Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+35
mjrkk
AJET0
jajirk
ralff
Siroko
miramare83
Mazakis
HCDTOM
kancler
hcd
ondrej.n
Janosik
karel granát
Radekvondracek
MarkusHCD
krap
hadas (admin)
Hhs23
Raddy007
Kolja
pegy18
MichalDJ
Lázňator
Laďa
Excalibur
hk
Kelt
FREDERIK
staříček
imbík
vn
DUKLIČKA
Jaternička
Lufa
Duklacek
39 posters

Strana 18 z 20 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 18 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro pegy18 23/1/2023, 17:03

Jaternička: Já bych rozhodně nic nezměnil, ale alespoň bych přitrouble nekecal blbosti jako Beke a nevešel fanouškům bulíky na nos , to je rozdíl

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 23/1/2023, 15:41

pegy18 napsal:Beke je šmejd, chce bejt jen u lizu a rádoby se všem fanouškům zalíbit, nevěřím nikomu tohle herectví, v zastupitelstvu není nikdo kdo by měl vážný zájem o výstavbu arény.

Mohl jsi na podzim kandidovat a změnit to.

Imbik:

Tyhle seance jsou neveřejné.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 23/1/2023, 15:29

Beke je šmejd, chce bejt jen u lizu a rádoby se všem fanouškům zalíbit, nevěřím nikomu tohle herectví, v zastupitelstvu není nikdo kdo by měl vážný zájem o výstavbu arény.

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 23/1/2023, 14:57

Nechá se to někde sledovat?

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 23/1/2023, 14:27

Pokud dneska Beke na seminar neprijde s tim ze sehnal prachy a muze se zacit stavet, tak to bude uplne zbytecna seslost, jen se tam budou uz po padesaty placat do ramen jak to s tou stavbou mysli vazne a to bude tak cele...

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 23/1/2023, 06:11

ralff napsal:
imbík napsal:Někteří to evidentně nepochopili. Já a tady další fanoušci mluvil konkrétně o loňském play off a čtvrtfinálovou sérii s Přerovem. Kdy za stavu jedna jedna to mohlo skončit tak, že už se do Jihlavy ani nevrátíme. Takže nějaký řeči, že tahle fama vznikla na fb v sezóně, kdy hrajeme údržbu je pěkná kravina 🙈

imbíku: Omlouvám se, nestačím tady všechno číst... Reagoval jsem až reakce a tvůj příspěvek jsem nepřečtl celý jen začátek a blbě...moje chyba...   I tak tomu moc nevěřím, loni jsme to celé vyhráli a na vstupném i něco vydělali. Neumím si představit, že by to chtěl někdo zabalit.

Ale souhlasím, že Ujčík za to tady nemůže. Naopak, kdyby Ujčík dostal hráče jaké by si vybral...vypadalo by to všechno jinak. Holt peníze.

Ujčík dělá maximum, s tím co je.  

Tahle sezona je už v háji... něco podobnýho jak loni v případě Poruby.  

To beru, v pohodě. Přesně jsem takhle protiargumentoval taky a ještě jsem přidával, že pochybuju, že by stejně ten led museli držet kvůli té rozlučce s HZS. Ale údajně to bylo vymyšleno tak, že by se rozpustil a udělal znovu nějaká tenká šlupka. Jak jsem psal původně. Nevím co je na tom pravdy jen jsem to slyšel z vícero zdrojů. Některé míň věrohodné některé víc. A když si člověk k tomu připojí to rozpuštění kádru na konci přestupního období a nejistotu úspěchu v rozběhnutém play off, tak už to zase jako taková kravina nezní. Ať si každý věří čemu chce, já jen tím chtěl dokreslit, že vyhodit teď Ujčika nedává smysl. Vemte si jak se tu držel Vlčák zuby nehty a taky to kolikrát bylo strašný a s úplně jiným týmem. A teď Ujču vyhodime po první neúspěšné sezóně, když on nemůže za to, že hraje první ligu s většinou druholigových hráčů. To není nic proti ničemu jen fakt a konstatování, že loni se moc s úspěchem nepočítalo a oni ho stejně dokázali. Tak holt se to letos vedení vrací i s úroky.

imbík

Siroko and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 22/1/2023, 22:51

imbík napsal:Někteří to evidentně nepochopili. Já a tady další fanoušci mluvil konkrétně o loňském play off a čtvrtfinálovou sérii s Přerovem. Kdy za stavu jedna jedna to mohlo skončit tak, že už se do Jihlavy ani nevrátíme. Takže nějaký řeči, že tahle fama vznikla na fb v sezóně, kdy hrajeme údržbu je pěkná kravina 🙈

imbíku: Omlouvám se, nestačím tady všechno číst... Reagoval jsem až reakce a tvůj příspěvek jsem nepřečtl celý jen začátek a blbě...moje chyba... I tak tomu moc nevěřím, loni jsme to celé vyhráli a na vstupném i něco vydělali. Neumím si představit, že by to chtěl někdo zabalit.

Ale souhlasím, že Ujčík za to tady nemůže. Naopak, kdyby Ujčík dostal hráče jaké by si vybral...vypadalo by to všechno jinak. Holt peníze.

Ujčík dělá maximum, s tím co je.

Tahle sezona je už v háji... něco podobnýho jak loni v případě Poruby.
ralff
ralff

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 22/1/2023, 21:06

Kámoš z Decolety viděl odpoledne na malým zimáčku Vlčáka, tady se to už chystá na velkolepej návrat 👍

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 22/1/2023, 20:52

Někteří to evidentně nepochopili. Já a tady další fanoušci mluvil konkrétně o loňském play off a čtvrtfinálovou sérii s Přerovem. Kdy za stavu jedna jedna to mohlo skončit tak, že už se do Jihlavy ani nevrátíme. Takže nějaký řeči, že tahle fama vznikla na fb v sezóně, kdy hrajeme údržbu je pěkná kravina 🙈

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 22/1/2023, 20:32

ralff napsal:
hadas (admin) napsal:Teda hoši, já nevím kde je pravda, ale tyhle zaručený informace, co člověk slyší od několika lidí na stadionu, ve fabrice nebo kdekoliv jinde, to už jsem zažil tolikrát. Nakonec z toho byla všeobecně známá informace, která byla absolutní slátaninou...
Je to naprostej nesmysl. Kdyby něco takového udělal, Ujčík s tím ve vteřině sekne.  A proč by se sem tahalo tolik posil??

Asi vím, kde ta fáma vznikla. Jsou to jen špatně interpretované názory z facebooku, že hrajeme udržbu, a nemáme z finančních důvodů zájem protahovat sezonu, a proto nic neděláme a neposilujeme.  Už docela dlouho se to tam od různých lidí objevuje.  A od toho už je po pár ústních předáních je jen krůček k tvrzení: "Ščerban přišel do kabiny a řekl kašlete na to. Nebudem protahovat sezonu."

Něco podobnýho jako před lety: "...hráči chodí tipovat..." Tenkrát to musel vyvracet kapitán Bakus.
A kdeje ten Ščerba? Kdy vyleze?

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 22/1/2023, 20:20

Tak jaký je v Chance lize překvápko od nás a Zlína , tak takový je v ELH Brno. Tak nevím komu tu baráž víc přeju, jestli Jarynovi nebo Kometě.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 22/1/2023, 20:16

hadas (admin) napsal:Teda hoši, já nevím kde je pravda, ale tyhle zaručený informace, co člověk slyší od několika lidí na stadionu, ve fabrice nebo kdekoliv jinde, to už jsem zažil tolikrát. Nakonec z toho byla všeobecně známá informace, která byla absolutní slátaninou...
Je to naprostej nesmysl. Kdyby něco takového udělal, Ujčík s tím ve vteřině sekne.  A proč by se sem tahalo tolik posil??

Asi vím, kde ta fáma vznikla. Jsou to jen špatně interpretované názory z facebooku, že hrajeme udržbu, a nemáme z finančních důvodů zájem protahovat sezonu, a proto nic neděláme a neposilujeme.  Už docela dlouho se to tam od různých lidí objevuje.  A od toho už je po pár ústních předáních je jen krůček k tvrzení: "Ščerban přišel do kabiny a řekl kašlete na to. Nebudem protahovat sezonu."

Něco podobnýho jako před lety: "...hráči chodí tipovat..." Tenkrát to musel vyvracet kapitán Bakus.
ralff
ralff

hadas (admin) and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 22/1/2023, 19:56

Do Dukly míří Hudáček!

karel granát

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 22/1/2023, 19:39

Je potřeba, aby město tlačilo na vedení a v ideálním případě odvolalo B.Š. z funkce, ale o tom si můžeme nechat jen snít, protože městu to je šumák

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 22/1/2023, 15:35

Teda hoši, já nevím kde je pravda, ale tyhle zaručený informace, co člověk slyší od několika lidí na stadionu, ve fabrice nebo kdekoliv jinde, to už jsem zažil tolikrát. Nakonec z toho byla všeobecně známá informace, která byla absolutní slátaninou...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

karel granát, ralff, FREDERIK, Siroko, ondrej.n, Duklacek, Burberry and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 22/1/2023, 15:04

Odvoláním trenéra se nic nevyřeší. Ale druhá věc je, že letos jsme od začátku úplně jaloví, ne jen teď. Na začátku jsme zranění neměli a nebylo to o moc lepší a se.e mě, že Viktor neudělá žádnou změnu a není vidět nikde progres. Viz ty přesilovky, kam chodí furt to stejný složení, furt ty stejný vzorce, protože? Protože nám tak perfektně šlapou, že jo. A tak podobně. V létě rozhovory, jak všichni hrozně zesílili a přitom jsme tak strašně slaboučký od začátku. Každopádně doklepat to, v létě to trochu srovnat a nechat je pracovat
Ale teda říct po prohře 4:0, že nemá klukům co vytknout, nevím.. že jsme dali dvě tyčky, no a co? Oni dali taky dvě tyčky

Duklacek

vn, FREDERIK, Lufa and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Radekvondracek 22/1/2023, 13:43

Proboha, nechce se mi věřit, že z tak zodpovědného manažera a jednatele který je srdcař a umí vyjednat pro Duklu ledacos, se za pár let promění v jakéhosi zapšklého dědulu který kope kolem sebe, absolutně nezvládá situaci, všechnu tíhu svaluje na fanoušky a nedej bože abychom hráli play off, to by mu praskla cévka, protože další náklady přece.
A ještě se alibisticky schovává.
Mě osobně B.Š. zklamal na plné čáře

Radekvondracek

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 22/1/2023, 13:16

A ještě k těm penězům od města . Ale myslím ze je to tak že až po novém roce což už je a v měsíčních splátkách asi tak.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 22/1/2023, 13:14

No takže koukám, že se to všeobecně ví. A já jsem měl obavu, že mě tady zase někdo nařkne, že si to říkali uklízečka s údržbářem na zimaku. Vůbec se nedivím, že někteří hráči co k tomu mají vztah tady už nechtějí být. Však je to na pobliti takovýhle přístup k týmu a vůbec nějakému sportovnímu duchu. Je fajn, že přesto se ten tým semkl a dotáhl to tak daleko.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 22/1/2023, 13:04

Duklička: Souhlas.
Tady totiž sebereflexi nemá nikdo, jak vedení, hlavně Ščerban,Vrábel, Falta, tak realizační tým taky, Ujčík a Nekvasil.
Bylo by osvěžující po těch letech zažít čistku se vším všudy, ale nemyslím si, že by tady někdo vytáhl hlavu z prdele jak se říká.

pegy18

DUKLIČKA likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 22/1/2023, 12:31

Siroko:

byl bych v klidu s baráží pokud by nechytal Novotný ... Smile
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 22/1/2023, 12:30

Asi takhle. Protože chodím ještě hrát a to dvakrát týdně a potkávám se na stadionu s lidmi co do toho trochu vidí tak musím dat za pravdu pegymu18 takže s nějakou sebereflexi běžte víte kam 👍

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 18 Empty pro Pegy 18

Příspěvek pro staříček 22/1/2023, 12:24

Tak jestli je to pravda co říkáš, tak za tohle by Bedřich měl dostat po čuni, jo vo nic se nestarat a brát penízky .

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 22/1/2023, 12:06

Imbíku, to co píšeš je pravda. Z Motorpalu mi to řekli shodně a nezávisle dva chlapy, že Bedřich při sérii s Přerovem šel za Ujčíkem a řekl mu, co blázní, ať vylítnem a nejsou zbytečně další náklady.
Nedivím se tedy potom , že v současném stavu s tím Bedřich nic nedělá, protože přesně takto mu to vyhovuje.
Tohle umístění je pro něho nejlepší

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 22/1/2023, 12:05

https://isport.blesk.cz/clanek/muj-isport-blogy-redaktori-pavel-rysavy/426015/sef-extraligy-se-plete-sudi-nepodavaji-dobre-vykony-maji-problemy.html

Roky jsem tady upozorňoval na tenhle problém. Kdy jsme především my většinu týmů doma přehrávali a sudí z toho dělali vyrovnaný zápasy. Tak teď už si konečně všiml i deník Sport a na nešvar poměru vyloučení upozornil.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 22/1/2023, 10:55

Úkol zněl jasně,  skončit mimo sestupující příčku a pozice hrající o PO aby se neprodlužovala sezóna. Konečně nám bude umožněno poznat to, co celkem běžně zažívali fanoušci ÚDH - končit sezonu jako první v kraji. - NADSÁZKA Very Happy Very Happy

Naposledy upravil Lufa dne 22/1/2023, 17:33, celkově upraveno 1 krát

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 22/1/2023, 10:18

Siroko napsal:Doufam, ze k tomu snad nedojde. Nevite nahodou, jestli se hraje o chance ligu baraz? Dalsi baraz o sestup se Znojmem bych totiz asi uz fakt nedal.
Nn, přímý sestup poslední tým po základní části. Letos sestupuje pouze 1, baráž se nehraje (dneska jsem to hledal Smile).

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 22/1/2023, 09:56

Doufam, ze k tomu snad nedojde. Nevite nahodou, jestli se hraje o chance ligu baraz? Dalsi baraz o sestup se Znojmem bych totiz asi uz fakt nedal.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 22/1/2023, 08:10

krap napsal:Mě se ten tým zdá perspektivní a asi by opravdu v horizontu těch tří čtyř let mohl pomýšlet na postup. Teda jako zpět do Chance ligy. Ale uvidíme, jestli ho udržíme pohromadě.

Dobra ironie (ale aby z toho nebyla horka realita)...

miramare83

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 22/1/2023, 08:02

imbík napsal:
DUKLIČKA napsal:
imbík napsal:Jestli někdo vyrazí Ujčíka tak absolutně postrádá sebereflexi.
A proč?

Rozumíš vůbec hokeji nebo na co se jako ptáš? Loni touhle dobou mu vedení rozprášilo mančaft před play off přesto důstojně vzdoroval Kladnu v baráži, které mělo téměř měsíc na přípravu na zdecimovaný tým a ještě tým který hrál defacto na dvě pětky. Údajně měl v sérii s Přerovem přijít za Ujčou a ptát se co blbne? Že by bylo lepší skončit dřív. Nevím co je na tom pravdy, ale slyšel jsem to z vícero zdrojů.  Letos jsme tým na začátku postavili docela slušně ( v rámci možností a situaci kolem klubu) jenže s postupem času a přibývání zranění a půjčování hráčů všude možně jsme zjistili, že s hráči z Brodu (při vší úctě k nim) to prostě nezachranime. Ač tu někteří Cahnce ligu schazuji a říkají že je to poloamatérska soutěž tak nemůžeš to prostě hrát s amatéry. Teď už děláme zoufalá rozhodnutí a snažíme se zachránit co se dá. Ale to přeci není chyba trenérů? Respektive Ujčíka. Proč kurva nevystoupí Bedřich a neřekne že to celé podcenil a že udělá tohle a tohle, aby se to vzchopilo nebo aspoň zachránilo. Kde vůbec je? Na co čeká kdy by měl vystoupit a něco k tomu říct? Až spadneme z Chance ligy a řekne, že hráči to nezachránili nebo kdy?

Podepisuji!

vn

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 21/1/2023, 23:51

DUKLIČKA napsal:
A proč?

Rozumíš vůbec hokeji nebo na co se jako ptáš? Loni touhle dobou mu vedení rozprášilo mančaft před play off přesto důstojně vzdoroval Kladnu v baráži, které mělo téměř měsíc na přípravu na zdecimovaný tým a ještě tým který hrál defacto na dvě pětky. Údajně měl v sérii s Přerovem přijít za Ujčou a ptát se co blbne? Že by bylo lepší skončit dřív. Nevím co je na tom pravdy, ale slyšel jsem to z vícero zdrojů. Letos jsme tým na začátku postavili docela slušně ( v rámci možností a situaci kolem klubu) jenže s postupem času a přibývání zranění a půjčování hráčů všude možně jsme zjistili, že s hráči z Brodu (při vší úctě k nim) to prostě nezachranime. Ač tu někteří Cahnce ligu schazuji a říkají že je to poloamatérska soutěž tak nemůžeš to prostě hrát s amatéry. Teď už děláme zoufalá rozhodnutí a snažíme se zachránit co se dá. Ale to přeci není chyba trenérů? Respektive Ujčíka. Proč kurva nevystoupí Bedřich a neřekne že to celé podcenil a že udělá tohle a tohle, aby se to vzchopilo nebo aspoň zachránilo. Kde vůbec je? Na co čeká kdy by měl vystoupit a něco k tomu říct? Až spadneme z Chance ligy a řekne, že hráči to nezachránili nebo kdy?

imbík

Excalibur, vn, ralff, staříček, Lázňator, FREDERIK, Siroko and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 21/1/2023, 21:37

Když už bych někoho vyhodil tak Vrábela on vůbec nepochopil že tuhle ligu nehrají žádní nazdarkové a lepit kvalitu junorem nebo borcem z Brodu je cesta do pekel.

Hhs23

vn, FREDERIK, DUKLIČKA, MichalDJ, pegy18, Lufa and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 21/1/2023, 21:35

Každopádně další ukázka amatérismu pokud něco takového uveřejní a pal zase smažou…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 21/1/2023, 21:31

Mě se ten tým zdá perspektivní a asi by opravdu v horizontu těch tří čtyř let mohl pomýšlet na postup. Teda jako zpět do Chance ligy. Ale uvidíme, jestli ho udržíme pohromadě.

krap

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 21/1/2023, 21:27

Nám by nepomohl ani Tichonov. Máme tým na rozhraní 1. a 2.ligy.

Kelt

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 21/1/2023, 21:25

pegy18 napsal:Viděl to někdo na Twitteru? Tam bylo , že byli odvoláni trenéři, a vzápětí ihned smazáno.
Nikde ani stopa po tom.
Teď by mě fakt zajímalo, co se děje v zákulisí.
Sice nevím od koho ale tohle už tady jednou bylo, ne ? Very Happy

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 21/1/2023, 21:22

Vyhodit Viktora nedává smysl. On má k dispozici kádr co je na hraně 2 ligy. Navíc by ho Bedřich musel ještě platit. A nový trenér z hovna bič neplete atd...
Jaternička
Jaternička

vn and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 21/1/2023, 21:16

A proč?

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 21/1/2023, 21:15

Jestli někdo vyrazí Ujčíka tak absolutně postrádá sebereflexi.

imbík

vn and krap like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 21/1/2023, 21:08

Třeba si to Bedřich rozmyslel…😃za mě je ale vina úplně jinde než u trenérů…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 21/1/2023, 20:33

Viděl to někdo na Twitteru? Tam bylo , že byli odvoláni trenéři, a vzápětí ihned smazáno.
Nikde ani stopa po tom.
Teď by mě fakt zajímalo, co se děje v zákulisí.

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Radekvondracek 21/1/2023, 20:31

A je to tady, konečně, tak snad se pohnou ledy, tak Ujčíku pozdravuj v dalším angažmá ty kopyto

Radekvondracek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 21/1/2023, 19:54

20. prosince schválilo město. Cituji ze stránek města: “Významná finanční podpora – dohromady 13 500 000 Kč půjde mládeži Dukla Jihlava, a to jak na pronájmy, tak na činnost či přesun do exilu kvůli přestavbě zimního stadionu. Pozadu nezůstane ani HC Dukla Jihlava, která dostane 15 450 000 Kč

A já se ptám kde jsou ty peníze že bojujem o sestup?

Lázňator

vn and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 21/1/2023, 19:33

Tenhle rozlozenej tym uz nema moral na to, aby aspon jednou prekvapil a uhral naky bonusovy body proti tezkymu souperi. To uz je pro tuto sezonu sci-fi. Takze zbyva splnit povinnost a vzchopit se aspon "doma" na body proti Frydku, Sumperku... Jestli nedame ani to, tak nas i ti nejniz dozenou, zapasu zbyva jeste dost. Jinymi slovy od stredy hrajeme o vsechno, podobny zapasy se uz musi jet na 200%, a jestli se k tomu tak nepristoupi, tak smula a nikdo jinej nas nezachrani...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 21/1/2023, 19:02

vn: Mně je z toho taky blbě, jak fyzicky, tak psychicky.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/1/2023, 18:52

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/1/2023, 18:43

Každému reálně uvažujícímu bylo jasné,že sezony mimo Jihlavu budou očistec,hlavně z ekonomického hlediska. Ale slovy Vaška Postráneckého "Nečekali jsme zázraky, soudruzi,ovšem imperialisté (horáčtí slávisté) se ze stávajícího stavu radují" a já se nedivím. Chtělo to pouze reálně odhadnout situaci,pane jednateli

MarkusHCD

MichalDJ and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 21/1/2023, 18:36

hadas (admin) napsal:Po první třetině jsem to prostě musel za drobný zkusit... Je to smutný no.
Diskuzní fórum - Stránka 18 2023-01-21-182320

Fůůůj, Hadas není Duklák, to se řekne soudružce učitelce a ona ho vyloučí z fóra. A půjde za Bedřichem na kobereček.

krap

hadas (admin) and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 21/1/2023, 18:24

Po první třetině jsem to prostě musel za drobný zkusit... Je to smutný no.
Diskuzní fórum - Stránka 18 2023-01-21-182320
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 21/1/2023, 18:24

Běžte do prdele čuraci ! A tim nemyslím hráče ale ty lemply ve vedení a hlavně Ščerbana kterej se už měsíc neukázal kteteni!!!!!!!!

DUKLIČKA

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 18 z 20 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: