Diskuzní fórum
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Siroko- Posts : 1206
FREDERIK, DUKLIČKA and miramare83 like this post
staříček- Posts : 527
pegy18 napsal:Jinak, bych za dnešek vyzdvihl Koláře. Už je pro mě stejným symbolem Dukláctví, jako Pepa Skořepa. Strašně u Dana vidím takové to, že by tu mohl strávit taky tak dlouhou dobu. Normální bek který si na nic nehraje, skromnej kluk co maká dozadu jak pila, vždycky se na ledě zastane spoluhráčů. Borec. Prostě to céčko nemá jen tak... Kapitán!!!
Jo, souhlas. Obcas by to jen chtelo trochu vic jistoty (presnosti) na hokejce, ale takovej ten kapitanskej "x faktor" tam je citit:)
miramare83- Posts : 1125
pegy18- Posts : 385
Jaternička and Laďa like this post
A mohl by vůbec?ralff napsal:imbík napsal:No každopádně jedno jistý je. Šumperk padá, takže nějací hráči volní budou. Třeba něco kápne i pro nás.
Bral bych zpátky Filipa Eliáše.
DUKLIČKA- Posts : 1624
imbík napsal:No každopádně jedno jistý je. Šumperk padá, takže nějací hráči volní budou. Třeba něco kápne i pro nás.
Bral bych zpátky Filipa Eliáše.
ralff- Posts : 1547
imbík, karel granát and miramare83 like this post
imbík- Posts : 3617
Dukla:
51. kolo Pardubice B - Dukla
52. kolo Dukla - Slavia
Zlín:
51. kolo Frýdek - Zlín
52. kolo Zlín - Poruba
Slavia:
51. kolo Slavia - Vsetín
52. kolo Dukla - Slavia
Přerov:
51. kolo Přerov - Prostějov
52. kolo Sokolov - Přerov
Frýdek:
51. kolo Frýdek - Zlín
52. kolo Litoměřice - Frýdek
Ještě se to může hodně promíchat v posledních dvou kolech. Potřeba zabrat a pokusit se ještě poskočit.
miramare83 napsal:imbík napsal:Šik je fakt úplně jinde z tohohle mančaftu. S Přerovem obecně moc gólů nepadá. Že ho porazíme s tím torzem co tu zase máme jsem nečekal. Ale jinak jsem se trefil dobře. Útok nic moc. Gól Kolář, kterej ani netrefí bránu a pak Šik kterej je fakt jinde
Jsem zvědav pokud tu tenhle útočník zůstane tak nechápu.
Jo jinak čtvrtfinále my s UDH by byla fakt pecka nakonec v téhle sezóně.
Jen aby to nebyla moc tvrda pecka... Ja bych teda radsi nekoho jinyho. Euforie by sice byla, ale na ne nam to fakt nejde... Ale nepredbihejme.
Umíme neumíme je úplně jedno v play off. Není to tak dlouho co se tu tvrdilo, že v play off lepší Kladno než Vsetín. Že na Vsetín neumíme kdežto na Kladno jo. Já říkal, že bych radši Vsetín než Kladno. No a pak my jsme za stavu 4-1 měli po sezoně a Motor přes Vsetín 4-1 postoupil. Do play off je to fakt jedno a oni by museli my jen mohli. Navíc derby které nemá favorita. Já jsem pro.
MichalDJ likes this post
imbík napsal:Šik je fakt úplně jinde z tohohle mančaftu. S Přerovem obecně moc gólů nepadá. Že ho porazíme s tím torzem co tu zase máme jsem nečekal. Ale jinak jsem se trefil dobře. Útok nic moc. Gól Kolář, kterej ani netrefí bránu a pak Šik kterej je fakt jinde
Jen aby to nebyla moc tvrda pecka... Ja bych teda radsi nekoho jinyho. Euforie by sice byla, ale na ne nam to fakt nejde... Ale nepredbihejme.
vn napsal:Je to tak si myslím i jámiramare83 napsal:Dneska bodovat! Posledni vysledky s Kolinem (1:6, 0:5) nejsou normalni...
Jinak, jakej je ten model pro play off prosim? Ja jsem myslel prvni sestka ceka, 7.-10. predkolo, a od 11. mista konec. Ono je to jinak?
Aha diky, tak me spletla extraliga, pac tam je to pro zmenu 5.-12. predkolo...
Lufa napsal:Pokud by jsme se tam přes předkolo dostali tak by to byl jejich konecimbík napsal:Šik je fakt úplně jinde z tohohle mančaftu. S Přerovem obecně moc gólů nepadá. Že ho porazíme s tím torzem co tu zase máme jsem nečekal. Ale jinak jsem se trefil dobře. Útok nic moc. Gól Kolář, kterej ani netrefí bránu a pak Šik kterej je fakt jinde
Vím, že se hraje předkolo. Samozřejmě za předpokladu, že by jsme se tam dostali, ale to tak nějak počítám s 8 flekem a s tím, že Slavia snad hratelnejsi než Zlín nebo Přerov.
Pokud by jsme se tam přes předkolo dostali tak by to byl jejich konecimbík napsal:Šik je fakt úplně jinde z tohohle mančaftu. S Přerovem obecně moc gólů nepadá. Že ho porazíme s tím torzem co tu zase máme jsem nečekal. Ale jinak jsem se trefil dobře. Útok nic moc. Gól Kolář, kterej ani netrefí bránu a pak Šik kterej je fakt jinde
Lufa- Posts : 1312
imbík and karel granát like this post
staříček, FREDERIK and MichalDJ like this post
karel granát and FREDERIK like this post
Dneska to borci ubojovali, urvali.
karel granát, FREDERIK and MichalDJ like this post
FREDERIK and miramare83 like this post
miramare83 napsal:Funguje vam prenos pres tipsport nebo to blbne jenom mne?
Zkraje třetiny to blblo. Musel jsem to přenačíst...asi na třetí pokus se to chytlo. Mají to dneska nějaký zabržděný.
FREDERIK and miramare83 like this post
imbík napsal:No bude zázrak pokud nám tam něco spadne. Zatím útok nic moc.
A od koho z toho utoku neco cekat? max Karabace, Havranek Sik....zbytek komparz
MichalDJ- Posts : 1031
staříček likes this post
FREDERIK likes this post
Naposledy upravil MichalDJ dne 25/2/2023, 17:59, celkově upraveno 2 krát
MichalDJ- Posts : 1031
Duklacek likes this post
V útoku: Havránek, Skořepa, Karabáček - Pořízek, Handl, Šik - Cachnín, Juda, Brož + Křehlík
v obraně Kolář, Haman, Bilčík, Kočí, Vala, Dvořák, Vovsík
Pořád mimo Harkabus, Dundáček, Meluzín, Miškář, Chlubna
FREDERIK likes this post
Duklacek- Posts : 1104
Lufa- Posts : 1312
Kdyz my letos v barazi nebudem (99%), tak to v pohode preziju, za posledni roky tech nervu bylo... A v klidu si uziju ty druhy, jak se pomlatej:D
Jinak ty nase zbyly 3 zapasy budou hodne tezky, bez vysokyho nasazeni (ktery se uz snad zaclo objevovat), to nepujde. Sika, Miskare a Dundyho by to chtelo brzo na lede...
Siroko napsal:A Jirka by mozna zase zmenil rodinu…imbík napsal: Vsetín Kladno to by byla baráž
Jj já myslím, že už jí změnil. Psal, že už si tam našel přítelkyni a je tam maximálně spokojen. Vsetín pro něj byla priorita.
Schválně jestli by Plekanec přežil na lapači. Myslím, že tam kdyby vyfakoval fanoušky jako loni tady při baráži, tak tam na něj někdo z těch strmých tribun skočí to bych si tak rád užil bez nervů vím, že budu proto Kladnu fandit všem. I kdyby to bylo UDH.
Jaternička, FREDERIK, Duklacek and miramare83 like this post
ralff napsal:Jaternička napsal:DUKLIČKA napsal:Tak co bando! Kdo podle Vás zahučí nakonec do baráže?
Motor
Néééé Motor ne, to by si Čagy nezasloužil. Ale asi rozhodne vzájemný zápas mezi Kladnem a Motorem v předposledním kole. Snad to Motor umlátí.
Chtěl hrát extraligu a baráž je extraliga
Kolja- Posts : 156
ondrej.n- Posts : 590
miramare83 likes this post
. Vsetín uhraje maximálně to,co my loni,proti Motoru ani to ne,to je realitaSiroko napsal:A Jirka by mozna zase zmenil rodinu…imbík napsal: Vsetín Kladno to by byla baráž
MarkusHCD- Posts : 1924
A Jirka by mozna zase zmenil rodinu…imbík napsal: Vsetín Kladno to by byla baráž
Jinak opět na onhockey.tv je možné sledovat juniorku dnes proti Kometě
Jaternička- Posts : 1419
Jaternička napsal:DUKLIČKA napsal:Tak co bando! Kdo podle Vás zahučí nakonec do baráže?
Motor
Néééé Motor ne, to by si Čagy nezasloužil. Ale asi rozhodne vzájemný zápas mezi Kladnem a Motorem v předposledním kole. Snad to Motor umlátí.
FREDERIK likes this post
DUKLIČKA napsal:Tak co bando! Kdo podle Vás zahučí nakonec do baráže?
Motor
Jaternička- Posts : 1419
. Zafixovaný nešvar,jedu k manťáku a dám před sebe ruce,kterými na něj pošlu protihráče.Jednoznačně hrubý zákrok,ale v našem hokeji bohužel celkem běžný
MarkusHCD- Posts : 1924
Uz to nejde. Do startu predkola play-off nejsou volne nahradni terminy.miramare83 napsal:No, kdyby byl moc velkej lazaret, tak snad aspon sobotni zapas s PRE by este sel presunout... Ale musi se pozadat.
Viktor Ujčík (HC Dukla Jihlava): Jsme hrozně moc rádi, že jsme dokázali zvládnout zápas za dva body. Věděli jsme, o co se dnes hrálo. Musím kluky pochválit, protože když pominu prvních deset minut, kdy jsme byli zaražení a dostali první gól a domácí byli lepší, tak jsme se do toho dostali. Hráli jsme na tři lajny a celkově deset útočníků, během zápasů ještě jeden musel odstoupit, protože se necítil dobře. Jsme rádi, jak jsme to zvládli, na domácí máme šest bodů náskok a jen se modlím, aby nám to zase nepolehalo, protože nás čekají ještě tři kola. Abychom dali tým do obrany. Ale dnes velký respekt a poklona klukům do kabiny.
Asi nám ty bacily fakt hodně lítají... snad se začnou rychle uzdravovat. Letos to je pech s tou marodkou.
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20