Diskuzní fórum
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
DOTAZ Č. 2
Znovu bychom rádi upozornili zadavatele a zeptali se, zda trvá na neekonomickém řešení probarveného betonu tribun, kdy bude každý prefabrikát mít jiný odstín a barva nebude na žádném prefa dílci totožná.
REAKCE NA DOTAZ Č. 2
Zadavatel trvá na reakci ve Vysvětlení ZD_22, a to zachovat probarvený beton.
Raddy007- Posts : 108
Cela tiskovka o novem pivu a grand finale. Na zaver i aktulni info o nove hale.
Siroko- Posts : 1206
Jsem zvědav kdo z místních siláků na df bude zítra a pozítří na HZS pak budeme hodnotit a slzet jak říká Kolja
imbík- Posts : 3617
MichalDJ and Duklacek like this post
Siroko napsal:Proc se tady tak casto objevuje neco o udrzovacich sezonach? Nedava to smysl. Porad se musi hrat na max. V Pejru budeme hrat (snad) jen dva roky. V te prvni sezone se bude hrat i o to, pritahnout z regionu dalsi fanousky a v ty druhy klidne muzeme usilovat o postup, proc ne? Pokud teda budou odpovidajici zdroje i kadr.Mišák napsal:Nechme se prekvapit co bude s duklou dal. V prvni rade by mel byt ten zimak a pak se bude videt. No a ze proknoza byla, ze tato sezona bude udrzovaci, tak bych se nepoustel do nakych větších akci.imbík napsal:https://www.hokej.cz/zmeny-ve-vedeni-vsetina-tobola-a-forch-konci-znama-je-uz-nahrada/5064907
Ve Vsetíně do toho řízli
Já to říkám pořád, prostě permanentní slzavy údolí. Hrajeme finále jedné sezóny a už se dělají pesimistické analýzy na další...
Kolja- Posts : 156
Leo and Lufa like this post
Proc se tady tak casto objevuje neco o udrzovacich sezonach? Nedava to smysl. Porad se musi hrat na max. V Pejru budeme hrat (snad) jen dva roky. V te prvni sezone se bude hrat i o to, pritahnout z regionu dalsi fanousky a v ty druhy klidne muzeme usilovat o postup, proc ne? Pokud teda budou odpovidajici zdroje i kadr.Mišák napsal:Nechme se prekvapit co bude s duklou dal. V prvni rade by mel byt ten zimak a pak se bude videt. No a ze proknoza byla, ze tato sezona bude udrzovaci, tak bych se nepoustel do nakych větších akci.imbík napsal:https://www.hokej.cz/zmeny-ve-vedeni-vsetina-tobola-a-forch-konci-znama-je-uz-nahrada/5064907
Ve Vsetíně do toho řízli
miramare83 likes this post
Nechme se prekvapit co bude s duklou dal. V prvni rade by mel byt ten zimak a pak se bude videt. No a ze proknoza byla, ze tato sezona bude udrzovaci, tak bych se nepoustel do nakych větších akci.imbík napsal:https://www.hokej.cz/zmeny-ve-vedeni-vsetina-tobola-a-forch-konci-znama-je-uz-nahrada/5064907
Ve Vsetíně do toho řízli
Mišák- Posts : 72
Ve Vsetíně do toho řízli
hadas (admin), DUKLIČKA, Vasoj84 and miramare83 like this post
Každopádně tahle baráž, to musí být pro kluky juniorského věku zkušenost k nezaplacení, kdo to v jejich věku hrál s plnou minutáží tohle? A bojujou neuvěřitelně statečně, můžeme na ně být na všechny hrdí. Vzhledem k formátu jsme ani nemohli jiný projev a výsledek očekávat. Ve čtvrtek a pátek důstojná rozlučka!
Duklacek- Posts : 1104
Vasoj84 and miramare83 like this post
miramare83 napsal:richmonds napsal:Siroko napsal:Spis se projevuje to, ze muzes hrat jen to, co ti dovoli kvalita soupere. Porad je zde fakt, ze utahanej prvoligovej mancaft hraje proti extraligovymu, kterej v poslednich tydnech patril spise k extraligovymu prumeru. Tam ten rozdil musi byt videt.
jen s jednou věcí ti budu oponovat, obranný důraz a důslednost by nám soupeř nemusel dovolovat, to je čistě o nás :-)
Pořád to zkouším brát, že si holt protahujeme sezonu. Ale přál bych si moc, aby to nebylo s nulou
Ja taky. V Jihlave udelat aspon jeden a este lip oba zapasy, ale to bude fakt hodne tezky. Kdyz nic jinyho, tak budou este dvakrat prachy ze vstupnyho:) Pokud kluci maji naky posledni rezervy, at se zmacknou ted doma a KL to aspon hodne zneprijemni. Pauza pak bude zas nekonecna:)
Právě, že tím, že hrajeme až do konce dubna tak ta pauza zase tak dlouhá nebude. Spíš letos jde o to co bude příští rok, dva, tři přežijeme hrát mimo Jihlavu?
No nic, mame pohar, to je dulezity:) Serie proti VS a sestej zapas 1:0, to byl paradni vrchol sezony!
miramare83- Posts : 1125
FREDERIK likes this post
richmonds napsal:Siroko napsal:Spis se projevuje to, ze muzes hrat jen to, co ti dovoli kvalita soupere. Porad je zde fakt, ze utahanej prvoligovej mancaft hraje proti extraligovymu, kterej v poslednich tydnech patril spise k extraligovymu prumeru. Tam ten rozdil musi byt videt.
jen s jednou věcí ti budu oponovat, obranný důraz a důslednost by nám soupeř nemusel dovolovat, to je čistě o nás :-)
Pořád to zkouším brát, že si holt protahujeme sezonu. Ale přál bych si moc, aby to nebylo s nulou
Ja taky. V Jihlave udelat aspon jeden a este lip oba zapasy, ale to bude fakt hodne tezky. Kdyz nic jinyho, tak budou este dvakrat prachy ze vstupnyho:) Pokud kluci maji naky posledni rezervy, at se zmacknou ted doma a KL to aspon hodne zneprijemni. Pauza pak bude zas nekonecna:)
FREDERIK likes this post
Já se na ten domácí dvojzápas těším strašně moc. Jak už tu někdo psal, pro HZS je to fakt důstojná rozlučka po tom všem, co jsme tam zažili my, naši tátové a dědové (a mámy a babičky, abych byl korektní ). Tady by měl marketing zamakat a pořádně to prodat, ať toho staříka ještě naposled vyprodáme a zafandíme jako za zlatejch časů! Zaslouží si to.
wortyr- Posts : 52
hadas (admin), imbík, Jaternička, FREDERIK, Siroko, Duklacek and miramare83 like this post
HCDTOM- Posts : 776
karel granát and jajirk like this post
hadas (admin), FREDERIK and wortyr like this post
Tak otázkou taky je, z jakých pozic ty střely jsou. My se často dostáváme do pásma tak, že to nahodíme na gólmana (a máme střelu do statistik ). Asi v každé naší přesilovce nám jejich hráč ujel do samostatnýho nájezdu, naopak jejich přesilovky byly nebezpečný. Dnes Kladno jasně lepší.imbík napsal:Na střely jsme je dle statistik nepatrně přestřileli. To je nečekaný úkaz po tom, že by jsme neměli fyzicky stíhat. Kladno prostě proměňuje nabídnuté šance úspěšně. No co. Čekal jsem, že nás budou válcovat a to se zatím neděje. Na čtvrtek a pátek se těším i kdyby to mělo být naposled. Snad se HZS i tak naplní dost.
Excalibur- Posts : 638
vn- Posts : 1856
FREDERIK likes this post
Siroko napsal:Spis se projevuje to, ze muzes hrat jen to, co ti dovoli kvalita soupere. Porad je zde fakt, ze utahanej prvoligovej mancaft hraje proti extraligovymu, kterej v poslednich tydnech patril spise k extraligovymu prumeru. Tam ten rozdil musi byt videt.
richmonds- Posts : 577
FREDERIK, Vasoj84 and miramare83 like this post
ralff- Posts : 1547
Vasoj84 likes this post
Vasoj84 likes this post
richmonds napsal:miramare83 napsal:No, tahame tak trochu za kratsi konec, presto to pri trose stesti mohlo byt po dvou tretinach 2:2.
víš jak, když pominu naše klasické bolístky herní, tak dnes se k tomu přidává nedůslednost, nedůraz a vytváření skupinek hráčů na jednom místě. Ze druhé třetiny mám dojem, že nám někdo namíchal prášky na spaní do pití, ale prostě asi jen nejsou síly. Ke všemu zjevně staženo na 3 pětky, což těch sil také moc nepřidá.
Taky mi přijde, že nám došla šťáva. Tak není se co divit, po tom play-off a jestli je v tý hale teplo, tak to je maso. Baráž byla vždycky nespravedlivá pro prvoligistu a letos to je úplně vyšperkovaný . Navíc tady na tý úrovni už se takový to prvoligový "lajdáctví" moc neodpouští, tak sem tam hoříme.
miramare83 likes this post
MarkusHCD- Posts : 1924
wortyr and miramare83 like this post
miramare83 napsal:No, tahame tak trochu za kratsi konec, presto to pri trose stesti mohlo byt po dvou tretinach 2:2.
Taháme. Hlavně je na nás vidět to těžké play-off. Kluci hrajou na hranici možností, těch sil moc není, ale perou se s tím statečně. Největší rozdíl je ve fyzické odpočatosti na straně Kladna a známkama únavy na naší straně.
miramare83 napsal:No, tahame tak trochu za kratsi konec, presto to pri trose stesti mohlo byt po dvou tretinach 2:2.
víš jak, když pominu naše klasické bolístky herní, tak dnes se k tomu přidává nedůslednost, nedůraz a vytváření skupinek hráčů na jednom místě. Ze druhé třetiny mám dojem, že nám někdo namíchal prášky na spaní do pití, ale prostě asi jen nejsou síly. Ke všemu zjevně staženo na 3 pětky, což těch sil také moc nepřidá.
richmonds- Posts : 577
ralff and FREDERIK like this post
FREDERIK, Vasoj84 and Duklacek like this post
Siroko napsal:Mel jsem vcera volnej listek, tak jsem vzal na hokej z Prahy tchana. Rikal, ze v zivote nebyl na hokeji v kotli a byl to pro nej obrovskej zazitek. Rodilej prazak a po vcerejsku fandi Dukle :-)
Tak parádně,jako včera jsem si už výjezd dlouho neužil,zabékali jsme parádně,ale hlavně jsme "jeli" prakticky celý zápas
MarkusHCD- Posts : 1924
imbík and Vasoj84 like this post
ralff, HCDTOM, Vasoj84 and wortyr like this post
imbík napsal:Jsem na kluky hrdej. Na to co se kolem Dukly děje jak to zase strhlo lidí, ukazuje to, že Jihlava je hokejové město. Včera nás tam bylo na dvě stovky. Lidi mi psali, že jsme v TV byli slyšet víc jak Kladno. Spousta dětí nosí dresy a vlajky Dukly. To je to co mě na tom těší nejvíc.
Nás nezničili my tu pořád jsme.
Já to včera v TV sledoval sice jen chvilku, ale fanoušky Dukly jsem zaznamenal. V prvním momentě jsem si nebyl jistý, jestli se mi to nezdá. Sleduji venkovní zápas s Kladnem, ale slyším povzbuzování Dukly. Opravdu jste byli v TV hodně dobře slyšet.
imbík, FREDERIK, jajirk and wortyr like this post
Nás nezničili my tu pořád jsme.
FREDERIK likes this post
AJET0- Posts : 279
FREDERIK likes this post
FREDERIK and wortyr like this post
FREDERIK, Vasoj84 and Raddy007 like this post
Vasoj84 and Duklacek like this post
My máme pohar, oni mají ho*no
Vasoj84 and miramare83 like this post
HCDTOM- Posts : 776
vn, FREDERIK, Vasoj84, jajirk, wortyr and miramare83 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
hadas (admin), Vasoj84 and jajirk like this post
Zejtra to srovnáme!
hadas (admin), imbík, ralff, Jaternička and FREDERIK like this post
DUKLIČKA and Duklacek like this post
Zlomovy momenty? Podle me obdrzenej gol pred koncem tretiny na 3:3 v nasi presilovce a vylouceni za spatny stridani a obdrzenej gol na 5:4. Musim ale rict, ze jsem si to tam dnes uzil.
hadas (admin) and wortyr like this post
Přesně tak. Jsou okamžiky, kde se na nich projeví extraliga a naopak na nás ty štace, jako Šumperk, Frýdek nebo Kolín..Jaternička napsal:Utkání jsem neviděl,ale asi relativně vyrovnané podle výsledku. Kladno má v tomto výhodu té extraligové sezony. Dá jim to více kvality v těch rozhodujících okamžicích.
Zítra to taky neuvidím,ale dá se očekávat podobné utkání.
Pro kluky je tohle bonus a klobouk dolů.
Zítra to taky neuvidím,ale dá se očekávat podobné utkání.
Pro kluky je tohle bonus a klobouk dolů.
Jaternička- Posts : 1419
Duklacek likes this post
Kdyz pominu slinty...tak celkove jako "komentator" srrasny. Huhňá si tam, rozumet mu neni a ten projev. Ale s tim druhym blbem se doplnovali užasněMichalDJ napsal:Prohralo se ale za me super zapas z nasi strany, kladno hokejovejsi, ale Kluci se rvali az do konce...a ten traged Prochazka a ty jeho slinty, to nema cenu komentovat
hadas (admin), DUKLIČKA and Vasoj84 like this post
Vasoj84- Posts : 334
hadas (admin), FREDERIK and Lufa like this post
MichalDJ- Posts : 1031
Vasoj84 likes this post
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20