Diskuzní fórum
+53
vn
MarkusHCD
arthur
imbík
hcd
jajirk
Kelt
Duklacek
Jaternička
Lucke
DUKLIČKA
Martynez
karel granát
HCD13
Hhs23
Beny
ondrej.n
Leo
Lázňator
staříček
Janosik
Siroko
HCDTOM
hadas (admin)
Chytry Clovek
Karlos
kancler
mjrkk
olin
Geofree
Kobson
Luc2as
Ryben
Excalibur
Dukla_goool
krap
Ujo
Laďa
Mazakis
FREDERIK
Thoor93
medaji
maggycc
MichalDJ
Kuba
Juraj
P13etr
kačerdonaldino
vakoz
mcelansky
Falk HCD
colorado44
Hedgehog
57 posters
Strana 13 z 20
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Admin napsal:Jinak mám jeden lupen na sezení na Motor zatím volný :-)
Lístky na Duklu by měly od mikuláše dostávat zlobivé děti, aby věděly, jak vypadá peklo
richmonds- Posts : 577
Fakt 2 střely ve druhé třetině...
To je blití.
Jinak mám jeden lupen na sezení na Motor zatím volný :-)
To je blití.
Jinak mám jeden lupen na sezení na Motor zatím volný :-)
TO ADMIN: Hele, sis měl koupit lístek na havířov, by ti pivo sice nekoupili, ale klidně by tě polili, takže se pak můžeš olízat
Kde máme dno netuším, ale už jsem psal, nemáme na vyskakování si a ten úbytek ze vstupného pro nás je a bude citelný, takže přijde spíš další oslabení o někoho, o koho bude jen trochu zájem(trosky si nikdo nevezme)...máme se na co těšit, a tím nemyslím novou halu(tu vidím také celkem nereálně)
Kde máme dno netuším, ale už jsem psal, nemáme na vyskakování si a ten úbytek ze vstupného pro nás je a bude citelný, takže přijde spíš další oslabení o někoho, o koho bude jen trochu zájem(trosky si nikdo nevezme)...máme se na co těšit, a tím nemyslím novou halu(tu vidím také celkem nereálně)
2 střely za celou druhou třetinu , tak to vypovídá za vše , vypadá to, že letos máme po sezóně
Vasoj84- Posts : 334
richmonds napsal:chvilku jsem se cítil jako největší blázen na světě, že se na to dívám...naštěstí jsem si vzpomněl, že jeden na Duklu vsadil, další jel dokonce do Litek...se mi ulevilo, hrozně moc, že největší nejsem
Ta hláška se rušením facebooku byla dobrá!
Zkusil jsem Duklu za slušný kurz a na další tiket jsem dal Liťák čistou jedna. Otázkou jsou ostatní zápasy na lupenu :-)
No, lístek na Motor jsem si koupil, ale nevím, jestli tam půjdu v našich barvách. Budu sedět v hledišti... Ale třeba by mě politovali a koupili mi pivko...
Vy jste čekali, že dneska vyhrajem v Litoměřicích? To snad ne. Však jsme doma prohráli s tragickou Slavií.
Ať je to jak chce, Hubas s Divišem by se půlce našeho týmu smáli s burakem v pr..... nehledě na to, že by nepromarodili půl sezóny a to ani ve starším věku.... njn holt už na to neměli tak teď tu máme mladší hvězdy co je nahradili .....
Ať je to jak chce, Hubas s Divišem by se půlce našeho týmu smáli s burakem v pr..... nehledě na to, že by nepromarodili půl sezóny a to ani ve starším věku.... njn holt už na to neměli tak teď tu máme mladší hvězdy co je nahradili .....
imbík- Posts : 3617
Tady uz treneri nepomuzou to je na vyhazov pulky tymu jako.... musime se smirit s tim ze zadna zmena nebude tudiz budem hrat takovyhle hovno az do konce sezony coz odpovida kvalitou hokeje kterej vidim tak 10 misto
Luc2as- Posts : 297
chvilku jsem se cítil jako největší blázen na světě, že se na to dívám...naštěstí jsem si vzpomněl, že jeden na Duklu vsadil, další jel dokonce do Litek...se mi ulevilo, hrozně moc, že největší nejsem
Aha, no, tak teď už to trenéři neustojí, co?
Jak to tak vidím, tak tohle neotočíme a ta následná série pěti utkání může být taky pěkný průser.
Jak to tak vidím, tak tohle neotočíme a ta následná série pěti utkání může být taky pěkný průser.
Mám dost. Bedřichu Bedřichu. To vypadá na zrušení fejsbůku.
DUKLIČKA- Posts : 1624
K tomu nervy na pochodu,všechno špatně!
MarkusHCD- Posts : 1924
To dělají schválně? Jak ten první gól, tak ten druhej...vys..li se na to, nebo co jako???
Ujo- Posts : 73
To jsme teď hráli 5 minut v oslabení???Vypadalo to tak,bohužel
MarkusHCD napsal:Nejhorší je,že už jsem takový otupělý,že na HZS sice pokaždé přijdu,ale emoce mě opustily,něco jako před cca 10ti lety
z toho si nic nedělej, hráči to mají zrovna tak
mě se Sokolov líbil! Ta hra má řád, každý ví, co má dělat. Jo, jsou tam slabí hráči a dělají mraky chyb, provedení kulhá, ale ten tým má systém, že jsem jim záviděl jako prase
Ale představy,že ještě 2x uvidím Kadaň,Bencle,Sokolov atd.mě docela děsí...
Nejhorší je,že už jsem takový otupělý,že na HZS sice pokaždé přijdu,ale emoce mě opustily,něco jako před cca 10ti lety
MarkusHCD To máš dobré hele, mě u hokeje letos do smíchu nebylo, teda pokud se nepočítá ten hořký až cynický...
Matěj střílet umí, letos mu to nepadá, tak alespoň když tohle.
Jinak ten náš zoufalý zmatek je jedna věc, to jsem si zvykl, ale nějak moc se to množí i v obraně a bije to do očí. Teď jestli je to prostě deka nebo se ostatní týmy sehrávají a zlepšují, zatímco my nic(leda čím dál horší)
Matěj střílet umí, letos mu to nepadá, tak alespoň když tohle.
Jinak ten náš zoufalý zmatek je jedna věc, to jsem si zvykl, ale nějak moc se to množí i v obraně a bije to do očí. Teď jestli je to prostě deka nebo se ostatní týmy sehrávají a zlepšují, zatímco my nic(leda čím dál horší)
Je tu něco,čemu jsem se ještě koncem září smál.Čeká nás tuhý boj o osmičku
Marcel přelstil celou pětku Dukly, když použil jim neznámý herní prvek. Místo aby leštil reklamy na mantinelu, jel prostě středem hřiště přímo na bránu...a skoroval...
Tak jsem v Lovosicích zahnul do prdele a světe div se jsem v Liťákách.
HCD13- Posts : 50
To: ralff No myslím, že Litky jsou v naší situaci jasným favoritem spíš...
vn- Posts : 1856
Tak dneska Litoměřice a nebude to rozhodně jednoduchý. Litoměřice letos šlapou a asi to bude těsný výsledek na jednu nebo na druhou stranu, přičemž statisticky by měly být Litoměřice mírným favoritem. No uvidíme, ale nějaké body by to chtělo dovézt. Po pauze už zbývá jen 10 zápasů a to není moc.
ralff- Posts : 1547
Vasoj84 napsal:Taky to nechápu, co je na tom tak strašně tezkyhi napsat, Franta bude chybět týden Pepík měsíc, Lohza odchází, nikdo neprichazi, ne tak, jak tu bylo řečeno, me jako fanouškovi stačí napsat jednoduše, ten a ten jsou mimo, mají problémy v dolni(horní) části a nazdar, ale aspoň vím proč nehraje a co se děje, nechápu proč se tady z toho dělá paní Columbova
Tady to máš podobně, jako v poslanecké sněmovně: omlouvá se Lojza - rodinné důvody, omlouvá se Franta - rodinné důvody, omlouvá se Honza - bez udání důvodu, omlouvá se Marie - pracovní cesta a pak zjistíš, že jeden jel na dovču, druhýmu se něchtělo a dva další se den předtím namazali
Ale tak nebudeme zlí. Čeká nás zápas v Liťáku a pak 5 pěkně ostrých mačů. Já před chvílí koupil 2 slušný lístky na sezení v Budvar aréně na 13., tak snad se mnou kámoš z ČB půjde. Když ne, tak jsem na značce v našem sektůrku pod kotlem Motoru.
Taky to nechápu, co je na tom tak strašně tezkyhi napsat, Franta bude chybět týden Pepík měsíc, Lohza odchází, nikdo neprichazi, ne tak, jak tu bylo řečeno, me jako fanouškovi stačí napsat jednoduše, ten a ten jsou mimo, mají problémy v dolni(horní) části a nazdar, ale aspoň vím proč nehraje a co se děje, nechápu proč se tady z toho dělá paní Columbova
Ale tak nějaký info je. Minimálně na sociálních sítích, když se před zápasem vydává soupiska. Ze včerejška: "Kvůli zranění stále chybí Tomáš Jiránek, Adam Zeman a Jan Pohl, nemocný je Lukáš Anděl." Akorát to není vidět a člověk se z toho stejně nedozví víc než sám ví.
Jiránek má na ty zranění fakt smůlu. Proč, to nedokážu vysvětlit.
Jiránek má na ty zranění fakt smůlu. Proč, to nedokážu vysvětlit.
Admin: Máš pravdu, co si pak člověk má myslet o takovém Zemanovi, z klubu se člověk nic nedozví a z minulosti víme, že každou sezónu aspoň pár zápasů chybí, promarodí.... pak se na stadionu povídají věci jako, že je to skrz pojistku atd..... Není divu, že takové drby vznikají, když tady člověk nic neví.... přesně jak říkáš jako kdyby šlo o Landeskoga, přitom Zeman je průměrný hráč Chance ligy... frajeři jako Čagy a Skořepa hrajou x sezón po sobě v kuse a tyhle borečci pořád marodi, to prostě člověk nechápe. . Jiránek to samé....
imbík napsal:Vasoj 84: Na tohle téma mluví pěkně Tomáš Jilek v hokejovém podcastu na ct sport. Mluví o tom jak kluby ELH informují o věcech a změnách veřejnost.....že je to hrozný, nejhorší v Evropě dobré si to poslechnout...
U nás je to opravdová fraška. Všichni si tady hrajou na tajnosti, jako kdyby na tom závisel zisk Stanley Cupu. Potom vidíš na vlastní oči, že nemocní nemarodí nebo se dozvíš z drbů na stadionu, že asi jenom upadli v nelibost, případně jako jsem viděl já na vlastní oči u fotbalistů, že ostudně prohrajou a pak se v restauraci chovají jako hovada, po odchodu trenéra objednají flašku kořalky a prohlásí, že slaví prohru i výhru stejně, rozmlátí nábytek v pokoji a druhý den se tam za ně jde omluvit trenér....
Ale abych neodbíhal k fotbalu :-) Stačí se podívat do NHL, jak se informuje o zranění. Stručně a jasně. Například: hráč se zranil po střetu s Frantou Novákem, má zranění kolena a bude mimo hru delší dobu, která se zatím nedá odhadnout. Když je téměř v pořádku, je zařazen na soupisku jako "zraněná rezerva"...
---------------------
Příklad Colorada:
Colorado trápí zranění. Kromě Rantanena je mimo hru i Landeskog
Zhruba před týdnem přišli Avalanche o hvězdného Mikko Rantanena, teď budou postrádat i svého kapitána.
Návrat švédského útočníka se podle coloradského trenéra v nejbližších týdnech neočekává. „Zranil se během posledních pár utkání. V neděli na tréninku se necítil dobře a podstoupil lékařská vyšetření,“ řekl Bednar po úterním tréninku.
„Má zranění v dolní části těla a bude chybět významnou dobu,“ doplnil trenér Avalanche.
Rantanen je střednědobě mimo hru.
Mikko Rantanen se zranil v dolní části těla a týmu Colorado Avalanche bude chybět na středně dlouhou dobu.
---------------------
Stačí mi to jako fanouškovi? Z mého pohledu určitě. Nepotřebuji lékařskou zprávu, ale být fanouškem Colorada, tak nic neřeším. U nás? Hráči nehrají a můžeme řešit jen to "jedna bába povídala".
No, to jsem se rozkecal
Vasoj 84: Na tohle téma mluví pěkně Tomáš Jilek v hokejovém podcastu na ct sport. Mluví o tom jak kluby ELH informují o věcech a změnách veřejnost.....že je to hrozný, nejhorší v Evropě dobré si to poslechnout...
Chlapi, jak to tady od vás čtu, tak koukám, že to začíná v naší Dukle pěkně hnit Nebo, spíš to začíná být pěkněj hnuj Pride mi to, že se to sere všechno, od příchodu pana K.. No a nejvíc mě štve, že od našeho vedení se nic neděje a hlavně se od nich nic nedozvíme, nechápu to
S tím kustodem se asi někdo plete,tiskem proběhlo,že konci roku by měl v FCV končit Libor Kuchyňa,bývalý kustod HCD,jedině,že by to Bohoušek zabalil a Libor nastoupil na jeho místo
Imbík: Honzík byl prověřenej gólman s vyšší hodnotou a tudíž i větší šance, že ho někdo koupí. Proto šel on a ne Niklas. Jinak, máme tady Brožíka a Chaloupka, přičemž Chaloupek co jsem měl zatím možnost vidět, tak jistější než Niklas.
U Drly prý důvodů bylo víc.... to jen tak, že to není úplně božské info.... Niklas pokud je na odstřel důvod se najde vždy.... přesto se ptám. Kdo ho vybral kdo ho upřednostnil před Honzikem?
Jen pro zajimavost, kteryho trenera konkretne?
Siroko- Posts : 1206
Niclas nehraje proto že při videoporade vyfakoval trenéra. Byl okamžitě nabízen jinam. Zatím nikdo nejeví zájem, ale z Duklou dál trenuje. Uvidí se jak to dopadne. Drlu vyhodili důvod vám tady neřeknu..
Hhs23- Posts : 177
TO VN:
víš jak, na to nejsou prachy...jenže čím míň lidí bude chodit, tím míň těch peněz bude...
Snad je to nějak vytržené z kontextu nebo vyloženě blbě napsané, ale 90 mega za samotný projekt by nebyla malá domů, ale pořádný kejkl...což je i těch 8 mega za studie..
víš jak, na to nejsou prachy...jenže čím míň lidí bude chodit, tím míň těch peněz bude...
Snad je to nějak vytržené z kontextu nebo vyloženě blbě napsané, ale 90 mega za samotný projekt by nebyla malá domů, ale pořádný kejkl...což je i těch 8 mega za studie..
jenze ti tady nejspis nebudou.. Podle me je nase financni situaci vic nez spatna.. Zdenal jeste pracuje ? Kustod skoncil.. Ted uz jen po vcerejsku cekat zda ohlasi odchod Niklase nedej boze jeste Pohla..vn napsal:To: richmonds prave proto tady maji byt dva tri slusni hraci z ELH aspon na par zapasu, aby se tym zvedl a dostal do nejake pohody
Všichni ten zdroj známe a článek pochybnej ale i tak..
http://www.obcasnik.eu/priznani-z-magistratu-chybi-miliarda-na-zimak/?fbclid=IwAR0owsyIUDPDqdL9aSfQPKHuN5q0fM4SJ8_Xg_e0ObkUIxuiJHK9hEzv0IE
To: richmonds prave proto tady maji byt dva tri slusni hraci z ELH aspon na par zapasu, aby se tym zvedl a dostal do nejake pohody
včera jsem k tomu řekl své...když se ohlédnu, tak Harky měl 3 tutovky(čímž jen potvrdil, co jsem psal o jeho produktivitě), 2 skvělé pozice měl Pekr,...s naší jalovou hrou si prostě nemůžeme dovolit luxus zahodit tolik golovek. Jenže s tím trenér nic neudělá. Holt jsou ve stavu"hlavně to nezkazit", jenže kde to sebevědomí nabrat, to netuším. Leda by si dali modelový zápas s minižáky..
Mnohdy mě napadlo jak je vlastně fanouškům Kadane,Udh a dalších týmů co jsou v lize jen za kompars a od listopadu už nemají de facto o co hrát.
Vzhledem k výkonům a losu už to taky vím.
Zkrátka nám reálně hrozí že sezóna pro nás skončí už na konci listopadu když se nestane zázrak.
Vzhledem k výkonům a losu už to taky vím.
Zkrátka nám reálně hrozí že sezóna pro nás skončí už na konci listopadu když se nestane zázrak.
Jaternička- Posts : 1419
Byl jsem.. Ze zacatku rikam co experimentujou s brankarema, ale nakonec to byl nelepsi hrac na lede... Slavka hrala prd. Nase hra tragicka nekoukatelna.. Vlk absolutne bez emoci tam jen stoji a nic.. Driv dokazal aspon vyjet po rozhodcich nebo i po hracich a ted nic.. Rezignace..
Já tam dneska taky byl a ta hra je strašná, bojovnost upřít nejde, snaha tam je, ale hra je hrozná... kluků je mi líto, musí tam být hrozná bezmoc, když se ví, že se nic nezmění....
Hlavně začínám mít pocit, že zůstat v té osmičce nebude vážně žádná sranda, ten los je teď hodně těžkej...Litky, Budějky venku, Přerov, Vsetín, Poruba....
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Strana 13 z 20
Povolení tohoto fóra: