Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+36
Duklacek
Mazakis
kaner88
DUKLIČKA
Gronzi
J4u8
Venas
AJET0
jajirk
Raddy007
Thoor93
olin
pegy18
krap
FREDERIK
Kelt
medaji
staříček
Lázňator
Excalibur
karel granát
MarkusHCD
HCDTOM
hk
miramare83
ondrej.n
MichalDJ
Lufa
maggycc
Radekvondracek
Jaternička
vn
Siroko
hadas (admin)
ralff
imbík
40 posters

Strana 18 z 20 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 18 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro miramare83 29/3/2023, 14:56

Letos je po valasskym derby ve finale Chance i sance na derby ve finale extraligy (vychodocesky nebo slezsky).
Verim ze priste nas ve finale Chance ceka derby Vysociny:D

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 28/3/2023, 20:03

Perníkov-Třinec předčasné finále

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/3/2023, 19:32

Sparta takovej mančaft a peněz a zase hovno 🙈😁

imbík

FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 28/3/2023, 19:02

Je to zajimave trinec celej rok nic moc sparta docela dobry ale hlavne ta sestava sparty a zase nic.Asi.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 28/3/2023, 18:31

Musím řict, že Třinec teda hraje krásně. Ne na pohled možná, ale co převadí takticky, to je top Embarassed Prijdou mi i mnohem víc sehranní, než Sparta. Ti to hraji nějak tak na nahodu. Takhle pořád stejně, jen chaos ---> bounce

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 28/3/2023, 15:18

Filip Dundáček bude pokračovat v Dukle, to je dobrá zpráva.
https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=13980
ralff
ralff

staříček, FREDERIK, DUKLIČKA, jajirk and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 27/3/2023, 23:54

Excalibur napsal:Tak to vypadá, že Pardubice B příští sezonu o sestup hrát nebudou. Nejvíc mě tam překvapily ty spekulace o Fronkovi. Sad

https://www.hokej.cz/zmeny-v-dynamu-b-prichazi-brankar-lidr-i-odchovanec/5072637

Hmm tak zrovna Zalcika a Hrnicka jim docela zavidim. Skoda ze nesli k nam, holt takhle maj vetsi sanci se dostat do ELH, do acka Dynama.

miramare83

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/3/2023, 21:55

ralff napsal:Občasník je regionální bulvár, kterej je potřeba brát s rezervou. Píše tam o mlčení a zatím na fb horácká aréna je koment od Bekeho:

Jak asi víte, řešíme dvě podané námitky. Jedny se týkají výběru zhotovitele, které podalo sdružení firem v čele s Metrostavem a druhé námitky jsou od obyvatel ulice Tyršova a jsou k řízení o demolici, které bylo třeba znovu absolvovat, protože povolení nejde prodloužit jako například u stavebního povolení. Tento týden jsme se podruhé sešli s právním zástupcem obyvatel panem Homolkou a informovali ho o postupu a možnostech vypořádaní námitek.
Další setkání plánujeme na konec příštího týdne, kdy bychom měli disponovat dalšími informacemi potřebnými pro jednání.
“Mám z jednání s panem Homolkou dobrý pocit. Snažíme se být maximálně otevření a nic neskrývat, tak jak to děláme po celou dobu přípravy projektu. Věřím, že je to cesta, která pomůže zahrabat příkopy nedůvěry a dovést nás k cíli, tedy realizaci”, uvedl David Beke.

https://www.facebook.com/horackaarena/  

Jak ta fotka tak to vyjádření vypadá optimisticky, min. že se obě strany snaží vystupovat konstruktivně.  Říkám to pořád. Nic se nejí tak horký, jak se to uvaří Smile

Mareš je všeobecně uznávanej pičus a jako každej mizernej novinář hledá ve všem senzaci.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 27/3/2023, 21:21

Excalibur napsal:Tak to vypadá, že Pardubice B příští sezonu o sestup hrát nebudou. Nejvíc mě tam překvapily ty spekulace o Fronkovi. Sad

https://www.hokej.cz/zmeny-v-dynamu-b-prichazi-brankar-lidr-i-odchovanec/5072637
Hmm to by měli hodně slušnou sestavu teda…to se nám asi bude moct jen zdát.

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 27/3/2023, 20:33

Koukal jsem na Prostejov-Vsetin, musim rict, ze jsem rad a zvedavej na valassky finale (Jagrtym propoti Pampers proti jednomu i druhymu), a do Dukly bych si pral obrance Pencika od Jestrabu, ten je opravdu moc sikovnej (i bojovnej).

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/3/2023, 20:31

Vsetín opět zkušeně. Dá o gól navíc a pak to ubrání vyhazováním puků.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 27/3/2023, 19:34

Fronk je náš, tak by třeba za něj přišla z Pardubic náhrada. Podle toho článku se o něm jedná.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 27/3/2023, 19:29

Tak to vypadá, že Pardubice B příští sezonu o sestup hrát nebudou. Nejvíc mě tam překvapily ty spekulace o Fronkovi. Sad

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 27/3/2023, 18:09

Občasník je regionální bulvár, kterej je potřeba brát s rezervou. Píše tam o mlčení a zatím na fb horácká aréna je koment od Bekeho:

Jak asi víte, řešíme dvě podané námitky. Jedny se týkají výběru zhotovitele, které podalo sdružení firem v čele s Metrostavem a druhé námitky jsou od obyvatel ulice Tyršova a jsou k řízení o demolici, které bylo třeba znovu absolvovat, protože povolení nejde prodloužit jako například u stavebního povolení. Tento týden jsme se podruhé sešli s právním zástupcem obyvatel panem Homolkou a informovali ho o postupu a možnostech vypořádaní námitek.
Další setkání plánujeme na konec příštího týdne, kdy bychom měli disponovat dalšími informacemi potřebnými pro jednání.
“Mám z jednání s panem Homolkou dobrý pocit. Snažíme se být maximálně otevření a nic neskrývat, tak jak to děláme po celou dobu přípravy projektu. Věřím, že je to cesta, která pomůže zahrabat příkopy nedůvěry a dovést nás k cíli, tedy realizaci”, uvedl David Beke.

https://www.facebook.com/horackaarena/  

Jak ta fotka tak to vyjádření vypadá optimisticky, min. že se obě strany snaží vystupovat konstruktivně.  Říkám to pořád. Nic se nejí tak horký, jak se to uvaří Smile
ralff
ralff

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 27/3/2023, 14:50

Taky nechapu, proc by muselo bourat i o vikendech a do noci, aby se to stihlo za dva mesice. Ten objem neni tak ohromnej, vetsinu toho baraku tvori vzduch. Kdyz se boural stadion v Praze na Stvanici, tak tam po mesici nebylo uz co resit.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/3/2023, 12:21

Tak nějaký námitky jsou asi oprávněný. Pokud tam fakt třeba bylo nastavený to, že se bude na stavbě makat od rána do 21 hodin nonstop, to znamená neděle a svátky, tak to celkem chápu rozhořčení těch co tam bydlí.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 27/3/2023, 10:50

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 27/3/2023, 09:52

Excalibur napsal:Junioři by v áčku šanci dostat měli, ale primárním cílem musí být udržení juniorské extraligy. To, že se letošní sezona extrémně povedla, nemusí ještě znamenat, že se stejně povede i ta příští.
Rozhodně, ale tak ne všichni tam ještě mohou hrát i další rok ne?

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 26/3/2023, 20:06

Junioři by v áčku šanci dostat měli, ale primárním cílem musí být udržení juniorské extraligy. To, že se letošní sezona extrémně povedla, nemusí ještě znamenat, že se stejně povede i ta příští.

Excalibur

karel granát, ralff and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 26/3/2023, 19:46

vn napsal:Ja bych dal hlavne tem junkum sanci v Acku nekterym, klidne jednu lajnu pryč, na úkor Judy, Brože, Křehlíka…horší nebudou určitě.

Judu, Brože a Dvořáka bych nechal hrát za Brod se střídavým startem sem. Křehlík nic moc, náš odchovanec to není, tak bych ho tu nedržel. Uvidíme jak to vyhodnotí trenéři a vedení.
ralff
ralff

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 26/3/2023, 18:43

Ona je ted vubec sranda na tom jejich blicim foru. Nejvtipnejsi je, jak se krecovite chvalej, jak to maj ted vsechno uzasny, a pritom je sere, ze uz skoncili, a ze ani tentokrat nedokazali to co Dukla - dostat se do finale Chance ligy, natoz neco vic...
Zakladni cast meli slusnou, ale myslim, ze to bylo jen vyboceni, a ze priste uz zas budou v nakych "normalnejsich" mistech tabulky (neco jako Sokolov minule a letos). Nevim proc by zrovna Trebic mela hrat dlouhodobe nak vejs...
Bude parada (a pevne tomu verim), az budem mit novou arenu a celkove budem na vzestupu, sportovne i ekonomicky, tak se v UDH definitivne poserou:) Uz ted z toho maji strach a maskujou to tim, ze si z toho stadionu delaj srandu, urazej, a delaj ze sebe pany Vysociny.

miramare83

hadas (admin), staříček, FREDERIK and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 26/3/2023, 18:40

Ja bych dal hlavne tem junkum sanci v Acku nekterym, klidne jednu lajnu pryč, na úkor Judy, Brože, Křehlíka…horší nebudou určitě.

vn

ralff, staříček and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 26/3/2023, 18:14

ralff napsal:Pro pobavení z fóra u sousedů, reakce na komentář někoho od nás:

"Hlavně že v cigánově je to jak u faráře na dvoře a ukájí se junkama."   Laughing

Hlavně, že jejich junci hrají finále regionální ligy juniorů. No, nevím jak to tam mají, ale pro mne jsou junci naprosto stěžejní věková kategorie, a hlavně klíčová pro a-tým. Postup do semifinále mezi nejlepší čtyřku si rozhodně ocenění zaslouží.

To jo blbečci z UDH. Komeťácký béčko.

DUKLIČKA

hadas (admin) and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 26/3/2023, 17:45

Pro pobavení z fóra u sousedů, reakce na komentář někoho od nás:

"Hlavně že v cigánově je to jak u faráře na dvoře a ukájí se junkama." Laughing

Hlavně, že jejich junci hrají finále regionální ligy juniorů. No, nevím jak to tam mají, ale pro mne jsou junci naprosto stěžejní věková kategorie, a hlavně klíčová pro a-tým. Postup do semifinále mezi nejlepší čtyřku si rozhodně ocenění zaslouží.

ralff
ralff

hadas (admin), vn, FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 25/3/2023, 22:10

Jinak UDH přesně jak jsem čekal. Konečná 1-4 na zápasy. Škoda jeden jeden flek v tabulce a mohli mít po sezoně už dřív.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 25/3/2023, 22:01

Co říkáte na tu pětku pro Menšu? Za mě měl dost smůlu. On je zvyklý na dospělý hokej a ten smrad z Vítkovic byl proti němu poloviční a ještě nepřipraven. Z mrtvoly pak vyskočil čertík který se smál kotli ....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 25/3/2023, 20:46

MarkusHCD napsal:Nevěřil bych,že mě emoce doběhnou i na juniorce,ale omyl je pravdou,Nagano,molosci,děkujjeme, HCD Olé!!!
Mě emoce taky doběhly, ale narozdíl od tebe jsem to čekal. Smile

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 25/3/2023, 20:43

Nevěřil bych,že mě emoce doběhnou i na juniorce,ale omyl je pravdou,Nagano,molosci,děkujjeme, HCD Olé!!!

MarkusHCD

karel granát and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 25/3/2023, 20:30

Out of topic Dukla:
Dokoukal jsem Trebic-Zlin 1:2 a jsem fakt rad ze to takhle dopadlo a UDH ma po sezone. Za prvy nevim co by jako ve finale, natoz v barazi delali:D, a za druhy, dneska jim ty kurvy pruhovany tak tlacili, ze to neni mozny. Vylouceni 4:10, TR mohla osekavat, vysekavat, narazet na mantak, vsechno cajk, primo pred ocima tech debilu... A jeste z konce udelali nekonecnou bramboracku. Byt Zlinem, dam veto. Jo a ten Ferda, no to je totalni hovado...
Tak uvidime, jestli to valassky finale bude, Vsetin zacina mit problemy (vcetne zraneni), Prostejov naopak vypada hodne nabitej a uplne v pohode.

miramare83

ralff and staříček like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 25/3/2023, 20:27

Dobrá sobota ,junioři výborně ,to sem nečekal že to jěště otočí , burani z ŮDH vypadli a prostějov to Vsetínu jěště oddálil ,co lepšího si přát. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

staříček

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 25/3/2023, 20:02

Junioři mají dobrou obracečku, super obrat.

Kelt

Lufa likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 25/3/2023, 19:28

Junioři neskuteční. Po špatným začátku obrat a skvělý závěr. Joooo, je tam Very Happy
ralff
ralff

FREDERIK, Lufa and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 25/3/2023, 19:28

Paráda 👍

DUKLIČKA

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 25/3/2023, 19:23

Špice!!!!!!

karel granát

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 25/3/2023, 17:14

No hezkej začátek, tak mám dojem že tady mladoši něco podcenili.

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 25/3/2023, 12:38

MarkusHCD napsal:Vyprodáme zítra balkon? cheers
Já se tam chystám. Škoda, že to není někde na "normálním" stadionu.

Excalibur

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 24/3/2023, 20:55

Vyprodáme zítra balkon? cheers

MarkusHCD

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 24/3/2023, 16:22

Siroko napsal:
imbík napsal:Nevím, kdyby se ty nájezdy přiklonili k UDH včera nebylo by to spravedlivé. Třetí třetinu a prodloužení jen vyhazovali puky a čekali co bude. My jsme si většinou za tím rozhodujícím gólem šli. A že jsme spoléhali na gólmana a nájezdy s tím taky nesouhlasím. Pamatuji si jak jsme na Kladně prohrávali 1-3 po dvou třetinách, už to vypadalo že bude stav 2-2 na zápasy a najednou ve třetí třetině jsme je k ničemu nepustili a valili je, že nevěděli která bije. Zápas jsme vyhráli 4-3 v prodloužení. V tom mančaftu byla mnohem větší síla než je v UDH. Ostatně i stav série 1-3 to ukazuje. To my jsme nedopustili ani v jedné sérii, spíš naopak.
Ted jsi mi privolal vzpominky na ten zapas na Kladne. Pamatuju si tu naladu po druhy tretine s pak tu euforii na konci 👍 Ale tech eoforickejch stavu s Duklou v tech letech bylo nekolik. Vzpominam si, jak to na tribunach vrelo i tech posledni 15 vterin pri postupovem zapase s Varama. Ja byl uplne v tranzu 😀

Jo tak to je jasný. Vedení v desátém kole baráže na ledě Motoru 2-0 a pak 2-2 a nakonec Skořepa s Jiránkem v přečíslení dva na jednoho dáli gól na 2-3 zbývalo víc jak deset minut do konce takové nervy už nechci zažít. Člověk nevěděl jestli má koukat nebo jít pryč. No a pak zase ta euforie kdy člověk věděl, že je to fakt blízko, ale hotovo ještě nebylo .

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 24/3/2023, 13:59

Taky mě napadlo, aby nebyla suspendaci.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 24/3/2023, 13:08

staříček napsal:To jako může? Aby s toho nebyl nějakej administrativní průser ,snad vědí co dělají.

Tohle přece není CHL vs. ELH. Za juniorku určitě naskočit může.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

vn and staříček like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 24/3/2023, 12:50

To jako může? Aby s toho nebyl nějakej administrativní průser ,snad vědí co dělají.

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 24/3/2023, 12:01

Menšík v sobotu nastoupí za juniorku
Jaternička
Jaternička

ralff, Siroko and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 24/3/2023, 09:58

Já si byl skoro jistý, že Třebíč Zlín neporazí a taky, že Zlín bude v Play off dobrý. Už jsem tady psal důvody, že Zlín není "načichnutý" první ligou. To jsou důvody, proč jsem to takhle tipoval. Víte, asi už všichni tady (haha), jaký mám na chance ligu názor a rok co rok se mi to potvrzuje. Já odchovancům vůbec neberu úspěch v základní části, je vlastně i pochopitelný. Teď budu mluvit v rámci chance ligy. Mají poměrně slušný rozpočet, mají tým celkem kompaktní pár sezon, takže oproti ostatním, kdy se to v lize dost točí jsou ve výhodě, s tím přichazí ta vyrovnanost výkonů a první místo, ale play off je jiná soutěž. Potřebují nabrat zkušenosti, v Třebíč to v podstatě nikdy nehráli a myslím, že právě proti zlínu se to trochu projevuje. Ono je to i o zkušenosti, jak pracovat s fyzičkou. Zlín si dokáže i odpočinout, tohle už jde i Vsetínu, ale zase Prostějov je tolik neprověří, ale nesleduju to podrobně, ale přijde mi, že hráči Třebíče hrabou a hrabou, což je šlechtí, ale stojí to síly. zkušenosti jsou zkušenosti.

Baráž, tam je to podle mě neprůchodný. Vsetín i Zlín... Nevím, já tam ten potenciál necitím, přal bych to každýmu, kdo to vybojuje, ale... nevidím to, chance liga tým podlě mě uhraje max 2 zápasy. To by se muselo Kladno nějak, já nevím. Mají prostě lepší tým, golmany solidní, mají zkušenosti, jak s baráží, tak s těžkými zápasy. Mají Plekyho, který je prostě, no fakt dobrej. Uvidíme, ale nevěřím v postup nikoho.

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 24/3/2023, 09:35

Siroko napsal:
Jaternička napsal:Já si naopak myslím, že Kladno v pohodě uhraje baráž 4:1

Ten rozdíl je obrovský v mnoha aspektech
Ja jsem vzdycky tvrdil, ze baraz je o psychice extraligovyho teamu. Tam ma Kladno strasnou vyhodu, ze uz v tech barazich jsou kovany.

To mozna jsou, ale prave po ty psychicky strance si nemyslim, ze by byli mentalne buhvijak silni. A tlak na ne bude velikej. No, uvidime.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 24/3/2023, 08:57

Jaternička napsal:Já si naopak myslím, že Kladno v pohodě uhraje baráž 4:1

Ja jsem vzdycky tvrdil, ze baraz je o psychice extraligovyho teamu. Tam ma Kladno strasnou vyhodu, ze uz v tech barazich jsou kovany.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 24/3/2023, 08:54

Já si naopak myslím, že Kladno v pohodě uhraje baráž 4:1

Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 24/3/2023, 08:04

Myslim ze o valasskym finale je na 99% rozhodnuto. Prostejov ani Trebic ted urcite 3x za sebou nevyhrajou... No a Kladno se zatim chysta s Kolinem (2:5)... Ta baraz nakonec mozna vubec nebude jednoznacna, jak jsem si pred casem myslel.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 24/3/2023, 07:34

imbík napsal:Nevím, kdyby se ty nájezdy přiklonili k UDH včera nebylo by to spravedlivé. Třetí třetinu a prodloužení jen vyhazovali puky a čekali co bude. My jsme si většinou za tím rozhodujícím gólem šli. A že jsme spoléhali na gólmana a nájezdy s tím taky nesouhlasím. Pamatuji si jak jsme na Kladně prohrávali 1-3 po dvou třetinách, už to vypadalo že bude stav 2-2 na zápasy a najednou ve třetí třetině jsme je k ničemu nepustili a valili je, že nevěděli která bije. Zápas jsme vyhráli 4-3 v prodloužení. V tom mančaftu byla mnohem větší síla než je v UDH. Ostatně i stav série 1-3 to ukazuje. To my jsme nedopustili ani v jedné sérii, spíš naopak.
Ted jsi mi privolal vzpominky na ten zapas na Kladne. Pamatuju si tu naladu po druhy tretine s pak tu euforii na konci 👍 Ale tech eoforickejch stavu s Duklou v tech letech bylo nekolik. Vzpominam si, jak to na tribunach vrelo i tech posledni 15 vterin pri postupovem zapase s Varama. Ja byl uplne v tranzu 😀

Siroko

imbík, FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 24/3/2023, 06:02

Nevím, kdyby se ty nájezdy přiklonili k UDH včera nebylo by to spravedlivé. Třetí třetinu a prodloužení jen vyhazovali puky a čekali co bude. My jsme si většinou za tím rozhodujícím gólem šli. A že jsme spoléhali na gólmana a nájezdy s tím taky nesouhlasím. Pamatuji si jak jsme na Kladně prohrávali 1-3 po dvou třetinách, už to vypadalo že bude stav 2-2 na zápasy a najednou ve třetí třetině jsme je k ničemu nepustili a valili je, že nevěděli která bije. Zápas jsme vyhráli 4-3 v prodloužení. V tom mančaftu byla mnohem větší síla než je v UDH. Ostatně i stav série 1-3 to ukazuje. To my jsme nedopustili ani v jedné sérii, spíš naopak.

imbík

FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 23/3/2023, 21:30

Řekl bych že UDH stejně jako tenkrát my spoléhají na gólmana a nájezdy. Proto třetí třetiny jsou od nich takový jaký jsou. Ale držím palce Zlínu, bylo by to suprový finále a hodně solidní řežba na ledě i v hledišti.

Lufa

ralff likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 18 z 20 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: