Diskuzní fórum
+53
vn
MarkusHCD
arthur
imbík
hcd
jajirk
Kelt
Duklacek
Jaternička
Lucke
DUKLIČKA
Martynez
karel granát
HCD13
Hhs23
Beny
ondrej.n
Leo
Lázňator
staříček
Janosik
Siroko
HCDTOM
hadas (admin)
Chytry Clovek
Karlos
kancler
mjrkk
olin
Geofree
Kobson
Luc2as
Ryben
Excalibur
Dukla_goool
krap
Ujo
Laďa
Mazakis
FREDERIK
Thoor93
medaji
maggycc
MichalDJ
Kuba
Juraj
P13etr
kačerdonaldino
vakoz
mcelansky
Falk HCD
colorado44
Hedgehog
57 posters
Strana 11 z 20
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Stavjaňa jistě není špatný, ale v naší situaci myslím ne zcela vhodný typ, který by některé kusy nevzal u huby.
Spíš někdo jako Venera by se hodil, ale to je víc než sci-fi...takže vzato kolem a kolem, ač neznám moc jeho práci, asi Svoboda by byl momentálně první pokus...
Spíš někdo jako Venera by se hodil, ale to je víc než sci-fi...takže vzato kolem a kolem, ač neznám moc jeho práci, asi Svoboda by byl momentálně první pokus...
richmonds- Posts : 577
Stavjaňa poslední dobou jako trenér nikde moc neuspěl. Zkusit bych se ho přesto nebál, ale osobně bych raději někoho temperamentnějšího. Každopádně moc na výběr nebude.
ralff- Posts : 1547
Siroko napsal:Tak co nevej trener, uz jsou alespon nejaky suskandy?
Moták z Olomouce
Stavjaňa ze Zlína
Lázňator- Posts : 702
No hlavni Zeman a hrajici (obcas) asistent mladej Zeman
vn- Posts : 1856
Tak co nevej trener, uz jsou alespon nejaky suskandy?
Siroko- Posts : 1206
Tím pádem kvalita jde rok od roku níž a níž....
imbík- Posts : 3617
HCDTOM: Hele v klidu hádat se nechci, první liga špatná není jsem tvrdil do doby než jí uzavřeli a začalo se tady dít to, že jeden mančaft tady může nevyhrat 40 krát po sobě a stejně tuhle soutěž hraje, tak jako to je prostě trapný, pak jede 17 do Ameriky na nějaké neofiko MS a dostane 1-10 hned v prvním mači....ale o tom mluvit nechci. Obhajoval jsem tuhle soutěž v tom smyslu, že není špatná, když se z ní dalo postoupit i přes nespravedlivou (pro týmy odsud) baráž.... jinak samozřejmě zápasy Benátky, Kadaň a podobně jsou naprosto nic neříkající a nikam tě neposouvají a jelikož se soutěž uzavřela, tak se vytratila i motivace.... a dá se tu určitě vsázet na výsledky než kdy jindy....
Šidlik na Jágra byl ve třetí třetině, jestli večer budu mít chvilku tak ti to najdu....
Šidlik na Jágra byl ve třetí třetině, jestli večer budu mít chvilku tak ti to najdu....
Kelt napsal:Mandy výbornej. Škoda, že nehraje za nás.
To jo. 3 kb jsou super.
Ale co ten Pasta v NHL? Vždyť to není snad ani možný :-) Kurz na to, že dá v zápase gól, bude brzy pod 2 :-)
imbík napsal:HcDTOM co bych měl chápat? Jako neboj, ty se rád chvalis co tak pozoruju, ale neboj není to tebou, že jsem o téhle lize napsal, že je trapná. Spíš nechápu proc Svačina neměl angažmá hned před sezónou a musel hrát tuhle Chance ligu Každopádně, dneska dobře Šidlik narval Jágra na mantak, a Jágr ten co vždycky říkal o úctě a respektu ho hned chytil za hlavu a vztekle se po ním ohnal, škoda že jsme tuhle hru nepraktikovali my..... přesně tlahle se na něj mělo loni hrát....
dá se ten Jágr vidět? ¨díky : )
HCDTOM- Posts : 776
imbík napsal:HcDTOM co bych měl chápat? Jako neboj, ty se rád chvalis co tak pozoruju, ale neboj není to tebou, že jsem o téhle lize napsal, že je trapná. Spíš nechápu proc Svačina neměl angažmá hned před sezónou a musel hrát tuhle Chance ligu Každopádně, dneska dobře Šidlik narval Jágra na mantak, a Jágr ten co vždycky říkal o úctě a respektu ho hned chytil za hlavu a vztekle se po ním ohnal, škoda že jsme tuhle hru nepraktikovali my..... přesně tlahle se na něj mělo loni hrát....
Roky tvrdíš, jak to není špatná soutěž a že kvalita jde nahoru atak. Ale opak je pravdou, dolu jde kvalitou jak první liga ,tak extraliga. Nemáme dost hráčů ani na ELH, natož kvalitu do první ligy, tak logicky to dolů jde. A je to ve všech urovnich. Od NHL, kde téměr nikoho už nemáme na počet hráčů, až níž a níz. Proto má být chance liga poloprofesionální... Nechválím se, ale když to někdy dopadne, jak jsem před lety zminoval, tak jasne, že jsem rád, že jsem něco odhadl, to snad není nic špatnýho nebo arogantního, snad : )
IMBIK - hrát takhle je jedna věc a určitě to funguje někomu to znechutit...jenže, sám víš, jak to měl Jágr s rozhodčími, takže nejspíš by to pak jen znechutili nám...
HcDTOM co bych měl chápat? Jako neboj, ty se rád chvalis co tak pozoruju, ale neboj není to tebou, že jsem o téhle lize napsal, že je trapná. Spíš nechápu proc Svačina neměl angažmá hned před sezónou a musel hrát tuhle Chance ligu Každopádně, dneska dobře Šidlik narval Jágra na mantak, a Jágr ten co vždycky říkal o úctě a respektu ho hned chytil za hlavu a vztekle se po ním ohnal, škoda že jsme tuhle hru nepraktikovali my..... přesně tlahle se na něj mělo loni hrát....
imbík napsal:Dobře Sparta, každopádně nechápu co Svačina dělal v téhle trapné lize....
konečně to chápeš? povedlo se mi to za ty roky? Jinak, byl tady nejlepsi, tak odesel.
Dobře Sparta, každopádně nechápu co Svačina dělal v téhle trapné lize....
HCDTOM napsal:sparta kometa. hodně slušná první třetina, kouknete.
jo jo dobry hokej
Jaternička- Posts : 1419
Jaternička napsal:karel granát napsal:V Litoměřicích jsem viděl trpící mužstvo, které přijelo prohrát. Něco se změnit muselo.
kdybych vedel ze je Vlk na odstrel v Litkach tak bych poradne nalozil na domaci...skoda
Janosik...naprosta pravda...napsal jsi to tak jak to citim i ja a nejspis vetsina lidi
Já se to dozvěděl v průběhu zápasu... Njn. Škoda. Mohlo to bejt za víc :-)
sparta kometa. hodně slušná první třetina, kouknete.
Vlk tady byl už opravdu dlouho, a za tu dobu už tady musela být nějaká profesní slepota. I když to nebude jednoduchý, tak změna byla potřeba. Po těch letech a hlavně po tom sestupu a nepostupu byla vidět mentální únava jak hráčů, tak trenérů. Frustrace třeba Čagyho se přehlédnout nedá. Zrovna tak ten Vlk co tu byl teď zdaleka není ten tři nebo čtyři sezony zpět. Až jsme nadávali, že to moc prožívá nechává se vylučovat.
Nevím jak moc velkou váhu dávat vyjádření Mareše, ale asi ten vztah tým-trenér už nebyl kdovíjaký a projevovalo se to nějak i na trénincích.
Každopádně Petru Vlkovi velký dík za všechno, co pro Duklu udělal.
jaternička: Můj soukromý neoficální tip na včerejší zápas (proti Dukle odmítám cokoli sázet) byl 3:2 pro Litky... když mají Litky skoro 4 góly na zápas a doma ještě o něco víc a Dukla asi 2,5, tak se, nedalo vítězství Dukly moc čekat.
Nevím jak moc velkou váhu dávat vyjádření Mareše, ale asi ten vztah tým-trenér už nebyl kdovíjaký a projevovalo se to nějak i na trénincích.
Každopádně Petru Vlkovi velký dík za všechno, co pro Duklu udělal.
jaternička: Můj soukromý neoficální tip na včerejší zápas (proti Dukle odmítám cokoli sázet) byl 3:2 pro Litky... když mají Litky skoro 4 góly na zápas a doma ještě o něco víc a Dukla asi 2,5, tak se, nedalo vítězství Dukly moc čekat.
ralff- Posts : 1547
karel granát napsal:V Litoměřicích jsem viděl trpící mužstvo, které přijelo prohrát. Něco se změnit muselo.
kdybych vedel ze je Vlk na odstrel v Litkach tak bych poradne nalozil na domaci...skoda
Janosik...naprosta pravda...napsal jsi to tak jak to citim i ja a nejspis vetsina lidi
V Litoměřicích jsem viděl trpící mužstvo, které přijelo prohrát. Něco se změnit muselo.
karel granát- Posts : 147
vn napsal:Tak podle rozhovoru s Maresem se asi dost kali na treninky...
Je to jen můj pocit, ale podle mě to už byla oboustranná agonie. Nebavilo to ani hráče ani Vlka. A ten herní projev, jsem přesvědčený, že to hráči dělali na truc.
Ryben- Posts : 60
Za mě Vlčákovi taky velkej dík, protože s tím co tady měl dělal dlouhou dobu zázraky - až loni se to nějak zaseklo a přišlo mě, že i on se změnil a už to nebyl takovej buldok (nevim co bylo v pozadí). Zároveň sem moc zvědavej kdo bude mít chuť a koule se toho našeho ansáblu zhostit. Ono s týmem kde něco hraje akorát Čagy a první pětka (se semtam světlým momentem od Fronka či Poletína), kde není žádnej trochu schopnej hráč ve středním věku jsme v současný době tabulkově tam kam patříme. Andy, Zeman i Jiras na to házej bobek a ač bych tomu před sezonou nevěřil tak už se nesrovnáváme s Motorem, ale nestačíme ani na Litoměřice, Přerov či Porubu a to je fakt ostuda. A vůbec si nedokážu představit jak to novej trenér s tímhle týmem změní.
vakoz- Posts : 6
Tak podle rozhovoru s Maresem se asi dost kali na treninky...
Za to, co se deje, nese nejvetsi podil viny Beda. Bohuzel, z "rodinneho" klubu, ktery mel jedny z nejlepsich vztahu s fanousky, se stal klub namysleny bez jakekoliv sebereflexe. Ke zniceni vseho stacila jedna extraligova sezona, kdy jsme zacali nosit nos o hodne vyse a tolikrat zminovana pokora zmizela. Nebudu resit jeho kroky v podobe hracu, treneru... Ale... Po sestupu se vse vsadilo na jednu kartu a to rychly navrat. Jak to dopadlo, vime. Proste chybela ta parta jako pri postupu a ac se vyhravalo, tak vetsina hokeju stala za prd. Moje sny v lepsi zitrky vzaly za sve pri rozpraseni kostry tymu, ktera tu bojovala par let. Uzavrelo se DF a diky vyjadreni od TL, ktere nesmi spatrit svetlo sveta, na fb Spolku vim, ze se v tomto lhalo. Muzu se domnivat, ze se lze i v jinych vecech(baraz,atd....) Dale angazovani zahadneho pana Emila, o jehoz prinosech pro klub se nevi zhola nic, ale o jeho pusobenich v jinych klubech se povidaji legendy. Snad jedina vec, o ktere vime, je nevkusne pomalovani zdi k pivovaru. Dale to mel byt marketingovy plan rozsahu Kubiceho zpravy, ktery ihned pozvedne podvedomi o klubu, ale opak je pravdou. Muzeme se pouze domnivat o jeho prinosu pri jednanich se sponzory, protoze misto zvetsujici se podpory sponzori ubyvaji. Zvyseni ceny vstupneho melo prinest do rozpoctu vice penez a suplovat tak vypadek nekolika milionu z minule sezony. Opet to ma opacny efekt. Dalo by se pokracovat dale a dale. Klub se uzavrel, prestal komunikovat a mezi nami a nim je vzduchoprazno. Pritom stacilo tak malo, aby situace nebyla takova. Misto velkohubych prohlasenich o utoku na postup se melo nam fanouskum rict mozna nasledujici:" Omlouvame se vsem, ale letos a ani dalsi sezony to na postup nebude. Mame mozna pred rekonstrukci HZS, tak z tohoto duvodu jsme se rozhodli, ze zaciname budovat novy mlady perspektivni tym, ktery nam do noveho stadionu vybojuje postup." Ptam se. Stalo by se neco? Ne nestalo, klub by mel vizi a fanousek by vedel, co bude. Toto jednani bych podporil nejen permanentkou. Opravdu bych byl rad, aby se znas zase stal ten stary dobry rodinny klub, ktereho jsme si tak vazili. Zaverem chci podekovat Vlcakovi, za tu jednu sezonu v ELH, kdy jsem az do pulky baraze byl na celou Duklu hrdy.
Janosik- Posts : 66
richmonds napsal:RYBEN - mohl bych to s tebou hrát, vybrat si, co napadnout a ignorovat fakta, přejít že prostě beru, že Vlk je pryč...dělat z toho osobní přestřelku...ale nebudu, to nechám tlučhubům, kteří zde chválili hráče typu Hlinka, Žálčík...kde jsou? A strašně jim vadil třeba Šidlík, který podle nich měl s hokejem skončit - a kde je?
Klidně si mysli, že žába na prameni byl Vlk a odteď bude vše super, ale já to tak jednoduše nevidím.
IMBIK - v tom duchu jsem se vyjádřil včera a prý jsem byl úplně mimo. Prostě plán B není, takže odvolání nebylo na stole a Vlk se už na tu bandu sabotérů také nemohl dívat a složil to sám
žalčík, jeden z nej v elh u nás. Letos 20 zápasů, 24bodů.
Hlinka taky, jeden z nej v elh u nás. letos 15 zápasů 8 bodů.
pro info, náš nejproduktivnější hráč, čagy 20 zápasu 15 bodů.
Šidlík byl jeden z nejlepších obranců tady, to asi nikdo nepopíral, ne? :O
RYBEN - mohl bych to s tebou hrát, vybrat si, co napadnout a ignorovat fakta, přejít že prostě beru, že Vlk je pryč...dělat z toho osobní přestřelku...ale nebudu, to nechám tlučhubům, kteří zde chválili hráče typu Hlinka, Žálčík...kde jsou? A strašně jim vadil třeba Šidlík, který podle nich měl s hokejem skončit - a kde je?
Klidně si mysli, že žába na prameni byl Vlk a odteď bude vše super, ale já to tak jednoduše nevidím.
IMBIK - v tom duchu jsem se vyjádřil včera a prý jsem byl úplně mimo. Prostě plán B není, takže odvolání nebylo na stole a Vlk se už na tu bandu sabotérů také nemohl dívat a složil to sám
imbík napsal:No jako z komentáře na klubovém ig odpovídá klub na to kdo bude trénovat větou, klub to bude řešit v nejbližších dnech. To znamená a hlavně to vypadá, že Vlk se opravdu rozhodl sám skončit, takže jestli zůstává Zeman, tak je to úplně zbytečné, ale úplně .......
Bedřich Goebbels ti řekne, že asistenta si vybírá trenér, takže on za to nemůže
richmonds napsal:Vlk měl od vlkobijců 10 let hájení? Asi krátká paměť hele...
Myšlenka, že ne za vše může Vlk je nasnadě-kdysi jsem vyzýval, ať tedy někdo dodá video kde Vlk hráče nutí k:
1) při střele trefujte prvního hráče
2) nahrávka musí jít na opačnou stranu než má adresát hokejku - a nejlépe ještě vzduchem ve výši kolen
3) opovažte se pohnout, stůjte pěkně na místě, kdo udělá krok navíc je synem smrti
to jsou věci, které hráči dělají pořád...že je Vlk odvolaný respektuji a stejně tak ostatní, jen mám prostě obavy, kdo přijde, co se bude dít a že to jako řešení nebude stačit. To je celé.
A co tím chtěl vlkofil jako říci? Jinak bod 3 se vážně povedl, to že stojí při oslabení jak telata určitě nejde za imitací trenéra.
Já jakožto vlkobijec jsem tím chtěl jen říct, že když přišel Režnar, tak zaváděl útočnej systém a taky to nebylo hned a půl sezony se na to nedalo dívat, ale pak to byl oku lahodící hokej. Bohužel pak Režnara draftoval Vsetín a bylo po ptácích. Čili očekávám stejnou schovívavost pro nově příchozího trenéra...
Naposledy upravil Ryben dne 3/11/2019, 12:19, celkově upraveno 1 krát
No jako z komentáře na klubovém ig odpovídá klub na to kdo bude trénovat větou, klub to bude řešit v nejbližších dnech. To znamená a hlavně to vypadá, že Vlk se opravdu rozhodl sám skončit, takže jestli zůstává Zeman, tak je to úplně zbytečné, ale úplně .......
Ujo napsal:Tipovacka na trenéra (y)?
Ujca
+ Zeman ?? :-D Vlk se nažral a koza zůstala celá ?
tomu už chybí jen návrat Vlka příští sezonu, což podle mě taky není úplně scifi
Tipovacka na trenéra (y)?
Ujca
Ujca
Ujo- Posts : 73
Rozhodně by se ale slušelo, aby kotel vyvěsil nějaký transparent s vyjádřením díků Vlčákovi za odvedenou práci. Protože např. poměr rozpočtu a výkonů v extralize je obdivuhodná...jak to celé dopadlo, je už věc druhá, ale ty výkony s týmy, co měli rozpočet 2x-3x takový než my, byly vskutku skvělý...na to období mám hezké vzpomínky a letos na ně marně vzpomínám...jak se to za ty 2 roky posunulo...
Ale bude zase dobře...doufám ve volbu Petra Svobody hlavním trenérem a půjdeme zase nahoru ;-)
HCD!!!
Ale bude zase dobře...doufám ve volbu Petra Svobody hlavním trenérem a půjdeme zase nahoru ;-)
HCD!!!
sz108- Posts : 378
Tak do mladeze nevidim jake tam panuji vztahy atd.
Nicmene i silne podprumerne inteligentni jedinec by dokazal vytusit ze tam je neco v neporadku. Rok co rok ma mladez naprosto tragicke vysledky a kdyby si Bedrich nevymohl uzavreni ligy junioru tak je to jeste horsi.. A za to jaky vysledky mladez dela nenese nikdo zodpovednost?
Takze je Bedrich s tema lemplama u mladeze kamarad a neudela nic..To je skvela budoucnost Dukly..
Nicmene i silne podprumerne inteligentni jedinec by dokazal vytusit ze tam je neco v neporadku. Rok co rok ma mladez naprosto tragicke vysledky a kdyby si Bedrich nevymohl uzavreni ligy junioru tak je to jeste horsi.. A za to jaky vysledky mladez dela nenese nikdo zodpovednost?
Takze je Bedrich s tema lemplama u mladeze kamarad a neudela nic..To je skvela budoucnost Dukly..
Každopádně s Vlkem by měly přijít změny i mezi hráčema....to, že jsme z prvních 11 týmů dali nejméně gólů svědčí o všem.
Myslíte, že půjde z kola ven Moravec? Nechápal jsem to přemístění z dorostu na juniory. Vždyť to k ničemu nevedlo. To je jak z bláta do louže....slyšel jsem na něj zajímavý věci, těžko říct, co vše je pravda, ale dle mého by s mládeží vůbec neměl pracovat.
mcelansky- Posts : 3
Vlk měl od vlkobijců 10 let hájení? Asi krátká paměť hele...
Myšlenka, že ne za vše může Vlk je nasnadě-kdysi jsem vyzýval, ať tedy někdo dodá video kde Vlk hráče nutí k:
2) nahrávka musí jít na opačnou stranu než má adresát hokejku - a nejlépe ještě vzduchem ve výši kolen
3) opovažte se pohnout, stůjte pěkně na místě, kdo udělá krok navíc je synem smrti
to jsou věci, které hráči dělají pořád...že je Vlk odvolaný respektuji a stejně tak ostatní, jen mám prostě obavy, kdo přijde, co se bude dít a že to jako řešení nebude stačit. To je celé.
A kdo v Českém hokeji nemá střet zájmů?
Každopádně ideální by byl ten Petr Svoboda...
Každopádně ideální by byl ten Petr Svoboda...
jsem zvědav co Zeman(i) ujčíka bych nebral, navic by měl střet zájmu s tím svazem, ne?
Venera by byl super ale spíš tipuju nějakou rošádu ala Ujcik, Nekvasil, Melenovský ap
Hhs23- Posts : 177
Já hlavně doufám, že novej trenér dostane od místních vlkofilů taky 10ti leté hájení........
Jinak souhlasím s tím, že Moravec je tragédie a pamatuju jednu sezónu, kdy tady probehla rošáda od dorostu k junkům a on stihl za jednu sezónu zlikvidovat oba týmy...
Jinak souhlasím s tím, že Moravec je tragédie a pamatuju jednu sezónu, kdy tady probehla rošáda od dorostu k junkům a on stihl za jednu sezónu zlikvidovat oba týmy...
Jinak Venera je volnej ne? Razym taky ale toho bych si nepřál..
Dukla_goool- Posts : 19
Jo ta mládež to je taky dobrý, Moravec se tam drží to nechápu
Dukla_goool- Posts : 19
Já bych odvoláním Vlka neskončil odvolal bych i manažera mládeže pana Jungvirta a celej ten jeho zkorumpovanej spolek kamatadičků protože to co předvádí s místníma klukama je fakt odporný o k ničemu to nevede....
Hhs23- Posts : 177
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Strana 11 z 20
Povolení tohoto fóra: