Diskuzní fórum
+36
Duklacek
Mazakis
kaner88
DUKLIČKA
Gronzi
J4u8
Venas
AJET0
jajirk
Raddy007
Thoor93
olin
pegy18
krap
FREDERIK
Kelt
medaji
staříček
Lázňator
Excalibur
karel granát
MarkusHCD
HCDTOM
hk
miramare83
ondrej.n
MichalDJ
Lufa
maggycc
Radekvondracek
Jaternička
vn
Siroko
hadas (admin)
ralff
imbík
40 posters
Strana 6 z 20
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
. Chlapec si uvědomuje,jaký je rozdíl v "hokejovém" a "běžném" zaměstnáníDUKLIČKA napsal:Šidlík do prostejova ja myslel ze uz skoncil? Ten je taky jako den a noc.
MarkusHCD- Posts : 1924
Šidlík do prostejova ja myslel ze uz skoncil? Ten je taky jako den a noc.
DUKLIČKA- Posts : 1624
To je fakt blamáž. Tak třeba za rok se zase vrátí a my kvůli němu kopneme Svobodu do prdele . Koncepčně takhle pracujeme i s hráči. Nebýt Harkabuse tak tu nikdo nevydrží dýl jak dva roky Ten Vrábel mě fakt baví.
imbík- Posts : 3617
FREDERIK and MichalDJ like this post
Tak do výběrového řízení se přeci musí přihlásit sám.
Jaternička- Posts : 1419
No pokud se sam prihlasil do vyberka, tak to by celou vec zase vrhalo do trochu jineho svetla…hk napsal:https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/tomas-vrabel-litvinov-sportovni-manazer.A230606_130449_hokej_rou
Litvínov, hmmm. Pachuť z odchodu je tím vyšší, když v článku čtu, že se konalo výběrové řízení (teď otázka, zda bylo jen pro formu a dopředu šli konkrétně po Vrábelovi) a že se jedná o stejnou pozici jak tady. Tak nevím, nakolik tam teď bude mít vyšší pravomoc. Škoda, myslím, že práci tady odváděl skvělou, jen rok na takové koncepční pozici je fakt k ničemu.
Siroko- Posts : 1206
jajirk likes this post
https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/tomas-vrabel-litvinov-sportovni-manazer.A230606_130449_hokej_rou
Litvínov, hmmm. Pachuť z odchodu je tím vyšší, když v článku čtu, že se konalo výběrové řízení (teď otázka, zda bylo jen pro formu a dopředu šli konkrétně po Vrábelovi) a že se jedná o stejnou pozici jak tady. Tak nevím, nakolik tam teď bude mít vyšší pravomoc. Škoda, myslím, že práci tady odváděl skvělou, jen rok na takové koncepční pozici je fakt k ničemu.
hk- Posts : 98
V tom maji extraligovy kluby vyhodu. Tam je totiz i docela dost bodu za kazdyho juniora, kterej naskoci v extralize. Pak protocej junky na 2 stridani v sezone a body naskacou.Thoor93 napsal:To by mě zajímalo jak Kladno který má mládéž v hajzlu může mít akademii a hlavně tolik bodů.. ale stejně se mi gdá ze se tu furt upřednostnujou ty velký kluby a ty menší ze kterých ty hráče berou se sere..Jako osobně sem čekal příchodem.Lojzi do vedení svazu nakou změnu k lepšímu né že zas rožšiřujem .
To by mě zajímalo jak Kladno který má mládéž v hajzlu může mít akademii a hlavně tolik bodů.. ale stejně se mi gdá ze se tu furt upřednostnujou ty velký kluby a ty menší ze kterých ty hráče berou se sere..Jako osobně sem čekal příchodem.Lojzi do vedení svazu nakou změnu k lepšímu né že zas rožšiřujem .
Thoor93- Posts : 102
Jedna zajímavost: Němci (80mil) mají 5 akademií. My 15.
jajirk- Posts : 161
AJET0 napsal:Vrábel byl neskutečně pracovitej a Dukle se určitě vyplatil. V tom problém není. Měl podchycený všechny hráče vc mladých kluků.
Větší sranda ale bude až se lidi dozví kam jde.
To budou bile hvezdy...
miramare83- Posts : 1125
FREDERIK napsal:V pohodě, já mu to přeju, ale jen říkám, že když měl lepší nabídku a nehodlá se už v Dukle realizovat, je to jen jeho rozhodnutí a pokud neměl ve smlouvě nějakou doložku, tak není co řešit, prostě, zde nechtěl zůstat a šel za lepším, prostě Dukla je takový až moc velký dobrák a útočiště a když je lepší nabídka frnk za níAJET0 napsal: Srovnávat 41 letýho hráče a mladšího dravce nejde. Vrábel dostal nabídku která byla tak zajímavá že byste to vzali taky. A že seděl jen v kanclu? Hoši nevíte absolutně nic o tom co a jak dělal. To mi můžete věřit. Ale sere mě to. Jen ať to Bedrich nesvěří nějakému hňupovi.
Souhlas. Cagy by šel taky nebýt mu 41 a nemít 3 děti. Vrábel je free tak může dělat kariéru. Ale když jsem to poprvé slyšel tak jsem tomu ani nechtěl věřit. A to teprve až se dozvíte jak jde, to je fakt vtipný. Myslím že jo brzo představí.
AJET0- Posts : 279
V pohodě, já mu to přeju, ale jen říkám, že když měl lepší nabídku a nehodlá se už v Dukle realizovat, je to jen jeho rozhodnutí a pokud neměl ve smlouvě nějakou doložku, tak není co řešit, prostě, zde nechtěl zůstat a šel za lepším, prostě Dukla je takový až moc velký dobrák a útočiště a když je lepší nabídka frnk za níAJET0 napsal: Srovnávat 41 letýho hráče a mladšího dravce nejde. Vrábel dostal nabídku která byla tak zajímavá že byste to vzali taky. A že seděl jen v kanclu? Hoši nevíte absolutně nic o tom co a jak dělal. To mi můžete věřit. Ale sere mě to. Jen ať to Bedrich nesvěří nějakému hňupovi.
FREDERIK- Posts : 237
No jenže ten 41 léty hráč tu nabídku měl taky luxusní. Dokonce Vrábel v tom dnešním rozhovoru potvrdil, že od prvoligové konkurence.
FREDERIK likes this post
Srovnávat 41 letýho hráče a mladšího dravce nejde. Vrábel dostal nabídku která byla tak zajímavá že byste to vzali taky. A že seděl jen v kanclu? Hoši nevíte absolutně nic o tom co a jak dělal. To mi můžete věřit. Ale sere mě to. Jen ať to Bedrich nesvěří nějakému hňupovi.
karel granát likes this post
Myslím, že nemá smysl hned Vrábela odsuzovat, nikdo do toho nevidíme, třeba měl takovouhle dohodu s BŠ.
Lufa- Posts : 1312
FREDERIK napsal:Nevěř tomu, buď chtěl a nebo nechtěl a co to má za vliv, že jsme v azylu, to máš jako s Čagym, chtěl a je v JihlavěAJET0 napsal:Jaternička napsal:Pracovitý může být jak chce. Jenže všechno to spláchnul do hajzlu tím, že opět odešel jen jak to bylo možné. A navíc to není poprvé. Ať táhne třeba na Kladno, možná tam vydrží celou sezonu.
Zkrátka po jeho působení tu zůstává jakási pachuť.
Štve mě to taky a jsem přesvědčen že by ho BS udržel nehrát v azylu.
Presne tak, a hlavne on tim azylem nebyl tak zasazenej jak hokejisti, on jen sedel v kanclu, doufam ze uz ho tady neuvidime a privedeme nekoho, kdo to s tim koncepcnim budovanim kadru bude myslet vazne
MichalDJ- Posts : 1031
Nevěř tomu, buď chtěl a nebo nechtěl a co to má za vliv, že jsme v azylu, to máš jako s Čagym, chtěl a je v JihlavěAJET0 napsal:Jaternička napsal:Pracovitý může být jak chce. Jenže všechno to spláchnul do hajzlu tím, že opět odešel jen jak to bylo možné. A navíc to není poprvé. Ať táhne třeba na Kladno, možná tam vydrží celou sezonu.
FREDERIK- Posts : 237
Jaternička napsal:Pracovitý může být jak chce. Jenže všechno to spláchnul do hajzlu tím, že opět odešel jen jak to bylo možné. A navíc to není poprvé. Ať táhne třeba na Kladno, možná tam vydrží celou sezonu.
Pracovitý může být jak chce. Jenže všechno to spláchnul do hajzlu tím, že opět odešel jen jak to bylo možné. A navíc to není poprvé. Ať táhne třeba na Kladno, možná tam vydrží celou sezonu.
FREDERIK and MichalDJ like this post
Vrábel byl neskutečně pracovitej a Dukle se určitě vyplatil. V tom problém není. Měl podchycený všechny hráče vc mladých kluků.
No kulantne receno, lidi z personalniho by rekli, ze takovy CVcko je pak celkem na prd…ralff napsal:imbík napsal:Hele tak se ten Vrábel potvrdil. Tak jsem zvědav jestli se ozvou ti co vždycky píšou o JPP .
Nebojte bude náhrada. Ale doufám, že už má definitivně do Dukly dveře zavřené. Je to fakt blamáž. Na druhou stranu u hráčů se to obhajuje, tak proč Vrabela hanit?
Říká se, že na každým klepu pravdy trochu. Tady se ale dalo čekat, že tu nebude na dlouho. Už když Vrábel na tuto pozici šel, osobně jsem z něj měl smíšené pocity vzhledem k tomu, jak předtím odešel. A to stejné udělal zas.
U hráčů pochopím, když mění působiště. Manažer, který vydrží na pozici s bídou rok je manažer pro klub k ničemu. Místo aby něco vybudoval, tak se na všechno vybodne,
někdo další to musí přebírat a do určité míry zase začínat znova. Takové lidi nebrat.
imbík napsal:Hele tak se ten Vrábel potvrdil. Tak jsem zvědav jestli se ozvou ti co vždycky píšou o JPP .
Nebojte bude náhrada. Ale doufám, že už má definitivně do Dukly dveře zavřené. Je to fakt blamáž. Na druhou stranu u hráčů se to obhajuje, tak proč Vrabela hanit?
Říká se, že na každým klepu pravdy trochu. Tady se ale dalo čekat, že tu nebude na dlouho. Už když Vrábel na tuto pozici šel, osobně jsem z něj měl smíšené pocity vzhledem k tomu, jak předtím odešel. A to stejné udělal zas.
U hráčů pochopím, když mění působiště. Manažer, který vydrží na pozici s bídou rok je manažer pro klub k ničemu. Místo aby něco vybudoval, tak se na všechno vybodne,
někdo další to musí přebírat a do určité míry zase začínat znova. Takové lidi nebrat.
ralff- Posts : 1547
Kuba and MichalDJ like this post
imbík napsal:Hele tak se ten Vrábel potvrdil. Tak jsem zvědav jestli se ozvou ti co vždycky píšou o JPP .
Patrně je to narážka i na mě protože se taky vysmívám pavlačovým drbnám Akorát nevím s čím se máme ozvat . Nebo jako máme nechat zahrát písničku v rádiu, že konečně něco fakt vyšlo ?
hadas (admin) and MichalDJ like this post
AJET0 napsal:Já myslím že v útoku jsme na tom velmi dobře, tam není o čem, v čem tak dobří nejsme je obrana kde máme jenom 3 známější hráče, tam bysme potřebovali přivést aspoň 1 hráče. Brankářský post je pro mne otázka. Beran sice při chytání vypadá dobře ale .......
No ja myslim, ze na tom velmi dobre nejsme, staci porovnani s konkurencnimi tymy... A uz v minuly sezone jsme dali snad vubec nejmin golu. Snad to trochu zvednou ty posily, ale jeste porad neni nahrazen ten Miskar. To jenom k tomu utoku, s obranou souhlas...
AJET0 napsal:Dlouho už jsem neviděl žádného nového partnera kromě těch kontejnerů. Něco někdo co je s Kristkem?
Tezko rict, jestli ted neni na brigade v Budejovicich
Dlouho už jsem neviděl žádného nového partnera kromě těch kontejnerů. Něco někdo co je s Kristkem?
AJET0 napsal:Excalibur napsal:AJET0 napsal:Já myslím že v útoku jsme na tom velmi dobře, tam není o čem, v čem tak dobří nejsme je obrana kde máme jenom 3 známější hráče, tam bysme potřebovali přivést aspoň 1 hráče. Brankářský post je pro mne otázka. Beran sice při chytání vypadá dobře ale .......
Já věřím, že v obraně bychom to mohli doplnit junkama. Za mě je tam víc talentů mezi obránci, než mezi útočníky.
Přesně na to sází naše vedení že to doplníme mladýma, ale je to určitej risk, takže někoho budou chtít přivést, otázka je jestli nebudou chtít čekat do srpna kvůli platu.
No zatim tu mame velmi prumerne obrance, jednoho kvalitniho by to chtelo, ale kde je brat?
FREDERIK likes this post
Hele tak se ten Vrábel potvrdil. Tak jsem zvědav jestli se ozvou ti co vždycky píšou o JPP .
https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14055 Vrabel končí v Dukle, dostal nabídku z extraligy.
Proč sem vůbec chodil, když při první nabídce odjinud zvedne kotvy. Tak aspoň něco málo ušetříme.
Proč sem vůbec chodil, když při první nabídce odjinud zvedne kotvy. Tak aspoň něco málo ušetříme.
ralff- Posts : 1547
miramare83 likes this post
Excalibur napsal:AJET0 napsal:Já myslím že v útoku jsme na tom velmi dobře, tam není o čem, v čem tak dobří nejsme je obrana kde máme jenom 3 známější hráče, tam bysme potřebovali přivést aspoň 1 hráče. Brankářský post je pro mne otázka. Beran sice při chytání vypadá dobře ale .......
Já věřím, že v obraně bychom to mohli doplnit junkama. Za mě je tam víc talentů mezi obránci, než mezi útočníky.
Přesně na to sází naše vedení že to doplníme mladýma, ale je to určitej risk, takže někoho budou chtít přivést, otázka je jestli nebudou chtít čekat do srpna kvůli platu.
Je fakt, ze nemame jedinyho top obrance. Tam oproti konkurenci pokulhavame. Kdyz to porovnam s obranou, co tu byla 3, 4 roky zpatky…
AJET0 napsal:Já myslím že v útoku jsme na tom velmi dobře, tam není o čem, v čem tak dobří nejsme je obrana kde máme jenom 3 známější hráče, tam bysme potřebovali přivést aspoň 1 hráče. Brankářský post je pro mne otázka. Beran sice při chytání vypadá dobře ale .......
Excalibur- Posts : 638
Já myslím že v útoku jsme na tom velmi dobře, tam není o čem, v čem tak dobří nejsme je obrana kde máme jenom 3 známější hráče, tam bysme potřebovali přivést aspoň 1 hráče. Brankářský post je pro mne otázka. Beran sice při chytání vypadá dobře ale .......
Mně se Berger vždycky líbil, ne jen jako bojovník, ale je dobrý i hokejově. Není už nejmladší, ale pro prales furt nadprůměrný hokejista. My tuhle sezonu hlavně potřebujeme přežít, jakmile se začne stavět nová aréna, tak budeme pro hráče atraktivnější.
Rychle jednat, nez skonci v Prostejove
https://www.hokej.cz/utocnik-prokes-konci-ve-vidni-vrati-se-do-ceska/5074439
https://www.hokej.cz/utocnik-prokes-konci-ve-vidni-vrati-se-do-ceska/5074439
Siroko napsal:No dobry, ale pokud to ma byt nahrada za Miskare, tak bych si predstavoval nekoho jeste vic produktivniho.
Za A a za B je potřeba brát v potaz, že toho hráče nechtěl už ani Vsetín
No dobry, ale pokud to ma byt nahrada za Miskare, tak bych si predstavoval nekoho jeste vic produktivniho.
imbík likes this post
Super. Jsem spokojen jen tak dál a ten proklamovaný sestup se nám vyhne
karel granát and DUKLIČKA like this post
hadas (admin) napsal:DUKLA ZÍSKALA DO ÚTOKU JANA BERGERA ZE VSETÍNA
https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14050&fbclid=IwAR12BfgqqwwX5cgiXRz5-urzkiwN-j-w4KZzCW8FdNlqqZV8U3kMKMxHhww
Já si myslím, že takového bojovníka potřebujeme ;-)
Za me dobry, s tim, ze jeste snad prijde i nejaky utocnik kreativec, jako byl Miskar. Ale tento typ, jako Berger, nam taky chybel. Takovej ten rvacek, co se souperi dostane pod kuzi:)
ralff, FREDERIK and hk like this post
DUKLA ZÍSKALA DO ÚTOKU JANA BERGERA ZE VSETÍNA
https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14050&fbclid=IwAR12BfgqqwwX5cgiXRz5-urzkiwN-j-w4KZzCW8FdNlqqZV8U3kMKMxHhww
ralff, jajirk and hk like this post
Včera jsme se tu bavili o rozpočtu Vysočiny , že 10 mega jejich nového sponzora by je mohlo dostat do 1.ligy. Dneska je článek o sestupující Zbrojovce kde se zmiňujou o tom že mají rozpočet 70mega a je to málo.
K zblití jak se to dneska ve sportu přeplácí A to pomíjím fakt, že kopačky svojí pracovní náplň z 10% proleží na trávníku.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-fotbal-proklete-brno-zbrojovka-opet-sestoupila-uz-podesate-proc-231851#source=hp&seq_no=6&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=abtest220_personal_layout_2_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
K zblití jak se to dneska ve sportu přeplácí A to pomíjím fakt, že kopačky svojí pracovní náplň z 10% proleží na trávníku.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-fotbal-proklete-brno-zbrojovka-opet-sestoupila-uz-podesate-proc-231851#source=hp&seq_no=6&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=abtest220_personal_layout_2_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Jo, slušná nabídka od Dukly, budu brát taky rizikovku.Kelt napsal:Stojím si za tím, že nastávající sezóna bude boj o přežití. Dukla potřebuje naši pomoc. kupuju play-off permanentku. Přidáte se? Pak mě můžete kritizovat, jak chcete.
Stojím si za tím, že nastávající sezóna bude boj o přežití. Dukla potřebuje naši pomoc. kupuju play-off permanentku. Přidáte se? Pak mě můžete kritizovat, jak chcete.
Kelt- Posts : 384
karel granát and Lufa like this post
Kelt napsal:Tak pánové, po odchodu Miškáře máme nejslabší kádr ze všech týmů. Bude to boj o přežití.
Já vím, že su pesimista, ale kdyžtak uveďte, kdo je podle vás slabší.
To jsme to dopracovali. Jaktože my nedokážem sehnat takovýho sponzora jako kopačky. Než se postaví bouda, jestli se postaví, tak může bejt po Dukle nebo budem průměrnej druholigovej tým.
Ja souhlasim. Musi se posilit, jinak budou velky problemy a na 7. misto se jeste bude vzpominat. Ostatni porad posiluji, na dne samozrejme nikdo nechce zustat. A za Miskare musi NUTNE prijit srovnatelne kvalitni utocnik.
FREDERIK likes this post
No podle me jen Trebic, Znojmo a Vsetin.hk napsal:Co říkáte na letní akci při online nákupu permic? https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14052
Za mě 20% sleva je příjemná, mohlo by to do kasy přinýst nějaký peníze už takhle před sezonou a z hlediska fanouška už to oproti jednorázovým vstupenkám dává i ekonomický smysl, když třeba nestihne všechny domácí zápasy
Ale ten systém cenotvorby podle atraktivity soupeře... nojo, asi je to trend a z pár zápasů vytřískáme víc. Seznam "atraktivních" soupeřů jsem nenašel, tak koho tam tipujete? TRE, VSE, ZLN, PRO, POR?
Co říkáte na letní akci při online nákupu permic? https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14052
Za mě 20% sleva je příjemná, mohlo by to do kasy přinýst nějaký peníze už takhle před sezonou a z hlediska fanouška už to oproti jednorázovým vstupenkám dává i ekonomický smysl, když třeba nestihne všechny domácí zápasy
Ale ten systém cenotvorby podle atraktivity soupeře... nojo, asi je to trend a z pár zápasů vytřískáme víc. Seznam "atraktivních" soupeřů jsem nenašel, tak koho tam tipujete? TRE, VSE, ZLN, PRO, POR?
hk- Posts : 98
Případný generální sponzor pro FC Vysočina, který by přinesl 15-20 mega ročně by byl pro fotbalisty určitě super (fandím i fotbalu), ale s tou 1. ligou bych byl opatrný. I s 20 miliony navíc k současnýmu rozpočtu by byli hodně daleko od rozpočtu, který měli v 1. lize (a i tak tam hráli prakticky každý rok o padáka). A pokud ten nový sponzor nedopadne, tak budou mít velký problém, protože podle poslední výročky jsou na tom finančně hodně špatně.
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Strana 6 z 20
Povolení tohoto fóra: