Diskuzní fórum
+42
Mišák
hcd
krap
olin
Martynez
Burberry
Duklacek
sarkafarka
Luc2as
ondrej.n
Kelt
Raddy007
Thoor93
Mazakis
karel granát
Lázňator
Excalibur
HCDTOM
MichalDJ
lojzavojza
FREDERIK
Siroko
ralff
hadas (admin)
Kolja
AJET0
sz108
Miroslav Tuna
colorado44
Hedgehog
Slezy77
Lufa
pegy18
Vasoj84
MarkusHCD
Jaternička
DUKLIČKA
staříček
vn
miramare83
imbík
Laďa
46 posters
Strana 13 z 20
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Laďa napsal:Nevím,jestli jsem si toho všimnul jen já,ale vítězný gól Frýdku padl po ofsajdu jak prase. Ale to na výsledku nic nemění.
To teda
DUKLIČKA- Posts : 1609
Finové výborně, a kde oni byli na konci přelomu 80 a 90 let? Na střídačce postával Gusta Bubník a prací s mládeží jsou tam kde jsou. My už budeme jezdit se jen účastnit, když podle nejlepší trenéra všech dob je už tohle úspěch. To hovoří za vše.
Jaternička- Posts : 1411
Finsko vládne světovému hokeji to už není náhoda. Dělají to tam holt dobře.
imbík- Posts : 3589
ralff likes this post
Nevím,jestli jsem si toho všimnul jen já,ale vítězný gól Frýdku padl po ofsajdu jak prase. Ale to na výsledku nic nemění.
Laďa- Posts : 50
Ale houby laxní přístup. Prostě v tý první třetině byli ještě hlavama v autobuse a nejezdilo jim to. Frýdek na nás vlítnul a padla jim tam každá druhá střela. Je to hokej, i to se stává. Ve Frýdku už se nám to jednou stalo, a podařilo se otočit. Dneska tam Čagymu chybělo pár cenťáků, aby ten obrat dokonal.
ralff- Posts : 1536
karel granát likes this post
Duklacek napsal:Teda vážení, chápu to naštvání po první třetině, ale nepřijde vám to trochu přehnané? Trochu už za hranou? Volit slova jako kokoti, bastard, Tipsport a podobně?
Laxní přístup ve Frýdku, když máme jistotu play off, to je celé, druhou třetinu se probrali, Frýdek hrál naprosto o vše a my o nic, taky to tak dopadlo, nebyl to nijak hezký pohled, ale tohle mi přišlo moc
Jako fanoušek Dukly toleruji naprosto všechno. Někdy to jde, někdy ne. Je to jen hokej.
Ale laxní přístup tolerovat nebudu.
Nigdy !!! Něch si to všeci zapametajů.
A víš proč ? Protože oni byli v práci jen díky lidem (sponzorům a nadšencům), kteří jim dávají svoje vydělané peníze. Můžou klidně prohrát 5:0, ale laxní přístup si dovolit nemají ani s jistotou play off.
krap- Posts : 106
hadas (admin), imbík, Jaternička, MichalDJ, Raddy007 and miramare83 like this post
Teda vážení, chápu to naštvání po první třetině, ale nepřijde vám to trochu přehnané? Trochu už za hranou? Volit slova jako kokoti, bastard, Tipsport a podobně?
Laxní přístup ve Frýdku, když máme jistotu play off, to je celé, druhou třetinu se probrali, Frýdek hrál naprosto o vše a my o nic, taky to tak dopadlo, nebyl to nijak hezký pohled, ale tohle mi přišlo moc
Duklacek- Posts : 1074
Lázňator napsal:V Pejru bude chodit víc lidí počítej místní
taky si myslim ze to stou navstevnosti nebude tak hrozne
MichalDJ- Posts : 1031
V Pejru bude chodit víc lidí počítej místní
Lázňator- Posts : 696
To bych neresil.Na tu holomajznu Nas bude chodit cim dal min. A jestli to dopadne tak jsem zvedavej na ten Pelhrimov.
Lázňator napsal:Ono už může na hokej víc lidí že Unl píše 1285 diváků
od 19. 2. 2022 (00:00)
do 28. 2. 2022 (23:59)
Maximálně může být přítomno 500 osob, pokud nejsou usazeny, nebo 1 000 pokud usazeny jsou, a pokud má prostor kapacitu nad 1 000 osob, lze místa nad 1 000 osob obsadit z 50 %
Strasnej zapas od nas i pres to vyrovnani!
vn- Posts : 1819
DUKLIČKA likes this post
Ono už může na hokej víc lidí že Unl píše 1285 diváků
Lázňator- Posts : 696
Slováci respekt a klobouk dolů. Jsem za ně hrdý a šťastný. Zase se ukázalo, že srdce je víc než umění. I když talent Slafkovsky..... Co by jsme za takového jednoho kluka dali ještě v 17 letech. Snad mu tenhle úspěch nevleze do hlavy. Sedm gólů v sedmi zápasech v sedmnácti letech. Je dobře, že tohle Slováci dokázali. Paradoxně tohle nám může pomoct. Slováci dopadli lépe jak my. Záleží jak to budou u nás kompetentní lidí vnímat. Můžeme jim jen závidět ...
Duklu nekomentuji smířil jsem se, že rozehravame hráče pro ELH a dáváme šanci junkum. Ani jsem to dneska nezapl, to se stalo prvně v sezoně.
Duklu nekomentuji smířil jsem se, že rozehravame hráče pro ELH a dáváme šanci junkum. Ani jsem to dneska nezapl, to se stalo prvně v sezoně.
imbík- Posts : 3589
hadas (admin) likes this post
Mužstvo přes hrůzostrašnou první třetinu ukázalo charakter a nepříznivě vyvíjející se zápas téměř zlomilo,škoda Tomášovy šance v závěru,prodloužení je loterie a to jsme dnes bohužel nezvládli,ale pracujeme dál, my se z toho musíme poučit a ty klíčové pasáže s hráči rozebrat,abychom byli dokonale připraveni na rozhodující část sezony
MarkusHCD- Posts : 1924
karel granát and miramare83 like this post
MarkusHCD napsal:Koncovky by dnes šly,dorost
Tahle se úpně nepovedla. Škoda té šílené první třetiny.
Konečně taky padl gól do dnes nepolíbené kasy
MarkusHCD napsal:Máme ještě síly na to předvést podobnou taškařici jako s Havířovem?
Vypada to ze maji
Máme ještě síly na to předvést podobnou taškařici jako s Havířovem?
Vzhledem k výsledku Sokolova by to chtělo něco přivézt
MichalDJ napsal:Lufa napsal:Sakra jak to že jsme dali další gól, vždyť to má bejt podle zdejších znalců prodaný. Asi si kluci vsadili na remízu
Jestli narazis na me, tak ja o prodavani nic nepsal, myslel jsem to tak ze Frydek ma vetsi motivaci vyhrat, mi se tam prijeli jen sklouznout, protoze hrajeme prece nad plan
Trochu daleké a finančně náročné sklouznutí,to jsme mohli domluvit dorostencům dvouzápas,pokud bychom posunuli čas zahájení
Lufa napsal:Sakra jak to že jsme dali další gól, vždyť to má bejt podle zdejších znalců prodaný. Asi si kluci vsadili na remízu
Jestli narazis na me, tak ja o prodavani nic nepsal, myslel jsem to tak ze Frydek ma vetsi motivaci vyhrat, mi se tam prijeli jen sklouznout, protoze hrajeme prece nad plan
Sakra jak to že jsme dali další gól, vždyť to má bejt podle zdejších znalců prodaný. Asi si kluci vsadili na remízu
Naposledy upravil Lufa dne 19/2/2022, 18:28, celkově upraveno 1 krát
Lufa- Posts : 1287
DUKLIČKA napsal:Ty vole at je poslou dolu dyt tohle je taky motivace jezdit takhle daleko.Havirov v prdeli tak at tahnou taky.Staci pulka mancaftu na severu.Lepsi snad jezdit do Tabora nez k polakum ne?
Když si to může Třinec dovolit platit,těžko bude chtít,aby jejich farma hrála těšínsko-klodzský přebor
DUKLIČKA and MichalDJ like this post
Krasnej gol iles
Ty vole at je poslou dolu dyt tohle je taky motivace jezdit takhle daleko.Havirov v prdeli tak at tahnou taky.Staci pulka mancaftu na severu.Lepsi snad jezdit do Tabora nez k polakum ne?
"píčující" je moc hezké slůvko
ondrej.n- Posts : 580
karel granát, MichalDJ and Duklacek like this post
Lufa napsal:Nádhernej gól Ileše ale pro zdejší píčující je pod úroveň aby to ocenili, co ? No nebuďte nasraný, třeba už žádnej nedáme
slunickari vidi ty krasne goly, mi picujici vidime ty hruzy v obrane, jak je to nase forum krasne vyvazene
DUKLIČKA and miramare83 like this post
Nádhernej gól Ileše ale pro zdejší píčující je pod úroveň aby to ocenili, co ? No nebuďte nasraný, třeba už žádnej nedáme
Lufa- Posts : 1287
karel granát, ondrej.n and Duklacek like this post
vn napsal:Jsme do 6. místa jsme ne, tak co se rozčilivat, vedení je spoko a my musíme být taky!
Taky nechápu, proč lidi nadávají, když plníme predsezonní cíle. Dokonce je i lehce vylepšujeme. Za mě zatím dobrý
krap- Posts : 106
vn likes this post
vn napsal:Jsme do 6. místa jsme ne, tak co se rozčilivat, vedení je spoko a my musíme být taky!
Jsem naprosto v klidu, asi to vidím jinak :-D
sarkafarka- Posts : 32
karel granát likes this post
Musime tady co nejvic nadavat a posilst je vsude mozne.A ono se to obrati.Uz se to parkrat osvedcilo.
Oni snad o prestavce ctou diskuzni forum
MichalDJ napsal:pegy18 napsal:Pan sluníčkář se naštval? Tak si užij další domácí podívanou která nastane s Kolínemralff napsal:pegy18 napsal:Ruský čapajev alias Maxim Žukov zjistil jak funguje Tipsport. Pánbůh s námi v play off.
Když na to nemáš nervy, tak to nesleduj. Chápu nasranost, ale tvoje výlevy jsou daleko za hranou.
Ono uz to bude v pondeli s Prerovem ktery hraje o play-off
Přerov nás může "seřezat" doslova a do písmene
MichalDJ likes this post
Jsme do 6. místa jsme ne, tak co se rozčilivat, vedení je spoko a my musíme být taky!
vn- Posts : 1819
pegy18 napsal:Pan sluníčkář se naštval? Tak si užij další domácí podívanou která nastane s Kolínemralff napsal:pegy18 napsal:Ruský čapajev alias Maxim Žukov zjistil jak funguje Tipsport. Pánbůh s námi v play off.
Když na to nemáš nervy, tak to nesleduj. Chápu nasranost, ale tvoje výlevy jsou daleko za hranou.
Ono uz to bude v pondeli s Prerovem ktery hraje o play-off
pegy18 napsal:Pan sluníčkář se naštval? Tak si užij další domácí podívanou která nastane s Kolínemralff napsal:pegy18 napsal:Ruský čapajev alias Maxim Žukov zjistil jak funguje Tipsport. Pánbůh s námi v play off.
Ty bys spíš měl vysvětlit a hlavně důkazem podpořit blábol,který jsi vyprodukoval. Než začneš psát,napočítej alespoň do pěti
Hlavně že cpe na každou přesilvku Harkábuse ,kterej se netrefí málem ani do puku , musím se smát co tam máme za lempli.......
staříček- Posts : 522
Pan sluníčkář se naštval? Tak si užij další domácí podívanou která nastane s Kolínemralff napsal:pegy18 napsal:Ruský čapajev alias Maxim Žukov zjistil jak funguje Tipsport. Pánbůh s námi v play off.
pegy18- Posts : 385
Tak hlavne ze vedeni a mistni slunickari jsou spokojeny
A je zajimavy ze tymy ktery proti nam v posledni dobe hraly a potrebovaly body tak je maji
A je zajimavy ze tymy ktery proti nam v posledni dobe hraly a potrebovaly body tak je maji
vn likes this post
pegy18 napsal:Ruský čapajev alias Maxim Žukov zjistil jak funguje Tipsport. Pánbůh s námi v play off.
karel granát and Duklacek like this post
Ujcikovi bych doporucil at neleze na tiskovku.Uz me ty alibisticky kecyi lezou krkem.To same Nekvasilovi.A zrzatej na stridacce.Alibismus na entou.
Klasická pouštěčka, klubová kasa vyschlá jak Sahara, tak Bedřich ráno přišel do kabiny a naordinoval jim průběh zápasu.
Slezy77- Posts : 54
Ladime formu na play off to je jasny cim driv skonci tim vic Beda usetri.
Luc2as- Posts : 297
Ruský čapajev alias Maxim Žukov zjistil jak funguje Tipsport. Pánbůh s námi v play off.
pegy18- Posts : 385
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Strana 13 z 20
Povolení tohoto fóra: