Diskuzní fórum
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: Diskuzní fórum
miramare83- Posts : 1094
vn, karel granát, staříček, FREDERIK and Duklacek like this post
Lázňator- Posts : 696
jajirk likes this post
Nejedete někdo zítra do Znojma z Jihlavy?
imbík- Posts : 3589
vn- Posts : 1819
FREDERIK and miramare83 like this post
Siroko- Posts : 1202
vn- Posts : 1819
Duklacek- Posts : 1074
imbík and FREDERIK like this post
. Burkov smlouvu s Áčkem máKolja napsal:MarkusHCD napsal:. Taky myslím,ale prioritou asi bude udržet 4 flek,o který se přetahujeme s Perníkymiramare83 napsal:Burkov, Jungwirth, Kuprjanov, Cihal - hned zkusit v acku! Vzdyt treba Rausovi uz sanci davaji, tak proc ne temto? Moc by me zajimalo, co. by v tehle forme ukazali.
Nebude to tím že jen nepodepsali smlouvu s ackem a vi ze půjdou pryč? Dukla mládež a Dukla "A" jdou 2 rozdílný subjekty.
MarkusHCD- Posts : 1924
MarkusHCD napsal:. Taky myslím,ale prioritou asi bude udržet 4 flek,o který se přetahujeme s Perníkymiramare83 napsal:Burkov, Jungwirth, Kuprjanov, Cihal - hned zkusit v acku! Vzdyt treba Rausovi uz sanci davaji, tak proc ne temto? Moc by me zajimalo, co. by v tehle forme ukazali.
Nebude to tím že jen nepodepsali smlouvu s ackem a vi ze půjdou pryč? Dukla mládež a Dukla "A" jdou 2 rozdílný subjekty.
Kolja- Posts : 154
Jaternička- Posts : 1411
. Taky myslím,ale prioritou asi bude udržet 4 flek,o který se přetahujeme s Perníkymiramare83 napsal:Burkov, Jungwirth, Kuprjanov, Cihal - hned zkusit v acku! Vzdyt treba Rausovi uz sanci davaji, tak proc ne temto? Moc by me zajimalo, co. by v tehle forme ukazali.
MarkusHCD- Posts : 1924
Duklacek likes this post
karel granát likes this post
Lufa- Posts : 1287
staříček- Posts : 522
karel granát and FREDERIK like this post
Excalibur- Posts : 614
ralff, staříček, DUKLIČKA and miramare83 like this post
Duklacek napsal:Nezdá se vám, že brutálně nevyšel letní tah s cenami a permicemi? Jestli říkali 600 lidí, tak to je na Zlín ve středu hodně málo. O dost méně, než loni. Rozumím, že to bylo za dvě kila pro ty, kdo nemá permice. Ale čekal bych, že aspoň na tyhle zápasy se probudí o pár dukláků navíc. Takhle můžeme očekávat v listopadu zase nějaký projekt o záchraně
Mě třeba hodně sere, že vstupenka na zápas stojí podle toho, s kým se hraje. Co to jako je? Chápu, kup si permanentku a drž hubu, ale tohle přece není normální? Chápu to někde na MS apod. ale v Chance lize? Na Frýdek 90 a na Kolín 135? WTF? O ty prachy nejde, ale princip mi vadí.
ralff, DUKLIČKA and jajirk like this post
jajirk napsal:Tak my vyhrajeme, po slušným výkonu, hokej celkem pěknej a tady pár příspěvků, kde se navíc řeší ten, který ani nehrál.
Už aby jsme prohráli, to zas bude fórum v laufu
Souhlas. Až mě jednou naserou, tak jedním klikem smažu fórum, jako na ofic stránkách a bude
ondrej.n likes this post
Už aby jsme prohráli, to zas bude fórum v laufu
jajirk- Posts : 159
FREDERIK, DUKLIČKA and miramare83 like this post
Jednoznačně legenda, která pro Duklu udělala vagón věcí, na to se nesmí zapomínat a jeho dres jednoznačně patří pod střechu ať s 20 nebo 90!
Ale když vezmu poslední 2 sezóny, když to šlo odešel jinam jako několikrát v kariéře Znojmo, Zlín, Budějovice. Letos tady je, protože rozhodla rodina, nezaznamel jsem že by tady chtěl být.
Co se týče projevu na ledě ano body dělá, ale brutálně protahuje střídání, závaží puky do třetiny, když už nemůže a pak jde střídat. Cela další lajna tím pak trpí a trvá než se srovná. Fakt bych nechtěl být ten kdo chodí na led po něm. Ale co mi vadí nejvíc, jak když má špatnej den, jak nadává spoluhráčům.
Čagy udělal pro Duklu strašně moc, letos je to buřt, ale další sezóny už si dokážu představit bez něj.
Kolja- Posts : 154
hadas (admin), Kuba, ondrej.n and Lufa like this post
Tuhle debatu jsi začal ty, když si měl potřebu napsat nějakou poznámku o tom že Čagy nehraje a jsi teda zvědavej jak to bude v přesilovkách. Vsadím se, že ses celej zápas modlil aby jsme v přesilovce gól nedali a tys tu pak s pompézou zvěstoval, že jsme hráli přesilovky taky bez gólu.
To tvoje neustálý předhazování jak je Čachotský nepostradatelný působí třeba na mě úplně opačně a jen vlastně vyvoláváš protireakci.
Takže - dneska jsme hráli a vyhráli i bez Čagyho. Přesilovky jsme nevyužili, pravda , ale poprvé s čistým kontem.
To, že sis konečně koupil permici, navzdory tomu že klub neobnovil na oficiálních stránkách DF tě samozřejmě šlechtí.
DUKLIČKA- Posts : 1609
staříček and miramare83 like this post
staříček likes this post
Ale hráčům patří respekt odmakali to.
Lufa napsal:Sice mám , jako několik předešlých let permici ( na rozdíl od tebe ) ale na hokeji jsem nebyl. Takže budu dál psát o tom aby vyhodili přesilovkovou lajnu Čagyho. Máš s tím problém ?
Fajn už i minule jsem čekal, že napíšeš něco že třeba dal dva góly nebo minule našel hezky Dundyho a ten dal nakonec vítězný gól. Nevyjádřil ses. Když něco posere jsi mezi prvními kdo tu něco píše. Takže o tvé objektivitě si můžeme povídat do aleluja. No vidíš já bez permice klubu pomůžu víc než ty. Místo psaní při zápase na df jsem na zimaku kde fandím a ještě když si koupím pokaždé vstup tak za sezonu dám klubu víc než s permici takže ty tady tak do někoho rej ty chytroline. Koukám, že když se vyhrálo tak jsou přesilovky ok měli jsme tři, nedali jsme ani jednu, ale nenadavas, kdoví čím to je. Nebo, že chyběla 90?
Ale dobrý, důležité jsou tři body okořeněné čistým kontem pro Berana, ten už to taky potřeboval.
ralff- Posts : 1536
staříček and miramare83 like this post
Přesně tak, pouštěl to, ok. Ale pak se to takhle zvrtnev závěru. Dobrý výkon, hlavně první dvě třetinymiramare83 napsal:Tohle jako fakt nebylo ani na 2 minuty? Vubec rozhodci i dneska docela slabota, hrozne to poustej, pak se to zvrtava...
ralff, FREDERIK and Duklacek like this post
FREDERIK and miramare83 like this post
imbík napsal:Lufa napsal:imbík napsal:Duklacek napsal:Pro změnu není Čagi. Je Krajč. Chvátal v útoku, nezapomeňme Meluzína poslat zase do druhé ligy
Tak aspoň dneska nikdo nebude kazit přesilovky.
A budeš vůbec na ten hokej koukat když Čagy nebude hrát ?
Dokonce jsem osobně. Zajímalo by mě jestli už jsi letos aspoň jednou byl nebo tu většinou jen píšeš ať tu jeho lajnu už z těch přesilovek vyhodí.
PS: před zápasem jsem čekal frontu na čaj a ptali se tam nezavisle na sobě asi tři lidi proč není Cagy. Zajímavý, že jakmile chybí on hned se všichni ptají co s ním je. Tak já nevím kde je zakopaný pes. Někdo má s ním asi problém nebo si léčí mindraky přes něj těžko říct. Za legendou klubu budu stát vždycky za jakýkoliv okolností. Až tu někdo odehraje a pro klub udělá to co on můžeme se bavit dál
Jinak v globále slušná třetina, golovek jsme měli víc, ale nedali jsme nic. Aby nás to nemrzelo.
To musíš jmenovitě napsat Imbíkovi. Ale nějak opatrně, protože je ješitnej jak stará Okapalová a mohlo by se ho to dotknout .miramare83 napsal:Uz toho nechejte s tim Cagym ne? Myslim, ze kazdymu normalnimu fanouskovi je jasny, kdo to je, co pro Duklu znamena atd... Za me zbytecna debata dokola a furt presvedcovani naky... Ale zase, plest se do toho nehodlam, jen pisu muj dojem:)
karel granát, staříček, Jaternička and FREDERIK like this post
Lufa napsal:imbík napsal:Duklacek napsal:Pro změnu není Čagi. Je Krajč. Chvátal v útoku, nezapomeňme Meluzína poslat zase do druhé ligy
Dokonce jsem osobně. Zajímalo by mě jestli už jsi letos aspoň jednou byl nebo tu většinou jen píšeš ať tu jeho lajnu už z těch přesilovek vyhodí.
PS: před zápasem jsem čekal frontu na čaj a ptali se tam nezavisle na sobě asi tři lidi proč není Cagy. Zajímavý, že jakmile chybí on hned se všichni ptají co s ním je. Tak já nevím kde je zakopaný pes. Někdo má s ním asi problém nebo si léčí mindraky přes něj těžko říct. Za legendou klubu budu stát vždycky za jakýkoliv okolností. Až tu někdo odehraje a pro klub udělá to co on můžeme se bavit dál
Jinak v globále slušná třetina, golovek jsme měli víc, ale nedali jsme nic. Aby nás to nemrzelo.
Duklacek napsal:Nejlepší třetina Brože letos
Jo, povedla se mu. Skoda ty tycky... Jinak vyrovnana bitva, se Zlinem uz tradicne. Na Chance ligu slusnej hokej bych rekl...
Btw zda se mi jedinymu, ze ten komentator obcas mele hrozny kraviny? Jako ma i normalni pasaze, ale nekdy je to jenom takovy placani (vcetne chyb jmen jako Matej Beran nebo Patrik Werbik).
Naposledy upravil miramare83 dne 18/10/2023, 18:04, celkově upraveno 1 krát
Škoda že neproměnil ten únik.Duklacek napsal:Nejlepší třetina Brože letos
miramare83 napsal:Vi nekdo, proc nehraje? Nepredpokladam...
Podle komentátora prej nic vážného...
ralff- Posts : 1536
miramare83 likes this post
imbík likes this post
No minimalne to bude zajimavy stasticky prispevek do zdejsi diskuzeimbík napsal:Siroko napsal:No alespon to muze dneska rozseknout ten spor. Jsem na to dnes zvedavej.imbík napsal:Duklacek napsal:Pro změnu není Čagi. Je Krajč. Chvátal v útoku, nezapomeňme Meluzína poslat zase do druhé ligy
Že jako když tam dneska dvě spadnou tak to bude ním jo?
Siroko napsal:No alespon to muze dneska rozseknout ten spor. Jsem na to dnes zvedavej.imbík napsal:Duklacek napsal:Pro změnu není Čagi. Je Krajč. Chvátal v útoku, nezapomeňme Meluzína poslat zase do druhé ligy
Že jako když tam dneska dvě spadnou tak to bude ním jo?
imbík napsal:Duklacek napsal:Pro změnu není Čagi. Je Krajč. Chvátal v útoku, nezapomeňme Meluzína poslat zase do druhé ligy
No alespon to muze dneska rozseknout ten spor. Jsem na to dnes zvedavej.imbík napsal:Duklacek napsal:Pro změnu není Čagi. Je Krajč. Chvátal v útoku, nezapomeňme Meluzína poslat zase do druhé ligy
Duklacek napsal:Pro změnu není Čagi. Je Krajč. Chvátal v útoku, nezapomeňme Meluzína poslat zase do druhé ligy
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
|
|