Diskuzní fórum
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Jaternička- Posts : 1410
hadas (admin) and Vasoj84 like this post
Duklacek napsal:To je vtip?ralff napsal:V pruhovaném dneska Zubzanda a Pilný jako hlavní, na čarách Štofa, Beneš. Jako delegát Vladimír Šindler.
No uvidíme jak to bude vypadat ... a hlavně jakou sestavu se podaří postavit.
Ne není to vtip >> https://zapasy.ceskyhokej.cz/admin/schedule/match/detail/105032?filter%5Bseason%5D=2021&filter%5BtimeShortcut%5D=last-to-3next&filter%5Bdirection%5D=ASC&filter%5BteamType%5D=all&fromPage=referees Zubzanda nás v play-off píksá každej druhej zápas.
Sestava dneska opět na čtyři lajny, to je velké pozitivum.
ralff- Posts : 1536
imbík and vn like this post
Duklacek- Posts : 1074
hadas (admin) and imbík like this post
To je vtip?ralff napsal:V pruhovaném dneska Zubzanda a Pilný jako hlavní, na čarách Štofa, Beneš. Jako delegát Vladimír Šindler.
hadas (admin) likes this post
Jinak Šindler se vyjádřil, že to druhé vyloučení bylo v prodloužení dosti přísné. A to když už řekne sám jejich šéf, tak to už je napovaženou, ale že pan Cabak je nezkušený mladý rozhodčí a celou situaci, že odnesl pan Čech, který zorvna ten zápas pískal dobře.
imbík- Posts : 3589
vn likes this post
Ti tři se teď dívají na nás většinou z ochozů, taková škoda..imbík napsal:Bez hráčů na 4 lajny hrát nemůžeme, tři jsme pustili do .... Tři jsou zraněni. U sedmého jsme zjistili před play off, že má radši Tik Tok. Těžko bycha honit.
vn likes this post
vn- Posts : 1819
FREDERIK and miramare83 like this post
Jaternička, Duklacek and miramare83 like this post
Jaternička napsal:6:6 na vyloučení je hodně optimistický tip.
Spíš to vidím tak na 4:7 a to je potřeba ještě hosty vyloučit třeba za rozhodnutého stavu. Hlavně aby to nevypadalo divně.
Každopádně hlavní je si to užít. Kdoví kdy se na finále zase podíváme.
Tipuji výhru 3:1 a 3211 lidu.
Přesně tak, tyhle dva zápas by měly být co nejlepší “rozlučkou”, takže co má nohy vše do ochozů
ralff likes this post
Mišák- Posts : 72
Spíš to vidím tak na 4:7 a to je potřeba ještě hosty vyloučit třeba za rozhodnutého stavu. Hlavně aby to nevypadalo divně.
Každopádně hlavní je si to užít. Kdoví kdy se na finále zase podíváme.
Tipuji výhru 3:1 a 3211 lidu.
Duklacek likes this post
ralff napsal:Lidi, pojďme raději řešit zítřejší zápas se Vsetínem. Na jejich fóru dostáváme slušný kapky. Prej jsme tím vetem vytvořili tlak na rozhodčí, tak se prej dá očekvát jejich zářez Ach jo.
Každopádně by to chtělo se zítra hryznout a nějak to uhrát. Otázka je v jaké sestavě nastoupíme.
A ze nas rozhodci rezali u nich to neresej, a ze to takhle resej jen ukazuje ze z nas maji strach, mysleli si ze nas lehce sfouknou a ted vidi ze i s polovicni sestavou a juniorama jim stacime
MichalDJ- Posts : 1031
miramare83 likes this post
To nejde, jestli to není zlomenina, prostě musí hrát, pokud chceme mít nějakou šanci..imbík napsal:Mě bude stačit, když bude vyloučení 3-9. Jenže to se v Jihlavě nikdy nestane. Počítám 6-6 tak co chcete, nikomu se nenadržovalo. Myslím, že Cagy ani Harky nebudou.
miramare83 likes this post
Každopádně by to chtělo se zítra hryznout a nějak to uhrát. Otázka je v jaké sestavě nastoupíme.
Pravda, jestli by to vubec chtel. Jestli se nepletu, tak jedina rychla cesta je vzit si za manzelku cesku. Nevite nekdo o nejaky volny hezky babe? :-)Jaternička napsal:Myslím,že v této době by to byl běh na dlouho trať s nejistým výsledkem. Nota bene zda by to vůbec chtěl.imbík napsal:A co kdyby měl Max české občanství?
Siroko- Posts : 1202
karel granát likes this post
Myslím,že v této době by to byl běh na dlouho trať s nejistým výsledkem. Nota bene zda by to vůbec chtěl.imbík napsal:A co kdyby měl Max české občanství?
Laďa- Posts : 50
ralff likes this post
olin napsal:Jo taky jsem to četl...kdy končí Maxovi vízum?
Kolektivní vina..jen že mají ruský občanství..hnus
Nemám nic proti běžným rusům natož proti Maxovi. Usměvavej klučina, sice mu to během sezony chvilkama nešlo, ale na play-off se zase vrátil v plné parádě.
Nicméně, Rusko se na Ukrajině chová tak šíleně, že je naprosto na místě, aby důsledky toho všeho pocítil každý běžný rus bez výjimky. Tím spíš ve sportu, kterej je pro Rusko výkladní skříní a v podstatě drogou, kterou dávkuje svým lidem, aby je udržel co nejvíce v klidu.
Jinak klid. Max to tady dochytá, ale pak asi pro něj konec tady. Je to tvrdý, ale k tomu co se děje na Ukrajině se nedá mlčet, a budeme to muset překousnout my i ruští hráči, co v naši zemi hrají.
edit: Podotýkám, že bych tady Maxe hrozně rád viděl i v další sezoně. Ale jednak bysme ho už asi neudrželi a jednak ty okolnosti, co teď jsou.
karel granát, Hedgehog, ondrej.n, jajirk, Lufa and wortyr like this post
Kolektivní vina..jen že mají ruský občanství..hnus
olin- Posts : 29
FREDERIK, Kelt and Raddy007 like this post
ralff, Lázňator, FREDERIK, Kelt, DUKLIČKA and miramare83 like this post
imbík napsal:Udržení junku před lety se furt dává za úspěch BŠ, ale říkám vám s čistým srdcem, že kdyby KV tenkrát nevyhodili rusáci z tý jejich slavné MHL nebo jak se to jmenuje, tak Dukla normálně spadla jak měla. Ale tím, že Varům nikdo nechtěl říct ať si to uhrajou sportovní cestou, tak se hodilo tu juniorskou ELH rozšířit ještě o jeden klub, aby byl sudý počet klubů. Takže ano, možná to tenkrát malý vliv mělo, ale stěžejní byly ty Vary.
No nic můj názor znáte. Řešil jsem tu zákrok Smetany na Cagyho, říkali jste, že to nic moc nebylo. Nakonec se ukázalo, že asi bylo, když ani nemohl hrát. A že on zrovna není úplně bolestinek. Píchnutí holý do břicha po přerušené hře. Trest ve hře jak vyšitý. Včera jste říkali, že ty fauly jsme udělaly a bylo to spravedlivé, dnes jsme i my, takový hodný klub, vetoval sudího.
PS: A představa, že svazování zabere pár minut u kompu je opravdu skvělá. Obzvlášť teď v play off, kdy třeba kluby pošlou dohromady třeba dvacet stížnosti o BŠ ani nemluvím ten to určitě nedělá pár minut denně. Minule byl i na tiskovce když představovali toho Jalonena. Počítám, že tiskovka nebyla z obýváku BŠ. Ale když jste s tím všichni spokojení, tak ok. Svůj názor jsem si řekl a tím tohle téma za mě ukončuji.
Děkujeme za ukončení tématu, všem se nám ulevilo
Kolja- Posts : 154
Lázňator, ondrej.n and jajirk like this post
No nic můj názor znáte. Řešil jsem tu zákrok Smetany na Cagyho, říkali jste, že to nic moc nebylo. Nakonec se ukázalo, že asi bylo, když ani nemohl hrát. A že on zrovna není úplně bolestinek. Píchnutí holý do břicha po přerušené hře. Trest ve hře jak vyšitý. Včera jste říkali, že ty fauly jsme udělaly a bylo to spravedlivé, dnes jsme i my, takový hodný klub, vetoval sudího.
PS: A představa, že svazování zabere pár minut u kompu je opravdu skvělá. Obzvlášť teď v play off, kdy třeba kluby pošlou dohromady třeba dvacet stížnosti o BŠ ani nemluvím ten to určitě nedělá pár minut denně. Minule byl i na tiskovce když představovali toho Jalonena. Počítám, že tiskovka nebyla z obýváku BŠ. Ale když jste s tím všichni spokojení, tak ok. Svůj názor jsem si řekl a tím tohle téma za mě ukončuji.
MichalDJ and Duklacek like this post
Jistě na to jsou zejména v zahraničí sepsaný nějaký studie atd.
I ten nápad na prohlídku haly musel vzniknout tady na foru nebo ještě možná na tom starým.
MichalDJ and Duklacek like this post
Lufa napsal: Už jsem to tu psal jednou -jeho cíle byli udržet mladý v EHL, postup s áčkem do ELH a novej barák.
A jaký plány teda jednatel nenaplnil ? Mladý v ELH udržel, s áčkem se do ELH postoupilo ( jak to dopadlo je druhá věc ) a ohledně novýho zimáku si myslím že už víc udělat nemohl.
Já fakt už nevím.
Myslím, že si málokdo uvědomuje, jak pracný bylo udržet letos mladý v tý masakrózní sezóně nahoře. Za to se moc nechválí, ale rozhodně to je mega počin.
Svýho času se dávalo za vzor Ústí, pak Chomutov... kde jsou teď. Záleží, koho si člověk vybere ke srovnání... Liberec, nebo Slavie za posledních x let? Jsme možná skrblíci, ale cena / výkon má podle mě málokdo lepší. Samozřejmě že v tý ekonomický a marketingový stránce hodně kulháme... to je asi největší neúspěch, že se nedaří ulovit větší ryba. Akorát ono je to vždycky něco za něco a nebo je potřeba nějakej milovník Dukly z dětství co zbohatnul... kdyby Bill Gates chodil jako mladej na Duklu jsme v pohodě .
wortyr- Posts : 52
FREDERIK and MichalDJ like this post
Lufa- Posts : 1287
imbík napsal:Tak je dobře, že největší uplakanek zdejšího fóra měl se sudími pravdu a možná i kritickém názory zde nebo v diskusích na sociálních sítích vedli k tomu, že vedení aspon vetovalo toho sudího co už nás letos dvakrát během toho play off značně poškodil.
A k vedení BS, mě na něm nejvíce vadí ta funkce na svazu jsem přesvědčen, že jednou prdeli na dvou židlích nelze sedět nedělá to dobrotu, ať už střet zájmů a bla bla bla. Však nám ani objektivní sudí nezařídí na finále.... Tak co má Dukla za výhody, že tam BŠ je?
Jako sportovní manažer je to borec, kádr poskládat umí solidní za mrzky peníz o tom žádná, ale jinak ? Šéf musí mít ostré lokte, viz Dědek. Ne být s každým za dobře a pohodička úsměvy.
Ten styl hokeje co hrajeme tomu vylučování sice nahrává, ale včera jsme dostali zabrat... Teď jsem se mkrnul na ten závěr a podle mě to na vyloučení do tří a kor v prodloužení rozhodně nebylo. Dohrání a trochu vyletěla hokejka. Extrémně přísné. Vetování naprosto na místě.
Ale dobře, že jsme se neuchýlili jako Augusta k nějakému fňukání do médií a vyřešilli to takhle.
Do domácích zápasů je potřeba vlítnout a nemazat se s tím.
Se Ščerbanem (i Ujčíkem) na svazu naprostej souhlas. Pro Duklu spíš kontraproduktivní.
Ale Dědka bych zrovna za vzor nedával, krom toho, že do Pardubek napumpoval peníze, toho zatím moc nepředvedl. Tým kterej byl rozjetej spíš rozdrbali. Přístup, že do klubu narvu peníze a myslím si, že si tím koupím titul, je dost mimo...
hadas (admin) likes this post
A k vedení BS, mě na něm nejvíce vadí ta funkce na svazu jsem přesvědčen, že jednou prdeli na dvou židlích nelze sedět nedělá to dobrotu, ať už střet zájmů a bla bla bla. Však nám ani objektivní sudí nezařídí na finále.... Tak co má Dukla za výhody, že tam BŠ je?
Jako sportovní manažer je to borec, kádr poskládat umí solidní za mrzky peníz o tom žádná, ale jinak ? Šéf musí mít ostré lokte, viz Dědek. Ne být s každým za dobře a pohodička úsměvy.
Duklacek likes this post
A jaký plány teda jednatel nenaplnil ? Mladý v ELH udržel, s áčkem se do ELH postoupilo ( jak to dopadlo je druhá věc ) a ohledně novýho zimáku si myslím že už víc udělat nemohl.
Já fakt už nevím.
Lufa- Posts : 1287
jajirk likes this post
Jaternička napsal:Nevim jak to tam dělají a ani mě to nezajímá.
No možná mají lepšího jednatele, ale nevidím úspěšnější tým v posledních letech než Duklu.
Takže co je měřítko pro porovnání kdo je úspěšný jednatel?
Jména v kádru kde třeba ti sezóna končí po základní části nebo u nás?
Nebo co tedy ?
Můj názor je, že úspěšný jednatel je ten, který v nějakém časovém horizontu naplní svoje plány a cíle.
Pokud je cílem špička Chance ligy, tak máme mnoho let jednoznačně veleúspěšného jednatele.
Pokud je cílem ELH, tak máme neúspěšného jednatele.
Vyber si, co uznáš za vhodné
krap- Posts : 106
imbík likes this post
Jinak to prvni vylouceni do tri byla opravdu nase chyba. Dva totalne naivni fauly v utocnym pasmu. Uplne mi to pripoméo spoustu faulu, ktery jsme delali v zaklafni casti v minuly sezone. Typicky zbesily smatrani hokejkou pod nohama soupere pri nic neresicim forcekingu proti presile za branou soupere.
Siroko- Posts : 1202
wortyr and Kolja like this post
miramare83 napsal:vn napsal:Jenze takovyhle zapas to muze dost mozna cele otocit, tim spis pokud se nedame zdravotne dohromady…miramare83 napsal:vn napsal:Tech kluku je mi hrozne lito, nechali tam vse a sudi je za nesmysl poslou do 3…
A to posledni vylouceni to jsem nepobral vubec, prislo mi ze naopak nasemu hraci vysekli hokejku...
Ale dulezity je, ze se jim umime dostat pod kuzi. Chvilema VS pusobi hodne nejiste a nervozne, i tu lonskou serii maj este v pameti.
Mame sanci.
Nevidim jedinej logickej duvod, proc by to mel vcerejsi zapas cely otocit. Vcera to byla rozhodcimi rizena vyhra VS, protoze 0:2 uz by neotocili a vsichni to dobre vedeli... V Jihlave to ale (doufam) uz tak nebude. A vetovat prosim ty dva curaky! Co je horsi jsou Cagy a Harky, to souhlasim, bez nich dal by to bylo blby... Snad se daj do ctvrtka do kupy.
VETACE ROZHODČÍHO | Klub HC Dukla Jihlava v souladu s Technickými normami Chance Ligy VETUJE hlavního rozhodčího pana Roberta Čecha. Vetace splňuje všechny náležitosti, neboť jmenovaný rozhodčí již odřídil minimálně jedno utkání klubu HC Dukla Jihlava v této sezoně (2. finále play-off Chance ligy Vsetín-Jihlava nebo 4. čtvrtfinále play-off Chance ligy Prerov-Jihlava).
Luc2as- Posts : 297
imbík and miramare83 like this post
vn napsal:Jenze takovyhle zapas to muze dost mozna cele otocit, tim spis pokud se nedame zdravotne dohromady…miramare83 napsal:vn napsal:Tech kluku je mi hrozne lito, nechali tam vse a sudi je za nesmysl poslou do 3…
A to posledni vylouceni to jsem nepobral vubec, prislo mi ze naopak nasemu hraci vysekli hokejku...
Ale dulezity je, ze se jim umime dostat pod kuzi. Chvilema VS pusobi hodne nejiste a nervozne, i tu lonskou serii maj este v pameti.
Mame sanci.
Nevidim jedinej logickej duvod, proc by to mel vcerejsi zapas cely otocit. Vcera to byla rozhodcimi rizena vyhra VS, protoze 0:2 uz by neotocili a vsichni to dobre vedeli... V Jihlave to ale (doufam) uz tak nebude. A vetovat prosim ty dva curaky! Co je horsi jsou Cagy a Harky, to souhlasim, bez nich dal by to bylo blby... Snad se daj do ctvrtka do kupy.
miramare83- Posts : 1094
miramare83 napsal:Siroko napsal:Kurna, ta trojce Fronk, Lichanec a Iles sakra chybi. Vsichni by byli v tomto bojovnym brejkovym hokeji radne uzitecny. Treba dneska bychom to s nima asi preklopili na nasi stranu. No nic, musi se to umlatit v tomto stavu. Chlapi ale makaji paradne.
No byt tu ti tri (nebo aspon dva), tak by serie skoncila zase 4:0, max. 4:1, neco jako loni semifinale. To si troufam rict. Opravdu skoda, ze uz za nas nemuzou nastoupit ani ted, doufal jsem ze jo...
je to jen spekulace, ale myslim si ze by se hrali o trosku otevrenejsi hokej a prislo by i vice lidi a tim by se ti tri krasne zaplatili a jeste by zbylo
MichalDJ- Posts : 1031
Siroko napsal:Kurna, ta trojce Fronk, Lichanec a Iles sakra chybi. Vsichni by byli v tomto bojovnym brejkovym hokeji radne uzitecny. Treba dneska bychom to s nima asi preklopili na nasi stranu. No nic, musi se to umlatit v tomto stavu. Chlapi ale makaji paradne.
No byt tu ti tri (nebo aspon dva), tak by serie skoncila zase 4:0, max. 4:1, neco jako loni semifinale. To si troufam rict. Opravdu skoda, ze uz za nas nemuzou nastoupit ani ted, doufal jsem ze jo...
miramare83- Posts : 1094
vn napsal:Rekl no, doslovne vlastneimbík napsal:Ten Nekvasil to fakt řekl hoši tak pod takovýmhle trenérem bych chtěl hrát. Nedisciplinovanost
Dyt je to pravda, většina faulu v útočným pásmu. Viděl to snad každej
Kolja- Posts : 154
No možná mají lepšího jednatele, ale nevidím úspěšnější tým v posledních letech než Duklu.
Takže co je měřítko pro porovnání kdo je úspěšný jednatel?
Jména v kádru kde třeba ti sezóna končí po základní části nebo u nás?
Nebo co tedy ?
karel granát and jajirk like this post
Siroko and MichalDJ like this post
Jaktoze ostatní mají? Přerov, UDH, Poruba? Tam chodilo víc lidí? Máj schopnější jednatele, že seženou dostatek financí?Jaternička napsal:A co si třeba přiznat ten fakt, že na ty hráče prostě nemáme peníze?
MichalDJ and miramare83 like this post
karel granát likes this post
vn and MichalDJ like this post
imbík napsal:wortyr napsal:Siroko napsal:Kurna, ta trojce Fronk, Lichanec a Iles sakra chybi. Vsichni by byli v tomto bojovnym brejkovym hokeji radne uzitecny. Treba dneska bychom to s nima asi preklopili na nasi stranu. No nic, musi se to umlatit v tomto stavu. Chlapi ale makaji paradne.
Když teď 3x vyprodáme barák třeba na ně na baráž bude . Je to na nás . A ta se hraje pod ELH, takže by teoreticky hrát mohli, ne?
Nemohli. Ani jeden.
Škoda. V těch pravidlech aby se prase vyznalo .
wortyr- Posts : 52
wortyr napsal:Siroko napsal:Kurna, ta trojce Fronk, Lichanec a Iles sakra chybi. Vsichni by byli v tomto bojovnym brejkovym hokeji radne uzitecny. Treba dneska bychom to s nima asi preklopili na nasi stranu. No nic, musi se to umlatit v tomto stavu. Chlapi ale makaji paradne.
Když teď 3x vyprodáme barák třeba na ně na baráž bude . Je to na nás . A ta se hraje pod ELH, takže by teoreticky hrát mohli, ne?
Nemohli. Ani jeden.
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
|
|