Diskuzní fórum
+36
Duklacek
Mazakis
kaner88
DUKLIČKA
Gronzi
J4u8
Venas
AJET0
jajirk
Raddy007
Thoor93
olin
pegy18
krap
FREDERIK
Kelt
medaji
staříček
Lázňator
Excalibur
karel granát
MarkusHCD
HCDTOM
hk
miramare83
ondrej.n
MichalDJ
Lufa
maggycc
Radekvondracek
Jaternička
vn
Siroko
hadas (admin)
ralff
imbík
40 posters
Strana 19 z 20
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
MarkusHCD napsal:MichalDJ napsal:imbík napsal:MichalDJ napsal:vn napsal:https://www.obcasnik.eu/sousede-horacke-areny-predlozili-i-namitku-systemove-podjatosti/
Ten Homolka je prostě hovado totální 🥲
No pokud to Beke podcenil a opravdu to ma takove zavazne chyby, tak je to debil a nema tam uz co delat...na druhou stranu pokud je to ze strany Homolky jen ucelove zdrzovani, tak snad maji na urade pravniky, kteri by s tim meli neco delat, branit se. Ale jsem laik a nevim jak to v takovych zalezitostech chodi a zda je vubec mozne udelat nejaky protitah[/quote
Beke je debil, že to dotáhl nejdál co to kdo v Jihlavě dotáhl. Spíš ti lidé ostatní nejsou normální? Když už v krajském městě může něco vzniknout tak do toho budou házet vidle protože se jim chce opravdový důvod žádný
Tak jsem to nemyslel. Myslel jsem to tak ze kdyz uz to dotahl takhle daleko, ze prehlidl nejakou drobnost...jinak neslo by se s tema lidma domluvit na tom ze se teda bude bourat v nejakou rozumnou dobu?
Dotáhl,nedotáhl.Výsledek?Zatím totožný. Samozřejmě,je vidět snaha touha,kterou ovšem maří možnost činění legislativních kliček. Zde by se měl někdo (zákonodárce?) chytit za frňák,protože toto není zdaleka první případ
Aha tak to jo. Tak Beke může za to, že jsou lidi v Jihlavě proti stavbě multifunkční arény.
Jinak k UDH. No nevím, za mě teda do naší postupový sezóny mají hodně daleko. My jsme tehdy většinu mančaftů v těch závěrech utkání utahali a prebruslili je, měli jsme více sil a šli si za tím gólem. UDH se celou třetí třetinu jen bránilo a čekalo co bude. Za mě zatím nejvíc chytře play off hokej hraje Vsetín. Dají jeden dva góly a ubrání to. Když jim někdo vyrovná zase zapnou a dají gól a pak zase brání. Zatím to vychází skvěle.
imbík- Posts : 3617
Myslím že o ty lidi vlastně ani nejde, spíš slouží jako nástroj.MichalDJ napsal:imbík napsal:MichalDJ napsal:vn napsal:https://www.obcasnik.eu/sousede-horacke-areny-predlozili-i-namitku-systemove-podjatosti/
No pokud to Beke podcenil a opravdu to ma takove zavazne chyby, tak je to debil a nema tam uz co delat...na druhou stranu pokud je to ze strany Homolky jen ucelove zdrzovani, tak snad maji na urade pravniky, kteri by s tim meli neco delat, branit se. Ale jsem laik a nevim jak to v takovych zalezitostech chodi a zda je vubec mozne udelat nejaky protitah[/quote
Beke je debil, že to dotáhl nejdál co to kdo v Jihlavě dotáhl. Spíš ti lidé ostatní nejsou normální? Když už v krajském městě může něco vzniknout tak do toho budou házet vidle protože se jim chce opravdový důvod žádný
Tak jsem to nemyslel. Myslel jsem to tak ze kdyz uz to dotahl takhle daleko, ze prehlidl nejakou drobnost...jinak neslo by se s tema lidma domluvit na tom ze se teda bude bourat v nejakou rozumnou dobu?
medaji- Posts : 25
maggycc likes this post
MichalDJ napsal:imbík napsal:MichalDJ napsal:vn napsal:https://www.obcasnik.eu/sousede-horacke-areny-predlozili-i-namitku-systemove-podjatosti/
Dotáhl,nedotáhl.Výsledek?Zatím totožný. Samozřejmě,je vidět snaha touha,kterou ovšem maří možnost činění legislativních kliček. Zde by se měl někdo (zákonodárce?) chytit za frňák,protože toto není zdaleka první případ
Naposledy upravil MarkusHCD dne 23/3/2023, 19:59, celkově upraveno 1 krát
MarkusHCD- Posts : 1924
imbík napsal:MichalDJ napsal:vn napsal:https://www.obcasnik.eu/sousede-horacke-areny-predlozili-i-namitku-systemove-podjatosti/
MichalDJ- Posts : 1031
Imbik:
naprostý souhlas s tím co jsi napsal
naprostý souhlas s tím co jsi napsal
Jaternička- Posts : 1419
Beke říkal, že to takto nejde bohužel…Siroko napsal:Ja jsem nekde videl fotku ze zimaku a je tam vybouranej ten VIP. Pokud se tak udalo pred koncem roku, tak bych to prohlasil za zahajeni demolice na predchozi povoleni a pokracoval bych dal
vn- Posts : 1856
Ja jsem nekde videl fotku ze zimaku a je tam vybouranej ten VIP. Pokud se tak udalo pred koncem roku, tak bych to prohlasil za zahajeni demolice na predchozi povoleni a pokracoval bych dal
Siroko- Posts : 1206
[quote="MichalDJ"]
vn napsal:https://www.obcasnik.eu/sousede-horacke-areny-predlozili-i-namitku-systemove-podjatosti/
vn likes this post
. Nebyl,tam by třeba nějaký vysmažený Pirát našel biotop vzácné kytičky ne by o broučkastaříček napsal:Mělo se stavět za městem , od takovýchle debilů by byl pokoj.
hadas (admin) and vn like this post
Mělo se stavět za městem , od takovýchle debilů by byl pokoj.
staříček- Posts : 527
Tak podat můžeš různé stížnosti a myslím , že další ještě budou. Hlavní o co jde je dostat co nejvíce peněz od těch lidí. Že to protáhne stavbu je pro něj jedno.
Jaternička- Posts : 1419
Podle me zacina jit do tuhyho a toto uz je asi Homolkova prace. Jak se zacina resit neci podjatost, tak to smrdi umyslnym protahovanim. Toto je typicka taktika ruznejch organizaci blokujicich stavby v celym state.
vn napsal:https://www.obcasnik.eu/sousede-horacke-areny-predlozili-i-namitku-systemove-podjatosti/
No pokud to Beke podcenil a opravdu to ma takove zavazne chyby, tak je to debil a nema tam uz co delat...na druhou stranu pokud je to ze strany Homolky jen ucelove zdrzovani, tak snad maji na urade pravniky, kteri by s tim meli neco delat, branit se. Ale jsem laik a nevim jak to v takovych zalezitostech chodi a zda je vubec mozne udelat nejaky protitah
https://www.obcasnik.eu/sousede-horacke-areny-predlozili-i-namitku-systemove-podjatosti/
Jo, objektivně to je třeba uznat. Dost mi připomínají naší postupovou sezonu. To jsme taky rozhodovali v koncích zápasů.vn napsal:Je nutny rict, ze UDH ma fakt dobry tym. Jsou dlouho pospolu, dobre to jeste letos dolnili, maji dobryho golmana..a taky bych se vsadil ze diky korejcum maji o dost vic penez nez Dukla ted…a pokud dosta u tu dostavbu Dukovan, budou na tom jeste lip.
Lufa- Posts : 1312
Je nutny rict, ze UDH ma fakt dobry tym. Jsou dlouho pospolu, dobre to jeste letos dolnili, maji dobryho golmana..a taky bych se vsadil ze diky korejcum maji o dost vic penez nez Dukla ted…a pokud dosta u tu dostavbu Dukovan, budou na tom jeste lip.
Koukám na statistiky junků 1-6 vyloučení a střely 40-39
Okej, ale proč Rob za takový zákrok zůstal nepotrestán?
Junci pecka. To by na zimacku mohla být docela tlačenice v sobotu.
Junci pecka. To by na zimacku mohla být docela tlačenice v sobotu.
miramare83 napsal:Koukal jsem na 3. tretinu Zlin-Trebic, TR fakt silna, strileli jak u Verdunu, Zlin je kolikrat vubec nestihal a pak dal 10 vterin pred koncem viteznej gol:D
Hlavně mají skvělého brankáře, kterej to zavře a to je základ úspěchu.
ralff- Posts : 1547
Koukal jsem na 3. tretinu Zlin-Trebic, TR fakt silna, strileli jak u Verdunu, Zlin je kolikrat vubec nestihal a pak dal 10 vterin pred koncem viteznej gol:D
miramare83- Posts : 1125
Bedřich ví,proč Michala královsky platíralff napsal:Junci neskuteční. Včerejší výhra byla překvapení a ta dnešní ještě víc. Dneska jsem to opravdu nečekal. Teď je čeká poslední a nejtěžší krok...snad je trenéři dokáží připravit.
Junci neskuteční. Včerejší výhra byla překvapení a ta dnešní ještě víc. Dneska jsem to opravdu nečekal. Teď je čeká poslední a nejtěžší krok...snad je trenéři dokáží připravit.
ralff- Posts : 1547
To je opravdu skvely ti junci! Jestli jsem to vcera necekal, tak dneska snad este min. Parada.
ralff and Lufa like this post
Odvolali brankáře a dostali dva banány hahaha , jinak paráda a štastnou cestu domů.
staříček- Posts : 527
Junci super
Lázňator- Posts : 702
ralff, HCDTOM and FREDERIK like this post
Junci paráda! Mládež nám poslední roky docela šlape, ten stadion ty to kur...chtělo.
Excalibur- Posts : 638
ralff, FREDERIK, DUKLIČKA, Lufa and miramare83 like this post
Siroko napsal:Hned ae mi vybavil podcast s jednim hracem, kterej stridave nastupovsl v Chance lize a v extralize. Nevim uz kdo to byl, ale na dotaz na rozdil mezi soutezema mezi prvnima uvedenejma vecma bylo mnozstvi prasaren. V extralize jsou prej hraci vyzralej nejen hokejove ale i mentalne. V pralese prej nikdy nevis, co ti kde co prileti za sekeru nebo te nekdo nabere mimo hru.
Pak se divte hracum, ze chteji hrat extraligu a to ani nemluvim o financnich podminkach.
To je asi součást té velké snahy dostat se výš. Vem si farmy v NHL či AHL atd...
HCDTOM- Posts : 776
Hned ae mi vybavil podcast s jednim hracem, kterej stridave nastupovsl v Chance lize a v extralize. Nevim uz kdo to byl, ale na dotaz na rozdil mezi soutezema mezi prvnima uvedenejma vecma bylo mnozstvi prasaren. V extralize jsou prej hraci vyzralej nejen hokejove ale i mentalne. V pralese prej nikdy nevis, co ti kde co prileti za sekeru nebo te nekdo nabere mimo hru.
Pak se divte hracum, ze chteji hrat extraligu a to ani nemluvim o financnich podminkach.
HCDTOM likes this post
Že mám pravdu a i Dukla to tak vnímá, ale Matouš chce hrát v ELH.
vn likes this post
Co říkal Vrábel na to?imbík napsal:Zrovna včera jsem se na Menšíka ptal Vrabela. A dneska hned gól. Mareš tam hraje obstřídani v první lajně se Škůrkem. To jsem nečekal.
Jaternička napsal:Imbik:
https://www.czechicehockey.tv/en/competition/61b1dbd62157484c146f9fd1
nebo na onhockey.tv
Díky
Zrovna včera jsem se na Menšíka ptal Vrabela. A dneska hned gól. Mareš tam hraje obstřídani v první lajně se Škůrkem. To jsem nečekal.
Mensik gol za Olomouc. Docela Olmiku fandim, aby vyradili Dedkovce, to by byl pocin:)
. Životospráva,co jsem zaslechlExcalibur napsal:Junci paráda. Mimochodem, nevíte, proč už dlouho nehraje Peš?
Junci paráda. Mimochodem, nevíte, proč už dlouho nehraje Peš?
Excalibur- Posts : 638
ralff and miramare83 like this post
Koukám na ty výsledky a všichni papírové silnější rupli, zajímavý.
Lufa- Posts : 1312
Nedávají ty Junky někde?
miramare83 likes this post
Ten Metrostav má odvolání asi jako normální postup:
https://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/446677/oprave-opery-hrozi-skluz-nekolik-mesicu-metrostav-napadl-vyberove-rizeni.html
Tady to řešil taky ÚOHZ a smlouva s vítězným zhotovitelem se podepisovala jen s měsíčním zpožděním, tak snad to dopadne podobně i v případu HMA.
https://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/446677/oprave-opery-hrozi-skluz-nekolik-mesicu-metrostav-napadl-vyberove-rizeni.html
Tady to řešil taky ÚOHZ a smlouva s vítězným zhotovitelem se podepisovala jen s měsíčním zpožděním, tak snad to dopadne podobně i v případu HMA.
Už několikrát bylo řečeno, že na tohle se ani referendum vypsat nedá, protože se nedá formulovat jednoduše otázka na ANO/NE
Na takovou stavbu nebo halu se nedá vypsat referendum ve smyslu "chcete multifunkční halu v Jihlavě" apod.
Na takovou stavbu nebo halu se nedá vypsat referendum ve smyslu "chcete multifunkční halu v Jihlavě" apod.
. V této fázi je referendum nesmysl,maximálně se k tomu město bude muset vyjádřit.Taktika je jednoznačně zdržovací.Horší to je u výběru zhotovitele,viz. obchvatvn napsal:Siroko napsal:Jaky jsou ty jeho dalsi plany? Pokud to ma byt ukonceni projektu, tak to neni od nej fer. Ve volbach vyhraly strany, ktery mely stavbu v programu jaku jednu z priorit. Jeho uskupeni se do zastupitelstva ani nedostalo. Toto je fakt demokracie naruby.vn napsal:No to odvolání lidí má podle mě pod palcem Homolka kompletně. Podle mě za tím vidí jen možnost jak získat více času pro svoje další plány, kterými se ostatně taky moc netají…
Ty firmy napadají proces výběru, těžko říct co se jim nelíbí. Snad si při tom výběru dali pozor na všechno potřebné.
No chce zastavit stavbu tím, že sežene dost podpisů na to, aby donutil vedení města k tomu, že se bude muset konat referendum….
hk napsal:Jaká byla včera debata s fanoušky? Zaznělo tam něco zajímavého, vyvrátily se nějaký fámy?
Debata byla především o hale, takže hráči po hodince byli propuštěny domů, páč bylo zbytečný je tam držet. Ale bylo to fajn. Konečně zase bylo cítit že klubu na fanoušcích záleží.
vn napsal:Jemu jde primárně o zviditelnění víš jak…Jaternička napsal:Tak to je marná snaha. Navíc je někdo naivní, když si myslí , že referendum něco vyřeší
Tak at si ti zkousi nekde jinde s necim jinym
vn likes this post
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Strana 19 z 20
Povolení tohoto fóra: