Diskuzní fórum
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Verim ze priste nas ve finale Chance ceka derby Vysociny:D
miramare83- Posts : 1125
imbík- Posts : 3617
FREDERIK and miramare83 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
HCDTOM- Posts : 776
https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=13980
ralff- Posts : 1547
staříček, FREDERIK, DUKLIČKA, jajirk and miramare83 like this post
Excalibur napsal:Tak to vypadá, že Pardubice B příští sezonu o sestup hrát nebudou. Nejvíc mě tam překvapily ty spekulace o Fronkovi.
https://www.hokej.cz/zmeny-v-dynamu-b-prichazi-brankar-lidr-i-odchovanec/5072637
Hmm tak zrovna Zalcika a Hrnicka jim docela zavidim. Skoda ze nesli k nam, holt takhle maj vetsi sanci se dostat do ELH, do acka Dynama.
staříček likes this post
ralff napsal:Občasník je regionální bulvár, kterej je potřeba brát s rezervou. Píše tam o mlčení a zatím na fb horácká aréna je koment od Bekeho:
Jak asi víte, řešíme dvě podané námitky. Jedny se týkají výběru zhotovitele, které podalo sdružení firem v čele s Metrostavem a druhé námitky jsou od obyvatel ulice Tyršova a jsou k řízení o demolici, které bylo třeba znovu absolvovat, protože povolení nejde prodloužit jako například u stavebního povolení. Tento týden jsme se podruhé sešli s právním zástupcem obyvatel panem Homolkou a informovali ho o postupu a možnostech vypořádaní námitek.
Další setkání plánujeme na konec příštího týdne, kdy bychom měli disponovat dalšími informacemi potřebnými pro jednání.
“Mám z jednání s panem Homolkou dobrý pocit. Snažíme se být maximálně otevření a nic neskrývat, tak jak to děláme po celou dobu přípravy projektu. Věřím, že je to cesta, která pomůže zahrabat příkopy nedůvěry a dovést nás k cíli, tedy realizaci”, uvedl David Beke.
https://www.facebook.com/horackaarena/
Jak ta fotka tak to vyjádření vypadá optimisticky, min. že se obě strany snaží vystupovat konstruktivně. Říkám to pořád. Nic se nejí tak horký, jak se to uvaří
Mareš je všeobecně uznávanej pičus a jako každej mizernej novinář hledá ve všem senzaci.
Lufa- Posts : 1312
Hmm to by měli hodně slušnou sestavu teda…to se nám asi bude moct jen zdát.Excalibur napsal:Tak to vypadá, že Pardubice B příští sezonu o sestup hrát nebudou. Nejvíc mě tam překvapily ty spekulace o Fronkovi.
https://www.hokej.cz/zmeny-v-dynamu-b-prichazi-brankar-lidr-i-odchovanec/5072637
vn- Posts : 1856
Excalibur napsal:Tak to vypadá, že Pardubice B příští sezonu o sestup hrát nebudou. Nejvíc mě tam překvapily ty spekulace o Fronkovi.
Fronk je náš, tak by třeba za něj přišla z Pardubic náhrada. Podle toho článku se o něm jedná.
Excalibur- Posts : 638
Jak asi víte, řešíme dvě podané námitky. Jedny se týkají výběru zhotovitele, které podalo sdružení firem v čele s Metrostavem a druhé námitky jsou od obyvatel ulice Tyršova a jsou k řízení o demolici, které bylo třeba znovu absolvovat, protože povolení nejde prodloužit jako například u stavebního povolení. Tento týden jsme se podruhé sešli s právním zástupcem obyvatel panem Homolkou a informovali ho o postupu a možnostech vypořádaní námitek.
Další setkání plánujeme na konec příštího týdne, kdy bychom měli disponovat dalšími informacemi potřebnými pro jednání.
“Mám z jednání s panem Homolkou dobrý pocit. Snažíme se být maximálně otevření a nic neskrývat, tak jak to děláme po celou dobu přípravy projektu. Věřím, že je to cesta, která pomůže zahrabat příkopy nedůvěry a dovést nás k cíli, tedy realizaci”, uvedl David Beke.
https://www.facebook.com/horackaarena/
Jak ta fotka tak to vyjádření vypadá optimisticky, min. že se obě strany snaží vystupovat konstruktivně. Říkám to pořád. Nic se nejí tak horký, jak se to uvaří
vn likes this post
Siroko- Posts : 1206
Tak nějaký námitky jsou asi oprávněný. Pokud tam fakt třeba bylo nastavený to, že se bude na stavbě makat od rána do 21 hodin nonstop, to znamená neděle a svátky, tak to celkem chápu rozhořčení těch co tam bydlí.DUKLIČKA napsal:https://www.obcasnik.eu/mlceni-a-podane-ruce-resi-se-namitky-sousedu-k-demolici-horacke-areny/
Komedie na druhou.
Rozhodně, ale tak ne všichni tam ještě mohou hrát i další rok ne?Excalibur napsal:Junioři by v áčku šanci dostat měli, ale primárním cílem musí být udržení juniorské extraligy. To, že se letošní sezona extrémně povedla, nemusí ještě znamenat, že se stejně povede i ta příští.
karel granát, ralff and Lufa like this post
vn napsal:Ja bych dal hlavne tem junkum sanci v Acku nekterym, klidne jednu lajnu pryč, na úkor Judy, Brože, Křehlíka…horší nebudou určitě.
Judu, Brože a Dvořáka bych nechal hrát za Brod se střídavým startem sem. Křehlík nic moc, náš odchovanec to není, tak bych ho tu nedržel. Uvidíme jak to vyhodnotí trenéři a vedení.
vn likes this post
Zakladni cast meli slusnou, ale myslim, ze to bylo jen vyboceni, a ze priste uz zas budou v nakych "normalnejsich" mistech tabulky (neco jako Sokolov minule a letos). Nevim proc by zrovna Trebic mela hrat dlouhodobe nak vejs...
Bude parada (a pevne tomu verim), az budem mit novou arenu a celkove budem na vzestupu, sportovne i ekonomicky, tak se v UDH definitivne poserou:) Uz ted z toho maji strach a maskujou to tim, ze si z toho stadionu delaj srandu, urazej, a delaj ze sebe pany Vysociny.
hadas (admin), staříček, FREDERIK and DUKLIČKA like this post
ralff, staříček and FREDERIK like this post
ralff napsal:Pro pobavení z fóra u sousedů, reakce na komentář někoho od nás:
"Hlavně že v cigánově je to jak u faráře na dvoře a ukájí se junkama."
Hlavně, že jejich junci hrají finále regionální ligy juniorů. No, nevím jak to tam mají, ale pro mne jsou junci naprosto stěžejní věková kategorie, a hlavně klíčová pro a-tým. Postup do semifinále mezi nejlepší čtyřku si rozhodně ocenění zaslouží.
To jo blbečci z UDH. Komeťácký béčko.
DUKLIČKA- Posts : 1624
hadas (admin) and FREDERIK like this post
"Hlavně že v cigánově je to jak u faráře na dvoře a ukájí se junkama."
Hlavně, že jejich junci hrají finále regionální ligy juniorů. No, nevím jak to tam mají, ale pro mne jsou junci naprosto stěžejní věková kategorie, a hlavně klíčová pro a-tým. Postup do semifinále mezi nejlepší čtyřku si rozhodně ocenění zaslouží.
hadas (admin), vn, FREDERIK and miramare83 like this post
Mě emoce taky doběhly, ale narozdíl od tebe jsem to čekal.MarkusHCD napsal:Nevěřil bych,že mě emoce doběhnou i na juniorce,ale omyl je pravdou,Nagano,molosci,děkujjeme, HCD Olé!!!
MarkusHCD- Posts : 1924
karel granát and DUKLIČKA like this post
Dokoukal jsem Trebic-Zlin 1:2 a jsem fakt rad ze to takhle dopadlo a UDH ma po sezone. Za prvy nevim co by jako ve finale, natoz v barazi delali:D, a za druhy, dneska jim ty kurvy pruhovany tak tlacili, ze to neni mozny. Vylouceni 4:10, TR mohla osekavat, vysekavat, narazet na mantak, vsechno cajk, primo pred ocima tech debilu... A jeste z konce udelali nekonecnou bramboracku. Byt Zlinem, dam veto. Jo a ten Ferda, no to je totalni hovado...
Tak uvidime, jestli to valassky finale bude, Vsetin zacina mit problemy (vcetne zraneni), Prostejov naopak vypada hodne nabitej a uplne v pohode.
ralff and staříček like this post
staříček- Posts : 527
miramare83 likes this post
Kelt- Posts : 384
Lufa likes this post
FREDERIK, Lufa and miramare83 like this post
Já se tam chystám. Škoda, že to není někde na "normálním" stadionu.MarkusHCD napsal:Vyprodáme zítra balkon?
karel granát likes this post
MarkusHCD- Posts : 1924
imbík likes this post
Siroko napsal:Ted jsi mi privolal vzpominky na ten zapas na Kladne. Pamatuju si tu naladu po druhy tretine s pak tu euforii na konci Ale tech eoforickejch stavu s Duklou v tech letech bylo nekolik. Vzpominam si, jak to na tribunach vrelo i tech posledni 15 vterin pri postupovem zapase s Varama. Ja byl uplne v tranzuimbík napsal:Nevím, kdyby se ty nájezdy přiklonili k UDH včera nebylo by to spravedlivé. Třetí třetinu a prodloužení jen vyhazovali puky a čekali co bude. My jsme si většinou za tím rozhodujícím gólem šli. A že jsme spoléhali na gólmana a nájezdy s tím taky nesouhlasím. Pamatuji si jak jsme na Kladně prohrávali 1-3 po dvou třetinách, už to vypadalo že bude stav 2-2 na zápasy a najednou ve třetí třetině jsme je k ničemu nepustili a valili je, že nevěděli která bije. Zápas jsme vyhráli 4-3 v prodloužení. V tom mančaftu byla mnohem větší síla než je v UDH. Ostatně i stav série 1-3 to ukazuje. To my jsme nedopustili ani v jedné sérii, spíš naopak.
Jo tak to je jasný. Vedení v desátém kole baráže na ledě Motoru 2-0 a pak 2-2 a nakonec Skořepa s Jiránkem v přečíslení dva na jednoho dáli gól na 2-3 zbývalo víc jak deset minut do konce takové nervy už nechci zažít. Člověk nevěděl jestli má koukat nebo jít pryč. No a pak zase ta euforie kdy člověk věděl, že je to fakt blízko, ale hotovo ještě nebylo .
staříček napsal:To jako může? Aby s toho nebyl nějakej administrativní průser ,snad vědí co dělají.
Tohle přece není CHL vs. ELH. Za juniorku určitě naskočit může.
vn and staříček like this post
Jaternička- Posts : 1419
ralff, Siroko and miramare83 like this post
Baráž, tam je to podle mě neprůchodný. Vsetín i Zlín... Nevím, já tam ten potenciál necitím, přal bych to každýmu, kdo to vybojuje, ale... nevidím to, chance liga tým podlě mě uhraje max 2 zápasy. To by se muselo Kladno nějak, já nevím. Mají prostě lepší tým, golmany solidní, mají zkušenosti, jak s baráží, tak s těžkými zápasy. Mají Plekyho, který je prostě, no fakt dobrej. Uvidíme, ale nevěřím v postup nikoho.
HCDTOM- Posts : 776
Siroko napsal:Ja jsem vzdycky tvrdil, ze baraz je o psychice extraligovyho teamu. Tam ma Kladno strasnou vyhodu, ze uz v tech barazich jsou kovany.Jaternička napsal:Já si naopak myslím, že Kladno v pohodě uhraje baráž 4:1
Ten rozdíl je obrovský v mnoha aspektech
To mozna jsou, ale prave po ty psychicky strance si nemyslim, ze by byli mentalne buhvijak silni. A tlak na ne bude velikej. No, uvidime.
Ja jsem vzdycky tvrdil, ze baraz je o psychice extraligovyho teamu. Tam ma Kladno strasnou vyhodu, ze uz v tech barazich jsou kovany.Jaternička napsal:Já si naopak myslím, že Kladno v pohodě uhraje baráž 4:1
Jaternička- Posts : 1419
Ted jsi mi privolal vzpominky na ten zapas na Kladne. Pamatuju si tu naladu po druhy tretine s pak tu euforii na konci Ale tech eoforickejch stavu s Duklou v tech letech bylo nekolik. Vzpominam si, jak to na tribunach vrelo i tech posledni 15 vterin pri postupovem zapase s Varama. Ja byl uplne v tranzuimbík napsal:Nevím, kdyby se ty nájezdy přiklonili k UDH včera nebylo by to spravedlivé. Třetí třetinu a prodloužení jen vyhazovali puky a čekali co bude. My jsme si většinou za tím rozhodujícím gólem šli. A že jsme spoléhali na gólmana a nájezdy s tím taky nesouhlasím. Pamatuji si jak jsme na Kladně prohrávali 1-3 po dvou třetinách, už to vypadalo že bude stav 2-2 na zápasy a najednou ve třetí třetině jsme je k ničemu nepustili a valili je, že nevěděli která bije. Zápas jsme vyhráli 4-3 v prodloužení. V tom mančaftu byla mnohem větší síla než je v UDH. Ostatně i stav série 1-3 to ukazuje. To my jsme nedopustili ani v jedné sérii, spíš naopak.
imbík, FREDERIK and miramare83 like this post
FREDERIK and miramare83 like this post
ralff likes this post
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20