Diskuzní fórum
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
ralff- Posts : 1547
vn- Posts : 1856
FREDERIK likes this post
miramare83- Posts : 1125
Ale předtím faul na Cagyho podražení nic a pak takové slaboučké šťouchnutí od Chvátala do nějakého obrana Zlína a hned jdeme ven. Myslím, že ten Cabak je tam odněkud, že nás tam loni řezal v tom finále proti Vsetínu v tom druhém zápase.
imbík- Posts : 3617
imbík napsal:Dobře nás pan Cabak řeže
To teda.
ralff, FREDERIK and miramare83 like this post
FREDERIK- Posts : 237
karel granát likes this post
Takže skončí dneska, až dostaneme latu ve Zlíně?
Duklacek- Posts : 1104
Lufa napsal:miramare83 napsal:No... Nic extra noveho jsme se nedovedeli, ale aspon se zase vyjadril. Skoda, ze uz nerekl nic k tomu zebrani u fanousku... Myslim ze navraty Sika a Miskare jsou dalsim klicovym bodem, abysme mohli pomyslet na lepsi umisteni (pricemz prvni sestka uz je nerealna). Ale uprimne, ja po ty hruzostrasny serii moc neverim, ze by se najednou povedla zase serie vyher, takze hlavni cil podle me je vubec hrat predkolo play off (do 10.mista).
Jako že chceš aby pořád dokola říkal, že je na tom Dukla finančně blbě ? Já myslím že to ví úplně každej , už se k tomu vyjádřil několikrát, jak na webu, tak třeba v rádiu a není potřeba o tom přesvědčovat veřejnost každých 14 dnů.
Už mi to připadá jak hon na Béďu.
Ne, to nechci. To uz dal dostatecne najevo tim podzimnim zebranim u fanousku...
Duklacek napsal:Ohlédnutí jednatele za touto čtvrtinou je venku.
Každopádně jsem zvědavý, kdy už teda skončí. Kolovaly tady velmi zaručené zprávy, "do týdne...". No, už se to krátí, nebo tak zaručený nebyly
To bylo první co mě taky napadlo
No, bylo tu psáno, že za 14 dnů končí. Tak ještě týden vyčkám.
Lufa- Posts : 1312
miramare83 napsal:No... Nic extra noveho jsme se nedovedeli, ale aspon se zase vyjadril. Skoda, ze uz nerekl nic k tomu zebrani u fanousku... Myslim ze navraty Sika a Miskare jsou dalsim klicovym bodem, abysme mohli pomyslet na lepsi umisteni (pricemz prvni sestka uz je nerealna). Ale uprimne, ja po ty hruzostrasny serii moc neverim, ze by se najednou povedla zase serie vyher, takze hlavni cil podle me je vubec hrat predkolo play off (do 10.mista).
Jako že chceš aby pořád dokola říkal, že je na tom Dukla finančně blbě ? Já myslím že to ví úplně každej , už se k tomu vyjádřil několikrát, jak na webu, tak třeba v rádiu a není potřeba o tom přesvědčovat veřejnost každých 14 dnů.
Už mi to připadá jak hon na Béďu.
Lufa- Posts : 1312
Jaternička likes this post
Každopádně jsem zvědavý, kdy už teda skončí. Kolovaly tady velmi zaručené zprávy, "do týdne...". No, už se to krátí, nebo tak zaručený nebyly
Lázňator- Posts : 702
Chtělo by to opravdu rychle dotáhnout do konce a podepsat smlouvy než se bude víc měst cítit poškozených...
hk- Posts : 98
hadas (admin) napsal:Krásná práce, ale kde ten Frýdek nabral body? Nepředvedli vůbec nic. Snad se odrazíme od psychického i bodového dna. Karabáček fajn a je super, že to Čagy takhle pěkně trefil.
No ono kazdej tym ma nekdy zapas na nic (my jich ted meli asi 8 v rade:D, a dneska se hodilo, ze to potkalo Frydek. Urcite umej mnohem lip. Taky je potreba videt, ze za stavu 0:0 dali tyc, kdovi jak by to bylo, kdyby to byl gol, jestli bysme se zas nepo...
Jo, mel by to byt odraz, nevim uz co jinyho. Priste ve Zline to bude tezky, ale meli bysme bodovat a trosku vynahradit debilni prohry treba s Kolinem nebo Dynamem B...
karel granát and FREDERIK like this post
V Budějovicích měli pravdu,i já jsem názoru, že z tohohle borca tady můžeme mít hodně radosti, pokud se na to nevykvajzne
pegy18- Posts : 385
staříček and miramare83 like this post
Ale hlavně pokračovat dál...jedna vlaštovka jaro nědělá.
Každopádně dneska dobrý.
imbík, karel granát, FREDERIK, Kelt and miramare83 like this post
Ohlasy trenérů:
Martin Janeček (HC Frýdek-Místek): Nám se to samozřejmě hodnotí velmi špatně. My jsme věděli, jakou má Dukla sílu. Připravovali jsme se na to, hráči to slyšeli a my jsme to utkání dnes vůbec nezvládli. První třetina, kde jsme po krásné individuální akci Čagyho prohrávali 1:0, tak jsme myslím ještě byli ve hře. Od druhé třetiny jsme začali úplně bláznit, otevřeli hru, byli jsme neukáznění a zaslouženě jsme dostali na p**el doslova. Musíme si z toho vzít ponaučení do dalších zápasů. My můžeme pogratulovat domácím a po krásné akci Čagymu, je to úžasný milník, takže mu gratuluji i za nás. Jedeme domů s tím, že to musíme v dalších zápasech napravit.
Kelt- Posts : 384
vn likes this post
hadas (admin), Jaternička, FREDERIK and miramare83 like this post
karel granát, staříček and FREDERIK like this post
Sešlo se nás tu tolik, co každý poslední zápasimbík napsal:No, ne jen Motor má zájem. Uvidíme s čím Dukla přijde. Snad se nás tam pár dneska sejde ať ta 1000 je aspoň trochu důstojná. Výsledek si moc naději radši nedělám. Nečekám od toho moc velkých věcí. Ale kvůli Čagymu tam jedu. Dle df Motoru se sem někdo chystá i od nich.
hadas (admin), imbík, ralff, staříček, Jaternička, FREDERIK, DUKLIČKA and like this post
miramare83 napsal:Pro zajimavost, za Pardubice B maji dnes Svoboda a Hruska oba 2+2 jen za prvni tretinu:D A to v Litomericich, kde se my ani neuserem. Rezervni polokone uz myslim moc bodu nepoztraci...
A už vede Liťák
Lázňator- Posts : 702
FREDERIK likes this post
Siroko- Posts : 1206
hadas (admin), karel granát, FREDERIK and miramare83 like this post
. Podle mě přišel pan advokát s křížkem po funusu.Petici měl sepisovat před třemi lety a ne teď před samotnou realizacívn napsal:Ten Homolka ( Jihlava Srdcem) to psal pod prispevek k HMA na Jihlava City, že už se to sepisuje.Siroko napsal:Odkud vite, ze se organizuje nejaky referetendum?
MarkusHCD- Posts : 1924
vn, Siroko and Duklacek like this post
imbík napsal:No hlavně za Čagyho už tu jsou tři hráči budeme-li počítat i pendlujicího Kachyňu. Takový trejd my Chance liga a druhá strana Extraliga za BŠ nepamatuju. Někdo asi o Čagyho hodně stojí.
to ano, nedivil bych se kdyby ho tam chteli i pristi sezonu
MichalDJ- Posts : 1031
karel granát and FREDERIK like this post
Bude, to už je potvrzeno, ale asi jen částečně kus za kus bude v tom i něco víceimbík napsal:Myslím, že Karabaček bude výměna za Čagyho
Duklacek likes this post
Ten Homolka ( Jihlava Srdcem) to psal pod prispevek k HMA na Jihlava City, že už se to sepisuje.Siroko napsal:Odkud vite, ze se organizuje nejaky referetendum?
Siroko- Posts : 1206
MichalDJ napsal:vn napsal:Jaternička napsal:Tak to jsem v klidu.Petice je jen pseudo pokus pro plebs, aby měl pocit, že může něco změnit.
To je akce pana Hoška?
Nějakej Homolka to psal, nevím co to je zas, ale teoreticky jim stačí nasbírat 10% podpisů z oprávněných voličů, to zas není tolik…
A jsme u toho, kdyz uz nejaka nadeje je, tak vyleze nejakej prudic a cely to teoreticky muze poslat do prdele
No bohužel ano, snad jim to ale nevyjde, ale pokud jo, tak když nic jiného, tak by to bylo další oddálení…
vn napsal:Jaternička napsal:Tak to jsem v klidu.Petice je jen pseudo pokus pro plebs, aby měl pocit, že může něco změnit.
To je akce pana Hoška?
Nějakej Homolka to psal, nevím co to je zas, ale teoreticky jim stačí nasbírat 10% podpisů z oprávněných voličů, to zas není tolik…
A jsme u toho, kdyz uz nejaka nadeje je, tak vyleze nejakej prudic a cely to teoreticky muze poslat do prdele
Jaternička napsal:Tak to jsem v klidu.Petice je jen pseudo pokus pro plebs, aby měl pocit, že může něco změnit.
To je akce pana Hoška?
To je akce pana Hoška?
Jaternička- Posts : 1419
Kolja napsal:MichalDJ napsal:Kolja napsal:MichalDJ napsal:Takze zase nic, tohle furt opakujou dokola, uplne zbytecna tiskovka, tohle nemuze dopadnout dobre
Prosím vysvětlí nám proč si to myslíš
proste jsem se stavbou haly skeptik, nic neni schvaleno, nic neni podepsano, uz bylo kolem haly tolik hezkych reci ale porad nic. Az se zacne opravdu stavet pak teprve uverim a omluvim se
Díky, omluva není potřeba. Jen mě zajímalo co tě k tomu vede.
V pohode, ano dneska tam zaznelo hodne povzbuzujicich veci, i terminu, ale stejne tak je tam jeste hodne ALE...
MichalDJ napsal:Kolja napsal:MichalDJ napsal:Takze zase nic, tohle furt opakujou dokola, uplne zbytecna tiskovka, tohle nemuze dopadnout dobre
Prosím vysvětlí nám proč si to myslíš
proste jsem se stavbou haly skeptik, nic neni schvaleno, nic neni podepsano, uz bylo kolem haly tolik hezkych reci ale porad nic. Az se zacne opravdu stavet pak teprve uverim a omluvim se
Díky, omluva není potřeba. Jen mě zajímalo co tě k tomu vede.
Kolja- Posts : 156
. Karabáček to spasí
MarkusHCD- Posts : 1924
FREDERIK likes this post
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20