Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+34
HCDTOM
Martynez
AJET0
Lucke
Burberry
hadas (admin)
colorado44
krap
jajirk
Kolja
Kelt
J4u8
hcd
pegy18
hk
Mazakis
ondrej.n
Lázňator
Thoor93
ralff
miramare83
Excalibur
vn
imbík
Hhs23
MichalDJ
staříček
FREDERIK
Siroko
DUKLIČKA
MarkusHCD
Duklacek
Lufa
Jaternička
38 posters

Strana 5 z 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 5 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro miramare83 20/10/2023, 23:03

Neco mi rika, ze to zejtra nedopadne. Snad se pletu. Ohledne tech absenci by to chtelo od klubu jednoznacne lepsi info, aspon jednou za cas. Uz to tak i byvalo, ted zas vime velky prd, skoda...

miramare83

vn, karel granát, staříček, FREDERIK and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 20/10/2023, 19:54

Zejtra na ČT sport + Znojmo Dukla

Lázňator

jajirk likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 20/10/2023, 19:38

Harky se už připravuje.
Nejedete někdo zítra do Znojma z Jihlavy?

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 20/10/2023, 18:48

A Bartoš taky už chybí řádně dlouho :-(

vn

FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 20/10/2023, 18:42

Taky si rikam, co je s tim Harkabusem. Rikalo se, ze bude absentovat dva mesice a uz je to minimalne dva a pul.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 20/10/2023, 18:11

Menšík i Mareš dnes za Olomouc, to jsem zítra zvědav na sestavu…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 20/10/2023, 18:02

Zrovna Burkov obrovský talent, ale nemá ještě v sedmnácti postavu na Chance ligu. Támhle nějaký Výtisk ho trefí u manťáku a můžeš ho poslat na roční neschopenku do Estonska

Duklacek

imbík and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 20/10/2023, 13:47

přesně třeba Vít Macek který nedávno byl chválen jako Pardubická akvizice ještě loni oblékal dres Dukly. A co dneska za něj dostávají body pro akademii Pardubice.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 20/10/2023, 13:03

Kolja napsal:
MarkusHCD napsal:
miramare83 napsal:Burkov, Jungwirth, Kuprjanov, Cihal - hned zkusit v acku! Smile Vzdyt treba Rausovi uz sanci davaji, tak proc ne temto? Moc by me zajimalo, co.      by v tehle forme ukazali.
.        Taky myslím,ale prioritou asi bude udržet 4 flek,o který se přetahujeme s Perníky

Nebude to tím že jen nepodepsali smlouvu s ackem a vi ze půjdou pryč? Dukla mládež a Dukla "A" jdou 2 rozdílný subjekty.
. Burkov smlouvu s Áčkem má

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 20/10/2023, 12:27

MarkusHCD napsal:
miramare83 napsal:Burkov, Jungwirth, Kuprjanov, Cihal - hned zkusit v acku! Smile Vzdyt treba Rausovi uz sanci davaji, tak proc ne temto? Moc by me zajimalo, co.      by v tehle forme ukazali.
.        Taky myslím,ale prioritou asi bude udržet 4 flek,o který se přetahujeme s Perníky

Nebude to tím že jen nepodepsali smlouvu s ackem a vi ze půjdou pryč? Dukla mládež a Dukla "A" jdou 2 rozdílný subjekty.

Kolja

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 20/10/2023, 11:51

Hezky to sice je jenže tak za rok nejdéle za dva už budou pryč
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 20/10/2023, 11:39

miramare83 napsal:Burkov, Jungwirth, Kuprjanov, Cihal - hned zkusit v acku! Smile Vzdyt treba Rausovi uz sanci davaji, tak proc ne temto? Moc by me zajimalo, co. by v tehle forme ukazali.
. Taky myslím,ale prioritou asi bude udržet 4 flek,o který se přetahujeme s Perníky

MarkusHCD

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 20/10/2023, 08:53

Burkov, Jungwirth, Kuprjanov, Cihal - hned zkusit v acku! Smile Vzdyt treba Rausovi uz sanci davaji, tak proc ne temto? Moc by me zajimalo, co by v tehle forme ukazali.

miramare83

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 20/10/2023, 08:37

Dorostenci taky konečně začali bodovat , tenhle týden se pro Duklu zatím slušně zadařilo Cool

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 19/10/2023, 22:05

Ze 3:0 na 3:5 je mazec. Moc pěkný...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

FREDERIK, DUKLIČKA and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 19/10/2023, 21:18

Viděl sem ,prvni a půlku druhé třetiny nic moc a bylo to 3.0 pro zlín a pak se do toho dali a otočili to už sem to chtěl vypnout ale vydržel sem to a vyplatilo se Very Happy Very Happy

staříček

karel granát and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 19/10/2023, 20:06

Junci skvělý obrat a mrkněte hlavně na góly na 3:3 a na 3:4 (třeba na onlajny.com). Very Happy

Excalibur

ralff, staříček, DUKLIČKA and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 19/10/2023, 11:54

Duklacek napsal:Nezdá se vám, že brutálně nevyšel letní tah s cenami a permicemi? Jestli říkali 600 lidí, tak to je na Zlín ve středu hodně málo. O dost méně, než loni. Rozumím, že to bylo za dvě kila pro ty, kdo nemá permice. Ale čekal bych, že aspoň na tyhle zápasy se probudí o pár dukláků navíc. Takhle můžeme očekávat v listopadu zase nějaký projekt o záchraně

Mě třeba hodně sere, že vstupenka na zápas stojí podle toho, s kým se hraje. Co to jako je? Chápu, kup si permanentku a drž hubu, ale tohle přece není normální? Chápu to někde na MS apod. ale v Chance lize? Na Frýdek 90 a na Kolín 135? WTF? O ty prachy nejde, ale princip mi vadí.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 19/10/2023, 08:44

Uprimne rikam, ze by me po ty matlanici s rezervnima Pardubicema ani nenapadlo, ze v dalsich trech zapasech udelame 9 bodu. Nevim, co se stalo nebo zmenilo, ale dokazali to. Za to diky! Hlavne jen 2 obdrzeny goly ve 3 zapasech je dukaz zlepseni (i kdyz vcera par namazu bylo hroznejch). Ted by to chtelo hodne bodovat i dalsi tri zapasy, nez prijde Vsetin a jiny neoblibeny tymy.

miramare83

ralff, DUKLIČKA and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 19/10/2023, 06:04

Nezdá se vám, že brutálně nevyšel letní tah s cenami a permicemi? Jestli říkali 600 lidí, tak to je na Zlín ve středu hodně málo. O dost méně, než loni. Rozumím, že to bylo za dvě kila pro ty, kdo nemá permice. Ale čekal bych, že aspoň na tyhle zápasy se probudí o pár dukláků navíc. Takhle můžeme očekávat v listopadu zase nějaký projekt o záchraně

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 19/10/2023, 00:43

jajirk napsal:Tak my vyhrajeme, po slušným výkonu, hokej celkem pěknej a tady pár příspěvků, kde se navíc řeší ten, který ani nehrál.
Už aby jsme prohráli, to zas bude fórum v laufu 😃

Souhlas. Až mě jednou naserou, tak jedním klikem smažu fórum, jako na ofic stránkách a bude tongue
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

ondrej.n likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jajirk 18/10/2023, 21:56

Tak my vyhrajeme, po slušným výkonu, hokej celkem pěknej a tady pár příspěvků, kde se navíc řeší ten, který ani nehrál.
Už aby jsme prohráli, to zas bude fórum v laufu 😃

jajirk

FREDERIK, DUKLIČKA and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 18/10/2023, 21:30

K cagymu za mě:

Jednoznačně legenda, která pro Duklu udělala vagón věcí, na to se nesmí zapomínat a jeho dres jednoznačně patří pod střechu ať s 20 nebo 90!

Ale když vezmu poslední 2 sezóny, když to šlo odešel jinam jako několikrát v kariéře Znojmo, Zlín, Budějovice. Letos tady je, protože rozhodla rodina, nezaznamel jsem že by tady chtěl být.
Co se týče projevu na ledě ano body dělá, ale brutálně protahuje střídání, závaží puky do třetiny, když už nemůže a pak jde střídat. Cela další lajna tím pak trpí a trvá než se srovná. Fakt bych nechtěl být ten kdo chodí na led po něm. Ale co mi vadí nejvíc, jak když má špatnej den, jak nadává spoluhráčům.

Čagy udělal pro Duklu strašně moc, letos je to buřt, ale další sezóny už si dokážu představit bez něj.

Kolja

hadas (admin), Kuba, ondrej.n and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 18/10/2023, 21:04

Imbíku, a co jako že dal dva góly - je útočník a od toho tam je. Mimochodem , myslím že ten jeden gól byl náhodnej odraz a ne jeho myšlenka. Není důležitý. To, že z Čagyho prdele už ani nevylejzáš je čistě tvoje věc a všichni to už berou jako samozřejmost.
Tuhle debatu jsi začal ty, když si měl potřebu napsat nějakou poznámku o tom že Čagy nehraje a jsi teda zvědavej jak to bude v přesilovkách. Vsadím se, že ses celej zápas modlil aby jsme v přesilovce gól nedali a tys tu pak s pompézou zvěstoval, že jsme hráli přesilovky taky bez gólu.
To tvoje neustálý předhazování jak je Čachotský nepostradatelný působí třeba na mě úplně opačně a jen vlastně vyvoláváš protireakci.
Takže - dneska jsme hráli a vyhráli i bez Čagyho. Přesilovky jsme nevyužili, pravda , ale poprvé s čistým kontem. Very Happy Very Happy

To, že sis konečně koupil permici, navzdory tomu že klub neobnovil na oficiálních stránkách DF tě samozřejmě šlechtí. tongue

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 18/10/2023, 20:56

Rozhodci dnes na pres drzku!

DUKLIČKA

staříček and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 18/10/2023, 20:20

Ještě k tomu zákroku na Chvátala. Vzpomeňme na Znojmo, nebo Kolín, za jaké "zákroky" jsme tam dostali pětku.. tohle bylo dvakrát horší a nic. Nejdřív jeden zvedl ruku, ve finále ani dvě minuty. Bylo to už po odehrání, úder šel celkem nahoru, Čapíno ho trefit prostě chtěl

Duklacek

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/10/2023, 19:59

V globále souhlasím odmakany, pruhatci typicky hovada až šlo malém o zranění. Čáp už podobných faulů má na svém kontě v kariéře víc.
Ale hráčům patří respekt odmakali to. 👏

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/10/2023, 19:58

Lufa napsal:Sice mám , jako několik předešlých let permici ( na rozdíl od tebe ) ale na hokeji jsem nebyl. Takže budu dál psát o tom aby vyhodili přesilovkovou lajnu Čagyho. Máš s tím problém ?

Fajn už i minule jsem čekal, že napíšeš něco že třeba dal dva góly nebo minule našel hezky Dundyho a ten dal nakonec vítězný gól. Nevyjádřil ses. Když něco posere jsi mezi prvními kdo tu něco píše. Takže o tvé objektivitě si můžeme povídat do aleluja. No vidíš já bez permice klubu pomůžu víc než ty. Místo psaní při zápase na df jsem na zimaku kde fandím a ještě když si koupím pokaždé vstup tak za sezonu dám klubu víc než s permici 😉 takže ty tady tak do někoho rej ty chytroline. Koukám, že když se vyhrálo tak jsou přesilovky ok měli jsme tři, nedali jsme ani jednu, ale nenadavas, kdoví čím to je. Nebo, že chyběla 90? 🤔🙈

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 18/10/2023, 19:48

Skvělé tři body, výkon slušný.... jen tak kupa neproměněných tutovek, kdyby jsme dali jen čtvrtinu těch gólovek, dohrávali bysme v klidu někde se skórem 4:0, asi spoříme na budoucnost.

Ale dobrý, důležité jsou tři body okořeněné čistým kontem pro Berana, ten už to taky potřeboval.
ralff
ralff

staříček and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 18/10/2023, 19:44

miramare83 napsal:Tohle jako fakt nebylo ani na 2 minuty? Vubec rozhodci i dneska docela slabota, hrozne to poustej, pak se to zvrtava...
Přesně tak, pouštěl to, ok. Ale pak se to takhle zvrtnev závěru. Dobrý výkon, hlavně první dvě třetiny

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 18/10/2023, 19:41

Hmm, gratulace, dobře v závěru odbojovaný. Ke konci to rozhodčí ale moc nezvládali.

Lufa

ralff, FREDERIK and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 18/10/2023, 19:17

Tohle jako fakt nebylo ani na 2 minuty? Vubec rozhodci i dneska docela slabota, hrozne to poustej, pak se to zvrtava...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 18/10/2023, 19:14

Tvl, toho Chvátala prasácky sundal ... bez vyloučení ?? Evil or Very Mad

Lufa

FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 18/10/2023, 18:29

Sice mám , jako několik předešlých let permici ( na rozdíl od tebe ) ale na hokeji jsem nebyl. Takže budu dál psát o tom aby vyhodili přesilovkovou lajnu Čagyho. Máš s tím problém ?

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 18/10/2023, 18:27

imbík napsal:
Lufa napsal:
imbík napsal:
Duklacek napsal:Pro změnu není Čagi. Je Krajč. Chvátal v útoku, nezapomeňme Meluzína poslat zase do druhé ligy

Tak aspoň dneska nikdo nebude kazit přesilovky. 😃

A  budeš vůbec na ten hokej koukat když Čagy nebude hrát ? Laughing

Dokonce jsem osobně. Zajímalo by mě jestli už jsi letos aspoň jednou byl nebo tu většinou jen píšeš ať tu jeho lajnu už z těch přesilovek vyhodí.

PS: před zápasem jsem čekal frontu na čaj a ptali se tam nezavisle na sobě asi tři lidi proč není Cagy. Zajímavý, že jakmile chybí on hned se všichni ptají co s ním je. Tak já nevím kde je zakopaný pes. Někdo má s ním asi problém nebo si léčí mindraky přes něj těžko říct. Za legendou klubu budu stát vždycky za jakýkoliv okolností. Až tu někdo odehraje a pro klub udělá to co on můžeme se bavit dál 😉

Jinak v globále slušná třetina, golovek jsme měli víc, ale nedali jsme nic. Aby nás to nemrzelo.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 18/10/2023, 18:27

miramare83 napsal:Uz toho nechejte s tim Cagym ne? Myslim, ze kazdymu normalnimu fanouskovi je jasny, kdo to je, co pro Duklu znamena atd... Za me zbytecna debata dokola a furt presvedcovani naky... Ale zase, plest se do toho nehodlam, jen pisu muj dojem:)
To musíš jmenovitě napsat Imbíkovi. Ale nějak opatrně, protože je ješitnej jak stará Okapalová a mohlo by se ho to dotknout . Cool

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 18/10/2023, 18:06

Uz toho nechejte s tim Cagym ne? Myslim, ze kazdymu normalnimu fanouskovi je jasny, kdo to je, co pro Duklu znamena atd... Za me zbytecna debata dokola a furt presvedcovani naky... Ale zase, plest se do toho nehodlam, jen pisu muj dojem:)

miramare83

karel granát, staříček, Jaternička and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/10/2023, 18:04

Lufa napsal:
imbík napsal:
Duklacek napsal:Pro změnu není Čagi. Je Krajč. Chvátal v útoku, nezapomeňme Meluzína poslat zase do druhé ligy

A  budeš vůbec na ten hokej koukat když Čagy nebude hrát ? Laughing

Dokonce jsem osobně. Zajímalo by mě jestli už jsi letos aspoň jednou byl nebo tu většinou jen píšeš ať tu jeho lajnu už z těch přesilovek vyhodí.

PS: před zápasem jsem čekal frontu na čaj a ptali se tam nezavisle na sobě asi tři lidi proč není Cagy. Zajímavý, že jakmile chybí on hned se všichni ptají co s ním je. Tak já nevím kde je zakopaný pes. Někdo má s ním asi problém nebo si léčí mindraky přes něj těžko říct. Za legendou klubu budu stát vždycky za jakýkoliv okolností. Až tu někdo odehraje a pro klub udělá to co on můžeme se bavit dál 😉

Jinak v globále slušná třetina, golovek jsme měli víc, ale nedali jsme nic. Aby nás to nemrzelo.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 18/10/2023, 18:03

Duklacek napsal:Nejlepší třetina Brože letos

Jo, povedla se mu. Skoda ty tycky... Jinak vyrovnana bitva, se Zlinem uz tradicne. Na Chance ligu slusnej hokej bych rekl...
Btw zda se mi jedinymu, ze ten komentator obcas mele hrozny kraviny? Very Happy Jako ma i normalni pasaze, ale nekdy je to jenom takovy placani (vcetne chyb jmen jako Matej Beran nebo Patrik Werbik).

Naposledy upravil miramare83 dne 18/10/2023, 18:04, celkově upraveno 1 krát

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 18/10/2023, 17:59

Duklacek napsal:Nejlepší třetina Brože letos
Škoda že neproměnil ten únik.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/10/2023, 17:58

Souhlas škoda, že mu to tam z nájezdu nepadlo udělal to dobře 👏

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 18/10/2023, 17:58

miramare83 napsal:Vi nekdo, proc nehraje? Nepredpokladam...

Podle komentátora prej nic vážného...
ralff
ralff

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 18/10/2023, 17:57

Nejlepší třetina Brože letos

Duklacek

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 18/10/2023, 17:34

Vi nekdo, proc nehraje? Nepredpokladam...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 18/10/2023, 17:26

imbík napsal:
Siroko napsal:
imbík napsal:

No alespon to muze dneska rozseknout ten spor. Jsem na to dnes zvedavej.

Že jako když tam dneska dvě spadnou tak to bude ním jo? 🙈😁😁
No minimalne to bude zajimavy stasticky prispevek do zdejsi diskuze 😀

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/10/2023, 17:22

Siroko napsal:
imbík napsal:

Že jako když tam dneska dvě spadnou tak to bude ním jo? 🙈😁😁

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 18/10/2023, 17:14

imbík napsal:

A budeš vůbec na ten hokej koukat když Čagy nebude hrát ? Laughing

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 18/10/2023, 17:07

imbík napsal:

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/10/2023, 16:29

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 18/10/2023, 16:13

Pro změnu není Čagi. Je Krajč. Chvátal v útoku, nezapomeňme Meluzína poslat zase do druhé ligy

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: