Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+32
sz108
colorado44
imbík
hcd
Hhs23
miramare83
Burberry
hk
krap
Kelt
Laďa
hadas (admin)
ondrej.n
Kolja
jajirk
FREDERIK
olin
sta
karel granát
staříček
Lázňator
MarkusHCD
MichalDJ
Siroko
Jaternička
AJET0
Lufa
ralff
DUKLIČKA
Duklacek
Excalibur
vn
36 posters

Strana 12 z 20 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 12 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro ralff 20/1/2024, 16:00

staříček napsal:Chtěl bych se Tě zeptat jak to zjistíš tu sestavu když na onlajnu jěště nic není , prosím ?

Je na facebooku Dukly, vždycky tak hodinu před zápasem.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 12 Empty pro Markus HCD

Příspěvek pro staříček 20/1/2024, 15:43

Chtěl bych se Tě zeptat jak to zjistíš tu sestavu když na onlajnu jěště nic není , prosím ?

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 20/1/2024, 15:14

Nenecháme vás trpět samotné,rozšiřujeme klub masochistů.
Sestava vypadá nadějně,v útoku pouze jeden bek a Menša s Pořezem

MarkusHCD

staříček and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 20/1/2024, 15:02

DUKLIČKA napsal:Právě teď : Manželka povídá venku je hezky nepujdem se projít ? Já povídám já jedu na hokej najdi si v baráku jako doma nekoho jinyho . Málem na rozvod takže Bedřichu ja proto přináším si myslí dost 😀

Já s paní dneska jedu. Tak uvidíme...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 20/1/2024, 14:53

Právě teď : Manželka povídá venku je hezky nepujdem se projít ? Já povídám já jedu na hokej najdi si v baráku jako doma nekoho jinyho . Málem na rozvod takže Bedřichu ja proto přináším si myslí dost 😀

DUKLIČKA

Excalibur, karel granát, staříček and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 20/1/2024, 14:02

imbík napsal:Ty posily za ten dorost hrajou z Budějovic?
Dneska jeden ano, druhý ne

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 20/1/2024, 13:27

Ty posily za ten dorost hrajou z Budějovic?

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 20/1/2024, 13:10

imbík napsal:Dost bylo dohadů. Trošku povzbuzují podcast ve kterém se defacto řeklo, že do budoucna jsme jediný kandidát z první ligy kdo muže pomýšlet na ELH.
PS: Mikeska tam dává kredit Ujčovi, že se proti nám hodně blbě hraje, že není kudy.

https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/442179/novacek-v-extralize-je-zabetonovana-uzavre-se-top-hvezdy-pod-radarem.html

Zní to hezky, ale to by chtělo nějakého mesiáše 😃

vn

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 20/1/2024, 12:40

Poslední odbočka k těm úsporám atd atd atd před sezónou co bylo vše řečeno. V pořádku. Ale neměli jsme tedy vyhlašovat, že budeme do šestého místa. Měla se vyhlásit sezóna o záchranu. Místo toho jsme nastolili finanční politiku viz přestupy nebo ceny vstupenek jak Boston Bruins. A pak přišel u nás tradiční leden a škatulata..

Duklacek

staříček and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 20/1/2024, 12:31

Dorostu ty změny vyloženě prospívají…

vn

Excalibur likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 20/1/2024, 12:29

Dost bylo dohadů. Trošku povzbuzují podcast ve kterém se defacto řeklo, že do budoucna jsme jediný kandidát z první ligy kdo muže pomýšlet na ELH.
PS: Mikeska tam dává kredit Ujčovi, že se proti nám hodně blbě hraje, že není kudy.

https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/442179/novacek-v-extralize-je-zabetonovana-uzavre-se-top-hvezdy-pod-radarem.html

Naposledy upravil imbík dne 20/1/2024, 12:35, celkově upraveno 1 krát

imbík

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 12 Empty sta

Příspěvek pro sta 20/1/2024, 12:07

Ščerban v odpovědi na dotaz prozradil to, co mělo být řečeno s prosbou o podporu a trpělivost před začátkem sezony, mám na mysli to o pokynu k co nejmenším nákladům. To by bylo férové, ale nestalo se. Nyní vidíme před poslední čtvrtinou zoufale dlouhé zákl. části cíleně vytvořené trosky mančaftu, fandové, můžete se třeba pos.rat.
Za toto jednání si ale můžeme sami. Myslím ve čtvrtek jsem tu vyzýval k nějaké akci, pak třikrát ještě imbík - odezva žádná. Takže vlastně co? Je ztráta času tady nadávat. Jak psal jeden z nejvěrnějších Kelt - odcházeni jsou hráči, pokud tak špatní, kdo je sem bral anebo jak se s nimi pracovalo? Asistentka jednatele zázračně přeměněná na výk. ředitelku a srandovní funkce videokouče zůstávají, měli jsme i dva vedoucí mužstva. Fanoušku plať a nekecej tady do toho a to oporavdu děláme. To je můj poslední příspěvek na toto téma, je to ztráta času. Pokud se nějaký protest bude, rád se zúčastním.
Nelze vše svádět na potíže s halou a peníze samy od sebe nikdo nepřinese, viz zasloužený úspěch brodských. V azylu hraje celý rok i Poruba, navíc nejsou tak debilní, aby rok hráli v azylu a nedělo se nic.
No a na závěr- pusťte si šot tuším ČT představující čerstvě navrženou HMA, kde Bedříšek hlásá, že již tehdy mají zajištěnou KYVADLOVOU dopravu fandů do Pelhřimova. Kecy a lži, o tom to prostě nyní je. Smrádek,ale teploučko.

sta

hadas (admin), vn, staříček, Leo and Burberry like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 20/1/2024, 11:23

Duklacek napsal:
Jaternička napsal:Třeba ten manažer by tam měl právě být přítomen i ve čtvrtek, aby kontroloval nenadálou situaci, třeba na hajzlu nebude mýdlo. A co potom?

Naprosto v tomto ohledu souhlasím s hadasem.

Interní tipovačka: Na kolik útočníků budeme dnes hrát?

Tipuju 11
Jestli nepočítáme obránce v útoku, tipuji 8
. Tak si snad vezmeme z HB Tecla nebo už nerozhoduje mě ani o něm?

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 20/1/2024, 10:47

Jaternička napsal:Třeba ten manažer by tam měl právě být přítomen i ve čtvrtek, aby kontroloval nenadálou situaci, třeba na hajzlu nebude mýdlo. A co potom?

Tipuju 11
Jestli nepočítáme obránce v útoku, tipuji 8

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 20/1/2024, 10:47

Tipuju 11
To se neda odpovedet. Neni jasny, kam mame pocitat Kociho…😀

Siroko

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 20/1/2024, 10:02

Tipuju 11

10 pokud se nedal dohromady náš elitní centr Pořez 😃

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 20/1/2024, 09:52

Třeba ten manažer by tam měl právě být přítomen i ve čtvrtek, aby kontroloval nenadálou situaci, třeba na hajzlu nebude mýdlo. A co potom?

Tipuju 11
Jaternička
Jaternička

hadas (admin) and ondrej.n like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 20/1/2024, 09:49

hadas (admin) napsal:No nic pánové. Dál to nemá cenu řešit. Máte zvláštní představy o práci a potřebách vrcholového manažera v roce 2024...Řešit, že se při nějaké shodě okolností stane, že by tady měl být a nebude, protože to nešlo naplánovat, je absolutní nesmysl. Jak si jako myslíte, že probíhá plánování velkých koncertů, utkání a jiných akcí? To jsou samozřejmě desítky telefonů, emailů apod.
Nebo si jako myslíte, když to přeženu, že přijede Vojtek od Kabátů, zaklepe na dveře a pak bude nasranej, že mu jednatel neukázal plac, kde bude stát pódium?

Taky jsem jezdil do ČB Po-Pá, pak Po-Čt a teď jednou do měsíce, když je opravdu jednání, kde vyhodnotíme, že je vhodné se sejít osobně.

No a 15 z 30 dnů? Jakože počítáme i víkendy?  bounce

Me spíš fascinuje jaký prkotiny se dokážou řešit. Sehnali jsme fakt člověka se zkušenostma co byl potřeba, ať to řídí klidně z Marsu když bude mít výsledky. Za mě je lepší bejt v Ostravě než v Jihlavě. V Ostravě bude víc potenciálních schůzek. A stejně bude muset být nějaký čas v Praze fyzicky. Kde se peče tenhle byznys. Navíc co teď dělat v Jihlavě? Počítat železo v betonu?

Kolja

hadas (admin), vn, FREDERIK, Leo, ondrej.n and hk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 20/1/2024, 09:46

Domaci zapasy se Znojmem prichazeji az v dobe, kdy uz je Znojmo daleko silnejsi nez v prvni polovine sezony, takze to bude pekne tezky. Taky smula...

miramare83

hadas (admin) likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 20/1/2024, 09:14

hadas (admin) napsal:

Pěkná ukázka toho, když se iniciativa ze strany klubu setká s rozumným vedením takhle velké společnosti. cheers

Přesně tak a to jde o poloamatérskou soutěž.

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 20/1/2024, 08:00

Pěkná ukázka toho, když se iniciativa ze strany klubu setká s rozumným vedením takhle velké společnosti. cheers
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 20/1/2024, 07:58

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 20/1/2024, 07:56

hadas (admin) napsal:No nic pánové. Dál to nemá cenu řešit Máte zvláštní představy o práci a potřebách vrcholového manažera v roce 2024...Řešit, že se při nějaké shodě okolností stane, že by tady měl být a nebude, protože to nešlo naplánovat, je absolutní nesmysl. Jak si jako myslíte, že probíhá plánování velkých koncertů, utkání a jiných akcí? To jsou samozřejmě desítky telefonů, emailů apod.
Nebo si jako myslíte, když to přeženu, že přijede Vojtek od Kabátů, zaklepe na dveře a pak bude nasranej, že mu jednatel neukázal plac, kde bude stát pódium?

Taky jsem jezdil do ČB Po-Pá, pak Po-Čt a teď jednou do měsíce, když je opravdu jednání, kde vyhodnotíme, že je vhodné se sejít osobně.

Souhlas, dneska se dá zvládnou práce i téměř na 100% z domu. Osobních setkání je minimum a když ano, program tomu přizpůsobím.  To ostatně platí pro komplet administrativu, alespoň u nás ve firmě.

Naposledy upravil vn dne 20/1/2024, 09:14, celkově upraveno 1 krát

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 20/1/2024, 07:51

No nic pánové. Dál to nemá cenu řešit. Máte zvláštní představy o práci a potřebách vrcholového manažera v roce 2024...Řešit, že se při nějaké shodě okolností stane, že by tady měl být a nebude, protože to nešlo naplánovat, je absolutní nesmysl. Jak si jako myslíte, že probíhá plánování velkých koncertů, utkání a jiných akcí? To jsou samozřejmě desítky telefonů, emailů apod.

Naposledy upravil hadas (admin) dne 20/1/2024, 08:19, celkově upraveno 1 krát
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

vn, Leo, ondrej.n and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 19/1/2024, 22:34

Dobrý, kdyby tu byl každý týden pondělí- čtvrtek řekněme. Ale objektivně jako manažer arény, být od té arény 15 z 30 dní v měsíci vzdálen přes 250km je poněkud nepraktické

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 19/1/2024, 21:43

hadas (admin) napsal:
Excalibur napsal:
hadas (admin) napsal:
Excalibur napsal:Manažer sem bude jezdit z Ostravy. Nevím, jestli se takhle dá dělat 100 % tak důležitá pozice (jak je nám předkládáno).

A co je na tom? Jasně tam píše, že příjezd v pondělí a odjezd nejdřív ve středu, případně podle agendy. Navíc vzhledem k charakteru práce je úplně jedno, jestli sedí v kanclu v Jihlavě nebo ve Vítkovicích. Pokud se s někým bude potřeba sejít v aréně, sejde se s ním tady.

Chápu, že se dá hodně udělat z domu. Jen si myslím, že může občas nastat situace, kdy by bylo lepší, aby byl přímo v aréně.

A co nechápeš na tom, že tady bude od pondělí minimálně do středy a zbytek podle agendy?

Já to chápu, jen píšu, že může nastat situace, kdy by tam měl být. Třeba něco, co nejde naplánovat týden dopředu.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 19/1/2024, 21:36

Excalibur napsal:
hadas (admin) napsal:
Excalibur napsal:Manažer sem bude jezdit z Ostravy. Nevím, jestli se takhle dá dělat 100 % tak důležitá pozice (jak je nám předkládáno).

A co je na tom? Jasně tam píše, že příjezd v pondělí a odjezd nejdřív ve středu, případně podle agendy. Navíc vzhledem k charakteru práce je úplně jedno, jestli sedí v kanclu v Jihlavě nebo ve Vítkovicích. Pokud se s někým bude potřeba sejít v aréně, sejde se s ním tady.

Chápu, že se dá hodně udělat z domu. Jen si myslím, že může občas nastat situace, kdy by bylo lepší, aby byl přímo v aréně.

A co nechápeš na tom, že tady bude od pondělí minimálně do středy a zbytek podle agendy?
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

ondrej.n likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 19/1/2024, 21:21

hadas (admin) napsal:

Excalibur

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 19/1/2024, 20:43

Excalibur napsal:
Duklacek napsal:Akorát nevím, s kým to zítra odehrajeme, když Rauš i Báťa hráli jak včera, tak dnes. Budou dva útoky složený z obránců..

Teď jsem to sem chtěl psát - Báťa s Raušem hráli, Jumba ne. Tak nevím, co si o tom mám myslet. Jestli ty první 2 zítra nějak nahradíme nebo je už Jumba jednou nohou pryč. Fakt netuším. Smile

Jinak po pravdě Menšík i Mareš za Olmik. Rutar tam hraje v útoku takže s Mensikem se můžeme rozloučit.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 19/1/2024, 20:40

AJET0 napsal:Chápe tu někdo ze jedeme na úsporu? Za mě bomba podpis Strejčka. Ten bude jedním ze stěžejních hráčů v boji o ELH a ať mi někdo řekne kdo umí z našich beků trefit golfem vingl od modré? Možná občas Dundáček ale tím to končí. Takže za mě dobrá zpráva
Chtělo by to Kalába na modrou. Případně nějakého nového pytláka.

Duklacek

Excalibur likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 19/1/2024, 20:12

AJET0 napsal:Chápe tu někdo ze jedeme na úsporu? Za mě bomba podpis Strejčka. Ten bude jedním ze stěžejních hráčů v boji o ELH a ať mi někdo řekne kdo umí z našich beků trefit golfem vingl od modré? Možná občas Dundáček ale tím to končí. Takže za mě dobrá zpráva
. V porovnání s Koldou(kvalita vs cena) určitě plus

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 19/1/2024, 19:42

Chápe tu někdo ze jedeme na úsporu? Za mě bomba podpis Strejčka. Ten bude jedním ze stěžejních hráčů v boji o ELH a ať mi někdo řekne kdo umí z našich beků trefit golfem vingl od modré? Možná občas Dundáček ale tím to končí. Takže za mě dobrá zpráva

AJET0

staříček, Jaternička and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 19/1/2024, 18:53

vn napsal:
ralff napsal:Kdyby Kolář mě výkony jako na konci loňské  sezony, byla by to škoda. Ale ten výkon prostě nebyl...proč to nevím.

Podpisy Cachnína, Bilčíka, Strejčka i Koštovala, jsou dobrá zpráva. Hlavně Strejčka jsem nečekal.
No ten Koštoval nevím teda…jinak souhlas

Kostoval mi neprijde spatnej, urcite tam potencial je

MichalDJ

jajirk likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 19/1/2024, 18:34

hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

imbík, vn, ralff and ondrej.n like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 19/1/2024, 18:28

Ni vzhledem k charakteru prace bude stejne vetsinu delat pres pocitac a telefon.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 19/1/2024, 18:25

Určitě to není ideální. Ale asi se na to fronty kvalifikovaných lidí nestály, ještě z regionu.

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 19/1/2024, 18:02

Manažer sem bude jezdit z Ostravy. Nevím, jestli se takhle dá dělat 100 % tak důležitá pozice (jak je nám předkládáno).

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 19/1/2024, 17:57

Hlavně Strejček překvapil, hned jak za nás naskočil, tak bylo vidět, že pokud to není extraligový bek, tak špička pralesa určitě. Bilča má letos super sezonu. U Koštovala jsem nejdřív nechápal, proč radši nehrajou naši junci, ale je mladý, ukazuje se docela solidně, jeho podpisem určitě nic neztratíme.

Excalibur

ralff likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 19/1/2024, 17:56

To zase bude sestava zitra

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 19/1/2024, 17:50

Jak Cemba letos vyletl nahoru, tak bylo pozreba ho podepsat vcas nebo nam ho taky mohl nekdo prebrat.
Kostoval sice neni zadnej tahoun, ale porad je to mladej kluk s potencialem a muze se zlepsovat.

Siroko

karel granát and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 19/1/2024, 17:27

ralff napsal:Kdyby Kolář mě výkony jako na konci loňské  sezony, byla by to škoda. Ale ten výkon prostě nebyl...proč to nevím.

Podpisy Cachnína, Bilčíka, Strejčka i Koštovala, jsou dobrá zpráva. Hlavně Strejčka jsem nečekal.
No ten Koštoval nevím teda…jinak souhlas

vn

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 19/1/2024, 17:15

Je hezké, že nám jednatel 20 měsíců po uzavření CZ Loko arény připomene, že Dukla přišla o příjem z ní. Budu to brát optimisticky, že šetříme na příští sezónu, ve které budeme našlapaní.
Pokud jde o odchod Koláře, je to dobrý krok, ať tu bral cokoliv. Byl příšerný, tečka. A ty podpisy jsou naopak až překvapením, především podpis Strejčka. Ten je poslední zápasy naprosto stěžejní a klíčový bek a herně převyšuje naprosto všechny. Velké plus a pochvala, abychom tu jen nekritizovali. Bez Vlasty si tu obranu už neumím ani překvapit, ten zraje jako víno a dokonce už chodí na přesilovky Very Happy . Těším se, kam se tento perspektivní obránce až dostane. I Cemba dobrý příslib do budoucna.

Duklacek

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 19/1/2024, 17:15

Kdyby Kolář mě výkony jako na konci loňské sezony, byla by to škoda. Ale ten výkon prostě nebyl...proč to nevím.

ralff
ralff

karel granát, jajirk and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 19/1/2024, 17:02

Tak Kolář do Žiliny…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 19/1/2024, 15:36

Duklacek napsal:Akorát nevím, s kým to zítra odehrajeme, když Rauš i Báťa hráli jak včera, tak dnes. Budou dva útoky složený z obránců..

Teď jsem to sem chtěl psát - Báťa s Raušem hráli, Jumba ne. Tak nevím, co si o tom mám myslet. Jestli ty první 2 zítra nějak nahradíme nebo je už Jumba jednou nohou pryč. Fakt netuším. Smile

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 19/1/2024, 15:34

Tak budou dva útoky z obránců však je to jedno.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 19/1/2024, 15:28

Akorát nevím, s kým to zítra odehrajeme, když Rauš i Báťa hráli jak včera, tak dnes. Budou dva útoky složený z obránců..

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 19/1/2024, 15:07

Juniorka válec,okolnostem navzdory❤💛✌

MarkusHCD

vn and karel granát like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 19/1/2024, 13:21

vn napsal:
Lufa napsal:Jsem asi jedinej co tu bude psát proti . Ten finanční výpadek od CZLoko musí být hodně cítit.  Já se teda nechci BŠ nějak moc zastávat, neříkám že co dělá je úplně všechno dobře  ale podle mě to zatím pořád vede ještě přijatelně. Je to vaření z vody a s tím co má ty výsledky zatím taky pořád ještě jdou.
Myslím, že ten úbytek sponzorů je hodně velký, k tomu jen +-400 lidí na zimáku -
Když  se rozhodovalo o tom jestli se tedy bude stavět nová hala , tak kolik z vás tu psalo že klidně oželí dvě sezony jen když ta nová hala bude stát. A bylo jasný že to budou OPRAVDU  sezóny O holý PŘEŽITÍ . A fakt to neberu  jako frázi.
Ještě jednu sezonu to musíme vydržet. Pak začne být vidět světlo na konci tunelu. Já BŠ věřím a doufám že se mu to podaří udržet alespoň na téhle úrovni. A plně chápu že se třeba obětuje tahle a příští sezona  junků na úkor přežití DUKLY.
Může být i hůř.

Jakej výpadek od CZ LOKO? Psal o výpadku financí z příjmu v aréně, ne o ztrátě sponzora.
A hlavně Bedřich prezentoval, že sezona je pokryta finančně a kolik stáli v té době autobusy nebo energie už taky věděl, resp. to možná bylo víc než teď, kolik chodí lidí taky věděl….2/3 sezony jsme platili hráče, kterých se pak zbavíme- Berger, Handl, Bartoš, Kolář a další….

Nevím kde BŠ prezentoval že je sezona pokryta ale já si vzpomínám že někde - bohužel nevím kde abych to našel , bylo to myslím koncem srpna- jsem četl s ním rozhovor že sezona není pokryta celá.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 12 z 20 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: