Diskuzní fórum
+53
vn
MarkusHCD
arthur
imbík
hcd
jajirk
Kelt
Duklacek
Jaternička
Lucke
DUKLIČKA
Martynez
karel granát
HCD13
Hhs23
Beny
ondrej.n
Leo
Lázňator
staříček
Janosik
Siroko
HCDTOM
hadas (admin)
Chytry Clovek
Karlos
kancler
mjrkk
olin
Geofree
Kobson
Luc2as
Ryben
Excalibur
Dukla_goool
krap
Ujo
Laďa
Mazakis
FREDERIK
Thoor93
medaji
maggycc
MichalDJ
Kuba
Juraj
P13etr
kačerdonaldino
vakoz
mcelansky
Falk HCD
colorado44
Hedgehog
57 posters
Strana 3 z 20
Strana 3 z 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Re: Diskuzní fórum
richmonds napsal:vyhazovaný Brož podržel, vyhazovaný Kolář skoroval...
Asi musím kritizovat častěji
Zkritizoval jsem Brožáka a chytá jak ďas od tý doby...
Minule jsem speskoval za mínusový body Koláře a Harkabuse...Kolář gól, Harkabus asistence...
Teď už se to blíží...
sz108- Posts : 378
Jo,tak Štrba je machr,ale hold to nevyšlo
MarkusHCD- Posts : 1924
MarkusHCD napsal:richmonds napsal:vyhazovaný Brož podržel, vyhazovaný Kolář skoroval...
Spíš neschopnost Doktora a Fronk na pravém místě
stačilo zazmatkovat a v pohodě si ho tam srazil...i v takové situaci zachoval klid a věděl, co dělá. to také není zrovna samozřejmost
richmonds- Posts : 577
richmonds napsal:vyhazovaný Brož podržel, vyhazovaný Kolář skoroval...
Spíš neschopnost Doktora a Fronk na pravém místě
vyhazovaný Brož podržel, vyhazovaný Kolář skoroval...
Přežili jsme klinickou smrt a HIN SA HUKÁŽE,jak jsme na tom,pěkná haluz!
hlavne to udrzet at neni velka ztrata na 8 misto
Jaternička- Posts : 1419
to víš, místo aby bruslil, tak to zkusil po jágrovsku hokejkou, ale nějak mu nedošlo, že není Jágr..MarkusHCD napsal:Faul v útočném pásmu to jenpodtrhl
Teď už je to na jednu bránu,stejně jako v Budějovicích
Když už takovou šanci máme,musíme ji proměnit,takových už moc nebude
To nebylo jen o nedůrazu u maňtáku, další střídání hnedka špatná rozehrávka na hůl soupeře a honem zpátky do zadu prostě špatnej.
imbík- Posts : 3617
imbík napsal:Ten Harkabus je vážně špatnej...
Takhle v oslabení tam k tomu manťáku prostě jet nemůže....škoda...možná to jen pramení z přemíry snahy...
Nicméně je to chyba, ale která je jen důsledkem těch oslabení...těch bylo tuto třetinu prostě příliš...to bych viděl jako zásadní moment, který nás stál vedení v zápase...
Třetí třetina je ale před námi, takže hlavu vzhůru a urveme to...dnes na to máme!!
Posledních pět minut už jsme zase šlapali vodu,pokud nedáme ze začátku nějakou (ké) šance,opět spláčeme nad výdělkem
imbík napsal:Ten Harkabus je vážně špatnej...
To uz bych tam radeji dal nejakyho juniora a Harky at si jde uzit par zapasu treba u Zihadel nebo Plamenu
S tímhle tecovanym bohužel neměl asi nárok chytit
Ujo- Posts : 73
Prostě chybí fyzička,ty fauly z toho jednoznačně pramení
MarkusHCD napsal:Ale ty první vlaštovky tam jsou,před bránou už to začínáme alepoň trochu čistit
ono to hlavně vypadá, že oslabení hrajeme diamant. jako proč ne, alespoň je jasně dané, kdo má zodpovědnost před bránou(dřív tam často bývali dva, ale jako by tam nebyli). Jen to horní natáčení, natož posun když nahoře přejede hráč s pukem na jinou pozici, docela hapruje, ale zatím bez následků
No,jo,ale to taky muséíme chvíli hrát v pěti,to už zase nemůžeme,že chytáme protihráče rukou?
Ale ty první vlaštovky tam jsou,před bránou už to začínáme alepoň trochu čistit
nejsmutnější jsou ty chvíle, kdy se v obraně sejdeme 3 u jednoho chlapa a končí to tak, že všichni 3 jen ve stoje koukají jak jim ten útočník odjíždí s pukem pryč...tomu už jen schází aby se kluci začali navzájem srážet a padat k ledu, aby to komické číslo bylo dokonalé...
samozřejmě evergreen nahrávky...ale co, třeba budeme mít neskutečnou kliku a vyhrajeme, třeba i 1:0, ale prostě vyhrát!
samozřejmě evergreen nahrávky...ale co, třeba budeme mít neskutečnou kliku a vyhrajeme, třeba i 1:0, ale prostě vyhrát!
Šťipňete mě jestli se mi to nezdá, pár hráčů seřezáno a ještě využita přesilovka.
Opravil bych komentátora,už ne 10.73,slr možná 10.75
Jdeme čekat na Patrika,třeba se dočkáme
Krátké tréninky byli hlavně v létě a né vždy tak krátký ale do 50 minut vždy pak individuální
Hhs23- Posts : 177
Dneska věřím, že to zlomíme, je tobuď a nebo.
Tak já jsem na tréninku párkrát taky byl a není úplně pravda, že vždy trval jen těch 35 minut. Nemůžu to porovnávat s Ujčou, ten jsem ještě neviděl, ale Vlkovi (teda spíše Zemanovi) tréninky jsem viděl a záleželo jestli ten trénink byl v den utkání nebo v nehrající den, pak se dynamika a doba tréninku výrazně lišila. Plus se přidávala posilovna. Takže já ty tréninky taky viděl a jak říkám nebylo to úplně, tak jak píše hhs23, každopádně je vidět, zá má nějaký info přímo od Dukly protože dost věcí ze zákulisí klubu sedí, nebo sedělo.... Například to, že nebylo jisté jestli trenéři do Litoměřic vůbec odcestuji, protože se vědělo od rána, že Vlk končí....
Dnes, pokud to myslíme vážně s postupem mezi nejlepších 8, musíme naplno bodovat...
Těžko očekávat, že Havířov ztratí nějaký bod doma s Kadaní...
A ztrácet na osmičku 5 nebo 6 bodů(dle výsledku Slavie) by vzhledem k losu byl celkem neřešitelnej problém v naší situaci...
Takže Dukla do toho!!! Pokud chceme sezonu nějakým stylem ještě zachránit, dnes je nutná výhra...
Těžko očekávat, že Havířov ztratí nějaký bod doma s Kadaní...
A ztrácet na osmičku 5 nebo 6 bodů(dle výsledku Slavie) by vzhledem k losu byl celkem neřešitelnej problém v naší situaci...
Takže Dukla do toho!!! Pokud chceme sezonu nějakým stylem ještě zachránit, dnes je nutná výhra...
Siroko: jestli je pravda, co se o naší přípravě v posilovně říká, tak když vsichni trénovali stejný cviky, ve stejným tempu atd...tak to není nic překvapivého.... Nemůžeš dat klukovi, který sotva vylezl od juniorů, nebo má 75 kg, stejnou zátěž jako 90 kg chlapakovi. Navíc...zase mladší tělo bude reagovat na posilovnu jinak než starší... Nevím...jak moc předtím Cagy, Skořápka a ostatní trénovali v posilovně. Ale zrovna tihle se pomalu chystají do "hokejového důchodu".. .a to tělo se už na to taky nebude chtít v posilce namáhat, i když hlava bude chtít
Ujo- Posts : 73
No pravda je že udržení puku v utočném pásmu nebo u mantinelu je v podání dukly vždy jen na pár sekund tady to je souhr fyziognimickych herních predpokladů a dobrého treninku. Každopádně Vlk to měl tak nastaveno jeho slova že na to máme 52 kol tak nějak trochu zapomněl že s horším kadrem a jiným systenem musí zabrat dřív...
Kdyz uz jsme u ty posilovny, taky mate pocit, ze prohraveme vetsinu silovejch souboju na puku, kde se zapojuje sila rukou? Pokud ty posledni letni pripravy byly postaveny hlavne na posilivne, tak bych cekal, ze budeme pokulhavat spis jinde.
Siroko- Posts : 1206
Je jasný že se srpen, září se prostě víc než hokeji věnovali posilovně ale s kombinací s menším počtem přípravných zápasu rovná se mizerný začátky posledních sezon...
Nechci samozřejmě Vlkovi tréninky hanit taky k něčemu byli výsledky taky měl, ale změnu už to opravdu chtělo. Vlk byl na treninku obrovská autorita tak nějak si nedovolil nikdo nic vypustit, ale mám dojem že na ledě prostě trénovali málo času. U Viktora je atmosféra znatelně volnější ale kluci žerou led a chcou se zlepšit. Jak už psal začínají s jednoduchyma věcna na 1 až 2 přihrávky a střela kudrlinky přijdou pozdejc..
Jednak rozdíl v délce tréninku samozřejmě porovnavám stejný jednotky.Trenink byl a je psanej U Vkla i Ujci na 1h45min. Vlk trénoval 35-50 minut s toho 15 kreslí a vysvětluje. Ujča 75minut a hráči už s kabiny vědí co mají dělat a 60 minut se fakt jezdí a detaily se řeší v posledních 15 minutách.Nejdivnejší to bylo u Vlka od srpna do září to bylo fakt 35 minut na ledě. Po deseti letech teď vidím opravdu nové věci jak založení útoku tak signály v útočném pásmu které jsme dřív neviděl a opravdu jsem ty nové věci viděl v prvních 10 minutách na Motoru pak se to nějak vytratilo,ale jsem přesvědčen že se to zvedne a na někom se chytnem je to hodně o hlavě...
Jsem dlouholetý pozorovatel treninků dukly tak jsem si nenechal ujít iUjčíkovi no a můžu srovnávat...
Ja si teda nemyslim, ze jsme nic nemeli. Neco tam bylo, ale bylo videt, ze Pterov hraje v pohode a hral to vic v klidu i v tom zakonceni. Dokonce jsem videl i nas jistej posun ve hre a to ve strednim pasmu. Konecne posilame puky i dlouhou kriznou prihravkou na utocnika a nepokousime se to porad dokola projet kolem mantinelu a nahazovat. Pro me jsko pro divaka je takovej prechod podstatne hezci a hokejovejsi. Stredni pasmo bylo sice koukatelnejsi, ale k dokonalosti to melo porad daleko. O koncovce a presilovejch hrach ale nema cenu mluvit, to je porad krec.
Siroko- Posts : 1206
Jinými slovy my, při té jejich defenzivě a sebeobětování, jsme prakticky neměli vyloženku, kdežto oni nastřelili 4 tyčky...No, taky hodnoceníralff napsal:Ono je taky potřeba říct, že Přerov to včera betonoval vším co měl. Já vím, že to nic neomlouvá, ale oni padali do střel, blokovali, jak jsme byli na puku hned nám viseli na zádech. Na tyhle zápasy nám letos chybí síly a hlavně hráči, kteří by to rozrazili.
ondrej.n- Posts : 590
Mne teda prislo, ze nejvetsi rozdil byl vcera v kvalite prvni lajny, resp. Prvniho utoku...vim, ze ty predchozi zapasy nas tahla hlavne prvni lajna, kdyz uz nekdo, ale vcera hrali proste tragicky...a to vsichni tri!
vn- Posts : 1856
Jaternička napsal:
tak ono kdyz de facto poradne proveris golmana az v prodlouzeni tak je to tezky.. kdyby mel vcera Prerov v brance kybl dopadlo by to stejne
Ono je taky potřeba říct, že Přerov to včera betonoval vším co měl. Já vím, že to nic neomlouvá, ale oni padali do střel, blokovali, jak jsme byli na puku hned nám viseli na zádech. Na tyhle zápasy nám letos chybí síly a hlavně hráči, kteří by to rozrazili.
ralff- Posts : 1547
ralff napsal:imbík napsal:Každopádně Fiala je teď volnej už ho vyhodili z Komety, respektive rezignoval po dnešním výprasku s Varama. I když jako pro další změnu nejsem a hlavně na ní nemáme, Ujčovi bych dal prostor, pokud letos play off nebude těžko za to vinit Viktora. Každopádně to bude ostuda pokud nebudeme vůbec v play off
Na tipsportu v diskuzi kdosi tvrdil, že je Fiala hodně rozhádanej se Zábranským, a že se jen čeká na záminku k vyhazovu.
Jinak, Klimeš včera u nás za Přerov a dneska ve třetí třetině střídal v brance Komety a po několika málo vteřinách mu to tam padlo.
tak ono kdyz de facto poradne proveris golmana az v prodlouzeni tak je to tezky.. kdyby mel vcera Prerov v brance kybl dopadlo by to stejne
Ujo napsal:Rozhodčí mu to dobře vysvětlil??? :-D pokud nema áčko, nebo céčko, tak snad 10 minut osobák. .Jágr nejagr!
Tak to je druhá věc. Měl dostat 10 za blbý kecy. Jágr nejágr, jak říkáš.
imbík napsal:Každopádně Fiala je teď volnej už ho vyhodili z Komety, respektive rezignoval po dnešním výprasku s Varama. I když jako pro další změnu nejsem a hlavně na ní nemáme, Ujčovi bych dal prostor, pokud letos play off nebude těžko za to vinit Viktora. Každopádně to bude ostuda pokud nebudeme vůbec v play off
Na tipsportu v diskuzi kdosi tvrdil, že je Fiala hodně rozhádanej se Zábranským, a že se jen čeká na záminku k vyhazovu.
Jinak, Klimeš včera u nás za Přerov a dneska ve třetí třetině střídal v brance Komety a po několika málo vteřinách mu to tam padlo.
ralff- Posts : 1547
Každopádně Fiala je teď volnej už ho vyhodili z Komety, respektive rezignoval po dnešním výprasku s Varama. I když jako pro další změnu nejsem a hlavně na ní nemáme, Ujčovi bych dal prostor, pokud letos play off nebude těžko za to vinit Viktora. Každopádně to bude ostuda pokud nebudeme vůbec v play off
Jágr ještě 10 za řeči nedostal a nikdy nedostane, na to ze sudích nemá nikdo koule. Že Jágr když brání a nestíhá do zadu si pomáhá faulama je taky pravda a potrestány nejsou ani z půlky.
Strana 3 z 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Strana 3 z 20
Povolení tohoto fóra: