Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+32
sz108
colorado44
imbík
hcd
Hhs23
miramare83
Burberry
hk
krap
Kelt
Laďa
hadas (admin)
ondrej.n
Kolja
jajirk
FREDERIK
olin
sta
karel granát
staříček
Lázňator
MarkusHCD
MichalDJ
Siroko
Jaternička
AJET0
Lufa
ralff
DUKLIČKA
Duklacek
Excalibur
vn
36 posters

Strana 13 z 20 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 13 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro imbík 19/1/2024, 12:46

Duklacek napsal:Ještě když tu máme debatu na toto téma. Je leden roku 2024 a do konce roku 2024 chce radnice dokončit prodej Dukly. Jak řekla někdy kolem roku 2021/22.
S tím by měl přijít nový silný majitel a všechno bude lepší

Tak jestli je cíl snížit hodnotu klubu tak to kde dobře, ale kdo by mohl mít zájem to teda netuším 😁🙈

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 19/1/2024, 12:34

Ještě když tu máme debatu na toto téma. Je leden roku 2024 a do konce roku 2024 chce radnice dokončit prodej Dukly. Jak řekla někdy kolem roku 2021/22.
S tím by měl přijít nový silný majitel a všechno bude lepší

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 19/1/2024, 11:42

MichalDJ napsal:
Lufa napsal:Jsem asi jedinej co tu bude psát proti . Ten finanční výpadek od CZLoko musí být hodně cítit.  Já se teda nechci BŠ nějak moc zastávat, neříkám že co dělá je úplně všechno dobře  ale podle mě to zatím pořád vede ještě přijatelně. Je to vaření z vody a s tím co má ty výsledky zatím taky pořád ještě jdou.
Myslím, že ten úbytek sponzorů je hodně velký, k tomu jen +-400 lidí na zimáku -
Když  se rozhodovalo o tom jestli se tedy bude stavět nová hala , tak kolik z vás tu psalo že klidně oželí dvě sezony jen když ta nová hala bude stát. A bylo jasný že to budou OPRAVDU  sezóny O holý PŘEŽITÍ . A fakt to neberu  jako frázi.
Ještě jednu sezonu to musíme vydržet. Pak začne být vidět světlo na konci tunelu. Já BŠ věřím a doufám že se mu to podaří udržet alespoň na téhle úrovni. A plně chápu že se třeba obětuje tahle a příští sezona  junků na úkor přežití DUKLY.
Může být i hůř.

Se vsim se da souhlasit. Na druhou stranu ja BS veril, veril jsem mu v lete kdyz prohlasoval ze sestavuje tym s vyhledem aby se s otevrenim haly bojovalo o baraz a zatim to spis vypada na baraz o druhou ligu. Na jednu stranu rika ze se ma chovat jak zodpovedny hospodar a na druhou tu zivime hrace kteri za nas ani nenastoupili. Ale ano muze byt i hur

Tak já mu nevěřím (ne lidsky, ale tím, že není manažersky schopen) už hezkých pár let a to s tím bojem a postupem do ELH už ani nebudu komentovat. 15 let je v čele Dukly. Kolik kdo ještě chce roků, aby to pochopil, dalších třeba dvacet? Blíží se doba, kdy BŠ skončí, tipuju to na maximálně dvě tři sezóny po otevření nového zimáku.
Je ale možný, že po něm to bude horší a budeme na něj ještě vzpomínat. Ale aspoň bez nereálných slibů a očekávání.

krap

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 19/1/2024, 11:01

Lufa napsal:Jsem asi jedinej co tu bude psát proti . Ten finanční výpadek od CZLoko musí být hodně cítit.  Já se teda nechci BŠ nějak moc zastávat, neříkám že co dělá je úplně všechno dobře  ale podle mě to zatím pořád vede ještě přijatelně. Je to vaření z vody a s tím co má ty výsledky zatím taky pořád ještě jdou.
Myslím, že ten úbytek sponzorů je hodně velký, k tomu jen +-400 lidí na zimáku -
Když  se rozhodovalo o tom jestli se tedy bude stavět nová hala , tak kolik z vás tu psalo že klidně oželí dvě sezony jen když ta nová hala bude stát. A bylo jasný že to budou OPRAVDU  sezóny O holý PŘEŽITÍ . A fakt to neberu  jako frázi.
Ještě jednu sezonu to musíme vydržet. Pak začne být vidět světlo na konci tunelu. Já BŠ věřím a doufám že se mu to podaří udržet alespoň na téhle úrovni. A plně chápu že se třeba obětuje tahle a příští sezona  junků na úkor přežití DUKLY.
Může být i hůř.

Jakej výpadek od CZ LOKO? Psal o výpadku financí z příjmu v aréně, ne o ztrátě sponzora.
A hlavně Bedřich prezentoval, že sezona je pokryta finančně a kolik stáli v té době autobusy nebo energie už taky věděl, resp. to možná bylo víc než teď, kolik chodí lidí taky věděl….2/3 sezony jsme platili hráče, kterých se pak zbavíme- Berger, Handl, Bartoš, Kolář a další….

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 19/1/2024, 10:31

Může být i hůř.

Se vsim se da souhlasit. Na druhou stranu ja BS veril, veril jsem mu v lete kdyz prohlasoval ze sestavuje tym s vyhledem aby se s otevrenim haly bojovalo o baraz a zatim to spis vypada na baraz o druhou ligu. Na jednu stranu rika ze se ma chovat jak zodpovedny hospodar a na druhou tu zivime hrace kteri za nas ani nenastoupili. Ale ano muze byt i hur

MichalDJ

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 19/1/2024, 09:45

Duklacek napsal:Ještě teda bylo řečeno, že Tecl z Brodu má smlouvu s naším A týmem. Proč teda nepřijede, když musí hrát v útoku Kočí?

To ti nikdo z nás neřekne, neznáme smluvní podmínky...

Kolja

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 19/1/2024, 09:16

Jsem asi jedinej co tu bude psát proti . Ten finanční výpadek od CZLoko musí být hodně cítit. Já se teda nechci BŠ nějak moc zastávat, neříkám že co dělá je úplně všechno dobře ale podle mě to zatím pořád vede ještě přijatelně. Je to vaření z vody a s tím co má ty výsledky zatím taky pořád ještě jdou.
Když se rozhodovalo o tom jestli se tedy bude stavět nová hala , tak kolik z vás tu psalo že klidně oželí dvě sezony jen když ta nová hala bude stát. A bylo jasný že to budou OPRAVDU sezóny O holý PŘEŽITÍ . A fakt to neberu jako frázi.
Ještě jednu sezonu to musíme vydržet. Pak začne být vidět světlo na konci tunelu. Já BŠ věřím a doufám že se mu to podaří udržet alespoň na téhle úrovni. A plně chápu že se třeba obětuje tahle a příští sezona junků na úkor přežití DUKLY.
Může být i hůř.

Lufa

karel granát, Siroko, jajirk and Kolja like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 19/1/2024, 09:10

Je to jen muj osobni nazor, ale dokud se Scerban venoval jen Dukle tak to slapalo, od te doby co dela podrztasku na svazu a rozdelil pravomoce jinym to jde tak nejak z kopce

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 19/1/2024, 08:19

Tak těch případů je víc. Pokud byl Koštoval zdarma,tak budiž, ale i tak proč nedat šanci našim hráčům? Ale pokud za něj platíme,tak to mi taky moc hlava nebere a není to žádný hráč, který by vyčníval.
Jaternička
Jaternička

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 19/1/2024, 08:10

Ještě teda bylo řečeno, že Tecl z Brodu má smlouvu s naším A týmem. Proč teda nepřijede, když musí hrát v útoku Kočí?

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 19/1/2024, 07:52

imbík napsal:Jo to souhlas. Platit hráče pěti pětek v létě, aby se proběhli v lese a nebo zapotili v tělocvičně 🙈 a pak před důležitou části sezóny je rozprodat 🙈😁 to musí ekonomicky hodně vycházet. Tak Holý těch 500 lidi je maximum taky spojené nádoby Béďo. 😉
Na to už mi Bedřich nějak neodpověděl 😃

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 19/1/2024, 07:11

imbík napsal:Jo to souhlas. Platit hráče pěti pětek v létě, aby se proběhli v lese a nebo zapotili v tělocvičně 🙈 a pak před důležitou části sezóny je rozprodat 🙈😁 to musí ekonomicky hodně vycházet. Tak Holý těch 500 lidi je maximum taky spojené nádoby Béďo. 😉
Presne. Ja se v uz v cervnu podivoval nad sirokou soupiskou. Jsem si rikal, no pokud jsme na tom tak dobre, tak teda jo.
Ironii je, ze se dokonce podepisovali i hraci, co minulou sezonu vubec nepresvedcili a ani letos si moc necuchli a pak stejne odesli.

Siroko

FREDERIK and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 19/1/2024, 06:48

Jo to souhlas. Platit hráče pěti pětek v létě, aby se proběhli v lese a nebo zapotili v tělocvičně 🙈 a pak před důležitou části sezóny je rozprodat 🙈😁 to musí ekonomicky hodně vycházet. Tak Holý těch 500 lidi je maximum taky spojené nádoby Béďo. 😉

imbík

Excalibur and vn like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 19/1/2024, 06:19

Tak v obou případech jsem nebyl daleko od pravdy
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 18/1/2024, 23:09

FANSHOP
Diskuzní fórum - Stránka 13 Obr-zek-2024-01-18-230922708
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 18/1/2024, 22:42

Jestli měl Bedřich za úkol letošní sezónu co nejvíce šetřit, tak bych označil naší letní přestupovou politiku za naprosto nezvládnutou

Duklacek

vn, staříček and Siroko like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 18/1/2024, 22:29

https://www.hcdukla.cz/otazky.asp?od=A&kat=scerban

Tak potvrzeno, nejsou chechtáčky…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/1/2024, 22:17

Vidíš zrovna na tebe jsem spoléhal, že vymýšlíš nějakou záložku na otázky nebo body pro vedení klubu. 😉

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 18/1/2024, 22:12

imbík napsal:Aha takže nic, tak nadavajte tady na df který klub nezajímá a ofiko forum zrušili.

Že ho nezajímá se docela dost pleteš. Nicméně efekt to má stejný, jako když si budeš stěžovat na besedě... Akorát to bude větší ztráta času a nervů.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

FREDERIK and MarkusHCD like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/1/2024, 21:46

Aha takže nic, tak nadavajte tady na df který klub nezajímá a ofiko forum zrušili.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 18/1/2024, 20:54

imbík napsal:Zatím jen výmluvy pojďme společně sepsat body s otázky na které budeme chtít znát odpověď ( víc hlav víc vi a pojďme to zkusit realizovat. 😉

Myslíš to dobře, ale to je jako "házet hrách na zeď". To je téměř jistota.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

FREDERIK and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 18/1/2024, 20:54

Duklacek napsal:
imbík napsal:Zatím jen výmluvy pojďme společně sepsat body s otázky na které budeme chtít znát odpověď ( víc hlav víc vi a pojďme to zkusit realizovat. 😉
Hezká myšlenka. Ale upřímně, nikam by to nevedlo. Klub nezajímají naše dotazy na palčivá témata.
A pokud jde o další odchod, naše hvězda z obrany Kolář zřejmě dostal díky svým výkonům nabídku z jiného klubu
Takže se nepletu?

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 18/1/2024, 20:48

Hezká myšlenka. Ale upřímně, nikam by to nevedlo. Klub nezajímají naše dotazy na palčivá témata.
A pokud jde o další odchod, naše hvězda z obrany Kolář zřejmě dostal díky svým výkonům nabídku z jiného klubu

Duklacek

hadas (admin), FREDERIK and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 18/1/2024, 20:11

Mně na tom hlavně vadí, že rozpouštíme kádr, ačkoliv je ještě 13 kol do konce. 1. centra nám hraje borec, co udělal ve Frýdku 2 body. Kočí (jako jeden z nejlepších beků) hraje útok. Ve hře je ještě 39 bodů a na Slávku máme 15 bodů náskok. Spadnout nechce nikdo a týmy ze spodku do toho šlapou - Slávka vyhrála v Třebíči, Frýdek v Porubě. Navíc je jasný, že s koncem soutěže bude čím dál víc "překvapivých" výsledků. Já si fakt nemyslím, že třeba Znojmo má v současnosti horší tým než my (Hruška, Svoboda, Jenyš, Lichanec...). I když je pravděpodobnost, že bychom spadli, hodně malá, tak případný sestup by se rovnal megaprůseru a podle mě naše vedení tím výprodejem zbytečně hazarduje.

Excalibur

hadas (admin), vn, FREDERIK, jajirk and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 18/1/2024, 20:09

Já jsem včera přemýšlel, že bych zajel do Pejru, abych si odfrkl od práce u PC. No, zamyslel jsem se nad současným stavem, podíval jsem se z okna, kouknul jsem, že vstupné je zrovna v maximální výši, protože Zlín a vysral jsem se na to. Vsadil jsem hcp -1.0 na Zlín a pokračoval v práci.

Jinak to co se děje a nad čím se tady rozčilujeme, jde jednoznačně a kompletně za vedením klubu včetně komunikace ven z klubu...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 18/1/2024, 19:49

Mě na tom mrzí hlavně to že člověk tomu dává co muže. Koupí tu nejdražší pernamentku a jeste ukeca další tri jezdi na tu bídu 50 km tam a 50 km zpatky mnozí z Vas jste dal a vedeni tomu nedává vubec nic.
Nic nic a jeste jednou nic. Jenom kecy kecy a jeste jednou kecy! Jak treneri na tiskovkach furt kolem do kola to samé. Ja to proste uz nedávám. Vsechno jde proti Nám fanouškům jsme jim uplne u prdele.

Sory

DUKLIČKA

hadas (admin) likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/1/2024, 19:46

Zatím jen výmluvy pojďme společně sepsat body s otázky na které budeme chtít znát odpověď ( víc hlav víc vi a pojďme to zkusit realizovat. 😉

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 18/1/2024, 19:46

No Burkov si dneska odbyl premieruv Olomouci jun.

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 18/1/2024, 19:43

Siroko napsal:
vn napsal:Kdo se se mnou vsadí, že skončí ještě minimálně jeden hráč z A-týmu? 😃🤷‍�
Tvl. na takovy hry uz fakt nemam naladu 🫣
Hádám, že Kolář…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 18/1/2024, 19:34

imbík napsal:Aha takže nikdo nemá zájem? Sory nikoho se nechci  dotknout, ale krákanim tady na df nic nezískáme.

Jako sory ale ja bych se asi neudrze🥊

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 18/1/2024, 19:32

imbík napsal:Tak se pojďme domluvit a pojďme vyvolat nějakou otevřenou schůzku? Sepišeme body a dojdeme se zeptat Béďi. Co vy na to kdo by měl čas a chuť se tím zabývat?

Ja bych na takovou besedu klidne sel. Jen se obavam ze se bude zas jen mlzit, rikat polopravdy a mazatmed kolem huby

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/1/2024, 19:26

Aha takže nikdo nemá zájem? Sory nikoho se nechci dotknout, ale krákanim tady na df nic nezískáme.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 18/1/2024, 19:26

vn napsal:Kdo se se mnou vsadí, že skončí ještě minimálně jeden hráč z A-týmu? 😃🤷‍�
Tvl. na takovy hry uz fakt nemam naladu 🫣

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 18/1/2024, 19:08

Kdo se se mnou vsadí, že skončí ještě minimálně jeden hráč z A-týmu? 😃🤷‍�

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 18/1/2024, 18:26

Varaďa skončil v Pardubicích. Zajímavý.

Tipuji, že neunesl pana majitele.
Jaternička
Jaternička

jajirk likes this post

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 13 Empty sta

Příspěvek pro sta 18/1/2024, 18:07

Lufa napsal:
imbík napsal:Tak se pojďme domluvit a pojďme vyvolat nějakou otevřenou schůzku? Sepišeme body a dojdeme se zeptat Béďi. Co vy na to kdo by měl čas a chuť se tím zabývat?
Myslím, že na nějakou schůzku a vysvětlování  se vedení vykašle. Odpoví ti, že když byla ta poslední, tak tam skoro nikdo nepřišel a že to svědčí o zájmu lidí.
Pokud se vykašle, svědčí to o jediném a každý se může dle toho zařídit. Pokud se pamatuju, zveřejnění termínu poslední schůzky bylo jen hodně těsně před konáním.Soudím ale, že na té případné schůzce ti naslibují a odkejvají všechno, BŠ je v tomto mistr. Pak si pojedou svoje. Pokud to jednání a stav Dukly vážně vadí, je třeba to dát jasně najevo přímo na stadionu, nebo tam prostě nejít.

sta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jajirk 18/1/2024, 17:54

Tady by asi bylo na místě "poděkovat" panu Krulišovi a spol, kam dovedl činnost Spolku. To podle mě měl být přirozený ( ve své době i silný) partner i oponent vedení Dukly

jajirk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 18/1/2024, 17:20

DUKLIČKA napsal:Martin Lindovský

Aspoň jedna dobrá zpráva dneska...

https://www.jihlava.cz/radni-schvalili-martina-lindovskeho-jednatelem-horacke-multifunkcni-areny/d-563373
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 18/1/2024, 16:48

Myslím, že na nějakou schůzku a vysvětlování se vedení vykašle. Odpoví ti, že když byla ta poslední, tak tam skoro nikdo nepřišel a že to svědčí o zájmu lidí.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 18/1/2024, 16:35

Martin Lindovský

DUKLIČKA

ralff likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/1/2024, 15:52

Tak se pojďme domluvit a pojďme vyvolat nějakou otevřenou schůzku? Sepišeme body a dojdeme se zeptat Béďi. Co vy na to kdo by měl čas a chuť se tím zabývat?

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Burberry 18/1/2024, 15:09

Asi není tajemstvím, že sáček s dukátama má Dukla prázdnej už od covidu. Že se druhý rok před play-off rozpouští půl mančaftu áčka je asi nepopiratelný signál toho, že rozpočet je na nule už v lednu. Že se to snažíme lepit už hostovačkama juniorů, který za pár šupů posíláme po republice, je už tedy celkem alarmující.

Co je ale už celkem k vzteku je jakým způsobem to vedení komunikuje na veřejnost. To snůška mlhavých informací, protimluvů a možná místy už i lží (viz Menšík) dělá ten zážitek z fandění Dukle už opravdu mimořádně jedovatý.  

Už asi ani nedoufám, že by se Bedřich či paní výkonná ředitelka probudili a uvědomili si, že je rok 2024 a přístup k fanouškům je naprosto zásadní věc při vedení sportovního klubu s fanouškovskou základnou. Překvapuje mě ale, že se např. někdo z města, jakožto dozorčího orgánu, neozve a tuto část fungování klubu (PR a komunikace) neoznačí jako mírně řečeno amatérský či rovnou diletantský.

Burberry

imbík, vn, MichalDJ and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 18/1/2024, 14:55

No v pripade Olmiku tam porad verim jeste sance je. Pokud by ale sel zrena do takovyho Litvinova, tak potom uz by to bylo stejny, jako hodit ho do Macochy..

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/1/2024, 14:45

Kelt napsal:V Dukle jsou lidi, co tam nemají co dělat. Místo toho se zbavujem hráčů.
Opravdu si někdo myslí, že Kupriyanov a Burkov za nás budou příští sezónu hrát?

😁😄😂 pravděpodobnost je taková jako, že za nás vyjede příští sezónu Bedard

imbík

Excalibur, vn and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 18/1/2024, 13:36

Kelt napsal:V Dukle jsou lidi, co tam nemají co dělat. Místo toho se zbavujem hráčů.

Ja tomu neverim

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 18/1/2024, 13:33

V Dukle jsou lidi, co tam nemají co dělat. Místo toho se zbavujem hráčů.

Kelt

hadas (admin), vn and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hk 18/1/2024, 13:25

ralff napsal:
Duklacek napsal:Jako pomáhat Motoru a Olomouci zachraňovat juniorky, to je fakt vtipný

"Zmiňovaná výhodná spolupráce mezi Jihlavou a Olomoucí se týká nejen vzájemného půjčování hráčů. Hanácký klub loni zachránil Dukle svazovou akademii, když jí díky dohodě věnoval do klubového rankingu body za působení Matouše Menšíka v mužské extralize."

Chtělo by to pořádně komunikovat. Pak se dá lecos i pochopit.
Teď to beru. Nebýt té pochybné komunikace k fanouškům, ještě bych je snad pochválil za příkladné gesto férové oplátky pomoci. Achjo, co to je za marketingovou strategii, že u sebe napíšu A a na jiných stránkách se možná dočtu B Mad

hk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 18/1/2024, 13:22

ralff napsal:
Duklacek napsal:Jako pomáhat Motoru a Olomouci zachraňovat juniorky, to je fakt vtipný

"Zmiňovaná výhodná spolupráce mezi Jihlavou a Olomoucí se týká nejen vzájemného půjčování hráčů. Hanácký klub loni zachránil Dukle svazovou akademii, když jí díky dohodě věnoval do klubového rankingu body za působení Matouše Menšíka v mužské extralize."

Takže si můžou kluby přehazovat mezi sebou body do rankingu, jak se jim zlíbí

Duklacek

Excalibur and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 18/1/2024, 13:07

ralff
ralff

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 18/1/2024, 12:32

Jako pomáhat Motoru a Olomouci zachraňovat juniorky, to je fakt vtipný

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content