Diskuzní fórum
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Lázňator- Posts : 696
Možná ze sebe udělali negramoty a neandrtálce, ale jde jim o Duklu a chtějí být v obraze, to odráží nynější komunikace managementu s fanoušky a nemůžeš každého fanouška strkat do stejného pytle, jó Vrábel tam psal, že máme dost hráčů a proč je tedy trenéři nenasadí, to chcou i ten zbytek co máme úplně zatavit a znechutit jim hru?Duklacek napsal:Taková odbočka k sekci Ptejte se. Na stránkách se poměrně jasně píšou instrukce a i tak ze sebe nyní u Vrábela někteří položením otázky, stylem či pravopisem udělali naprosté neandrtálce. Ve chvíli, kdy jsem to četl, mi bylo velmi trapně jako fanouškovi
FREDERIK- Posts : 232
Duklacek- Posts : 1074
. Právě jsem se hecnul,dvojnásobně.Duklacek napsal:Přesně tak, kdy jindy než zítra. Hecňeme seimbík napsal:Jj to v Budejkach si to ve čtvrtek šli vyříkat fanoušci přímo s Gulašem a Pechem hned po zápase. Pískalo se tam hned od stavu 1-3, takže až zase někdo bude tvrdit, že tady je náročné publikum a tak podobně, tak ať výrazi i na jiné stadiony. Zítra jsem zvědav na návštěvu jak se předvedeme. Kdy jindy chtěl klub se přiblížit vyprodání pelhřimovského ZS? Na Sokolov? A po deváté prohře "doma" za sebou?
MarkusHCD- Posts : 1924
Duklacek likes this post
A jsme u toho to je ta špatná komunikace klubu s fanoušky, nejsou ani schopni napsat, že nemáme hráče a doplníme je nebo nemáme hráče a budeme hrát na 3 útoky, což je proti Vsetínu sebevražda a až zas takový masochista nejsem abych jel na sebevraždu a na 3 útoky a vyjádření klubu na nule a tak se získávají fanoušcimiramare83 napsal:imbík napsal:Jj to v Budejkach si to ve čtvrtek šli vyříkat fanoušci přímo s Gulašem a Pechem hned po zápase. Pískalo se tam hned od stavu 1-3, takže až zase někdo bude tvrdit, že tady je náročné publikum a tak podobně, tak ať výrazi i na jiné stadiony. Zítra jsem zvědav na návštěvu jak se předvedeme. Kdy jindy chtěl klub se přiblížit vyprodání pelhřimovského ZS? Na Sokolov? A po deváté prohře "doma" za sebou?
Ja jsem zvedavej kdo bude zitra hrat. Jestli zase torzo a jen 3 utoky, tak nemame sanci, to nas Vsetin utaha.
Přesně tak, kdy jindy než zítra. Hecňeme seimbík napsal:Jj to v Budejkach si to ve čtvrtek šli vyříkat fanoušci přímo s Gulašem a Pechem hned po zápase. Pískalo se tam hned od stavu 1-3, takže až zase někdo bude tvrdit, že tady je náročné publikum a tak podobně, tak ať výrazi i na jiné stadiony. Zítra jsem zvědav na návštěvu jak se předvedeme. Kdy jindy chtěl klub se přiblížit vyprodání pelhřimovského ZS? Na Sokolov? A po deváté prohře "doma" za sebou?
imbík napsal:Jj to v Budejkach si to ve čtvrtek šli vyříkat fanoušci přímo s Gulašem a Pechem hned po zápase. Pískalo se tam hned od stavu 1-3, takže až zase někdo bude tvrdit, že tady je náročné publikum a tak podobně, tak ať výrazi i na jiné stadiony. Zítra jsem zvědav na návštěvu jak se předvedeme. Kdy jindy chtěl klub se přiblížit vyprodání pelhřimovského ZS? Na Sokolov? A po deváté prohře "doma" za sebou?
Ja jsem zvedavej kdo bude zitra hrat. Jestli zase torzo a jen 3 utoky, tak nemame sanci, to nas Vsetin utaha.
miramare83- Posts : 1094
imbík- Posts : 3588
Duklacek likes this post
https://www.sport.cz/clanek/hokej-ceska-1-liga-slavia-umlcela-drsneho-kritika-pozvali-jsme-ho-na-stadion-neprijel-a-uz-nepise-tvrdi-manazer-3856113#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Lufa- Posts : 1287
Jaternička and FREDERIK like this post
olin- Posts : 29
ralff, FREDERIK, Kelt, DUKLIČKA and miramare83 like this post
ralff, Kelt, DUKLIČKA, olin and miramare83 like this post
Kéž nám Ježíšek přinese novou halu, v dohledný době Extraligu a pořád plnej barák.
Kelt- Posts : 383
imbík, ralff, FREDERIK, DUKLIČKA, olin and miramare83 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
hadas (admin), imbík, vn, ralff, HCDTOM, Lázňator, FREDERIK and like this post
Lázňator- Posts : 696
FREDERIK likes this post
Takovej horší Fronky. Ale čistě odhadem bych to tipnul na málo pracovitosti, místo toho natáčí ko.otiny na internetmiramare83 napsal:Tak Houška skoncil i ve Slavii, tam bude fakt nakej problem, nikde nevydrzi dlouho, i kdyz ta jeho hra vypada libive a zda se, ze talent a sikovnost tam je.
FREDERIK and miramare83 like this post
imbík napsal:No na druhou stranu. Na tu naši sestavu to odpovídá spíš tak postavení Zlína, ale co ten předvádí to fakt nechápu.
Okamžitý postup do ELH, kádr zkušený u ELH a tahle liga jim nevoní.
Zlín bude lepší v play off, klidně může hrát baráž. Postup těžko, kdokoliv.
HCDTOM- Posts : 776
DUKLIČKA likes this post
Duklacek napsal:Jinak Harky nejlepší střelec mančaftu, ale je neuvěřitelný, jak nepoužitelnej je v mezihře. Navíc už zkušenej chlap, aspoň, že mu to lepí.
A velkým zklamáním je pro mě Kolář, vůbec bych nepoznal, že se vrátil z extraligy, tristní výkonnost a důvod jeho nasazování na přesilovku je pro mne velkou záhadou
Duvodem jeho nasazovani na presilovky bude prave to, ze se vratil z extraligy - podle "jmena" by to melo bejt dobry, ale pritom je to hruza...
ralff likes this post
. V časech minulých jeden z mála beků,jejichž střela dolétla od modré k soupeřově bráně. To se bohužel postupem času vytratilo,stejně jako pohyb a přehled při založení akceDuklacek napsal:Jinak Harky nejlepší střelec mančaftu, ale je neuvěřitelný, jak nepoužitelnej je v mezihře. Navíc už zkušenej chlap, aspoň, že mu to lepí.
A velkým zklamáním je pro mě Kolář, vůbec bych nepoznal, že se vrátil z extraligy, tristní výkonnost a důvod jeho nasazování na přesilovku je pro mne velkou záhadou
Duklacek likes this post
Okamžitý postup do ELH, kádr zkušený u ELH a tahle liga jim nevoní.
Naposledy upravil imbík dne 21/12/2022, 23:17, celkově upraveno 1 krát
FREDERIK likes this post
vn and FREDERIK like this post
DUKLIČKA napsal:MarkusHCD napsal:Tu sedmičku schytáme třeba po neděli od Vsetína. Na to,jakou má PV sílu v útoku,jsou to celkem matlalové a pouze potvrzují fakt,že Prostějov je jen dobrá adresa pro výdělek. Nicméně na nás, chvílemi sotva pletoucí bruslem,i to stačilo,byť mě závěr alespoň trochu "zvedl ze sicu", objektivně ovšem měli Jestřábi mač pod kontrolouimbík napsal:Po pravdě jsem čekal větší debakl s tou sestavou takhle to není tak hrozný. Nicméně prohra jako prohra.
No to snad né ja tam chci jet
I já budu na značkách,ale už teď mám jasno,buď 2-1 nebo 1-7
Hlavně, aby si někdo nedělal naděje ohledně návštěvnosti. Taky by mohlo přijít (opět) nepříjemné vystřízlivěníimbík napsal:Pokud na Vsetín vyjedeme ve stejném složení a rozpoložení, tak nemusíme si dělat naděje.
Nějak se mi nechce věřit, že dostal nabídku na prodloužení v Litvínově.
Excalibur- Posts : 614
MarkusHCD napsal:Tu sedmičku schytáme třeba po neděli od Vsetína. Na to,jakou má PV sílu v útoku,jsou to celkem matlalové a pouze potvrzují fakt,že Prostějov je jen dobrá adresa pro výdělek. Nicméně na nás, chvílemi sotva pletoucí bruslem,i to stačilo,byť mě závěr alespoň trochu "zvedl ze sicu", objektivně ovšem měli Jestřábi mač pod kontrolouimbík napsal:Po pravdě jsem čekal větší debakl s tou sestavou takhle to není tak hrozný. Nicméně prohra jako prohra.
No to snad né ja tam chci jet
Tu sedmičku schytáme třeba po neděli od Vsetína. Na to,jakou má PV sílu v útoku,jsou to celkem matlalové a pouze potvrzují fakt,že Prostějov je jen dobrá adresa pro výdělek. Nicméně na nás, chvílemi sotva pletoucí bruslem,i to stačilo,byť mě závěr alespoň trochu "zvedl ze sicu", objektivně ovšem měli Jestřábi mač pod kontrolouimbík napsal:Po pravdě jsem čekal větší debakl s tou sestavou takhle to není tak hrozný. Nicméně prohra jako prohra.
Vrábel už odpověděl pokud to někoho zajímá.
vn, Jaternička and miramare83 like this post
vn- Posts : 1819
Duklacek napsal:Se jako dá poznat po dvou, třech zápasech v profesionální lize?Radekvondracek napsal:Sorry ale Maláč na to nemá. A nemůžeme ho přeci omlouvat jeho věkem. Na prales to není ani omylem. Je mi líto Wolfíka. Sice to je taky takový naše kopýtko ale aby dělal trojku, no to snad ne. Škoda vyhozených peněz za benál a času kterého jsme s kamarády do Prostějova vážili, ale jsou daleko horší věci.
Za mě úplně nejlepší, jako jednička Neužil a dvojka Bery. Tohle je celý špatně , V kisně Maláč a na střídačce Bery, to je úplně mimo mísu.
V juniorce má nadstandardní čísla, šanci tady určitě dostane a je to pro nás daleko perspektivnější, než sem tahat drahého Neužila, který nám nepatří a na play off by stejně nebyl. Beran byl na střídačce, protože až tak úplně všechny zápasy chytat nemůže, je potřeba, aby si to Maláč osahal. A stačí si vzpomenout, jakýma dardama začal v áčku například Škarda. Maláč chytá za něčím, co se ani nedá nazvat obranou a měl tam dobrý chvilky
Naprosty souhlas, nemyslim si ze by dnes mohl za to ze jsme prohrali, potencial do budoucna urcite ma
MichalDJ- Posts : 1031
FREDERIK likes this post
Škoda, že se nám to tam nepodařilo protlačit, když jsme hráli 6 na 3, tam to bylo těsný...tu remízu by si borci zasloužili.
ralff- Posts : 1536
FREDERIK likes this post
Se jako dá poznat po dvou, třech zápasech v profesionální lize?Radekvondracek napsal:Sorry ale Maláč na to nemá. A nemůžeme ho přeci omlouvat jeho věkem. Na prales to není ani omylem. Je mi líto Wolfíka. Sice to je taky takový naše kopýtko ale aby dělal trojku, no to snad ne. Škoda vyhozených peněz za benál a času kterého jsme s kamarády do Prostějova vážili, ale jsou daleko horší věci.
Za mě úplně nejlepší, jako jednička Neužil a dvojka Bery. Tohle je celý špatně , V kisně Maláč a na střídačce Bery, to je úplně mimo mísu.
V juniorce má nadstandardní čísla, šanci tady určitě dostane a je to pro nás daleko perspektivnější, než sem tahat drahého Neužila, který nám nepatří a na play off by stejně nebyl. Beran byl na střídačce, protože až tak úplně všechny zápasy chytat nemůže, je potřeba, aby si to Maláč osahal. A stačí si vzpomenout, jakýma dardama začal v áčku například Škarda. Maláč chytá za něčím, co se ani nedá nazvat obranou a měl tam dobrý chvilky
ralff, MichalDJ and Lufa like this post
ralff napsal:ralff napsal:vn napsal:Kdo?MarkusHCD napsal:Další útočník v prdeli. Sezona se ale na dvě lajny dohraje těžko...
Cachnín. Ale komentátor říkal, že je na střídačce a snaží se rozhýbat.
Je to snad dobrý, je na ledě.
Jako za Kartůska v závěru kariéry. Osahal koleno přes chránič,řekl,to bude dobrý
Duklacek likes this post
ralff napsal:vn napsal:Kdo?MarkusHCD napsal:Další útočník v prdeli. Sezona se ale na dvě lajny dohraje těžko...
Je to snad dobrý, je na ledě.
vn napsal:Kdo?MarkusHCD napsal:Další útočník v prdeli. Sezona se ale na dvě lajny dohraje těžko...
Kdo?MarkusHCD napsal:Další útočník v prdeli. Sezona se ale na dvě lajny dohraje těžko...
vn- Posts : 1819
Radekvondracek- Posts : 44
FREDERIK and DUKLIČKA like this post
S krokodýlem DundáčkemDUKLIČKA napsal:S kým se ten Malak vlastně mlátil ?
Duklacek napsal:Kdo hraje lépe, než se čekalo?vn napsal:Problém to prý není a hráčů máme dost říká náš sportovní manažer… a hráči jako Tecl mají prý zajímavý potenciál a chceme s nimi do pár let útočit na ELH. Posila se prý povedli a někteří dokonce hrají lépe než se čekalo…
Třeba od posil z HB se nečekalo vůbec nic,pouze doplnění početního stavu,což je proti stávajícímu stavu minimálně padesátiprocentní progres
vn and Duklacek like this post
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
|
|