Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+39
wortyr
karel granát
kancler
Excalibur
HCDTOM
krap
staříček
Kuba
Geofree
Miroslav Tuna
J4u8
Hedgehog
Kelt
colorado44
Martynez
Siroko
Mazakis
sz108
richmonds
Luc2as
mjrkk
FREDERIK
Duklacek
Lázňator
pegy18
miramare83
Vasoj84
MichalDJ
AJET0
Lufa
MarkusHCD
hadas (admin)
ralff
jajirk
imbík
vn
DUKLIČKA
Jaternička
ondrej.n
43 posters

Strana 14 z 20 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 14 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Siroko 30/11/2021, 10:32

Nastesti nas se to asi netyka, protoze Beke udajne o nicem nevi, tudiz asi z nasi strany je zadost v poradku. Jen to trochu ted prinasi dalsi nejistoty. Pokud nekdo ty chyby neopravi a pak nic nedostane, aby se celej proces pridelovani neprotahoval kvuli nejakejm odvolanim.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 30/11/2021, 09:30

ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 30/11/2021, 00:17

pegy18 napsal:Tak já nevím, ale zrovna se to tu o Covidu přestalo hemžit zprávami, tak tu správce zase něco loupne.
Pak se ale nedivme, že su nejen já nasraný. Čím víc se tohle téma omílá, tím větší je z toho divadlo.

Dal jsem jen "tečku" a info, že to příště přesměrujeme do jiného vlákna? Nějaký problém?
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 29/11/2021, 23:43

Jedete někdo do Třespíče?
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 29/11/2021, 23:29

Tak já nevím, ale zrovna se to tu o Covidu přestalo hemžit zprávami, tak tu správce zase něco loupne.
Pak se ale nedivme, že su nejen já nasraný. Čím víc se tohle téma omílá, tím větší je z toho divadlo.

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 29/11/2021, 23:29

HCDTOM napsal:
krap napsal:Ale už mě pánové začínáte štvát.
Já chci zpátky svoje jistoty, když jsem se od kelta v srpnu dozvěděl, že s tímhle kádrem asi sestoupíme, po zápase nám imbík sdělil, že rozhodčí nás zase zařízl, pegy počastoval hráče sprostejma nadávkama a HCDTOM zalitoval prohrané baráže.
A teď jsem po přečtení posledních příspěvků v perdeli a nevím kdo je kdo. Tak vám pěkně děkuju.
P.S: neberte si to jmenovaní osobně, mám vás docela rád  Smile

😁😁 pobavil jsi mě 😂 rád bych s tím přišel, až letos nikdo zase nepostoupi z chance ligy 😁 ale pravda je taková, že je to buď nejhorší nebo druhý nejhorší průšvih pro klub

Letos to vidím tak, že baráž bychom si zahrát mohli. A to myslím překvapivě vážně.

krap

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 29/11/2021, 23:18

Geofree napsal:

ok, tak Tečka evidentně nefunguje... Tak tedy, Ty seš  úplně vymatlanej a já s tím musím žít. do koho jsi Bože duši dal.... :-( Ještě něco? už mě začínáte nudit...  ty urážky jsou pořád dokola...

Tečka nefunguje, to je jasný chytrolínům, kteří nechápou vůbec nic. Tady tečka ale bude, protože pokud chceš psát sračky, tak je piš sem
https://hcdukla.forumczech.com/t10-diskuze-o-vsem-mimo-hokej

Když Tě to nudí, nepiš nic nebo do odkazu výše. Jinak to už nemá cenu komentovat. Páč komu není z hůry dáno...

hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 29/11/2021, 21:23

imbík napsal:A není to tak, že Wolf je nemocný? Nebo proč by dvojku poslední tři zápasy vždycky dělal nějakej mladoch?

Nevím, je to možný. Resp. asi to tak bude, ale s naší úrovní informování se můžeme jen dohadovat.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 29/11/2021, 20:49

krap napsal:Ale už mě pánové začínáte štvát.
Já chci zpátky svoje jistoty, když jsem se od kelta v srpnu dozvěděl, že s tímhle kádrem asi sestoupíme, po zápase nám imbík sdělil, že rozhodčí nás zase zařízl, pegy počastoval hráče sprostejma nadávkama a HCDTOM zalitoval prohrané baráže.
A teď jsem po přečtení posledních příspěvků v perdeli a nevím kdo je kdo. Tak vám pěkně děkuju.
P.S: neberte si to jmenovaní osobně, mám vás docela rád  Smile

😁😁 pobavil jsi mě 😂 rád bych s tím přišel, až letos nikdo zase nepostoupi z chance ligy 😁 ale pravda je taková, že je to buď nejhorší nebo druhý nejhorší průšvih pro klub

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 29/11/2021, 20:19

A není to tak, že Wolf je nemocný? Nebo proč by dvojku poslední tři zápasy vždycky dělal nějakej mladoch?

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 29/11/2021, 20:16

A hlavně! Trefovat zařízení!

DUKLIČKA

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 29/11/2021, 20:11

K hokeji. Tak co uděláme ve středu s tou Třebíčí? Dvě prohry v řadě, který se zatím obešly bez nějakého tabulkového propadu, ale třetí prohra už by byla nepříjemná a začalo by to zavánět nějakou tou předvánoční krizí.  

Do brány bych asi poslal Wolfa, protože se mi zdá teď jistější... a zbytek pokud bude bruslit, tak by snad mohl něco urvat. Hlavně se vyvarovat kopanců v obraně.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 29/11/2021, 19:49

Odkud berete ty informace o tom rusovi?
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 29/11/2021, 19:03

colorado44 napsal:Tvl najít v té změti nějakej příspěvek k hokeji je mission imposible.
PS k adminovi: nemělo by tady na to bejt speciální vlákno?

Je tady vlákno na vše kromě hokeje, ale rozjelo se to holt tady... Příště to utnu a pokračovat se bude případně v tom druhém vlakně.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 29/11/2021, 18:10

Tak trochu dumám proč je to s těma klukama z východu skoro vždycky taková groteska. To fakt není normální. A to už začalo za éry Franty Zemana v pozici asistenta... Kvůli němu se taky postupně vypakovala ta squadra, Grebenjuk,Alexeev,Kondratěv, apod. Fakt Bedřichu, už ty rusáky radši nech v zapomnění, protože takové ságy kolem jejich angažmá už jsou na pováženou. Nehledě na fakt že ten přestup nového beka vyřizuje přímo jeho agent..

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 29/11/2021, 13:48

Já bych to neřešil. Ještě je tam opřenej vypletenej Karel Diskuzní fórum - Stránka 14 1f600

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 29/11/2021, 13:15

No jak bych navrhoval objednat rovnou jeden mix a zalejt Maxovi branku betonem ;-)

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 29/11/2021, 12:20

Sákriš škoda že už žádnej beton nepotřebuju, měl bych ho ted se slevou hahahahaha

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 29/11/2021, 10:41

https://youtu.be/fZbgtgCxIDI
Ono to je dokonce na YouTube, minuta dvacet čas ve videu 😉

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 29/11/2021, 10:37

To je prostě prales se vším všudy. 🙆 Pamatuji neuznaný gól v Třebíči od Michala Jeslinka vypadlo to tenkrát že šibenice tak rychle, že ani domácí brankový rozhodčí to neviděl. Naopak v Brodě pamatuju Endalovo břevno jako gól. Tam to zase domácí brankového rozsvítil, pískal to tehdy Minář a jako frajer pak za to poslal aspoň flašku, že se omlouvá. V Přerově tyčka po zemi a taky domácí brankový to rozsvítil, tenkrát ještě David Šťastný hráč Přerova stál za kasou a Cagymu ve Zlíně říkal, že to gól nebyl 😁 sudí ho uznal. Takže uznány gól po odpískání a předchozím neuznání mě nepřekvapi. Jen pořád čekám kdy se to Dukle vrátí. 🤔😁

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 29/11/2021, 10:25

S tím Rusakem to už je pěkně na palici. To musí vyřizovat strašně neschopný člověk

pegy18

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 29/11/2021, 10:20

MarkusHCD napsal:
Siroko napsal:Nevi nekdo, proc byl uznanej ten druhej gol slavie po opdiskani? Jen by me zajimal duvod.
Jeste tady dnes slibuju, ze uz se na tomto foru nikdy nezapojim do diskuse, ktera se primo netyka Dukly.

"V CZ LOKO Aréně právě došlo k celkem podivné situaci. Dorážku za Zkuhova od LUKÁŠE ŽEJDLA rozhodčí původně neuznali kvůli zakončení po přerušení hry, nicméně po krátké diskusi Slávistů s rozhodčími je gól uznán a fanoušci na stadionu se hodně zlobí. Hosté nakonec zřejmě stihli zakončit ještě před přerušením hry."
Tolik onlajnista,ale rozhodčí hru jednoznačně přerušil hvizdem dřív, než slávisti puk dostrkali do kasy. Ale když to bylo po konzultaci se střídačkou hostů,zřejmě je to OK  
Ja prave doufal ze vic bude videt ze zaznamu v sestrizich. Tam je videt zakoncovani u tycky a zas Maxe, pricemz rozhodci sledujici situaci za brankou rozpazuje. Max se pokousi zalehnout puk nacez rozhodci piskne, puk vyplave a hraci Slavie ho doklepnou do branky. Pokud by puk byl za carou uz pred hvizdem, tak ten rozhodci stojici za branou uz v ty dobe musel ukazat gol, protoze mel ze vsech nejlepsi prehled. Nevim, co kdo mohl do ty porady rozhodcich prinest novyho, ze to nakonec uznali.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 29/11/2021, 10:03

Siroko napsal:Nevi nekdo, proc byl uznanej ten druhej gol slavie po opdiskani? Jen by me zajimal duvod.
Jeste tady dnes slibuju, ze uz se na tomto foru nikdy nezapojim do diskuse, ktera se primo netyka Dukly.

"V CZ LOKO Aréně právě došlo k celkem podivné situaci. Dorážku za Zkuhova od LUKÁŠE ŽEJDLA rozhodčí původně neuznali kvůli zakončení po přerušení hry, nicméně po krátké diskusi Slávistů s rozhodčími je gól uznán a fanoušci na stadionu se hodně zlobí. Hosté nakonec zřejmě stihli zakončit ještě před přerušením hry."
Tolik onlajnista,ale rozhodčí hru jednoznačně přerušil hvizdem dřív, než slávisti puk dostrkali do kasy. Ale když to bylo po konzultaci se střídačkou hostů,zřejmě je to OK

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 29/11/2021, 09:57

Já bych zavedl 12 učastníků v obou soutěžích.
Každý by měl povině mít brankové kamery.
Rozhodcí pro obě souteže stejný.
A samzřejmně stejný pravidla pro obě soutěže.

A byl by pokoj

A jako v neposlední řadě bych okamžitě vyházel celý vedení který tam sedí x let a nikam to nevede.Teda vede - do prdele.

DUKLIČKA

FREDERIK and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 29/11/2021, 09:40

Nevi nekdo, proc byl uznanej ten druhej gol slavie po opdiskani? Jen by me zajimal duvod.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 29/11/2021, 09:28

Ale už mě pánové začínáte štvát.
P.S: neberte si to jmenovaní osobně, mám vás docela rád Smile

krap

imbík and Kuba like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 29/11/2021, 08:23

https://www.idnes.cz/hokej/hokejova-1-liga/jihlava-po-slavia.A211129_638929_hok_1liga_rou

Zbytečné chyby a chaos připravily hokejisty Jihlavy o body v duelu se Slavií

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro colorado44 29/11/2021, 08:22

Tvl najít v té změti nějakej příspěvek k hokeji je mission imposible.
PS k adminovi: nemělo by tady na to bejt speciální vlákno?

colorado44

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 28/11/2021, 23:52

staříček napsal:Jemi už skoro 73 let a myslím že tu patřím opravdu mezi nejstarší fanoušky Dukly, chci vám zdělit běžte už s tímto tématem někam tohle je hokejové forum Dukly a né lékařské sympozium, nebo jak se to píše bavte se o hokeji a né o nějakým viru, já také sem neočkovaný a také se podle toho chovám do hospody nemusím koupím si pivo domů ,kultura je mi ukradená , mezi lidi nechodím jdu radši do přírody s pejskem  a na hokej koukám na hokejce , když se mi to nelíbí ,můžu to vypnout ,jinak na vás znovu apeluji ,prosím nehádejte se , je s toho smutno kam tady ta diskuze dospěla .

Vážený pane, bohužel jsem se při pročítání fora nechal strhnout některými nenávistnými příspěvky proti skupině obyvatel a sdělil svůj názor na narativ na tomto foru protěžovaný. Samozřejmě se mi vybavila vyprávění, která jsem slyšel od svého mládí, jak to začalo, jak to pokračovalo a jak to skončilo.. Podobná změna myšlení v krizi, vyzývání k segregaci a nenávisti. Ve finále lidský tvor se lehce nechá zmanipulovat a zfanatizovat. Členům fora jsem svůj názor sdělil, bohužel někteří se v tom poznali a nastalo toto boží dopuštění. Nejsem zvyklý se nechat urážet, takže jsem reagoval na jejich úsměvné urážky. Tímto v úctě k Vám s reakcemi na ně končím, i když je možné, že někteří se chopí této šance, pokusí se mě ještě pourážet a stát se tak virtuálním hrdinou místní části fora. Zároveň ale naposledy vzkazuji, že když aktivně podporují tento režim a represe proti jisté skupině obyvatel, tak doufám, že se fandění vrátí na dobu předcovidovou, kdy mohli do hlediska všechny skupiny obyvatel a já osobně s Duklou třikrát sestoupil a dvakrát postoupil s tím, že jsem nevěděl, co je nenávist k jinému Duklákovi, natož abych vykřikoval o odepření případné nemocniční péče jinému člověku, že je třeba opilej, ať ho nevozí do nemocnice, že si za to může sám a že bude v nemocnici na obtíž. Se Slávií to byla v publiku ostuda století, ještěže se toho nedožili velikáni dějin Dukly, bylo by jim z toho přinejmenším smutno.
S úctou k Vám a ve vzpomínkách na starou Duklu, kde jsme si byli rovni

Geofree

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 14 Empty Všem DISKUTUJÍCÍM

Příspěvek pro staříček 28/11/2021, 23:05

Jemi už skoro 73 let a myslím že tu patřím opravdu mezi nejstarší fanoušky Dukly, chci vám zdělit běžte už s tímto tématem někam tohle je hokejové forum Dukly a né lékařské sympozium, nebo jak se to píše bavte se o hokeji a né o nějakým viru, já také sem neočkovaný a také se podle toho chovám do hospody nemusím koupím si pivo domů ,kultura je mi ukradená , mezi lidi nechodím jdu radši do přírody s pejskem a na hokej koukám na hokejce , když se mi to nelíbí ,můžu to vypnout ,jinak na vás znovu apeluji ,prosím nehádejte se , je s toho smutno kam tady ta diskuze dospěla .

staříček

Mazakis, vn, colorado44, Leo, pegy18 and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 28/11/2021, 22:54

TO Imbik: Pokud chceš fakta, tak daty máš oficiální data vynesený v přehlednejch grafech:
https://www.zive.cz/clanky/covid-koronavirus-mapa-grafy/sc-3-a-205786/default.aspx#part=3
Jen jsem dávám, co jsi chtěl. Já nnikdy nikoho do očkování nenutil a nikoho jsem tady neurážel. Ať si každej dělá co chce, ale musí si sám, ale bohužel ne jen on, za to nést následky. Na toto téma končím.

Siroko

hadas (admin) likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 28/11/2021, 22:36

hadas (admin) napsal:
Geofree napsal:
imbík napsal:Frustrace z toho, že se prokazuje, že očkování nefunguje jak hoši slibovali no. Borec co tady nikoho nesoudí, ale ty co nejsou očkování jsou mentálně nezpůsobili 🙆 ale nikoho nesoudí 👍😁

Jj jak hraje Kladno se mi taky líbí. Dneska Pešout ve Sportu říkal, že se ze strany Kladna bál nefér hry, že to bude maso a že zatím je překvapen, že dobrý. Teď Jarinovi hodila vláda vidle do akce ve Špindlu 👍 a ten Zlín by se ještě mohl chytit. Vidět ty dva jak zase spadli a bez nějakého možného boje, to by byl úspěch téhle sezóny 😁👏

Pozor teď, co odepíšeš té potrefené huse... Very Happy Very Happy  mě tady vyhrožoval soudem, ale admin Hadas ve své spravedlnosti usoudil, že já to řeším silácky. stejně tak mi tady ta potrefená husa tvrdila, že jsem ho začal urážet jako první.... :-). doporučil jsem mu studenou sprchu a léky, tak snad zaberou a bude od něj klid... :-(
Ale jinak bych za tím udělal Tečku Very Happy Very Happy

Tvl...

"Ve své spravedlnosti jsem usoudil" jako vážně? Ty seš úplně blbej. Vyhazovat nikoho nehodlám, ale Ty jsi fakt mimo....

ok, tak Tečka evidentně nefunguje... Tak tedy, Ty seš  úplně vymatlanej a já s tím musím žít. do koho jsi Bože duši dal.... :-( Ještě něco? už mě začínáte nudit...  ty urážky jsou pořád dokola...

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 28/11/2021, 22:25

Geofree napsal:
imbík napsal:Frustrace z toho, že se prokazuje, že očkování nefunguje jak hoši slibovali no. Borec co tady nikoho nesoudí, ale ty co nejsou očkování jsou mentálně nezpůsobili 🙆 ale nikoho nesoudí 👍😁

Jj jak hraje Kladno se mi taky líbí. Dneska Pešout ve Sportu říkal, že se ze strany Kladna bál nefér hry, že to bude maso a že zatím je překvapen, že dobrý. Teď Jarinovi hodila vláda vidle do akce ve Špindlu 👍 a ten Zlín by se ještě mohl chytit. Vidět ty dva jak zase spadli a bez nějakého možného boje, to by byl úspěch téhle sezóny 😁👏

Pozor teď, co odepíšeš té potrefené huse... Very Happy Very Happy  mě tady vyhrožoval soudem, ale admin Hadas ve své spravedlnosti usoudil, že já to řeším silácky. stejně tak mi tady ta potrefená husa tvrdila, že jsem ho začal urážet jako první.... :-). doporučil jsem mu studenou sprchu a léky, tak snad zaberou a bude od něj klid... :-(

Tvl...

"Ve své spravedlnosti jsem usoudil" jako vážně? Ty seš úplně blbej. Vyhazovat nikoho nehodlám, ale Ty jsi fakt mimo....
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 28/11/2021, 21:12

Přísahám bohu ze na to to tema uz nebudu reagovat.At si kazdej dela co chce ale ato tady nijak nekomentuje.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 28/11/2021, 21:04

Ty vole to je jak u blbejch v kuchyni.Kdo tady tvrdi ze ockovani nemuzou bejt infekcni? Kdo rekni me kdo?

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/11/2021, 21:01

No jo máš pravdu, nepsal jsi to konkrétně, ale vlastně jsi to udělal. Neočkovaní jsou mentálně nezpůsobili, to není soud? 🤔 Pořád čekám na nějaký fakta a ono pořád nic, radši chytání za slovo, nebo argument, že takový lidi nemá cenu přesvědčovat. No nemá, protože žádný esa v rukávu nemáte. Já jsem vám to tady dneska pěkně vypsal 😉

Jako neočkovaný jsem se v práci pravidelně testoval (interní nařízení), všude nosil respirátor, v autě vozím kýbl dezinfekce a při každém opouštění auta jsem si ty ruce v tom myl, po návratu také. A ve finále jsem to chytl od očkovaného který na to přišel, že sám chtěl. Systém ho k tomu nenutil. Já se tedy ptám, kde jsou ty fakta a argumenty, kteří z očkovaných dělají lepšolidi, kteří to tady můžou beztrestně roznášet a nikdo o tom často ani neví...?

Poslední věc na toto téma slibuju😉

imbík

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 28/11/2021, 20:19

Jak by řekl klasik: “a to si říkáte soudruzi”? 😃 jako přeháníte to užnobě skupiny, ale musím říct, že i mě se celkem dotýká, když někdo prohlašuje, že když nejsem otečkovanej, že jsem uplnej debil, jsem riziko pro společnost apod…moje tělo=moje volba. Nejlepší je, když mi tohle vykládá někdo kdo si dá každej večer v putice svých 8 kousků, stáhne krabku cigaret a má 150 kilo…a nejlépe k tomu začne vykládat, že až budu na JIP, tak bych si to měl sám zaplatit 😃
Ale pojďme se radši bavit tady o tom jak je ta dukla teď tragická 😃😃

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 28/11/2021, 19:51

Jděte s tím už do prdele
Jaternička
Jaternička

Excalibur, Kelt, DUKLIČKA, Siroko, Leo, MichalDJ, jajirk and like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 28/11/2021, 19:38

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 28/11/2021, 19:19

napiš mi, kde jsem SOUDIL nebo psal, že nikoho nesoudím. Psal jsem, že nikoho nepřesvědčuji. Takže jestli jsi další, co argumentuje lhaním, vypovídá to spíš o tobě Wink

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 28/11/2021, 19:12

Myslíš jako že by spadlo kladno a brno? To by byla prdel.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/11/2021, 19:08

Frustrace z toho, že se prokazuje, že očkování nefunguje jak hoši slibovali no. Borec co tady nikoho nesoudí, ale ty co nejsou očkování jsou mentálně nezpůsobili 🙆 ale nikoho nesoudí 👍😁

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 28/11/2021, 19:01

Trošku k tomu hokeji. Líbí se mě jak hraje Kladno a Brno. Jen tak dál.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 28/11/2021, 18:43

Hele to nemá cenu. Je mu 18.A ten Zeměměřič živej na tom bude asi stejně.

Nevím jestli tady někdo urážel neočkovaný. A je mě jeto jedno každýho volba.

Ale nazývat očkovaný zfanatizovaný jako SS Jungen

já jsem pro někoho blbec, že jsem neočkovanej , tak sorry ale myšlenkovými pochody u mě ty fašisti jste

VN, Geofree: Kluci nechte je být. Oni mají svůj vlastní svět a mysli si ze jsou hvězdy. Covid propaganda a tahle fašistická svoloč nás jednou pohřbí.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 28/11/2021, 18:37

Geofree napsal:
hadas (admin) napsal:To Geofree :
Hele, nechci Tě urazit, ale trochu to přeháníš, ne?

Jasně jsem napsal, že urážet a nazývat někoho fašistou (nacistou) je hodně přes čáru. Ty si z toho usoudil, že bych někoho banoval za názor a jakousi "naší pravdu"? To je maličko paranoaia, ne? Všichni tady vědí, že jsem tady řešil problém jednou jedinkrát, kdy dotyčný sám uznal, že přestřelil a požádal mě o smazání asi 2 příspěvků...

Takže se chce malinko uklidnit...

hele já Tě nechci taky urazit, ale jestli se někdo v pojmu fašista přímo poznal, tak mi ho je lidsky líto a prostě potrefená husa. Nebo já tady někoho z Vás jmenuju? není tohle spíše paranoia..?  Jinak borci už si opravdu nastudujte pojmy fašista a nacista... se mě tady snažíte silácky za každou cenu urazit a neznáte ani tyhle pojmy... Odpovídal jsem keltovi, ať si PŘÍPADNÉ zavedete cenzurské oddělení... a opakuji, že je to akce a reakce

Silácky to tady řešíš z velké části Ty a jak tak koukám, tak jsi asi prostě "jinde". A dokonce budeme slovíčkařit? Nacismus je jen jedna z forem fašismu nebo co jsi tím chtěl říct?

Já nikoho nevyhazuju a za celou dobu fóra jsem ani nevyhodil.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 28/11/2021, 18:34

pegy18 napsal:Richmonds, a tohle urážka není? Přesně kvůli takovejm jako ty už na tu tečku z principu nepůjdu. Nechci se řadit mezi ty zfanatizovaný a zblblý jedince, co nemají nic jiného na práci než sjíždět novinky.cz a sdílet čísílka na sociální sítě. Nech si to všeci zapamatujú.

Aneb důvod se vždy najde takže na mě svůj postoj nesváděj. Za další, nikoho jsem nevyzýval ať se očkuje, kdo má totiž trochu rozumu, tak to už udělal a přesvědčovat lidi, kteří nejsou mentálně způsobilí, to je ztráta času.

Diskuse s ním nebyla o očkování ani nemoci, ale o tom, co je trestný čin atd. Tam jasně prokázal, že nic neví, ale místo uznat chybu, tak se pouštěl do osobních urážek. Takže jsem ho zhodnotil přesně podle jeho vzorce (když je to jediné, čemu zjevně rozumí), tj. akce & reakce. Nic víc, spíš bych prokázal, že se chová jako šašek, než on ostatním, že jsou nacisti & fašisti

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 28/11/2021, 18:32

richmonds napsal:
Geofree napsal:
richmonds napsal:
Geofree napsal:
richmonds napsal:
Geofree napsal:
Kelt napsal:z pozice skoro nejstaršího, už dost hádání o očkování. Geofree, Tvoje příspěvky jsou přes čáru. Neznáš nás, tak nás neurážej. Imbík není očkovanej, vn taky ne, já jo. I tak spolu v pohodě vyjdem. A toho nejlepšího fanouška nebudu vůbec hodnotit.

Jsme snad všichni fanoušci Dukly, tak řešme Duklu a její kolikátej už dosranej zápas.
Howgh.

Very Happy a Ty seš tady ta pravda z pozice nejstaršího nebo na co si tady hraješ? jestli si tady chcete jet svojí pravdu, tak mě cenzurujte, smažte účet... to přece tahle diktatura, co ji podporujete, takhle dělá. Já jsem reagoval na Vaše urážky, které tady byly napsány před pár dny. tomu se říká akce a reakce nebo to už taky neplatí.. a propo , že neřešíš toho co tady píše  až ti POCHCÍPE půl rodiny... to je neprve nářez...

Ten někdo(a sám to cituješ) psal AŽ, to je naprosto neškodné než kdyby psal AŤ. Ale to chce alespoň 2 funkční mozkové buňky...nazývat někoho nacistou(což je navíc jasně definovaný pojem, ale to chce zase znát historii + mít alespoň ty 2 zmíněné mozkové buňky) je jaksi žalovatelná urážka a 100%ně bys to projel.

Very Happy Very Happy fašista nebo nacista... hodinky nebo holínky Very Happy Very Happy vždyť je to všechno stejné viď, ty náš historiku Very Happy
pokud jsi přesvědčen, že jsem se dopustil trestného činu, tak mě zažaluj... dokonce jsi povinný to učinit ty náš soudní rado Very Happy rád se s Tebou u soudu uvidím, když máš  ten nutkavý pocit Very Happy

Oznamují se trestné činy. Nazvat někoho něčím nepřísluší trestního práva, byl by to občansko-právní spor. Ale jak jsem psal, chce to alespoň 2 funkční mozkové buňky...

no já jen vím, že Ty rozhodně neděláš v justici Very Happy Very Happy Very Happy až mě zažaluješ, tak doufám, že ten soud aspoň najdeš Very Happy Very Happy

ty jsi fakt šašek, meleš nesmysly, ale nepochopíš fakta ani když si o ně rozbiješ hubu...ty náš experte na biochemii a medicínu Wink Jsi holt zářný příklad, co je valná část antivaxerů za intelektuální mrzáky Wink Tak se hezky dál zesměšňuj, já už tě poznal dostatečně

Very Happy Very Happy a ty jsi konkrétně jsi měl péči, aby mě někdo nezažaloval za urážku? Very Happy  víš, že mě názor  lidský nuly vůbec nezajímá? doporučil bych Ti dát si studenou sprchu a zvýšit medikaci... a možná si dojdi pro další včeličku to budeš ještě chytřejší a dovysvětlíš mi ty práva Very Happy Very Happy Very Happy
A opakuji, že ty Vaše lajky to je takový upgrade nutkavého pocitu zvedání pravice :-)

Naposledy upravil Geofree dne 28/11/2021, 18:35, celkově upraveno 1 krát

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 28/11/2021, 18:32

Příspěvek pro pegy18 Thu 25 Nov 2021 - 17:54

Paráda opět v nouzovém stavu, ovce čekají na třicet dávek a lvi se tomu smějí... Covid gestapo nechte si udělat certifikát na hloupost, vypadá to že už jste zfanatizovaný jako SS Jungen za starých časů. Postavit ke zdi a mlčet nebo bude zle. To víte že jo vy vládní chcípáci. A nejvíc smutný je, že tohle divadélko ještě někdo obhajuje, a šašci ve špitálech si mnou ruce. A kdyby měl někdo pindy, tuhle rýmu jsem měl už dvakrát.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 28/11/2021, 18:28

Richmonds, a tohle urážka není? Přesně kvůli takovejm jako ty už na tu tečku z principu nepůjdu. Nechci se řadit mezi ty zfanatizovaný a zblblý jedince, co nemají nic jiného na práci než sjíždět novinky.cz a sdílet čísílka na sociální sítě. Nech si to všeci zapamatujú.

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 20 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: