Diskuzní fórum
Strana 10 z 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Duklacek napsal:Přesně tak, ten mindrák je dost cítit. A vůbec jak jsou naši bývalí hráči agilní, takovej Břízka jak cítil chlap, tak byl poloviční a teď by se skoro pral každý zápas. A nejlepší jsou stížnosti, že dáváme góly z ničeho. Tohle je play off, hezký góly v něm nepadají, možná když přijel Prostějov v deseti lidech, tak je to bavilo víceimbík napsal:Oni mají mindraky z celé Dukly. Počítali, že nás přejedou podobně jak Prostějov a ono ne, my se pereme statečně, takže jsou vzteklý a podráždění. Zítra to musí být vážně peklo a do Vsetína už nejet. Snad zvednou prdele i ti sváteční fanoušci hokeje.
Tak nadavaji Zhukovovi, Cagy je sere, že jim ve čtyřiceti ujede na prázdnou bránu... Mladí kluci jim včera dali tři góly. Mindraky no. Všichni jim tvrdili jak budou hrát baráž s Kladnem nikdo nás moc nerespektoval jako soupeře. Tak jsou vzteklý....
Zítra to bude hlavně o hlavách,my to musíme brát jako další zápas,hlavně nevyhlížet stanici s názvem baráž,nepanikařit, prostě makat jako dosud
MarkusHCD- Posts : 1924
FREDERIK and miramare83 like this post
richmonds- Posts : 577
krap, jajirk and Raddy007 like this post
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga-rozcestnik-sezony-generali-play-off/412038/antos-ujcik-do-toho-zbytecne-saha-trestu-je-moc-gulase-bych-nechal-hrat.html?fbclid=IwAR317Q04TY-fUOmtGAwWZCTkeSRjc8-oo7ULAohlFP735j3XOo1ETq6Tggw
Přesně tak, ten mindrák je dost cítit. A vůbec jak jsou naši bývalí hráči agilní, takovej Břízka jak cítil chlap, tak byl poloviční a teď by se skoro pral každý zápas. A nejlepší jsou stížnosti, že dáváme góly z ničeho. Tohle je play off, hezký góly v něm nepadají, možná když přijel Prostějov v deseti lidech, tak je to bavilo víceimbík napsal:Oni mají mindraky z celé Dukly. Počítali, že nás přejedou podobně jak Prostějov a ono ne, my se pereme statečně, takže jsou vzteklý a podráždění. Zítra to musí být vážně peklo a do Vsetína už nejet. Snad zvednou prdele i ti sváteční fanoušci hokeje.
Tak nadavaji Zhukovovi, Cagy je sere, že jim ve čtyřiceti ujede na prázdnou bránu... Mladí kluci jim včera dali tři góly. Mindraky no. Všichni jim tvrdili jak budou hrát baráž s Kladnem nikdo nás moc nerespektoval jako soupeře. Tak jsou vzteklý....
Duklacek- Posts : 1074
Si stezuje, ze jim dal Cachotskej osm golu do prazdny brany. Bud chlapec neumi pocitat nebo je to skryta stiznost na jejich golmany. :-)vn napsal:https://hokej.cz/prvni-tretina-byla-frustrujici-snad-se-stesti-otoci-k-nam-preje-si-smetana/5064674
Smetana má asi trochu mindráček z Čachity ne?
Siroko- Posts : 1202
FREDERIK and Raddy007 like this post
imbík- Posts : 3588
vn, FREDERIK, Duklacek, Raddy007 and miramare83 like this post
Smetana má asi trochu mindráček z Čachity ne?
vn- Posts : 1819
On se v tech komentarich nekdy pekne zamotal. Jak treba v tom tretim zapase: “Neni jim to prd platne, teda pardon, je jim to prd platne”.imbík napsal:Přesně a nejlepší komentátor. No tak tohle se stát v Jihlavě tak je to určitě za vyloučení
Ale jo, alespon se clovek u toho komentovani pobavi.
imbík napsal:https://hokej.cz/kuriozni-chvile-malek-pred-prazdnou-klec-schvalne-nahrnoval-snih/5064671
To jsou fakt sasci. Teď jsem si pustil ještě jednou ten závěr a to teda nechápu. Tam po našich chodili vyloženě s cílem zranit a sudí nic. Havránka tam u mantinelu zahodil Smetana a nic sudí nic. Pak Cagyho tam chytio mladý Klimek za dres a tahal ho tam. Vítek chodí před bránu a furt hází sníh na gólmana. Vrcholem ironie je, že pak Stantien řekne že přemýšlí že bude vetovat sudí. Tvle však hrajou s vámi.
Sasci je jeste slaby slovo. Ja bych rekl provokateri a zmr.i, a to vcetne trenera. Dukla by se k takovym vecem neuchylila nikdy, ani kdyz se nedari.
A to jeste treba to nahrnovani snehu Malkem na brankovou caru, no tak to bylo smesny a trapny To jsem este nevidel.
miramare83- Posts : 1094
miramare83 likes this post
To jsou fakt sasci. Teď jsem si pustil ještě jednou ten závěr a to teda nechápu. Tam po našich chodili vyloženě s cílem zranit a sudí nic. Havránka tam u mantinelu zahodil Smetana a nic sudí nic. Pak Cagyho tam chytio mladý Klimek za dres a tahal ho tam. Vítek chodí před bránu a furt hází sníh na gólmana. Vrcholem ironie je, že pak Stantien řekne že přemýšlí že bude vetovat sudí. Tvle však hrajou s vámi.
vn, FREDERIK, MichalDJ, Vasoj84 and miramare83 like this post
vn napsal:DUKLIČKA napsal:https://hokej.cz/stantien-zvazuje-vetovani-sudiho-a-riha-asi-ma-po-sezone-rika/5064667
Že by boží mlýny?
Stantien v kabině sudích? To je hnus…[/qruote]
To by měla být tučná pokuta a neumožnění trenérovy být na stadionu a střídačce v dalším min. jednom zápase Ale to je jen moje zbožné přání, všichni tušíme, že to tak asi nebude
FREDERIK- Posts : 232
vn likes this post
vn napsal:DUKLIČKA napsal:https://hokej.cz/stantien-zvazuje-vetovani-sudiho-a-riha-asi-ma-po-sezone-rika/5064667
Že by boží mlýny?
Stantien v kabině sudích? To je hnus…
Takhle se to dělá. Tlak na sudí a ještě ho budou vetovat. To by mě zajímalo, kde udělal chyby. Že nás dneska neposlal dvakrát do třech?? . Však tam jezdili do Malše. Cagyho tma zahodili a vyloučení buď na obou stranách nebo žádné. Od nás fauly co byly byly odpisakne, tak co chtějí víc? Kowalczyka vyřadili na dva zápasy, tak co chtějí?
DUKLIČKA napsal:https://hokej.cz/stantien-zvazuje-vetovani-sudiho-a-riha-asi-ma-po-sezone-rika/5064667
Že by boží mlýny?
Stantien v kabině sudích? To je hnus…
ralff and miramare83 like this post
ralff napsal:Bude to ještě hodně velká rasovina. Vsetín už si nemůže dovolit jakékoli zaváhání a budou nám dávat co proto.
Ale lidi, tohle už je všechno nad plán, tak to pojďme zkusit urvat. Přes Kladno nejspíš neprojdeme my ani Vsetín. Jde hlavně o vítězství ligy - jestli tam je ještě nějakej ten bonus za vítězství tak tím spíš - a pak o minimálně dva domácí zápasy v té případné baráži, které by v naší situaci byly příjemnou finanční injekcí pro klubovou kasu...
Prostě nekoukat vpravo ani vlevo, sebrat zbytky sil a zkusit nemožné...
Vidím to stejně. Rád bych viděl zase "Zázrak na ledě 2004" - Max by musel napodobit Sugiho . Ale objektivně je kvalita hokeje ve finále dle mě na hony vzdálená kvalitě Kladna. Takže moc nevěřím, že by je někdo vyndal. Ale proč se o to nepoprat a hlavně, proč si nezahrát, když je to tak blízko.
wortyr- Posts : 52
Vasoj84 and miramare83 like this post
Ale lidi, tohle už je všechno nad plán, tak to pojďme zkusit urvat. Přes Kladno nejspíš neprojdeme my ani Vsetín. Jde hlavně o vítězství ligy - jestli tam je ještě nějakej ten bonus za vítězství tak tím spíš - a pak o minimálně dva domácí zápasy v té případné baráži, které by v naší situaci byly příjemnou finanční injekcí pro klubovou kasu...
Prostě nekoukat vpravo ani vlevo, sebrat zbytky sil a zkusit nemožné...
ralff- Posts : 1536
Kelt, Lufa and miramare83 like this post
imbík napsal:Ano mladí dneska super, to bez debat. Navíc tyhle zápasy jim dávají strašně moc. A ano v úterý to bude ještě moc těžké. Ale kurva, my jsme měli mít dovolenou už po Přerově a my vedeme proti nadupanemu Vsetínu, který sfoukl Prostějov jak svíčku. Takže kurva joooo tohle si kluci zaslouží pochvalu. Tak jak se na ně kolikrát plivalo, tak teď si zaslouží maximální pochvalu. Díky za dnešek. Před sérii jsem chtěl ať hrajeme aspon na šest zápasů teď vedeme tři dva v sérii. Respekt.
Máš naprostou pravdu
Jaternička- Posts : 1410
vn, ralff, FREDERIK, DUKLIČKA, MichalDJ, Duklacek, wortyr and like this post
imbík napsal:Já to nechápu, není to sen??
Zatím je to sen,doufám,že se v úterý probudíš
vn and karel granát like this post
Excalibur napsal:Ten Vsetín to je hrozný cirkus - jak na ledě, tak v hledišti. Gába si tam staví hráz, rozhodčí mu to jede rozbourat a on to další střídání staví znova. Rozhodčí zvláštní - za mě nám odpustil podražení, kdy náš hráč skouzl po ledě a srazil i hráče, na druhou stranu Havránka tam 3 minuty před koncem borec otočil stylem, že by se za to nemusel stydět ani Krpálek, rozhodčí na to čumí ze 2 metrů a nic. Žukova vyloučí za krosček, ale co má Žukov dělat, když mu hráč jede do brankoviště a rozhodčí to nepíská.
U Žukova hlevně neměla vsetínská vosa co pohledávat,toto je práce pro beka
Lufa likes this post
Excalibur- Posts : 614
wortyr and miramare83 like this post
vn, MichalDJ and Vasoj84 like this post
Vasoj84- Posts : 334
hadas (admin), karel granát, FREDERIK, DUKLIČKA and wortyr like this post
MichalDJ napsal:Lufa napsal:MichalDJ napsal:MarkusHCD napsal:MichalDJ napsal:ralff napsal:Jinak Málek dobrej klaun A ještě všem na očích a opakovaně. Se dívím, že nedostal dvojku za nesportovní chování.
To by me zajimalo co by chtel Vsetin s tema dvouma snehulakama delat v barazi, kdyby tam postoupili...
Nohama na zemi,kolego,ono to v úterý klidně může vypadat zrcadlově opačně
Jsem nohama na zemi a vubec si nemyslim ze uz ro mame v kapse, prave naopak si myslim ze to bude jeste tezka sichta, jen jsem komentoval dosavadni pusobeni vsetinskych brankaru v kontexu jejich nabubreleho jednani a jistote, ze nas zfoknou raz dva
Nepřeháněj, nikde nemluvili že by nás lehce sfoukli. Jejich golmani taky chytají dobře, naštěstí Gába neměl dneska svůj den. To rozhodlo.
Max nyní ve srovnání s Maxem počátku p-o je taky nebe a dudy,snad to malčikovi vydrží ještě nejméně v úterý
Myslel jsem Vsetinske fanousky a kdyz ty dva brankare porovnam s Maxem, tak je to nesrovnatelne...a kdyz si porovnam jake lacine goly treba pousteli v prvnim a druhem zapase ve Vsetine a dneska, tak na svem tvrzeni nevidim nic divneho
Ale i tak odmakáno, odchytáno, takže si mužstvo zaslouží být pochváleno a to VELMI důrazně :-)
richmonds- Posts : 577
Lufa napsal:MichalDJ napsal:MarkusHCD napsal:MichalDJ napsal:ralff napsal:Jinak Málek dobrej klaun A ještě všem na očích a opakovaně. Se dívím, že nedostal dvojku za nesportovní chování.
To by me zajimalo co by chtel Vsetin s tema dvouma snehulakama delat v barazi, kdyby tam postoupili...
Jsem nohama na zemi a vubec si nemyslim ze uz ro mame v kapse, prave naopak si myslim ze to bude jeste tezka sichta, jen jsem komentoval dosavadni pusobeni vsetinskych brankaru v kontexu jejich nabubreleho jednani a jistote, ze nas zfoknou raz dva
Nepřeháněj, nikde nemluvili že by nás lehce sfoukli. Jejich golmani taky chytají dobře, naštěstí Gába neměl dneska svůj den. To rozhodlo.
Myslel jsem Vsetinske fanousky a kdyz ty dva brankare porovnam s Maxem, tak je to nesrovnatelne...a kdyz si porovnam jake lacine goly treba pousteli v prvnim a druhem zapase ve Vsetine a dneska, tak na svem tvrzeni nevidim nic divneho
MichalDJ- Posts : 1031
MichalDJ napsal:MarkusHCD napsal:MichalDJ napsal:ralff napsal:Jinak Málek dobrej klaun A ještě všem na očích a opakovaně. Se dívím, že nedostal dvojku za nesportovní chování.
Lufa- Posts : 1287
MarkusHCD napsal:MichalDJ napsal:ralff napsal:Jinak Málek dobrej klaun A ještě všem na očích a opakovaně. Se dívím, že nedostal dvojku za nesportovní chování.
Jsem nohama na zemi a vubec si nemyslim ze uz ro mame v kapse, prave naopak si myslim ze to bude jeste tezka sichta, jen jsem komentoval dosavadni pusobeni vsetinskych brankaru v kontexu jejich nabubreleho jednani a jistote, ze nas porazi raz dva
MarkusHCD napsal:Lufa napsal:Párkrát jsem na Ujčíka nadával a posílal ho do řiti ale jak připravil tým na PO, tak to smekám
Tak tak,konečně jsme chytli play off mód !
Nevěřil jsem že ten tým na něj dokáže přepnout. Bylo dobře že jsme začínali ČF s Přerovem kterej do toho šel opravdu naplno a naši fakt museli začít pořádně makat aby nedopustili blamáž.
MichalDJ napsal:ralff napsal:Jinak Málek dobrej klaun A ještě všem na očích a opakovaně. Se dívím, že nedostal dvojku za nesportovní chování.
Lufa likes this post
ralff napsal:Jinak Málek dobrej klaun A ještě všem na očích a opakovaně. Se dívím, že nedostal dvojku za nesportovní chování.
Lufa napsal:Párkrát jsem na Ujčíka nadával a posílal ho do řiti ale jak připravil tým na PO, tak to smekám
Tak tak,konečně jsme chytli play off mód !
imbík, Duklacek and miramare83 like this post
pegy18- Posts : 385
imbík and Laďa like this post
MichalDJ and miramare83 like this post
imbík, Duklacek, wortyr and miramare83 like this post
staříček- Posts : 522
To je debil.
DUKLIČKA- Posts : 1609
Každopádně borci neskuteční Hlavně mladíci dneska...
MichalDJ, Lufa, wortyr and miramare83 like this post
wortyr- Posts : 52
imbík, karel granát, Kelt, MichalDJ and miramare83 like this post
Strana 10 z 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
|
|