerbana budou do dvou let dominovat dostat šanci v play of za mne Číhal, Vovsík, Peš...vn napsal:Tak junci mají po sezoně…no aspoň by někdo mohl doplnit áčko…
Hhs23- Posts : 177
Excalibur, vn, karel granát and ralff like this post
vn napsal:Tak junci mají po sezoně…no aspoň by někdo mohl doplnit áčko…
Strejček má taky po sezóně. Teď se vrátí Jaks a Strejček končí
vn likes this post
vn- Posts : 1856
Plný dům bude jenom dobře. Za PlayOff si to kluci zaslouží, ať už to dopadne jakkoliv.
V Pejru ani jednouSiroko napsal:Ted uz si ani nevzpominam, kdy byl naposledy full house.Duklacek napsal:Zbývá 400 lístků na Vsetín jo? To jsme se docela pochlapili
Ted uz si ani nevzpominam, kdy byl naposledy full house.Duklacek napsal:Zbývá 400 lístků na Vsetín jo? To jsme se docela pochlapili
Siroko- Posts : 1206
hadas (admin), FREDERIK and Siroko like this post
MichalDJ napsal:Lufa napsal:Docela si umím představit, že kdyby jsme se někdy dostali do baráže a tu vyhráli 4:1 na zápasy, tak se tu bude na BŠ nadávat co že to je za lempla, protože se to dalo vyhrát 4:0.Jaternička napsal:Svět je už zase v pořádku. Bedřich může za všechno
Tak ona je pravda nekde uprostred. Ano Scerban zachranil Duklu od krachu a stale ji zachranuje. Ale s postupujici stavbou haly by mel odhodit tu svou priposranost a trosku se do toho obout, protoze ta nova hala mu dava taovou prilezitost vyvest Duklu z tyhle mizerie, a uz se ta sance nebuide opakovat.
Vidím to podobně. A i u sebe to vidím, když kouknu na kameru jak hala rychle roste, fakt z toho mám radost a těším se tam... Když se to udělá dobře, bude to impuls, když to prováháme, velký špatný. Ale myslím že Bedřich si je toho vědomej, když po tý hale volá od tý doby co tu začal a je to krom mládeže prakticky největší dlohodobej cíl.
wortyr- Posts : 52
imbík, Siroko and Lufa like this post
https://www.hc-vsetin.cz/forum.asp
karel granát likes this post
Lufa napsal:Docela si umím představit, že kdyby jsme se někdy dostali do baráže a tu vyhráli 4:1 na zápasy, tak se tu bude na BŠ nadávat co že to je za lempla, protože se to dalo vyhrát 4:0.Jaternička napsal:Svět je už zase v pořádku. Bedřich může za všechno
Tak ona je pravda nekde uprostred. Ano Scerban zachranil Duklu od krachu a stale ji zachranuje. Ale s postupujici stavbou haly by mel odhodit tu svou priposranost a trosku se do toho obout, protoze ta nova hala mu dava taovou prilezitost vyvest Duklu z tyhle mizerie, a uz se ta sance nebuide opakovat.
MichalDJ- Posts : 1031
hadas (admin), vn, staříček and Duklacek like this post
Excalibur napsal:imbík napsal:https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14742
Tak hlavně to tu někdo přirovnáván k faulu na Dundyho na Střondalu. Zatímco Střondala úplně v pohodě hrál. Jonáš přijde o důležitou část přípravy a v jeho rozvoji to muže být úplně fatální. Vezmete si jak to ovlivnilo Hertla tenkrát od té doby už nikdy nezářil úplně
Jenže ten Střondala mohl dopadnout úplně stejně. Přece nemůžeš posuzovat závažnost faulu podle toho, jak moc dlouho mimo hru bude ten zraněný hráč. Ke zraněním dochází i po soubojích, který fauly nejsou. Takže když se hráč po souboji, který faulem ani nebyl, zraní na rok, tak ten protihráč má mít rok stopku?
Ne já pouze tenkrát tvrdil, že to proste nejsou dva stejný a nebyly stejný fauly což se následně potvrdilo závaznosti zranění. Jumba tím má dost možná zmařenou kariéru. Střondala tahal nohu za sebou a ve středu na no stal jak kdyby se nikdy nic nestalo. Mimo jiné pak ještě asi dvakrát v té sérii
U těhle úrazů je asi nejhorší následný psychický blok v hlavě. Operativně se to dá poměrně dobře do cajku ale hráč si dlouho pamatuje tu bolest a má potom podvědomě strach z podobný srážky s protihráčem a nejde do souboje naplno No snad bude Jumba v pořádku do konce roku.imbík napsal:https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14742
Tak hlavně to tu někdo přirovnáván k faulu na Dundyho na Střondalu. Zatímco Střondala úplně v pohodě hrál. Jonáš přijde o důležitou část přípravy a v jeho rozvoji to muže být úplně fatální. Vezmete si jak to ovlivnilo Hertla tenkrát od té doby už nikdy nezářil úplně
Lufa- Posts : 1312
imbík, karel granát, ralff, FREDERIK and wortyr like this post
imbík napsal:https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14742
Jenže ten Střondala mohl dopadnout úplně stejně. Přece nemůžeš posuzovat závažnost faulu podle toho, jak moc dlouho mimo hru bude ten zraněný hráč. Ke zraněním dochází i po soubojích, který fauly nejsou. Takže když se hráč po souboji, který faulem ani nebyl, zraní na rok, tak ten protihráč má mít rok stopku?
Excalibur- Posts : 638
Duklacek napsal:„Vyšetření na magnetické resonanci potvrdilo, bohužel, závažnost poranění. Jonáš má natržené postranní vazy a natržený křížový vaz,“ sdělil jednatel klubu Bedřich Ščerban.
To jsem tady někdy včera psal, že ještě není jistý, že bude Jumba brzy OK. Je otázka, jak moc je to natržený. Dost pravděpodobně bude muset na operaci a to znamená pauzu min. 6 měsíců.
MichalDJ likes this post
Docela si umím představit, že kdyby jsme se někdy dostali do baráže a tu vyhráli 4:1 na zápasy, tak se tu bude na BŠ nadávat co že to je za lempla, protože se to dalo vyhrát 4:0.Jaternička napsal:Svět je už zase v pořádku. Bedřich může za všechno
Jaternička- Posts : 1419
karel granát, jajirk and Lufa like this post
Tuhle větu napsal kolega perfektně. Vyrazil bych jí do kamene a rozeslal všude po republice. Na Kladně bych to vylepil na plakát u nádraží.
hadas (admin), karel granát, FREDERIK, Kuba and wortyr like this post
karel granát and jajirk like this post
sta
V play off je úroveň slušná a extraligistu, konkrétně poněkolikáté Kladno, z 90procent zachraňuje systém, nikoli výkonnost.
sta- Posts : 27
jajirk likes this post
Jaternička napsal:Zajímavostí je i to, že kromě dvou třetin prvního zápasu na Slavii nehrajeme vůbec špatně a tým se překonává.
Hrajeme vyrovnanou partii s každým.
Já se teda nestačím divit a klobouk dolů, jak borci bojujou.
Druhá strana mince je, že ta liga má čím dál horší úroveň a na extraligistu v baráži, pokud se úplně nesesype, nikdo mít nebude a vyhučí 0:4 na zápasy.
staříček and FREDERIK like this post
Hrajeme vyrovnanou partii s každým.
jajirk and Duklacek like this post
FREDERIK napsal:hadas (admin) napsal:Klobouk dolů. Zbytečný gól vrchovatě odčiněn a i pro sebevědomí určitě strašně důležitý. Snad se do soboty vyzdravím, abych mohl vyrazit směr Pejřimov
Tak to já mám smolíčka,první domácí zápas proti Porubě a já si při odchodu ze stadionu pohmoždil žebra a zlomil jsem si levou ruku u ramena,takže Tipsport a jsem rád,jak to dopadlo
Tak to je mazec. To já mám snad jen nepříjemný nachlazení a doznívající kašel.
hadas (admin), imbík, karel granát, FREDERIK, Lufa and miramare83 like this post
staříček- Posts : 527
hadas (admin) napsal:Klobouk dolů. Zbytečný gól vrchovatě odčiněn a i pro sebevědomí určitě strašně důležitý. Snad se do soboty vyzdravím, abych mohl vyrazit směr Pejřimov
Tak to já mám smolíčka,první domácí zápas proti Porubě a já si při odchodu ze stadionu pohmoždil žebra a zlomil jsem si levou ruku u ramena,takže Tipsport a jsem rád,jak to dopadlo
FREDERIK- Posts : 237
Kelt- Posts : 384
karel granát and jajirk like this post
Duklacek napsal:.imbík napsal:Croo napsal:Beran složil reparát. Těžce vydřený a vybojovaný. Ono to nějak jde i bez tý hokejovosti, ale jak dlouho
Prave jak dlouho to těch par lidi vydrží. Já vím že některým těm klukům to hokejové nemusí jít, ale proč se aspoň nesráži aby soupeři brali síly. Však Brožík letos a před dvěma roky ve finále to jsou úplně dva jiní hráči čím to je ?
Tehdy měl v lajně Menšíka a Semana, navíc odehrál play off nad hranice svých možností..
Tak zrovna Pořizek není ten nejslabší článek v týmu ani v té lajně co ten Šik, ten už nastoupí až ve Varech ? Co Jungwirth?
.imbík napsal:Croo napsal:Beran složil reparát. Těžce vydřený a vybojovaný. Ono to nějak jde i bez tý hokejovosti, ale jak dlouho
Prave jak dlouho to těch par lidi vydrží. Já vím že některým těm klukům to hokejové nemusí jít, ale proč se aspoň nesráži aby soupeři brali síly. Však Brožík letos a před dvěma roky ve finále to jsou úplně dva jiní hráči čím to je ?
Tehdy měl v lajně Menšíka a Semana, navíc odehrál play off nad hranice svých možností..
FREDERIK likes this post
Croo napsal:Beran složil reparát. Těžce vydřený a vybojovaný. Ono to nějak jde i bez tý hokejovosti, ale jak dlouho
Dneska si to kluci zasloužili
ralff- Posts : 1547
hadas (admin), FREDERIK, jajirk, Lufa and miramare83 like this post
karel granát and Duklacek like this post
Croo- Posts : 10