Diskuzní fórum
+53
vn
MarkusHCD
arthur
imbík
hcd
jajirk
Kelt
Duklacek
Jaternička
Lucke
DUKLIČKA
Martynez
karel granát
HCD13
Hhs23
Beny
ondrej.n
Leo
Lázňator
staříček
Janosik
Siroko
HCDTOM
hadas (admin)
Chytry Clovek
Karlos
kancler
mjrkk
olin
Geofree
Kobson
Luc2as
Ryben
Excalibur
Dukla_goool
krap
Ujo
Laďa
Mazakis
FREDERIK
Thoor93
medaji
maggycc
MichalDJ
Kuba
Juraj
P13etr
kačerdonaldino
vakoz
mcelansky
Falk HCD
colorado44
Hedgehog
57 posters
Strana 12 z 20
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Volani davu po krvi...paneboze co je tohle za slint?
Takze herni projev je teda v poradku? Presilovky jsou dobry? Herni taktika hod to do rohu je v poradku? Naprosto prokoucovane klicove zapasy diky kterym hrajeme prales?
Neschopnost tym motivovat v lonske sezone v PO ? Za vse tohle muze trener a kdo rika ze je chyba ze se odvolal tak je mimo misu. Je to presne ten typ lidi co breci ale hlavne at neni zadna zmena.
Takze herni projev je teda v poradku? Presilovky jsou dobry? Herni taktika hod to do rohu je v poradku? Naprosto prokoucovane klicove zapasy diky kterym hrajeme prales?
Neschopnost tym motivovat v lonske sezone v PO ? Za vse tohle muze trener a kdo rika ze je chyba ze se odvolal tak je mimo misu. Je to presne ten typ lidi co breci ale hlavne at neni zadna zmena.
Jaternička- Posts : 1419
Já měl Vlka rád jako hráče i jako trenéra, ale poslední dobou to už bylo opravdu hrozný. Letošní start do sezóny je příšerný. Na návštěvnost, uzavření DF atd. nemá vliv trenér, ale celé to podtrhují naše výkony, přesilovky, styl hry apod.
Já doufám, že to bude ten správný impulz a že se z toho bahna do 30. kola ještě vyhrabeme. Vzhledem k losu to bude asi dost těžký, ale uvidíme.
Já doufám, že to bude ten správný impulz a že se z toho bahna do 30. kola ještě vyhrabeme. Vzhledem k losu to bude asi dost těžký, ale uvidíme.
UJO
mno, to asi nestanovil trenér....obětním beránkem může být i vlk
projel jsem diskusi na FCB, i tam je spousta lidí, kteří to odvolání neberou jako dobrou zprávu, už vůbec ne jako řešení situace...jsou ochotní připustit, že to znamená impulz...což tak bere i většina tady, až na zaryté vlkobijce.
mno, to asi nestanovil trenér....obětním beránkem může být i vlk
projel jsem diskusi na FCB, i tam je spousta lidí, kteří to odvolání neberou jako dobrou zprávu, už vůbec ne jako řešení situace...jsou ochotní připustit, že to znamená impulz...což tak bere i většina tady, až na zaryté vlkobijce.
richmonds- Posts : 577
Volání davu....kdyby vstup nebyl jedním z nejdražších v historii klubu a jedním z nejdražších myslim, že máme hned po Budejkach...a myslím že i někde v extralize je ještě levnější vstupné....tak by se asi tolik nervalo...ale na 8-10 místo chodit za 110 -140 korun je prostě síla
Ujo- Posts : 73
Krap - viníkem bude zase trenér, proto jsem vyjádřil obavy z turbulentního období...nebo si prostě otevřeně řeknou, že te´d o nic nejde...a jak jsem psal dnes, prostě odejde někdo z lepších hráčů, ten výpadek ze vstupného musí být znát...o to horší pozici bude mít ten nový trenér...a když z něj i tak udělají viníka, prásk prásk, "trenér" co chvíli nový
Odchod Vlka Duklu nejspíš nespasí, zimák nezaplní, ale volání davu po krvi prostě už muselo být vyslyšeno, respektuji to
Odchod Vlka Duklu nejspíš nespasí, zimák nezaplní, ale volání davu po krvi prostě už muselo být vyslyšeno, respektuji to
Volání davu bylo vyslyšeno, teď hráči začnou střílet góly a konečně budou přesilovky ke koukání. To vše jim Vlk říkal schválně blbě
Podle mě je to špatný rozhodnutí a měl tady zůstat. Za chvíli se bude hledat další viník.
Podle mě je to špatný rozhodnutí a měl tady zůstat. Za chvíli se bude hledat další viník.
krap- Posts : 106
Falk HCD
Asi tak, jednoznačný souhlas se vším. Taky mu přeji ještě nějaké angažmá, kde se bude za tým opět rvát...imbík napsal:Ať je to jak chce Vlk měl mé sympatie, ale poslední roky už to nebyl on, žádný hráči posláni do bitek, žádný házení flašky, ručníku, poslání sudích do pr.... nic. Takže už i z tohohle hlediska to chtělo Impulz. Přál bych mu ještě nějaký pěkný angažmá.... špatnej trenér to není... a jsem přesvědčen, že dal impulz ke konci on, protože jemu na Dukle vždycky taky záleželo......a rval se za ní... Každopádně ještě jendou Díky za vše Vlčaku a respekt, že jsi na rozdíl od kolegy měl koule.....
Falk HCD- Posts : 40
Jestli nejde i Zeman, tak jsme na začátku...
imbík- Posts : 3617
Taky jsem na Vlka držel, navíc je místní, takže zná lidi, ti se ho museli ptát a on jim vysvětlovat proč je to taková bída, prostě velký tlak na něj. To prostě potřebujeme i v kabině aby ti hráči tady byli více než rok, měli tu zázemí a museli se stydět před svým okolím za svoje výkony. To se pak člověk prostě jinak snaží...leč to tu není a odchodem Vlka se to nezmění. S tím souvisí ta naše přestupová politika nevydařená, rok a čau a nikdo za nic nemůže...
Změnit herní styl slabého týmu, který si navíc nevěří...každý kvalitní trenér si tohle prostě uvědomí a pokud po něm nejdou exekutoři, tak dobrovolně hlavu na špalek nedá aby si pokazil reputaci.
Změnit herní styl slabého týmu, který si navíc nevěří...každý kvalitní trenér si tohle prostě uvědomí a pokud po něm nejdou exekutoři, tak dobrovolně hlavu na špalek nedá aby si pokazil reputaci.
Uvidíme na co ty hráči pod novým trenérem budou MÍT. Věřím že to bude víc jak 5 bodů Asi takhle, nejsou to žádný extra hraci(až na pár výjimek), ale nové koště většinou dobře mete, aspoň většinou
Vasoj84- Posts : 334
Souhlasím, Vlk i se Zemanem, oba dva pryč, jinak bezvýznamný! Taky bych tu rád viděl Svobodu nebo i toho Razyma, hlavně dát těm klukům něco jinyho, než lestit mantinely a úspěšně hrát rohy s okamžitým odebrání puku
Impulz byl potřeba.Ted jde taky o to, na co ty hráči reálně mají o 5 bodů víc?možná..
Naposledy upravil kačerdonaldino dne 2/11/2019, 20:06, celkově upraveno 1 krát
kačerdonaldino- Posts : 5
Ať je to jak chce Vlk měl mé sympatie, ale poslední roky už to nebyl on, žádný hráči posláni do bitek, žádný házení flašky, ručníku, poslání sudích do pr.... nic. Takže už i z tohohle hlediska to chtělo Impulz. Přál bych mu ještě nějaký pěkný angažmá.... špatnej trenér to není... a jsem přesvědčen, že dal impulz ke konci on, protože jemu na Dukle vždycky taky záleželo......a rval se za ní... Každopádně ještě jendou Díky za vše Vlčaku a respekt, že jsi na rozdíl od kolegy měl koule.....
A máme vůbec na trenéra kalibru Razýma peníze?Škoda,že je Režnar "zazimován" v Havru,ten by tolik peněz nespolkl
MarkusHCD- Posts : 1924
Pokud Bedřich myslí,logickým nástupcem by měl být Petr Svoboda,teď nebude pod tlakem,tudíž by měl čas na pořádnou práci
Je to pravda. Je to na soc sitích i webu. O Zemanovi se nepíše, ale předpokládám, že asi skončí oba, jinak by to nemělo smysl. Teď je otázka, kdo místo něj? O tom zatím žádné info...
ralff- Posts : 1547
Kdyby nebyl plan B, tak se neodvola. Co jsem slysel, tak nuz na krku uz meli v Sokolove,. Kdyby se tam prohralo, tak uz davno netrenuji. Jinak u me uz boucha sampano.
Janosik- Posts : 66
Vlkův konec je v pořádku pokud půjde i Zeman, junak je změna zbytečná... Ideální náhrada by byla Razym, nebo Petr Svoboda..... kéž by to byl Petr Svoboda
To že mají trenéři finito bylo rozhodnuto ještě před jejich odjezdu do Litek. Původně tam nemeli ani odjet...
Hhs23- Posts : 177
diskusní forum
No toto trvalo. No ted budu napnutej jak kšandy, kdo bude ten novej
staříček- Posts : 527
hS Vlčákem to bude pravda,už je to i na facebooku,ale plán B?
Tak uvidime kdo prijde misto Kojaka..snad to bude tak potrebny impuls pro tym.
Kojak predvedl dobrou praci pri postupu a pak uz to slo jen z kopce
Kojak predvedl dobrou praci pri postupu a pak uz to slo jen z kopce
Jaternička- Posts : 1419
ADMIN. OK, to jsem nevěděl, že tam bylo ultimátum. Prostě jsem jen vyšel z toho, že se z litek ještě nemohli vrátit...
richmonds napsal:doba klesání se nám změní v dobu turbulentní...Museli to upéct po telefonu, což je sice nedůstojné, navíc tam nebude plán B (tj, kdo to převezme?) a jak tu zaznělo několikrát, on problém nebude jen v trenérech. Skoro bych si tipl, že to Vlčák prostě složil sám...
Snad nebudeme mít co měsíc nového "trenéra". Zlepšení může být ten impulz, ale to z nás neudělá lepší tým s lepší hrou, to by chtělo čas a borce, který je na úrovni. Což jsem psal, že takový sem asi ani nepůjde, natož aby na něj byli prachy. Lidi asi nezaplní stadion aby se podívali na nového trenéra.
Po telefonu? Vědělo se to už před zápasem...
AKTUÁLNĚ | Dukla se dohodla na ukončení spolupráce s trenérem Petrem Vlkem.
Luc2as- Posts : 297
To Hhs23: Nestras, kdo nas bude trenovat? Jestli je to opravdu pravda, tak se snad i opiju.
Nevím,jak mají oba kouči postavenou smlouvu,ale doplácet jim zbytek délky kontraktuNešlo by je pouze přesunout na jiné posty?
doba klesání se nám změní v dobu turbulentní...Museli to upéct po telefonu, což je sice nedůstojné, navíc tam nebude plán B (tj, kdo to převezme?) a jak tu zaznělo několikrát, on problém nebude jen v trenérech. Skoro bych si tipl, že to Vlčák prostě složil sám...
Snad nebudeme mít co měsíc nového "trenéra". Zlepšení může být ten impulz, ale to z nás neudělá lepší tým s lepší hrou, to by chtělo čas a borce, který je na úrovni. Což jsem psal, že takový sem asi ani nepůjde, natož aby na něj byli prachy. Lidi asi nezaplní stadion aby se podívali na nového trenéra.
Sním, či bdím??...Vlčák finito....
Každopádně mu patří dík za odvedenou práci...Ač to letos(vlastně i loni) bylo všelijaký, tak nám fanouškům tým pod jeho vedením připravil spoustu nezapomenutelných momentů...Díky Vlčáku!!! Postup od extraligy se jen tak nezapomene...
Nicméně použiju jeho oblíbené slovo...poslední 2 sezóny byly výkony platonické a bez progresu...
takže jsem pln očekávání, kdo??
Doufám, že to nebude Franta Zeman
Každopádně mu patří dík za odvedenou práci...Ač to letos(vlastně i loni) bylo všelijaký, tak nám fanouškům tým pod jeho vedením připravil spoustu nezapomenutelných momentů...Díky Vlčáku!!! Postup od extraligy se jen tak nezapomene...
Nicméně použiju jeho oblíbené slovo...poslední 2 sezóny byly výkony platonické a bez progresu...
takže jsem pln očekávání, kdo??
Doufám, že to nebude Franta Zeman
sz108- Posts : 378
Tak dnes to byl nakonec posledni zapas Peipka Hnatka. Nic, i tak Je potreba Vlcakovi podekovat za ty roky v Dukle. Ta zmena uz ale byla potreba. Ted bude repre pauza a novej trener alespon bude mit cas na pripravu. Byl bych rad za Razima. Ja osobne se po letech tesim zase na trochu jinej herni styl.
Siroko- Posts : 1206
Janosik:Presne tak, tohle už je opravdu výsměch všem tem(pár) věrným fanouskumMě to přišlo, že to ty chlapi vůbec ale vůbec nwbaviTak ať se na to vyserou a jdou se nechat zaměstnat do kolbenky, třeba by je to bavilo o něco víc, aspoň by to nebyla taková drinaJestliže tohle Bedřich nevidí, tak už nevimNebo ať se aspoň všem fanouškům, hlavně těm co si zakoupili permice omluví, za falešné predsezoni ambice Hnus!
Nerad se opakuji,ale odchovanci alepoň bojují...
Kdybychom neměli na radnici to,co máme,přišlo by mi nejlepším řešením následovat Vsetín (protože cesty áčka za ledem jinam stejně město platit nebude). Začít znovu, s čistým stolem, klidně i v krajském přeboru,ale na novém stadionu.Ale právě proto,že máme na radnici to,co máme,nevěřím v nový stadion,čímž bude pokračovat éra přežíbání(živoření) v pralese
Kdybychom neměli na radnici to,co máme,přišlo by mi nejlepším řešením následovat Vsetín (protože cesty áčka za ledem jinam stejně město platit nebude). Začít znovu, s čistým stolem, klidně i v krajském přeboru,ale na novém stadionu.Ale právě proto,že máme na radnici to,co máme,nevěřím v nový stadion,čímž bude pokračovat éra přežíbání(živoření) v pralese
Luc2as napsal:tady uz vyhazov treneru nepomuze.. to je na vyhazov pulky tymu a rict letos to nevyjde dohrajem to s juniorama a aspon se mlady ohrajou a nebude to takova ostuda a kazdej to pochopi..
no nevím s těma juniorama...ti letos taky vyloženě excelují...
Hlavně, že máme akademii
sz108- Posts : 378
Seberte se a tahnete vsichni do hajzlu vcetne vedeni. Nasrat tu hrstku vernych muze fakt diletant. Do prcic, to je takovej problem, priznat barvu? Stydte se.
Měli nechat ofiko diskuzi,pár desítek trenéru by jim poradilo...takhle to pak dopadá
kačerdonaldino- Posts : 5
Harky dál gól tak z každé sedmdesáté osmé střely
richmonds napsal:Admin napsal:Jinak mám jeden lupen na sezení na Motor zatím volný :-)
Lístky na Duklu by měly od mikuláše dostávat zlobivé děti, aby věděly, jak vypadá peklo
Ale tak na Motoru se člověk aspoň podívá na pěkný stadion, plné ochozy, dostupný bufet i pěkné záchody. Pivo sice stojí za starou bačkoru, ale to se dá přežít...
tady uz vyhazov treneru nepomuze.. to je na vyhazov pulky tymu a rict letos to nevyjde dohrajem to s juniorama a aspon se mlady ohrajou a nebude to takova ostuda a kazdej to pochopi..
Luc2as- Posts : 297
Když ne osmí,alespoň desátí...Předkolo s Benclemi by mělo náboj,postup by nás nakopl,bohužel to zatím vypadá,že sezona bude rekordně krátká. BOJUJTE ZA TEN DRES,KTER7 MÁTE NA SOBĚ!!!
Ahoj ti co se díváte ns stream videli jste na naší střídačce trenery?
Hhs23- Posts : 177
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Strana 12 z 20
Povolení tohoto fóra: