Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+47
lojzavojza
mirason
voight
Slezy77
mbenda
AJET0
Poldinnn
Martynez
Leo
mjrkk
mrskman
ondrej.n
jajirk
Mišák
Laďa
olin
krap
Luc2as
Excalibur
wortyr
FREDERIK
richmonds
Vasoj84
Raddy007
miramare83
Kolja
dobry_lovec
sarkafarka
hadas (admin)
HCDTOM
Hedgehog
pegy18
staříček
Kelt
MarkusHCD
MichalDJ
vn
Lázňator
DUKLIČKA
Jaternička
Lufa
ralff
imbík
karel granát
Hhs23
Duklacek
Siroko
51 posters

Strana 8 z 20 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 8 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro vn 14/4/2022, 21:38

karel granát napsal:Jsem docela hrdý na to, že jsem zde po odchodu 3 "hvězd" bezprostředně napsal, že stojím za vedením a těším sena Čermáka a Menšíka. Pan jednatel mi dnes hovořil z duše. Jinak baráž je nespravedlivá prasárna, ale moc se těším! Ať žije Dukla!
A já pořád vidím ve vedení zásadní chyby, kterých se dopustilo. Borci na ledě se tím naštěstí nenechali rozhodit :-)

vn

imbík and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 14/4/2022, 21:30

A pro ty, kteří říkají, že baráž je jasná, tak vsaďte na Kladno 200 000 Kč a ukažte tiket. Možná výhra je 50 000 Kč a to jen tak nenajdete. Very Happy

Excalibur

Lázňator and Mišák like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 14/4/2022, 21:29

Siroko napsal:Prehled uspesneho kadru Dukly:
https://www.hokej.cz/dukla-je-mistrem-chance-ligy-kdo-je-kdo-v-jejim-tymu/5064766
Pri cteni tohoto clanku jsem si uvedomil jednu vec. Minimalne polovinu kadru tvori hraci, kteri byli bud  uz jednou z Dukly odejiti nebo hraci, kteri v prechozim pusobisti pohoreli. Pokud pominu odchovance, tak sem nikdo neprichazel jako hvezda nebo alespon vychvalovana posila. Remcalove se muzou mlet porad to svoje, ale tohle je podle me vizitka dobry prace vedeni a predevsim treneru.
Přesně tak. Ono se třeba řekne "Sokolov", ale když si projdete jméno po jméně, tak "známých" hráčů mají možná víc než my. Mít současný kádr před sezonou, tak nás tipuju tak na 5.-6. místo. Obrana je komplet nová, tak trochu z odložených hráčů a 2x proti Vsetínu udržela 0 (ano Max podržel, ale je třeba vyzdvihnout i obrannou hru celého týmu, krytí dorážek apod...). Mistr ligy se současným kádrem je malý (možná i větší) zázrak.

Excalibur

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 14/4/2022, 21:05

Jsem docela hrdý na to, že jsem zde po odchodu 3 "hvězd" bezprostředně napsal, že stojím za vedením a těším sena Čermáka a Menšíka. Pan jednatel mi dnes hovořil z duše. Jinak baráž je nespravedlivá prasárna, ale moc se těším! Ať žije Dukla!

karel granát

Lufa and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 14/4/2022, 20:37

Prehled uspesneho kadru Dukly:
https://www.hokej.cz/dukla-je-mistrem-chance-ligy-kdo-je-kdo-v-jejim-tymu/5064766
Pri cteni tohoto clanku jsem si uvedomil jednu vec. Minimalne polovinu kadru tvori hraci, kteri byli bud uz jednou z Dukly odejiti nebo hraci, kteri v prechozim pusobisti pohoreli. Pokud pominu odchovance, tak sem nikdo neprichazel jako hvezda nebo alespon vychvalovana posila. Remcalove se muzou mlet porad to svoje, ale tohle je podle me vizitka dobry prace vedeni a predevsim treneru.

Siroko

wortyr and Kolja like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 14/4/2022, 19:46

Lufa

hadas (admin), vn, karel granát, ralff, Siroko, Vasoj84, wortyr and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 14/4/2022, 19:45

Chlapy , sakra , nechte těch šaškáren a pojďme si to užít , to že to budou tlačit vsichni Kladnu , je snad nad Slunce jasný , no a co ? Dobře , neříkám , budu asi nasranej a zanadávam
si , ale uvidíme , až to celé skončí ne? Každopádně na kluky buďme všichni za letošek hrdí i když to během sezóny nebylo dobré a zanadávali jsme si (včetně mě) , tak tohle je už vážně asi nadplan , tak uvidíme 😉 Jak by řekl klasik , neboli Pepa Skořepa , třeba kluci překvapí celou republiku 😁😉🤛💪👍 Hcdoleee navždy 💪

Vasoj84

hadas (admin), imbík, wortyr and Kolja like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 14/4/2022, 19:11

https://www.hokej.cz/hokej-v-cislech-v-jihlave-vyrostla-paradni-generace/5064494

šaškárna to bude stačí si vzpomenout co se dělo vloni. uvidíte v neděli
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 14/4/2022, 17:48

Úplně nevím, v čem vidíte tu šaškárnu? Ještě jsme ani nezačali. Šaškárna to bude, pokud tam budou prasárny jako loni a rozhodčí bude přehlížet evidentní fauly apod.
Nepochybuju o tom, že Jarin s Plekancem zase něco předvedou, ale prohlašovat hned na začátku, že je to šaškárna, mi přijde divný.
Papírově to vidím tak 30:70, možná ještě hůř, ale co letos platilo na papíře, že? Když tak nad tím přemýšlím, tak mám celkem strach, kdyby se stal zázrak a mi to vyhráli. Bez financí, stadionu a hráčů už v té době taky na trhu moc není...

Naposledy upravil hadas (admin) dne 14/4/2022, 19:47, celkově upraveno 1 krát
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

vn, Siroko, Vasoj84, Lufa and wortyr like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 14/4/2022, 16:47

Jaternička napsal:Teoreticky si tam můžeš napsat X hráčů co nikde nehraji.

Saskarna jako celá tahle baráž.  Pro mě sezóna skončila v úterý.

Tohle cíleně sledovat nebudu.

Souhlasím. Saškárna dobře jsi to nazval. Pojedu se na zápasy podívat, ale kvůli těm našim bojovníkům. Jinak bych měl sto chutí na svaz poslat vzkaz, že jsme vyhráli pohár a ať si tu šaskarnu strčí někam a rovnou to dají Kladnu s Jágrem.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 14/4/2022, 14:42

Jaternička napsal:Teoreticky si tam můžeš napsat X hráčů co nikde nehraji.

No, X vlastních hráčů, kteří nehráli a měli právo hrát za klub do 15.12.2021
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 14/4/2022, 14:13

Teoreticky si tam můžeš napsat X hráčů co nikde nehraji.

Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 14/4/2022, 13:59

Jaternička napsal:Na soupisku lze dopsat kohokoliv a nemusí mít ani nějaký minimum zápasu za daný tým? Viz Pan Burger?
Tak ho zřejmě vedou i jako hráče, takže nemusí odehrát minimum zápasů ani nic podobného. Jinak by to zřejmě nešlo.
Nevím jestli platí ještě to pravidlo o 15 zápasech, ale v pravidlech jsem našel tohle.. Prase aby se v tom vyznalo.

V kvalifikacích a v tzv. barážích (tj. utkáních mezi družstvy dvou různých soutěží v části vyšší
soutěže o udržení, resp. o postup do příslušné soutěže) mohou za zúčastněné Kluby nastoupit
pouze hráči, kteří za příslušný Klub odehráli minimálně 50% utkání v soutěži s tím, že se sčítá
počet startů za všechna družstva daného Klubu, avšak utkání play-off se do tohoto počtu
nezapočítávají.
Podmínku 50% odehraných utkání za příslušný
Klub nemusí splnit ten hráč, který získal oprávnění hrát za Klub do 15. 12. 2021 a v následujícím
období nesehrál žádné soutěžní utkání za jiný Klub.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 14/4/2022, 13:00

MichalDJ napsal:Zavital jsem na forum Kladna abych se kouknul v jake bojove nalade tam mistni fanousci jsou a musim rict, ze se mezi nimi najdou opravdove perly, jako ze Scerban, jelikoz ma funkci na svaze, zaridil aby se letos hrala baraz. Baraz pry nema smysl, protoze nemame v tymu zadne odchovance Very Happy (ja jich napocital 16), a ze nemame stadion ani penize (coz je pravda, ale to nemelo pred touhle sezonou ani Kladno), takze podle nekterych na tom foru by jsme spravne hrat ani nemeli a rovnou bychom jim to meli nechat, protoze oni maji vsechno a mi nemame nic Very Happy

Debilove s IQ cihly, to je vetsina fans KL... O to vic by to chtelo je pekne podusit. Snad este kluci najdou naky fyzicky rezervy:)

miramare83

DUKLIČKA and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 14/4/2022, 11:58

Zavital jsem na forum Kladna abych se kouknul v jake bojove nalade tam mistni fanousci jsou a musim rict, ze se mezi nimi najdou opravdove perly, jako ze Scerban, jelikoz ma funkci na svaze, zaridil aby se letos hrala baraz. Baraz pry nema smysl, protoze nemame v tymu zadne odchovance Very Happy (ja jich napocital 16), a ze nemame stadion ani penize (coz je pravda, ale to nemelo pred touhle sezonou ani Kladno), takze podle nekterych na tom foru by jsme spravne hrat ani nemeli a rovnou bychom jim to meli nechat, protoze oni maji vsechno a mi nemame nic Very Happy

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 14/4/2022, 10:43

DUKLIČKA napsal:
Jaternička napsal:
DUKLIČKA napsal:No novináři.Pan Pik balil dvere v SAPELI a ted dela novinare.A takhle je to vsude.Takze asi tak.

toho jsem tam neviděl Smile

Jako v Sapeli nebo hokeji?

Na hokeji byl také. Úplně pod střechou na střeše toho vstupu na balkón po pravé straně kotle

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 14/4/2022, 10:41

wortyr napsal:Kauza helma je vtipná. Přijde mi docela zajímavý, že nikdo moc nepochopil Nekvasilův pohled. Zárubův komentář je naivní. Věci je potřeba chápat trochu v kontextu. Má stejnou helmu 2 roky. Přijde mi úplně normální, když to použijou v boji fajnoušci soupeře - udělali bychom to taky, abychom golmana soupeře rozhodili. Ale chlap, kterej na ten hokej chodí, by mohl mít trošku cit pro věc. Ať za ním na férovku zajde po sezóně a zeptá se ho na názor, pokud o to tak stojí.

Jinak ta diskuze mezi Nekvasilem a tím borcem z Deníku je úplně OK a na úrovni. Já si za sebe extrémně vážím toho, že žijeme někde, kde je taková diskuze možná, normální a lidi se uměj chovat slušně.

Takhle to vidím taky. Záruba mě taky začíná vytáčet a to jsem ho měl rád. Nemám nic proti pomocí Ukrajině, ale co je moc to je moc

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 14/4/2022, 10:28

Na soupisku lze dopsat kohokoliv a nemusí mít ani nějaký minimum zápasu za daný tým? Viz Pan Burger?
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro wortyr 13/4/2022, 23:07

Kauza helma je vtipná. Přijde mi docela zajímavý, že nikdo moc nepochopil Nekvasilův pohled. Zárubův komentář je naivní. Věci je potřeba chápat trochu v kontextu. Má stejnou helmu 2 roky. Přijde mi úplně normální, když to použijou v boji fajnoušci soupeře - udělali bychom to taky, abychom golmana soupeře rozhodili. Ale chlap, kterej na ten hokej chodí, by mohl mít trošku cit pro věc. Ať za ním na férovku zajde po sezóně a zeptá se ho na názor, pokud o to tak stojí.

Jinak ta diskuze mezi Nekvasilem a tím borcem z Deníku je úplně OK a na úrovni. Já si za sebe extrémně vážím toho, že žijeme někde, kde je taková diskuze možná, normální a lidi se uměj chovat slušně.

wortyr

imbík, ralff, FREDERIK, Siroko, ondrej.n, Lufa, Raddy007 and Kolja like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 13/4/2022, 21:19

Jaternička napsal:
DUKLIČKA napsal:No novináři.Pan Pik balil dvere v SAPELI a ted dela novinare.A takhle je to vsude.Takze asi tak.

Jako v Sapeli nebo hokeji?

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 13/4/2022, 19:40

Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 13/4/2022, 19:07

Jaternička napsal:Naprostá kravina vyvolaná nějakým pisálkem.

Presne, nereset necist a soustredit se na nas uspech at si ti zkrachovalci v cele s Haskem strcej ty svy radoby moudra do prdele

MichalDJ

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 13/4/2022, 18:59

No novináři.Pan Pik balil dvere v SAPELI a ted dela novinare.A takhle je to vsude.Takze asi tak.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 13/4/2022, 18:55

Naprostá kravina vyvolaná nějakým pisálkem.

Jaternička
Jaternička

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 13/4/2022, 18:34

Siroko napsal:
Kolja napsal:Co na to říká Kolja? A vedení klubu které si například Dominika Haška pozvalo na 30.4 na exhibici?
Moc lidí se nás tam nezastává a Maxe.

Stojím si za tím že ten článek je klikbaitova sracka, co se nemá šířit. O tom že Max má na helmě co tam má se ví od září a Rusko je na sankčním seznamu přes 40 dní... A článek vyjde zrovna ve finále za situace kdy Dukla vede 3:2 na zaoasy. Ten pán co to napsal chodí na hokej x let jak má v profilu takze o tom moc dobře věděl už dávno.

Situace se měla řešit dříve a jinak. Nebýt ve finále tak to nikdo neřeší...

Každopádně nesnáším Putina za to co dělá západnímu světu. A věřím že ani Max to neschvaluje, ale jednou se v Rusku narodil a tu vlajku tam má proto, ne proto že podporuje ruskou agresi.
Samozrejme se toho chytli dalsi novinari a ti to pak v dalsich mediich siri dal. Kvuli sledovanosti se opet podava polovina pravdy a pak to vypada, ze si to tam dal ted.

Jsem přesvědčenej že vetsinuu problému světa můžou klikbaitovy novináři...

Kolja

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 13/4/2022, 18:23

Kauzu helma považuji za umělou a za mě uzavřenou,Max je určitě stejně jako já se hrdý vlastenec a netají se tím

MarkusHCD

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 8 Empty Maxim Žukov

Příspěvek pro Leo 13/4/2022, 18:12

Tak jednou, jim vadí, že má ruskou helmu, jednou jim vadí, že má americký betony, příště zas něco jinýho. Mně teda spíš vadí tohle: https://www.hokej.cz/kluby-khl-se-zapoji-do-propagandy-povinne-musi-podporit-valku-s-ukrajinou/5063910. To, že jim naše polohvězdy dělaji vopičáky, ale to je asi cajk.

Leo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 13/4/2022, 18:10

Kolja napsal:Co na to říká Kolja? A vedení klubu které si například Dominika Haška pozvalo na 30.4 na exhibici?

Stojím si za tím že ten článek je klikbaitova sracka, co se nemá šířit. O tom že Max má na helmě co tam má se ví od září a Rusko je na sankčním seznamu přes 40 dní... A článek vyjde zrovna ve finále za situace kdy Dukla vede 3:2 na zaoasy. Ten pán co to napsal chodí na hokej x let jak má v profilu takze o tom moc dobře věděl už dávno.

Každopádně nesnáším Putina za to co dělá západnímu světu. A věřím že ani Max to neschvaluje, ale jednou se v Rusku narodil a tu vlajku tam má proto, ne proto že podporuje ruskou agresi.
Samozrejme se toho chytli dalsi novinari a ti to pak v dalsich mediich siri dal. Kvuli sledovanosti se opet podava polovina pravdy a pak to vypada, ze si to tam dal ted.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 13/4/2022, 17:56

Co na to říká Kolja? A vedení klubu které si například Dominika Haška pozvalo na 30.4 na exhibici?

Kolja

Raddy007 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 13/4/2022, 17:44

mjrkk napsal:Ja si uplne nejsem jistej tim chomutovem, na vikend se udajne resi o2 arena, ale nevim co je na tom pravdy.
O tom dost pochybuju. Kapacita stadionu v Chomutove podle me bude stacit a ta astronomicka cena pronajmu O2 by se nevratila.

Siroko

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro mjrkk 13/4/2022, 17:19

Ja si uplne nejsem jistej tim chomutovem, na vikend se udajne resi o2 arena, ale nevim co je na tom pravdy.

mjrkk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 13/4/2022, 17:13

https://jihlavsky.denik.cz/hokej_region/kauza-helmy-s-ruskou-vlajkou-denik-se-ohrazuje-proti-vyrokum-z-jihlavy-20220413.html

Co na to říká Kolja? A vedení klubu které si například Dominika Haška pozvalo na 30.4 na exhibici?

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 13/4/2022, 16:54

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 13/4/2022, 13:21

Siroko napsal:
Mišák napsal:Potrebuji prosim poradit. Kde na netu koupim listek do chomutova? Nejak to nemuzu najit 🙄 diky
Na strankach rytiru je clanek, ve kterym jsou linky na eshop. Bohuzel tam nejdou koupit listky do sektoru hostu.

Zkusil jsem to a lístek do sektoru hostů mi do košíku jde dát.
https://hckladno.enigoo.cz/app/ticketrytirikladno/events
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Mišák likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 13/4/2022, 12:51

Mišák napsal:Potrebuji prosim poradit. Kde na netu koupim listek do chomutova? Nejak to nemuzu najit 🙄 diky
Na strankach rytiru je clanek, ve kterym jsou linky na eshop. Bohuzel tam nejdou koupit listky do sektoru hostu.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 13/4/2022, 12:45

Potrebuji prosim poradit. Kde na netu koupim listek do chomutova? Nejak to nemuzu najit 🙄 diky

Mišák

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 13/4/2022, 12:05

Vcerejsi zapas (a vysledek) mi pripomnel jeden slavnej zapas s Kladnem, taky 1:0, gol daval tehdy Hubas:)

Jinak jeste statisticka perlicka - utocnici Vsetina nam 10 tretin za sebou (tedy pres 3 zapasy) nedali gol! Naposled se trefil Venkrbec ve tretim zapase serie, a v zapase 3:6 jim davali jen obranci.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 13/4/2022, 11:38

MarkusHCD napsal:
imbík napsal:Nevíte letos jestli byla odměna ten mega za vítězství jak loni dostalo Kladno?
.     Není letos odměna mega a půl?

Jestli vůbec nějaký jsou právě nevíte?

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 13/4/2022, 11:35

imbík napsal:Nevíte letos jestli byla odměna ten mega za vítězství jak loni dostalo Kladno?
. Není letos odměna mega a půl?

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 13/4/2022, 10:34

No právě, sice jsme to dohráli jako by v plném počtu,ale spousta hráčů má zranění jen s tím nějak dokázali nastoupit. Kéž by se do baráže ještě dokázal vrátit Zeleňák nebo Rutar. Aspoň.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 13/4/2022, 09:54

Jeste je docela zajimavy, ze jsme to play-off odehrali v podstate bez ztrat na hracich. Byly tam kradkodobe absence, ale nikdo nevypadl trvale. To je myslim docela nevidany. Bezpochyby tam nejaky zraneni jsou, ale muzeme hrat dal v plnym poctu, coz je pri tom soucasnym uzkym kadru sakra dulezity.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 13/4/2022, 09:16

wortyr napsal:
miramare83 napsal:Doporucuju se podivat na df Kladna, tam to stoji za to uz jen od naseho postupu do baraze... Nejlepsi je jak oni s tim zalobnickem a uplakankem od Plekancu pisou o ubrecenym Cagym, kterej nebrecel nikdy a nikde (i kdyz zrovna proti Kladnu tisickrat mohl)... Jsou to smejdi, asi na tu serii nebudu mit nervy, nebo jen necim posilnenej😄 Naopak me prekvapily reakce UDH a i nekterych VS, objevujou se tam dokonce i projevy obdivu k nam, co a jak jsme to dokazali.

Tak Kladno má za mě jedny z nejhorších fanoušků, co jsem za 25 let potkal. Patří v klidu do vybrané společnosti pig s Havířovem a pár dalšími. Naopak Vsetíňáci celkem pohoda, přišlo mi to v normě a i to jejich hodnocení je ve většině rozumný. Takže palec hore.

Naprosto přesně výstižné. Dokonce po prvním zápase na Lapači nás místní fanoušek všechny pozval na pivko do hospody ve Vizovicích za to jak jsme fandili

imbík

ralff, Jaternička and wortyr like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro wortyr 13/4/2022, 09:13

miramare83 napsal:Doporucuju se podivat na df Kladna, tam to stoji za to uz jen od naseho postupu do baraze... Nejlepsi je jak oni s tim zalobnickem a uplakankem od Plekancu pisou o ubrecenym Cagym, kterej nebrecel nikdy a nikde (i kdyz zrovna proti Kladnu tisickrat mohl)... Jsou to smejdi, asi na tu serii nebudu mit nervy, nebo jen necim posilnenej😄 Naopak me prekvapily reakce UDH a i nekterych VS, objevujou se tam dokonce i projevy obdivu k nam, co a jak jsme to dokazali.

Tak Kladno má za mě jedny z nejhorších fanoušků, co jsem za 25 let potkal. Patří v klidu do vybrané společnosti pig s Havířovem a pár dalšími. Naopak Vsetíňáci celkem pohoda, přišlo mi to v normě a i to jejich hodnocení je ve většině rozumný. Takže palec hore.

wortyr

imbík, MichalDJ, Lufa and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 13/4/2022, 09:05

Nevíte letos jestli byla odměna ten mega za vítězství jak loni dostalo Kladno?

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 13/4/2022, 09:04

miramare83 napsal:
MichalDJ napsal:Baraz vyhrajeme 4:2 na zapasy

Odvaznej odhad.
Pokud jeste zbyly sily a povede se nam se jim "dostat pod kuzi" jako loni, pak snad urcita sance zije, ale bude to pretezky. Ale jak rikam, pro me uz je baraz jen bonus za uspesnou VITEZNOU sezonou:) (Coz je jeste s o neco slabsim kadrem jeste lepsi vysledek nez loni). Samozrejme letos uz zadnej primej postup viteze zejo, vse pro Duklu... Motor to mel tehdy zadarmo, KL loni bez baraze...

Ja nam proti Kladnu verim, maji vyborneho golmana, to bude orisek, ale pokud budeme hrat nasi hru se zabezpecenou obranou, tak sanci urcite mame, nejvetsi prekazkou pro nas bude ufnukanej Jarousek a zakerna Pleskanec, ti se budou snazit vytvaret tlak na rozhodci

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 13/4/2022, 08:50

Jasne, Kladno je favorit, ale ono to podle me nebude zase tak jednoznacny. Kazdej, kdo nekdy hral baraz v pozici sestupujiciho tak tvrdil, jak strasne psychicky je to narocny. Pokud by nam tam ze zacatku neco napadalo jak v patym zapase na Vsetine a Kladno se dostalo trochu pod tlak, tak si myslim, ze se s nima nejak hrat da.

Siroko

MichalDJ, jajirk, wortyr and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 13/4/2022, 08:48

Tak znovu se ukázalo, že Rob a Jonák a všichni lepší hokejisté můžou v základní části mít 259 gólů, 1000 asistencí, ale pokud Semani, Skořepové, Bilcikove se kousnou a jdou za hranici svých možností, podpořeny dobře bruslicim zbytkem týmu a výborným gólmanem téhle soutěže, tak boří veškeré papírové předpoklady a predikce hokejových expertů.
Tenhle úspěch je možná ten nejvíc překvapující za posledních dvacet let. S Kladnem sem ani hrát nechtěl, protože je to dopředu dana věc, ale jako bonus těm klukům co se rvali do posledního dechu to přeju. Byli všichni neskutecni. 🎩

Ač mi Ujča vadí s tou funkcí na svazu, tak trenér je to výbornej a je vidět, že má respekt a kluci za ním jdou. Dva roky jako hlavní trenér a pokaždé finále letos navíc s úspěšným koncem. Duklo díky za to, že po tom co skončil covid může člověk mít zase radost z toho co má rád.

imbík

vn, ralff, Jaternička, Siroko, MichalDJ, Lufa, miramare83 and Kolja like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 13/4/2022, 08:47

Kladensky fanousci byli vzdycky trosku jini...

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 13/4/2022, 08:46

MichalDJ napsal:Baraz vyhrajeme 4:2 na zapasy

Odvaznej odhad.
Pokud jeste zbyly sily a povede se nam se jim "dostat pod kuzi" jako loni, pak snad urcita sance zije, ale bude to pretezky. Ale jak rikam, pro me uz je baraz jen bonus za uspesnou VITEZNOU sezonou:) (Coz je jeste s o neco slabsim kadrem jeste lepsi vysledek nez loni). Samozrejme letos uz zadnej primej postup viteze zejo, vse pro Duklu... Motor to mel tehdy zadarmo, KL loni bez baraze...

Naposledy upravil miramare83 dne 13/4/2022, 08:47, celkově upraveno 1 krát

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 20 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: