Diskuzní fórum
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
staříček napsal:Chtěl bych se Tě zeptat jak to zjistíš tu sestavu když na onlajnu jěště nic není , prosím ?
Je na facebooku Dukly, vždycky tak hodinu před zápasem.
ralff- Posts : 1536
pro Markus HCD
staříček- Posts : 522
Sestava vypadá nadějně,v útoku pouze jeden bek a Menša s Pořezem
MarkusHCD- Posts : 1924
staříček and Duklacek like this post
DUKLIČKA napsal:Právě teď : Manželka povídá venku je hezky nepujdem se projít ? Já povídám já jedu na hokej najdi si v baráku jako doma nekoho jinyho . Málem na rozvod takže Bedřichu ja proto přináším si myslí dost
Já s paní dneska jedu. Tak uvidíme...
DUKLIČKA- Posts : 1610
Excalibur, karel granát, staříček and Duklacek like this post
Dneska jeden ano, druhý neimbík napsal:Ty posily za ten dorost hrajou z Budějovic?
Duklacek- Posts : 1074
imbík- Posts : 3589
imbík napsal:Dost bylo dohadů. Trošku povzbuzují podcast ve kterém se defacto řeklo, že do budoucna jsme jediný kandidát z první ligy kdo muže pomýšlet na ELH.
PS: Mikeska tam dává kredit Ujčovi, že se proti nám hodně blbě hraje, že není kudy.
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/442179/novacek-v-extralize-je-zabetonovana-uzavre-se-top-hvezdy-pod-radarem.html
Zní to hezky, ale to by chtělo nějakého mesiáše
vn- Posts : 1819
staříček likes this post
staříček and FREDERIK like this post
Excalibur likes this post
PS: Mikeska tam dává kredit Ujčovi, že se proti nám hodně blbě hraje, že není kudy.
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/442179/novacek-v-extralize-je-zabetonovana-uzavre-se-top-hvezdy-pod-radarem.html
Naposledy upravil imbík dne 20/1/2024, 12:35, celkově upraveno 1 krát
Duklacek likes this post
sta
Za toto jednání si ale můžeme sami. Myslím ve čtvrtek jsem tu vyzýval k nějaké akci, pak třikrát ještě imbík - odezva žádná. Takže vlastně co? Je ztráta času tady nadávat. Jak psal jeden z nejvěrnějších Kelt - odcházeni jsou hráči, pokud tak špatní, kdo je sem bral anebo jak se s nimi pracovalo? Asistentka jednatele zázračně přeměněná na výk. ředitelku a srandovní funkce videokouče zůstávají, měli jsme i dva vedoucí mužstva. Fanoušku plať a nekecej tady do toho a to oporavdu děláme. To je můj poslední příspěvek na toto téma, je to ztráta času. Pokud se nějaký protest bude, rád se zúčastním.
Nelze vše svádět na potíže s halou a peníze samy od sebe nikdo nepřinese, viz zasloužený úspěch brodských. V azylu hraje celý rok i Poruba, navíc nejsou tak debilní, aby rok hráli v azylu a nedělo se nic.
No a na závěr- pusťte si šot tuším ČT představující čerstvě navrženou HMA, kde Bedříšek hlásá, že již tehdy mají zajištěnou KYVADLOVOU dopravu fandů do Pelhřimova. Kecy a lži, o tom to prostě nyní je. Smrádek,ale teploučko.
sta- Posts : 27
hadas (admin), vn, staříček, Leo and Burberry like this post
. Tak si snad vezmeme z HB Tecla nebo už nerozhoduje mě ani o něm?Duklacek napsal:Jestli nepočítáme obránce v útoku, tipuji 8Jaternička napsal:Třeba ten manažer by tam měl právě být přítomen i ve čtvrtek, aby kontroloval nenadálou situaci, třeba na hajzlu nebude mýdlo. A co potom?
Naprosto v tomto ohledu souhlasím s hadasem.
Interní tipovačka: Na kolik útočníků budeme dnes hrát?
Tipuju 11
Jestli nepočítáme obránce v útoku, tipuji 8Jaternička napsal:Třeba ten manažer by tam měl právě být přítomen i ve čtvrtek, aby kontroloval nenadálou situaci, třeba na hajzlu nebude mýdlo. A co potom?
Tipuju 11
To se neda odpovedet. Neni jasny, kam mame pocitat Kociho…Jaternička napsal:Třeba ten manažer by tam měl právě být přítomen i ve čtvrtek, aby kontroloval nenadálou situaci, třeba na hajzlu nebude mýdlo. A co potom?
Tipuju 11
Siroko- Posts : 1202
karel granát likes this post
Jaternička napsal:Třeba ten manažer by tam měl právě být přítomen i ve čtvrtek, aby kontroloval nenadálou situaci, třeba na hajzlu nebude mýdlo. A co potom?
Tipuju 11
10 pokud se nedal dohromady náš elitní centr Pořez
Tipuju 11
Jaternička- Posts : 1411
hadas (admin) and ondrej.n like this post
hadas (admin) napsal:No nic pánové. Dál to nemá cenu řešit. Máte zvláštní představy o práci a potřebách vrcholového manažera v roce 2024...Řešit, že se při nějaké shodě okolností stane, že by tady měl být a nebude, protože to nešlo naplánovat, je absolutní nesmysl. Jak si jako myslíte, že probíhá plánování velkých koncertů, utkání a jiných akcí? To jsou samozřejmě desítky telefonů, emailů apod.
Nebo si jako myslíte, když to přeženu, že přijede Vojtek od Kabátů, zaklepe na dveře a pak bude nasranej, že mu jednatel neukázal plac, kde bude stát pódium?
Taky jsem jezdil do ČB Po-Pá, pak Po-Čt a teď jednou do měsíce, když je opravdu jednání, kde vyhodnotíme, že je vhodné se sejít osobně.
No a 15 z 30 dnů? Jakože počítáme i víkendy?
Me spíš fascinuje jaký prkotiny se dokážou řešit. Sehnali jsme fakt člověka se zkušenostma co byl potřeba, ať to řídí klidně z Marsu když bude mít výsledky. Za mě je lepší bejt v Ostravě než v Jihlavě. V Ostravě bude víc potenciálních schůzek. A stejně bude muset být nějaký čas v Praze fyzicky. Kde se peče tenhle byznys. Navíc co teď dělat v Jihlavě? Počítat železo v betonu?
Kolja- Posts : 154
hadas (admin), vn, FREDERIK, Leo, ondrej.n and hk like this post
miramare83- Posts : 1094
hadas (admin) likes this post
hadas (admin) napsal:vn napsal:I v Brodě umí získat sponzory… https://www.bkhb.cz/clanek.asp?id=Predstavujeme-partnery-Bruslaru-GEOSAN-GROUP-a-s-6859&fbclid=IwAR0OC9-h9K1bqRoZot4iVzBi32zfYo7L-jnoaVCGHEYOcJdMXqeZ83oUacA
Pěkná ukázka toho, když se iniciativa ze strany klubu setká s rozumným vedením takhle velké společnosti.
Přesně tak a to jde o poloamatérskou soutěž.
vn napsal:I v Brodě umí získat sponzory… https://www.bkhb.cz/clanek.asp?id=Predstavujeme-partnery-Bruslaru-GEOSAN-GROUP-a-s-6859&fbclid=IwAR0OC9-h9K1bqRoZot4iVzBi32zfYo7L-jnoaVCGHEYOcJdMXqeZ83oUacA
Pěkná ukázka toho, když se iniciativa ze strany klubu setká s rozumným vedením takhle velké společnosti.
hadas (admin) napsal:No nic pánové. Dál to nemá cenu řešit Máte zvláštní představy o práci a potřebách vrcholového manažera v roce 2024...Řešit, že se při nějaké shodě okolností stane, že by tady měl být a nebude, protože to nešlo naplánovat, je absolutní nesmysl. Jak si jako myslíte, že probíhá plánování velkých koncertů, utkání a jiných akcí? To jsou samozřejmě desítky telefonů, emailů apod.
Nebo si jako myslíte, když to přeženu, že přijede Vojtek od Kabátů, zaklepe na dveře a pak bude nasranej, že mu jednatel neukázal plac, kde bude stát pódium?
Taky jsem jezdil do ČB Po-Pá, pak Po-Čt a teď jednou do měsíce, když je opravdu jednání, kde vyhodnotíme, že je vhodné se sejít osobně.
Souhlas, dneska se dá zvládnou práce i téměř na 100% z domu. Osobních setkání je minimum a když ano, program tomu přizpůsobím. To ostatně platí pro komplet administrativu, alespoň u nás ve firmě.
Naposledy upravil vn dne 20/1/2024, 09:14, celkově upraveno 1 krát
Naposledy upravil hadas (admin) dne 20/1/2024, 08:19, celkově upraveno 1 krát
vn, Leo, ondrej.n and jajirk like this post
hadas (admin) napsal:Excalibur napsal:hadas (admin) napsal:Excalibur napsal:Manažer sem bude jezdit z Ostravy. Nevím, jestli se takhle dá dělat 100 % tak důležitá pozice (jak je nám předkládáno).
A co je na tom? Jasně tam píše, že příjezd v pondělí a odjezd nejdřív ve středu, případně podle agendy. Navíc vzhledem k charakteru práce je úplně jedno, jestli sedí v kanclu v Jihlavě nebo ve Vítkovicích. Pokud se s někým bude potřeba sejít v aréně, sejde se s ním tady.
Chápu, že se dá hodně udělat z domu. Jen si myslím, že může občas nastat situace, kdy by bylo lepší, aby byl přímo v aréně.
A co nechápeš na tom, že tady bude od pondělí minimálně do středy a zbytek podle agendy?
Já to chápu, jen píšu, že může nastat situace, kdy by tam měl být. Třeba něco, co nejde naplánovat týden dopředu.
Excalibur- Posts : 614
Excalibur napsal:hadas (admin) napsal:Excalibur napsal:Manažer sem bude jezdit z Ostravy. Nevím, jestli se takhle dá dělat 100 % tak důležitá pozice (jak je nám předkládáno).
A co je na tom? Jasně tam píše, že příjezd v pondělí a odjezd nejdřív ve středu, případně podle agendy. Navíc vzhledem k charakteru práce je úplně jedno, jestli sedí v kanclu v Jihlavě nebo ve Vítkovicích. Pokud se s někým bude potřeba sejít v aréně, sejde se s ním tady.
Chápu, že se dá hodně udělat z domu. Jen si myslím, že může občas nastat situace, kdy by bylo lepší, aby byl přímo v aréně.
A co nechápeš na tom, že tady bude od pondělí minimálně do středy a zbytek podle agendy?
ondrej.n likes this post
hadas (admin) napsal:Excalibur napsal:Manažer sem bude jezdit z Ostravy. Nevím, jestli se takhle dá dělat 100 % tak důležitá pozice (jak je nám předkládáno).
Duklacek likes this post
Excalibur napsal:Duklacek napsal:Akorát nevím, s kým to zítra odehrajeme, když Rauš i Báťa hráli jak včera, tak dnes. Budou dva útoky složený z obránců..
Teď jsem to sem chtěl psát - Báťa s Raušem hráli, Jumba ne. Tak nevím, co si o tom mám myslet. Jestli ty první 2 zítra nějak nahradíme nebo je už Jumba jednou nohou pryč. Fakt netuším.
Jinak po pravdě Menšík i Mareš za Olmik. Rutar tam hraje v útoku takže s Mensikem se můžeme rozloučit.
Chtělo by to Kalába na modrou. Případně nějakého nového pytláka.AJET0 napsal:Chápe tu někdo ze jedeme na úsporu? Za mě bomba podpis Strejčka. Ten bude jedním ze stěžejních hráčů v boji o ELH a ať mi někdo řekne kdo umí z našich beků trefit golfem vingl od modré? Možná občas Dundáček ale tím to končí. Takže za mě dobrá zpráva
Excalibur likes this post
. V porovnání s Koldou(kvalita vs cena) určitě plusAJET0 napsal:Chápe tu někdo ze jedeme na úsporu? Za mě bomba podpis Strejčka. Ten bude jedním ze stěžejních hráčů v boji o ELH a ať mi někdo řekne kdo umí z našich beků trefit golfem vingl od modré? Možná občas Dundáček ale tím to končí. Takže za mě dobrá zpráva
AJET0- Posts : 278
staříček, Jaternička and Lufa like this post
vn napsal:No ten Koštoval nevím teda…jinak souhlasralff napsal:Kdyby Kolář mě výkony jako na konci loňské sezony, byla by to škoda. Ale ten výkon prostě nebyl...proč to nevím.
Podpisy Cachnína, Bilčíka, Strejčka i Koštovala, jsou dobrá zpráva. Hlavně Strejčka jsem nečekal.
Kostoval mi neprijde spatnej, urcite tam potencial je
MichalDJ- Posts : 1031
jajirk likes this post
Excalibur napsal:Manažer sem bude jezdit z Ostravy. Nevím, jestli se takhle dá dělat 100 % tak důležitá pozice (jak je nám předkládáno).
imbík, vn, ralff and ondrej.n like this post
Určitě to není ideální. Ale asi se na to fronty kvalifikovaných lidí nestály, ještě z regionu.Excalibur napsal:Manažer sem bude jezdit z Ostravy. Nevím, jestli se takhle dá dělat 100 % tak důležitá pozice (jak je nám předkládáno).
ralff likes this post
Kostoval sice neni zadnej tahoun, ale porad je to mladej kluk s potencialem a muze se zlepsovat.
karel granát and jajirk like this post
No ten Koštoval nevím teda…jinak souhlasralff napsal:Kdyby Kolář mě výkony jako na konci loňské sezony, byla by to škoda. Ale ten výkon prostě nebyl...proč to nevím.
Podpisy Cachnína, Bilčíka, Strejčka i Koštovala, jsou dobrá zpráva. Hlavně Strejčka jsem nečekal.
FREDERIK likes this post
Pokud jde o odchod Koláře, je to dobrý krok, ať tu bral cokoliv. Byl příšerný, tečka. A ty podpisy jsou naopak až překvapením, především podpis Strejčka. Ten je poslední zápasy naprosto stěžejní a klíčový bek a herně převyšuje naprosto všechny. Velké plus a pochvala, abychom tu jen nekritizovali. Bez Vlasty si tu obranu už neumím ani překvapit, ten zraje jako víno a dokonce už chodí na přesilovky . Těším se, kam se tento perspektivní obránce až dostane. I Cemba dobrý příslib do budoucna.
karel granát likes this post
ralff- Posts : 1536
karel granát, jajirk and Lufa like this post
Duklacek napsal:Akorát nevím, s kým to zítra odehrajeme, když Rauš i Báťa hráli jak včera, tak dnes. Budou dva útoky složený z obránců..
Teď jsem to sem chtěl psát - Báťa s Raušem hráli, Jumba ne. Tak nevím, co si o tom mám myslet. Jestli ty první 2 zítra nějak nahradíme nebo je už Jumba jednou nohou pryč. Fakt netuším.
vn and karel granát like this post
vn napsal:Lufa napsal:Jsem asi jedinej co tu bude psát proti . Ten finanční výpadek od CZLoko musí být hodně cítit. Já se teda nechci BŠ nějak moc zastávat, neříkám že co dělá je úplně všechno dobře ale podle mě to zatím pořád vede ještě přijatelně. Je to vaření z vody a s tím co má ty výsledky zatím taky pořád ještě jdou.
Myslím, že ten úbytek sponzorů je hodně velký, k tomu jen +-400 lidí na zimáku -
Když se rozhodovalo o tom jestli se tedy bude stavět nová hala , tak kolik z vás tu psalo že klidně oželí dvě sezony jen když ta nová hala bude stát. A bylo jasný že to budou OPRAVDU sezóny O holý PŘEŽITÍ . A fakt to neberu jako frázi.
Ještě jednu sezonu to musíme vydržet. Pak začne být vidět světlo na konci tunelu. Já BŠ věřím a doufám že se mu to podaří udržet alespoň na téhle úrovni. A plně chápu že se třeba obětuje tahle a příští sezona junků na úkor přežití DUKLY.
Může být i hůř.
Jakej výpadek od CZ LOKO? Psal o výpadku financí z příjmu v aréně, ne o ztrátě sponzora.
A hlavně Bedřich prezentoval, že sezona je pokryta finančně a kolik stáli v té době autobusy nebo energie už taky věděl, resp. to možná bylo víc než teď, kolik chodí lidí taky věděl….2/3 sezony jsme platili hráče, kterých se pak zbavíme- Berger, Handl, Bartoš, Kolář a další….
Nevím kde BŠ prezentoval že je sezona pokryta ale já si vzpomínám že někde - bohužel nevím kde abych to našel , bylo to myslím koncem srpna- jsem četl s ním rozhovor že sezona není pokryta celá.
Lufa- Posts : 1287
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
|
|