Diskuzní fórum
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Mazakis- Posts : 18
MarkusHCD- Posts : 1924
FREDERIK likes this post
staříček- Posts : 527
FREDERIK and miramare83 like this post
miramare83- Posts : 1125
Dnes to doufam zlomime. Neuzil nam nosi celkem stesti.ralff napsal:Dneska bez Skořepy a Havránka, ale s Neužilem v brance a Fronkem v útoku. No uvidíme...
Siroko- Posts : 1206
ralff- Posts : 1547
miramare83 napsal:Litomerice se daji normalne porazit (viz minule Sokolov), staci s nima vydrzet bruslit a neco promenit. Nase dosavadni vysledky s nima jsou ale desny, tri prohry za 0, pokazdy obdrzeno 5 golu...
Jejich styl nám dlouhodobě nesedí,vzpoměň si,jak jsme se s nimi trápili v p-o po sestupu z EHL. A to jsme měli sakra jiný mančaft než dneska
imbík- Posts : 3617
Lázňator napsal:Nemá se zejtra hlasovat o penězích na zimák a pokud jo dá se to někde sledovat
Sledovat můžeš tady
https://www.youtube.com/watch?v=YUZDPGj9SGIv
https://www.jihlava.cz/on-line-prenosy-ze-zastupitelstva-mesta-jihlavy/d-465439
Lázňator- Posts : 702
hk- Posts : 98
karel granát likes this post
imbík napsal:V tom případě těžko tady někdy budeme hrát ELH. Prachy nikdy neseženeme v tomhle kraji a pokud i nejlepší hráči z regionu budou chodit do jiných klubů mimo region, tak jedině hrát s cizinci lacinými, ale to není jednoduché. Viz ELH kolik cizinců opravdu za něco stojí.
No pokud se nezavede ta spádovost, tak to tak bohužel bude no…
vn- Posts : 1856
vn and staříček like this post
Říkal jsem si to samé…no ale Dědkovi konkurovat nemůžeme…imbík napsal:https://www.hcdynamo.cz/clanek.asp?id=Dynamo-uzavrelo-smlouvu-o-spolupraci-se-Zdarem-nad-Sazavou-12726
Neměli by jsme to být my?
Tak jsou tam uz drive nastaveny vztahy a muzou jim nabidnout vic nez my…imbík napsal:https://www.hcdynamo.cz/clanek.asp?id=Dynamo-uzavrelo-smlouvu-o-spolupraci-se-Zdarem-nad-Sazavou-12726
Neměli by jsme to být my?
Tak my musíme počkat na to, pro jakou soutěž budeme skládat tým. Rozdíl mezi extraligou a 2.ligou je obrovský imbík napsal:Otázka k diskuzi. Kdoví jak jsme na tom my s podpisama a případně s posílám. Když vidím co už rozjeli ELH kluby, tak by mě to docela zajímalo.
hadas (admin), karel granát and FREDERIK like this post
karel granát, FREDERIK and miramare83 like this post
staříček, FREDERIK, DUKLIČKA, ondrej.n and miramare83 like this post
Lázňator napsal:Pokud teda chceme 1. března končit sezónu aby se jako ušetřilo, jak tady někteří vypisují, tak proč sem taháme Karabáčka(dobře byl zadarmo) a snažíme se o Gumana.A Šika nepošlem rovnou do KV.
Sezona se dřív ukončuje jakmile jednatel vstoupí do šatny, to jsi nevěděl?
Jaternička- Posts : 1419
Lázňator- Posts : 702
vn and miramare83 like this post
staříček likes this post
Lufa- Posts : 1312
hadas (admin) likes this post
Lufa napsal:Jsem optimista, já věřím že se Dukla probojuje do SFSiroko napsal:Az se jeste vrati Sik, tak ta sila bude zase o neco vys. Pokud se ten tym zvedne hlavne jeste psychicky, tak by mozna ani to predkolo nemusela byt konecna. Ale uvidime, ted je jeste predcasny soudit.
Přesně tak,předkolo jedna Slavia,čtvrtfinále druhá. Válec Dukla Realisticky to ale vidím na klidnou záchranu,uvidíme,jak bude Bedřich čarovat po 15.2.
FREDERIK likes this post
Jsem optimista, já věřím že se Dukla probojuje do SFSiroko napsal:Az se jeste vrati Sik, tak ta sila bude zase o neco vys. Pokud se ten tym zvedne hlavne jeste psychicky, tak by mozna ani to predkolo nemusela byt konecna. Ale uvidime, ted je jeste predcasny soudit.
karel granát likes this post
FREDERIK- Posts : 237
FREDERIK and miramare83 like this post
Souhlasím s tebou, hlavně u Harkyho vidím velký progres, když maká tak je vše super, ale když se tam jen tak projížděl, tak to byla hrůza, nyní ho tedy musím pochválit, jde za pukem a nahrává a když může tak dá i gól, ale přijde mi, že od jeho výkonu se odvíjí naladění a psychická pohoda celého týmu, tedy né jen od Harkyho, ale on ja takový ukazatel toho jak je na tom tým celkově, ale tak to vidím já, možná to vidíte jinak?Siroko napsal:Az se jeste vrati Sik, tak ta sila bude zase o neco vys. Pokud se ten tym zvedne hlavne jeste psychicky, tak by mozna ani to predkolo nemusela byt konecna. Ale uvidime, ted je jeste predcasny soudit.
FREDERIK- Posts : 237
staříček and FREDERIK like this post
To není Vsetínem, to je Zubzandou. Ještě se tu do léta párkrát nase.emeimbík napsal:A jinak sudí opět připískával Vsetínu, ale proti Kladnu to byla procházka růžovou zahradou. Ten faul na Karabačka byl asi posouzen správně, ale v kontextu s faulem Skořápky na Jonáka, který tomu hodně přidal je to dost nefér vůči nám. Naštěstí to kluky nesundalo a udrželi to, což jsem fakt nečekal
Duklacek- Posts : 1104
DUKLIČKA likes this post
karel granát, MichalDJ and Duklacek like this post
No a ještě ten Toman přeci, takže 4.imbík napsal:Klobouk dolů před klukama . Myslím, že Vsetín z nás má slušný bobky už a nebudou nás chtít potkat. Pro nás škoda, že podobný zápasy devalvujeme pak zápasy s Kolínem Sokolovem a podobnými šmatláky. Neužil je taky úplně jiná jistota v kase co si budeme povídat.
Jinak i když zase čekám nějaké útoky na mě, tak i tak mi to nedá, ale musím to napsat. Za Čagyho jsme získali tři hráče. Kachyňu, Chlubnu a Karabačka. Poslední jmenovaný je obzvlášť posílá. Takový trejd Dukla hodně hodně dlouho s ELH klubem neudělala.
Dneska super výkon !
DUKLIČKA- Posts : 1624
Duklacek likes this post
FREDERIK likes this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
FREDERIK likes this post
Jinak i když zase čekám nějaké útoky na mě, tak i tak mi to nedá, ale musím to napsat. Za Čagyho jsme získali tři hráče. Kachyňu, Chlubnu a Karabačka. Poslední jmenovaný je obzvlášť posílá. Takový trejd Dukla hodně hodně dlouho s ELH klubem neudělala.
vn, ralff, Jaternička and FREDERIK like this post
Kelt- Posts : 384
miramare83 likes this post
A pochválil bych i Meluzína, pro oko diváka nenápadný borec, ale hodně platný pro mužstvo. Neužil je borec, kdykoliv když nastoupí tak nezklame. S Adamem Beranem dost dobra dvojice. Dnes nejlepší hokej v sezóně a ty nové tváře útok dost oživili nutno dodat.
pegy18- Posts : 385
hadas (admin), Jaternička, FREDERIK, Lufa and miramare83 like this post
On mel Karabacek v ceste jeste jednoho hrace. To by musel jet na tu prazdnou kasu sam, aby se to tak dalo posoudit.staříček napsal:Podle mě to měl bejt technický gol ,ale to by tam musel být jinej rozhodčí a né ta svině Zubzanda.
staříček, FREDERIK and Siroko like this post
Duklacek napsal:Byl tam hráč ještě z boku, v lajně jako kdyby blíže bráně, technický je mám pocit, když už je hráč sám před prázdnou.ralff napsal:Neměl bejt, po tom faulu na Karabáčka před prázdnou brankou, technickej gól?
Dík, jsem nevěděl přesně, jak je to v pravidlech.
ralff- Posts : 1547
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20