Diskuzní fórum
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
miramare83- Posts : 1125
staříček likes this post
HCDTOM- Posts : 776
MichalDJ and jajirk like this post
imbík- Posts : 3617
miramare83 likes this post
Dneska to vidím na 1:4 a serii 0:3.DUKLIČKA napsal:Tak jak to vidíme zítra ?
Lufa- Posts : 1312
Lázňator likes this post
DUKLIČKA napsal:Tak jak to vidíme zítra ?
Vzhledem k celé sezóně bych řekl, že jsme v pr.. ale poslední zápas jsem viděl velkou bojovnost a odhodlání. Takže bych to viděl 50:50 i když jsem si myslel, že jsme úplně v háji....
No a baráž fakt nechci, ale jestli se tam kluci dostanou, tak jim budu fandit do roztrhání těla...
Podle https://www.eliteprospects.com/player/172328/daniel-kolar se zdá, že je to na 2 roky + opce na 1 rok.ralff napsal:
Podpis Koláře je hodně dobrá zpráva. A kor, když je to víceletá smlouva. To jsem nečekal. Podle titulku na facebooku "...Daniela Koláře budeme vídat i v několika dalších sezonách..." se zdá, že to je dokonce i na víc jak dvě sezony...
Každopádně je poslední dobou vidět, že ho to tady baví a za tým se opravdu rve. Takové hráče do obrany potřebujeme.
hk- Posts : 98
Podpis Koláře je hodně dobrá zpráva. A kor, když je to víceletá smlouva. To jsem nečekal. Podle titulku na facebooku "...Daniela Koláře budeme vídat i v několika dalších sezonách..." se zdá, že to je dokonce i na víc jak dvě sezony...
Každopádně je poslední dobou vidět, že ho to tady baví a za tým se opravdu rve. Takové hráče do obrany potřebujeme.
ralff- Posts : 1547
jajirk, miramare83 and hk like this post
Lázňator- Posts : 702
hadas (admin), ralff, DUKLIČKA, miramare83 and hk like this post
. To by byl absolutní amatérismus,nepohlídat lhůty a pak ještě nechat vydat oznámení o zahájení řízení,tomu nevěřímSiroko napsal:Tady v tomto puvodnim oznameni o vydani stavebiho povoleni na demolici se pise, ze stavba bude odstranena do 31. 12. 2022.
https://www.obcasnik.eu/vime-prvni-stavebni-urad-povolil-zbourani-horackeho-zimniho-stadionu/
Neni teda nakonec problem v tom, ze tim odsouvanim vyprselo na demolici stavebni povoleni a muselo se ted zadat o nove?
MarkusHCD- Posts : 1924
https://www.obcasnik.eu/vime-prvni-stavebni-urad-povolil-zbourani-horackeho-zimniho-stadionu/
Neni teda nakonec problem v tom, ze tim odsouvanim vyprselo na demolici stavebni povoleni a muselo se ted zadat o nove?
Siroko- Posts : 1206
Siroko napsal:Akorat to demolicni rozhodnuti uz bylo vydany pred vice jak rokem. To panacek asi trochu zaspalhadas (admin) napsal:DUKLIČKA napsal:https://www.obcasnik.eu/vime-prvni-advokat-homolka-chysta-namitky-proti-demolici-jihlavskeho-zimniho-stadionu/
Á jé už to začíná
Vždycky se najdou frustráti, kteří budou komplikovat cokoliv a kdykoliv. S tím asi nic nenaděláme.
No nezspal, protože na magistrátu to bylo vyvěšeno až nyní, stačí kouknout na jeho profil na FB. Hroznej chudák každopádně…
vn- Posts : 1856
vn- Posts : 1856
Ale jak pise imbik, play off fanouska pohlti, stejne tak tym, a chtelo by se jit dal a dal... Tak uvidime. Myslim ze jim zase dame zabrat a ze to urcite nebude 0:3. Pokud se povede u nich jednou vyhrat (v zakladni casti se to povedlo 2x), dostanem se jim pod kuzi, a je to uplne otevreny. Ze jim nevonime je jasny, stejne jako ze psychika umi zpusobit mnoha prekvapeni:) Casto je dulezitejsi nez kvalita.
staříček likes this post
Akorat to demolicni rozhodnuti uz bylo vydany pred vice jak rokem. To panacek asi trochu zaspalhadas (admin) napsal:DUKLIČKA napsal:https://www.obcasnik.eu/vime-prvni-advokat-homolka-chysta-namitky-proti-demolici-jihlavskeho-zimniho-stadionu/
Á jé už to začíná
Vždycky se najdou frustráti, kteří budou komplikovat cokoliv a kdykoliv. S tím asi nic nenaděláme.
DUKLIČKA napsal:https://www.obcasnik.eu/vime-prvni-advokat-homolka-chysta-namitky-proti-demolici-jihlavskeho-zimniho-stadionu/
Á jé už to začíná
MichalDJ napsal:Ja bych nas tym uplne nezatracoval. Mame tam porad hrace kteri prakticky rok co rok bojuji ve finale nebo barazi ( Bilcik, Dundacek, Havranek, Skorepa, Broz, Harkabus a dalsi), takze urcite zkusenosti mame, dal skvela posila Karabacek, drave mladi Sik, Myskar, Koci, Krehlik, kteri do toho daji vsechno, k tomu urcite Ujcik je dobre namotivuje a pujdou vsichni do toho pohlave, mame brankare, co dokaze podrzet a hlavne nemame narozdil od Vsetina co ztratit a budeme hrat vic uvolnene...a bude zalezet na prvnim zapasu, kdyz ho urveme, dostaneme Vsetin pod jeste vetsi tlak....otazka ale je jestli uz Bendrich sestoupil do kabiny, v tom pripade by to bylo uplne bez nervu
Bedřich do kabin ? A Ujčík dobře namotivuje ??To není možný. Oba dva už víc jak měsíc mají být přece mimo tým. Teda alespoň s touhle skoro zaručenou informací se tady prsili nějací důležití pisálci co zaslechli prosakující informace
hadas (admin) likes this post
MichalDJ- Posts : 1031
FREDERIK and miramare83 like this post
Lufa napsal:Jsem celkem pozitivně laděnej ale na potřetí si to už Vsetín pohlídá. Před PO jsem psal že pokud se dostaneme do předkola, tak se dostaneme do SF. Ale doufal jsem, že ČF dáme s UDH, věřím že by jsme je vyřadili. Letos Vs vidím na vítěze.
Souhlas přesně tak. Třikrát po sobě je v play off nevyradime. Navíc nám oproti loňsku chybí dodt hráči co to hráli loni a Vsetín naopak posílil.
MarkusHCD likes this post
hadas (admin) and FREDERIK like this post
https://www.hokej.cz/v-play-off-to-vre-koci-se-pustil-do-strnada/5072070?fbclid=IwAR3IvfMHQ2-mBca0Mz4jbinTXqhFUgg7etmwZZKBZxsElqGq5-_CZAvPgCY
Aktuálně jsem koukal na fóru zpět a vůbec mi nedošlo, že fórum bylo založeno 13. dubna 2018 a byl to dokonce pátek 13. Jinak tady budeme už 5 let a máme tu přes 21 500 příspěvků
Tak doufám, že se tady dočkáme ve zdraví i nové haly
BTW: Na ofiko fóru FCV je poslední příspěvek starší skoro 1 rok, to je teda mazec.
karel granát, ralff, FREDERIK, MichalDJ and miramare83 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
hadas (admin), staříček, FREDERIK, MichalDJ, Lufa and miramare83 like this post
Rozhodčí strašidelný, to snad ani nebudu komentovat.
Z naší strany odmakaný zápas. Chce to proměňovat víc šance. Ze začátku jsme sice hráli hodně v jejich pásmu, ale přišlo mi, že se do ničeho kloudného nemůžeme dostat a jsou to jen takový nahození nebo střely z nouze. Konečně jsme také přitrvrdili a Kočí se toho teda nebál. Tak uvidíme, co předvede Vsetín. Určitě můžeme zabojovat a hrát poměrně v klidu. Na druhou stranu jsem si říkal, že bych snad ani do baráže letos nechtěl. Ať si ten kladenskej hnus vyzkouší taky někdo jinej...
ralff, staříček and miramare83 like this post
Docela objektivní hodnocení od obou. Ujča se tam překvapivě vyjádřil i k sudím a já s ním naprosto souhlasím. To co se tam dělo dneska je jednoznačně věc sudích.
ralff likes this post
staříček- Posts : 527
DUKLIČKA likes this post
Ale od rozhodčích těžce nezvládnutý. Půlka zápasu extrémní benevolence až se to začalo řezat.
Velký štěstí, že to Beran přežil bez zranění, takhle na brankáře neútočilo ani loni Kladno. A rozhodčí nic, zamrzlý píšťalky. Na druhou stranu dobrá příprava na Vsetín, ti po nás půjdou podobně.
Velká pochvala pro všechny za tu obrovskou bojovnost a chuť to urvat, a že se nebojíme dát i nějakou tu ránu. Uvidíme co se Vsetínem , snad se s nima podaří pár zápasů urvat
imbík, staříček and miramare83 like this post
Naši hráči slušně.
karel granát and FREDERIK like this post
FREDERIK and miramare83 like this post
staříček likes this post
MichalDJ napsal:nebyl ten faul hokejkou mezi nohy od Mrni na 5 + do konce?
Byl a v extralize by sel. Jenze tady neni video...
Zatim hrajem dobre, ale je tezky se prosadit, Slavie to zahustuje a hrozi z brejku. Prvni gol bude asi dulezitej, musime to cpat do branky, vyvijet tlak na golmana, dorazet...
staříček likes this post
MichalDJ- Posts : 1031
karel granát, staříček, Siroko and Duklacek like this post
staříček- Posts : 527
Ja bych ji nenazval katastrofalni. Podle me jsme se zacali bat brzy o vysledek a dost jsme rezignovali na utocnou fazi. Souper to vicitil a narostlo mu sebevedomi.hcd napsal:Pokud se někomu zdála třetí třetina katastrofální, tak teda nevím. Ale pravda, každý má na svůj názor právo.
Protože věřím, chystám se už do Vsetína a vidím, že ty mršiny dali hostům na stání za 220 Kč oproti stání pro domácí za 150. Tak jsem zvědav na reakci Dukly, nebo nebudeme jako oni? Pamětníci vzpomenou, že tohle nám udělalo v baráži Znojmo, bohužel bez odezvy, ale raději se k tomu nevracet...
Ještě chci říct, že pokud Terezka rozhodne, že fandům, co Duklu opustili, zvýší na čf vstupné, bude se to doma v Pelhřimově odehrávat beze mě.
Toto jsem u Dukly v poslednich letech pozoroval nekolikrat.
staříček and miramare83 like this post
Protože věřím, chystám se už do Vsetína a vidím, že ty mršiny dali hostům na stání za 220 Kč oproti stání pro domácí za 150. Tak jsem zvědav na reakci Dukly, nebo nebudeme jako oni? Pamětníci vzpomenou, že tohle nám udělalo v baráži Znojmo, bohužel bez odezvy, ale raději se k tomu nevracet...
Ještě chci říct, že pokud Terezka rozhodne, že fandům, co Duklu opustili, zvýší na čf vstupné, bude se to doma v Pelhřimově odehrávat beze mě.
hcd- Posts : 75
hadas (admin) likes this post
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20