Diskuzní fórum
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: Diskuzní fórum
miramare83- Posts : 1094
ralff likes this post
MichalDJ- Posts : 1031
DUKLIČKA and wortyr like this post
vn- Posts : 1819
imbík likes this post
Série s Kladnem už je jen bonus. Letošní Kladno je úplně jiné než to loňské. Favorit je jasný.
Takže nás čeká Plekanec, úbrečeny pan Jaromír fanouskovska svoloč a pan hotelier z Tábora.
Úspěch bude jedna výhra. Nicméně pro ty mladý kluky to bude velká škola. Snad jich tu co nejvíc zustane.
A veteráni to odehrají na max tam je to jasný.
Jaternička- Posts : 1410
Lufa and wortyr like this post
Lázňator- Posts : 696
jajirk likes this post
Bylo to hodne tezky - zuzenej kadr, ambiciozni souperi, vykony nekterych rozhodcich... Vsechno se prekonalo obrovskou vuli. Velka gratulace hosi, titul si vsichni zaslouzite, jako nezdolna parta!
A baraz s Kladnem? Pro me bonus navic, zkusit to, potrapit je. Nepovede se - mne to tentokrat zas tak vadit nebude. Uz tohle je skvelej a necekanej vrchol. Jen si preju, aby serie s KL probehla ferove, a aby tlacenka Jagrtymu (ktera bude urcite), byla co mozna nejmensi... Pokud nas porazi ciste, sportovne, v pohode to skousnu, kazdej vi ze jsou velkej favorit.
Vasoj84 likes this post
ralff napsal:Duklacek napsal:Když si vzpomenu na Bilču a některý další, tak nevim, byly chvíle, kdy nám puk na hokejce moc nedržel. A ta nemohoucnost vyndat ho z obrannýho je někdy do nebe volající. Ale nic to na dnešním úspěchu nemění, odbojovali jsme to zase po našemralff napsal:Borci neskuteční. Dneska bylo na naší straně vidět, jak ti kluci strašně moc chtějí, naprosto týmový výkon... Hodně důležité bylo, že nám puky držely na hokejkách, a dařilo se nám tak rychle dostávat z obranného pásma a přecházet do útoku. Skvěle odbruslené a skvěle takticky zvladnuté
Teď pár dní odpočinek a pak si pojďmě užít baráž...
Jo byly tam chvilky, kdy nám to poskočilo. Ale oproti některým minulým zápasům, kdy nás v obraným pásmu kolikrát zavřeli a uvařili, tak dneska bylo vidět, že si věříme a ty situace jsme dokázali relativně rychle uhasit...a nebezpečí eliminovat.
Přesně tak. Dneska tam vůbec nebyl tak obrovský tlak jako v posledním zápase ve Vsetíně. Měli jsme tam hodně štěstí, ale tenhle zápas byl úplně jinej. Prostě musím smeknout, užil jsem si to a borci zaslouženě teď hodují na Parlamentu ;-)
Duklacek napsal:Když si vzpomenu na Bilču a některý další, tak nevim, byly chvíle, kdy nám puk na hokejce moc nedržel. A ta nemohoucnost vyndat ho z obrannýho je někdy do nebe volající. Ale nic to na dnešním úspěchu nemění, odbojovali jsme to zase po našemralff napsal:Borci neskuteční. Dneska bylo na naší straně vidět, jak ti kluci strašně moc chtějí, naprosto týmový výkon... Hodně důležité bylo, že nám puky držely na hokejkách, a dařilo se nám tak rychle dostávat z obranného pásma a přecházet do útoku. Skvěle odbruslené a skvěle takticky zvladnuté
Jo byly tam chvilky, kdy nám to poskočilo. Ale oproti některým minulým zápasům, kdy nás v obraným pásmu kolikrát zavřeli a uvařili, tak dneska bylo vidět, že si věříme a ty situace jsme dokázali relativně rychle uhasit...a nebezpečí eliminovat.
ralff- Posts : 1536
hadas (admin) and miramare83 like this post
imbík, jajirk and miramare83 like this post
Nekvasilovi palec nahoru, že se ho za sebe veřejně zastal. Velký palec dolu pro listy, protože to byl zbytečný rýpanec, pouze si chtěl autor na konfliktu honit triko takovým článkemimbík napsal:https://youtu.be/0V77ZQFU7vI
Tentokrát Nekvasila chválím, jak to vytáhl a zastal se Maksima.
V širším spektru se vyjádřim k sérii zítra. Ještě to vstřebávám, je to nečekané a tahle parta si zaslouží zápasy navíc, i kdyby jen čtyři. Jsem na kluky hrdej.
Duklacek- Posts : 1074
Tentokrát Nekvasila chválím, jak to vytáhl a zastal se Maksima.
V širším spektru se vyjádřim k sérii zítra. Ještě to vstřebávám, je to nečekané a tahle parta si zaslouží zápasy navíc, i kdyby jen čtyři. Jsem na kluky hrdej.
imbík- Posts : 3589
Duklacek likes this post
Když si vzpomenu na Bilču a některý další, tak nevim, byly chvíle, kdy nám puk na hokejce moc nedržel. A ta nemohoucnost vyndat ho z obrannýho je někdy do nebe volající. Ale nic to na dnešním úspěchu nemění, odbojovali jsme to zase po našemralff napsal:Borci neskuteční. Dneska bylo na naší straně vidět, jak ti kluci strašně moc chtějí, naprosto týmový výkon... Hodně důležité bylo, že nám puky držely na hokejkách, a dařilo se nám tak rychle dostávat z obranného pásma a přecházet do útoku. Skvěle odbruslené a skvěle takticky zvladnuté
miramare83 likes this post
HCDTOM- Posts : 776
hadas (admin) napsal:imbík napsal:Co tedy moc nechápu je to, že na Sokolov tu někteří psali, že ani nejdou a pak ti samí si stěžují, že se proti Vsetínu nedostanou ani na pivo s klobásou.
Lidi proboha buďte rádi, že ještě hrajeme s touhle sestavou a že ještě naplníme barák trošku slušně.
Jinak pořád favorit Vsetín a dneska to bude sakra těžké. Snad nám pomůže nášlapný HZS a trošku štěstí. Tak Dukla do toho!
A tím jsi chtěl říct co? Třeba kamarád zrovna kvůli tomuhle prostě nejde. Je to už přece jenom starší chlap a aby se někde cpal uličkou, kde ve dvou řadách stojí lidi (normální pořadatelé by ty idioty z těch schodů a uliček dávno vyhnali) tak raději sedne na pivko a sleduje skóre na Livesportu...
Já teda jdu, ale sere mě to taky. Jde sice hlavně o hokej, ale tohle k tomu patří..
Asi radši bez komentáře. Dnešní nečekaný vítězství v lize si nebudu kazit zbytečnou debatou. Kdo to chce vidět živé přijde, kdo nechce vždycky bude hledat důvod nepřijít. Jednou je to jen Sokolov po druhé to je klobása a pivo.
Hoši my jsme Mistři!!!!
vn and Kolja like this post
MarkusHCD- Posts : 1924
Pravdepodobne v Pelhrimove.mrskman napsal:Gratuluju k postupu na baraze
Z prenosu jsem se dozvedel, ze vam po sezone srovnaji stadion se zemi. Kde budete hrat pristi sezonu?
Siroko- Posts : 1202
Nádherný a důstojný loučení se zimákem kde se toho tolik prožilo !
Dneska bylo hodně vidět jak jsou vsetínští odvařený fyzicky.
Lufa- Posts : 1287
imbík, wortyr and miramare83 like this post
Z prenosu jsem se dozvedel, ze vam po sezone srovnaji stadion se zemi. Kde budete hrat pristi sezonu?
mrskman- Posts : 5
imbík likes this post
staříček- Posts : 522
Vasoj84- Posts : 334
Vasoj84 likes this post
Vasoj84, jajirk and miramare83 like this post
Takže gratulace!
richmonds- Posts : 577
MichalDJ and Vasoj84 like this post
Chtelo by to pridat druhej gol jako sul, na 1:0 to hrat nemuzem.
miramare83 napsal:ralff napsal:V pruhovaném dneska Pešina, Wagner - Polonyi, Zídek.
A v sestavě zpět Helt a Kowalczyk.
Tak bojovat, bude to velká dřina.
Kde je Zubzanda? Jsem z toho uplne rozhozenej
na Kladně. Pořádají tam seminář pro rozhodčí, jak se správně píská baráž.
1) nejdůležitější je brava dresu
2) podle toho se pak rozhodni, zda platí pravidla nebo ne
richmonds- Posts : 577
ralff napsal:V pruhovaném dneska Pešina, Wagner - Polonyi, Zídek.
Kde je Zubzanda? Jsem z toho uplne rozhozenej
Siroko, Vasoj84 and wortyr like this post
miramare83 napsal:Pokud baraz fakt chceme, jako ze podle ty obrovsky bojovnosti asi jo, tak se to musi urvat dnes! Je to obdoba jako pred rokem ve finale s KL. Sedmej zapas ve VS uz bych moc nadejne nevidel... Takze at to vecer dopadne lip nez 6. zapas pred rokem, a pozor, na 1 gol se vetsinou nevyhrava, to uz nas stalo baraz i dalsi dulezity zapasy... Tak snad se zase bude darit a tahle parta poctivych dricu bude odmenena titulem Ch. ligy:)
Napsal jsi to dobře, kluci by si to zasloužili.
Ale jestli je pořád ještě povoleno mít jinej názor, než ten většinovej, tak si bohužel myslím, že pravděpodobnost, že do baráže půjde Vsetín, je tak 70%.
Snad se pletu a na ten hokej koukám špatně.
krap- Posts : 106
MichalDJ likes this post
hadas (admin), jajirk and miramare83 like this post
imbík napsal:Co tedy moc nechápu je to, že na Sokolov tu někteří psali, že ani nejdou a pak ti samí si stěžují, že se proti Vsetínu nedostanou ani na pivo s klobásou.
Lidi proboha buďte rádi, že ještě hrajeme s touhle sestavou a že ještě naplníme barák trošku slušně.
Jinak pořád favorit Vsetín a dneska to bude sakra těžké. Snad nám pomůže nášlapný HZS a trošku štěstí. Tak Dukla do toho!
A tím jsi chtěl říct co? Třeba kamarád zrovna kvůli tomuhle prostě nejde. Je to už přece jenom starší chlap a aby se někde cpal uličkou, kde ve dvou řadách stojí lidi (normální pořadatelé by ty idioty z těch schodů a uliček dávno vyhnali) tak raději sedne na pivko a sleduje skóre na Livesportu...
Já teda jdu, ale sere mě to taky. Jde sice hlavně o hokej, ale tohle k tomu patří..
Naposledy upravil hadas (admin) dne 12/4/2022, 16:36, celkově upraveno 1 krát
Siroko and Duklacek like this post
Dnes to musíme vší silou urvat, ubojovat, umlátit!
Duklacek napsal:Jestli to někomu vadí, tak ať si to nečte. Já to třeba neviděl a rád jsem si to teď přečetl. Nehledě na to, že autor článku je teda hodně radikální, Maks to má na masce dva roky a teď se bude v play off starat o to, aby mu to někdo zalepil ne? Maks je náš a já věřím, že to nikoho z ochozů nějak nepoškodilo.Kolja napsal:
Komu tím prospěješ když takovou sračku budeš sdílet?
A nějak nechápu občas tu agresi na všechnu aktivitu Imbíka
Souhlas.
No, dneska asi půjdu o hodinu dřív, ať si stoupnu na nějaké normální místo, kde se dostanu v průběhu zápasu třeba i k nějakému pivku
DUKLIČKA, Vasoj84 and Duklacek like this post
Jestli to někomu vadí, tak ať si to nečte. Já to třeba neviděl a rád jsem si to teď přečetl. Nehledě na to, že autor článku je teda hodně radikální, Maks to má na masce dva roky a teď se bude v play off starat o to, aby mu to někdo zalepil ne? Maks je náš a já věřím, že to nikoho z ochozů nějak nepoškodilo.Kolja napsal:
A nějak nechápu občas tu agresi na všechnu aktivitu Imbíka
hadas (admin), imbík, FREDERIK, MichalDJ, Raddy007 and miramare83 like this post
A ty tady řešíš proč to sdílím, proč takovýhle článek vůbec vznikl?
Duklacek and Raddy007 like this post
Kolja- Posts : 154
No prece extraligu za Vsetin. Alespon si to teda mysli.DUKLIČKA napsal:To by me zajimalo za koho ten kaspar bude hrat pristi rok.Blbecek.
DUKLIČKA- Posts : 1609
Aneb pan Smetana je děsný kašpar.
Jaternička- Posts : 1410
FREDERIK and miramare83 like this post
richmonds napsal:mě teda přijde, že to byl od Smetany profesionální rozhovor kde si nestěžuje a bere to tak, že stav je jen a jen jejich vina...a že zavtipkuje na goly do prázdné bych nehrotil. Obecně oproti prohrávajícím hráčům a trenérům se vyjadřuje rozumně a bere, že je to prostě finále a k tomu emoce patří. Netřeba do nich kopat myslím
Naprostej souhlas, na nic se nevymlouvá a myslím že úplně přesně popisuje jak se věci mají.
Lufa- Posts : 1287
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
|
|