Diskuzní fórum
+53
vn
MarkusHCD
arthur
imbík
hcd
jajirk
Kelt
Duklacek
Jaternička
Lucke
DUKLIČKA
Martynez
karel granát
HCD13
Hhs23
Beny
ondrej.n
Leo
Lázňator
staříček
Janosik
Siroko
HCDTOM
hadas (admin)
Chytry Clovek
Karlos
kancler
mjrkk
olin
Geofree
Kobson
Luc2as
Ryben
Excalibur
Dukla_goool
krap
Ujo
Laďa
Mazakis
FREDERIK
Thoor93
medaji
maggycc
MichalDJ
Kuba
Juraj
P13etr
kačerdonaldino
vakoz
mcelansky
Falk HCD
colorado44
Hedgehog
57 posters
Strana 14 z 20
Strana 14 z 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
To vn:
A tragická rozehrávka z pásma. Čagy rozehraje, jednou to dostane na brusle, tak rozehraje znovu a zase to dostane do jízdy na brusle, kdy to šikovností nějak zpracuje, ale to je prostě děs. Tohle neumíme 15+ let. Katastrofa. Přesilovky raději bez komentáře.
A tragická rozehrávka z pásma. Čagy rozehraje, jednou to dostane na brusle, tak rozehraje znovu a zase to dostane do jízdy na brusle, kdy to šikovností nějak zpracuje, ale to je prostě děs. Tohle neumíme 15+ let. Katastrofa. Přesilovky raději bez komentáře.
Já bych za dnešek viděl i pozitiva jako je hra mladých- Chaloupek, Mareš, Vála,...a bojovnost taky nejde upřít asi, ale tím to končí. Já osobně spíš než hráče viním za situaci vedení a trenéry- protože naše přesilovky to je dílo s vrcholem zmaru v podobě Poletína na modrý, jako wtf? A vedení za to, že nejsme schopni nijak reagovat třeba stdřídavým startem, hostovačkou...a ne, juniory z Pardubek fakt nepočítám.
vn- Posts : 1856
Jestli dobře koukám, tak jedenáct zápasů přes námi a po Liťáku venku to máme celkem nabitý...
Zmar pokračuje,bezkrevnost vyvěrající z lavičky přenesený na led, nevěří si ani jeden hráč. Do soukolí berznaděje a mlžení zapadá absence Nika,Pohla...Slávistům stačilo,aby měli pouze jevili zájem o dění na ledě,bohužel,na konec října vyhlídky neradostné
MarkusHCD- Posts : 1924
Slavia neskutečně marná, přesto to na nás stačilo. Což asi jako hodnocení našeho výkonu stačí...
richmonds- Posts : 577
pokud máš takový přesilovky, tak si nezasloužíš vyhrávat. co jsme teď naposledy porazili, to neberu jako serii výher, která by měla nakopnout... UDH, Bencle, Ustí, Sokolov, to nejsou soupeři, jedině možná ten Prostějov, ale vykompenzovaný prohrou v Kadani.
HCDTOM- Posts : 776
Jeste ze jsem dnes nesel...Nejlepsi hrac byl maximalne tak Ondra .. Na to ze to byl jeho prvni zapas od zacatku chytal spolehlive.
Utok jedna velka marnost
Utok jedna velka marnost
Jaternička- Posts : 1419
Ja se dnes odhodlal, že jdu na hokej po delší době, nemám velké požadavky, chci jen neodcházet zhnusen
Dnes na fb byla nějaká výzva k vysvětlení dění v klubu adresovana hc dukla jihlava, nevíte někdo kde to bylo?
Edit : už jsem to našel na fb Dukla Fans
Edit : už jsem to našel na fb Dukla Fans
Dukla_goool- Posts : 19
Vubec me neprekvapuje, ze se tato vec stala zrovna v Havirove...
Siroko- Posts : 1206
DUKLIČKA napsal:Zejtra přijede Hrouzek?
Možná i Guha,pokud stačí vysušit brusle!
Admin napsal:Ten gól Hradce No a přehlédnout evidentní faul Jágra, to bylo od rozhodčích zase něco...
prece pan nedotknutelny ten ma jiny metr.. co je dovoleno panovi neni dovoleno volovi.
Ten gól Hradce No a přehlédnout evidentní faul Jágra, to bylo od rozhodčích zase něco...
Jinak dneska slušně drží Godla Kladýnko.... 39-19 na střely skore 1-1 tohle nám přesně chybělo...
imbík- Posts : 3617
Tak snad management nenapadne,tahat ho zítra sem
MarkusHCD napsal:Snad jsou Matýz a spol. zde,aby to nedotáhli do kabiny...
Machala hral v nedeli za Pce proti MB
Snad jsou Matýz a spol. zde,aby to nedotáhli do kabiny...
https://www.hokej.cz/strapac-uz-zna-trest-za-zakrok-na-cerneho-reway-plati-za-filmovani/5043375
Strapac stopka na dva zapasy...vysmech
Strapac stopka na dva zapasy...vysmech
Podle mě budou bez šance ale taky kouknu..Admin napsal:Byla by sranda, kdyby je ta juniorka porazila. No na to musím kouknout.
Luc2as- Posts : 297
Byla by sranda, kdyby je ta juniorka porazila. No na to musím kouknout.
Naposledy upravil Admin dne 29/10/2019, 15:26, celkově upraveno 1 krát
Admin napsal:Já je mám na tiketu s Plzní ještě za 1,77
Nicméně hned jak se ta zpráva objevila jsem chtěl vsadit ze srandy hcp -3.0 za 4,93. Než jsem to uložil, tak tam skočilo 3,63
Jo a stažení všech střelců bylo taky bleskové... Holt tipsport, jednička na trhu
Ted uz je tam minimalni i n hcp.. Rano jsem zkusil ze srandy Mateje Striteskyho ze da gola... Pak to stahli
Já je mám na tiketu s Plzní ještě za 1,77
Nicméně hned jak se ta zpráva objevila jsem chtěl vsadit ze srandy hcp -3.0 za 4,93. Než jsem to uložil, tak tam skočilo 3,63
Jo a stažení všech střelců bylo taky bleskové... Holt tipsport, jednička na trhu
už 1,13 chytl jsem to hned jak to prosáklo se slusnym kurzem..imbík napsal:Chtěl m jsem to vsadit, ale teď už je to passe kurz 1,17
Chtěl m jsem to vsadit, ale teď už je to passe kurz 1,17
Podobnost s osudem Chomutova čistě náhodný? https://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/1157705-poradny-maler-hraci-pardubic-jsou-v-karantene-ve-varech-museji-za-dynamo-nastoupit-juniori.html#hp-sez
Zítra je třeba nepodcenit soupeře hned od začátku,to znamená už od obouvání bruslí,na Slavii se totiž rozmohl takový nešvar https://www.televizeseznam.cz/video/lajna/zarez-63971496
Kdo jste neviděl, doporučuji pustit dnešní Hokej den poté, je tam rozhovor s Hadamzcikem na téma juniorských soutěží a jak ho nemám rád, tak s ním naprosto souhlasím. Navíc se nebojí pustit se trochu i do kritiky svazu.
Horácká arena
Využil jsem pár volných dní a zapsal jsem a zakreslil pár poznámek k další, v této chvíli poslední, variantě přestavby zimního stadionu. Nevím jestli to k něčemu bude, ale jestli i vás něco na tom projektu zaujalo, nebo naopak nenadchlo, napište to k tomu do komentářů. Díky.
http://arthurs.blog.cz/
http://arthurs.blog.cz/
arthur- Posts : 20
Ne to je českej národ, všichni mistři světa a ono ho... Jo a když jsme u toho, tak jako kdo viděl proč tohle celé vzniklo, ku.a od čeho tam ty pruhatci jsou 4? Když ani jeden nevidi, že dostal do ksichtu hokejkou, krosček na hlavu jak blázen a nic prostě, to je neuvěřitelný..... ještě pak uznají gól....
imbík napsal:Ralf: Přesně z tehlech důvodů to sem dávám, já jsem magistr, já procestoval svět a ty jsi povl, co tady na mě hako zkousis ty vo.e? Vy by jste měli prohrát jen když přijedu... arogantní všichni, hráči, funkcionáři, sudí, trenéři a pak to tak vypadá.....
by me zajimalo jak to vypada treba ve Svedsku? Je proste tohle dany mentalitou nebo omezenosti jedince?
Ralf: Přesně z tehlech důvodů to sem dávám, já jsem magistr, já procestoval svět a ty jsi povl, co tady na mě hako zkousis ty vo.e? Vy by jste měli prohrát jen když přijedu... arogantní všichni, hráči, funkcionáři, sudí, trenéři a pak to tak vypadá.....
V tý hádce se hezky ukázal jeden z problémů českého hokeje arogance...oni se sice oba chovají jako blbci, ale Petr tím argumentem, že má magisterské vzdělání a procestoval svět, tomu dal korunu. Namyšlenost, arogance. Když naši hráči a trenéři uvažují takovým způsobem, tak se nemůžeme divit, že ten hokej je tam kde je.
ralff- Posts : 1547
pomalu zacinam rezignovat na herni projev hlavne at to tam pada a jsou body a vyhry HCD oleeeee
https://www.facebook.com/305852701858/videos/332811947559177/
Po Kadani by tento přístup nebl od věci
Po Kadani by tento přístup nebl od věci
Měl jsem dneska chvíli puštěný přenos ze zápasu Liberec - Hradec, kde komentátor zmínil, že Augusta to v Liberci nemá vůbec jistý, zvlášt případě dnešní prohry.
Jaternička napsal:
a to me jeste napada on uz v pralese nepiska Dedek?
Letos jsem ho myslim jeste nevidel
Dědek je tady furt, naposledy pískal zápas Dukly ve Frýdku.
imbík napsal:https://hokej.cz/degradace-hokeje-hnus-jak-takovy-rozhodci-muze-piskat-zuri-flasar/5043338
To by se asi divili, kdyby to kolikrát viděli...
slusny .. asi mel rozhodci vsazenou Opavu nebo neco dostal..
a to me jeste napada on uz v pralese nepiska Dedek?
Letos jsem ho myslim jeste nevidel
pro Jaternička
To se Ti teda povedlo Ps. Taky bych chtěl umět takle s počítačem, tohle já bohužel neumím,sem jenom prostej amatér
staříček- Posts : 527
https://hokej.cz/degradace-hokeje-hnus-jak-takovy-rozhodci-muze-piskat-zuri-flasar/5043338
Včera, ať se mi to z úst dere dosti blbě.. nejlepší hráč na ledě Duda.... Byl duraznej, ale nechoval se jako c.rak...co toho vybojoval a jak si sám rozestavoval lajny.... A na ledě byl snad pres půl zápasu... Ve všech jejích lajnách.... A to je mu 40....
Ujo- Posts : 73
Ja si myslim, ze problem byl v tom, jakym zpusobem byl Hubas vyuzivanej. Pokud byl nasazovanej jako defenzivni hrac, predevsim do oslabeni, tak byl naprosto super. Bohuzel individualni kvalitu na neco vytvorit uz v extralize nemel. Ke konci uz ho daval Vlcak i hodne do presilovek a tam si myslim, ze uz to bylo opravdu za jeho limitem.
K tomu Jirasovi. U nekterejch hracu to tak opravdu je, ze jim sedne vic extraliga. Typickej pripad je treba Sege. Cachotskej mel kdysi taky obdobi, kdy se mu v extralize darilo vic jak v pralese.
K tomu Jirasovi. U nekterejch hracu to tak opravdu je, ze jim sedne vic extraliga. Typickej pripad je treba Sege. Cachotskej mel kdysi taky obdobi, kdy se mu v extralize darilo vic jak v pralese.
Siroko- Posts : 1206
Strana 14 z 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Strana 14 z 20
Povolení tohoto fóra: