Diskuzní fórum
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
ralff- Posts : 1547
karel granát and staříček like this post
miramare83 likes this post
ondrej.n- Posts : 590
ralff and miramare83 like this post
MarkusHCD- Posts : 1924
Siroko- Posts : 1206
staříček likes this post
Zrovna jsem to chtěl napsat taky. Myslím, že Maks v play-off módu je větší jistota, Vošvrda mě zatím vyloženě neoslnil.Lufa napsal:U Vs mě překvapilo že nenasadili Žukova.
hk- Posts : 98
FREDERIK likes this post
imbík- Posts : 3617
ralff and FREDERIK like this post
Soused hral s Vosvrdou v juniorce. Delal si z nej prdel, ze ten clovek je uplne mimo. Jedinou vec kterou umi je chytat puky.pegy18 napsal:Dneska to bude dobrá šou. Přemýšlel jsem,že se vydám s tchánem ale nakonec na to kašlu. Jo, a Vošvrda má v palici nasráno. Jestli si bude takhle koledovat i dneska, tak už ho tam Köhler rozmázne a zašlape jak mravence.
FREDERIK likes this post
imbík napsal:Já jel dřív kvůli tomu a přišel jsem ve třičtvrtě. A pohoda místo bylo dost. Holt někdo musel stát ve druhé řadě, ale vidět bylo. Vstup je žádný nikde neplatil. A nikdo mě nevyhodil.
U manťáku to má alespoň atmošku,juniorka stála v 1. prstenci a na třetí třetinu už byla vedle mě
pegy18- Posts : 385
Lázňator napsal:Jak to bylo se vstupným na čtvrtfinále na junky bylo nějaký omezení nebo kdo přišel ten mohl jít já jen abych nepřijel na semifinále a oni mě poslali dom že je plno. Dík za odp.
Když jsem se zašel podívat na junky, tak vstupné bylo 0 a flek měl kdo přišel dřív. Ale to v sezoně moc lidí nechodilo
Jaternička- Posts : 1419
Lázňator- Posts : 702
Porovnani Zlin x Vsetin, za me Zlin zkusenejsi, ale misty profesorskej hokej, Vsetin zivelnejsi, ale ne tak taktickej, oba maji sve plusy i minusy, kazdopadne pro KL to zadna prdel nebude, uz jen to euforicky valassky prostredi a velka touha vratit se.
miramare83- Posts : 1126
MarkusHCD napsal:Předčasné fináleHCDTOM napsal:Tak chance liga nezklamala, dal jsem tomu šanci, když to bylo na čt, ale hnus, nekoukatelný. Děsivý výkony.
Zítra bude pce vs Třinec, to bude fajn si myslím.
Malinko favorizuju pardubky. Třinec sice dal Spartu, což zní... To beru, ale hodně jim zachytal golman a vím, že mají tu defenzivu promakanou tak komplexně, ale byla tam i neschopnost sparty dát gól. Nebo přesilovky... To myslím Pardubice trápit nebude a góly dají, už jen z přesilovek.
HCDTOM- Posts : 776
Předčasné fináleHCDTOM napsal:Tak chance liga nezklamala, dal jsem tomu šanci, když to bylo na čt, ale hnus, nekoukatelný. Děsivý výkony.
imbík likes this post
Excalibur napsal:imbík napsal:Taky úplně nechápu ty lidi co furt mají potřebu porovnávat. Chance s Extraligou. Tak kdyby to bylo stejné tak proč by všichni chtěli hrát ELH? Ti chlapi to hrají v jiných podmínkách za jiné prachy, tak co furt porovnavate neporovnatelné. Přesto věřím a přeju komukoliv proti Kladnu a věřím, že se to zlomit dá. Třeba to bude někdo hrát chytřeji než loni my. I když my mít tým stejný jako v základní části kousali by jsme víc.
Říha dobře neunáší emoce to je fakt blázen derby jak má být
Zajímavý...několikrát jsi tady v minulosti psal, že Kladno se porazit nedá, protože ho nehorázně tlačí rozhodčí. A teď píšeš, že se to zlomit dá. Tak nevím.
Píšu, že věřím.... Ale to jsi samozřejmě přehlédl
Sranda že z příspěvku který je o kvalitě soutěže se chytneš Kladna a rozhodčích. Samozřejmě, že Kladno tlačené bylo je a bude už kvůli Jágrovi s Plekancem na které se používá jiný metr. Přesto píšu, že věřím, že to někdo zlomí.
Naposledy upravil imbík dne 1/4/2023, 20:16, celkově upraveno 1 krát
imbík napsal:Taky úplně nechápu ty lidi co furt mají potřebu porovnávat. Chance s Extraligou. Tak kdyby to bylo stejné tak proč by všichni chtěli hrát ELH? Ti chlapi to hrají v jiných podmínkách za jiné prachy, tak co furt porovnavate neporovnatelné. Přesto věřím a přeju komukoliv proti Kladnu a věřím, že se to zlomit dá. Třeba to bude někdo hrát chytřeji než loni my. I když my mít tým stejný jako v základní části kousali by jsme víc.
Zajímavý...několikrát jsi tady v minulosti psal, že Kladno se porazit nedá, protože ho nehorázně tlačí rozhodčí. A teď píšeš, že se to zlomit dá. Tak nevím.
Excalibur- Posts : 638
HCDTOM and FREDERIK like this post
staříček- Posts : 527
Naposledy upravil Siroko dne 1/4/2023, 19:50, celkově upraveno 1 krát
staříček likes this post
Naposledy upravil imbík dne 1/4/2023, 19:47, celkově upraveno 1 krát
staříček likes this post
Teoreticky o tom není pochyb,ale já to reálně vidím na návrat do Pelhřimova nebo k Vajgarukrap napsal:Mě to přijde, že někteří ten hokej sledujete prvním rokem. To, jak někdo hraje Chance ligu, nemá vůbec nic společného s tím, jak odehraje baráž.
Já být Kladeňák, tak nijak klidně nespím. Zlín se klidně může vrátit.
Já být Kladeňák, tak nijak klidně nespím. Zlín se klidně může vrátit.
krap- Posts : 106
ralff and miramare83 like this post
FREDERIK napsal:Koukáte někdo na Vsetín? Myslím, že klasický zápas chanceligy a s extraligou se to ani trošičku nedá srovnávat
Ja koukam. Ani nevim komu fandit (tomu kdo spis vynda Kladno:D Ale zas tak propastnej rozdil bych v tom nevidel, i kdyz nakej tam je, ale pro viteze Chance ligy zas bude spis hrat psychika, a ta taky dovede hodne.
FREDERIK napsal:Koukáte někdo na Vsetín? Myslím, že klasický zápas chanceligy a s extraligou se to ani trošičku nedá srovnávat
Já se dívám. Podle mne to nějaké parametry má. Je to první zápas, podle mne úroveň půjde ještě nahoru. Zlín zatím určitě lepší.
FREDERIK- Posts : 237
staříček napsal:Jde u toho přenosu junků pustit zvuk ?
nejde
staříček likes this post
imbík napsal:Jaternička napsal:Je možné sehrát "domácí" zápasy juniorky na větším zimáku než je v Jihlavě?
Kde bys to chtěl hrát. Jihlavští lidé ti necestují ani za áčkem natož za junkama. Takže kvůli atmošce je malá hala ideál. Horší, že se tam nikdo moc nevejde.
já s tebou teda opět nesouhlasím, ale fakt to nedělám umyslne
Myslím si, že lidé v Jihlavě hokej rádi mají a hodně a takhle na junky by vyrazili, když se jedná o vyjimecnou událost. Je to takové hodně komerční zaroven, takže by podle mě dorazili. Patrně více, než na A tým z důvodu, které jsou zřejmé. U Dukly "A" je vlastně jedno jak, který zápas dopadne, co si budeme vykládat. Tady je to poprvé v historii a lidé na tyhle bez precedentní věci slyší docela dobře.
A otázka ceny. Ano doba je zparchantělá a vše se ihned měří optikou peněz.
staříček and HCDTOM like this post
Jaternička napsal:Je možné sehrát "domácí" zápasy juniorky na větším zimáku než je v Jihlavě?
Kde bys to chtěl hrát. Jihlavští lidé ti necestují ani za áčkem natož za junkama. Takže kvůli atmošce je malá hala ideál. Horší, že se tam nikdo moc nevejde.
pro Jaternička
staříček- Posts : 527
. Otázka zní:Kdo pokryje náklady?Jaternička napsal:Je možné sehrát "domácí" zápasy juniorky na větším zimáku než je v Jihlavě?
karel granát and miramare83 like this post
karel granát and FREDERIK like this post
staříček and miramare83 like this post
Siroko napsal:Tady uz je fakt po sezone…
Ja jsem si to taky rikal, ale tak zase neni divu, co taky ted psat... Ono se to ale zase rozjede, nepochybuju. Treba az junci vyhrajou extraligu;)
karel granát likes this post
hadas (admin), staříček, FREDERIK and MichalDJ like this post
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20