Diskuzní fórum
+36
Duklacek
Mazakis
kaner88
DUKLIČKA
Gronzi
J4u8
Venas
AJET0
jajirk
Raddy007
Thoor93
olin
pegy18
krap
FREDERIK
Kelt
medaji
staříček
Lázňator
Excalibur
karel granát
MarkusHCD
HCDTOM
hk
miramare83
ondrej.n
MichalDJ
Lufa
maggycc
Radekvondracek
Jaternička
vn
Siroko
hadas (admin)
ralff
imbík
40 posters
Strana 8 z 20
Strana 8 z 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Re: Diskuzní fórum
AJET0 napsal:Já myslel někoho jiného
Vrábela?
imbík- Posts : 3617
To ne. Pokud mas na hrace prava a podepise nekde jinde, tak je z toho taky nejaka kacka.MarkusHCD napsal:. Ta jsou nám platná jako u ŠtindlaMichalDJ napsal:Tak snad nam aspon zustaly prava na nej
Siroko- Posts : 1206
. Ta jsou nám platná jako u ŠtindlaMichalDJ napsal:Tak snad nam aspon zustaly prava na nej
MarkusHCD- Posts : 1924
FREDERIK likes this post
. Spolehlivá adresa pro nadstandardní příjemDUKLIČKA napsal:Hm tak to je škoda. Proč zrovna Prostějov?
Tak snad nam aspon zustaly prava na nej
MichalDJ- Posts : 1031
Za vším hledej prachy ,tot můj názor Ale že by dal Prostejov víc jak Dědkov mě překvapujeDUKLIČKA napsal:Hm tak to je škoda. Proč zrovna Prostějov?
Thoor93- Posts : 102
Hm tak to je škoda. Proč zrovna Prostějov?
DUKLIČKA- Posts : 1624
Koplo, nekoplo… jak jsem psal driv, ja opravdu zacnu verit az tam potece prvni beton.ralff napsal:U Horáckého zimního stadionu se začalo pracovat. Sice zatím jen archeologové, ale koplo se do země
https://www.instagram.com/p/CsllBYRx2UZ/
U Horáckého zimního stadionu se začalo pracovat. Sice zatím jen archeologové, ale koplo se do země
ralff- Posts : 1547
AJET0 napsal:Češi už zapomněli hrát hokej. Neumíme už tvořit. Umíme spíš bořit.
Aniž bych chtěl předem házet flintu do žita, tak čtvrtfinále proti USA nebo Švédsku, bude s velkou pravděpodobností konečná. Rád bych se mýlil...
Jinak jak tady furt nadáváme na rozhodčí, tak na MS je to teda taky dílo. Ten třetí gól Kanady jsem fakt nepobral. Stejně jako ta hůl v obličeji - nechápu proč se tyhle situace nemůžou kontrolovat na videu.
FREDERIK and DUKLIČKA like this post
Češi už zapomněli hrát hokej. Neumíme už tvořit. Umíme spíš bořit.
AJET0- Posts : 279
FREDERIK likes this post
Tak on na soupisce ani byt nemohl, kdyz tady byl jen na hostovani a na novou sezonu podepaano nema.
Gronzi napsal:Podle mě je myšlen Karabáček, který by měl mít namířeno do Prostějova.
Asi tutovka, na soupisce není. Ostatně jsem s ním ani nepočítal, reálně přesahuje naše finanční možnosti
Podle mě je myšlen Karabáček, který by měl mít namířeno do Prostějova.
Gronzi- Posts : 1
AJET0 napsal:Hm tak to u nás dlouho nepobyl... Skoda.... Nechci to tu vytrubovat ale asi víte
Napada me pak jedine Cagy, ze by treba dostal nabidku z EHL...coz za me by bylo jedine dobre, jen at se snazej mladi...
Na to , že to je repre, mě překvapuje kolik dokážou naši vyprodukovat špatných přihrávek. Nejvíc to je vidět při přesilovkách kdy nejsou schopný pořádně si náhrát na modrý na střelu z první. Zatím jsem z našeho výkonu dost zklamanej.
Lufa- Posts : 1312
Naši dneska hráli maximum toho co mohli. Potřeba si uvědomit, že Švýcaři mají snad nejsilnější tým jaký mohli sestavit. Narozdíl od nás, kteří jsme počítali hromadu omluvenek a ještě jsme o hráče přišli na turnaji. Uvidíme, jak dopadne zápas proti Kanadě, jestli něco urveme, a na koho pak narazíme ve ČF. I přes slabší tým to rozhodně není bez šance.
DUKLIČKA napsal:A co rikate na repre
Švýcaři si jdou tvrdě za svým. Chtělo by to na naši střídačku Holíka, aby to trochu rozpumpoval
staříček likes this post
Myšky to není i když tam je to podle mě téměř jisté ale za náhradu, nicméně myslel jsem že je to známá věc a nechci to tu odpalovat první. Stejně to bude asi brzo na ofiko webu
No napada me ten Miskar, ale to uz se dalo delsi dobu tusit.
No ja treba nevim...
Hm tak to u nás dlouho nepobyl... Skoda.... Nechci to tu vytrubovat ale asi víte
Dres hotov, tak uvidíme
Jaternička- Posts : 1419
FREDERIK likes this post
Siroko napsal:Akorat nechapu, proc se ten pruzkum dela az ted, kdyz na to tam byl celej rok cas.
No já myslím, že průzkum bude brán jako součást stavby a tudíž může začít až jsou vydaný povolení a podepsaný smlouvy... ?? Nevím, jen uvažuju ...
Když už se tu čeká 15 let ,tak těch pár týdnů navíc už ve mně paniku nevyvolává
Lufa- Posts : 1312
To já chápu. Jsme v Čr. Vše na poslední chvíliSiroko napsal:Akorat nechapu, proc se ten pruzkum dela az ted, kdyz na to tam byl celej rok cas.
FREDERIK- Posts : 237
No bude se delat 3 mesice, plus cekani na vyhodnoceni, to mi vychazi tak na konec srpna, zacatek zari
Jinak by tam meli kopat uz od pondeli 15.5.
Jinak by tam meli kopat uz od pondeli 15.5.
Akorat nechapu, proc se ten pruzkum dela az ted, kdyz na to tam byl celej rok cas.
Chodíte někdo kolem zimáku jestli tam už jsou ty odborníci na kosti?
Jaternička napsal:Pokud a mám za to, že už připomínkové řízení jak ke stavbě a demolici stadiónu skončilo, tak podle mě se nemůžeš ex post přihlásit do řízení s tím z toho něco vyrazit. Takže tohle je patrně jen dobrá vůle města
Být na to čas, vysral bych se i na ty vysírače z Tyršové. Nechal bych to dojít k soudu a nic navíc bych jim nedal. Tohle prostě není jen o stadionu, ale o celé společnosti. Chceme dálnice, obchvaty atd. ale bůh chraň, když mi to zasáhne můj dvorek, pole nebo to bude moc blízko.
karel granát, staříček and DUKLIČKA like this post
Pokud a mám za to, že už připomínkové řízení jak ke stavbě a demolici stadiónu skončilo, tak podle mě se nemůžeš ex post přihlásit do řízení s tím z toho něco vyrazit. Takže tohle je patrně jen dobrá vůle města
hadas (admin), ralff and staříček like this post
Tady v Brtnici to bude asi taky špatný...
karel granát and DUKLIČKA like this post
Já taky ! Su sice z Polný ale ten randal bude slyšet až ke mě takže chci taky prachy!!!!!!!!!
karel granát likes this post
. Já budu rovněž žádat, protože jsem umyl okna a vyoral záclony a od zimáku je to na Dolinu co by kamenem dohodilhadas (admin) napsal:Tohle bude ještě legrace...
https://www.obcasnik.eu/vime-prvni-jihlava-jedna-o-dalsich-kompenzacich-pro-sousedy-podepsala-smlouvu-na-arenu/
Jednoznačně pochvala klubu, že se snaží otevřít nápadům fanoušků. Ale chápejme to teď taky jako velký závazek nás fanoušků, je potřeba být skutečně aktivní a spolupracovat - tedy zaslat pár návrhů dresů, předtím to bylo vyplnění dotazníku. Chci tím říct, že teď, když už je HZS a HMA "na spadnutí ", tak táhněme s klubem za jeden provaz a nehleďme do minulosti na případný křivdy (zavření DF apod.).imbík napsal:https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14038
Jedná beseda s fanoušky a hned se dějí věci
hk- Posts : 98
karel granát, ralff, Lázňator and Lufa like this post
Stačí okopírovat téměř jakýkoliv historický dres a je skoro hotovo
MichalDJ likes this post
https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14038
Ano přesně tak, Miloše opravdu nemyslím
Predpokladam, ze myslis Vita, ne Milose.Jaternička napsal:Ono těch lidí co prosadili novou halu je víc. Mám na mysli zejména Zemana, sice ho až tak nemusím, ale nemělo by zapadnout i tohle jméno.
karel granát and FREDERIK like this post
Ono těch lidí co prosadili novou halu je víc. Mám na mysli zejména Zemana, sice ho až tak nemusím, ale nemělo by zapadnout i tohle jméno.
Ono vůbec Beke po dlouhé době je politik trošku na úrovni. Už jenom to, že kdykoliv se ho člověk něco zeptal ohledně zimaku tak odpověď byla do hodinky a občas mi i zavolal, že to bude rychlejší než to vypisovat, což třeba by vůbec nemusel. Jo a to jsem nikdy nevolil ODS, nikdy
. Klobouk dolů před Bekem,že se po volbách domluvil sPopelkou,jinak bychom měli velký HLufa napsal:hadas (admin) napsal:Lufa napsal:Bourat a natož stavět se pořád ještě nezačalo ale jen takový hooodně předčasný dotaz - kolik nás tu, za ty roky různých slibů, zbylo těch skalních optimistů, že teď ta nová hala konečně dobře dopadne ?
Tady bylo hodně důležitý, že se konečně sešla na radnici taková politická konstelace, která se to snaží dotáhnout do konce, i přes všechny vysírače, co do toho motají opravy silnic, vodovodů a chodníků a i přesto, že ta částka je hodně vysoká. Mám ale pocit, že o moc levněji jen tak nebude. Tak se to snad povede.
jj, ty seskupení na magistrátu - tohle a to minulé s Koubovou- se konečně byli schopni na něčem domluvit a mít koule na rozjetí a hlavně mít výdrž to prosadit. tvl, snad po 15 letech kecání. Klobouk dolů před Bekem.
Strana 8 z 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Strana 8 z 20
Povolení tohoto fóra: