Diskuzní fórum
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
imbík- Posts : 3588
Vasoj84 likes this post
staříček- Posts : 522
Mišák- Posts : 72
vn- Posts : 1819
MarkusHCD- Posts : 1924
hadas (admin) likes this post
richmonds napsal:sice jsme prohráli, ale i tak jsme byli více než důstojným soupeřem....
Navzdory přehnanému respektu a nervozitě. Ze snahy nedělat chyby jsme dělali neskutečné kopance.
ALE nehrajeme proti poslednímu týmu ELH, to je potřeba mít na paměti. Rozklížený Zlín by byl stravitelnější soupeř (holt jsme zase vychytali príma okolnosti).
Kladno se asi rozehraje, navíc mu naroste sebevědomí, ale pořád platí, tohle je navíc pro klub, odehrajme to důstojně, ať se mladí otrkají, fanoušci si užijí poslední zápasy na HZS.
Dukla do toho!
Ano, vase hra byla vic nez dustojna, ostatni tu zminuji, ze my jsme meli lepsi utocne akce, to je pravda, ale ve vysledku se hraje na goly a vyhrali jsme dost tesne. Ja myslim, ze baraz ma co nabidnout a nebude to nudny hokej. Vsak zapasy mezi Kladnem a Jihlavou nikdy nudne nebyly.
Poldinnn- Posts : 1
hadas (admin) likes this post
Já nelituji, že jsem jel. Nehledě na to, že rozhodující na 5:4 byl 10 sekund po faulu Jágra. Jenže na něj se to nepíská. Každopádně klobouček za dnešekLázňator napsal:NECHÁPUstaříček napsal:No lituju lidi co tam jeli , kdyby se na to vykašlali ,stejně si s námi vytřou zádel
Duklacek- Posts : 1074
Navzdory přehnanému respektu a nervozitě. Ze snahy nedělat chyby jsme dělali neskutečné kopance.
ALE nehrajeme proti poslednímu týmu ELH, to je potřeba mít na paměti. Rozklížený Zlín by byl stravitelnější soupeř (holt jsme zase vychytali príma okolnosti).
Kladno se asi rozehraje, navíc mu naroste sebevědomí, ale pořád platí, tohle je navíc pro klub, odehrajme to důstojně, ať se mladí otrkají, fanoušci si užijí poslední zápasy na HZS.
Dukla do toho!
richmonds- Posts : 577
jajirk and Lufa like this post
NECHÁPUstaříček napsal:No lituju lidi co tam jeli , kdyby se na to vykašlali ,stejně si s námi vytřou zádel
Lázňator- Posts : 696
hadas (admin) and Excalibur like this post
staříček napsal:No lituju lidi co tam jeli , kdyby se na to vykašlali ,stejně si s námi vytřou zádel
teda konkurence byla velká, ale tohle je nejtrapnější příspěvek roku...
hadas (admin), vn and Lufa like this post
hadas (admin), MichalDJ, jajirk and miramare83 like this post
Nenazval bych to kvalitou. Tu má Plekanec, tam je nebezpečí, zbytek má spíš extraligové návyky, je hodně vidět, že jsou čerstvější… ale aspoň je tu dost lidu z Vysočinyhadas (admin) napsal:DUKLIČKA napsal:Skončila první třetina, ve které měli herně navrch domácí hokejisté. Ti také díky trefě Adama Kubíka vedou po dvaceti minutách zaslouženě poměrem 1-0.
Střely na branku 3-8 (16:43:20)
Taky dobrý
Herně měli navrch jednoznačně. Poměr střel nic neříká. Od nich to byly samé nebezpečné střely nebo akce, od nás jich bylo kolik? Jinak kvalita je jinde. Musíme bojovat a snad vydrží síly a podrží Maxim.
DUKLIČKA napsal:Skončila první třetina, ve které měli herně navrch domácí hokejisté. Ti také díky trefě Adama Kubíka vedou po dvaceti minutách zaslouženě poměrem 1-0.
Taky dobrý
Herně měli navrch jednoznačně. Poměr střel nic neříká. Od nich to byly samé nebezpečné střely nebo akce, od nás jich bylo kolik? Jinak kvalita je jinde. Musíme bojovat a snad vydrží síly a podrží Maxim.
Taky dobrý
DUKLIČKA- Posts : 1609
Když se trochu osmělíme, někde nám šťastně vyplave puk na naší hokejce, mohlo by to z nás po golu spadnout. Nu, budeme držet palce a doufat
Vasoj84 likes this post
Můžeš být klidný, Kladno je pro nás konečná tak jako takSiroko napsal:Podle me baraz rozhodne psychicka odolnost hracu Kladna. Pokud se je nepodari dostat pod tlak a oni se dostanou na viteznou vlnu a navazou na vykony z konce zakladni casti, tak je to pro nas konecna. Pro nas je proto dulezita prvni pulka dnesniho zapasu, kdy bychom meli byt jeste relativne v nejake herni vyhode.
Lázňator napsal:Příští sezóna bude extraligová
To urcite, ale pro koho?
miramare83- Posts : 1094
Jede docela hodně aut po dálnici, asi všichni taky do Chomutova
Siroko- Posts : 1202
https://youtu.be/fQxVekmShVk
Tehdy nam davali mozna jeste mensi sance nez nam davaji ted.
Vasoj84, Mišák and miramare83 like this post
vn, DUKLIČKA, Vasoj84, Duklacek and miramare83 like this post
pegy18- Posts : 385
FREDERIK, Vasoj84 and miramare83 like this post
. Do Pejhřimova bude dobrejDuklacek napsal:V lednu mu končí ne?Martynez napsal:Ma nekdo tucha jak je na tom Mandat s trestem?
MarkusHCD- Posts : 1924
Duklacek likes this post
V lednu mu končí ne?Martynez napsal:Ma nekdo tucha jak je na tom Mandat s trestem?
Martynez- Posts : 134
...to mas pravdu, ale zase na druhou stranu je pod dozorem jednoho z nejlepsich treneru pro brankare....a pokud se vyridi stridave starty, tak posouvat se bude, alw bude v dukle stale. Mam jen takovy pocit, ze to vizum se prodluzovat nebude. Jo kdyby chytal na kladne, vizum by bylo a vlajku ruska by mu prilepil sam pan kral....Jaternička napsal:FREDERIK napsal:https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga-rozcestnik-sezony-baraz-o-elh/412393/na-baraz-bez-ruske-vlajky-zukov-si-ji-prelepil-dukla-o-nej-dal-stoji-ale.html
Jsem podobného názoru, vlk se nažere a koza zůstane celá
podle mě další sezona, kterou odehraje Žukov zde, ho nikam neposune. Na tuhle šupáckou ligu je až moc dobrý.
imbík likes this post
hadas (admin), imbík, karel granát, MichalDJ, jajirk and wortyr like this post
FREDERIK napsal:https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga-rozcestnik-sezony-baraz-o-elh/412393/na-baraz-bez-ruske-vlajky-zukov-si-ji-prelepil-dukla-o-nej-dal-stoji-ale.html
podle mě další sezona, kterou odehraje Žukov zde, ho nikam neposune. Na tuhle šupáckou ligu je až moc dobrý.
Jaternička- Posts : 1410
FREDERIK- Posts : 232
karel granát, Duklacek and wortyr like this post
FREDERIK napsal:https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga-rozcestnik-sezony-baraz-o-elh/412393/na-baraz-bez-ruske-vlajky-zukov-si-ji-prelepil-dukla-o-nej-dal-stoji-ale.html
Chtěl jsem to sem taky dát, předběhl jsi mě.
Mě na to tedy udivuje, že Makse helma po našem úspěchu a před startem baráže je téma číslo jedna. Jestli ho chtějí rozhodit tak jen tak dál . Místo, aby se vyzdvihovalo, že takovej borec chytá tenhle prales tak do něj šijeme kvůli státnímu znaků, který tam má sezónu a půl osobně se ho nikdo nezeptá na názor ale odsoudí ho kvůli znaků na helmě. Je prostě RUS narodil se tam a nemůže za svého prezidneta. Kdyby jsme vypadli s Přerovem je to dávno mrtvé téma. Teď je to hlavní téma co my jsme za Jirny to opravdu nechápu.
Vasoj84, Duklacek, Raddy007 and miramare83 like this post
wortyr napsal:HCDTOM napsal:imbík napsal:Na kluky jsem hrdej. A proto je půjdu podpořit i na tu šaskárnu jménem baráž. Dokonce i do Chomutova pojedu jako poděkování že mě ve finále fakt mile překvapili.
A když už se tu předhazují určité věci psané diskutujícími, tak zatím nikdo nenašel koule na to napsat, že vysmivani posily jako Bilcik a Seman opět překvapili a ukázali, že play off hrát můžou na velké úrovni. O Cagym a Skorepovi ani nemluvím. Ty tu během sezóny byli odepisování několikrát, že už týmu nemají co dát, předhazovali se tu jejich plus mínus a podobně a bla bla bla.
Já si baráž užijí, i kdyby měla skončit 0-4 z našeho pohledu, jo a Hlavovi na HZS řeknu jak je to výbornej kluk za tu loňskou oslavu v jejich kabině To si vychutnam.
Ja se k tomu postavím jako chlap a řeknu, že si stále trvám na svým. Tihle starší už nejsou pro Duklu jako klub přínos, mluvím o dlouhodobém horizontu. Jak jsem psal, do elh nás nedostanou a to zbytek je poměrně jedno. Kromě radosti z výhry, lokálně. Naštěstí vedení chápe, ikdyž donucené okolnostmi, že je potřeba hrát ty mladé a kolem nich pár starších. Vy mě sežerete, ale my vyhráli chance ligu. To nic nemění na tom, že zmiňovani na elh nemají z mého pohledu. Případný postup by znamenal výměnu snad úplně celé sestavy, což je nereálný pro všechny týmy. Já jsem za postup do baráže rád, to je jasný, ale pointa je pořád stejná a nevyřešená. Jsme aktuálně nejlepší, jenže v malém rybníku jménem chance liga. Moře elh je finančně, kvalitou úplně jinde, než máme my. Já jsem rád, že hrají mladí, to už mělo být dávno, na tuhle ligu stačí a je to levné.
Já ti rozumím jak to myslíš a se spoustou věcí souhlasím. Na druhou stranu pro nás jiná možnost není a ty starší kluky potřebujeme. Na top ELH kvalitu nemáme peníze ani z desetiny a bez chlapů, kteří mají zkušenosti a hrajou tu rádi ty mladý nevychováš. Navíc potřebujeme taky na něco nalákat lidi a upřímně řečeno, Čagyho kličky jsou pořád to nejlepší, co tahle liga může nabídnout. Já osobně jsem Pepovi, Čagymu a dalším vděčnej za to co do toho dávaj, má to nějaký pravidla a tým funguje. A to, že nemaj už výkonnost na ELH je pravda, ale upřímně, co to mění?
Obecně mi přijde zbytečný to tady pořád dokola a dokola řešit. Každej, kdo neni slepej vidí, že Čagy už asi titul v ELH nevyhraje a zároveň by se mu měl každej Duklák klanět až k zemi, protože tu odvedl mraky skvělý práce, stejně jako spousta jeho předchůdců. Přijde mi to jak zbytečný poměřování, kdo má tu největší pravdu.
Kašlete na to, pojďte si užit baráž! Třeba postoupíme a APK prdne cévka, až to budem příští rok hrát v Pejru na vyjímku s partou juniorů .
Škoda, že nepíšeš častěji. Opravdová objektivita je bohužel asi jen u tebe jen dodám, že bez těch starších kluků by ti mladí nikdy nezažili hned v prvním roce v a týmu výhru Cahnce ligy. Bedřich narozdíl od HCDToMA si nemaluje vzdušné zámky a ví, že žádné ELH hráče do Chance ligy nepřivede obzvlášť na jihlavské podmínky. Tak vždycky přivede kluky se srdcem co tomu play off pokaždý dají něco navíc, jednu sezónu a to hned po postupu se vedení snažilo přivézt lepší hokejisty než kluky s charakterem a sice jsme v základní části všechny valcovali,ale v play off jsme s Kladnem dopadli jako letos Vsetín. Takže jsme se postupně zase vrátili k rysům z postupové sezóny. Bojovnost,charakter a dravé mládí
Aneb když fráze čísla nelžou platí jen když se to hodí.
FREDERIK- Posts : 232
Ja jsem byl jednim z mala, co po nem volali uz po jeho odchodu z Trebice. Oni to v ty dobe tahli na dve lqjny, ve kterejch om nebyl. Tu sikovnost ale uz mel. Tady se jeste trochu vyhral a kdyz dostal v tymu dulezitou roli, tak mu to prospelo ve vsech smerech.Excalibur napsal:Koukám na statistiky z play off a nejlepší v +/- je Havránek. Ano, hraje s Čagym a Pepou, ale i tak palec nahoru. Vzhledem k tomu, že měl problémy se prosadit v Třebíči...
HCDTOM, jajirk, wortyr and miramare83 like this post
Excalibur- Posts : 614
karel granát likes this post
HCDTOM- Posts : 776
wortyr napsal:HCDTOM napsal:imbík napsal:Na kluky jsem hrdej. A proto je půjdu podpořit i na tu šaskárnu jménem baráž. Dokonce i do Chomutova pojedu jako poděkování že mě ve finále fakt mile překvapili.
A když už se tu předhazují určité věci psané diskutujícími, tak zatím nikdo nenašel koule na to napsat, že vysmivani posily jako Bilcik a Seman opět překvapili a ukázali, že play off hrát můžou na velké úrovni. O Cagym a Skorepovi ani nemluvím. Ty tu během sezóny byli odepisování několikrát, že už týmu nemají co dát, předhazovali se tu jejich plus mínus a podobně a bla bla bla.
Já si baráž užijí, i kdyby měla skončit 0-4 z našeho pohledu, jo a Hlavovi na HZS řeknu jak je to výbornej kluk za tu loňskou oslavu v jejich kabině To si vychutnam.
Ja se k tomu postavím jako chlap a řeknu, že si stále trvám na svým. Tihle starší už nejsou pro Duklu jako klub přínos, mluvím o dlouhodobém horizontu. Jak jsem psal, do elh nás nedostanou a to zbytek je poměrně jedno. Kromě radosti z výhry, lokálně. Naštěstí vedení chápe, ikdyž donucené okolnostmi, že je potřeba hrát ty mladé a kolem nich pár starších. Vy mě sežerete, ale my vyhráli chance ligu. To nic nemění na tom, že zmiňovani na elh nemají z mého pohledu. Případný postup by znamenal výměnu snad úplně celé sestavy, což je nereálný pro všechny týmy. Já jsem za postup do baráže rád, to je jasný, ale pointa je pořád stejná a nevyřešená. Jsme aktuálně nejlepší, jenže v malém rybníku jménem chance liga. Moře elh je finančně, kvalitou úplně jinde, než máme my. Já jsem rád, že hrají mladí, to už mělo být dávno, na tuhle ligu stačí a je to levné.
Já ti rozumím jak to myslíš a se spoustou věcí souhlasím. Na druhou stranu pro nás jiná možnost není a ty starší kluky potřebujeme. Na top ELH kvalitu nemáme peníze ani z desetiny a bez chlapů, kteří mají zkušenosti a hrajou tu rádi ty mladý nevychováš. Navíc potřebujeme taky na něco nalákat lidi a upřímně řečeno, Čagyho kličky jsou pořád to nejlepší, co tahle liga může nabídnout. Já osobně jsem Pepovi, Čagymu a dalším vděčnej za to co do toho dávaj, má to nějaký pravidla a tým funguje. A to, že nemaj už výkonnost na ELH je pravda, ale upřímně, co to mění?
Obecně mi přijde zbytečný to tady pořád dokola a dokola řešit. Každej, kdo neni slepej vidí, že Čagy už asi titul v ELH nevyhraje a zároveň by se mu měl každej Duklák klanět až k zemi, protože tu odvedl mraky skvělý práce, stejně jako spousta jeho předchůdců. Přijde mi to jak zbytečný poměřování, kdo má tu největší pravdu.
Kašlete na to, pojďte si užit baráž! Třeba postoupíme a APK prdne cévka, až to budem příští rok hrát v Pejru na vyjímku s partou juniorů .
Hele souhlasím s tebou. Ostatně, já už tady nějaký čas ani nepíšu, kor v play off, to jen fandím a sleduju vývoj. Mě jen přijde absurdní, že imbik tady pořád volá po nějakých omluvach, co kdy kdo napsal. Ano, budme chlapi a když se někdo spletl v odhadu nechť se "omluví", ale to že se psalo o Semisovi atd, že ty prichody jsou zbytečný žádný postup do baráže nevyvrátil. Dukla Jihlava jako klub potřebuje hrát mladý. Baráž je hezká, už jen pro peníze do kasy, ale to, že to táhnou ti, kteří táhnou není dobrá zpráva.
Lufa likes this post
HCDTOM napsal:imbík napsal:Na kluky jsem hrdej. A proto je půjdu podpořit i na tu šaskárnu jménem baráž. Dokonce i do Chomutova pojedu jako poděkování že mě ve finále fakt mile překvapili.
wortyr- Posts : 52
imbík, karel granát, HCDTOM, FREDERIK, Kelt, Siroko, jajirk and like this post
karel granát and FREDERIK like this post
imbík napsal:Na kluky jsem hrdej. A proto je půjdu podpořit i na tu šaskárnu jménem baráž. Dokonce i do Chomutova pojedu jako poděkování že mě ve finále fakt mile překvapili.
vn, MichalDJ, Vasoj84 and miramare83 like this post
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
|
|