Diskuzní fórum
Strana 14 z 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
vn napsal:ralff napsal:vn napsal:ralff napsal:vn napsal:ralff napsal:Klíd...u Kuprianova i Burkova platí to stejný...jakmile junkům Motoru a Olomkuce skončí sezóna, vrací se oba zpět a v obou případech to bude 2. března... u Motoru na 100% u Olomouce tak na 95 % oba mají na pozice do Jun play off pořádnou sekeru... takže play off už by Kupri i Burkov měli jet za Duklu.
To si tedy nemyslím, že to pravidla umožňují...
A proč by neměly?
protože když někoho pošleš někam do konce sezony, tak je tam do konce sezony a né, že si ho pak zase stáhneš zpět. podle mě platí podobná pravidla jako jsou pro střídavé stary/hostování mezi ELH a Chance ligou...
Pokud týmu, kde hostují skončí sezóna 2.brezna, smlouva je naplněna a není snad důvod, proč by se nemohli vrátit a hrát ještě play-off tady.
Navíc s ním asi počítají v Moře i jako se zálohou do áčka jinak by ho nenechali trénovat s A týmem…
Řekl bych, že ne. Když nemá parametry na Chance ligu, tak na TELH už tuplem ne. Pravděpodobně bude hrát v Olomouci za junky, kteří to maji dost nakloněný a s ačkem si jen zatrénuje jako bonus. Tak jsem to aspoň pochopil... Ale je to jen můj dojem...můžu se plést.
ralff- Posts : 1536
Duklacek napsal:Podle Olomouce bude hrát za juniorku a trénovat s áčkem. To fakt musel vymyslet nějaký inženýr
A nemohl treba Burkov hrat za nas dorost, kdyz ho potrebujeme zachranit? vek na to ma
MichalDJ- Posts : 1031
Excalibur, Siroko and Duklacek like this post
Duklacek napsal:Citace oficiálního účtu Dukly na sociálních sítích z léta:
Jestli bude bourání a stavba pokračovat takhle rychle, tak baráž o telhcz 2025 hrajeme v nové aréně.
Takže je to určitě součást "koncepce". To je totiž takové naše kouzelné slovíčko
Tak hezkym slovem a slibem fanouska nezarmoutis
Duklacek- Posts : 1074
karel granát likes this post
ralff napsal:vn napsal:ralff napsal:vn napsal:ralff napsal:Klíd...u Kuprianova i Burkova platí to stejný...jakmile junkům Motoru a Olomkuce skončí sezóna, vrací se oba zpět a v obou případech to bude 2. března... u Motoru na 100% u Olomouce tak na 95 % oba mají na pozice do Jun play off pořádnou sekeru... takže play off už by Kupri i Burkov měli jet za Duklu.
A proč by neměly?
protože když někoho pošleš někam do konce sezony, tak je tam do konce sezony a né, že si ho pak zase stáhneš zpět. podle mě platí podobná pravidla jako jsou pro střídavé stary/hostování mezi ELH a Chance ligou...
Pokud týmu, kde hostují skončí sezóna 2.brezna, smlouva je naplněna a není snad důvod, proč by se nemohli vrátit a hrát ještě play-off tady.
Navíc s ním asi počítají v Moře i jako se zálohou do áčka jinak by ho nenechali trénovat s A týmem…
vn- Posts : 1819
Jestli bude bourání a stavba pokračovat takhle rychle, tak baráž o telhcz 2025 hrajeme v nové aréně.
Takže je to určitě součást "koncepce". To je totiž takové naše kouzelné slovíčko
DUKLIČKA- Posts : 1609
FREDERIK likes this post
Siroko- Posts : 1202
ralff likes this post
vn and MichalDJ like this post
vn napsal:MichalDJ napsal:vn napsal:Excalibur napsal:Tak prý Burkov na muže nemá fyzicky. V Olmíku to asi neví.
Přesně, anebo když druhou větou popřeš tu první. Já jsem prostě na.ranej. Kde je to koncepce? Omlouval jsem odchody z A týmu tím, že dostanou šanci tihle kluci a ono to je nakonec takhle…už mě nebaví to neustálé mazání medu kolem huby ze strany Dukly. Nebavilo by mě to ani jako sponzora. Šance v áčku pro nejlepší junky je správně, ale to při vší úctě k nim Báťa ani Rauš nejsou…
A zároveň tím Scerban říká že naše tréninky A-mužstva stojí za hovno
Přesně a ještě to doplní tím jak je to pro nás výhodné díky Marešovi a Menšíkovi. Tak to si povíme po 15.2. kdy už se tady neobjeví ani jeden z nich
Obzvlášť u Menšíka kterej je přece zranenej
vn and Duklacek like this post
MichalDJ napsal:vn napsal:Excalibur napsal:Tak prý Burkov na muže nemá fyzicky. V Olmíku to asi neví.
Přesně, anebo když druhou větou popřeš tu první. Já jsem prostě na.ranej. Kde je to koncepce? Omlouval jsem odchody z A týmu tím, že dostanou šanci tihle kluci a ono to je nakonec takhle…už mě nebaví to neustálé mazání medu kolem huby ze strany Dukly. Nebavilo by mě to ani jako sponzora. Šance v áčku pro nejlepší junky je správně, ale to při vší úctě k nim Báťa ani Rauš nejsou…
Přesně a ještě to doplní tím jak je to pro nás výhodné díky Marešovi a Menšíkovi. Tak to si povíme po 15.2. kdy už se tady neobjeví ani jeden z nich
MichalDJ and Duklacek like this post
Duklacek napsal:Nemá fyzicky na Chance ligu. Tak ho pošleme do extraligy. Trénovat totiž s naším áčkem nemůže asi. Máme fakt věřit, že tu po sezóně Kupriyanov i Burkov zůstanou? Běžte do p.dele, tohle mi fakt vzalo veškerou zbývající chuť do návštěv Pelhřimova. Po roce a půl se budu muset v sobotu poprvé hodně přemlouvat. Vedení posílám jeden velký zdvižený prostředníček
tak co, vedení ti jich v mezičase už poslalo x
hadas (admin), Excalibur, MichalDJ and Duklacek like this post
vn napsal:Excalibur napsal:Tak prý Burkov na muže nemá fyzicky. V Olmíku to asi neví.
Duklacek likes this post
vn, karel granát and MichalDJ like this post
Excalibur napsal:Tak prý Burkov na muže nemá fyzicky. V Olmíku to asi neví.
vn napsal:ralff napsal:vn napsal:ralff napsal:Klíd...u Kuprianova i Burkova platí to stejný...jakmile junkům Motoru a Olomkuce skončí sezóna, vrací se oba zpět a v obou případech to bude 2. března... u Motoru na 100% u Olomouce tak na 95 % oba mají na pozice do Jun play off pořádnou sekeru... takže play off už by Kupri i Burkov měli jet za Duklu.
A proč by neměly?
Excalibur- Posts : 614
ralff napsal:vn napsal:ralff napsal:Klíd...u Kuprianova i Burkova platí to stejný...jakmile junkům Motoru a Olomkuce skončí sezóna, vrací se oba zpět a v obou případech to bude 2. března... u Motoru na 100% u Olomouce tak na 95 % oba mají na pozice do Jun play off pořádnou sekeru... takže play off už by Kupri i Burkov měli jet za Duklu.
A proč by neměly?
Duklacek likes this post
vn napsal:ralff napsal:Klíd...u Kuprianova i Burkova platí to stejný...jakmile junkům Motoru a Olomkuce skončí sezóna, vrací se oba zpět a v obou případech to bude 2. března... u Motoru na 100% u Olomouce tak na 95 % oba mají na pozice do Jun play off pořádnou sekeru... takže play off už by Kupri i Burkov měli jet za Duklu.
A proč by neměly?
ralff napsal:Klíd...u Kuprianova i Burkova platí to stejný...jakmile junkům Motoru a Olomkuce skončí sezóna, vrací se oba zpět a v obou případech to bude 2. března... u Motoru na 100% u Olomouce tak na 95 % oba mají na pozice do Jun play off pořádnou sekeru... takže play off už by Kupri i Burkov měli jet za Duklu.
sta
A to včerejší prohru mančaftu rád odpustím,hráli prostě to, na co v této sestavě je, není to jejich vina. Chudák můj oblíbenec Honza Strejček, Bilčík, Čagy...
A na závěr: tuhle situaci vyřeší pouze silný průvan, spíš vichřice ve vedení. Pan Ščerban má mnoho jiných zájmů,klub je opravdu rodinný, ztrátu město dorovná a 500 lidí na Zlín ještě přišlo. Prostě - smrádek, ale teploučko.
Nevěřím, že zde nejdou sehnat peníze. Nová hala je základ pro všechno, jistě, ale sama nic nevyřeší. Zapomeňte na současné vstupné a při tomto obraze hry a fungování klubu tam bude třeba taky tak 500 lidí na atraktivního soupeře.Na úplný závěr- kladenští Haldařa My fandové bychom ale měli být daleko víc bráni v potaz, Spolek je ale v troskách. Dost si za to, co si vedení dovolí můžeme sami.
Na úplný závěr - kladenským Haldařům za mě velký respekt za postoj k Hudáčkovi, prošli asi ozdravným procesem.
sta- Posts : 27
hadas (admin) and karel granát like this post
MarkusHCD- Posts : 1924
Nechápu proč posilujeme cizí týmy. Proč tomu klukovi nedame šanci v téhle šupácké lize?
Asi proto, abychom mohli dát sedmého obránce do čtvrté lajny.
Totálně vybrakovana juniorka.
Vidím zatím snad jen peníze co by nám teoreticky mohl ten klub poslat. Pokud ano, tak to je ještě žalostnější stav kasy než jsem si myslel.
Hlavně to navenek působí oproti lidem co ještě mají nějaký odhodlání z vlastních peněz podporovat klub jako naprostý výsměch.
Jaternička- Posts : 1411
vn, karel granát and staříček like this post
staříček likes this post
Proč z nás a ze sponzorů děla klub blbce?
imbík- Posts : 3589
vn, staříček, FREDERIK and MichalDJ like this post
MichalDJ napsal:vn napsal:Mimochodem mě taky zaujala odpověď Bedřicha ke Kuprijanovi: "Ke Kuprijanovovi se nemohu vyjadřovat. Je to akce mládeže, takže u jednání jsem nebyl a neznám pozadí. Vím, že redakce k tomu chystá článek, třeba tam naleznete odpověď na své otázky."....tak nám ta komunikace v dukle skvěle funguje...
no je zajimavy ze o Burkovovi se rozhodnout mohl a o Kuprim ne...
taky jsem si říkal...
hk napsal:Včerejší FB příspěvek " ADAM BERAN a MATOUŠ MENŠÍK se potýkají s menším zraněním"
Včerejší 4. útok Olomouce "Klimek, Anděl, Menšík"
Zajímavé, že hráč nenastoupivší do utkání kvůli menšímu zranění zvládne o 200 km jinde asistovat u branky, že?
Tohle je naprosty amaterismus a vysmech fanouskum
karel granát and Duklacek like this post
vn napsal:Mimochodem mě taky zaujala odpověď Bedřicha ke Kuprijanovi: "Ke Kuprijanovovi se nemohu vyjadřovat. Je to akce mládeže, takže u jednání jsem nebyl a neznám pozadí. Vím, že redakce k tomu chystá článek, třeba tam naleznete odpověď na své otázky."....tak nám ta komunikace v dukle skvěle funguje...
no je zajimavy ze o Burkovovi se rozhodnout mohl a o Kuprim ne...
vn napsal:Mimochodem mě taky zaujala odpověď Bedřicha ke Kuprijanovi: "Ke Kuprijanovovi se nemohu vyjadřovat. Je to akce mládeže, takže u jednání jsem nebyl a neznám pozadí. Vím, že redakce k tomu chystá článek, třeba tam naleznete odpověď na své otázky."....tak nám ta komunikace v dukle skvěle funguje...
No me to taky dost zarazilo, uz vzhledem k tomu ze ma podepsanou profi smlouvu
vn likes this post
Kolja napsal:hk napsal:Včerejší FB příspěvek " ADAM BERAN a MATOUŠ MENŠÍK se potýkají s menším zraněním"
Zajímavé, že hráč nenastoupivší do utkání kvůli menšímu zranění zvládne o 200 km jinde asistovat u branky, že?
Jojo Oloumoc to zrovna dobře nekomunikovala
Kdyby o Menšíkovi drželi hubu, udělali by líp...zrovna u něho se střídávejma startama by nikdo neřekl půl slova. Další z přešlapů redakce.
FREDERIK likes this post
hadas (admin), karel granát, staříček and MichalDJ like this post
hk napsal:Včerejší FB příspěvek " ADAM BERAN a MATOUŠ MENŠÍK se potýkají s menším zraněním"
Jojo Oloumoc to zrovna dobře nekomunikovala
Kolja- Posts : 154
Duklacek napsal:1.lajna byla u tří inkasovaných branek. Na druhou stranu celou sezónu hrajeme bez prvního centra, taky těžkývn napsal:imbík napsal:Sory, ale rozdíl byl jinde než v první lajně. Dostali jsme gól ze všeho vo šlo na branku ve druhé třetině.
Míro, nicméně jejich první lajna dala 3 branky. Naše hrála hrozně, k ničemu se skoro nedostala a pokud si pamatuji, tak i u nějakých branek inkasovaných byla. Za mě prostě hra 1. pětky musí vypadat úplně jinak.
O tom právě mluvím, prže Toman na to nemá prostě
FREDERIK likes this post
hk- Posts : 98
vn, ralff, staříček, Jaternička and FREDERIK like this post
1.lajna byla u tří inkasovaných branek. Na druhou stranu celou sezónu hrajeme bez prvního centra, taky těžkývn napsal:imbík napsal:Sory, ale rozdíl byl jinde než v první lajně. Dostali jsme gól ze všeho vo šlo na branku ve druhé třetině.
Míro, nicméně jejich první lajna dala 3 branky. Naše hrála hrozně, k ničemu se skoro nedostala a pokud si pamatuji, tak i u nějakých branek inkasovaných byla. Za mě prostě hra 1. pětky musí vypadat úplně jinak.
imbík napsal:Sory, ale rozdíl byl jinde než v první lajně. Dostali jsme gól ze všeho vo šlo na branku ve druhé třetině.
MarkusHCD napsal:. Rozdíl v důrazu,soupeřovi beci prostor před Huf čistili,nebylo co dorážet,na rozdíl od našich zadáků,nástup do druhé třetiny byl taky excelentní,pozitivem je nebojácnost a zaujetí Jumby,Raušíka a Báti No nic,v sobotu je nutno setnout Orlyimbík napsal:Sory, ale rozdíl byl jinde než v první lajně. Dostali jsme gól ze všeho vo šlo na branku ve druhé třetině.
Rozdíl v důrazu před brankou byl možná při druhem gólu Zlína jinak co rána to gól. Tam moc nevim co s tím beci mají dělat
FREDERIK likes this post
Excalibur- Posts : 614
. Rozdíl v důrazu,soupeřovi beci prostor před Huf čistili,nebylo co dorážet,na rozdíl od našich zadáků,nástup do druhé třetiny byl taky excelentní,pozitivem je nebojácnost a zaujetí Jumby,Raušíka a Báti No nic,v sobotu je nutno setnout Orlyimbík napsal:Sory, ale rozdíl byl jinde než v první lajně. Dostali jsme gól ze všeho vo šlo na branku ve druhé třetině.
MarkusHCD- Posts : 1924
FREDERIK likes this post
karel granát- Posts : 139
Excalibur likes this post