Diskuzní fórum
Strana 3 z 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Thoor93 napsal:tak ono i v systemu by to mělo svítit .tohle.musí bejt pohlidanyralff napsal:To pravidlo o zákazu startu jednoho hráče za dva týmy v jednom kole bývalo v technických normách soutěže... co jsem se díval, tak už se to tam vůbec neřeší: https://www.ceskyhokej.cz/hokejove-souteze/1.%20liga nebo jsem to tam nikde nenašel. Když jsem to zadal do googlu tak to našel jen v normách pro starší ročník. Tak snad OK.
Minimálně sám Toman by měl vědět, že už jednou v tomto kole hrál.
No já si mylím. Reaguju hlavně na toho znojmáka Cris...který tady dává najevo, že to půjde nabonzovat.
ralff- Posts : 1547
tak ono i v systemu by to mělo svítit .tohle.musí bejt pohlidanyralff napsal:To pravidlo o zákazu startu jednoho hráče za dva týmy v jednom kole bývalo v technických normách soutěže... co jsem se díval, tak už se to tam vůbec neřeší: https://www.ceskyhokej.cz/hokejove-souteze/1.%20liga nebo jsem to tam nikde nenašel. Když jsem to zadal do googlu tak to našel jen v normách pro starší ročník. Tak snad OK.
Thoor93- Posts : 102
karel granát and ralff like this post
tomassinho- Posts : 12
Excalibur, vn, karel granát, ralff, Thoor93, Lufa and miramare83 like this post
vn, miramare83, hk and tomassinho like this post
Duklacek- Posts : 1104
MichalDJ likes this post
Lufa- Posts : 1312
ralff likes this post
Teď toho pochytal hodně]
jajirk- Posts : 161
Siroko and Lufa like this post
Thoor93- Posts : 102
ralff and Lufa like this post
staříček- Posts : 527
Excalibur and MichalDJ like this post
MichalDJ- Posts : 1031
staříček likes this post
hk- Posts : 98
Excalibur, MichalDJ, Duklacek and miramare83 like this post
Excalibur napsal:https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2020-21/390605/hraci-ve-stroji-casu-v-jednom-kole-za-dva-kluby-je-to-vubec-legalni.html
Na rozdíl třeba od hokeje, v němž hráč za dva kluby v rámci stejného kola donedávna nastoupit nesměl a v minulosti za to extraligové kluby pykaly kontumací, fotbalové předpisy to nezakazují. Respektive to vůbec neřeší, pro regulérní start hráče v prvoligovém utkání je nezbytné, aby byl v daném klubu řádně zaregistrován a neměl z žádných důvodů zastavenou činnost.
Jak je to teď, hledám, ale zatím jsem nenašel. Snad nejsme takoví amatéři, abychom si to nepohlídali.
Taky jsem tohle četl no. Tak snad víme co děláme.
vn- Posts : 1856
Na rozdíl třeba od hokeje, v němž hráč za dva kluby v rámci stejného kola donedávna nastoupit nesměl a v minulosti za to extraligové kluby pykaly kontumací, fotbalové předpisy to nezakazují. Respektive to vůbec neřeší, pro regulérní start hráče v prvoligovém utkání je nezbytné, aby byl v daném klubu řádně zaregistrován a neměl z žádných důvodů zastavenou činnost.
Jak je to teď, hledám, ale zatím jsem nenašel. Snad nejsme takoví amatéři, abychom si to nepohlídali.
Excalibur- Posts : 638
vn napsal:MichalDJ napsal:vn napsal:Nechci nic říkat, ale Toman už hrál 27.kolo za Frýdek…to asi dneska nemůže hrát ne?
No nemel by, pokud to tak bylo
https://hokej.hcf-m.cz/zapas.asp?id=Rysi-porazi-Sokolov-a-boduji-popate-v-rade-2151
No pokud se rady nezmenily tak to smrdi pruserem
MichalDJ napsal:vn napsal:Nechci nic říkat, ale Toman už hrál 27.kolo za Frýdek…to asi dneska nemůže hrát ne?
https://hokej.hcf-m.cz/zapas.asp?id=Rysi-porazi-Sokolov-a-boduji-popate-v-rade-2151
MichalDJ napsal:vn napsal:Nechci nic říkat, ale Toman už hrál 27.kolo za Frýdek…to asi dneska nemůže hrát ne?
No bylo, koukal jsem se..
vn napsal:Nechci nic říkat, ale Toman už hrál 27.kolo za Frýdek…to asi dneska nemůže hrát ne?
DUKLIČKA- Posts : 1624
vn likes this post
miramare83- Posts : 1125
staříček- Posts : 527
karel granát and miramare83 like this post
vn napsal:Jaky ma vyznam, ze hraje 1. centra hrac, ktery tady za tyden uz do konce sezony nebude?Excalibur napsal:V bráně opět Maláč. Menša se posunul na 1. centra (za což jsem rád), na druhou stranu si nemyslím, že k sobě herně půjdou Toman a Jumba ve 3. lajně. Spíš bych dal junky (Rauše) k sobě.
Tohle jsem popravdě neřešil.
vn likes this post
Jaky ma vyznam, ze hraje 1. centra hrac, ktery tady za tyden uz do konce sezony nebude?Excalibur napsal:V bráně opět Maláč. Menša se posunul na 1. centra (za což jsem rád), na druhou stranu si nemyslím, že k sobě herně půjdou Toman a Jumba ve 3. lajně. Spíš bych dal junky (Rauše) k sobě.
Excalibur, vn, karel granát, staříček, Kuba and Duklacek like this post
Ten se bude divit, až to jednou schytá sámsz108 napsal:Excalibur napsal:Duklacek napsal:Za Velmez včera Chvátal Vovsík Báťa Brož
A přispěli k důležitýmu vítězství.
a viděli i zajímavé představení trenéra domácích
https://www.sport.cz/clanek/hokej-zase-ten-stloukal-napalim-ti-pesti-do-tlamy-rval-na-hrace-a-vulgarne-je-urazel-blizko-pry-bylo-i-napadeni-5022306
Excalibur likes this post
Excalibur napsal:Duklacek napsal:Za Velmez včera Chvátal Vovsík Báťa Brož
a viděli i zajímavé představení trenéra domácích
https://www.sport.cz/clanek/hokej-zase-ten-stloukal-napalim-ti-pesti-do-tlamy-rval-na-hrace-a-vulgarne-je-urazel-blizko-pry-bylo-i-napadeni-5022306
sz108- Posts : 378
Duklacek napsal:Za Velmez včera Chvátal Vovsík Báťa Brož
staříček likes this post
jajirk napsal:Škoda, že jen 31 členůhadas (admin) napsal:Tak si dejte bacha, protože tady to mám v rukou já
Jen bych zmínil, že tohle fórum běží už šestý rok a je tady přes 25 500 příspěvků
Registrováno je tady cca 170 a online tady bylo nejvíc kolem 80... Není to nic závratnýho, ale kdo by to pak kontroloval
imbík, karel granát, staříček, ondrej.n and Duklacek like this post
imbík napsal:MichalDJ napsal:Tak ja myslim ze i kdyz si tu nekdy zanadavame, nikdy to neslo moc do extremu
Taky si myslím, ale co ať to tady klidně Hadas zavře kdyžtak aspoň lidi vytáhnou zadky se něco dozvědět na zimak
A co se jako na zimaku dozvím ?
hadas (admin), staříček and MichalDJ like this post
MichalDJ napsal:Tak ja myslim ze i kdyz si tu nekdy zanadavame, nikdy to neslo moc do extremu
Taky si myslím, ale co ať to tady klidně Hadas zavře kdyžtak aspoň lidi vytáhnou zadky se něco dozvědět na zimak
imbík- Posts : 3617
hadas (admin) likes this post
Škoda, že jen 31 členůhadas (admin) napsal:Tak si dejte bacha, protože tady to mám v rukou já
Jen bych zmínil, že tohle fórum běží už šestý rok a je tady přes 25 500 příspěvků
imbík, Excalibur, karel granát, Duklacek and miramare83 like this post
Co si pamtuju, tak se tam objevily i dost ostry vyrazy proti predstavitelum mesta, tedy vlastnika klubu…imbík napsal:https://beranizlin.cz/article/6767-TZ-Hokejovy-klub-Berani-Zlin-odsuzuje-nasili-a-apeluje-na-spolupraci
Tak ve Zlíně už se asi dějí věci za hranou. A JJ už dostává na jejich df slušnou latu delší dobu.
Jen než tady morální policie začne porovnávat s uzavřením našeho df. Tam se sice psalo o prodané baráži, ale nikdo nikoho z klubu nenapadal ani slovně ani fyzicky.
Siroko- Posts : 1206
Tak ve Zlíně už se asi dějí věci za hranou. A JJ už dostává na jejich df slušnou latu delší dobu.
Jen než tady morální policie začne porovnávat s uzavřením našeho df. Tam se sice psalo o prodané baráži, ale nikdo nikoho z klubu nenapadal ani slovně ani fyzicky.
imbík- Posts : 3617
V českém hokeji se nám rozmohl nový nešvar. Kluby omezují komentáře na sociálních sítích. K Rytířům Kladno, kde toto nařízení vzešlo přímo od osoby majitele klubu Jaromíra Jágra, se nejnověji přidali Berani ze Zlína. Ti tak činní podle svého vyjádření na základě jednání s Policií České republiky. Komentáře tak budou u všech příspěvků až do odvolání zakázány. Zlín je s největším rozpočtem až na 7. místě Chance ligy a některým fanouškům již dochází trpělivost. Svou frustraci však budou muset ventilovat jinde.
Vyjádření Zlína:
"Poslední dobou se bohužel taktéž sociální sítě staly platformou pro hanobení dobrého jména našeho klubu, šíření lží, agrese, nenávisti, manipulace a anonymního zastrašování. Tyto projevy budou monitorovány a autoři předáni k další zodpovědnosti. Bohužel na základě jednáni s PČR jsme se rozhodli neeskalovat situaci a až do odvolaní omezit možnost vkládat komentáře na profilech našeho klubu na sociálních sítích."
Strana 3 z 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20