Diskuzní fórum
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: Diskuzní fórum
sz108 napsal:S tím hurá hokejem bych byl zase obezřetnej....nejde přece hrát nahoru dolů 50 zápasů a pak najednou zničehonic přepnout na
play-off mód...
Do Vánoc bych nechal kluky rozehrát, navyknout na systém v obraně, zakládání útoku, pohyb v útočným pásmu, nějaký vzorce na přesilovku....a neřešil bych zda je to 1:0, nebo 9:2....sbírat body, abychom byli v první čtyřce....
a po Vánocích bych začal trošku utahovat opasky...zdokonalit výše zmíněné situace na ledě...zejména obrannou činnost vyladit do topu...a ladit hru na tu špinavou, udřenou play-off hru....
spousta z vás na to nadává....že se hraje na 2-3 góly...ale play-off je to, kvůli čemu se to hraje...hokej sice lehce strádá na kráse, ale to enormní nasazení, to napětí...to je to, co mě na hokeji bere...
Takže ano, výsledky 6:5 apod. si nechat na 1/2 sezóny....pak už brousit manťáky a vzadu zeď....
Ale vlastně, pokud budeme vyhrávat, tak ať je to třeba 13:12
První liga má mít aspoň snahu pobavit... nebo si reálně myslíš, že Dukla půjde do elh? Já tomu dávám tak pár %. Tak by mě zajímalo, jak to vidíte vy? Chance liga potřebuje přestřelky aby to aspoň někdo sledoval
HCDTOM- Posts : 776
play-off mód...
Do Vánoc bych nechal kluky rozehrát, navyknout na systém v obraně, zakládání útoku, pohyb v útočným pásmu, nějaký vzorce na přesilovku....a neřešil bych zda je to 1:0, nebo 9:2....sbírat body, abychom byli v první čtyřce....
a po Vánocích bych začal trošku utahovat opasky...zdokonalit výše zmíněné situace na ledě...zejména obrannou činnost vyladit do topu...a ladit hru na tu špinavou, udřenou play-off hru....
spousta z vás na to nadává....že se hraje na 2-3 góly...ale play-off je to, kvůli čemu se to hraje...hokej sice lehce strádá na kráse, ale to enormní nasazení, to napětí...to je to, co mě na hokeji bere...
Takže ano, výsledky 6:5 apod. si nechat na 1/2 sezóny....pak už brousit manťáky a vzadu zeď....
Ale vlastně, pokud budeme vyhrávat, tak ať je to třeba 13:12
sz108- Posts : 378
wortyr napsal:krap napsal:miramare83 napsal:Docela se mi stejska po zapasech, ktery jsme urvali 2:1, 3:1, 3:2 - vybornou obranou a golmanem co chytil "neco navic". Ted sice pada mraky golu, ale kdo na to ma mit nervy? Navic dlouhodobe se na takovym bordelu vzadu zadnej uspech stavet neda. To bysme v kazdym zapase museli dat 5 a vic golu, a to tak urcite nebude... Ted to chce na tu obranu uz nesahat, koho mame toho mame, a spis zlepsit komunikaci, souhru, usadit se v sestave... Kluci musi prestat panikarit. A i beci musi zase zacit lip dozadu. Max verim ze se zlepsi automaticky, az uciti, ze uz pred nim neni takovej chaos, takhle se chyta blbe kazdymu...
Pardon za tu dylku, musel jsem se z toho vypsat:)
No a to je právě ten náš problém, je potřeba změnit myšlení.
V play off je to bez debat, výsledek 2:1 je OK.
Ale běžný zápasy v ZČ musí být atraktivní, musí padat góly. Raději se podívám na útok Litvínova, než na beton Zlína, byť oba styly došly k titulu.
Hokej je zábava a dost drahá, sponzor dá peníze raději na atraktivní hru. Zkus někoho přemluvit na návštěvu hokeje s tím, že až dáme gól, tak to budeme parádně zuby nehty bránit až do konce. Já si radši vzpomenu po roce na hokej v Prostějově a skóre 6:5, než na výsledek 2:1.
Jde o to, jestli chceme styl KHL, kde to platí gubernátor a nejlepší výsledek je 1:0, nebo styl NHL, kde to platí lidi na stadióně.
Tohle bych podepsal. Tady se obecně v ČR zamrzlo v tom, že něco nasype sponzor, něco málo kápne ze vstupnýho a pak to kdyžtak zalepí město. Sice se říká, že se to hraje pro lidi, ale jen málokde tomu tak je. Honěj si spíš svý ega. Nevím, jestli je to věkem, nasycením, kvalitou hokeje nebo od každýho kousek, ale mače v základní části už mě nechávaj chladným. Kouknu se, ale takový to těšení od rána v den zápasu už je dávno to tam. A podle návštěvnosti to má tak víc lidí. Já vím, hezky se mi to kecá a třeba je to mimo mísu, ale dokud to nebude něčím atraktivní, lepší to nebude. Musí bejt prostě chuť to vidět... a Čagyho kličky už to nespasí - i když díky moc za ně . V tomhle ohledu ten mač v Prostějově super! Sice jsem u toho málem dostal infarkt - ale mělo to šťávu!
Ale to je zase globální problém. Aby mohla bejt trošku zábava a něco navíc, musí bejt kvalita. Snížit ligy na 10 + 10 a začít se trošku snažit, ne jen natahovat ruku. A byla by to jiná si myslím... Ono by taky muselo 2/3 šéfíků asi balit kufry .
Souhlas, takový názor už mám mnoho let. Lidi to nebaví, protože ta úroveň je nízká, nejsou v lize osobnosti na koho přijít a v neposlední řadě je téměř bez šance postoupit. Pokud je přímý postup jedině. Každý, kdo hokej trochu sleduje, tak tuší, že jít například letos do elh je téměř nemožné, tak co by se fanoušek vzrusoval :-/
HCDTOM- Posts : 776
krap napsal:miramare83 napsal:Docela se mi stejska po zapasech, ktery jsme urvali 2:1, 3:1, 3:2 - vybornou obranou a golmanem co chytil "neco navic". Ted sice pada mraky golu, ale kdo na to ma mit nervy? Navic dlouhodobe se na takovym bordelu vzadu zadnej uspech stavet neda. To bysme v kazdym zapase museli dat 5 a vic golu, a to tak urcite nebude... Ted to chce na tu obranu uz nesahat, koho mame toho mame, a spis zlepsit komunikaci, souhru, usadit se v sestave... Kluci musi prestat panikarit. A i beci musi zase zacit lip dozadu. Max verim ze se zlepsi automaticky, az uciti, ze uz pred nim neni takovej chaos, takhle se chyta blbe kazdymu...
Ale běžný zápasy v ZČ musí být atraktivní, musí padat góly. Raději se podívám na útok Litvínova, než na beton Zlína, byť oba styly došly k titulu.
Hokej je zábava a dost drahá, sponzor dá peníze raději na atraktivní hru. Zkus někoho přemluvit na návštěvu hokeje s tím, že až dáme gól, tak to budeme parádně zuby nehty bránit až do konce. Já si radši vzpomenu po roce na hokej v Prostějově a skóre 6:5, než na výsledek 2:1.
Jde o to, jestli chceme styl KHL, kde to platí gubernátor a nejlepší výsledek je 1:0, nebo styl NHL, kde to platí lidi na stadióně.
Tohle bych podepsal. Tady se obecně v ČR zamrzlo v tom, že něco nasype sponzor, něco málo kápne ze vstupnýho a pak to kdyžtak zalepí město. Sice se říká, že se to hraje pro lidi, ale jen málokde tomu tak je. Honěj si spíš svý ega. Nevím, jestli je to věkem, nasycením, kvalitou hokeje nebo od každýho kousek, ale mače v základní části už mě nechávaj chladným. Kouknu se, ale takový to těšení od rána v den zápasu už je dávno to tam. A podle návštěvnosti to má tak víc lidí. Já vím, hezky se mi to kecá a třeba je to mimo mísu, ale dokud to nebude něčím atraktivní, lepší to nebude. Musí bejt prostě chuť to vidět... a Čagyho kličky už to nespasí - i když díky moc za ně . V tomhle ohledu ten mač v Prostějově super! Sice jsem u toho málem dostal infarkt - ale mělo to šťávu!
Ale to je zase globální problém. Aby mohla bejt trošku zábava a něco navíc, musí bejt kvalita. Snížit ligy na 10 + 10 a začít se trošku snažit, ne jen natahovat ruku. A byla by to jiná si myslím... Ono by taky muselo 2/3 šéfíků asi balit kufry .
wortyr- Posts : 52
ralff, HCDTOM and jajirk like this post
miramare83 napsal:Docela se mi stejska po zapasech, ktery jsme urvali 2:1, 3:1, 3:2 - vybornou obranou a golmanem co chytil "neco navic". Ted sice pada mraky golu, ale kdo na to ma mit nervy? Navic dlouhodobe se na takovym bordelu vzadu zadnej uspech stavet neda. To bysme v kazdym zapase museli dat 5 a vic golu, a to tak urcite nebude... Ted to chce na tu obranu uz nesahat, koho mame toho mame, a spis zlepsit komunikaci, souhru, usadit se v sestave... Kluci musi prestat panikarit. A i beci musi zase zacit lip dozadu. Max verim ze se zlepsi automaticky, az uciti, ze uz pred nim neni takovej chaos, takhle se chyta blbe kazdymu...
krap- Posts : 106
ralff, colorado44 and Lufa like this post
miramare83
staříček- Posts : 527
FREDERIK and miramare83 like this post
miramare83- Posts : 1125
ralff and FREDERIK like this post
Snad se ta obrana trochu srovná a trochu se zvedne i Max, pač mu toho tam padá zbytečně moc, i přes tu propustnou obranu.
Pozitivum z dneška je, že to ti kluci nezabalili a i přes dvakrát ztracené dvougólové vedení to urvali na naší stranu.
ralff- Posts : 1547
AJET0- Posts : 279
za rok dobre trochu ustrel ale kolem stovky to jeAJET0 napsal:Za jakejch 180k? To má tak za rok
Luc2as- Posts : 297
Luc2as- Posts : 297
Snad nabereme teď nějaký body se spodkem ligy.
colorado44- Posts : 84
FREDERIK likes this post
Vasoj84- Posts : 334
FREDERIK and miramare83 like this post
MarkusHCD napsal:DUKLIČKA napsal:Zaplat Pán Bůh.V sobotu jdu.
I já,ale bude to stačit,myslíš?
Také bych šel, ale nemám tečku, tak mám smůlu :-(
FREDERIK- Posts : 237
MarkusHCD napsal:DUKLIČKA napsal:Zaplat Pán Bůh.V sobotu jdu.
To je jedno.Snad si neprivezou brankare reprezentanta.Jo ten priblblej sokolov. Tady co zapas to jina sestava .
DUKLIČKA- Posts : 1624
Pěkně tam v kabině Harkabus fláknul Malíka. Jestli ho to tu nebaví, tak ať se na hokej vysere. Otrávený xichty v obraně nepotřebujeme ani přes marodku.
imbík- Posts : 3617
FREDERIK likes this post
vn, FREDERIK and Vasoj84 like this post
DUKLIČKA napsal:Zaplat Pán Bůh.V sobotu jdu.
MarkusHCD- Posts : 1924
Vasoj84 napsal:Illes super , ale nic nemění můj názor na tom že to jsou čuraci
Kdyby jsme o ten naskok prisli pri mohutnym tlaku soupere nereknu, ale prisli jsme o nej vlastni naprostou laxnosti
MichalDJ- Posts : 1031
FREDERIK, Vasoj84 and miramare83 like this post
MichalDJ likes this post
MichalDJ napsal:DUKLIČKA napsal:Tak snad to dame.
Nedame
Tak mozna dame
DUKLIČKA napsal:Tak snad to dame.
Nedame
Furt mě štvou ta neschopnost podržet si kvalitní beky. Přece není možný nechat si jich 5 frnknout do Sokolova, Frýdku atd. A pořád se to opakuje a budeme dávat prohlášení že chtěj bejt blíž domovu.... Tak jim prostě dám o něco víc, bavím se s něma ne?
FREDERIK, MichalDJ and Vasoj84 like this post
FREDERIK, MichalDJ and miramare83 like this post
miramare83- Posts : 1125
FREDERIK likes this post
MarkusHCD napsal:Za naší obranou by nestíhal ani Treťjak
Tak ona se muze obrana tezko sehrat kdyz uz jsme protocili pulku obrancu z Chance ligy
vn and colorado44 like this post
FREDERIK, MichalDJ and Vasoj84 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
vn likes this post
ralff napsal:Vasoj84 napsal:Tak Vláďa Houška sedí v Prostějově v hledišti Je tohle normální? Ať už jde Ujčík s Nekvasilem do řiti Nechat sedět kluka kterého to baví a docela i lepí , tak tam raději nechají otrávený čochty
Tak snad není Ujčík padlej na palici a pokud by Houška mohl hrát tak hraje. Asi je nějaký důvod proč nehraje. Kdyby byl mimo sestavu jen tak pro nic za nic a měl volno, tak předpokládám nebude ani na výjezdu. Víme o tom houby, tak klid.
Jak klid? Víme o tom houby , fajn , tak nás mají informovat , proč nehraje ne?
FREDERIK likes this post
Siroko napsal:Spis by byl napsanej alespon jako 13tej utocnik. Tipnul nych nejakej zdravotni problem.
Jak já bych byl rád, kdyby bylo alespoň stručné info ke každému hráči kádru, proč nehraje... Ale nejsme v ELH no.
Siroko- Posts : 1206
Vasoj84 napsal:Tak Vláďa Houška sedí v Prostějově v hledišti Je tohle normální? Ať už jde Ujčík s Nekvasilem do řiti Nechat sedět kluka kterého to baví a docela i lepí , tak tam raději nechají otrávený čochty
Tak snad není Ujčík padlej na palici a pokud by Houška mohl hrát tak hraje. Asi je nějaký důvod proč nehraje. Kdyby byl mimo sestavu jen tak pro nic za nic a měl volno, tak předpokládám nebude ani na výjezdu. Víme o tom houby, tak klid.
ralff- Posts : 1547
Lufa likes this post
FREDERIK, DUKLIČKA and MichalDJ like this post
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20