Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+34
olin
krap
Raddy007
ondrej.n
hk
karel granát
Laďa
Excalibur
FREDERIK
hadas (admin)
MarkusHCD
Hhs23
Lázňator
Siroko
Veny
DUKLIČKA
Kolja
imbík
jajirk
Kelt
tomassinho
HCDTOM
MichalDJ
mjrkk
Mazakis
staříček
Duklacek
vn
ralff
miramare83
Radekvondracek
Jaternička
pegy18
Lufa
38 posters

Strana 11 z 20 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 11 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Lázňator 26/12/2022, 18:09

zejtra plný auto víc pro to udělat nemůžu

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 26/12/2022, 17:11

Duklacek napsal:Taková odbočka k sekci Ptejte se. Na stránkách se poměrně jasně píšou instrukce a i tak ze sebe nyní u Vrábela někteří položením otázky, stylem či pravopisem udělali naprosté neandrtálce. Ve chvíli, kdy jsem to četl, mi bylo velmi trapně jako fanouškovi
Možná ze sebe udělali negramoty a neandrtálce, ale jde jim o Duklu a chtějí být v obraze, to odráží nynější komunikace managementu s fanoušky a nemůžeš každého fanouška strkat do stejného pytle, jó Vrábel tam psal, že máme dost hráčů a proč je tedy trenéři nenasadí, to chcou i ten zbytek co máme úplně zatavit a znechutit jim hru?

FREDERIK

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 26/12/2022, 16:23

Taková odbočka k sekci Ptejte se. Na stránkách se poměrně jasně píšou instrukce a i tak ze sebe nyní u Vrábela někteří položením otázky, stylem či pravopisem udělali naprosté neandrtálce. Ve chvíli, kdy jsem to četl, mi bylo velmi trapně jako fanouškovi

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 26/12/2022, 12:45

Duklacek napsal:
imbík napsal:Jj to v Budejkach si to ve čtvrtek šli vyříkat fanoušci přímo s Gulašem a Pechem hned po zápase. Pískalo se tam hned od stavu 1-3, takže až zase někdo bude tvrdit, že tady je náročné publikum a tak podobně, tak ať výrazi i na jiné stadiony. Zítra jsem zvědav na návštěvu jak se předvedeme. Kdy jindy chtěl klub se přiblížit vyprodání pelhřimovského ZS? Na Sokolov? A po deváté prohře "doma" za sebou?
Přesně tak, kdy jindy než zítra. Hecňeme se
.      Právě jsem se hecnul,dvojnásobně.

MarkusHCD

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 26/12/2022, 12:43

miramare83 napsal:
imbík napsal:Jj to v Budejkach si to ve čtvrtek šli vyříkat fanoušci přímo s Gulašem a Pechem hned po zápase. Pískalo se tam hned od stavu 1-3, takže až zase někdo bude tvrdit, že tady je náročné publikum a tak podobně, tak ať výrazi i na jiné stadiony. Zítra jsem zvědav na návštěvu jak se předvedeme. Kdy jindy chtěl klub se přiblížit vyprodání pelhřimovského ZS? Na Sokolov? A po deváté prohře "doma" za sebou?

Ja jsem zvedavej kdo bude zitra hrat. Jestli zase torzo a jen 3 utoky, tak nemame sanci, to nas Vsetin utaha.
A jsme u toho to je ta špatná komunikace  klubu s fanoušky, nejsou ani schopni napsat, že nemáme hráče a doplníme je nebo nemáme hráče a budeme hrát na 3 útoky, což je proti Vsetínu sebevražda a až zas takový masochista nejsem abych jel na sebevraždu a na 3 útoky a vyjádření klubu na nule a tak se získávají fanoušci😥

FREDERIK

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 26/12/2022, 12:37

Přesně tak, kdy jindy než zítra. Hecňeme se

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 26/12/2022, 11:16

Ja jsem zvedavej kdo bude zitra hrat. Jestli zase torzo a jen 3 utoky, tak nemame sanci, to nas Vsetin utaha.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 26/12/2022, 09:25

Jj to v Budejkach si to ve čtvrtek šli vyříkat fanoušci přímo s Gulašem a Pechem hned po zápase. Pískalo se tam hned od stavu 1-3, takže až zase někdo bude tvrdit, že tady je náročné publikum a tak podobně, tak ať výrazi i na jiné stadiony. Zítra jsem zvědav na návštěvu jak se předvedeme. Kdy jindy chtěl klub se přiblížit vyprodání pelhřimovského ZS? Na Sokolov? A po deváté prohře "doma" za sebou?

imbík

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 26/12/2022, 08:16

Lufa

Jaternička and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro olin 24/12/2022, 16:59

Přeju nám Všem do 10ti let titul extraligy. Prvně jsem napsal do pěti, ale buďme realisti :-)

olin

ralff, FREDERIK, Kelt, DUKLIČKA and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 24/12/2022, 16:28

Krásné Vánoce všem Duklákům hlavně hodně zdraví a štěstí a samo novou halu a zlepšenou komunikaci klubu s fanoušky😉😆😎 a dost velkou zásobu kvalitních hráčů

FREDERIK

ralff, Kelt, DUKLIČKA, olin and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 24/12/2022, 15:47

Krásný Vánoce a hodně zdraví a štěstí v novým roce vám přeju, Dukláci.
Kéž nám Ježíšek přinese novou halu, v dohledný době Extraligu a pořád plnej barák.

Kelt

imbík, ralff, FREDERIK, DUKLIČKA, olin and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 24/12/2022, 08:57

Tak hele hezký Vánoce hodně štěstí ale hlavně to zdraví . A ať Nám dopadne ten stadion Vám přeji všem na tomto fóru já 👍

DUKLIČKA

hadas (admin), imbík, vn, ralff, HCDTOM, Lázňator, FREDERIK and like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 24/12/2022, 08:23

No a fanoušci Slávie mu radí ať se vyprdne na Tik tok a radši se věnuje hokeji. Co mně to jen připomíná

Lázňator

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 23/12/2022, 18:22

miramare83 napsal:Tak Houška skoncil i ve Slavii, tam bude fakt nakej problem, nikde nevydrzi dlouho, i kdyz ta jeho hra vypada libive a zda se, ze talent a sikovnost tam je.
Takovej horší Fronky. Ale čistě odhadem bych to tipnul na málo pracovitosti, místo toho natáčí ko.otiny na internet

Duklacek

FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 22/12/2022, 19:47

Tak Houška skoncil i ve Slavii, tam bude fakt nakej problem, nikde nevydrzi dlouho, i kdyz ta jeho hra vypada libive a zda se, ze talent a sikovnost tam je.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 22/12/2022, 18:02

Čagy👍

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 22/12/2022, 10:18

Tak určitě 😁

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 22/12/2022, 09:52

imbík napsal:No na druhou stranu. Na tu naši sestavu to odpovídá spíš tak postavení Zlína, ale co ten předvádí 🙈 to fakt nechápu.
Okamžitý postup do ELH, kádr zkušený u ELH a tahle liga jim nevoní.

Zlín bude lepší v play off, klidně může hrát baráž. Postup těžko, kdokoliv.

HCDTOM

DUKLIČKA likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 22/12/2022, 06:47

Duklacek napsal:Jinak Harky nejlepší střelec mančaftu, ale je neuvěřitelný, jak nepoužitelnej je v mezihře. Navíc už zkušenej chlap, aspoň, že mu to lepí.
A velkým zklamáním je pro mě Kolář, vůbec bych nepoznal, že se vrátil z extraligy, tristní výkonnost a důvod jeho nasazování na přesilovku je pro mne velkou záhadou

Duvodem jeho nasazovani na presilovky bude prave to, ze se vratil z extraligy - podle "jmena" by to melo bejt dobry, ale pritom je to hruza...

miramare83

ralff likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 22/12/2022, 00:50

Jj to je právě ukázka toho jak na tom jsme když nejlepším hráčem týmu je Harkabus. Ve vší úctě k Harkymu. No s Kolářem souhlas u něj člověk neví co vyvede. Nedivím se, že ho sem Litvínov odložil.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 22/12/2022, 00:38

Duklacek napsal:Jinak Harky nejlepší střelec mančaftu, ale je neuvěřitelný, jak nepoužitelnej je v mezihře. Navíc už zkušenej chlap, aspoň, že mu to lepí.
A velkým zklamáním je pro mě Kolář, vůbec bych nepoznal, že se vrátil z extraligy, tristní výkonnost a důvod jeho nasazování na přesilovku je pro mne velkou záhadou
. V časech minulých jeden z mála beků,jejichž střela dolétla od modré k soupeřově bráně. To se bohužel postupem času vytratilo,stejně jako pohyb a přehled při založení akce

MarkusHCD

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 21/12/2022, 23:02

Jinak Harky nejlepší střelec mančaftu, ale je neuvěřitelný, jak nepoužitelnej je v mezihře. Navíc už zkušenej chlap, aspoň, že mu to lepí.

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 21/12/2022, 22:52

No na druhou stranu. Na tu naši sestavu to odpovídá spíš tak postavení Zlína, ale co ten předvádí 🙈 to fakt nechápu.
Okamžitý postup do ELH, kádr zkušený u ELH a tahle liga jim nevoní.

Naposledy upravil imbík dne 21/12/2022, 23:17, celkově upraveno 1 krát

imbík

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 21/12/2022, 21:49

Dokud bude nase sestava takhle vybrakovana, tak muzem porazit jen par tymu zespodu, ale nikoho silnyho. To je myslim jasny. Snad se to hned po vanocich zlepsi, uz by to chtelo, tohle jsou jen zbytky puvodniho tymu...

miramare83

vn and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/12/2022, 21:29

DUKLIČKA napsal:
MarkusHCD napsal:
imbík napsal:Po pravdě jsem čekal větší debakl s tou sestavou takhle to není tak hrozný. Nicméně prohra jako prohra.
Tu sedmičku schytáme třeba po neděli od Vsetína. Na to,jakou má PV sílu v útoku,jsou to celkem matlalové a pouze potvrzují fakt,že Prostějov je jen dobrá adresa pro výdělek. Nicméně na nás, chvílemi sotva pletoucí bruslem,i to stačilo,byť mě závěr alespoň trochu "zvedl ze sicu", objektivně ovšem měli Jestřábi mač pod kontrolou

No to snad né ja tam chci jet

I já budu na značkách,ale už teď mám jasno,buď 2-1 nebo 1-7

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 21/12/2022, 21:24

imbík napsal:Pokud na Vsetín vyjedeme ve stejném složení a rozpoložení, tak nemusíme si dělat naděje.
Hlavně, aby si někdo nedělal naděje ohledně návštěvnosti. Taky by mohlo přijít (opět) nepříjemné vystřízlivění

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 21/12/2022, 21:14

Pokud na Vsetín vyjedeme ve stejném složení a rozpoložení, tak nemusíme si dělat naděje.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 21/12/2022, 21:05

Do Dukly jsem ale šel především za dlouhodobou vizí a budování týmu k postupu. Ne za penězi. To jsem mohl přijmout nabídku a prodloužit kontrakt v Litvínově.
Nějak se mi nechce věřit, že dostal nabídku na prodloužení v Litvínově.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 21/12/2022, 21:01

MarkusHCD napsal:
imbík napsal:Po pravdě jsem čekal větší debakl s tou sestavou takhle to není tak hrozný. Nicméně prohra jako prohra.
Tu sedmičku schytáme třeba po neděli od Vsetína. Na to,jakou má PV sílu v útoku,jsou to celkem matlalové a pouze potvrzují fakt,že Prostějov je jen dobrá adresa pro výdělek. Nicméně na nás, chvílemi sotva pletoucí bruslem,i to stačilo,byť mě závěr alespoň trochu "zvedl ze sicu", objektivně ovšem měli Jestřábi mač pod kontrolou

No to snad né ja tam chci jet

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/12/2022, 20:51

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 21/12/2022, 20:40

Souhlasím. Ať Maláč chytá ale třeba doma s Pardubicema nebo Šumperkem a ne v Prostějově kde útok je třetí nejsilnější v lize. Ale tak trenéři vědí víc. Nicméně za prohru tři dva bych Malace úplně nevinil.

Vrábel už odpověděl pokud to někoho zajímá.

imbík

vn, Jaternička and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 21/12/2022, 20:35

Za mě je dobře že chytá Maláč, ale mělo by to být v úplně jiných zápasech…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 21/12/2022, 20:33

Duklacek napsal:
Radekvondracek napsal:Sorry ale Maláč na to nemá. A nemůžeme ho přeci omlouvat jeho věkem. Na prales to není ani omylem. Je mi líto Wolfíka. Sice to je taky takový naše kopýtko ale aby dělal trojku, no to snad ne. Škoda vyhozených peněz za benál a času kterého jsme s kamarády do Prostějova vážili, ale jsou daleko horší věci.
Za mě úplně nejlepší, jako jednička Neužil a dvojka Bery. Tohle je celý špatně , V kisně Maláč a na střídačce Bery, to je úplně mimo mísu.
Se jako dá poznat po dvou, třech zápasech v profesionální lize?
V juniorce má nadstandardní čísla, šanci tady určitě dostane a je to pro nás daleko perspektivnější, než sem tahat drahého Neužila, který nám nepatří a na play off by stejně nebyl. Beran byl na střídačce, protože až tak úplně všechny zápasy chytat nemůže, je potřeba, aby si to Maláč osahal. A stačí si vzpomenout, jakýma dardama začal v áčku například Škarda. Maláč chytá za něčím, co se ani nedá nazvat obranou a měl tam dobrý chvilky

Naprosty souhlas, nemyslim si ze by dnes mohl za to ze jsme prohrali, potencial do budoucna urcite ma

MichalDJ

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 21/12/2022, 20:25

Dneska nás potopila ta série vyloučení zkraje zápasu. Vyloučení do tří, jak jsme dostali první gól, bylo hodně přísný.

Škoda, že se nám to tam nepodařilo protlačit, když jsme hráli 6 na 3, tam to bylo těsný...tu remízu by si borci zasloužili.
ralff
ralff

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 21/12/2022, 20:22

Radekvondracek napsal:Sorry ale Maláč na to nemá. A nemůžeme ho přeci omlouvat jeho věkem. Na prales to není ani omylem. Je mi líto Wolfíka. Sice to je taky takový naše kopýtko ale aby dělal trojku, no to snad ne. Škoda vyhozených peněz za benál a času kterého jsme s kamarády do Prostějova vážili, ale jsou daleko horší věci.
Za mě úplně nejlepší, jako jednička Neužil a dvojka Bery. Tohle je celý špatně , V kisně Maláč a na střídačce Bery, to je úplně mimo mísu.
Se jako dá poznat po dvou, třech zápasech v profesionální lize?
V juniorce má nadstandardní čísla, šanci tady určitě dostane a je to pro nás daleko perspektivnější, než sem tahat drahého Neužila, který nám nepatří a na play off by stejně nebyl. Beran byl na střídačce, protože až tak úplně všechny zápasy chytat nemůže, je potřeba, aby si to Maláč osahal. A stačí si vzpomenout, jakýma dardama začal v áčku například Škarda. Maláč chytá za něčím, co se ani nedá nazvat obranou a měl tam dobrý chvilky

Duklacek

ralff, MichalDJ and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 21/12/2022, 20:21

Po pravdě jsem čekal větší debakl s tou sestavou takhle to není tak hrozný. Nicméně prohra jako prohra.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/12/2022, 20:06

Ujča má koule,uděláme z toho 6 na 3?

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/12/2022, 19:53

ralff napsal:
ralff napsal:
vn napsal:
MarkusHCD napsal:Další útočník v prdeli. Sezona se ale na dvě lajny dohraje těžko...
Kdo?

Cachnín. Ale komentátor říkal, že je na střídačce a snaží se rozhýbat.

Je to snad dobrý, je na ledě.

Jako za Kartůska v závěru kariéry. Osahal koleno přes chránič,řekl,to bude dobrý

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/12/2022, 19:51

Nedej bože,aby Miškymu uvázla kost z kapra v krku

MarkusHCD

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 21/12/2022, 19:51

ralff napsal:
vn napsal:
MarkusHCD napsal:Další útočník v prdeli. Sezona se ale na dvě lajny dohraje těžko...
Kdo?

Je to snad dobrý, je na ledě.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 21/12/2022, 19:47

vn napsal:
Kdo?

ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 21/12/2022, 19:45

Kdo?

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/12/2022, 19:44

Další útočník v prdeli. Sezona se ale na dvě lajny dohraje těžko...

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Radekvondracek 21/12/2022, 19:34

Sorry ale Maláč na to nemá. A nemůžeme ho přeci omlouvat jeho věkem. Na prales to není ani omylem. Je mi líto Wolfíka. Sice to je taky takový naše kopýtko ale aby dělal trojku, no to snad ne. Škoda vyhozených peněz za benál a času kterého jsme s kamarády do Prostějova vážili, ale jsou daleko horší věci.

Radekvondracek

FREDERIK and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 21/12/2022, 19:30

No ono tam prvně bylo ze Malák s Veselým pak to opravil

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 21/12/2022, 19:25

DUKLIČKA napsal:S kým se ten Malak vlastně mlátil ?
S krokodýlem Dundáčkem😉😎

FREDERIK

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 21/12/2022, 19:17

S kým se ten Malak vlastně mlátil ?

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/12/2022, 19:15

Zatím asi nejsvětlejší bod dnešního mače,díky oběma cheers

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/12/2022, 19:04

Duklacek napsal:
vn napsal:Problém to prý není a hráčů máme dost říká náš sportovní manažer… a hráči jako Tecl mají prý zajímavý potenciál a chceme s nimi do pár let útočit na ELH. Posila se prý povedli a někteří dokonce hrají lépe než se čekalo…
Kdo hraje lépe, než se čekalo? Very Happy

Třeba od posil z HB se nečekalo vůbec nic,pouze doplnění početního stavu,což je proti stávajícímu stavu minimálně padesátiprocentní progres Very Happy

MarkusHCD

vn and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 20 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: