Diskuzní fórum
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Kolja napsal:Lufa napsal:Tak v cajku to samozřejmě není ale fakt se mi tohle zdá v současný době jako malichernost. Dejme tomu ještě rok čas a pak se uvidí.hcd napsal:Podle mě se dá tak nějak pochopit všechno, ale musí to být vysvětleno. To je to, co mě vytáčí absolutně a je to dlouhodobý problém - nekomunikace klubu s fanoušky. Proč nevíme, co je s Beranem a kdy bude k dispozici? Teda vime, ale bohužel ne od klubu...co ten přešlap se zraněným Menšíkem, který hrál večer v Olomouci? Co loňský mega přešlap s citací Čagyho na stránkách klubu, o které Čagy neměl ani tušení? Tohle je naprosto zásadní ukazatel, jak moc klubu záleží na fanoušcích. Nic to nestojí a stejně na to klub se*e, pánové prominou.
Taky mi tohle přijde jako malichernost.
Za mě je to dobou, všichni chceme informace o všem a hned a ještě všichni máme na všechno názor. Pamatuju, že kdysi o přestávkách četli výsledky mládeže a vůbec jsme netušili kdo hraje za juniorku. Nebo když přijeli kolikrát posily za Padělka tak jsme absolutně netušili kdo to je. A taky jsme žili. Dneska víme o hodně víc a stejně nám to nestačí...
Ted se mi uplne vybavilo jak byl pres mnoha lety najednou na rozbrusleni nejakej novej dlouhan a ja vubec netusil kdo to je. Nejakej Rytnauer…
Siroko- Posts : 1202
vn, jajirk and Duklacek like this post
Lufa napsal:Tak v cajku to samozřejmě není ale fakt se mi tohle zdá v současný době jako malichernost. Dejme tomu ještě rok čas a pak se uvidí.hcd napsal:Podle mě se dá tak nějak pochopit všechno, ale musí to být vysvětleno. To je to, co mě vytáčí absolutně a je to dlouhodobý problém - nekomunikace klubu s fanoušky. Proč nevíme, co je s Beranem a kdy bude k dispozici? Teda vime, ale bohužel ne od klubu...co ten přešlap se zraněným Menšíkem, který hrál večer v Olomouci? Co loňský mega přešlap s citací Čagyho na stránkách klubu, o které Čagy neměl ani tušení? Tohle je naprosto zásadní ukazatel, jak moc klubu záleží na fanoušcích. Nic to nestojí a stejně na to klub se*e, pánové prominou.
Taky mi tohle přijde jako malichernost.
Za mě je to dobou, všichni chceme informace o všem a hned a ještě všichni máme na všechno názor. Pamatuju, že kdysi o přestávkách četli výsledky mládeže a vůbec jsme netušili kdo hraje za juniorku. Nebo když přijeli kolikrát posily za Padělka tak jsme absolutně netušili kdo to je. A taky jsme žili. Dneska víme o hodně víc a stejně nám to nestačí...
Kolja- Posts : 154
jajirk likes this post
staříček napsal:Tak já fandím Dukle od roku 1966 a taky mi to není jedno co se s Duklou ted děje jen se modlím jestli se těch lepších časů aspon dožiju.
Dožiješ neboj
Az to dostaví doufam ze prijedes zvu Tě na pivo!
DUKLIČKA- Posts : 1610
staříček likes this post
staříček- Posts : 522
miramare83 likes this post
Tak v cajku to samozřejmě není ale fakt se mi tohle zdá v současný době jako malichernost. Dejme tomu ještě rok čas a pak se uvidí.hcd napsal:Podle mě se dá tak nějak pochopit všechno, ale musí to být vysvětleno. To je to, co mě vytáčí absolutně a je to dlouhodobý problém - nekomunikace klubu s fanoušky. Proč nevíme, co je s Beranem a kdy bude k dispozici? Teda vime, ale bohužel ne od klubu...co ten přešlap se zraněným Menšíkem, který hrál večer v Olomouci? Co loňský mega přešlap s citací Čagyho na stránkách klubu, o které Čagy neměl ani tušení? Tohle je naprosto zásadní ukazatel, jak moc klubu záleží na fanoušcích. Nic to nestojí a stejně na to klub se*e, pánové prominou.
Lufa- Posts : 1287
karel granát, AJET0 and Kolja like this post
hcd- Posts : 75
staříček and Duklacek like this post
karel granát and Lufa like this post
imbík- Posts : 3589
Lufa likes this post
vn napsal:sta napsal:To mně teda setsakra vadí, jak to tady vede Bedřich po finanční stránce, od toho se totiž vše odvíjí. Z větší části o tom byl můj příspěvek.
A co má běžný fanoušek dělat? Nedávno jsem tu navrhoval protestní akci na stadionu. Třeba se domluvit a před zápasem pod VIP dát najevo, že takhle to nechceme.
Opakuju poněkolikáté - současný stav je smrádek, ale teploučko a klid.
Mně ani tak nevadí jak se hospodaří s tím co Dukla má, i když i tam bych výhrady našel (např. Investice do kádru kveten az prosinec vs. leden a dále). Zásadní je ale neschopnost pracovat se stávajícími partnery a hlavně hledání nových. To je naprosto tristní a je jedno jestli je na to Bedřich sám nebo má k ruce jiné kvalitní posily jako Kristek či Ščerbanová. Myslím, že teď už jsme ve fázi, kdy se dá těm partnerům něco nabídnout…
Souhlasim, stadion uz hmatatelne roste a myslim ze je co sponzorum do blizke budoucnosti nabidnout. Ona ta prace se sponzory neni na tyden nebo mesic...kadr je taky treba budovat nekolik let dopredu, takze zde casto pouzivana mantra ze o nic nejde mi prijde trosku naivni. Prave ted kdy uz jen jedna sezona zbyva do otevreni stadionu by se na tehle vecech pracovat melo. A jeste vice naivni je si myslet ze novy stadion sam o sobe neco zmeni, Ano lidi prijdou s otevrenou pusou na prvnich par zapasu, ale az se vynadivaji na novy stadion, tak zacnou sledovat i to co se deje na lede a pokud to bude stejne jak ted, tak nas tam v listopadu bude 1200. Ale treba Scerbanovi krivdim, treba ma plan a na necem uz pracuje a nasledne nas velmi prekvapi
MichalDJ- Posts : 1031
vn, kancler and Duklacek like this post
Sezona ještě neskončila, šestí můžeme klidně ještě být. I když je snad úplně jedno jestli skončíme 6 nebo 13.Duklacek napsal:Jak už asi padlo, nevím o tom, že by někdo z nás čekal zázraky od azylových sezón. Byl to jednatel, kdo oznamoval na obě sezóny jako cíl šestku, ne fanoušci. A ten cíl jsme nesplnili loni ani letos. Zároveň se nadává na to, že tam nechodí lidí. Tak jsme pro jistotu některé zápasy zdražili. A máme věřit tomu, že nás juniorka za rok dotáhne do extraligy. Fanoušek Dukly by tedy měl investovat čas, peníze a náladu na hokejové výjezdy a zároveň držet zobák a být spokojený s aktuálním umístěním. Tak jest? Aspoň to tak podle některých vyznívá.
Zodpovědný Bedřich musel do ledna vyházet deset posil, protože nevyhazujeme peníze a perfektně jsme se v létě na trhu trefili.
sta napsal:To mně teda setsakra vadí, jak to tady vede Bedřich po finanční stránce, od toho se totiž vše odvíjí. Z větší části o tom byl můj příspěvek.
A co má běžný fanoušek dělat? Nedávno jsem tu navrhoval protestní akci na stadionu. Třeba se domluvit a před zápasem pod VIP dát najevo, že takhle to nechceme.
Mně ani tak nevadí jak se hospodaří s tím co Dukla má, i když i tam bych výhrady našel (např. Investice do kádru kveten az prosinec vs. leden a dále). Zásadní je ale neschopnost pracovat se stávajícími partnery a hlavně hledání nových. To je naprosto tristní a je jedno jestli je na to Bedřich sám nebo má k ruce jiné kvalitní posily jako Kristek či Ščerbanová. Myslím, že teď už jsme ve fázi, kdy se dá těm partnerům něco nabídnout…
vn- Posts : 1819
sta
sta- Posts : 27
hadas (admin), vn, staříček and Burberry like this post
sta napsal:K příspěvku Jaterničky a Colorada:
Nikdo to, co J. píše neočekával. Ščerban dobře hospodaří, ale jen s penězi, které mu někdo sám dá. On ani jeho podřízení nejsou nuceni vyvíjet jakoukoliv snahu o navýšení rozpočtu. Vše se svede na azyl, složitou dobu a chudý kraj. Jak to, že jim ale unikl Geosan, stavějící na Vrchlického a má ho Brod? No prostě jak uvedl jejich ředitel - někdo z Brodu tam zašel. Zaměstnává se dcera, videokouč. Aby se přežilo, třetím rokem se před koncem zákl. části rozpouští mančaft, dokonce i juniorský.Město vydá před sezonou pokyn -za co nejmíň peněz, jsme ale krmeni kecy o šestém místě a budování postupového kádru.
V německém Gerlingenu je centrála firmy Bosch, která zaměstnává značnou část Jihlavy. Kdyby tam místo do Brazílie vyrazil Ščerban, německy mluvící výk. ředitelka a vrcholný zástupce města se žádostí o sponzoring třeba jen na tuto krazší dobu, dalo by se říct, že něco zkusili. Byli tam? Přitom pamětníci ví, že Bosch na dresech Dukly býval...Jen silný průvan potředuje souč. vedení.
Mně vadí přístup vedení k zajištění Dukly, vidíme jen zoufalou údržbu, Kelt má naprostou pravdu. Jaterničko, Colorado a vám podobní, jak vtipně C. píše, užívete si současného stavu s plným pochopením.
Hra je jaká je, jsme nyní spíš podprůměrný klub první ligy a každý se může rozhodnout, zda ho to vůbec baví a stojí mu to za to. Smekám před fandy jako je Kelt , sám už v zákl. části nejedu, dá se na tu bídu chvíli dívat na Tipáči a pořepínat. Na Duklu chodím od r. 1965 a žasnu, jak poklidně sočasní fandové snášejí poklidně úroveň a jednání souč. managementu.
Myslím, že i tohle psaní je ztrátou času, ale občas mi to nedá.
Jestli sleduješ Duklu 59 let, za což máš můj obdiv, tak jistě víš že od roku 1998 se mluví o rekonstrukci zimaku. Za mě mega úspěch že se staví, to už nam pak nikdo nevezme.
To, že Dukla je na tom herně tak jak je za mě úplně OK, sestup nevypadá že by proběhl a v září se jede nanovo. Klidně tyhle 2 sezóny vydržím abych sel na grand opening do nové haly.
Stejně mi to hlava nebere, my tady řešíme Led panely na mantinel. Přitom loni to vypadalo že hala ani nebude. A pak nás tady rozhází nějaka prohra v Prostějově, kterej za 2 roky bude jezdit do Jihlavy s otevřenou hubou a za 4 se na nás budou dívat zespoda...
Chlapi koukejte občas dál než na jeden zapas, nemůžeme chtít všechno hned.
Letos je potřeba být do 13. místa. Jestli budeme po základní části 6. nebo 13. je fakt jedno. Příští rok to samý a pak je potřeba se zabydlet v hale, nalákat lidi, sponzory a postavit kádr. Jednou to přijde nebojte. Ale musíme postupně
Kolja- Posts : 154
Siroko and Lufa like this post
Zodpovědný Bedřich musel do ledna vyházet deset posil, protože nevyhazujeme peníze a perfektně jsme se v létě na trhu trefili.
Duklacek- Posts : 1074
hadas (admin), Excalibur and MichalDJ like this post
Jít brečet za Ryškou a domáhat se z pozice občana v domnění,že mám na něco nárok změnu vedení klubu?
Změnu může udělat jen majitel tzn město.
Mě osobně nevadí jak to zde Bedřich vede po finanční stránce.. Nevyhazujeme peníze navíc. Máme kádr jaký máme. Myslím že to odpovídá postavení v tabulce.
Ale i tak ne se vším souhlasím. Snažím se na celou věc dívat s nějakým nadhledem a snad i reálným pohledem.
Jaternička- Posts : 1411
kancler and Kolja like this post
sta napsal:K příspěvku Jaterničky a Colorada:
Nikdo to, co J. píše neočekával. Ščerban dobře hospodaří, ale jen s penězi, které mu někdo sám dá. On ani jeho podřízení nejsou nuceni vyvíjet jakoukoliv snahu o navýšení rozpočtu. Vše se svede na azyl, složitou dobu a chudý kraj. Jak to, že jim ale unikl Geosan, stavějící na Vrchlického a má ho Brod? No prostě jak uvedl jejich ředitel - někdo z Brodu tam zašel. Zaměstnává se dcera, videokouč. Aby se přežilo, třetím rokem se před koncem zákl. části rozpouští mančaft, dokonce i juniorský.Město vydá před sezonou pokyn -za co nejmíň peněz, jsme ale krmeni kecy o šestém místě a budování postupového kádru.
V německém Gerlingenu je centrála firmy Bosch, která zaměstnává značnou část Jihlavy. Kdyby tam místo do Brazílie vyrazil Ščerban, německy mluvící výk. ředitelka a vrcholný zástupce města se žádostí o sponzoring třeba jen na tuto krazší dobu, dalo by se říct, že něco zkusili. Byli tam? Přitom pamětníci ví, že Bosch na dresech Dukly býval...Jen silný průvan potředuje souč. vedení.
Mně vadí přístup vedení k zajištění Dukly, vidíme jen zoufalou údržbu, Kelt má naprostou pravdu. Jaterničko, Colorado a vám podobní, jak vtipně C. píše, užívete si současného stavu s plným pochopením.
Hra je jaká je, jsme nyní spíš podprůměrný klub první ligy a každý se může rozhodnout, zda ho to vůbec baví a stojí mu to za to. Smekám před fandy jako je Kelt , sám už v zákl. části nejedu, dá se na tu bídu chvíli dívat na Tipáči a pořepínat. Na Duklu chodím od r. 1965 a žasnu, jak poklidně sočasní fandové snášejí poklidně úroveň a jednání souč. managementu.
Já už jsem si tady zvykl že to tady vidí jinak 20ti letý jinak 30ti letý jinak 40litý jinak 50ti letý jinak 60ti letý to je prostě vývoj.
Já jako 50ti letý to nesu taky těžce tak se nedivím těm ještě starším že jsou z toho doslova na mrtvici kór když s tou DUKLOU zažily to co zažily.
DUKLIČKA- Posts : 1610
staříček likes this post
sta
sta- Posts : 27
hadas (admin), Excalibur, vn, staříček, DUKLIČKA, kancler, Duklacek and Burberry like this post
imbík- Posts : 3589
ondrej.n- Posts : 580
Kolja likes this post
nebo si napujčuj prachy ať hrajeme s hráči kteří stejně nejsou druhý flek se stejně nulovou šancí postoupit a kdyby se to povedlo pronajmout stadion v Brně na ELH.
Jestli to takhle vidí někteří jedinci co nechápou vůbec realitu, aspoň budou spokojený.
Ještě, že většina lidí tu realitu těchto sezon chápe.
Jaternička- Posts : 1411
kancler, Lufa and Kolja like this post
U Šika to byla zlomenina prstu už v listopadu, ne? Pak normálně hrál. A v posledním zápase dostal v Litvínově pukem do obličeje tuším, nebo někam.ralff napsal:Excalibur napsal:Mě by zajímalo, proč ještě nehraje Šik, když se měl vracet na konci ledna.
U Šika byla tuším zlomenina prstu, a to nějaký čas potřebuje a asi nejde úplně přesně říct, kdy to bude stopro ok.
Excalibur napsal:Mě by zajímalo, proč ještě nehraje Šik, když se měl vracet na konci ledna.
U Šika byla tuším zlomenina prstu, a to nějaký čas potřebuje a asi nejde úplně přesně říct, kdy to bude stopro ok.
ralff- Posts : 1536
Body chlapci udělají, herně se ten tým o proti podzimu hodně zlepšil. I ty přesilovky jsou už celkem koukatelný a mají projev přesilový hry. Troufnu si napsat že soupeře většinou přehráváme . Je tam akorát to ALE ... nedáváme góly.miramare83 napsal:Siroko napsal:Uz pred sezonou jsme se tady bavili o tom, ze letosek bude nejtezsi. Proste se musime vsichni kousnout a nejak to uz doklepat. Verim v lepsi zitrky.
Urcite souhlas, ale neco jeste bude potreba uhrat kvuli jistote udrzeni... A aktualne se to vubec nedari.
ralff likes this post
Excalibur- Posts : 614
miramare83 likes this post
Siroko napsal:Uz pred sezonou jsme se tady bavili o tom, ze letosek bude nejtezsi. Proste se musime vsichni kousnout a nejak to uz doklepat. Verim v lepsi zitrky.
Urcite souhlas, ale neco jeste bude potreba uhrat kvuli jistote udrzeni... A aktualne se to vubec nedari.
miramare83- Posts : 1094
Kelt napsal:Jako, nezlobte se na mě, ale tenhle průser, to je trenérský a hlavně manažerský selhání.
Nic se neděje, zodpovědnost žádná.
Nikdy bych si nepomyslel, že na tom Dukla bude takhle špatně.
Ty a tobě podobný se na duklu tak ještě dvě sezony nekoukejte a budete mít klid.
Všichni jsme léta doufali že se postaví novej stadak. A když se konečně dočkáme a opravdu se staví, tak podle reakcí na fórech a sociálních sítích spousta lidí nejsou sto pochopit, že se min 3 roky pojede údržba.
O jaký zodpovědnosti tu mluvíš???
Pan Scerban zodpovědnej je a proto to tady nevede jako třeba to vedli v Ústí nebo v Chomutově.
colorado44- Posts : 84
ralff, Hedgehog, kancler, jajirk, Lufa and Kolja like this post
Excalibur, ralff, kancler, jajirk, Lufa and Kolja like this post
Nic se neděje, zodpovědnost žádná.
Nikdy bych si nepomyslel, že na tom Dukla bude takhle špatně.
Kelt- Posts : 383
MichalDJ likes this post
S našimi ambicemi ideálně nespolupracovat do budoucna s žádným a být soběstační.AJET0 napsal:FREDERIK napsal:AJET0 napsal:Tak zase je třeba říct, že bejt tam Beran, tak máme o minimálně 4 body navíc a jsme 6.
Na kdyby se nehraje,no spíše někdo jako byl Karabáček
Karábáčka jsem považoval za zázrak a jednoho z nejlepších hráčů za 3 roky co tu hrál. Spíš bysme se měli zamyslet, zda by nebylo vhodnější začít spolupracovat s nějakým silnějším klubem než je Olomouc.
vn, staříček and Lufa like this post
FREDERIK napsal:AJET0 napsal:Tak zase je třeba říct, že bejt tam Beran, tak máme o minimálně 4 body navíc a jsme 6.
Karábáčka jsem považoval za zázrak a jednoho z nejlepších hráčů za 3 roky co tu hrál. Spíš bysme se měli zamyslet, zda by nebylo vhodnější začít spolupracovat s nějakým silnějším klubem než je Olomouc.
AJET0- Posts : 278
AJET0 napsal:Tak zase je třeba říct, že bejt tam Beran, tak máme o minimálně 4 body navíc a jsme 6.
FREDERIK- Posts : 232
Pravda i při těch výkonech je to jen 5 bodůjajirk napsal:MichalDJ napsal:Kde ze je to seste misto pane Scerban, pane Ujcik? myslim ze nase soucasne postaveni odpovida realite kadru[/quote
Tak pořád to není až tak nereálný.
Lázňator- Posts : 696
Excalibur likes this post
Tak pořád to není až tak nereálný.MichalDJ napsal:Kde ze je to seste misto pane Scerban, pane Ujcik? myslim ze nase soucasne postaveni odpovida realite kadru
jajirk- Posts : 159
Já jsem v Pejru ještě nevynechal. Tak si doufám mohu postěžovat Dneska to byl fyzicky zase rozdíl, jak áčko proti dorostuAJET0 napsal:MichalDJ napsal:vn napsal:MichalDJ napsal:ralff napsal:MichalDJ napsal:Kde ze je to seste misto pane Scerban, pane Ujcik? myslim ze nase soucasne postaveni odpovida realite kadru
Neodpovídá. Ten tým a hra z posledních zápasů není taková, aby z toho teď byly čtyři takové prohry... Prostě ne. Ten tým má na víc. Je to velká škoda, a dost i smůla.
Bude potřeba odpočinout, potrénovat a připravit se na Znojmo, protože to bude mega důležitej zápas.
Kde je teda chyba?
Kvalita…bruslit a bojovat může i slabší tým…
Pak se ale nema slibovat nesplnitelne a vzhledem ze pristi rok bude totozny tym necekam zazraky
Třeba se teď šetří na příští rok na útok na ELH. Možná je to směšný ale když nechodí lidi, tak Ti vypadne 70% příjmů a to se projeví. Takže nestezujte si a choďte na hokej!
DUKLIČKA likes this post
AJET0 napsal:MichalDJ napsal:vn napsal:MichalDJ napsal:ralff napsal:MichalDJ napsal:Kde ze je to seste misto pane Scerban, pane Ujcik? myslim ze nase soucasne postaveni odpovida realite kadru
Neodpovídá. Ten tým a hra z posledních zápasů není taková, aby z toho teď byly čtyři takové prohry... Prostě ne. Ten tým má na víc. Je to velká škoda, a dost i smůla.
Bude potřeba odpočinout, potrénovat a připravit se na Znojmo, protože to bude mega důležitej zápas.
Kde je teda chyba?
Pak se ale nema slibovat nesplnitelne a vzhledem ze pristi rok bude totozny tym necekam zazraky
Třeba se teď šetří na příští rok na útok na ELH. Možná je to směšný ale když nechodí lidi, tak Ti vypadne 70% příjmů a to se projeví. Takže nestezujte si a choďte na hokej!
Ja na hokej jeste porad chodim ,ale musis se cim dal vice premlouvat
MichalDJ napsal:vn napsal:MichalDJ napsal:ralff napsal:MichalDJ napsal:Kde ze je to seste misto pane Scerban, pane Ujcik? myslim ze nase soucasne postaveni odpovida realite kadru
Kde je teda chyba?
ralff likes this post
Excalibur- Posts : 614
ralff, jajirk and miramare83 like this post
vn napsal:MichalDJ napsal:ralff napsal:MichalDJ napsal:Kde ze je to seste misto pane Scerban, pane Ujcik? myslim ze nase soucasne postaveni odpovida realite kadru
Kde je teda chyba?
Samozřejmě kvalita... ale ten tým bojuje a bruslí.
Ve středu někdo na fb psal , že Beran za dva týdny. Tak třeba už na Znojmo a snad už naskočí i Šik.
ralff likes this post
MichalDJ napsal:ralff napsal:MichalDJ napsal:Kde ze je to seste misto pane Scerban, pane Ujcik? myslim ze nase soucasne postaveni odpovida realite kadru
Kde je teda chyba?
To nevím. Něco je na brankářích. Dneska ne, ale v předchozích zápasech tam byly momentky, kdy nepodrželi.
Hodně je to o fyzičce...chybí síla soupeře přetlačit, byť pohyb není úplně špatnej. V některých zápasech, to prostě je. Dneska tam byla i trochu smůla.
Je to velká škoda po těch výkonech nebrat ani bod.
Ale časem si to zase vybereme.
vn napsal:MichalDJ napsal:ralff napsal:MichalDJ napsal:Kde ze je to seste misto pane Scerban, pane Ujcik? myslim ze nase soucasne postaveni odpovida realite kadru
Kde je teda chyba?
vn likes this post
MichalDJ napsal:ralff napsal:MichalDJ napsal:Kde ze je to seste misto pane Scerban, pane Ujcik? myslim ze nase soucasne postaveni odpovida realite kadru
Kde je teda chyba?
FREDERIK likes this post
ralff napsal:MichalDJ napsal:Kde ze je to seste misto pane Scerban, pane Ujcik? myslim ze nase soucasne postaveni odpovida realite kadru
No to jsme to dopracovali teda, aby pro nás byl důležitej takovej zápas…
vn likes this post
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
|
|