Diskuzní fórum
+35
mjrkk
AJET0
jajirk
ralff
Siroko
miramare83
Mazakis
HCDTOM
kancler
hcd
ondrej.n
Janosik
karel granát
Radekvondracek
MarkusHCD
krap
hadas (admin)
Hhs23
Raddy007
Kolja
pegy18
MichalDJ
Lázňator
Laďa
Excalibur
hk
Kelt
FREDERIK
staříček
imbík
vn
DUKLIČKA
Jaternička
Lufa
Duklacek
39 posters
Strana 8 z 20
Strana 8 z 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Tak to je v případě postupu přes Slavii nejhorší možná varianta.
imbík- Posts : 3617
Takže asi 7. misto o skore za Zlinem, protoze na body to s nimi mame 6:6.
vn- Posts : 1856
Přerováci se tam motají jak mátohy. Teď se srazili snad 3x za střídání a pak dostali fíka :-)
No, takže nám to uteklo o jeden gól Zlínu, jestli se dobře dívám.
No, takže nám to uteklo o jeden gól Zlínu, jestli se dobře dívám.
Naposledy upravil hadas (admin) dne 1/3/2023, 20:19, celkově upraveno 1 krát
miramare83 likes this post
miramare83 napsal:Ted potrebujeme pomoc Poruby a Sokolova.
Konečné pořadí je podle vzájemných zápasů, ne?
EDIT: Aha, ono hrozí, že budou mít všichni 80... uff
Ted potrebujeme pomoc Poruby a Sokolova.
miramare83- Posts : 1125
DUKLIČKA napsal:Ja tady jsem ale co predvadi rohodci at jdou do prdele
Ale melou nás teď solidně i v 5na5
ralff likes this post
Ja tady jsem ale co predvadi rohodci at jdou do prdele
DUKLIČKA- Posts : 1624
ralff likes this post
miramare83 napsal:Krome Malace v brance je to dneska docela top sestava. Takhle asi budem chtit zacit play off. Kdybysme takovouto sestavu meli v prubehu sezony casteji, byli bysme urcite o neco vys...
Nevi nekdo, jestli nam jeste muze pomoct Kachyna?
Nemůže, nastupuje pravidelně v základu Budějovic.
hk- Posts : 98
Krome Malace v brance je to dneska docela top sestava. Takhle asi budem chtit zacit play off. Kdybysme takovouto sestavu meli v prubehu sezony casteji, byli bysme urcite o neco vys...
Na tak důležité utkání nasadíme Maláče, no nevím jestli na to má.
staříček- Posts : 527
ondrej.n napsal:https://www.hokej.cz/tymem-unora-je-jihlava-zvolte-hrace-a-trenera-mesice/5071932#poll-form-150
a tady můžeme hlasovat pro Vencu a Ujču
Koukám, že v hlasování trenér měsíce února byl na Ujčíka uspořádán hon. Ještě odpoledne měl 46% oproti 38% Pokorného a těď už oba 41%. Je vidět, že je trnem v oku
ralff- Posts : 1547
Siroko napsal:Ze by dalsi slibna moznost na ziskani dotaci na stavbu HMA? Jak site na niru!
https://www.lidovky.cz/domov/demolice-chatrajici-stavby-dotace.A230228_145716_ln_domov_hma?zdroj=LN_otvirak
Však o něčem obdobném Ryška s Bekem mluvili
MarkusHCD- Posts : 1924
Ze by dalsi slibna moznost na ziskani dotaci na stavbu HMA? Jak site na niru!
https://www.lidovky.cz/domov/demolice-chatrajici-stavby-dotace.A230228_145716_ln_domov_hma?zdroj=LN_otvirak
Siroko- Posts : 1206
Siroko napsal:Jestli to ma fakt Ujca zapotrebi se s tou disciplinarkou srat. At si ty tresty urcuje teda Dedek sam, kdyz je tak chytrej.
Já to tu psal několikrát jestli mu to za to stojí. Poslouchat nějaký řeči a ještě pak se bát jezdit na zápasy se svým týmem. Jak jsem psal mnohokrát měl by si vybrat.
ralff and Jaternička like this post
https://www.hokej.cz/tymem-unora-je-jihlava-zvolte-hrace-a-trenera-mesice/5071932#poll-form-150
ondrej.n- Posts : 590
ralff and FREDERIK like this post
Neví někdo co je pravdy na tom, že je Meluzín nezvěstný? Snad je to jen kec.
pegy18- Posts : 385
Siroko napsal:Jestli to ma fakt Ujca zapotrebi se s tou disciplinarkou srat. At si ty tresty urcuje teda Dedek sam, kdyz je tak chytrej.
Presne, at si to dela ten kokot, kdyz uz do vseho keca a nic se mu nelibi
MichalDJ- Posts : 1031
FREDERIK likes this post
Jestli to ma fakt Ujca zapotrebi se s tou disciplinarkou srat. At si ty tresty urcuje teda Dedek sam, kdyz je tak chytrej.
DUKLIČKA and jajirk like this post
A já jsem si říkal, proč tam bylo policajtů víc jak fanoušků... Ach jo. Takový manévry.
Úplně stejnej. A hlavně když to hráč fakt koupí ošklivě a svijí se v bolestech. Tady bylo na první pohled vidět, že leží hlavně, aby se přerušila hra. Být v kůži Prostějova cítil bych křivdu. Druhá věc je, že prostě v Chance lize jsou rozhodčí nezkušení a učí se pískat, těžko pak čekat nějakou objektivitu a trošku kvalitu, nebo cit pro hru. Sami jsou z toho vykulený a ještě mají tu moc rozhodovat zápasy. No co, nás stejně bude 9 z 10 pískat Zubzanda
Zajinavej moment byl vcera k videni v zapase Prerov - Prostejov. Prostejov prohraval o gol a na konci odvolal golmana. Byli v tlaku a pri jedny z poslednich strel si do ni lehl hrac Prerova a dostal to nekam do dolni casti tela. Zustal lezet a Prostejov jeste stihl dat gol, ale rozhodci prerusil hru jeste pred tim, nez puk presel brankovou caru. Podle me by se melo okamzite prerusovat jen v okamziku, kdy to hrac dostane do hlavy nebo krku. Jindy to neni ohrozujici a mela by se dohrat akce.. Je to vlastne i volba toho hrace, ze si do ty rany lehme a utocici tym by pak na tom nemel byt skodnej. Jakej je vas nazor?.
miramare83 napsal: Jinak predkolo je pry jen na 2 vyhry a doma zacne hur postaveny tym, je to pravda?
Ano je to tak
https://www.hokej.cz/jizdni-rad-play-off-chance-ligy-predkolo-odstartuje-uz-v-patek/5071889
Lázňator- Posts : 702
Dnesni vyhra byla tesna a stastna, uz jich ted bylo nekolik. Tim to nesnizuji, bojovali, bylo jich malo, jen je potreba pred PO videt i nedostatky a rezervy. A to jeste za rezervni pernik nehrali Svoboda a Hruska...
Za me jednoznacne nejvic tlaci bota v oslabeni. Vzdycky se dostaneme pod obrovskej tlak, pac nestihame dobruslovat a narusovat, a pak je to jen otazka stesti/smuly... Takze pridat pohyb a duraz (tesny pristup) pri oslabenich.
Jinak predkolo je pry jen na 2 vyhry a doma zacne hur postaveny tym, je to pravda?
Za me jednoznacne nejvic tlaci bota v oslabeni. Vzdycky se dostaneme pod obrovskej tlak, pac nestihame dobruslovat a narusovat, a pak je to jen otazka stesti/smuly... Takze pridat pohyb a duraz (tesny pristup) pri oslabenich.
Jinak predkolo je pry jen na 2 vyhry a doma zacne hur postaveny tym, je to pravda?
Začínat doma nebudeme určitě. A já jak jsem psal, že by byla nejlepší 8-9 příčka protože můžeme pak jít na UDH. Nevěřím, že Vsetín by jsme dokázali vyřadit třikrát po sobě jdoucím play off. To zase při vyrovnanosti obou týmů by byl velký zázrak. Ale jasný. Ještě ani neznáme soupeře pro předkolo a v porovnání se starostmi před měsícem se sestupem je tohle příjemné řešení.
ralff, Leo and miramare83 like this post
Dneska všechna čest, že ti borci ty tři body umlátili. V té sestavě a proti skvěle bruslícímu soupeři. Snad už se ta sestava začne dávat trochu dokupy.
Uvidíme co středa. Každopádně v předkole budeme začínat doma, buď s Frýdkem nebo Slavií. Šesté místo sice není po dnešku nereálné, ale počítám, že Přerov si to proti Sokolovu už pohlídá. Zlín - Poruba tam to bude otevřené a to sedmé místo pokud bysme porazili Slavii by se mohlo podařit.
Uvidíme co středa. Každopádně v předkole budeme začínat doma, buď s Frýdkem nebo Slavií. Šesté místo sice není po dnešku nereálné, ale počítám, že Přerov si to proti Sokolovu už pohlídá. Zlín - Poruba tam to bude otevřené a to sedmé místo pokud bysme porazili Slavii by se mohlo podařit.
imbík napsal:Já dal dneska tiket na počet gólů všechny zápasy a hádejte kdo to zkazil. UDH a Kolín
Jako vyhráli jsme na ledě týmu kterej moc zápasů v poslední době neztrácel a navíc zase v sestavě která měla k ideálu daleko. V poslední době fakt vyčnívá Šik a Karabáček. Smutné to zrcadlo pro naše mladíky. Kteří už tu hrajou třeba třetí sezónu. Není pak divu, že ty týmy jak tady, tak v ELH táhnou čtyřicátníci nebo hráči kolem 35 let. Motor se modlí, aby se jim vrátil Pech. Kladno se modlí, aby se nezranil Plekanec.
Každopádně se přikláním k názoru, že výkonnostně se zvedáme a nabirame zase play off mód. Já bych si to UDH docela přál to by byla sranda na nás by prakticky nebyl žádný tlak.
Máš pravdu,tlak by to nebyl,to by byla vlastenecká povinnost a neudělený rozkaz ve stylu "Borci,je třeba vyhrát a vy na to máte"!Alepoň bychom se (snad) vtělili do kůže Titánů, kteří už při pouhém spaření bordóžluté šály pod vedením samurajů Nováka a Třetiny opatřovali čelo rebelskou členkou po vzoru japonských kamikaze!
hadas (admin) likes this post
Já dal dneska tiket na počet gólů všechny zápasy a hádejte kdo to zkazil. UDH a Kolín
Jako vyhráli jsme na ledě týmu kterej moc zápasů v poslední době neztrácel a navíc zase v sestavě která měla k ideálu daleko. V poslední době fakt vyčnívá Šik a Karabáček. Smutné to zrcadlo pro naše mladíky. Kteří už tu hrajou třeba třetí sezónu. Není pak divu, že ty týmy jak tady, tak v ELH táhnou čtyřicátníci nebo hráči kolem 35 let. Motor se modlí, aby se jim vrátil Pech. Kladno se modlí, aby se nezranil Plekanec.
Každopádně se přikláním k názoru, že výkonnostně se zvedáme a nabirame zase play off mód. Já bych si to UDH docela přál to by byla sranda na nás by prakticky nebyl žádný tlak.
hadas (admin) likes this post
S odřenýma ušima, ale 3 body máme. Třetí třetina mizerná..
FREDERIK and miramare83 like this post
Dvořáka bych vykopl ze sestavy ,věčně nestíhá a pak fauluje
Kolik tech vylouceni este proboha bude? Asi dokud se to neotoci... Beran caruje, ale zaciname asi tahat nohy. Jinak ty mizerny specialni formace nejsou pred PO dobry znameni, v nich se casto rozhoduje.
FREDERIK likes this post
Vylouceni po kterym jsme dostali gol jsem nepochopil... Jinak pochvala pro Cembu a Krehlika, dneska opravdu makaj. Sik a Soptik jako tradicne vycnivaji. Snad to dame (hlavne vydrzet fyzicky).
hadas (admin), vn, karel granát, FREDERIK and MichalDJ like this post
Mílovými kroky míříme do p-o do náruče Slavií
Pruhatci už úřadují
ondrej.n- Posts : 590
ralff, MichalDJ and miramare83 like this post
Ota Šik zase perfektně. Naše hra nic moc. Je tady kosa a ochranky + Policie víc než našich fanoušků.
Poruba a Zlín bez komentáře. Mám na tiketu Litoměřice a Zlín, to jsem si dal. Myslel jsem, že Zlín potvrdí formu před Play-off..
Poruba a Zlín bez komentáře. Mám na tiketu Litoměřice a Zlín, to jsem si dal. Myslel jsem, že Zlín potvrdí formu před Play-off..
ralff napsal:Sice 0:1 pro nás. Ale na střely 9:4 pro Pardubky. Pohybově dost nestíháme, soupeř všude o hodně rychleji. Než zpracujeme puk, tak jsme bráněni dvěma hráči.
Omlouvám se za špatnou informaci ohledně počtu střel v první třetině... oni ty čísla dopsali na onlajnech až ve druhé třetině 10:9.
karel granát likes this post
To je Kocourkov Šumperk vede v Porubě 4 ku 2
Sice 0:1 pro nás. Ale na střely 9:4 pro Pardubky. Pohybově dost nestíháme, soupeř všude o hodně rychleji. Než zpracujeme puk, tak jsme bráněni dvěma hráči.
miramare83 napsal:Zas jen na 3 utoky, z toho goloschopny jsou 2... Doufam ze aspon na to vyrazovani se da tym do kupy.
"Řada hráčů stále chybí kvůli krátkodobým nemocem. V nejbližších zápasech by se měli ale do sestavy vrátit"
Snad se dají do kupy. Dneska už zase s Harkym a Dundym, ale naopak bez Havránka a Judy.
Jdu si vsadit po dlouhé době. I když ono Pardubkam už jde taky o h.....
Zas jen na 3 utoky, z toho goloschopny jsou 2... Doufam ze aspon na to vyrazovani se da tym do kupy.
miramare83 napsal:Siroko napsal:Koukam ted na Motor ve Varech a jsem neprijemne prekvapenej jak je ten Motor marnej. Moc se na to teda divat neda.
Taky jsem chvili koukal, desny. Je tam urcite vic duvodu krize, ale podle me jeden z nich je trener Cermak - rozenej hrobnik. I na Kladne byl. Staci se na nej podivat a ten ma tak "negativni auru", ze se to prenasi na hrace a na led. Muj pocit:) A odborne asi taky nic moc, v ty hre (krome kvalit Gulase) neni nic. Jsem na patecni zapas CB-KL zvedav, ale skoro bych si vsadil na hosty...
V pátek to bude mazec. Pokud nebude Pech ani Čagy, tak to nevidím moc dobře. Včera tam KV mělo torzo obrany a přechod do útočného pásma byl od Motoru naprosto směšnej.
Kurz na Kladno slušnej, ale záleží na sestavě Motoru.
Přemýšlím, jestli se nejet podívat do Chrudimi. Koukám, že mají v popisu cenu vstupenky 100 Kč a 120 Kč a v Online objednání jsou jednotně za 50 Kč
Siroko napsal:Koukam ted na Motor ve Varech a jsem neprijemne prekvapenej jak je ten Motor marnej. Moc se na to teda divat neda.
Taky jsem chvili koukal, desny. Je tam urcite vic duvodu krize, ale podle me jeden z nich je trener Cermak - rozenej hrobnik. I na Kladne byl. Staci se na nej podivat a ten ma tak "negativni auru", ze se to prenasi na hrace a na led. Muj pocit:) A odborne asi taky nic moc, v ty hre (krome kvalit Gulase) neni nic. Jsem na patecni zapas CB-KL zvedav, ale skoro bych si vsadil na hosty...
ralff napsal:Siroko napsal:Koukam ted na Motor ve Varech a jsem neprijemne prekvapenej jak je ten Motor marnej. Moc se na to teda divat neda.
Dostávají pěkně naloženo. Dneska bez Čagyho... možná nějaký následek vražení na hrazení v minulém zápase, byť po tom střetu odjel sám.
Nemá to s vražením nic společného.
ralff likes this post
To jsi na to kapnul. Taky jsem si chvilema rikal, co mi to jenom pripominahadas (admin) napsal:Siroko napsal:Koukam ted na Motor ve Varech a jsem neprijemne prekvapenej jak je ten Motor marnej. Moc se na to teda divat neda.
Vůbec jim nestačí v rychlosti bruslení. Tam je opravdu velký rozdíl. No a přechod do utočného pásma je podobně marný, jako je často ten náš...
Siroko napsal:Koukam ted na Motor ve Varech a jsem neprijemne prekvapenej jak je ten Motor marnej. Moc se na to teda divat neda.
Vůbec jim nestačí v rychlosti bruslení. Tam je opravdu velký rozdíl. No a přechod do utočného pásma je podobně marný, jako je často ten náš...
Dostávají pěkně naloženo. Dneska bez Čagyho... možná nějaký následek vražení na hrazení v minulém zápase, byť po tom střetu odjel sám.
Strana 8 z 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Strana 8 z 20
Povolení tohoto fóra: