Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+53
vn
MarkusHCD
arthur
imbík
hcd
jajirk
Kelt
Duklacek
Jaternička
Lucke
DUKLIČKA
Martynez
karel granát
HCD13
Hhs23
Beny
ondrej.n
Leo
Lázňator
staříček
Janosik
Siroko
HCDTOM
hadas (admin)
Chytry Clovek
Karlos
kancler
mjrkk
olin
Geofree
Kobson
Luc2as
Ryben
Excalibur
Dukla_goool
krap
Ujo
Laďa
Mazakis
FREDERIK
Thoor93
medaji
maggycc
MichalDJ
Kuba
Juraj
P13etr
kačerdonaldino
vakoz
mcelansky
Falk HCD
colorado44
Hedgehog
57 posters

Strana 9 z 20 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 9 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro richmonds 9/11/2019, 18:36

41

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 9/11/2019, 18:15

37
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Thoor93 9/11/2019, 18:00

26 Smile
Thoor93
Thoor93

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 9/11/2019, 17:13

Takže.Chci aby jste sem napsali kolik Vám je let. Stačí číslo.
Zajímalo by mě to věkové rozpětí co tady diskutuje.

Takže 49

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Martynez 9/11/2019, 16:53

tak co bude? cekam celej den 😀

Martynez

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 8/11/2019, 20:43

Můžu položit jednu anketní otázku?

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 8/11/2019, 12:53

přijde mi, že to hrotíte na obě strany Very Happy Nemá cenu nikoho urážet, hlavně ně sprostě, ale stavět sochy asi taky ne. byla to jejich práce, dostávali peníze. Takový řeči co pro Duklu udělali a bla bla. Prostě pracovali za peníze, kdyby je nedostávali, tak Duklu netrenují, když to zjednoduším. Žádné extra úspěchy taky neměli, plácaní v první lize, pokaždé měli jedny z nejlepších hráčů v lize. BŠ sehnal na poměry ligy top hráče každý rok. Kdykoliv, kdyz ne, tak to dopadlo blbě. To bylo v Elh = sestup, teď měli poprvné horší tým i v rámci chance ligy a dopracovali to 9. místo. Neříkám, že to byla chyba trenérů, ale zase s tím vychvalováním taky brzdím. Jo, žádný extra neúspěchy nebyli, to je potřeba říct, ale 2krat postoupit za 20 let s takovým týmem a jednim z nejvyšších rozpočtů až tak extra taky není. Suma sumarum 60 na 40 podle mě. Rozhodně se Dukla mohla mít lépe, ale i hůře (asi). To, že syn a otec v jednom týmu nedělá dobrotu je jasný, to má Imbik pravdu a nejde jen o Duklu, obecně myšleno. už jsem to vzpomínal. Jarda Holík říkal, že kdyby měl mít v týmu syna, tak ho lituje, protože by makal nejvíc z týmu, aby on neposlouchal řeči, že si tam protezuje syna... Uvidíme, tým je tady lepší, než 9. místo, třeba se to Ujčíkovi podaří vyhecovat. Já bych nesoudil dopředu.

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 8/11/2019, 12:07

Ještě tady je komentář pana Váni: nejspíše otce Davida Váni....
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1601460183327355&id=119888553312&anchor_composer=false

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 8/11/2019, 11:25

HCD13 napsal:Imbiku nechceš už té štvavé kampaně vůči Zemanovi nechat.
Že tady prezentuješ informace co máš od Čagyho  tady ví všichni, stejně jako že Čagy a Zeman se v lásce zrovna neměli.
Franta tady odvedl kus práce stejně jako Vlčák.
Nechápu proč máš potřebu do někoho z nich kopat.
Řeš raději současnost nebo budoucnost.
Slovy klasika:
A komu tím prospějete!

https://www.youtube.com/watch?v=zWO36L4W2Eg

Trefné!
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 8/11/2019, 11:17

Vidíš o tom, že se Cagy nemusel se Zemanem píšeš akorát ty. Kdo zná Čagyho osobně, vi, že on se o věcech z kabiny nevyjadřuje a nemluví o nich..... cti pravidlo, že co se upeče tam tam taky zůstane, takže by mě zajímalo jak jsi přišel na tuhle demagogii.... 😀
Já jsem se k tématu Zeman vyjádřil včera svým názorem a tím to končí, jsem přesvědčen, že můj názor úplně mimo není, bez nějakých názorů hráčů, tečka. Hráče které jsem zmínil při názoru na Vlka, znovu opakuji na VLKA jsem jmenoval Pepu Skořepu a Kubu Suchánka, o žádném Cagym nebyla řeč.....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCD13 8/11/2019, 10:56

Imbiku nechceš už té štvavé kampaně vůči Zemanovi nechat.
Že tady prezentuješ informace co máš od Čagyho tady ví všichni, stejně jako že Čagy a Zeman se v lásce zrovna neměli.
Franta tady odvedl kus práce stejně jako Vlčák.
Nechápu proč máš potřebu do někoho z nich kopat.
Řeš raději současnost nebo budoucnost.
Slovy klasika:
A komu tím prospějete!

https://www.youtube.com/watch?v=zWO36L4W2Eg

HCD13

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 7/11/2019, 21:31

Tak jsem si všechno za dnešní den přečetl a zatím jsem nenašel nic ke smazání. Tohle fórum udržovat je fakt náročný. 😂 😉

Všiml jsem si, že několik uživatelů nikdy nepsalo na ofiko fórum, ale tady napsali slušný a věčný příspěvek. Docela zajímavé.

No, je tady kolem 1600 příspěvků a doufám, že stejným tempem budou Dukle přibývat body i vstřelené góly ;-)

Těším se a zároveň se bojím ve středu na Motor. Sice budu na sezení v hledišti, ale v barvách..
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 7/11/2019, 20:57

Uklízečky s údržbářema ....
Ne teď vážně, je to můj názor, už jen to že syn a táta v jednom klubu nikdy nefungovalo a nedělalo dobrotu, přesilovky jsme si mohli "užít" a vidět všichni..... Teď " arogantní " odmítnutí trénování mládeže a podobně.... nebude na škodu, když z klubu zmizí o tom jsem přesvědčen..... už jen kvůli t o mu, že kluk bude muset taky hrabnout a nebude mít nic jistého

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 7/11/2019, 20:33

imbík napsal:No jako Vlka se zastanu, znám názory pár hráčů ( ať už bývalých či současných) a jednoznačně to špatnej trenér není, po prvním roce co tu Skořápka hrál, řekl něco ve smyslu, že pod lepším trenérem zatím nehrál, že je Vlk tvrdej, ale férovej, Kuba Suchánek řekl, že Vlk si ho dokázal získat svoji férovosti atd..... to jen tak aby se tu na Vlka jen neplivalo. Proto jsem se ho dost dlouho i zastával a to i po sestupu.... Jsem přesvědčen, že největší zlo a chyba byl jeho asistent..... je dobře, že když se Vlčák rozhodl to odpískat, nezůstal ani on..... to, že odmítl pokračovat aspoň u mládeže o něčem taky svědčí, ale ok vem to čert.... Ujčovi hodně štěstí a lepší herní projev.... Vlkovi patří  dík za to co tu dokázal........
Docela by mě zajímalo, kde bereš tu "jistotu", že hlavní zlo byl Zeman. Pamatuju, že když trénoval dorost, tak hráli super hokej. I když je pravda, že měl šikovnou generaci (Musil, Zeman, Polcar, Kuře, Malčíny...).

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 7/11/2019, 17:41

No jako Vlka se zastanu, znám názory pár hráčů ( ať už bývalých či současných) a jednoznačně to špatnej trenér není, po prvním roce co tu Skořápka hrál, řekl něco ve smyslu, že pod lepším trenérem zatím nehrál, že je Vlk tvrdej, ale férovej, Kuba Suchánek řekl, že Vlk si ho dokázal získat svoji férovosti atd..... to jen tak aby se tu na Vlka jen neplivalo. Proto jsem se ho dost dlouho i zastával a to i po sestupu.... Jsem přesvědčen, že největší zlo a chyba byl jeho asistent..... je dobře, že když se Vlčák rozhodl to odpískat, nezůstal ani on..... to, že odmítl pokračovat aspoň u mládeže o něčem taky svědčí, ale ok vem to čert.... Ujčovi hodně štěstí a lepší herní projev.... Vlkovi patří dík za to co tu dokázal........

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 7/11/2019, 16:53

richmonds napsal:
ralff napsal:

Nikdo neříká, že to hráči úmyslně flákali. Ale něco tam prostě nefungovalo.

někdo to řekl, například v posledním pozápasovém rozhovoru, přímo z hráčů...a ty to více než naznačuješ. Možná nevědomky, ale přečti si to po sobě...trenér samozřejmě nese zodpovědnost za výsledky, o tom žádná, ale cítit(a mít)ji mají i hráči...

Nikoho z ničeho neviním, ale z toho co čtu a mám možnost vidět usuzuju, že z nějakého důvodu vázla komunikace mezi hráči a trenéry. Proč, to si netroufám spekulovat. Ale určitě to není tak, že by jedné nebo druhé straně nezáleželo na výsledcích. Každopádně, výměna trenérů byla na místě a řekl bych, že s nějakým odstupem dojde i k rošádám v samotném týmu.

I když máme o něco slabší tým než v předchozích sezonách, tak by se mělo hrát někde jinde a není možný, aby si z nás Kadaň, Litoměřice, Poruba a spol. dělaly srandu, že si nevíme rady co hrát a nejsme schopni proměnit ani přesilovku.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 7/11/2019, 15:55

ralff napsal:

někdo to řekl, například v posledním pozápasovém rozhovoru, přímo z hráčů...a ty to více než naznačuješ. Možná nevědomky, ale přečti si to po sobě...trenér samozřejmě nese zodpovědnost za výsledky, o tom žádná, ale cítit(a mít)ji mají i hráči...

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 7/11/2019, 15:33

richmonds napsal:
ralff napsal:janosik: Souhlasim se vším. Těch náznaků, že to na trénincích nebylo všelijaký bylo víc, a v tom rozhovoru se Skořápkou jsem si toho všimnul taky. Po těch letech už v tom vztahu hráči - trenéři byla asi dost unavenost, umocněná sestupem a nepostupem a na těch trénincích se to už nějak asi odrazilo.

Jenže to má háček, to že hráči flákají trénink(a nejspíš nejen trénink)vypovídá spíš o nich a jejich přístupu, než o trenérovi...takže argument, že hráči na to kašlou, na svou pověst, na tým, který je platí, na fanoušky,...za to se má nadávat na trenéra? To jako fakt?

ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 7/11/2019, 15:20

ralff napsal:janosik: Souhlasim se vším. Těch náznaků, že to na trénincích nebylo všelijaký bylo víc, a v tom rozhovoru se Skořápkou jsem si toho všimnul taky. Po těch letech už v tom vztahu hráči - trenéři byla asi dost unavenost, umocněná sestupem a nepostupem a na těch trénincích se to už nějak asi odrazilo.

Jenže to má háček, to že hráči flákají trénink(a nejspíš nejen trénink)vypovídá spíš o nich a jejich přístupu, než o trenérovi...takže argument, že hráči na to kašlou, na svou pověst, na tým, který je platí, na fanoušky,...za to se má nadávat na trenéra? To jako fakt?

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 7/11/2019, 15:10

janosik: Souhlasim se vším. Těch náznaků, že to na trénincích nebylo všelijaký bylo víc, a v tom rozhovoru se Skořápkou jsem si toho všimnul taky. Po těch letech už v tom vztahu hráči - trenéři byla asi dost unavenost, umocněná sestupem a nepostupem a na těch trénincích se to už nějak asi odrazilo.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 9 Empty Zdravím

Příspěvek pro Juraj 7/11/2019, 11:42

Ahoj všem. Nikdy jsem nepsal na původní fórum Dukly, ale vždy vše pozorně sledoval. Před měsícem jsem napsal na facebook že to chce změnu na trenérském postu, a o tom co si myslím o zlomu v baráži v extraligovém ročníku. Také to, že se tato událost možná neustále promítá do atmosféry v mužstvu. Nevyznám se v prostředí facebooku, bo tam prakticky vůbec nechodím (jediným důvodem bylo po dlouhé době zrušení fóra na HC Dukla), ale když jsem tam včera lovil, nenašel jsem žádnou diskuzi, ani svůj příspěvek.
Jsem rád, že mužstvo převzal někdo jiný, a jsem přesvědčen, že i kdyby to byl sněhulák, mužstvu to uškodit nemůže. Podle mého jsou Jihlavští odchovanci kteří sice nemají velké (nebo žádné) zkušenosti s trénováním A mužstva, ale určitě velkou chuť na tomto poli prorazit ve městě kde mají rodiny a přátele ideální volbou.
Slibuji si od toho novou atmosféru, která přinese chuť a radost do hry. Třeba dokáží naordinovat mužstvu i nějaký funkční model přesilovky. Pokud se jim tyto dvě věci skutečně podaří budeme můžeme se zase těšit na pěkný hokej.
Nevadilo mi, že jsme v extralize často prohrávali o gól, ale bylo vidět, že tomu dávají všechno. Letos jsem byl na pár zápasech (moc mi to pracovně nevycházelo), ale dva jsem vynechal, i když jsem mohl jít, protože jsem neměl chuť se na předváděnou hru dívat. Vím, že týden je sakra krátká doba, ale zase začnu chodit a stačí když bude u každého zápasu vidět i jen malé zlepšení (herně - neříkám že musí pořád vyhrávat) a už u toho zůstanu. A věřím, že nebudu sám a ochozy HZS se zase začnou plnit. Taky kotel přidá a začne zase vytvářet skvělou atmosféru z předchozích ročníků.

Juraj

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Janosik 7/11/2019, 11:38

MarkusHCD napsal:
Janosik napsal:Tady to teda jede. Hosi, koho by jste si jako predstavovali? Rihu, Jandace a podobne? A k nim nejlepe 4 lajny z NHL, ze? Proste Ujcik nejlepsi volba.  Jsem za ni rad a myslim si, ze i prevazna cast fanousku. Po nem jsem volal dlouho.  Jinak, kdyby jste se poradne podivali na tiskovku a pak na rozhovor po treninku se Skorapkou, tak by vam asi doslo, ze treninky pod V+Z staly nejspis za prd. Preji si, aby se i Bedovi rozsvitilo a zacal se ted budovat kadr, ktery nam to vybojuje.
Jenom velka skoda, ze jsme si nechali utect Svobodu. Doufam, ze se po boku Ujci za 5 let predstavi na lavicce Dukly v extralize.

Jo,to by byl krásnej dárek k padesátinám...

A k tomu novej zimak

Janosik

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 7/11/2019, 11:35

Janosik napsal:Tady to teda jede. Hosi, koho by jste si jako predstavovali? Rihu, Jandace a podobne? A k nim nejlepe 4 lajny z NHL, ze? Proste Ujcik nejlepsi volba.  Jsem za ni rad a myslim si, ze i prevazna cast fanousku. Po nem jsem volal dlouho.  Jinak, kdyby jste se poradne podivali na tiskovku a pak na rozhovor po treninku se Skorapkou, tak by vam asi doslo, ze treninky pod V+Z staly nejspis za prd. Preji si, aby se i Bedovi rozsvitilo a zacal se ted budovat kadr, ktery nam to vybojuje.
Jenom velka skoda, ze jsme si nechali utect Svobodu. Doufam, ze se po boku Ujci za 5 let predstavi na lavicce Dukly v extralize.

Jo,to by byl krásnej dárek k padesátinám...

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Janosik 7/11/2019, 11:02

Tady to teda jede. Hosi, koho by jste si jako predstavovali? Rihu, Jandace a podobne? A k nim nejlepe 4 lajny z NHL, ze? Proste Ujcik nejlepsi volba. Jsem za ni rad a myslim si, ze i prevazna cast fanousku. Po nem jsem volal dlouho. Jinak, kdyby jste se poradne podivali na tiskovku a pak na rozhovor po treninku se Skorapkou, tak by vam asi doslo, ze treninky pod V+Z staly nejspis za prd. Preji si, aby se i Bedovi rozsvitilo a zacal se ted budovat kadr, ktery nam to vybojuje.

Janosik

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro P13etr 7/11/2019, 08:13

Na to přeci nemusím být prognostik - amatér, stačí selský rozum. Na první ligu přeci Smile my si nemůžeme dovolit kupovat hotový hráče a jestli budeme hrát osmý, nebo desátý je fuk, aspoň by se ušetřil nějaký ten peníz + sázka do budoucna.

P13etr

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 7/11/2019, 06:56

P13etr napsal:Příchod Ujčíka s Nekvasilem beru pozitivně, hlavně z hlediska toho, že nějaký ten rok byly u mládeže. Nejsou finance, plácáme se na devátém místě. Příští rok těch financí bude ještě míň a bude potřeba generační obměna, Skořepa, čagy, Pekr tady příští sezónu nemusí zůstat, když vidí jak to tu vypadá, anděl se tu letos taky trápí, dokud nebude dobrá střední generace, tak se nikam nepostoupí a samozřejmě zimak, nejsme tým s velkými finančními možnostmi. Vzal bych na příští sezóny mladé odchovance...začal bych budovat tým v rozmezí věku 20 - 25 tak aby do par sezon dorostly, až bude nový stadion, doplněmý o zkušené hráče. Vyhodil bych Piegla, Staňka, Lichance. Vzal bych Dundáčka, Pospíchala, který má skoro bod na zápas v HB, Heinricha, Čermákovi Válovi vyšší ice time a okolo nich bych to budoval. Nemáme finance, musíme čerpat z vlastních zdrojů, nemáme žádný jádro a nemáme kde ty hráče brát.

Máš nějaké info ohledně peněz na příští sezónu nebo je to věštění prognostika-amatéra. S těmi hráči co jsi jmenoval chceš hrát 1. nebo druhou ligu?
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 6/11/2019, 23:38

Večerka je v 9:00 hned po konci novinek z NHL... 😀

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro P13etr 6/11/2019, 22:33

Příchod Ujčíka s Nekvasilem beru pozitivně, hlavně z hlediska toho, že nějaký ten rok byly u mládeže. Nejsou finance, plácáme se na devátém místě. Příští rok těch financí bude ještě míň a bude potřeba generační obměna, Skořepa, čagy, Pekr tady příští sezónu nemusí zůstat, když vidí jak to tu vypadá, anděl se tu letos taky trápí, dokud nebude dobrá střední generace, tak se nikam nepostoupí a samozřejmě zimak, nejsme tým s velkými finančními možnostmi. Vzal bych na příští sezóny mladé odchovance...začal bych budovat tým v rozmezí věku 20 - 25 tak aby do par sezon dorostly, až bude nový stadion, doplněmý o zkušené hráče. Vyhodil bych Piegla, Staňka, Lichance. Vzal bych Dundáčka, Pospíchala, který má skoro bod na zápas v HB, Heinricha, Čermákovi Válovi vyšší ice time a okolo nich bych to budoval. Nemáme finance, musíme čerpat z vlastních zdrojů, nemáme žádný jádro a nemáme kde ty hráče brát.

P13etr

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dukla_goool 6/11/2019, 21:05

Ale jo jasně, jen jsem prostě doufal v jiný řešení.. Ale asi to bylo momentálně nejlepší možný

Dukla_goool

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 6/11/2019, 20:59

A co takhle mu dat aspoň šanci? Já myslím, že jsme v situaci kdy to horší snad už být nemůže. A autorita není o věku nebo o tom jestli si s hráčema tyká nebo ne...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dukla_goool 6/11/2019, 20:58

Nevadí mi Ujcik jako takový, bojím se toho že nebude mít autoritu a Nekvasil už vůbec ne. Nedovedu si představit jak na hráče zvýší hlas jeden nebo druhej když se tam všichni prakticky každý den potkávají..

Dukla_goool

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 6/11/2019, 19:57

vn napsal:Taky nechápu ten brekot! Já jsem jedině pro, že je u kormidla mladej ambiciózní trenér, který se nebude bát vyznávat modernější metody tréninku a třeba i ofenzivnější pojetí hry.

já chápu, že je potřeba to trochu okořenit nadšením a optimismem...ale věk jaksi není záruka ničeho a na ofenzivní pojetí potřebuješ i hráče, kteří si umí alespoň nahrát. Možná jsi letos žádný hokej neviděl Very Happy

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 6/11/2019, 19:49

Taky nechápu ten brekot! Já jsem jedině pro, že je u kormidla mladej ambiciózní trenér, který se nebude bát vyznávat modernější metody tréninku a třeba i ofenzivnější pojetí hry.

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 6/11/2019, 18:43

Chtěli jsme změnu, tak ji máme. Dejme Ujčovi šanci. Třeba budeme příjemně překvapený, co s týmem dokáže.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 6/11/2019, 18:26

Taky bych zbytečně neplašil . Se pro zabavu podivejte na hs forum co je tam expertu spojenejch pupeční šnůrou k DUKLE. 😊 Furt na Nás myslí🙂

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 6/11/2019, 18:13

Ja porad nechapu kdo co tady ceka jako ze se bude dit?

I ten mene inteligentni jedinec by pochopil ze letos zadne ambice nejsou a ani nebudou. A vzhledem k situaci okolo HZS ani v dalsich letech nebudou.
Takze zmena ok a je de facto jedno kdo tu trenuje kdyz neni o co hrat.
Tudiz breciky proc je to Viktor a neni to treba John Tortorella jsou zbytecne.

Proste pochopte ze treba na nekolik let je tu naprosto idealni doba pro prebudovani kadru.

Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 6/11/2019, 17:03

Chlapi, myslím si, že v současný době je angazovani Ujci asi to nejschudnejsi, hlavně co se týče ekonomický stránky! Jinak od Ujci si toho nic moc neslibuji(samozřejmě bych se strašně rád pletl) , uvidíme co z těch kluků dokáže vyzdimnout😉Doufám že těm klukům dá alespoň nějaký nový impulz a novou tvář a chuť do hokeje (doufám) Nekvasila moc neznám, ale je toho jeho volba😉Každopádně napoví první 3 kola asi, jestli něco zmeni(hlavně přesilovky). Jinak s tím Niclasem je to na 100%? Nebo máte info, že má odejít ještě někdo jiný?

Vasoj84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 6/11/2019, 11:21

HCD13 - já už psal, mě by se třeba moc líbil Venera. Zkušenosti s mizernými týmy má, povahově se hodí, trochu důraznější jedinec, zkušenost zabudovat mladé hráče...prostě všechno super. ALE:
1) proč by sem sakra kvalitní trenér lezl?
2) kde na něj vzít když nejsou prachy a bude jich jen míň kvůli menší návštěvnosti?
3) má smysl mít super trenéra, který nebude mít hráče, nemůže si vybrat koho by chtěl do týmu?

Je to Ujčík, fanoušci ho berou-když to vezmeš podle diskuse na FCB, přijetí je kladné(proto to taky vedení udělalo, že jemu nebudou lidi hned nadávat když ho mají rádi), snad ho budou respektovat i hráči.
Zkus to brát jako vlkobijci "horší to bejt nemůže". Budeme koukat na to, co tu máme, ale snít můžeme svobodně dál :-)

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 6/11/2019, 11:00

Já si myslím, že ten nový impuls to trošku dá, hlavně lidem. věřím, že se přehází lajny, že se bude něco dít. že ta letargie posledních let zmizí, nebude to taková nuda. Jako liga je příšerná,takže kvalita zápasů se neposune, ale mezery v nasezení Dukla fakt má. Třeba poladí ty přesilovky...
Jinak ohledně Zemana, ja se teda nedivím, že to Zeman odmítl, jestli jsem to pochopil dobře, přece jen z "A" do dorostu, to je takový... a nejde jen o ego člověka, je to psychologicky taky, posun dolu, zpáteční směr v kariéře se dá řict.

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCD13 6/11/2019, 10:55

Dohadovat se nebudu jen mi to řešení přijde nešťastné to je vše.
Jestli chceš znát můj názor tak bych začal u kvalitního trenéra, který začne budovat nový team.
Samozřejmě ne ze dne na den.
Rozhodnutí vedení akceptuji a rozhodně tady nebudu vyšilovat ve smyslu že na hokej odedneška nebudu chodit protože se mi to nelíbí.
Dukle budu fandit a v rámci možností podporovat jak jen můžu.
Mám dojem, že nejvíc jí můžu prospět právě svojí účastí na zápasech a ne žvýkáním mouder na forech.
Toť vše!
Doufám, že zase začneš chodit a fandit a budeš se k tomu hrdě hlásit.
Víc už to komentovat nebudu, až snad naše slavné vítězství v ČB řadu dalších.

HCD13

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 6/11/2019, 09:56

nehádejte se chlapi...prostě je to Ujčík, kvůli fanouškům a penězům. Prostě je to fakt a takhle to berme.
Potenciál v týmu jsem neviděl a nevidím. Teď jde jen o to, udělat PO, kde vzhledem k umístění bude asi hned první kolo konečná. A proč tým nemá potenciál? Však nějaká měřítka snese jen pár chlapů kolem 40tky, to prostě není potenciál a perspektiva. Kádr na příští sezonu(sezony)nebude z čeho budovat když jen příjmy ze vstupného budou tak 50% předchozích let, ty starší kusy se mohou rozhodnout raději skončit než se plácat na hraně PO.
Nezbývá než doufat, že se dotáhne nová hala a pak třeba se bude budovat i sportovní stránka...

Ve světle toho všeho je prostě Ujčík rozumná volba, toho času se učit bude mít několik sezon, kdy bych rád viděl, že posbíráme po republice mladé kluky, kteří tu budou za 3-4 roky hrát a táhnout to. A ne, že se bude rok co rok měnit půlka kádru, to nevydrží žádná firma, takže ani sportovní tým. Musíme začít budovat to zdravé, perspektivní jádro, co se bude časem doplňovat!

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 6/11/2019, 09:38

Very Happy No výborně, jaké je ideální řešení dle HCD13?
Ještě jedna věc, kdy se Dukla prezentovala nejlépe? Když měla jádro, nebo kostru týmu 2-3 sezony po sobě a na to se nababili 3-4 hráči, sezony, kdy se vyhodila půlka týmu stala za prd

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCD13 6/11/2019, 09:26

Tak dočasné řešení na 3/4 sezony mi přijde jako dost velká paralýza.
To můžeš rovnou tvrdit, že Vlk tu byl dočasně 10 let a rusáci tu byli dočasně 21let.
Pořád si myslím že sezona ještě není ztracená a mančfat má potenciál.
V případě že již tuto sezonu odepsali, tak by tu měl být kvalitní trenér který si začne budovat pevné jádro na příští rok.
Ujčík mu mohl dělat klidně asistenta.

HCD13

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCD13 6/11/2019, 09:25

Tak dočasné řešení na 3/4 sezony mi přijde jako dost velká paralýza.
To můžeš rovnou tvrdit, že Vlk tu byl dočasně 10 let a rusáci tu byli dočasně 21let.
Pořád si myslím že sezona ještě není ztracená a mančfat má potenciál.
V případě že již tuto sezonu odepsali, tak by tu měl být kvalitní trenér který si začne budovat pevné jádro na příští rok.
Ujčík mu mohl dělat klidně asistenta.

HCD13

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 6/11/2019, 09:13

Smlouvu má do konce sezóny, to je podle mého zatím dočasné řešení... a pak se uvidí podle výkonů a předvedené hry.... na týden nebo měsíc ti nikdo trénovat a nic podepisovat nebude.... obzvlášť když je to dávání hlavy na špalek.... Dukla už prostě není destinace kam se chodí s radostí i na měsíc 🙂

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCD13 6/11/2019, 08:23

Ujčíkova a Nekvasilova erudice je patrná z výsledků mládeže!
Když to narychlo nikdo nechtěl, tak mohl být jmenován dočasně.
Takto rychle to řešit je asi chyba.
Nicméně připravuji se na nejhorší a doufám v nejlepší!

HCD13

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 6/11/2019, 06:11

No těch odchodů bude víc asi...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 6/11/2019, 00:56

Ono taky bude záležet na tom, jestli se vymění jen trenéři nebo budou nějaké příchody a případně i odchody hráčů. Niclas už je asi jasný a další mohou podle všeho následovat...

Takže uvidíme dnes na TK...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 6/11/2019, 00:06

Tak uvidíme, šanci si to zaslouží určitě. Ale zase nečekat zázraky hned, navíc pořád tady není nějak extra tým, to je potřeba brát v potaz stále dál. Ale na lepší výkony to tým rozhodně je. top 4 mělo být úplně v klídku, ale není no...

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 5/11/2019, 22:13

Ujčík je asi nejlepší řešení. Nekvasila moc neznám, ale budiž.

Mimochodem, pamatujete si na trenérské začátky Vlka? Sezona 2002/03, asistent trenéra, kterej si ještě občas střihnul nějaký zápas na ledě? A od sezony 2003/04 už byl spolu s Fialou hlavním trenérem. Tam moc trenérských zkušeností taky nebylo. A udělali hned postup.

Osobně nečekám zázraky, ale Ujčíkovi věřím.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 9 z 20 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: