Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+47
lojzavojza
mirason
voight
Slezy77
mbenda
AJET0
Poldinnn
Martynez
Leo
mjrkk
mrskman
ondrej.n
jajirk
Mišák
Laďa
olin
krap
Luc2as
Excalibur
wortyr
FREDERIK
richmonds
Vasoj84
Raddy007
miramare83
Kolja
dobry_lovec
sarkafarka
hadas (admin)
HCDTOM
Hedgehog
pegy18
staříček
Kelt
MarkusHCD
MichalDJ
vn
Lázňator
DUKLIČKA
Jaternička
Lufa
ralff
imbík
karel granát
Hhs23
Duklacek
Siroko
51 posters

Strana 6 z 20 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 6 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Raddy007 21/4/2022, 10:20

Když je řeč o stadionu, je zajímavý se podívat do zadávací dokumentace na doplnění a dotazy, třeba

DOTAZ Č. 2
Znovu bychom rádi upozornili zadavatele a zeptali se, zda trvá na neekonomickém řešení probarveného betonu tribun, kdy bude každý prefabrikát mít jiný odstín a barva nebude na žádném prefa dílci totožná.
REAKCE NA DOTAZ Č. 2
Zadavatel trvá na reakci ve Vysvětlení ZD_22, a to zachovat probarvený beton.

Raddy007

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 21/4/2022, 07:57

https://youtu.be/ssOnVxXYRog
Cela tiskovka o novem pivu a grand finale. Na zaver i aktulni info o nove hale.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 20/4/2022, 17:23

Teď by mě zajímalo jak můj příspěvek znamená, že brečím? Napsal jsem ve Vsetíně do toho řízli. A dal odkaz na jejich změny ve vedení co je na tom za slzave údolí? 🤔🙈
Jsem zvědav kdo z místních siláků na df bude zítra a pozítří na HZS pak budeme hodnotit a slzet jak říká Kolja

imbík

MichalDJ and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 20/4/2022, 17:20

Siroko napsal:
Mišák napsal:
Nechme se prekvapit co bude s duklou dal. V prvni rade by mel byt ten zimak a pak se bude videt. No a ze proknoza byla, ze tato sezona bude udrzovaci, tak bych se nepoustel do nakych větších akci.
Proc se tady tak casto objevuje neco o udrzovacich sezonach? Nedava to smysl. Porad se musi hrat na max. V Pejru budeme hrat (snad) jen dva roky. V te prvni sezone se bude hrat i o to, pritahnout z regionu dalsi fanousky a v ty druhy klidne muzeme usilovat o postup, proc ne? Pokud teda budou odpovidajici zdroje i kadr.

Já to říkám pořád, prostě permanentní slzavy údolí. Hrajeme finále jedné sezóny a už se dělají pesimistické analýzy na další...

Kolja

Leo and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 20/4/2022, 16:59

Mišák napsal:
Nechme se prekvapit co bude s duklou dal. V prvni rade by mel byt ten zimak a pak se bude videt. No a ze proknoza byla, ze tato sezona bude udrzovaci, tak bych se nepoustel do nakych větších akci.
Proc se tady tak casto objevuje neco o udrzovacich sezonach? Nedava to smysl. Porad se musi hrat na max. V Pejru budeme hrat (snad) jen dva roky. V te prvni sezone se bude hrat i o to, pritahnout z regionu dalsi fanousky a v ty druhy klidne muzeme usilovat o postup, proc ne? Pokud teda budou odpovidajici zdroje i kadr.

Siroko

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 20/4/2022, 14:30

Mišák

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 20/4/2022, 12:41

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 19/4/2022, 19:01

imbík

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 19/4/2022, 08:23

Souhlas jednoznačně. Pojďme to naplnit jako poděkování za letošní maximálně úspěšnou sezónu. Kdoví kdy se podobných zápasů zase dočkáme. Bedřich sice bude tvrdit, že každý rok máme nejvyšší cíle, ale druhou stranou bude kádr rozprodávat, aby ušetřil. Takže buďme realisti a kurva pojďme si to užít.

imbík

hadas (admin), DUKLIČKA, Vasoj84 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 19/4/2022, 07:55

Věřím, že nás město, jako například Pelhřimov uvítá, snad aspoň lidi, kteří tam chodí na kraj.. plus to navíc není tak daleko.
Každopádně tahle baráž, to musí být pro kluky juniorského věku zkušenost k nezaplacení, kdo to v jejich věku hrál s plnou minutáží tohle? A bojujou neuvěřitelně statečně, můžeme na ně být na všechny hrdí. Vzhledem k formátu jsme ani nemohli jiný projev a výsledek očekávat. Ve čtvrtek a pátek důstojná rozlučka!

Duklacek

Vasoj84 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 19/4/2022, 06:23

miramare83 napsal:
richmonds napsal:
Siroko napsal:Spis se projevuje to, ze muzes hrat jen to, co ti dovoli kvalita soupere. Porad je zde fakt, ze utahanej prvoligovej mancaft hraje proti extraligovymu, kterej v poslednich tydnech patril spise k extraligovymu prumeru. Tam ten rozdil musi byt videt.

jen s jednou věcí ti budu oponovat, obranný důraz a důslednost by nám soupeř nemusel dovolovat, to je čistě o nás :-)
Pořád to zkouším brát, že si holt protahujeme sezonu. Ale přál bych si moc, aby to nebylo s nulou

Ja taky. V Jihlave udelat aspon jeden a este lip oba zapasy, ale to bude fakt hodne tezky. Kdyz nic jinyho, tak budou este dvakrat prachy ze vstupnyho:) Pokud kluci maji naky posledni rezervy, at se zmacknou ted doma a KL to aspon hodne zneprijemni. Pauza pak bude zas nekonecna:)

Právě, že tím, že hrajeme až do konce dubna tak ta pauza zase tak dlouhá nebude. Spíš letos jde o to co bude příští rok, dva, tři 🤔 přežijeme hrát mimo Jihlavu? 🤔

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 18/4/2022, 23:23

Rozdil mezi mancafty (kvalitativni) je zhruba tak viditelnej, jak jsem cekal. Kluci bojujou, otazka je, kde je strop jejich "moralu" a fyzickych kapacit, dnes to obcas vypadalo, ze uz ho dosahli... Nejvic me mrzi dve veci - ze KL ty goly nabizime uplne sami, jeden vedle druhyho, a tim jim to hrozne usnadnujem. Druha vec jsou priserny presilovky, kterejma bysme si meli pomoct... Jsou horsi nez hra 5 na 5, a to je vzdycky blbej signal. Chybi hlavne lepsi pohyb a presnost, ale to uz je asi zas o ty dochazejici energii.
No nic, mame pohar, to je dulezity:) Serie proti VS a sestej zapas 1:0, to byl paradni vrchol sezony!

miramare83

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 18/4/2022, 23:07

richmonds napsal:
Siroko napsal:Spis se projevuje to, ze muzes hrat jen to, co ti dovoli kvalita soupere. Porad je zde fakt, ze utahanej prvoligovej mancaft hraje proti extraligovymu, kterej v poslednich tydnech patril spise k extraligovymu prumeru. Tam ten rozdil musi byt videt.

jen s jednou věcí ti budu oponovat, obranný důraz a důslednost by nám soupeř nemusel dovolovat, to je čistě o nás :-)
Pořád to zkouším brát, že si holt protahujeme sezonu. Ale přál bych si moc, aby to nebylo s nulou

Ja taky. V Jihlave udelat aspon jeden a este lip oba zapasy, ale to bude fakt hodne tezky. Kdyz nic jinyho, tak budou este dvakrat prachy ze vstupnyho:) Pokud kluci maji naky posledni rezervy, at se zmacknou ted doma a KL to aspon hodne zneprijemni. Pauza pak bude zas nekonecna:)

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/4/2022, 22:34

Já jsem hrdej. Těm klukům se před play off házeli jen klacky pod nohy a je to nezlomilo a naopak ještě více nakoplo. Jak říká ve Sportu Zadražil. Kdo ještě hraje 18 dubna hokej. Jen tři týmy to mají dva roky po sobě stejně. Dukla, Kladno a Třinec. 🎩👍

imbík

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro wortyr 18/4/2022, 21:35

Jsou lepší o parník, nebudeme si nic nalhávat. U nás je strašně naivní řešení situací, ale to je prostě tím, že opravdu zkušenou máme jen jednu pětku. K nezaplacení je to ale co se týče zkušeností. Každou botu, jako třeba v tý přesilovce si mlaďoši budou pamatovat a zase budou lepší. Zkušenej chlap už ví, že se nedá všechno urvat silou a zachránit každej puk. Z toho nám pak ujížděj...

Já se na ten domácí dvojzápas těším strašně moc. Jak už tu někdo psal, pro HZS je to fakt důstojná rozlučka po tom všem, co jsme tam zažili my, naši tátové a dědové (a mámy a babičky, abych byl korektní Very Happy). Tady by měl marketing zamakat a pořádně to prodat, ať toho staříka ještě naposled vyprodáme a zafandíme jako za zlatejch časů! Zaslouží si to. I love you I love you I love you

wortyr

hadas (admin), imbík, Jaternička, FREDERIK, Siroko, Duklacek and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 18/4/2022, 21:33

Tenhle formát baráže je stupidní. Víc slov není potřeba si myslím

HCDTOM

karel granát and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 18/4/2022, 21:25

No jedina sance byla, dukla rozehrana, kladno stalo...udelat 2:0 u nich. Ted uz se kladno rozehralo a dukla se vycerpava. Proste realita je realita a mancaft udelal maximum a za to smekam.

Mišák

hadas (admin), FREDERIK and wortyr like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 18/4/2022, 20:58

imbík napsal:Na střely jsme je dle statistik nepatrně přestřileli. To je nečekaný úkaz po tom, že by jsme neměli fyzicky stíhat. Kladno prostě proměňuje nabídnuté šance úspěšně. No co. Čekal jsem, že nás budou válcovat a to se zatím neděje. Na čtvrtek a pátek se těším i kdyby to mělo být naposled. Snad se HZS i tak naplní dost.
Tak otázkou taky je, z jakých pozic ty střely jsou. My se často dostáváme do pásma tak, že to nahodíme na gólmana (a máme střelu do statistik Very Happy ). Asi v každé naší přesilovce nám jejich hráč ujel do samostatnýho nájezdu, naopak jejich přesilovky byly nebezpečný. Dnes Kladno jasně lepší.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 18/4/2022, 20:57

Skoda, zase rozhodla stejna situace jako vcera…Sad

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/4/2022, 20:43

Na střely jsme je dle statistik nepatrně přestřileli. To je nečekaný úkaz po tom, že by jsme neměli fyzicky stíhat. Kladno prostě proměňuje nabídnuté šance úspěšně. No co. Čekal jsem, že nás budou válcovat a to se zatím neděje. Na čtvrtek a pátek se těším i kdyby to mělo být naposled. Snad se HZS i tak naplní dost.

imbík

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 18/4/2022, 20:08

richmonds

FREDERIK, Vasoj84 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 18/4/2022, 20:07

Přesilovky nám dlouhodobě moc nejdou. Ale co se v Chance-lize ještě dá uhasit, tak tady už z toho padají góly. No co už, bojovat dál.
ralff
ralff

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 18/4/2022, 20:03

Zase chyba v naší přesilovce. To je hotovo dneska Mad
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 18/4/2022, 19:44

Spis se projevuje to, ze muzes hrat jen to, co ti dovoli kvalita soupere. Porad je zde fakt, ze utahanej prvoligovej mancaft hraje proti extraligovymu, kterej v poslednich tydnech patril spise k extraligovymu prumeru. Tam ten rozdil musi byt videt.

Siroko

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro wortyr 18/4/2022, 19:43

richmonds napsal:
miramare83 napsal:No, tahame tak trochu za kratsi konec, presto to pri trose stesti mohlo byt po dvou tretinach 2:2.

víš jak, když pominu naše klasické bolístky herní, tak dnes se k tomu přidává nedůslednost, nedůraz a vytváření skupinek hráčů na jednom místě. Ze druhé třetiny mám dojem, že nám někdo namíchal prášky na spaní do pití, ale prostě asi jen nejsou síly. Ke všemu zjevně staženo na 3 pětky, což těch sil také moc nepřidá.

Taky mi přijde, že nám došla šťáva. Tak není se co divit, po tom play-off a jestli je v tý hale teplo, tak to je maso. Baráž byla vždycky nespravedlivá pro prvoligistu a letos to je úplně vyšperkovaný Smile . Navíc tady na tý úrovni už se takový to prvoligový "lajdáctví" moc neodpouští, tak sem tam hoříme.

wortyr

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 18/4/2022, 19:43

Že nás postupem času bude SONP přehrávat,to se dalo čekat,ovšem my prostě musíme proměnit to málo,co máme,dnes už jasné dvě tutovky

MarkusHCD

wortyr and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 18/4/2022, 19:42

miramare83 napsal:No, tahame tak trochu za kratsi konec, presto to pri trose stesti mohlo byt po dvou tretinach 2:2.

Taháme. Hlavně je na nás vidět to těžké play-off. Kluci hrajou na hranici možností, těch sil moc není, ale perou se s tím statečně. Největší rozdíl je ve fyzické odpočatosti na straně Kladna a známkama únavy na naší straně.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 18/4/2022, 19:38

víš jak, když pominu naše klasické bolístky herní, tak dnes se k tomu přidává nedůslednost, nedůraz a vytváření skupinek hráčů na jednom místě. Ze druhé třetiny mám dojem, že nám někdo namíchal prášky na spaní do pití, ale prostě asi jen nejsou síly. Ke všemu zjevně staženo na 3 pětky, což těch sil také moc nepřidá.

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 18/4/2022, 19:36

No, tahame tak trochu za kratsi konec, presto to pri trose stesti mohlo byt po dvou tretinach 2:2.

miramare83

ralff and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/4/2022, 17:53

A to je právě ono. Zápasy s Benátkami nebo Havířovem nové lidí nepritahnes, lidi chtějí emoce a zážitky. A to play off plus baráž s protežováním Kladnem přinese. Není nic víc když mladí kluci plus odepisování čtyřicátníci se vyrovnají hráčům co brali miliony v NHL 🎩 to jsou zážitky které ty lidi zajímá a na zimaky přitahuje. Přesně tyhle příběhy.

imbík

FREDERIK, Vasoj84 and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 18/4/2022, 17:29

Siroko napsal:Mel jsem vcera volnej listek, tak jsem vzal na hokej z Prahy tchana. Rikal, ze v zivote nebyl na hokeji v kotli a byl to pro nej obrovskej zazitek. Rodilej prazak a po vcerejsku fandi Dukle :-)

Tak parádně,jako včera jsem si už výjezd dlouho neužil,zabékali jsme parádně,ale hlavně jsme "jeli" prakticky celý zápas

MarkusHCD

imbík and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 18/4/2022, 17:23

Mel jsem vcera volnej listek, tak jsem vzal na hokej z Prahy tchana. Rikal, ze v zivote nebyl na hokeji v kotli a byl to pro nej obrovskej zazitek. Rodilej prazak a po vcerejsku fandi Dukle :-)

Siroko

ralff, HCDTOM, Vasoj84 and wortyr like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 18/4/2022, 15:24

imbík napsal:Jsem na kluky hrdej. Na to co se kolem Dukly děje jak to zase strhlo lidí, ukazuje to, že Jihlava je hokejové město. Včera nás tam bylo na dvě stovky. Lidi mi psali, že jsme v TV byli slyšet víc jak Kladno. Spousta dětí nosí dresy a vlajky Dukly. To je to co mě na tom těší nejvíc.
Nás nezničili my tu pořád jsme.

Já to včera v TV sledoval sice jen chvilku, ale fanoušky Dukly jsem zaznamenal. V prvním momentě jsem si nebyl jistý, jestli se mi to nezdá. Sleduji venkovní zápas s Kladnem, ale slyším povzbuzování Dukly. Opravdu jste byli v TV hodně dobře slyšet.
ralff
ralff

imbík, FREDERIK, jajirk and wortyr like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/4/2022, 15:15

Jsem na kluky hrdej. Na to co se kolem Dukly děje jak to zase strhlo lidí, ukazuje to, že Jihlava je hokejové město. Včera nás tam bylo na dvě stovky. Lidi mi psali, že jsme v TV byli slyšet víc jak Kladno. Spousta dětí nosí dresy a vlajky Dukly. To je to co mě na tom těší nejvíc.
Nás nezničili my tu pořád jsme.

imbík

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 18/4/2022, 14:42

Podle mě jsme hráli místy kombinačně líp, ale udělali jsme pár fatálních chyb, které nás staly zápas.

AJET0

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 18/4/2022, 11:49

Včera se kluci přesvědčili, že hrát se Kladnem dá. Tak dneska znovu do boje a hlavně se nebát, hlídat si zadní vrátka a před Maxem to čistit jak se dá... a taky větší pozor na vyloučení, v play-off se nám oslabení dařila, ale tady jsou přešilovky soupeře o poznání nebezpečnější.
ralff
ralff

FREDERIK and wortyr like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 18/4/2022, 01:00

Diky hosi za dnesni bojovnost a 4 goly, i kdyz vyhru neprinesly. Pokud chceme KL porazit, musi se to zkusit uhrat spis na 2:1, 3:2, tyhle prestrelky s nima jsou ztraceny (dokazali takhle vyhravat i ke konci extraligy). A to znamena vyrazne zlepsit braneni, hlavne ty jejich rychly pruniky strednim pasmem lip zachytavat. No a taky si odpustit zbytecny vylouceni... Jestli to nepujde, tak se holt neda nic delat. Pohar uz nam stejne nikdo nevezme:) Jinak za dnesek chci taky pochvalit rozhodci, necekane udrzeli rovnej metr, jen tak dal.

miramare83

FREDERIK, Vasoj84 and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/4/2022, 23:14

Jo a jedinej Vlasta tam dohrál JJ na mantinel👍🎩 to byla pecka. Dobrá rána.

imbík

Vasoj84 and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 17/4/2022, 22:19

No asi takhle
My máme pohar, oni mají ho*no😁

Duklacek

Vasoj84 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 17/4/2022, 22:12

Nevidím jediný důvod ke kritice. Není to chance liga. Naopak, já jsem překvapený, že rozdíl byl miň markantní, než bych čekal. Díky obětavosti našich. Nůžky se asi budou rozevirat a kladno se rozehreje. Ale pro mladé úžasná zkušenost. Nechci tady házet flintu do žita, ale rozdíl soutěží je markantní. Cesta je jedině výrazně zlepšit defenzivní činnost, ale to nebyly systémové chyby, ale individuální. Dukla zahrála dobře, bohužel i brankář je zvyklý na jinou kvalitu střel, takže je potřeba mu víc pomoct, než proti vsetínu atd... Výkon fajn, kluci užijte si tyhle zápasy, je to odměna I love you

HCDTOM

vn, FREDERIK, Vasoj84, jajirk, wortyr and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 17/4/2022, 22:04

Přésně MY JSME DUKLA👍💪💪💪💪💪💪

DUKLIČKA

hadas (admin), Vasoj84 and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro wortyr 17/4/2022, 21:49

Dneska není co vytknout. Hráli jsme na hranici svejch možností a bylo to super. Škoda těch dvou blbě načasovanejch chyb. Asi nej zpráva je, že jsme schopný jim dát 4 fíky. Kladno samozřejmě individuální kvalitou jinde, ale zápas super a líbilo se mi to. Smile

Zejtra to srovnáme! cheers

wortyr

hadas (admin), imbík, ralff, Jaternička and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/4/2022, 21:46

My jsme Dukla 👍

imbík

DUKLIČKA and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 17/4/2022, 20:29

Nejvetsi rozdil byl v individualnich dovendostech.
Zlomovy momenty? Podle me obdrzenej gol pred koncem tretiny na 3:3 v nasi presilovce a vylouceni za spatny stridani a obdrzenej gol na 5:4. Musim ale rict, ze jsem si to tam dnes uzil.

Siroko

hadas (admin) and wortyr like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 17/4/2022, 20:07

Jaternička napsal:Utkání jsem neviděl,ale asi relativně vyrovnané podle výsledku. Kladno má v tomto výhodu té extraligové sezony. Dá jim to více kvality v těch rozhodujících okamžicích.

Zítra to taky neuvidím,ale dá se očekávat podobné utkání.
Pro kluky je tohle bonus a klobouk dolů.
Přesně tak. Jsou okamžiky, kde se na nich projeví extraliga a naopak na nás ty štace, jako Šumperk, Frýdek nebo Kolín..

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 17/4/2022, 20:03

Utkání jsem neviděl,ale asi relativně vyrovnané podle výsledku. Kladno má v tomto výhodu té extraligové sezony. Dá jim to více kvality v těch rozhodujících okamžicích.

Zítra to taky neuvidím,ale dá se očekávat podobné utkání.
Pro kluky je tohle bonus a klobouk dolů.
Jaternička
Jaternička

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 17/4/2022, 19:39

MichalDJ napsal:Prohralo se ale za me super zapas z nasi strany, kladno hokejovejsi, ale Kluci se rvali az do konce...a ten traged Prochazka a ty jeho slinty, to nema cenu komentovat
Kdyz pominu slinty...tak celkove jako "komentator" srrasny. Huhňá si tam, rozumet mu neni a ten projev. Ale s tim druhym blbem se doplnovali užasně 🤣

Mišák

hadas (admin), DUKLIČKA and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 17/4/2022, 19:24

Kluci super výkon , samozřejmě chyby z naší strany kolikrát strašidelný , ale myslím že s tímto mancaftem co nám zbyl úplně nad očekávání 😉🤛 Góly jim dokáží dat a to je to hlavní , ostuda nebyla a to je taky to hlavní , za mě palec hore 👍 Nikde není psáno že to zítra nemůže být klidně 1:1 , ale to že Kladno je hokejovejsi a to o daleko větší úroveň než nějaký Vsetín a naší kluci jim dokáží vzdorovat je prostě Super 👍🤛 Pojďme si to užít, mi můžeme opravdu jenom překvapit i když si myslím že to je málo pravděpodobné, ale nevadí , kluci bojovat 👍🤛💪

Vasoj84

hadas (admin), FREDERIK and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 17/4/2022, 19:14

Prohralo se ale za me super zapas z nasi strany, kladno hokejovejsi, ale Kluci se rvali az do konce...a ten traged Prochazka a ty jeho slinty, to nema cenu komentovat

MichalDJ

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 20 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: