Diskuzní fórum
Strana 20 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
miramare83- Posts : 1125
FREDERIK and Leo like this post
Excalibur- Posts : 638
karel granát likes this post
imbík- Posts : 3617
FREDERIK, MichalDJ and miramare83 like this post
Bojovnost to mělo, hráči se všichni do jednoho rvali o každej centimetr ledu...Neužil čaroval.
Bohužel rozhodčí na nás dneska přísnější než na soupeře...
ralff- Posts : 1547
FREDERIK likes this post
pegy18 napsal:Klukům nelze nic vytknout, mnoho šancí, dobrej hokej. Bohužel už mi přijde, že ten tým vytratil absolutně vítěznou mentalitou, prostě to tak je.
Ja bych vytknul zakonceni, to je katastrofa, tolik sanci a jen dva goly a to prodlouzeni to byla hruza
MichalDJ- Posts : 1031
pegy18- Posts : 385
vn, karel granát and FREDERIK like this post
vn- Posts : 1856
miramare83 likes this post
Já jsem to taky viděl pod brankářem. Co jinýho v takový situaci v brankovišti udělat? Tohle byl hodně zářez od rohodčích. Dneska nás slušně školí. Slavia taky nehraje v rukavičkách, ale pískaní nejsou.MichalDJ napsal:Lázňator napsal:Po Žejdlově střele a Kernově dorážce došlo ke skrumáži před jihlavskou bránou. Puk pak zalehl Filip Dundáček a rozhodčí nařizuje trestné střílení!Lufa napsal:To trestný stř. jsem taky nepobral za co to bylo. Ale naši byli v klidu tak to bylo asi oprávněný.staříček napsal:Zajímalo by mě z čeho si to trestné střílení rozhodčí vycucal , když nemůžou hráči tak nás zaříznou oni
Az na to ze podle zpomalenyho zaberu mel puk pod sebou brankar
ralff- Posts : 1547
FREDERIK likes this post
Lázňator napsal:Po Žejdlově střele a Kernově dorážce došlo ke skrumáži před jihlavskou bránou. Puk pak zalehl Filip Dundáček a rozhodčí nařizuje trestné střílení!Lufa napsal:To trestný stř. jsem taky nepobral za co to bylo. Ale naši byli v klidu tak to bylo asi oprávněný.staříček napsal:Zajímalo by mě z čeho si to trestné střílení rozhodčí vycucal , když nemůžou hráči tak nás zaříznou oni
Az na to ze podle zpomalenyho zaberu mel puk pod sebou brankar
MichalDJ- Posts : 1031
Po Žejdlově střele a Kernově dorážce došlo ke skrumáži před jihlavskou bránou. Puk pak zalehl Filip Dundáček a rozhodčí nařizuje trestné střílení!Lufa napsal:To trestný stř. jsem taky nepobral za co to bylo. Ale naši byli v klidu tak to bylo asi oprávněný.staříček napsal:Zajímalo by mě z čeho si to trestné střílení rozhodčí vycucal , když nemůžou hráči tak nás zaříznou oni
Lázňator- Posts : 702
To trestný stř. jsem taky nepobral za co to bylo. Ale naši byli v klidu tak to bylo asi oprávněný.staříček napsal:Zajímalo by mě z čeho si to trestné střílení rozhodčí vycucal , když nemůžou hráči tak nás zaříznou oni
Lufa- Posts : 1312
Laďa- Posts : 50
staříček- Posts : 527
Co vis, treba se jen v nasem naslapanem kadru nevesel do sestavy.vn napsal:Tak konečně trochu normálnější sestava, jen teda chybí ten Meluzín…
Siroko- Posts : 1206
vn, FREDERIK and miramare83 like this post
vn, FREDERIK, DUKLIČKA and MichalDJ like this post
Takhle je to asi se vším a né jen věcí kolem hokeje, když to šlape sice bez bot, ale šlape, tak se málokdy dělají změnyimbík napsal:A najednou máme úplně jiný tým. Já to nechápu. To to vždycky musí padnout úplně hoven, aby jsme najednou někoho sehnali?
FREDERIK- Posts : 237
Jaternička likes this post
Zase jsem ty smlouvy necetl, tak nemuzu rict, jak je to presne nastaveny. Rozdil mezi 8. a 11 mistem je ale urcite o ucasti a neucasti v play-off a pokud by se to uz neodrazilo v nejakem plneni, tak minimalne budou nasrany a na nejake neduvere do pristi sezony se to taky muze odrazit.Excalibur napsal:To samozřejmě chápu. Ale opravdu vidíš podstatný rozdíl v tom, jestli budeme 8. nebo 11.?Siroko napsal:Budes se divit, ale nekteri sponzori chteji i vysledky.Excalibur napsal:Že když budeme 8., tak dostaneme o pár mega víc, než když budeme 11.?Siroko napsal:Podle me to umisteni uplne jedno teda neni. Minimalne kvuli podpore sponzoru na pristi sezonu
Siroko- Posts : 1206
vn and FREDERIK like this post
To samozřejmě chápu. Ale opravdu vidíš podstatný rozdíl v tom, jestli budeme 8. nebo 11.?Siroko napsal:Budes se divit, ale nekteri sponzori chteji i vysledky.Excalibur napsal:Že když budeme 8., tak dostaneme o pár mega víc, než když budeme 11.?Siroko napsal:Podle me to umisteni uplne jedno teda neni. Minimalne kvuli podpore sponzoru na pristi sezonu
Excalibur- Posts : 638
Jo, je, zamířil do Znojma po konci v Šumperku, kam loni odešel spolu s Filipem Eliášem.imbík napsal:https://hcorli.cz/clanek.asp?id=Je-pozitivni-ze-dokazeme-otocit-zapas-na-nasi-stranu-rika-Patrik-Cermak-7328
Není to ten co tu loni hrál?
hk- Posts : 98
Není to ten co tu loni hrál?
imbík napsal:No když vidím teď ten rozpis zápasů, mám obavy, že nám ani Cagy, ani posily moc nepomůžou. Notabene jestli hned zítra proti nám vyjede Kořenář.
Korenar nam to pusti
Pokud Polokoně B vyhrajou třeba 9 zápasů, my musíme 5.
Kelt- Posts : 384
miramare83 likes this post
Třeba bude hrát za nás, ale dotoho nevidíme, záleží jak se domluvili?staříček napsal:Třeba proti nám nebude moct nastoupit a jestli ano tak sme pěkný blbci.
FREDERIK- Posts : 237
vn, karel granát, FREDERIK, MichalDJ, miramare83 and Kouba HCD like this post
vn likes this post
Duklacek- Posts : 1104
karel granát, FREDERIK and miramare83 like this post
karel granát, ralff and miramare83 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
ralff and Duklacek like this post
A jestli dává třeba cz loko víc peněz za to že jsme osmý nebo méně když jsme jedenáctý, to bych se divil.
Tomáš měl zůstat v Motoru už jen za odměnu. Tady když je půlka kádru druholigová a řekl bych tzv udržovací jeho působení nemá smysl.
Jaternička- Posts : 1419
DUKLIČKA and MichalDJ like this post
Tak normálně by to smysl nemělo ale teď fakt reálně hrozí sestup. Místo toho aby ho povolali už v prosinci tak jsme hráli na minimum hráčů. Ti jsou víc utahaný a z toho hrozí další zranění.Jaternička napsal:Protože mohl dál pokračovat v Motoru. Působení zde nemá smysl. Je naprosto jedno jestli skončíme 8, 9, 11.
JInak souhlas - jestli 9 nebo 13 je úplně jedno.
Lufa- Posts : 1312
Diskuzní fórum
Tak ať sem přijde pořádný sponzor, velkých firem je v Jihlavě několik, něco do toho nalejou a můžou chtít výsledky.Siroko napsal:Budes se divit, ale nekteri sponzori chteji i vysledky.Excalibur napsal:Že když budeme 8., tak dostaneme o pár mega víc, než když budeme 11.?Siroko napsal:Podle me to umisteni uplne jedno teda neni. Minimalne kvuli podpore sponzoru na pristi sezonu
Duklacek- Posts : 1104
Strana 20 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20