Diskuzní fórum
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
DUKLIČKA napsal:Ten Gotwaldov tady v pralese asi zůstane hódne dlouho
V play off zaberou,ale myslím, že je letos Vsetín sejme
MarkusHCD- Posts : 1924
DUKLIČKA- Posts : 1624
MichalDJ likes this post
Lufa- Posts : 1312
Jungwirth se taky jeví dobře
imbík- Posts : 3617
Excalibur, vn, staříček, Jaternička, Lufa and miramare83 like this post
staříček likes this post
miramare83 napsal:Nerad bych to zakrikl, ale zacinam mit pocit, ze to zestihleni tymu o hrace od kterych to nebylo ono, nasi hre prospelo. Ted mi prijde, ze maji vsichni chut.
Mám naprosto stejný pocit, a hlavně dáváme příležitost našim klukům
Jaternička- Posts : 1419
miramare83 likes this post
staříček likes this post
miramare83- Posts : 1125
staříček, MichalDJ, jajirk, Duklacek, Lufa and hk like this post
Duklacek- Posts : 1104
jajirk and Lufa like this post
Mareš?imbík napsal:Číhal, tak kdo dneska bude chybět?
vn- Posts : 1856
Duklacek napsal:Na Chance ligu to rozhodně nadstandardní hráč není, nikdy v ní nepřekonal hranici 30 bodů a kdo sleduje Duklu, ví, jak je na tom herně. Navíc se mu nechce dozadu, souboje vypouští a jednou za rok chytne ten "hecíř" krvavé oči . Hodně lidí včetně mě se o něj často otíralo, on tím jeho obličejem umí dát najevo, že ho to občas nebaví. Letos má dobrou sezónu. Je tu už dlouho a po Čagim jasná volba na kapitána. Navíc to tu nemá jako přestupní stanici, ale je tu usazený.AJET0 napsal:Jinak si myslím že extrémně nedoceněný je taky Harky. Vzhledem k množství odehraných zápasů je jasně nejproduktivnější hráč v Dukle navíc obrovskej hecíř a srdce Dukly. Na Chance ligu nadstandardní hráč. Už se těším na novej staďák
S tím vracením je to těžko říct - nevíš jaký pokyny má od Ujčíka. Olda Válek taky často vyčkával na modrý a moc se nevracel Mě teda Harky ještě před 2-3 roky vytáčel tím jak nenahrával hráčům co byli v lepší pozici a všechno se snažil zakončovat sám. V tom se už loni konečně změnil.
staříček and Duklacek like this post
Na Chance ligu to rozhodně nadstandardní hráč není, nikdy v ní nepřekonal hranici 30 bodů a kdo sleduje Duklu, ví, jak je na tom herně. Navíc se mu nechce dozadu, souboje vypouští a jednou za rok chytne ten "hecíř" krvavé oči . Hodně lidí včetně mě se o něj často otíralo, on tím jeho obličejem umí dát najevo, že ho to občas nebaví. Letos má dobrou sezónu. Je tu už dlouho a po Čagim jasná volba na kapitána. Navíc to tu nemá jako přestupní stanici, ale je tu usazený.AJET0 napsal:Jinak si myslím že extrémně nedoceněný je taky Harky. Vzhledem k množství odehraných zápasů je jasně nejproduktivnější hráč v Dukle navíc obrovskej hecíř a srdce Dukly. Na Chance ligu nadstandardní hráč. Už se těším na novej staďák
staříček likes this post
hadas (admin) likes this post
Lufa napsal:A je to tak rok dva kdy ho tu někteří vyhazovaliAJET0 napsal:Jinak si myslím že extrémně nedoceněný je taky Harky. Vzhledem k množství odehraných zápasů je jasně nejproduktivnější hráč v Dukle navíc obrovskej hecíř a srdce Dukly. Na Chance ligu nadstandardní hráč. Už se těším na novej staďák
Já to vím a i proto jsem to napsal.
AJET0- Posts : 279
A je to tak rok dva kdy ho tu někteří vyhazovaliAJET0 napsal:Jinak si myslím že extrémně nedoceněný je taky Harky. Vzhledem k množství odehraných zápasů je jasně nejproduktivnější hráč v Dukle navíc obrovskej hecíř a srdce Dukly. Na Chance ligu nadstandardní hráč. Už se těším na novej staďák
AJET0 napsal:Jinak si myslím že extrémně nedoceněný je taky Harky. Vzhledem k množství odehraných zápasů je jasně nejproduktivnější hráč v Dukle navíc obrovskej hecíř a srdce Dukly. Na Chance ligu nadstandardní hráč. Už se těším na novej staďák
Souhlas, Harky naštěstí smlouvu má ještě na další rok.
Excalibur, karel granát and ralff like this post
MichalDJ napsal:karel granát napsal:Za mě dneska reklama na hokej! Havran je současná naše jednička.
A to si myslim ze jeste neukazal svuj potencial naplno
Hned podepsat, stejně jako Jelínka
No a pak se taky poohlédnout po nějakých centimetrech do útoku i obrany, to nám chybí.
Excalibur and staříček like this post
karel granát napsal:Za mě dneska reklama na hokej! Havran je současná naše jednička.
A to si myslim ze jeste neukazal svuj potencial naplno
MichalDJ- Posts : 1031
miramare83- Posts : 1125
Duklacek likes this post
Excalibur napsal:imbík napsal:Dneska pěkný, i když my posledních 5 kol hrajeme dobře. A za tím si stojím. Jen by jsme potřebovali větší jistotu v bráně Mareš a Strejček tu obranu dělají úplně jinou. Menša se hodně zvedl jsem přesvědčen, že jemu by hodně pomohlo kdyby sezónu dokončil tady. Paklič a Jelínek jsou momentálně nejlepší útočníci fakt mají fazonu. Škoda, že to rozpouštime a sezónu jsme odpiskali. Je vidět, že když o něco jde a má zapas náboj lidi přijdou.
Podpisy zatím super, oodchod Koláře taky v pořádku mě se nelíbil ani loni.
PS: Pustil si někdo podcast ? Fakt je tam hodně zmiňována Dukla.
Jaký podcast? Podcasty sleduju rád, ale tohle mi asi uniklo...
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/442179/novacek-v-extralize-je-zabetonovana-uzavre-se-top-hvezdy-pod-radarem.html
Excalibur likes this post
imbík napsal:Dneska pěkný, i když my posledních 5 kol hrajeme dobře. A za tím si stojím. Jen by jsme potřebovali větší jistotu v bráně Mareš a Strejček tu obranu dělají úplně jinou. Menša se hodně zvedl jsem přesvědčen, že jemu by hodně pomohlo kdyby sezónu dokončil tady. Paklič a Jelínek jsou momentálně nejlepší útočníci fakt mají fazonu. Škoda, že to rozpouštime a sezónu jsme odpiskali. Je vidět, že když o něco jde a má zapas náboj lidi přijdou.
Jaký podcast? Podcasty sleduju rád, ale tohle mi asi uniklo...
Excalibur- Posts : 638
imbík napsal:Dneska pěkný, i když my posledních 5 kol hrajeme dobře. A za tím si stojím. Jen by jsme potřebovali větší jistotu v bráně Mareš a Strejček tu obranu dělají úplně jinou. Menša se hodně zvedl jsem přesvědčen, že jemu by hodně pomohlo kdyby sezónu dokončil tady. Paklič a Jelínek jsou momentálně nejlepší útočníci fakt mají fazonu. Škoda, že to rozpouštime a sezónu jsme odpiskali. Je vidět, že když o něco jde a má zapas náboj lidi přijdou.
Vidím to úplně stejně. Ta obrana je díky Strejdovi a Marešovi jinde
Excalibur, vn, Leo and miramare83 like this post
Excalibur, DUKLIČKA, Duklacek, Lufa and miramare83 like this post
DUKLIČKA napsal:A taky tam byla pěkná kosa
Já to dneska v teniskách dost podcenil
DUKLIČKA likes this post
hadas (admin) likes this post
karel granát- Posts : 147
Excalibur, Duklacek and Lufa like this post
No nádhera…jo je pravda, že ve 3. třetině byl zpátky na beku i Kočí.Laďa napsal:vn napsal:Nevíte proč nehrál Toman? Výhra dobrá, ale hrajeme to jen na pár lidí bohužel, to není moc udržitelný…
Toman hrál, ale při prvním nebo druhým střídání dostal pukem do ruky a od té doby nehrál. A všiml jsem si, že ve třetí třetině jsem na ledě neviděl Mareše.
vn napsal:Nevíte proč nehrál Toman? Výhra dobrá, ale hrajeme to jen na pár lidí bohužel, to není moc udržitelný…
Toman hrál, ale při prvním nebo druhým střídání dostal pukem do ruky a od té doby nehrál. A všiml jsem si, že ve třetí třetině jsem na ledě neviděl Mareše.
Laďa- Posts : 50
Duklacek likes this post
Duklacek likes this post
Hodně důležitá výhra !
Excalibur likes this post
Hra Znojma odpovídá postavení v tabulce.
ralff, Duklacek and miramare83 like this post
Excalibur, vn and miramare83 like this post
Siroko- Posts : 1206
staříček and Duklacek like this post
MichalDJ- Posts : 1031
Excalibur, vn, karel granát, ralff, staříček, Duklacek and miramare83 like this post
Znojmo je asi jediný tým, který je brání ještě hůře, než my. Jinému mančaftu bychom na konci tři góly v přesilovce nedali.Excalibur napsal:Tak jen 40 zápasů to trvalo, než jsme se naučili přesilovky.
Jinak velmi dobrý výkon, až na tu trestuhodnou pasáž ve třetí třetině. Vyhrál daleko lepší tým
Excalibur, FREDERIK and miramare83 like this post
Excalibur- Posts : 638
staříček likes this post
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20