Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+53
vn
MarkusHCD
arthur
imbík
hcd
jajirk
Kelt
Duklacek
Jaternička
Lucke
DUKLIČKA
Martynez
karel granát
HCD13
Hhs23
Beny
ondrej.n
Leo
Lázňator
staříček
Janosik
Siroko
HCDTOM
hadas (admin)
Chytry Clovek
Karlos
kancler
mjrkk
olin
Geofree
Kobson
Luc2as
Ryben
Excalibur
Dukla_goool
krap
Ujo
Laďa
Mazakis
FREDERIK
Thoor93
medaji
maggycc
MichalDJ
Kuba
Juraj
P13etr
kačerdonaldino
vakoz
mcelansky
Falk HCD
colorado44
Hedgehog
57 posters

Strana 4 z 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 4 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Ujo 17/11/2019, 18:12

Rozhodčí mu to dobře vysvětlil??? :-D pokud nema áčko, nebo céčko, tak snad 10 minut osobák. .Jágr nejagr!

Ujo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 17/11/2019, 18:05

Jaternička napsal:
hlavne jak tam ten priblblej Jagr jede ihned brecet aniz by byl asistent nebo kapitan..

tentokrat dobre ze se z neho rozhodci neposral..

Dobře mu to rozhodčí vysvětlil :-) Moc se to Jarmilovi nelíbilo bounce
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 17/11/2019, 16:59

hlavne jak tam ten priblblej Jagr jede ihned brecet aniz by byl asistent nebo kapitan..

tentokrat dobre ze se z neho rozhodci neposral..
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ujo 17/11/2019, 16:15

Bohužel prodloužení.... Letošní bilance: 5 her v prodloužení... 1 výhra/ 4 prohry... nejhorší z ligy... Sad...

Teda ještě Prostějov 3 hry/3 prohry...

Ujo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 17/11/2019, 16:04

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 17/11/2019, 15:53

imbík napsal:To HCDTOM a to nevíš, že kdyby Ujča souhlasil, tak mu Zeman dělal asistenta sám, ale není divu, že pak nepřijal žádnou z funkcí, když je placen až donkonce sezóny, takže prostě Ujča a Nekvasil byla téměř jediná šance a možnost no, protože Vlka se Zemanem prý platíme až do konce sezóny.....
Abych jen nekritizoval, tak včerejší návštěva se zvedla, myslím, že na 9 místo a současnou hru to bylo dobrý, plus i váleční veteráni, první domácí zápas Ujči...... každopádně i v ochozech je cítit jaká si pachuť letošních přešlapů.....

V pohodě, vždyť ja nerozporuju nutnost této volby. Jen říkám, že z mého pohledu by bylo ideální, kdyby to byl někdo fakt nový. To aktuálně nejde, tak to padá a nemám s tím žádný problém.

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 17/11/2019, 15:30

hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/11/2019, 14:19

To HCDTOM a to nevíš, že kdyby Ujča souhlasil, tak mu Zeman dělal asistenta sám, ale není divu, že pak nepřijal žádnou z funkcí, když je placen až donkonce sezóny, takže prostě Ujča a Nekvasil byla téměř jediná šance a možnost no, protože Vlka se Zemanem prý platíme až do konce sezóny.....
Abych jen nekritizoval, tak včerejší návštěva se zvedla, myslím, že na 9 místo a současnou hru to bylo dobrý, plus i váleční veteráni, první domácí zápas Ujči...... každopádně i v ochozech je cítit jaká si pachuť letošních přešlapů.....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 17/11/2019, 13:12

Jánošík
já chápu, že pro laika to může být rovnice, letní & kondiční připravenost. Jenže ve skutečnosti fakt nemůžeš spoléhat na to, že budeš celý rok žít z toho, že jsi měsíc trénoval. Tam se sice vybuduje nějaká kapacita, ale udržovat během sezony se musí každý sám. Ti starší to vědí, netřeba jmenovat naše nebo jiné. někdo jezdí na kole, někdo běhá, dělá jiné sporty. Trénink týmový je(a měl by být)o něčem úplně jiném. Za svou kondici zodpovídá každý hráč sám, takže to není proti Vlkovi, ale proti hráčům, co na to kašlou. Jen abys věděl, jak si tu tiskovku přeložit..i když se ti to asi nelíbí, ale je to prostě fakt.

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 17/11/2019, 12:59

Janosik napsal:Vy se mi tady fakt zdate...
TO richmonds: tyden obrazne receno a doucovani si brat opravdu nemusim, protoze mam statnice z matematiky. Ne jenom z duvodu, ze neni na stridacce Vlk, se mi hokej libil. Je tam videt lehky posun. Hlavne se makalo a kluci se na to nevyprdli. Ikdyz se nevypracovala zadna tutovka, tak na nich bylo videt, ze je to opet zacina bavit. Utocnici se zacali vracet.

TO HCDTOM: Ve spouste veci jsem s tebou souhlasil, ale ted ti nerozumim. Ty hold budes nadavat porad a za kazde situace.

TO Chytry Clovek: No tak nechod. Svet se kvuli tomu nezblazni. Chytrych lidi je tam spousta, takze kdyz bude o jednoho chytraka min, tak se nic nestane.

TO all: Doporucuji kouknout na vcerejsi tiskovku. Jiz dalsi indicie, ze letni priprava a treninky staly za prd, nebot hraci nemaji fyzicku.

Ale vždyť já nenadávám, kde jsi na to přišel. To, že mi nepřijde Ujčík jako ideál je můj názor. Já nevím, asi mám svéráznější projev, ale ideál to není, vzhledem k situaci to je pochopitelný. Co v tom vidíš za nadávání nevím. Ale je to tvůj názor zase, v pohodě : ))

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Janosik 17/11/2019, 12:45

Vy se mi tady fakt zdate...
TO richmonds: tyden obrazne receno a doucovani si brat opravdu nemusim, protoze mam statnice z matematiky. Ne jenom z duvodu, ze neni na stridacce Vlk, se mi hokej libil. Je tam videt lehky posun. Hlavne se makalo a kluci se na to nevyprdli. Ikdyz se nevypracovala zadna tutovka, tak na nich bylo videt, ze je to opet zacina bavit. Utocnici se zacali vracet.

TO HCDTOM: Ve spouste veci jsem s tebou souhlasil, ale ted ti nerozumim. Ty hold budes nadavat porad a za kazde situace.

TO Chytry Clovek: No tak nechod. Svet se kvuli tomu nezblazni. Chytrych lidi je tam spousta, takze kdyz bude o jednoho chytraka min, tak se nic nestane.

TO all: Doporucuji kouknout na vcerejsi tiskovku. Jiz dalsi indicie, ze letni priprava a treninky staly za prd, nebot hraci nemaji fyzicku.

Janosik

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 4 Empty Kelt

Příspěvek pro Chytry Clovek 17/11/2019, 12:40

Tak vzhledem k tomu, že mi neco našli (snad by to mělo být vpohode) a doktor říkal, abych se pokud možno v varoval stresu a nerozciloval se, tak se nezlob, že je pro mne moje zdraví důležitější. Letos to s Duklu bez rozcileni nelze.

Chytry Clovek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 17/11/2019, 12:08

Chytrý člověk: Přijď se podívat do novýho, rádi tě uvidíme.
Přesně takhle pomůžou fanoušci Dukle nejvíc.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 4 Empty Sezóna.

Příspěvek pro Chytry Clovek 17/11/2019, 11:53

Já osobně jsem odpiskali sezónu hned po Kadani. Doktor mi řekl, že bych se neměl moc nervovat a tady to bohužel letos nejde. Je to neskutečná ostuda to co se tady děje. Ještě jsem jim chtěl dát šanci po výměně trenéra, ale prostě to už je ztraceno. Příští tři zápasy tě ostude dají definitivu. Havířov 3x doma s Kadani, Ústím a Benatkama, my zase hrajeme ve Vsetíně a v Chomutově, který doma neztrácí. V Havířově to už pak bude jen formalita. A chodit na Kadaň, na to už fakt nemám. Zdraví je důležitější. Nečekal jsem, že se ještě takové hanby někdy doziju. Teď už to nemá pro mne smysl a jelikož čekám po sezoně další možná ještě výraznější exodus hráčů a následně stěhování, tak se hold půjdu podívat až do nového.

Chytry Clovek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 17/11/2019, 11:03

Jako když se odvolal trenér, tak jsem psal, hlavně ne Ujčík. Ale pak jste mi tady spravně vysvětlili, že na jiné řešení nejsou peníze, tak to chápu. Ale k optimální volbě jako změně trenéra to má daleko. Tohle je výměna tak na půl. Nevím, mám jen dojem, že tohle neni to nové koště, jak se říká. Tohle je staré koště, ale na jiný nepořádek. Ujčíka všichni znají, on je taky v Dukle zainteresovaný. Sám na Duklu chodil koukat pravděpodobně. Výměna má být za někoho nového od jinud. Jen můj názor, ale peníze jsou jasná věc, takže v tom je to dobré rozhodnutí a čas si zaslouží, problém je v tom, že moc času není se do té 8 pozice dostat, ale to není chyba trenérů. My v CV a Havířov s Kadaní no...

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 17/11/2019, 09:44

[quote="Janosik"]
já chápu, že ty jsi spokojený...protože tam nebyl Vlk.
- do hráčů několik let něco hustil - to je dobrá hláška když se poslední dva roky vyměnila víc jak polovina týmu. To jim jako volal poslední sezony do jejich týmů a učil je to po telefonu?

- týden - prosím, pořiď si kalendář a doučování na matiku, týden = 7 dní.

Obecně, mělo se vyměnit hráče, které jste považovali za tak super a byla jen Vlkova chyba že ten tým nehraje špičku? To jako fakt? To si dost protiřečíte, ale budiž.

Ty změny, co jsem popisoval už včera by trenér do hráčů natloukl za tu dobu. Ujčíka nevyhazuji já ani nikdo jiný. Prostě nejsou prachy ani sebevrazi, co by sem šli. Jen je to prostě skoro odpískaná sezona. Bohužel do budoucna bude problém, dřív sem solidní hráči chodili rádi, nemuselo se je moc přeplácet protože šli do týmu, co vyhrává a měli teoretickou naději, že si postoupí do ELH. Tahle vějička tady bude chybět, nikdo se nepohrne do týmu aby prohrával.

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 17/11/2019, 08:48

Pánové,
nevím, čím by se vám člověk zavděčil Very Happy
Chtěli jste změnu trenéra - stalo se....v našich finančních možnostech asi nejlepší možná varianta...na zkušenějšího, samozřejmě i dražšího trenéra nemáme, Ujčík je pro mě nejlepší volba - má vztah k Dukle, udělá maximum pro úspěch...věřím, že časem si to sedne a tým nastartuje...máme před sebou těžký zápasy, ale kde jinde se nastartovat než se silnými soupeři...zda to bude stačit na play-off, to se uvidí...ale doufám v to :-)
Nicméně toho času na práci moc nemá....Takže buďme trpěliví...
Poslední 2 zápasy naznačily mírné zlepšení alespoň, co se týče bojovnosti a nasazení...
V Budějovicích prohra o gól - vzhledem k dominanci ČB si myslím, že jsme předvedli jeden z nej výkonů v sezoně...
A Přerov doma....hold když nedáš gól, nevyhraješ...trenér může nachystat taktiku, jak na ně hrát...nějaký založení útoku, secvičený věci....ale v tom zakončení...to je o hlavě...a tam trenér moc nezmůže...
Minule jsem kritizoval Brože, tentokrát ho chválím...včera se mi jeho výkon líbil...jasně, nikdy to nebude gólman, kterej by nás dotáhl, či mohl stabilně chytat v extralize....ale pro chance ligu - poměr cena/výkon je asi dostačující...

Náš problém je někde jinde...projíždím teď statistiky, zaujala mě diskuse o Harkabusovi...
To je katastrofa u některých...zrovna Harkabus...22 zápasů - 0+5, a -8
to je jasně na postavení mimo sestavu
Kolář podobná mizérie....
Ale naopak zde často kritizovaní Staněk +14 a Lichanec +9...
takže podle toho už bych vyvodil nějaký změny v základní sestavě....

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 17/11/2019, 07:39

HCDTOM napsal:co rozhovor to pořád dokola něco o štěstí... trenéři si zaslouží čas to je to A, ale B, že Dukla má mít někoho novýho. Ujčík nový vlastně neni, je v klubu, hráče zná, na Duklu se díval. Někdo může brát pozitivně, ale úplně to tak od začátku nevním, že by to byla výhoda.  Už má taky tu optiku pokřivenou. Každopádně, když to asi jinak nešlo řešit, tak čas si zaslouzi Smile

jj to jsou desny slinty..

nemeli jsme stesti ze souper prijel s brankarem. taky nam nepralo stesti ze si souper nedal gol .proste smula ale jak rikam je to o tom stesticku..

TAK URCITE
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 17/11/2019, 01:47

co rozhovor to pořád dokola něco o štěstí... trenéři si zaslouží čas to je to A, ale B, že Dukla má mít někoho novýho. Ujčík nový vlastně neni, je v klubu, hráče zná, na Duklu se díval. Někdo může brát pozitivně, ale úplně to tak od začátku nevním, že by to byla výhoda. Už má taky tu optiku pokřivenou. Každopádně, když to asi jinak nešlo řešit, tak čas si zaslouzi Smile

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 16/11/2019, 23:27

To: imbik a utocnik, ktery neda 22 zapasu gol nam hraje v prni presilovkove formaci....

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 16/11/2019, 23:06

Kelt: Však po sezóně už nikdo na Skořápku nadávat nebude, protože skončí. Je to smutný no, tihle kluci co tomu tady dost obětovali tady nakonec budou končit takhle nevesele. Přitom oni nemůžou za to, že tady vedení upřednostni před sezónou golmanskou dvojici Brož, Lundstrom a po dvou měsících zjistí, že Lundstrom nemá lepší výkonnost než junior Chaloupek, za těch 100 000 měsíčně by tu ten Honzík taky chytal a klidně mu mohl dělat dvojku ten junior, Zlín měl takhle postaveno x sezón na Kašíkovi. Další věc Štindl na kterého jsme vyměnili práva za Břizku, loni nejlepší v plus mínus tu je odříznut před loňským play off a nakonec v tichosti odejde kdo ví kam.... a další jiné přešlapy. Nejdřív by se mělo začít uvažovat trošku ekonomicky obzvlášť v našich podmínkách, aby jsme pak mohli Viktorovi dát odpovídající kádr k.lepším výsledkům, protože co například s útočníkem který ve 22 zápasech nedá ani gól? Viz Harkabus? A další jiný "kusovky". Smutné je, že na posily není, takže nevím jak jinak se z toho vyhrabat, než že to tam začne padat a vyhrajeme třeba nějak haluzně.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 16/11/2019, 22:43

Kancler: Takže faul na Matěje nebyl? Že mi tady pises o brečeni? Napsal jsem holej fakt, pravdu, tak jaký brečeni? Matěj by jel sám na gólmana, Přerovskej hráč ho chytl jak zapasnik sumo a sundal na zem. Jasnej faul i v prodloužení.
A kde píšu o tom, že nám to prohrál sudí? Bez vstreleneho gólu doma nemůžem vyhrát.
Janosik to shhrnul dobře a souhlas.....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 16/11/2019, 22:42

Vono je někdy na poblití si číst ty názory na Facebooku. Jako nadávat tam na Skořápku, kterej s Čagim ten tým táhne, to je na hlavu. Ale ta diskuse je tam kvalitnější než byla na DF, že jo pane Lysý?

Díval jsem se, že jsme dostali stejně gólů jako Motor, v počtu vstřelenejch jsme 3.nejhorší. Pořád doufám, že je to Ujča naučí.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Janosik 16/11/2019, 22:27

Hosi, co jste jako cekali? Ze Viktor mavne kouzelnym proutkem a my to zacneme valcovat? S Viktorem melo prijit i par novych hracu, ale uvidime, co vymysli, az jim skonci hajeni. On je taky problem, kdyz do vas nekdo nekolik sezon cpe nahazovani puku, zaslapavani v rohu atd, na to za tyden zapomenout a hrat jinak. Me se to dnes vcelku libilo, protoze naznaky zmeny stylu hry tam byly videt. V presilovkach se konecne zacalo strilet. Podle me to chce vse zjednodusit a misto nahravek vice palit na branu. Ja doufam, ze tu osmicku umlatime.

Janosik

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Karlos 16/11/2019, 21:59

DUKLIČKA napsal:Je to prostě zmar nad zmar.
Velebnosti.......... 😤

Karlos

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 16/11/2019, 21:54

A taky jedina poradna strelba byla tak leda od mestske gardy tot vse..lozenky mame az v prodlouzeni coz je dost zalostny ..navic souper mel nekolik tycek takze se taky mohlo dohravat treba za stavu 0:3

realne nas proste ceka nekolik sezon bidy..kdyby aspon bylo z ceho brat hrace na nejakou prestavbu ale juniory mame tak zalostny ze tam si nepomuzeme...
achjo to jsou vyhlidky..

ale tu kadan v lednu dame tomu verim Very Happy Very Happy
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 16/11/2019, 21:48

Je to prostě zmar nad zmar.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 16/11/2019, 21:44

Mimochodem Machala dnes 2 fiky za Prostejov...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kancler 16/11/2019, 21:42

imbík napsal:A jinak, Mareš byl jedinej kdo to trochu dohrával, když doma nedáme gól, tak co chceme? To jako vážně nepochopím některé komenty. Faul na Matěje v prodloužení úplně jasnej, přirovnal bych to ve fotbale k tomu co se minulý týden dělo na Slavii s Teplicema ta penalta na Olejanku... kontakt tam sudí u kamery viděl  tím to zvadlo 😀🙂 Nebo Liberec Plzeň, žlutá karata jen jednostranně....
Dukla si to má uhrát sama a pak bys tady klasicky nebrečel.Sport není spravedlivej, ale rozhodčí nám to neprohráli. Prohrála nám to obří nemohoucnost dát gól, prohrávní soubojů atd. Je třeba si přiznat, že hrajeme totální hnus. A pokud vše budeme jen a jen zaobalovat za rozhodčí, smůlu, zranění, tak zůstaneme tam, kde jsme

kancler

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 16/11/2019, 21:41

To: Kelt Presne, Andel hraje jak kdyby to tady mel za trest...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 16/11/2019, 21:37

Já tam to nasazení viděl taky. Bohužel to byla asi jediná změna. Nejlepší na ledě asi Juda, nebál se tlačit před branku.
Pana Anděla bych poslal šupem do Brodu, ten je votrávenej jak Vávra.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kancler 16/11/2019, 21:37

Tak koho vyměníme ?Adeptů je tam víc než dost. A co ta" inteligentní" soutěž o název stadionu, už nám oznámí výherce ? What a Face cheers Basketball

kancler

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 16/11/2019, 21:33

A jinak, Mareš byl jedinej kdo to trochu dohrával, když doma nedáme gól, tak co chceme? To jako vážně nepochopím některé komenty. Faul na Matěje v prodloužení úplně jasnej, přirovnal bych to ve fotbale k tomu co se minulý týden dělo na Slavii s Teplicema ta penalta na Olejanku... kontakt tam sudí u kamery viděl tím to zvadlo 😀🙂 Nebo Liberec Plzeň, žlutá karata jen jednostranně....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 16/11/2019, 21:31

Jenže oni dali 4 nebo 5 týček.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 16/11/2019, 21:28

ondrej.n napsal:
ralff napsal:Ale nasazení a bojovnost to tam dneska bylo
Prosím, mylíš to vážně?

Ano, myslím. Koncovka byla sice mizerná, ale v základní hrací době jsme nedostali gól, což by se bez nasazení a bojovnosti rozhodně nestalo. To, že to pro oko moc nevypadalo, neznamená, že se tam nedají najít  žádná pozitiva.

Jinak Juda dneska jeden z nejlepších. Nechybělo moc a dal to tam.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 16/11/2019, 21:27

Ralf a Jaternicka souhlasím s vámi.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 16/11/2019, 21:18

ralff napsal:Ale nasazení a bojovnost to tam dneska bylo
Prosím, mylíš to vážně?
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kancler 16/11/2019, 21:03

Jaternička napsal:
ralff napsal:Ale nasazení a bojovnost to tam dneska bylo, a po Brižíkovi se taky nemohlo chtít víc. Ten gól hráčů v poli.

Ten gol byl rozhodciho,,kdyz nevidi drzeni Mateje na nasi modry..tak je to tezky
Ono asi už njede ani tak o ten gól, ale spíš o celkový herní projev. A řekl bych, že je to marnost na úrovni okresného přeboru. A to se okresnímu řeboru omlouvám Twisted Evil Very Happy

kancler

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 16/11/2019, 20:44

ralff napsal:Ale nasazení a bojovnost to tam dneska bylo, a po Brižíkovi se taky nemohlo chtít víc. Ten gól hráčů v poli.

Ten gol byl rozhodciho,,kdyz nevidi drzeni Mateje na nasi modry..tak je to tezky
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 16/11/2019, 20:36

Ale nasazení a bojovnost to tam dneska bylo, a po Brižíkovi se taky nemohlo chtít víc. Ten gól hráčů v poli.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 16/11/2019, 20:35

A co má jako dělat s tím co tam má? Obrana nulová. Anděl třetinové cagy poloviční (omlouva ho věk a mají ho prectenyho) Pekr nic. atd.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 16/11/2019, 20:34

Před Viktorem Ujčíkem je hodně práce. Mám trochu obavu, jestli my jsme nepodcenili nebo rovnou neodflákli letní přípravu. Osmička už to asi nebude, ale možná dobře pro nás, protože pro ten rozklíženej tým bude lepší o play-off hrát odspodu, než jít jako otloukanákek shora. Každopádně bude potřeba udělat změny v sestavě, minimálně nějakým pořádným střídavým startem nebo starty, ale spíš bych to viděl na nějaký odchod nebo výměnu, prostě něco....
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 16/11/2019, 20:24

Jsem docela zklamanej z tech treneru, protoze se toho opravdu moc nezmenilo:
-mame uspesnost presilovek asi 11% a hrajeme je porad ve stejnem slozeni
- rozehravka je porad silena, jednou to bek nema komu dat, podruhe kdyz ma tak to stejne jen nesmyslne vyhodi
- nezmenilo se nic ani na slozeni utoku
- nejsme schopni reagovat na vyvoj utkani, prvni lajna dneska totalni zmar a my je tak nechame hrat cely zapas
K tomu bych jeste dodal:
-pozitivum vykon Judy, nas nejlepsi utocnik dneska
- nechapu k cemu mame v tymu hrace jako je Lichanec, Harkabus, ale treba i Andel je tragickej...
- absolutne nechapu vedeni proc nekoho nedohaneme na oziveni toho utoku, mysli si snad nekdo z Dukly, ze je ekonomictejsi hrat pul sezony v te dolni pulce tabulky?

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kancler 16/11/2019, 20:22

DUKLIČKA napsal:Bedřichu tobebse to líbí?
Líbí :-D Martine Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

kancler

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 16/11/2019, 20:18

Mareš dnes (jako obvykle) neuvěřitelný výkon, tolik námazů od hráče 1. obrany se jen tak nevidí..
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 16/11/2019, 20:11

Bedřichu tobebse to líbí?

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 16/11/2019, 20:04

-druholigový golman vychytá nulu i za tou naší zmatenou obranou. Asi je 2. liga něco jako NHL hádám
- tahouni netáhnou..ostatní se ani nevezou
-vědomi si letošní krátké sezony, hýčkáme sponzory a zodpovědně leštíme reklamy na manťáku
- jestli měla být změna trenéra impulz, tak asi fakt jen pro fanoušky
- čekal bych alespoň zlepšení založení útoku. prostě říct hráčům, že jednou z bodu A, do bodu B a hlavně se nesmí dostat do sitauce, že na útočné modré zastaví. Náročný trenér by možná chtěl i nějaká překřížení hráčů bez puku, ale já jsem skromný.
- stejně tak bych čekal rozestavení na přesilovky. Samozřejmě bychom to zazdili neschopností si nahrát, ale za to trenér nemůže. Plus nestát kolem manťáku jako ocasové, ale občas projet bez puku skrz obranu + najíždět do nebezpečných pozic, ne co nejdál od brány jak to praktikujeme.

Ale pokud se někdy skamarádí náhoda a štěstí, dají se na naší stranu tak můžeme i vyhrát :-)

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 16/11/2019, 20:04

Jediný pozitivum vidím v tom ze jsem si nekoupil permici i na play off. Ale zase bude šance že třeba v lednu porazime Kadan
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 16/11/2019, 19:59

Výborně duklo

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 16/11/2019, 19:46

0:0 jsem tedy nečekal. Dával jsem méně než 3.0 gólu... To jsem byl dost "při zemi".

EDIT: No, tak 4 vteřiny před koncem. 1 bod s Přerovem, doma 0 gólů.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: